Klik hier voor meer...
Johan en Suzan
Johan en Suzan
Mijn vrouw Suzanne is nymphomaan. Ze wil altijd en overal pik. Ik ben haar man Johan en heb opvallende momenten in ons leven vertaald naar verhalen op deze site. Daarin speelt ook mijn stiefdochter Lisa een rol. Het is aan te raden de verhalen in volgorde van plaatsing te lezen omdat ze ook in de tijd geplaatst zijn en er soms wordt terug gegrepen op eerdere momenten. Veel leesplezier ! De volgorde van lezen is belangrijk !

1. Mijn vrouw is een hoer
2. Suzanne draaft weer door
3. Het wordt steeds gekker hier
4. Rakker en Lisa
5. De Efteling
6. Jasper
7. De manege
8. Lisa en Dirk
9. Suzanne en Lisa
10. Lisa koopt een nieuw jurkje
11. Lisa doet een triootje (meerdere delen)
12. Met het gezin naar de dierentuin (meerdere delen)
13. Suzanne belandt in een gangbang (meerdere delen)
14. De inbraak (meerdere delen)
15. Suzanne en Lisa naar de parenclub(meerdere delen)
16. Suzanne uitgewoond op het strand
17. Lisa en Johan gaan een weekendje weg (meerdere delen)
18. De hondenkennel (meerdere delen)
Hoogste Cijfer: Lisa Doet Een Triootje - 2
Meest Gelezen: Met Het Gezin Naar De Dierentuin - 1
Aantal Verhalen: 35
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: robpepermans98@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Weekendje Brussel - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Met Familie,
"Het is een mooie zonnige ochtend wanneer Johan wakker wordt. Hij heeft een flinke erectie en Johan speelt wat met zijn ballen. Suzanne ligt nog op haar zij te slapen. Vandaag gaan ze met zijn drietjes naar Brussel. Het is erg lang geleden dat ze als ..."
26-07-23
8.4
De Hondenkennel - 4Door: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Lesbienne, Plas, Plassen,
"Hans maakt zelden dingen mee zoals vandaag. Hij heeft een ontzettend pervers geheim bloot gelegd. Dit is een verboden club vol perverse vrouwen en mannen. Het mooie is dat de acteurs gewoon gebracht worden door nietsvermoedende baasjes. En hij kan zi..."
17-07-23
8.8
De Hondenkennel - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gangbang, Honden, Plas, Plassen,
"Als Hans zijn laatste druppels zaad door de onbekende slet zijn doorgeslikt en opgelikt, ritst ze zijn gulp dicht en stopt zijn slapper worden lul netjes terug. Ze kijkt hem met zaad op haar lippen aan en vraagt of het lekker was. Hans knikt bevestig..."
09-07-23
8.4
De Hondenkennel - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gangbang, Honden, Plassen, plas,
"Hans moet het even laten indalen. Op zijn kleine schermpje ziet hij, naast een hoop niet ter zake doende gebouwelementen, een mollige vrouw die tussen haar met touwen gespreide benen, een enorme hond tekeer ziet gaan. Het lijkt een Deense dog. De vro..."
07-07-23
8.7
De Hondenkennel - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Dildo, Groepsex, Honden,
"Johan en Suzan hebben nieuwe buurtjes. Het is een vrolijk gezin. Hans en Martha, twee enthousiaste open mensen in de leeftijd van circa 50 jaar. De kinderen zijn het huis al uit. Ze hebben twee zonen die allebei al ouder dan 25 zijn. Hans is een man ..."
04-07-23
7.9
Lisa En Johan Gaan Een Weekendje Weg - 4Door: Johan En Suzan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Jong En Oud, Met Familie, Tiener,
"Het is nu 23.30. Johan opent zijn ogen. Het is rustig in het huisje. Buiten hoort hij een hoop lawaai, waarschijn komende van de groep voetbaljongens naast hen. De overige vijf slapen of doezelen. Ze zijn in ieder geval nog niet uit gerelaxed. Linda ..."
