Klik hier voor meer...
Door: Muffer
Datum: 23-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2332
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Åland - 36 - De Opleiding
De Zweden
Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon delen.

Henning lag op zijn rug in zijn bed loom met zijn pik te spelen. Hij was die nacht door Emma bezocht en die had hem meegenomen naar een prachtig eilandje waar ze heel idyllisch in het hoge gras de liefde hadden bedreven maar nu was hij weer alleen en dacht aan blote grietjes in het algemeen.
Toen kwam zijn zusje de kamer in. Ze keek of hij wakker was en trok haar nachtponnetje uit en kroop naast hem onder het dekbed. “Hmm Henning, wat heerlijk dat je weer thuis bent. Ik heb je gemist” fluisterde ze. Ze lag tegen zijn zij aan met haar tietjes tegen hem aangedrukt en één been over zijn rechterbeen geslagen. Ze streelde over zijn buik en duwde zijn hand weg zodat zij zijn pik kon pakken.
“Mette zegt dat jouw Emma een völva is” zei ze ineens. “Ze noemt haar altijd jouw ‘heksje’.”
Henning grinnikte. “Ze is nog maar leerling, hoor” zei hij, hoewel hij zich goed de bewonderende blikken van Rose en Grethe herinnerde, en hij wist heel goed dat Emma niet ‘zomaar’ een leerling was.
Marit klom op zijn dijbeen en Henning voelde haar hete en natte spleetje op zijn huid plakken. Ze steunde met twee handen op zijn borst en keek hem recht aan. “Denk je dat zij mama zou kunnen genezen? Völvas kunnen toch dat soort dingen?”
Ze verschoof een beetje en prikte zich toen op zijn pik en liet zich met een verheerlijkt gezicht naar beneden zakken zodat hij nu diep in haar zat.
“Marit, ik vind het lastig om dit soort gesprekken met je voeren als jij me tegelijkertijd aan het neuken bent” hijgde hij.
“Ok” kreunde ze op en neer wippend “maar ik ben geil en ik moet even een pik in m’n …. hwoehhh… m’n kutje…” en heftig schokkend kwam ze binnen een minuut klaar.
“Zo, dat had ik even nodig” giechelde ze toen ze haar adem weer onder controle had “dat krijg je als je wakker wordt en dat soort geluiden uit papa en mama’s kamer komen. Maar waar hadden we het ook alweer over… Oh ja, of jouw heksje mama zou kunnen genezen.”
Ondertussen boog ze zich over haar broers pik en begon die af te likken. Henning keek naar zijn geile zusje en kneep even zacht in haar ronde stevige billetjes. Ze lachte geil naar hem en rolde op haar rug en spreidde haar benen. Ze hoefden elkaar niets te zeggen; haar dijen waren precies genoeg gespreid om hem de ruimte te geven haar zacht pulserende kutje te likken. Henning opende met zijn duimen haar mooie gesloten spleetje en likte even met zijn tongpunt aan het naar buiten piepende liefdesknopje. “Whoeaahh” stootte Marit uit en bokte tegen zijn mond. Hij drukte haar heupen stevig op het matras en sloot zijn mond over haar kutje en drong met zijn tong diep in haar hete glibberige tunneltje.
“Oohw Henning, ik ga ohwohwoh… alweer… klaarkomennnn… please doe het!!! KNULLA MIG!!” kermde ze hard. Maar ze gilde nog niet hard genoeg naar zijn smaak. Hij wist wat een onverbeterlijke tease zij was, dus hij besloot om haar een koekje van eigen deeg te geven en haar te plagen tot ze hem om verlichting smeekte. Hij voelde haar kutje om zijn tong samentrekken en haar overvloedige sap productie droop langs zijn kin, maar hij kwam overeind en streelde met zijn eikel door haar gleufje en raakte daarbij telkens haar klitje. Marit jankte bijna van frustratie en rukte aan zijn heupen om hem in zich te krijgen maar hij keek met een vals grijns op haar neer en zei heel zacht en zeikerig “wil mijn kleine geile zusje soms een lekker piemeltje in haar opgewonden doosje?” en kneep hard in haar gevoelige tepeltjes.
“Jaaaahhh… neuk me klootzak!!” gilde ze en weer rukte ze aan zijn heupen, hij pestte haar nog een paar keer, maar ramde toen in één soepele beweging zijn pik totaan zijn ballen in haar hete pruim. Het duurde nog twee seconden voordat het gebeurde, maar toen kwam ze zo ongelofelijk hard klaar dat haar ogen wegdraaiden en ze kwijlend en vloekend haar onderlijf tegen hem aan ramde. Henning drukte haar schouders op het matras en beukte keihard in haar frêle lijfje. Hij voelde zijn uitstorting aan komen stormen, maar wist zich nog even te beheersen omdat hij nog even wilde genieten van de onstuimige, bijna hysterische coplulatie, maar toen liet hij zich gaan en pompte dikke hete gutsen zaad in haar tienerkutje. Marit jankte van genot toen ze hem voelde spuiten en de meest gore obsceniteiten gillend onderging ze een uitzinnig orgasme, waarna ze helemaal slap werd en als een lappenpop onder hem in de kussens zakte en onmachtig kwijlend en lekkend even het bewustzijn verloor.

