Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Datum: 10-07-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 8181
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 13 minuten | Lezers Online: 1
Dennis was een gewone jongeman van 16 jaar die bij zijn gescheiden moeder woonde in een huurwoning. In een wijk waar men nog naar elkaar omkeek, waar men altijd achterom ging en alles werd gedeeld. Dennis was in alles gemiddeld. Niet lang, niet breed, niet gespierd en niet hyperintelligent. Hij blonk nergens in uit of je zou moeten zeggen dat hij uitblonk om overal gemiddeld in te zijn. Fietste iedere dag naar school en ging lekker. Geen issues met drank of drugs.

Maar ook nog geen ervaring met meisjes of vrouwen. Natuurlijk trok hij zich af, maar zorgde ervoor dat de tissues altijd verbrand werden of op school gedumpt werden. Hun pc was langzaam en moeders was altijd thuis, dus keek hij veel op zijn antieke telefoon.

Tot het moment dat de overbuurvrouw hem vroeg of hij kon helpen. Op woensdagmiddag liep hij naar de overkant en kluste en sjouwde wat. Bij het drinken van een glas cola gebeurde er een ongelukje. De buurvrouw gooide per ongeluk zijn glas om zodat zijn shirt en broek vol gespetterd werden. Buuf zei dat hij maar even zijn kleren moest uitdoen en afspoelen onder de douche. Toen hij net in de douche stond, liep de buuf binnen. Kleedde zichzelf uit en zei dat ook zij last van de cola had en zich even kwam afspoelen. En stapte pardoes zo de douche in. Dennis keek naar al dat naakte vrouwenvlees. En merkte gelijk dat zijn pik hard werd. Als er iets opvallend aan Dennis zou zijn was het zijn pik wel. Een enorm lang en dik geval waarvoor hij zich wel wat schaamde.

Toen buuf naar zijn pik keek zoals hij naar haar tieten keek, kon hij zijn stijve niet meer verstoppen. Buufs mond viel open van verbazing. Met zachte dwang duwde zij zijn handen weg. En keek, en keek en bleef kijken. Jongen, wat heb jij daar een prachtige stijve pik. Wat een mooi lekker geval staat daar. Daar heb je vast al wat dames blij mee gemaakt, he!

Dennis schudde van nee. Waarop de buuf riep echt waar? Heb jij hier nog nooit iemand blij mee gemaakt. Dan loop maar gauw met mij mee, dan ben ik de eerste. Ik help jou het machtige apparaat te leren gebruiken. Buuf pakte zijn paal vast en trok hem nat en al mee naar haar slaapkamer. Dook zelf op bed en riep Dennis bij haar. Jij gaat nu lekker even tussen mijn benen met je hoofd. Dan leer ik jou hoe je een vrouw met je mond kan verwennen. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Moest wel even wriemelen om op zijn buik te kunnen liggen omdat zijn stijve even in de weg zat. Hij bekeek zijn eerste kut nu van dichtbij. Buuf haar vingers wees hem op de plekjes waar hij met zijn tong bij kon, en waar zijn vingers in konden. Dennis was een snelle leerling en begon dapper aan het likken van zijn eerste kut. De smaak ervan was geweldig! Hij merkte dan ook snel waar zij gevoelig was. En toen hij dan ook nog eens twee vingers in haar stak, werd er hard geschreeuwd van genot en kwam ze klaar!

Dennis was best trots op zijn prestaties en buuf was het daar mee eens. Ga zo door Dennis en de dames staan in de rij voor je! Maar nu ben jij aan de beurt. Draaide hem op zijn rug, wreef met haar handen en tieten over zijn buik op weg naar zijn pik. Buuf streelde nu zijn benen en zijn eikel zat al snel tussen haar tieten. Maar buuf was meer van plan. Ze bukte en nam zijn pik in haar mond! Helaas kon ze hem niet helemaal hebben maar tot de helft. Maar Dennis genoot daarvan want buuf was ervaren en gebruikte tong, lippen en handen zodat hij snel kwam. Probeerde nog te waarschuwen maar buuf zoog door. En hij spoot haar mond vol met zijn vers jongenszaad. En buuf verspilde geen druppel. Maar zijn pik verslapte niet constateerde buuf tot haar genoegen.