12-02-23
8.8
Lisa En Johan Gaan Een Weekendje Weg - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Gay, Met Familie, Publiek, Tiener,
"Het wordt al langzaam donker in het huisje. Ben, Johan en Lisa nemen achtereenvolgens een heerlijke lange douche en zien uit naar de avond. Vooral Ben en Johan zijn benieuwd of de drie meisjes het aandurven te komen. Ze hebben nog niets tegen Lisa ge..."
11-02-23
8.8
Lisa En Johan Gaan Een Weekendje Weg - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Met Familie, Plas, Plassen, Publiek, Tiener,
"Als Ben en Lisa aan het zwemmen zijn laat Johan zijn ogen over het strand heen glijden. Hij ziet een aantal erg leuke dames en meiden in sexy badkleding en droomt en fantaseert er een beetje bij. Zijn piemel richt zich weer wat op. Naast hem ligt een..."
10-02-23
9.1
Lisa En Johan Gaan Een Weekendje Weg - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Met Familie, Publiek, Tiener, Trio,
"Het gebeurt niet elke dag maar dit weekend gaat Lisa op pad met haar stiefvader Johan. Johan is inmiddels 44 jaar oud en Lisa kan binnenkort haar 19e verjaardag vieren. De twee kunnen het prima met elkaar vinden en gaan daarin ook wat verder dan een ..."
08-02-23
8.7
Suzanne Uitgewoond Op Het StrandDoor: Johan En Suzan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Jong En Oud, Publiek, Strand, Tiener, Uitgewoond,
"Suzanne heeft een rustige dag voor de boeg en het is heerlijk zwoel lenteweer met temperaturen die ver boven de 20 graden gaan vandaag. Ze besluit eens lekker naar het strand van een nabijgelegen meertje te gaan vandaag en doet alvast wat voorbereide..."
07-02-23
8.9
Suzanne En Lisa Naar De Parenclub - 4Door: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Met Familie, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Terwijl haar moeder stevig gevuistneukt wordt krijgt Lisa de eerste piemel in haar mondje. Hij is nog wat slapjes maar Lisa zuigt hem binnen no time hard en groot. De andere mannen rukken aan hun pikken en kijken toe. Er staan nu acht mannen vol onge..."
27-01-23
8.7
Suzanne En Lisa Naar De Parenclub - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Parenclub, Plas, Plassen, Tiener, Vuistneuken,
"Boris zegt dat hij condooms heeft en vraagt Lisa of hij haar mag neuken. Lisa stemt toe maar wil eerst dat hij haar spleetje likt. Als ze de natte warme tong van Boris op en tussen haar kale lipjes voelt, rilt ze van genot. Dit is te lang geleden. Ze..."
23-01-23
8.7
Suzanne En Lisa Naar De Parenclub - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Jong En Oud, Met Familie, Parenclub, Plas, Plassen,
"De piemels beginnen te groeien. Suzanne doet haar best de oude slappe pik hard te krijgen en ze slaagt er aardig in. De eigenaar, waarschijnlijk een zestiger, geniet er flink van aan zijn lid te voelen. De onbesneden pik laat inmiddels een flink gezw..."
19-01-23
8.6
Suzanne En Lisa Naar De Parenclub - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groepsex, Parenclub, Plas, Plassen, Vuistneuken,
"Het is rustig, zo niet saai in huis. Lisa heeft net gebroken met haar vriend en Suzanne s en Johan s huwelijk zit al een hele tijd in een dip. Ieder gaat zijn eigen weg en spanning en genegenheid is ver te zoeken. Johan is meer weg dan thuis zogenaa..."
19-01-23
8.6
De Inbraak - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Groepsex, Tiener, dieren,
"Rakker wordt zo te zien steeds geiler en zijn grote rode hondenpiemel is nu helemaal uit de harige huid gekropen. De mannen zien het en in hun hoofden ontwikkelt zich een pervers idee. Donald trekt Lisa van de pik van Leonel af en zijn grote slinger ..."
16-01-23
8.7
De Inbraak - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Tiener,
"Dan drukt een van de mannen haar hoofd over de rand van het bad achterover. Een tweede drukt meteen zijn grote slinger haar mond in. Ze kan het niet geloven. De grote pik van de donkere man raakt meteen voorbij haar huig en ze moet zowat kotsen. Ze k..."