Achter hen ging zachtjes de deur van de slaapkamer dicht en papa Jens die op verzoek van mama Ditte was gaan kijken wat de herrie te betekenen had haastte zich terug om met een keiharde erectie verslag uit te brengen. En tien minuten later lag ook Ditte amechtig hijgend uit te lekken met een tevreden blik in haar ogen. Zij wist van wie haar dochtertje haar enthousiaste hormoontjes geërfd had.

Maar in de andere slaapkamer was Marit in kleermakerszit naast haar broer gaan zitten met een handdoek in haar kruis gepropt. “Ik wil toch dat je aan jouw heksje vraagt of ze mama niet kan proberen te genezen” zei ze. “We weten wat die vrouwen Rose en Britta hebben gedaan met oom Knut, en als ze dat kunnen, dan kunnen ze misschien nog veel meer.”
Henning knikte nadenkend. “Ik ga vanmiddag naar Marsviken en dan vraag ik het haar gewoon” zei hij. Marit knikte tevreden. “je bent mijn allerliefste broer” grinnikte ze. “Je hebt maar één broer” zei Henning. “Nou dan heb ik het toch getroffen dat die zo lief is…” zei ze met onnavolgbare meiden logica. Henning grinnikte. Hij hield van zijn zusje.

In Marsviken was de hereniging met Emma als vanouds; ze konden niet ophouden elkaar te kussen en pas toen Mark en Ingeborg, die er ook waren nadrukkelijk hun aandacht vroegen, maakten ze zich van elkaar los.
Ze zochten een plekje op het gras en lagen daar met bronwater en fruit lui te genieten van het prachtige weer. Mark vertelde over zijn studie en zijn part-time werk op het kantoor van Vincent. “Mijn studie en mijn werk sluiten naadloos op elkaar aan” vertelde hij. “Ik hoop dat ik na mijn studie bij Vincent kan blijven werken, want het is leuk werk en het verdient goed.”
Ingeborg knikte “We willen over een paar jaar gaan kijken naar een kleine blokhut” zei ze zacht.
Mark lachte naar Henning. “Kijk daar hoeven wij ons dus niet druk om te maken, het wordt allemaal voor ons geregeld.”
“Henning?” vroeg Emma.
“Ja schat…”
“Ik wil ook een leuk huisje samen met jou…” Ze keek verliefd naar hem.
Hij grijnsde naar Mark “Je hebt gelijk” zei hij "die meiden bepalen het wel, daar hebben we niets over te zeggen, het zal wel iets met nestjes bouwen te maken hebben."
“Hé mannetje, neem me niet in de maling hè, want je weet wat voor vreselijke dingen ik met je kan doen…” grinnikte Emma zogenaamd dreigend.
“Ja, kijk maar uit hoor Henning” voegde Mark er aan toe. “Het is mijn zusje, maar soms is het net een klein heksje.” Henning knikte, hij wist niet of Mark al wist dat Emma een völva was en hij voelde dat het niet op zijn weg lag om het te vertellen. Maar Emma loste het op. “Herinner je die Seidr stenen nog Mark?” vroeg ze.
“Jazeker” lachte Mark. Hij had met behulp van die stenen een keer heerlijk met Emma gevreeën en dat was hij zeker nog niet vergeten.
“Ik weet intussen heel wat meer van dat soort dingen” zei Emma, "maar ik mag daar geen misbruik van maken, want het is geen spelletje, maar je hebt geen voorstelling van de krachten die daarbij spelen.”
Mark lachte “laat dat dan maar eens zien.”
“Nee” zei Emma.
“Zie je wel, je bluft” probeerde hij haar uit haar tent te lokken.
“Dan moet je het zelf maar weten” mompelde ze en pakte zijn pols.
Marks blik vervaagde en even later begon zijn onderlijf begon te schokken. “Zo, ga nu maar een schone onderbroek aantrekken” zei ze met een valse grijns. Mark stond een beetje moeilijk op en een klein grijs-wit straaltje droop uit de broekspijp van zijn shorts.
“Wat heb je gedaan?” fluisterde Ingeborg.
“Niks ergs hoor, ik heb hem alleen even laten klaarkomen.” giechelde Emma.
“Alleen door zijn pols vast te pakken?” zei Ingeborg ongelovig.
Emma knikte. “Alleen door zijn pols vast te pakken.”
Ingeborg ging achter Mark aan naar binnen. Ze volgde hem naar zijn kamer, waar hij zijn volgespoten broekje uit stond te doen. Zijn pik was nog steeds dik en stijf. Ingeborg grijnsde. “Mark, neuk me met dat dikke ding, ik weet niet hoe ze het gedaan heeft, maar volgens mij ben je nog steeds geil.” Mark knikte en duwde haar op zijn bed.

