63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 7.4 | Gelezen: 6401x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Mijn Meesteres wil totale controle over mij. Als ze tijdens een sessie besluit met mijn pik te spelen wil ze controle ook blijven houden. Daarom moet ik tellen als ik in de buurt van een hoogtepunt kom. Ik moet starten op 5 en aftellen naar 1. Op 1 mag ik klaarkomen. Als ze op 2 stopt mag er niets gebeuren. Tijdens de eerste sessie maak ik er niks van, ik weet totaal niet wanneer

ik op 5 ben, hoe moet ik dat ook weten? Haar zin om me een orgasme te gunnen is voorbij. Dat word niks voor nu. Verder met de rest van m'n behandeling.

Op het einde van de sessie krijg ik huiswerk van haar mee.

Huiswerk:

Diezelfde dag nog klaarkomen op één en een bewijs filmpje sturen.

Leren klaarkomen op commando en de posities. Ik kijk er al naar uit. Vanaf nu zijn al mijn orgasmes eigendom van mijn Meesteres. Staand, zonder andere stimulatie klaarkomen op één. Voor mezelf heb ik besloten dat ik ook maar 5 minuten tijd krijg. Lukt dat niet dan ben ik blijkbaar niet geil genoeg en moet ik wachten tot de volgende dag. Ik hoop dat mijn Meesteres 5 minuten niet te lang vind.

Posities:

Kniel: op mijn knieën, kont omhoog, gezicht op de grond en armen gestrekt naar voor.

Klaarzitten: hetzelfde maar dan met mijn knieën uit elkaar.

Voet: knielend naast haar voet, op 1 been en handen op de grond.

Presenteer: staand, handen op de rug.

Deze oefen ik trouw 2 keer per dag.

Telgewenning:

Dag 1 (de avond na de sessie)

Ik start de timer op 5 minuten en klik hem weg zodat ik niet zie hoe lang ik nog heb. Ik laat mijn broek op mijn enkels zakken en begin mezelf staand af te trekken. Heel hard word ik niet, maar met de hulp van de profiel foto van mijn Meesteres voel ik al snel een orgasme opkomen. Ik tel achteruit van 5 naar 1 en op 1 laat ik mijn pik los. Er spuit een eerste straal zaad uit. Dan ga ik verder met aftrekken zodat ik een vol orgasme mag ervaren. Ik denk dat de Meesteres dat ook zou toestaan.

Als ik daarna terug op de timer kijk zijn er nog 2 minuut 30 over. Lijkt me wel goed. Ik moet echter blijven oefenen zodat ik beter kan inschatten wanneer ik moet beginnen tellen. Ik vind dat ik te snel aan het tellen ben. Op deze manier is het voor mijn Meesteres niet handig om STOP te roepen, als ze vind dat ik geen orgasme verdien.

Ik stuur het filmpje naar mijn Meesteres en wacht vol ongeduld op een reactie. Al snel krijg ik een appje terug. Voor de eerste keer is ze best tevreden, ik had mijn orgasme dus verdiend. Maar ze heeft gezien dat er al een druppel zaad te voorschijn komt net voordat ik 1 zeg. Nog veel oefenen dus.

Dag 2

Ik maak opnieuw een filmpje zodat ik mijn vorderingen kan laten zien.

De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ook vandaag wil mijn pik nog niet hard worden. Hij moet er nog aan wennen dat hij snel moet reageren op stimulatie. Of komt het door de blauwe plekken die hem nog sieren. Ik ben op dat moment wel erg geil en kijk er naar uit om mijn dagelijkse oefening voor mijn Meesteres te mogen doen. Ik vind het een hele eer om elke dag een orgasme te mogen schenken aan Haar. Nu zorgen dat ik niet te laat begin te tellen. Als ik denk dat het moment daar is begin ik te tellen. Ik laat voor de zekerheid ook het tempo wat zakken, zodat ik langzamer kan tellen. 5, 4, 3, 2, 1 en los. Ik voel de wanhoop, ik was er net niet. Nog een paar rukjes en ik was zo ver. Wat nu? Kans verkeken denk ik, het lijkt me hetzelfde als de 5 minuten regel, niet op tijd geen orgasme. Dus wachten tot morgen dan maar. Ik stop mijn zaakje terug en ga terug verder met de orde van de dag,

Nu ik dit verslagje maak en de video nog eens bekijk zie ik dat ik niet los laat bij 1, ik geef nog twee extra rukjes. Dat zal mijn Meesteres niet goedkeuren. Ook vind ik dat ik te veel genot heb van de edge die ik mezelf heb bezorgd. Dat moet bestraft. Voor elke extra stimulatie moet ik volgende keer 1 tik op mijn ballen geven met een cane. Als ik volgende keer niet spuit op 1 zal ik in mijn ballen knijpen tot de timer afloopt, om zo niet te kunnen genieten van mijn edge. Dat zal ik ook doen als ik te vroeg moet stopen. Zo oefen ik al een beetje CBT voor mijn Meesteres. Eventueel verknoeid zaad lik ik daarna op voor recycling.

Dag 3

De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan.

Vandaag wil ik het anders aanpakken, ik wil me eerst concentreren om op het juiste moment te beginnen tellen. Ik begin dan ook wat rustiger, de vorige keren had ik maar een goede minuut nodig om klaar te komen. Dat is prima, maar voorlopig moet ik eerst leren op één te spuiten. Als me dat lukt kan ik er aan werken om zo snel mogelijk de vijf te bereiken. Het tellen van vijf naar één wil ik op 1 per seconde houden. Dat lijkt me een redelijke tijd voor mijn Meesteres om me te doen stoppen als ze dat wil.