Blijf liggen Dennis, het gaat nu gebeuren. Ik ga nu een man van je maken. En met die woorden kroop zij over hem heen. Dennis voelde hoe zij zijn pik vastpakte. En daar voelde hij haar kutlippen tegen zijn eikel. Even bewoog buuf de eikel van voor naar achter alvorens hem naar binnen te zuigen. Dennis wist niet wat hem overkwam. Dit had hij al heel vaak op film gezien, oudere vrouw met jonge knul, en nu speelde hij de hoofdrol! Ineens schoot hem van alles uit die films te binnen. Hij greep gelijk zijn kans en pakte buuf vol aan haar tieten. Trok aan de tepels en masseerde deze lekkere bollen. Wat een heerlijk gevoel deze jetsers. In tussen probeerde buuf steeds verder over Dennis zijn paal heen te schuiven. De allerlaatste centimeters lukte net niet terwijl ze het zo graag wilde. Met haar laatste restje verstand trok zij zich van zijn snikkel af. Keek de teleurgestelde jongen aan en fluisterde hees, ben nou even een fine knul en neuk je buuf lekker hard en diep op zijn hondjes. Dennis wist wat hem te doen stond en schoot overeind. Kroop achter de buuf die al met billen schudde. Pakte zijn pik en mikte. En schoof in 1 ruk zijn hele pik bij haar naar binnen. Buuf slaakte een oerkreet uit maar Dennis hoorde en zag niets. Tot aan de wortel zat hij in de vrouw en genoot. Maar even wat later begon de natuur zijn werking te doen en hij begon te palen. Steeds harder en dieper beukte hij zijn pik in die sappige kut. En buuf moedigde hem aan om haar helemaal verrot te neuken en vol te spuiten.

En Dennis bleef hameren en buuf bleef komen of ze bleef in 1 giga orgasme hangen. Haar tieten vlogen alle kanten uit, haar heupen zagen rood van de stevige grip en zweet stond op haar hele lichaam. En Dennis? Die genoot met volle teugen. Hij voelde zijn orgasme aanzwellen en wist dat hij niet terug hoefde te trekken als hij kwam. Met een paar razende laatste stoten kwam hij diep in buuf klaar. Witheet jongenszaad knalde tegen buufs baarmoeder die daarop weer kwam. Hijgend bleef hij zo even zitten, met zijn pik nog steeds diep in buuf. Hij vond dit het mooiste wat hij ooit gezien had. Hij probeerde het te onthouden. Buuf duwde hem weg en hij gleed samen met wat zaad uit haar.

Dennis lag op zijn rug met zijn armen achter zijn hoofd en genoot nog even na. Buuf draaide zich op haar zijde om hem aan te kunnen kijken. Nestelde zich tegen hem aan zodat hij haar overal op zijn lijf kon voelen. Buufs hand zwierf over zijn lijf wat best wel lekker was. Ze fluisterde in zijn oor dat hij met wat training een fantastisch minnaar zou worden. Kneep daarbij even in zijn half harde pik die onmiddellijk verstijfde. Buuf keek naar beneden en zag de pik weer opstijven. Aaah de jeugd, altijd klaar voor actie. Trok nog even door en toen de pik weer op sterkte was, trok ze Dennis over haar heen. Opende haar dijen voor hem. Dennis gleed weer als een mes door de boter bij buuf naar binnen, En begon nu rustig met lange diepe halen buuf uit te wonen.

Die kon dat wel waarderen en trok haar knieën steeds verder op zodat Dennis weer volledig in haar kon stoten. Zij trok aan zijn haar hem naar zich toe en verloren zij elkaar in heftige tongkussen terwijl hij nu in een steeds hoger tempo zijn paal in en uit haar stootte. Buuf werkte actief mee door haar heupen steeds hoger naar hem op te tillen en haar knieën nu zowat tegen haar neus aan kwamen. Dennis vergreep zich nu met een hand aan haar tieten en neukte nu in een roes door. Buuf spatte weer in een volgend orgasme. Na 10 minuten eindeloos genot spoot hij nu buuf voor de tweede kleer haar kut vol. Hijgend en zwetend lag hij op haar terwijl zij hem stevig vasthield met haar armen en benen. Maar nu verslapte zijn pik tot een normaalformaat en gleed hij uit haar. Zo bleven ze even nog liggen totdat hij te zwaar werd. Na een half uurtje kropen zij beiden weer onder de douche waarbij Dennis het niet kon laten om in die mooie tieten te blijven knijpen. Buuf masseerde zijn paal maar daar zat nu even geen leven meer in.

