63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Jeanneke
Datum: 10-06-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 4873
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Zijn Slavin - 5
Wat ging er allemaal door mijn hoofd ? Ik had net ontdekt dat meester familie had een dominante vader en een onderdanige moeder en zus. Ze behoorden tot de orde van Quirinus waar de vrouwen niks waard waren en ten dienste stonden van hun man,meester. Ik had de zus zien ontmaagden en brandmerken en meenemen door haar meester,man die ze nog nooit had ontmoet en zijn vader.

Zelf was ik door de moeder klaargemaakt voor mijn inwijding vanavond. Mijn benen,kutje en kont waren volgens oude traditie gewaxt mijn kont was grondig gespoeld. Mijn armen en benen waren versierd met een wit lint. Mijn lang haar in een vlecht. Ik droeg mijn halsband polsbanden en enkelbanden en een rode cape.

Zo reden we in de limo naar een ander domein. Meester en zijn vader strak in het pak An volledig naakt ook zij had de halsketting armbanden en enkelbanden om. we droegen beide hoge zwarte pumps. Als eerste stapten de mannen uit de limo gevolgd door ons sletten.

De vader klikte de leiband bij An vast kneep in mijn tieten en zei ik ga er straks nog van genieten goede keuze zoon'' de vader gaf meester een kus op de wang en ging met An achter zich aan naar binnen.

Meester zag dat ik met vragen zat en zei: ''laat t gewoon gebeuren er zal niks zijn wat je niet wil. Iedereen kent je grenzen en ik ben er om die grens te bewaken. Toon dat je het waard bent om mijn slet te zijn.'' ik sloeg mijn ogen neer als teken dat ik het begreep. Het brandmerken is na de bevruchting ''fluisterde meester terwijl hij me kuste op het voorhoofd en de cape sloot. Ook hij deed de leiband bij me aan en nam me mee naar binnen. Als een echte slavin liep ik achter meester aan.

Alle mannen namen plaats aan een lange tafel met hun slavinnen rechtstaande achter zich Allen waren naakt sommige waren duidelijk zwanger. Twee vrouwen waren wat ouder hun borsten hingen door maar waren zwanger. Ik keek met vragende ogen naar An. Hun meester hebben totaal geen respect Netje is voor de 13e keer zwanger Aagje heeft 14 zonen de volgende op komst.wees gerust John wil geen groot gezin '' fluisterde An. Doordat haar meester het feest organiseerde was ze de enige die spreekrecht had, maar dat beperkte zich ook tot de vrouwen.

Na het diner rond 19u30 stonden meester en zijn vader recht. De vader sprak een hele tekst in het Latijn de zaal was muisstil. Meester nam me mee naar het midden van de zaal. Daar werd mijn cape afgedaan en moest ik een rondje langs alle tafels doen zodat alle mannen me goed konden zien. ''velen hebben de slavin van John al gezien en geneukt. Dit mag vandaag ook het is haar inwijdingsritueel. Ieder kent haar grenzen er wordt niks in haar geloosd festum fructiferum'' zei de vader. Meester gaf de leiband over aan zijn vader die me meenam het podium op. De vader liet me plaats nemen op het bed op handen en knieƫn benen uit elkaar. Hij maakte de leiband vast aan het bed. Hij sloeg hard tegen mijn tieten kwam achter me staan en neukte me als eerste van de avond. Maar zijn zaad dumpte hij in An die naast t podium klaar zat.

Alle mannen zeker 200 stonden in de rij te wachten tot het hun beurt was om me te gebruiken. Een paar hadden er geen behoefte aan om me te gebruiken ze waren vooral bezig met het pijnigen van mijn borsten slaan knijpen trekken zuigen. Ik onderging het allemaal. Een paar neukten me diep in mijn keel anderen namen mijn kontje maar de meeste staken hun pik in mijn kutje. Om een uur in de nacht verliet de laatste man het podium. Ik werd door An en nog een paar slavinnen losgemaakt van het bed Ze legden me op een vrouwenstoel. Ze legden mijn benen in de steunen. Een van de vrienden van de vader die gynaecoloog was kwam tussen mijn benen staan hij bracht een eendenbek bij me naar binnen via een camera op een scherm kon iedereen in de zaal zien hoe de man het spiraal vast nam met een klem en uit mijn lichaam verwijderde. Er klonk een luid applaus. Meester bedankte de man en nam zijn plaats in hij verwijderde de eendenbek en begon me in hard tempo te neuken. De hele avond was ik bloedgeil geweest maar ik had geen toestemming gekregen om klaar te komen. Meester zelf was ook bloedgeil en had bijna de hele avond aan zijn pik staan trekken en nu mocht hij me eindelijk nemen en bevruchten terwijl alle gasten toekeken.de meeste hadden hun slavinnen voor zich en waren hun mond aan het neuken. Meester gaf me toestemming en samen kwamen we heel heftig klaar.

Meester trok zich terug en draaide me om nog half versuft van het vele neuken en het klaarkomen voelde ik plots een hevige pijn op de plaats van de tattoo. De tattoo werd vervangen door het brandmerk van de orde en van meester. De wonde werd verzorgd meester legde de cape over me en droeg me naar de limo.

De volgende morgen werd ik wakker van de zon op mijn gezicht. Ik wilde me uitrekken maar meester riep stop. Meteen was ik bij de les en voelde de pijn op mijn bil.ik bleef stil liggen. Meester kwam naar me toe en verzorgde de wonde. Gaat t? Vroeg hij ik knikte de komende weken hadden we meerdere keren per dag stomende sex. Al snel was de zwangerschapstest positief. Meester nam me mee naar de arts die het bevestigde. Nu ik zwanger was mocht ik weer aan het werk op meester zijn voorwaarden natuurlijk. Ook het bevredigen van klanten behoorde erbij tot ik zes maanden ver was dan pas werd het duidelijk zichtbaar. Meester hield me goed bezig tijdens de laatste maanden van de zwangerschap Jo bleef langskomen om te trainen terwijl meester me op alle mogelijke plaatsen en manieren bleef neuken.twee weken voor de uitgerekende datum brak mijn water natuurlijk tijdens een hevige neukpartij met meester. Meester belde de arts die al heel snel ter plaatse was met An. Het ging allemaal heel snel en na een uur beviel ik van een zoon. Terwijl de dokter en An onze zoon meenamen voor controle neukte meester me alweer even het werk afmaken gromde meester terwijl hij in me klaarkwam.

De dokter kwam terug en keek kwaad naar meester. Ja ik moest afmaken waar ik mee was begonnen lachte meester.
Trefwoorden bij dit verhaal: Gangbang, Slavin, Spanking, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale
Klik hier voor meer...