Henning was achtergebleven bij Emma en bedacht dat dit het moment was om het te vragen. maar hij zag er nogal tegenop. “Emma ik wil je wat vragen, maar als het niet kan of niet mag, dan moet je het gewoon zeggen, dat kan ik begrijpen” zei hij zacht.
“Je wilt me vragen om te proberen je moeder te genezen?”
Hij knikte, maar durfde haar niet aan te kijken.
“Ik weet niet of ik dat kan” fluisterde ze “maar ik wil wel samen met Rose kijken of we iets kunnen doen. Dit is niet een gebroken been of zo, en of ik zenuwen die kapot zijn weer aan elkaar kan maken, dat weet ik gewoon niet. Ik kan pijn omleiden en veranderen in een ander gevoel, maar wat je me nu vraagt daar weet ik het antwoord niet op, maar ik wil het wel proberen."
Henning omarmde haar met de tranen in zijn ogen.

Een paar dagen daarna stonden Rose Britta Emma en Jens bij het bed van Ditte. En dokter Karl zou aan het eind van de middag komen kijken. Vroeger was hij heel sceptisch geweest over de krachten van de völvas, maar sinds hij had gezien wat Britta en Rose gedaan hadden bij Knut, had hij zijn mening drastisch herzien.

Ditte lag naakt op haar buik op een verhoogd bed. Ze had niets gevraagd, en alleen ongelovig gekeken toen het plan aan haar werd voorgelegd. Maar vanwege de historie met Knuts been wilde ze het wel proberen, ze had toch niets te verliezen dacht ze. En ze had zich gedwee in de positie laten leggen die Rose en Emma aangaven.
Ongeveer zoals toen bij Knut lieten ze Jens en Ditte elkaar hand vast houden en pakten Rose en Britta de andere vrije handen, zodat ze een keten vormden met Jens en Ditte tussen hen in. Toen wachtte Rose totdat er een soort stilte om hen heen gedaald was en knikte naar Emma. Die kwam naar voren en legde haar hand op Dittes rug en sloot haar ogen. Ze zag de plaats waar haar wervels geraakt waren bij het ongeluk en concentreerde zich op de zenuwen en zag dat ze bijna allemaal bekneld waren door de verschoven wervel. “Ik kan dit niet” dacht ze.
“Heb vertrouwen” klonk het in haar hoofd. Ze keek heel even naar Rose maar die had niets gezegd en ook niets gehoord. Maar een warm gevoel golfde door haar heen want ze voelde dat er niet zomaar iemand tegen haar gesproken had. In blind vertrouwen legde ze weer haar hand op de rug van Ditte op de plek waarvan ze wist dat de blokkade zat. In haar hoofd zag ze hoe de wervel moest liggen en in haar gedachten duwde ze hem naar de goede plaats en onmiddellijk zag ze de wervel op haar plaats schuiven en de zenuwen vrij komen. Ze had geen idee hoe het gebeurde, maar ze wist dat zij de beweging had gestuurd.
Maar toen moest ze bijna lachen toen ze de gezichten van Jens en Ditte zag: Puur genot en diepe bevrediging. En ze realiseerde zich hoe verschrikkelijk de pijn moest zijn geweest wanneer die niet door Rose en Britta zou zijn omgeleid.

Tezamen met Rose legden ze Ditte op haar rug. “Probeer je tenen eens te bewegen” zei Rose. Ditte keek haar aan vol ongeloof. “Je neemt me niet in de maling hè?” Maar ze zag de bloedserieuze blik in haar ogen en toen ze het probeerde en het ook nog lukte gilde ze van blijdschap en moest ze tegengehouden worden om niet meteen van het bed af te stappen. “Je hebt zo lang niet gelopen, je spieren moeten weer helemaal bij trainen.” Zei Emma vanuit de stoel waarin ze was neergevallen.
Toen pas zagen ze hoe het met haar gesteld was. Ze zag asgrauw en haar ogen stonden dof. Ze had donkere wallen en haar hele lijf trilde.

Rose riep Henning. “Neem haar mee en vul haar energie aan, je weet hoe, maar doe het snel anders overleeft ze het niet” zei ze tegen hem. Henning nam haar mee naar zijn kamer en legde haar op bed. Emma keek hem liefdevol aan en glimlachte. “Doe het met me, geef me je liefde. Straks neem ik je mee en dan doen we het tot je niet meer kan, maar doe het nu, hard en diep!”
En toen hij de eerste keer in haar klaargekomen was haalde ze diep adem als een drenkeling die ternauwernood van de verdrinkingsdood was gered. Henning keek haar van dichtbij aan en kuste haar en fluisterde “Oh lieve schat, ik had geen idee wat we van je vroegen, als ik dit geweten had…” Maar Emma lachte hem begrijpend toe. “Kom op stoere Viking, je weet wat je te doen staat!” en ze zette zich op hem en bereed hem als een amazone.

Enkele maanden later zaten Knut Helga Jens en Ditte in de sauna en plotseling zei Jens “Nu je hersteld bent kunnen we ook weer terug naar Zweden.” Maar Ditte keek hem verontwaardigd aan. “Åland heeft ons opgevangen en heeft me genezen. Ik ga hier nooit meer weg.”
Lees verder in: Åland - 38: De Opmaat
Trefwoorden bij dit verhaal: Zweden, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...