Wel fluisterde zij in zijn oor dat hij haar de volgende keer ook in haar kontje mocht neuken en spuiten. Hierdoor wipte zijn eikel even op maar liet het hoofd toch weer hangen. Na het afdrogen en weer terug in de woonkamer zei buuf tegen Dennis dat ze even met hem wilde praten. Dennis knikte als hij haar mocht neuken deed hij alles voor haar.

Maar buuf vroeg eerst om geheimhouding wat natuurlijk geen probleem voor Dennis was. Maar toen vertelde buuf dat zij met een paar andere dames eens in de maand bij elkaar kwamen. Daarbij werden een aantal jongemannen uitgenodigd. Deze jongens kregen een bandana om niet herkend te worden, de dames droegen er ook een. Maar dat was het enige wat bedekt was. Maar wat er ook gebeurde in die ruimte, discretie en geheimhouding was het allerbelangrijkste. En nee was ook nee. Wil je daar ook aan deelnemen Dennis? Ik ben nml de organisator en regel deze bijeenkomsten. Volgende week woensdag hebben we weer een bijeenkomst en ik zocht toch aan naar een nieuwe jongen. Dat zou jij kunnen zijn! Dennis aarzelde geen moment en riep ja, dat beloof ik.

Buuf klapte in haar handen. Leuk dat je eraan meedoet Dennis. Overigens ben ik de enige die herkenbaar is, de rest is en blijft anoniem. Mocht je toch iemand herkennen, dan laat je dat niet merken. Zorg dat je volgende week hier om 19 uur klaar staat a.u.b. Trek makkelijke kleding aan en scheer heel je lichaam, vooral je kruis en billen. Je rijdt met mij mee naar een locatie, en ik stel jou voor als nummer 4. We doen niet aan namen, iedereen is een nummer. Dat zet ik op jouw armen, borst en rug zodat we jou kunnen roepen.

De dagen kropen voorbij maar Dennis wist wat er stond te wachten. Maar zijn ballen klopten wel hevig nu hij zich niet meer aftrok. Die woensdag kropen de uren voorbij maar opeens was het zover. Hij had zijn moeder verteld dat hij naar zijn vriend ging. Zijn moeder vond het best want het was toch haar kaart avondje. Veel plezier riepen zij naar elkaar. Bij buuf kreeg hij zijn bandana maar ook een zwartgemaakte zonnebril. Stapte al in de garage in haar auto en buuf reed. Gaf hem onderweg nog de nodige tips, en opeens waren zij er. Hij werd mee geleid naar een kamer, de bril werd verwijderd en hem werd daar verzocht uit te kleden en te wassen. Snel voldeed hij aan het verzoek. Na even wachten kwam buuf hem halen. Zij trok even aan zijn paal zodat deze al strak en stijf vooruit stond. Buuf trok hem weer aan zijn snikkel de kamer in. Daar zaten twee dames naakt op een bandana na al te wachten.

De dames knikten goedkeurend toen ze Dennis zagen en kwijlde al bij het zien van zijn stijve. Buuf gaf hem wat te drinken en een rood pilletje. Hij zette het glas weg en draaide zich om. De dames kwamen er al geruisloos aan toen Dennis ineens iets bij een van die dames zag. Dat litteken daar, die moedervlek en die geur! Dat was zijn moeder! Die stond nu voor hem en bukte. Nam zijn pik in haar mond, pijpte hem even en zij, nou twee, nummer vier smaakt goed en zijn pik past niet in mijn mondje. Die gaat ons geven waar ik al een tijdje naar verlang, een goede stevige neukbeurt!
Lees verder in: Dennis - 2
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Hetero sexverhalen!
 
