63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 32810
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nieuwe Buren - 1
In deel 1 brengt het nymfomane buurmeisje Britney stap voor stap het hoofd op hol van vijftiger Rob (de ik-figuur). Daarbij maakt ze handig gebruik van het feit dat de ramen van haar slaapkamer en die van Rob en Monica zich recht tegenover elkaar bevinden, op nog geen 3 meter afstand.

Met een luide piep ontving ik nog geen half uur na de buurtbarbecue het volgende appje van Britney: ‘Mag ik aanstaande woensdag bij je aanbellen?’ Monica griste het mobieltje uit mijn hand en las het bericht. ‘Aanbellen?’, vroeg mijn vrouw. Voordat ik kon antwoorden, had Monica ‘Ja, maar wacht tot mijn vrouw weg is’ getypt. Ze voegde er nog een smiley aan toe en verzond het. ‘Geil’, zei ze en keek me ondeugend aan.

augustus

Woensdag om half negen stapte mijn vrouw fluitend op de fiets, op weg naar het wekelijkse avondje uit met haar vriendin. Vijf minuten later ging de bel. Ik opende de deur en zag met stomme verbazing dat Britney een bosje bloemen voor me mee had genomen. We liepen naar de keuken, waar ik de bloemen in een vaas zette. ‘Wil je iets drinken?’ vroeg ik. Ze knikte van niet. ‘Ik wil naar jullie slaapkamer en verder gaan waar we vorige keer zijn gebleven.’ ‘Ok’, zei ik. Of ze mijn antwoord registreerde, weet ik niet. Ze was al halverwege de trap.

Ze had het helemaal uitgedacht. Ik moest naakt op het bed gaan liggen en met mijn pik spelen, terwijl Britney stuk voor stuk haar kleren uittrok. Toen ze klaar was met haar striptease, ging ze met een uitdagende blik voor het bed staan. Net als een paar weken terug: met haar handen op haar rug, haar borstjes trots naar voren. ‘Vind je me mooi?’ vroeg ze, wijzend op mijn pik die minsten drie keer zo groot was geworden. ‘Ik vind je het mooiste meisje dat ik sinds jaren bloot heb gezien.’ Blij met het antwoord, ging ze naast me liggen.

‘En nu?’ vroeg ik. ‘Nu kan je je niet meer bedwingen, je moet me neuken.’ Ze had volkomen gelijk. Zo eenvoudig was het.

Ik legde Britney met haar billen op de rand van het bed, spreidde haar benen en gaf haar een kusje op haar gladgeschoren kutje. Toen ik haar likte, voelde ik hoe warm en vochtig ze al tussen haar benen was. Verder voorspel was overbodig. En ze had het al aangekondigd: ik kon me niet langer bedwingen. Ik zette mijn eikel tussen haar lipjes en penetreerde haar. ‘Oh my god, dit is zo geil, eindelijk heb ik de stijve lul van mijn volwassen buurman in mijn buikje.’ Met lange halen neukte ik haar. Allebei stelden we een orgasme zo lang mogelijk uit. Tot het niet meer lukte. Britney riep: ‘ik ga komen’. Ik herinnerde me het spektakel nog van haar vorige ontlading en trok snel mijn pik terug. Ze spoot met volle kracht mijn hele kruis nat en ik het hare. Voldaan ging ik naast haar liggen en streelde zachtjes haar buik. Zo liggend, daalde de duisternis traag op ons neer.

* * *

‘En nu gauw naar huis’, zei ik om 10 uur, ‘Monica kan elk moment thuiskomen’. Ze greep haar kleren van de grond, kleedde zich gehaast aan en rende de trap af. Onderweg riep ze nog: ‘volgende week gaan we verder, buurman’. Nog geen minuut na haar vertrek hoorde ik de sleutel in het slot van de buitendeur. Snel deed ik het licht aan.

Mijn vrouw stormde de trap op en de slaapkamer binnen. Vol ongeduld stond ze, met haar jas nog aan, voor het bed. ‘En?’ vroeg ze.

Ik lag, gespeeld onverschillig, in een tijdschrift te bladeren. Plagend, vroeg ik waar ze op doelde. ‘Rot lul, dat weet je best. Hoe is het gegaan, met Britney?’ lachte Monica. ‘Ze is wel geweest, ik zag bloemen op tafel’.

