Klik hier voor meer...
Door: Slaaf N
Datum: 19-05-2024 | Cijfer: 8 | Gelezen: 7935
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dag 5

Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan.

Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet echter niet of dat nodig is. De saaie werkdag is niet bevorderlijk voor mijn opwinding. Jammer voor mij, maar mijn Meesteres verlangt dat elke dag moet oefenen. Er komt zelf geen voorvocht en dat maakt me zenuwachtig. Ga ik vandaag niet op tijd klaarkomen? Ik kijk dan even naar de foto van mijn Meesteres, dat helpt. Dan realiseer ik me terug dat de eerste straal zaad in mijn mond moet. Een dubbel gevoel dringt zich op. Enerzijds haat ik het om zaad in mijn mond te krijgen, maar het idee om dit voor mijn Meesteres te mogen doen geeft me kracht. En de opwinding die ik nodig heb. Ik begin te tellen en hou een glas klaar om de eerste straal op te vangen. Op 1 laat ik plichtbewust los en daar is mijn zaad. Het druipt in het glas. Gelukkig is het deze niet zo veel. Ik twijfel nog even en begin terug af te trekken om mijn verdiende orgasme af te werken. Ik laat het zaad ik mijn mond lopen en blijf doortrekken. Afschuwelijk, mijn orgasme komt niet terug op gang. Wat een teleurstelling. Hier sta ik, mezelf af te trekken met mijn zaad in mijn mond na een verknoeid orgasme. Het idee dat mijn Meesteres toch trots op me zou zijn dat ik op 1 zaad geproduceerd heb geeft me het zetje dat nodig was om toch klaar te komen. Ik spuit de rest in mijn glas en wacht met slikken tot de timer afloopt. Gelukkig duurt dat niet zo lang. Terwijl ik me terug aankleed hoop ik dat ik dit niet te vaak meer moet doen.

Gelukkig is er voor morgen geen straf.

Dag 6

Vandaag overuren moeten maken. Hierdoor minder tijd om te oefenen. Eerst wat gegeten en er dan aan begonnen.

Ik wil vandaag er ook voor zorgen dat ik hard ben tijdens het rukken. Daarom begin ik rustig. Ik fantaseer een beetje over wat ik nog mag verwachten van mijn opleiding. Al snel ben ik hard genoeg om aan het echte werk te beginnen. Ik verhoog het tempo en ga voor het doel. Als ik denk dat het zo ver is begin ik te tellen. Bij 1 heb ik echter geen edge. Wat nu? Ik kom even tor rust en bedenk ik dat er nog wat tijd over is. Ik besluit dan nog een kans te wagen. Snel denk ik terug op 5 te zijn. Ik tel rustig naar 1 en laat los. Nu druipt er wel zaad. Gelukt. Ik werk mezelf af en berg alles terug op om aan de rest van mijn avond te beginnen.

De oefeningen geven me een vreemd gevoel. Van een kant is het een geruststelling dat ik niet iedere dag hoef te twijfelen of ik mezelf zou aftrekken of niet. Van de andere kant geeft het rukken zelf niet de voldoening die ik gewend ben. Als het echter lukt om op 1 klaar te komen voel ik me gelukkig dat ik kan doen wat mijn Meesteres van mij verlangd. Het idee dat de orgasmes nu eigendom van mijn Meesteres zijn zorgen voor een zeer aangenaam gevoel van onderdanigheid.

Dank U wel voor Uw aandacht, Meesteres.

Dag 7

Het word intussen al routine. Van het moment dat ik de tijd heb begin ik aan mijn oefening. Timer en opname starten. Broek laten zakken en rukken. Het blijft wel nog steeds een vreemd gevoel. Zo zonder andere stimulatie aftrekken. Enkel het gevoel van mijn eigen hand om mijn pik. Af en toe glurend naar de profiel foto van mijn Meesteres. Vandaag duurt het langer voor ik opgewonden raak, het is ook de eerste dag dat mijn tepels niet meer pijnlijk zijn. Ze verlangen intussen naar wat aandacht, maar mijn Meesteres wil dat ik van aftrekken op tijd klaar leer komen. En aftrekken doe je niet met je tepels.

Ik vrees op een gegeven moment dat het vandaag niet zou lukken. Ik wil mijn Meesteres natuurlijk niet teleurstellen. Wat zou ze er van zeggen als het nu weer niet lukt, voor de derde keer. Ik doe extra mijn best en droom weg met de fantasie dat ze boos voor me staat. Dat blijkt genoeg te zijn om te helpen. Ik tel af en op 1 laat ik los. Binnen enkele seconden druipt er zaad en mag ik mezelf afwerken. Trots stop ik mijn slappe lul terug in mijn broek en ga verder met mijn dag. Op het filmpje zie ik dat ik meer dan 4 minuut 30 nodig had om mijn oefening af te maken. Dat is maar net op tijd. Morgen beter mijn best doen, dus.

Dag 8

Vandaag op nieuw oefenen. Aangezien ik gisteren maar juist op tijd wil ik vandaag geen risico nemen. Ik focus eerst op het hard maken van mijn pik. Als die fier staat, begin ik aan het echte werk. Ik wissel tussendoor van hand om het spannend te maken, ik hoop dat dit niet tegen de regels is. Dat hoor ik achteraf wel van mijn Meesteres met de gepaste straf. Het duurde blijkbaar nog geen 3 minuten om net op 1 zaad te produceren. Gelukt. Weer een geslaagde oefening.

Dag 9

Na een zware werkdag en nog plannen voor de avond wil geen tijd verliezen. Meteen als ik thuis ben begin ik er aan. Al snel merk ik dat ik er mijn gedachte niet kan bij houden. Ik schaam me diep. Ik krijg toestemming om met mezelf te spelen en maak er niets van. Zelfs de gedachte dat ik hiervoor gestraft zou worden, kon me niet opwinden. Totaal buiten adem en met een half slappe lul hoor ik de timer aflopen. Teleurgesteld berg ik hem op. Blijkbaar ben ik niet geil genoeg vandaag. Als straf geef ik mezelf vanaf morgen een minuut minder tijd. Mijn Meesteres verdiend een beter slaaf, ik moet dan ook maar beter mijn best doen. Als mijn Meesteres een orgasme van mij verwacht moet ik snel kunnen leveren.
Trefwoorden bij dit verhaal: Meesteres, Opdracht, Slaaf, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...