14-01-23
9.0
De Inbraak - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Tiener,
"Lisa heeft vanavond het rijk alleen. Haar moeder en stiefvader zijn een tweetal dagen naar een bevriend stel in het noorden van het land. Lisa heeft zich voorgenomen het er lekker van te nemen en een uitgebreid bad en een avondje film kijken in te pl..."
09-01-23
8.3
Suzanne Belandt In Een Gangbang - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gangbang, Plas, Plassen,
"Suzanne voelt hoe de dikke rode knots van de Deense dog haar natte poortje in en uit beweegt. Het beest trekt haar uit elkaar en gaat tekeer als een malloot. Het jut de mannen op en ze pissen over haar gezicht en lichaam heen. Ook de hond wordt onder..."
24-10-22
8.4
Suzanne Belandt In Een Gangbang - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gangbang, Groepsex, Plas, Plassen,
"Ik sta vroeg op. Vandaag is het een drukke werkdag waarop er veel moet gebeuren. Suzanne slaapt nog. Ik zie een dildo tussen haar benen liggen. Lisa heb ik ook nog niet gehoord. Het is maandagochtend 7.00 als ik naar mijn werk rijd. Een uur..."
20-10-22
8.2
Met Het Gezin Naar De Dierentuin - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Dieren, Met Familie, Tiener,
"We nemen afscheid van Harold en gaan heerlijk ontspannen onze dierentuin reis vervolgen. We willen graag wat grotere dieren zien en gaan op weg naar de olifanten. We lopen hand in hand en genieten van de blikken van groepjes meiden en de veelal ouder..."
06-09-22
8.9
Met Het Gezin Naar De Dierentuin - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Publiek,
"We zijn Lisa heerlijk aan het spitroasten . Mijn heerlijke zeventienjarige stiefdochter wordt het liefst door zoveel mogelijk pikken gevuld weten Jasper en ik. Wat dat betreft is het net haar moeder. Jasper propt zijn grote pik diep haar mondje in e..."
05-09-22
8.5
Met Het Gezin Naar De Dierentuin - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Plas, Plassen, Publiek, Tiener,
"Deze zondag gaan we er een leuke dag van maken. We gaan voor het eerst in tijden weer eens samen een dagje weg. Oh ja, ik zal ons eerst even voorstellen. Ik ben Johan, inmiddels 44 jaar oud, mijn vrouw is Suzanne, zij is 35 jaar oud nu en mijn mooie ..."
04-09-22
8.5
Lisa Doet Een Triootje - 3Door: Johan En Suzan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Dieren, Gay, Honden, Met Familie, Publiek, Trio,
"Ik kan het niet meer houden. Zo diep mogelijk pers ik mijn pik de keel van Jasper in en dan trekken mijn billen en zak samen. Met kracht spuit ik een flinke lading zijn keel in. Ik zie Jasper tegenstribbelen, een rood gezicht krijgen en tranen vormen..."
03-09-22
9.1
Lisa Doet Een Triootje - 2Door: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Honden, Met Familie, Publiek, Tiener,
"We schrikken alle drie en staan plots oog in oog met een flinke uit de kluiten gewassen man met een flinke buik. Hij meet zeker twee meter. Wat opvalt is dat hij piemelnaakt is en wat ook opvalt is dat hij klein geschapen is, vergeleken bij zijn leut..."
02-09-22
9.1
Lisa Doet Een Triootje - 1Door: Johan En Suzan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Gay, Honden, Met Familie, Publiek, Tiener, Trio,
"Het is weer weekend. Ik sta op met een erectie. Mijn pik zwiepert in het zonlicht dat door de gordijn opening de slaapkamer invalt en mijn vrouw Suzanne slaapt nog. Ze ligt helemaal bloot met gespreide benen op haar rug op bed. Het is warm. Ik kijk n..."
01-09-22
7.9
Lisa Koopt Een Nieuw JurkjeDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Jurk, Neuken, Pijpen, Publiek, Tiener,
"Het is zaterdag. Mijn dochter gaat vandaag de stad in en Suzanne heeft een weekend date met een oude vlam. Ze laten mij weer alleen vandaag. Lisa gaat shoppen. Ze heeft naar eigen zeggen dringend nieuwe kleding nodig hoewel er boven wel drie kledingk..."