Ik hield haar niet langer in spanning. Terwijl ze zich uitkleedde en naast me op het bed ging zitten, vertelde ik in geuren en kleuren over mijn vrijpartij met ons jonge buurmeisje. Toen ik aangekomen was bij het likken van Britneys kutje hield mijn vrouw het niet meer. Ze greep mijn pik en begon me vol overgave te pijpen. Af en toe pauzeerde ze even om ‘vertel verder’ te zuchten. En dat deed ik maar al te graag. Zeker toen ik de contouren van Britney voor haar slaapkamerraam zag verschijnen.

Voldaan, maar nog met rode wangen en bezwete borsten, na een onstuimige vrijpartij, zei mijn vrouw: ‘Snap jij dat nou? Een paar weken geleden, voordat de nieuwe buren kwamen, voelde ik me een tevreden senior, een nette vrouw van bijna 50, toe aan een rustig en veilig bestaan en nu ...’ Ze maakte haar zin niet af. Dat hoefde ook niet. We wisten allebei hoe opwindend de afgelopen tijd geweest was. ‘En dan heb ik ook nog ...’, vervolgde ze. Opnieuw maakte ze haar zin niet af. Maar nu keek ze me geschrokken aan. Ze sloeg haar hand voor haar mond en stamelde: ‘ik, ik ...’ Verder liet ik het niet komen. ‘Nu ben jij een lekker wijf, levenslustig, ondeugend en meer dan ooit de allerliefste.’

* * *

Een week later stond ik vrolijk en vol verwachting op. De zomervakantie was het weekend daarvoor begonnen, het was prachtig zonnig weer en het was weer woensdag. Ik kon niet wachten tot het avond werd. Toen ik mijzelf op een koud glas witte wijn trakteerde, vlak nadat Monica naar haar vriendin was vertrokken, vond ik tot mijn verbazing de fles half leeg. Veel tijd om me af te vragen wat mijn vrouw vanavond van plan was, had ik niet, de bel ging en kondigde zo de komst van mijn jonge buurmeisje aan.

En weer had Britney het allemaal van tevoren uitgedokterd: ‘Ik ga naar boven en jij komt over vijf minuten’, zei ze. Spannend! En ook fijn dat ik even van mijn glas wijn kon genieten. Ik plofte neer op de bank en keek op mijn horloge.

Na vijf minuten zette ik mijn lege glas op tafel en beklom stik nieuwsgierig de trap. Ik opende de deur van de slaapkamer. Toen mijn ogen gewend waren aan de schemering, werd ik getrakteerd op het geilste plaatje uit mijn ultieme droom. Britney stond voor het open raam. Ze leunde met haar ellebogen op het kozijn, haar benen iets uit elkaar, haar billen uitnodigend naar achter. Ze had alleen een zwart kanten jarretelgordel aan en bijbehorende nylons. Ze zag er uit als een danseresje in een Parijse revue. Ze keek me over haar schouder aan en vroeg zwoel: ‘vind je het mooi?’

‘Ik ben sprakeloos’, antwoordde ik, dit is mijn grootste wens. Ik liep naar haar toe en sloeg mijn armen om haar heen. Zachtjes masseerde ik haar buik en haar borstjes. ‘Doe je broek uit, ik wil je harde tegen mijn billen voelen’, piepte Britney. Ik gehoorzaamde. En zo stonden we voor het raam in de avondschemer van elkaar te genieten.

Aan de overkant, ging de deur open van Britneys kamer. Aan de manier van lopen kon ik zien dat het een vrouw was die de kamer binnenkwam. Ze was op weg naar het open raam, recht tegenover ons. Gevangen in het rode avondlicht herkende ik Monica.

Eerst voelde ik me betrapt. Mijn vrouw stond op nog geen drie meter afstand naar ons te kijken. Een naakte tiener en haar man, met zijn handen om haar borstjes, zijn harde pik gevangen tussen haar billen. Natuurlijk wist ze ervan. Ze was er zelf mee begonnen. Maar live deelgenoot zijn van je mans overspel, zo ver was ik nog lang niet! Het ongemakkelijke gevoel verdween echter snel toen ze haar blouse over haar hoofd uittrok en triomfantelijk haar prachtige borsten aan ons toonde. Ze maakte er zelfs een aardig showtje van: ze nam haar borsten in haar handen en duwde ze naar elkaar toe terwijl ze met het puntje van haar tong langs haar bovenlip likte. ‘Toe maar Rob, neuk ons buurmeisje hard van achteren. Ik wil het meemaken.’

