Klik hier voor meer...
PP En TK
PP En TK
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Privé Sauna
Meest Gelezen: Privé Sauna
Aantal Verhalen: 5
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Privé SaunaDoor: PP En TK
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Buitensex, Neuken, Pijpen, Sauna, Trio,
"Het was al een tijdje geleden dat Johanna en ik wat leuks hadden gedaan samen. We spraken wel af voor heerlijke seks, soms uitgebreid, soms even vlug tussendoor. Ik had echter zin om wat meer tijd met haar door te brengen en haar te verrassen. Daarom..."
19-11-23
9.1
Een Verrassende ThuiskomstDoor: PP& TK
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Trio,
"De laatste tijd was er weinig tijd geweest om af te spreken met mijn fwb. Ik was druk met werk en in mijn vrije tijd had ik allerlei afspraken staan. Ook nu was ik weer op pad voor mijn werk. Een week dit keer. Ik had wat contact via de app met mijn ..."
06-10-23
8.6
Sex Met Mijn ExDoor: RBMK78
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Ex, Neuken,
"Ik was een paar jaar gescheiden toen onderstaand verhaal gebeurde. De scheiding was niet mijn idee mijn ex was verliefde geworden op de man van het koppel waarmee wij swingde. Zij wilde met hem verder en de scheiding werd ingezet. Na een h..."
06-10-23
8.2
Een Warme Zomerdag Aan Het WaterDoor: PP En TK
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buitensex, Neuken, Pijpen, Trio,
"Het was einde van de zomer, maar het was warm. Samen met mijn Fwb was ik aan het bedenken wat we konden gaan doen met het warme weer. We besloten een keer een bezoek te brengen aan een naaktstrand, voor ons beiden de eerste keer. We pakten wat hapjes..."
14-09-23
8.7
Nympho Night Met Mijn FwbDoor: PP En TK
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Gangbang, Meerdere Mannen, Pijpen,
"Ik was al een tijdje vrijgezel en had wel weer behoefte aan wat intimiteit. Ik moest vaak denken aan een ex van mij waarmee de seks altijd goed was. We waren niet zo leuk uit elkaar gegaan maar ik besloot toch contact op te nemen. Gelukkig stond ze o..."
29-08-23
8.5