30-08-22
8.0
Suzanne En LisaDoor: Johan En Suzan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Met Familie, Moeder, Tiener, Vuistneuken,
"Het is een winterse dag. Ploegend door sneeuwresten bereik ik na ongeveer een uurtje mijn kantoor. Ik moet vandaag onze nieuwe secretaresse inwerken. Ik neem plek in mijn eigen kantoorkamer en slinger de PC aan. Mijn stiefdochter Lisa en mij..."
30-06-22
8.5
Lisa En DirkDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Honden, Opa, Tiener, dieren, paarden, tiener,
"Op een opvallend zachte en zonnige dag in November lees ik de laatste nieuwtjes op mijn tablet in de bank. Ik draag in de ochtend altijd alleen een badjas, mocht er zich een geile kans voordoen dan ben ik meteen klaar. En zoals de trouwe lezers inmid..."
29-06-22
8.7
De ManegeDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gangbang, Groepsex, Paarden, Tiener,
"Het is zover. Lisa heeft een eigen paard. Een flinke pony. Niet te groot, niet te klein. Het kostte wat maar Suzanne en ik maken haar er dolgelukkig mee en dat telt. Het is een hengst met bijbehorend gereedschap tussen de achterpoten. Vandaag gaan we..."
27-06-22
8.6
JasperDoor: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Met Familie, Tiener,
"Jasper is een van de vrienden van Lisa. Hij is zestien jaar oud. Hij is groot en oogt sterk met zijn bijna 2.00 meter lengte. In zijn broek zit een flinke paling waar de meisjes dol op zijn. Ook mijn stiefdochter Lisa 17 heeft er al regelmatig mee ..."
25-06-22
8.6
De EftelingDoor: Johan En Suzan
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Efteling, Moeder, Opa, Tiener,
"Suzanne en Lisa gaan een dagje naar de Efteling. Ze hebben de datum al enige tijd geleden gereserveerd en vandaag is het zover. Ze boffen met het weer. Het is september maar de temperatuur leent zich voor luchtige kleding. Gehuld in dezelfde sexy jur..."
24-06-22
8.1
Rakker En LisaDoor: Johan En Suzan
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Dochter, Honden, Met Familie, Tiener,
"Het is een mooie dag in het najaar. Ik kijk wat geile pornofilms op Pornhub en zit mezelf op te geilen. Lisa is logeren bij Sonja, haar beste vriendin, en Suzanne is samen met Helene, onze buurvrouw, aan het winkelen. Ik heb het rijk alleen. Rakker, ..."
23-06-22
8.4
Het Wordt Steeds Gekker HierDoor: Johan En Suzan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Opa, Paarden, Plas, Plassen, Tiener,
"Ik ben Johan, 43 jaar. Suzanne is mijn tweede vrouw van 34 jaar en Lisa is haar 17 jarige dochter. In de vorige verhalen kun je lezen wat we al allemaal beleefd hebben Mijn vrouw is een hoer Suzanne draaft door . Ik raad dus aan die eerst te lezen..."
21-06-22
8.7
Suzanne Draaft Weer DoorDoor: Johan En Suzan
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gangbang, Groepsex, Hoer, Honden, Prostitutie, Spuiten, Trio,
"Het is zomer buiten. De vogeltjes fluiten en ik ben net klaar met het vullen van het zwembad. Suzanne ligt naakt te zonnen op een bedje en ik maak nog wat resterende klusjes af. Vandaag viert onze dochter, ik moet zeggen mijn stiefdochter, Lisa haar ..."
20-06-22
8.8
Mijn Vrouw Is Een HoerDoor: Johan En Suzan
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Hoer, Honden, Plas, Plassen, Prostitutie, Trio,
"Ik ben Johan, 43 jaar oud. Mijn vrouw heet Suzan. Zij is bijna 10 jaren jonger. Suzan is een hele mooie vrouw. Ze heeft grote stevige volle borsten, volle lippen, een heerlijke kont en lang blond haar. Het is een echte mannenmagneet en dat weet ze ma..."
18-06-22
8.6