Britney genoot voelbaar van haar positie: midden tussen twee ontketende buren. De één moedigde nota bene de ander vanuit haar slaapkamer aan de overkant van het steegje aan, om haar achterlangs te nemen. Ik pakte met mijn hand mijn pik vast en plantte de punt tussen haar benen. Ik wist al wel dat ze spuitend kon klaarkomen, maar nu, nog maar net begonnen, kwijlde ze al als een gek uit haar gleufje op mijn eikel. Ik pakte haar heupen vast en gleed moeiteloos naar binnen. Intussen keek ik mijn vrouw strak aan. Er brak een brede grijns door op haar gezicht. De dames hadden dit, zeker weten, samen bekokstoofd. Mij maakte het niet uit. Ik begon haar stevig te neuken, mijn onderbuik kletste tegen haar billen.

Achter mijn vrouw ging de deur van Britneys kamer nogmaals open. Ditmaal was het een man. Onmiskenbaar onze nieuwe buurman. Midden in de kamer trok hij zijn broek en onderbroek uit. Er ontvouwde zich een joekel van een piemel, verontrustend stijf, recht naar voren priemend. Daarmee liep hij tergend langzaam naar mijn vrouw. Mijn vrouw voelde hem komen maar keek niet om. Terwijl hij tegen haar aan ging staan en haar borsten begerig in zijn handen nam, biggelde de tranen over Monica’s wangen. Ik voelde hoe hij haar binnendrong. Voordat ik mijn zaad diep in mijn nymfomane buurmeisje schoot, blies ik nog snel een kusje naar mijn vrouw.

* * *

Een half uur later hoorde ik Monica de trap op komen. Britney was al weg, blij dat haar plannetje was gelukt. Zelf was ik na haar vertrek nog even voor het raam gaan staan. Zo kon ik getuige zijn van het hoogtepunt van mijn vrouw. Dat het er inmiddels behoorlijk ruig aan toe ging, bleek wel uit de wild op en neer dansende borsten van Monica. Pas nadat ze schokkend onder de vensterbank was gezakt, sloot ik de gordijnen. Ik ging naakt op bed liggen en wachtte op haar thuiskomst.

‘Sorry, sorry. Het spijt me zo’, begon ze, naast me op bed, nadat ze zich had uitgekleed.

‘Wat een onzin, jij vond het toch ook goed van Britney en mij. Dan kan ik niet moeilijk doen als jij je aan de buurman geeft. We stonden allebei voor het raam te neuken met een ander. Vertel me liever hoe het was.’

Ze dacht even na en begon toen aarzelend: ‘Nou ja, het was eigenlijk vooral raar. Jij stond tegenover me met je pik in ons buurmeisje en toen kwam Britneys vader binnen. Ik hoorde hem dichterbij komen en voelde zijn stijve tegen mijn billen. Ik werd ineens zo geil. Ik plaatste snel mijn benen iets uit elkaar om hem toe te laten. Maar tot mijn schrik voelde ik zijn hete eikel niet tussen mijn benen maar tegen mijn poepgaatje. En voor dat ik wist wat me overkwam had hij zijn eikel, helemaal glibberig van het voorvocht, al naar binnen gewurmd.’

‘Jezus, dat hebben wij nog nooit gedaan’, reageerde ik jaloers. ‘Ik dacht dat je dat niet wilde.’

Ze keek alweer schuldig.

‘Ja, dat is ook zo. Maar hij overviel me ermee. En eenmaal met zijn pik in mijn kont, vond ik het ineens toch wel een heel geil idee. En het voelde ook best wel lekker. Raar, maar lekker. En toen ik met mijn hand mee ging doen zelfs adembenemend lekker.’

‘En nu wil ik het ook met jou.’

‘Nu?’ vroeg ik. Maar ze zat al op haar knieën, haar hoofd in het kussen, haar billen omhoog. Klaar voor de volgende fase in ons opgebloeide seksleven.

wordt vervolgd
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...