Melk - 14: Storm, Honey En LaetiziaDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Nicht,
" Honey, ik ben dingen te weten gekomen tijdens de uitstap met Magnus. Ik denk dat het relevant is voor de missie. Ha zei Honey net niet schamper. Ten eerste. Ze zijn niet op huwelijksreis. Dat is een dekmantel. Blijkbaar ma..."
17-07
8
Mo & SabrinaDoor: Mo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Anaal, Vreemdgaan,
"Mo en Sabrina een getrouwd stel van Marokkaanse afkomst zijn samen op vakantie in Spanje. Hun 2 jarig dochtertje hebben ze bij de ouders van Mo gelaten. Het is het eerste quality samen moment van de twee 28 jarige sinds de geboorte van hun dochter Ya..."
17-07
7.8
Moeder En Dochter Op Vakantie - 30: SlotDoor: Westy
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dochter, Groepsex, Met Familie, Moeder, Neuken, Partnerruil, Pijpen, Vakantie,
"Het werd een romantische en hete Kerst met veel seks voor Anna en Costas. Olivia had de Kerstdagen bij Tom en zijn familie doorgebracht en ook zij had zich prima vermaakt. Natuurlijk wilde Paula, de zus van Tom alles weten over het vriendinnetje..."
16-07
9.8
StrijkenDoor: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"nee, dat was niets, zuchtte mijn buurvrouw bij mij op de koffie. Ze maakte soms schoon voor mij, en deed dit graag, zei ze. Een forse dame, niet zo jong meer, maar lekker volks en direct. Neuken kon hij, maar likken ho maar, schaterde ze. Vingeren wa..."
16-07
7.8
De Opdracht 1.1Door: Opwindendeverhaaltjes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Meesteres, Opdracht, Werk,
"Nog half afgeleid ben ik net op tijd voor mijn overleg. Zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik vlug mijn focus weer bij mijn werk te krijgen. Langzaam vordert de ochtend en gelukkig lukt het een beetje om niet steeds aan de spanning van de opdrac..."
16-07
8.4
Betrapt En Gestraft Door Moeder En Dochter -...Door: Tinoth
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Dochter, Fetisj, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Neuken, Plas, Plassen,
"Op de vijfde dag van onze vakantie gleed mijn zus aan het einde van de middag uit in de douchecabine. Het gevolg was dat ze op haar pols een dikke bult had en ontzettend veel pijn had. Mijn moeder vertrouwde het niet en besloot haar mee te nemen naar..."
16-07
9.2
De Overtocht (hetero) - 1Door: Chantum25
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Huwelijksreis, Onderdanig, Romantiek, Uitdagen, Vreemdgaan,
"Eindelijk was het gelukt Deze avond had ik seks gehad met zowel Noortje als Robin. Tegelijkertijd Het was geweldig Een fantasie die werkelijkheid was geworden Deze werkelijkheid was alleen niet van mij, maar van iemand die pas twee dage..."
16-07
9
CasinoDoor: Spyro
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dominantie, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Het is al lang geleden dat ik samen met mijn vriendinnen een weekend ben weggegaan, bedenk ik me terwijl ik me sta op te maken voor spiegel. We vetrekken vandaag voor twee nachtjes naar een stad waarvan ik de naam nog niet weet en nog niet precies we..."
16-07
9.2
Visite Aan BoordDoor: Arrownl
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Pijpen, Vrienden, Zwemmen,
"Het was nog lekker rustig in de jachthaven en terwijl ik nog even genoot van het alleen zijn op de boot en ik mijn korte broek fantaseer over die vrouw die ik nog nooit ontmoet heb maar die ik ken van mailcontacten en de foto s die ze me stuurt. Heel..."
16-07
9
Sandra’s Transformatie - 12Door: Boris Verhaal
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Hoer, Huisvrouw, Milf, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Transformatie,
"Sandra kreeg een week later een appje van Mike. Ze moest er nog een beetje aan wennen dat de opdrachten niet meer van Bas afkomstig waren, maar van Mike. De app was even kort en bondig als raadselachtig Gefeliciteerd. Donderdag ben jij de hoer van ..."
16-07
8.9
 
Klik hier voor meer...