Ik begin rustig om eerst hard te worden. Dat lukt gedeeltelijk. Als ik voldoende hard ben neem ik mijn normaal tempo aan. Om sneller tot een hoogtepunt te kunnen komen doe ik mijn voorhuid iets naar achter zodat ik tussendoor contact maak met de eikel. Dat heeft het gehoopte effect. Ik voel een orgasme opkomen. Als ik begin te tellen pas ik het tempo wat aan om zo op het juiste moment bij één ben en los laat. Het duurt nog heel even, maar zonder verdere stimulatie loopt de eerste straal zaad uit mijn pik. Gelukkig was het vandaag wel goed. Ik werkte mezelf dan ook verder af en genoot van elke straal die volgde. Ik bedankte mijn Meesteres voor dit orgasme en was klaar voor deze keer, morgen opnieuw.

Dat was een goede oefening, maar nu merk ik dat ik vergeten ben mezelf te straffen. Niet goed bezig, dan de volgende keer beginnen met dubbele straf, 4 tikken met de cane op de ballen voor ik mag beginnen aan mijn oefening. Deze straf moet ik uitvoeren als de timer gestart is zodat ik niet te lang kan twijfelen.

Dag 4

De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan.

Eerst voer ik mijn vergeten straf uit. 2 keer 2 slagen met de cane. Waarschijnlijk niet hard genoeg voor mijn Meesteres, maar ik moet ergens beginnen.

Ik zie op de video dat en 45 seconden verloren zijn gegaan aan deze straf. Minder tijd om klaar te komen dus. Ik begin te rukken en besluit al snel om van hand te wisselen. Als mijn orgasme aan mijn Meesteres toebehoord mag zij ook bepalen welke hand gebruikt zal worden. Hopelijk ook soms haar hand. Dit was misschien niet zo'n slimme zet. Het voelt heel anders met je niet dominante hand. Ik kan dan ook totaal niet inschatten wanneer ik moet beginnen tellen. Na 2 minuten begin ik dan te tellen, maar bij 3 moet ik al stoppen. Ik hoop nog even dat ik nog niet over the edge ga, maar al snel loop er zaad uit mijn pik. Ik had nog zo gehoopt dat ik de edge had kunnen laten overgaan en nog eens kon herkansen, maar helaas. Zoals afgesproken grijp ik naar mijn ballen en knijp er in. Dan met elke hand één bal. Ik knijp zo hard ik kan verdragen. Ik denk dat ik nog veel moet leren. Als ik vroegtijdig moet stoppen moet ik meteen naar mijn ballen grijpen. Misschien blijft een orgasme dan achter, en als het dan toch mis gaat voel ik er geen genot van. Al is een ruined orgasme ook al niet echt genieten.

Weer merk ik tijdens dit verslag dat ik iets vergeten ben. Het te vroeg verspilde zaad moest ik recycleren. Volgende keer dat ik te vroeg stop, één hand voor het zaad op te vangen en één aan de ballen. En de hand schoonlikken. Om mijn fout deze keer recht te zetten zal ik de eerst volgende straal bij een geslaagde oefening opvangen en oplikken terwijl ik me verder klaar maak. Iets waar ik zeer hard tegen op zie. Om mijn geheugen wat te helpen zal ik vanaf nu ook het gerecycleerde zaad in mijn mond moeten houden tot de timer verloopt.

Mijn Meesteres gaat nog veel werk aan mij hebben. Ik hoop echter dat ik deze oefening tegen de volgende keer iedere keer vlekkeloos kan uitvoeren. Ik zal daarom plichtbewust elke dag blijven oefenen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Meesteres, Opdracht, Slaaf, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Marianne - 5Door: Tom5712
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Na afscheid van beide dames te hebben genomen ging ik gewoon naar huis de vaste routine, wat schoonmaken en naar bed. Donderdag avond naar Hannie... eens nadenken over de vragen aan haar, en wat hadden de meiden samen nog besproken,..."
27-05
8.6
Curvy Marit OntvoerdDoor: G.B.
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Onderdanig, Ontvoerd, Spanking, Volle Vrouwen,
" u Dit verhaal heb ik als kettingverhaal samen met Marit geschreven. Zij schrijft vanuit de rol van Marit, ik vanuit de rol van Ruud u Ruud Het leukste van opwindend.net vind ik de reacties die je krijgt. ..."
26-05
8.7
Hete Zomer - 10Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Bondage, Latex, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Na een heerlijk geile trio, waarin Ben echt zijn fantasie n had zien uitkomen, was het lastig om de volgende keer te zorgen dat het minstens zo lekker zou zijn. Ben zijn denkvermogen werd dan ook flink aan het werk gezet, om iets te vinden wat ervoor..."
26-05
9.5
De Opvoeding Van ... - 5Door: Subtammy
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken,
"Als ik langzaam wakker wordt weet ik nu precies waar ik ben. Ik ben er nu al een paar dagen denk ik en wat dat betreft begin ik aan de situatie te wennen. Ik ga recht op zitten en merk dat ik ongelofelijk geil wakker ben geworden. Dit beangstigt me b..."
24-05
8.4
Nadi’s Leven - 32Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"We zitten op het terras van de camping en hebben het gezellig als Dythe strak tegen mij aan komt zitten en zegt, Ik hoop dat jullie nog lang hier blijven. Ik geef haar een moederlijke kus op haar voorhoofd en veeg een warme traan van haar wang. Julli..."
24-05
9.6
De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.3
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.8
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.4
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.7
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.1
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Klik hier voor meer...