63.199 Gratis Sexverhalen
Irina T
Irina T
Beste lezer,
Je bent aangekomen bij een nogal nymphomane vrouw van ruim in de 50. Ik ben 1.62m lang (of kort zo je wil), 48 kg, nog steeds een ferme cup C en kort gemillimeterd grijs haar op mijn koppie. Mijn voorliefde voor sperma en (extreme) seks brengt me wel eens in de problemen, maar ik kan het gewoon niet laten. Mijn geiligheid wint het eigenlijk altijd van het verstand. Nog steeds.......
Kusjes,
Irina T
Hoogste Cijfer: Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 1
Meest Gelezen: Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 1
Aantal Verhalen: 4
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: irinatels666@gmail.com
ALLE VERHALEN VAN Irina T
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 4Door: Irina T
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Deepthroat, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma,
"Op de weg naar huis vanuit De Helse Sauna had ik weer honderdduizend vragen. Wederom liet opa niet veel los. Alleen dat de Equinox nog wel een paar maanden zou duren en dat ik me dus nog niet druk hoefde te maken over mijn komende inwijdingsceremon..."
11-12-23
9.2
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 3Door: Irina T
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Masturbatie, Masturberen, Oom, Opa, Sauna, Sperma,
"De hele zaterdag gebruikte ik om te trainen met mijn nieuwe set D batterijen op mijn kamer. Het kostte me moeite, maar het lukte wel. Ik bedacht me dat ik het beste nu zo min mogelijk moest eten om de volgende ochtend zoveel mogelijk ruimte te hebben..."
14-11-23
9.3
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 2Door: Irina T
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Dokter, Masturbatie, Masturberen, Opa, Oprekken, Sperma,
"Daar zat ik dus. Onder het stijfsel van opa geklodderd. Hij aaide me tevreden over mijn toen nog lange blonde haren, veegde het laatste kwakje zaad, wat nog aan zijn eikel hing, af aan mijn ontluikende borsten en vertrok richting de badkamer. Ik borr..."
07-11-23
9.3
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 1Door: Irina T
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Masturbatie, Masturberen, Opa, Oprekken, Sperma,
"Allereerst stel ik me even voor Ik ben Irina, inmiddels een vrouw van ruim in de 50 en ben nog steeds behoorlijk actief op het gebied van seks. Nou ja, actief is een beetje een eufemisme. Seksverslaafd is meer in de richting, denk ik zo en vele mann..."
31-10-23
9.4