63.184 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-05-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 3339x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Nadi's Leven - 29: Compleet

De Camping

Het is warm in de camper als ik wakker wordt. Anne’s plek naast mij is leeg en draai me nog een keer lekker loom om. Ik heb geen idee hoe laat het is maar aan de warmte te voelen heb ik lang geslapen. Het was ook laat toen ik ging slapen en ik moet zeggen dat ik na die vrijpartij met Gabriel erg lekker geslapen heb. Ook Dythe en Jorg zijn al opgestaan want hun bed is leeg en al opgeklapt. Ik hoor gestommel in de garage achter mijn hoofd en als ik alle krachten verzameld heb om uit bed te klimmen hoor ik Anne instructies aan Jorg geven hoe de fietsen moeten staan. Als ik buiten kom knijp ik mijn ogen dicht tegen de felle zon en strompel van het trapje af. Goedemiddag schone slaapster, zegt Anne als ik mijn armen om haar heen sla. Dythe komt uit de garage gestapt en is ook al klaar wakker. Zo jij hebt lang geslapen, ze geeft me een kus als ze langs me loopt en me in mijn bil knijpt. Ze zijn alle drie druk in de weer dus besluit ik naar het terras te gaan. Daar zitten Isabelle en Gabriel rustig onder een parasol te genieten van een ontbijtje. Isabelle klopt een keer op de stoel naast haar en ik plof er in. Ze geeft me een kus en vraagt wat ik wil eten. Een croissantje lijkt me een goed begin en een kop sterke koffie. Als ze op staat om de koffie op te halen komt Gabriel uit zijn stoel en geeft mee een knuffel en een kus.

Ik vindt het echt jammer dat jij, jullie weggaan, zegt hij nog een keer nadrukkelijk als hij de armen om mij heen slaat. Ik lach en geef hem een kus, wie zien elkaar zeker weer, zeg ik en sla mijn armen om hem heen. We zakken in de zachte bank als Isabelle met croissantjes en verse koffie aankomt zetten. Ze laat zich ook in de bank ploffen en met z’n drieën genieten we van het ontbijt. Even later schuiven ook Dythe, Jorg en Anne aan en we kletsen weer honderd uit over wat we nog allemaal willen gaan doen. De camping waar we heen willen is nog zo’n 200 km rijden dus erg lang willen we niet meer blijven. Isabelle heeft Antoine gebeld om te vertellen dat we zullen gaan vertrekken. De jongens zijn inmiddels ook wakker als we op zoek gaan naar onze kleding. Als we aangekleed zijn is dit voor de eerste keer dat we gekleed bij elkaar zijn. De laatste dagen was er altijd wel iemand naakt of we waren dat allemaal. Dan komt het peugootje van Milou het erf opdraaien en een stralende Milou en Antoine stappen, dit keer niet naakt, uit. We worden omhelst, geknuffeld en gekust. We doen beloftes om zeker weer te komen en telefoonnummers worden nog een keer uitgewisseld ook foto’s worden niet vergeten. We versturen ze via whatsapp en krijgen er ook nog diverse van Antoine en Milou. We moeten ze nog wel goed sorteren want ze zijn niet voor ieders ogen. Dan komt het moment van vertrekken en met tranen in de ogen nemen we nog een keer afscheid. Er wordt innig gekust, geknuffeld en handen gehouden totdat we zijn ingestapt.

Luid toeterend verlaten we het erf met mooie herinneringen en dit keer worden we uitgezwaaid door een aangeklede familie. Ik hang uit het raam tot dat we de bocht door zijn. We hebben alle vier een glimlach op ons gezicht en kijken elkaar vol tevredenheid aan. Het werd ook tijd om weg te gaan, zegt Anne, anders waren we op elkaar uitgeneukt. Nou ja, zegt Dythe, ik mag wel zeggen dat het heerlijk was. Ik merk elke dag dat er nog meer manieren van seks zijn dan die ik net heb heb leren kennen en als ik dan klaar kom heb ik het gevoel dat het nog weer heftiger was dan de vorige keer. Het leek wel een groot orgasme deze dagen. Ik moet wel zeggen dat het weer even vreemd voelt om kleren aan te hebben, zegt Jorg lachend. Ik geef hem gelijk, wat mij betreft trek je alles uit, zeg ik lachend, alleen lijkt het mij beter dat wij dat hier voorin niet doen. Ik moet eerlijk zeggen dat het ook wel weer even rust geeft zo met kleren aan. Alhoewel kleren, ik kijk naar Anne, Dythe en mij en meer dan een dun jurkje hebben we alle drie niet aan. We gaan trouwens naar een naturistencamping en daar kun je ook de hele dag naakt lopen, zegt Anne. We hebben gisteren nog een lidmaatschap bij de NFN geregeld voor Dythe en Jorg. Gelukkig is alles tegenwoordig digitaal en ze hadden dus in een mum het lidmaatschap op hun telefoon staan. Daarmee kom je op alle terreinen, verzekerde Anne. Alleen is het de vraag of ze je piercings zullen accepteren, maar waar we nu heen gaan doen ze daar niet moeilijk over. Ze heeft er gisteren nog een telefoontje naar toe gepleegd en we waren welkom, ook mensen met piercings zo werd ons verzekerd. Als we het dorp naderen besluiten we nog even langs de Hypermarche te gaan voor nog enkele boodschappen en vers brood.

We laden alles in en nog voordat Anne de motor gestart heeft is Dythe al weer uit haar kleren. Ze kijkt me trots aan en schud even met haar borsten, haar tepelpiercings wippen op en neer en ik zie dat ze er van geniet. Doen ze nog pijn, vraag ik. Niet echt, zegt Dythe, alleen komen er kleine korstjes aan van het vocht uit de gaatjes. Maar ik houd het schoon, beweeg ze veel dus ik wen er wel aan. Die door mijn klitje voel ik het minst en dat ik het gevoel heb dat mijn klitje juist veel gevoeliger geworden is. We rijden net het dorp uit als er opeens een politieman op de weg staat die ons naar de kant wijst. Dythe schiet snel haar jurkje weer aan als Anne het raam opendraait en vraagt wat er aan de hand is. Met dat ik de agent zie herken ik zijn gezicht, deze man heeft mij op het feest geneukt besef ik mij als hij om de camper heen loopt. Ik stap snel uit en vraag hem wat het probleem is. Hij schrikt even als hij mij ziet. Ik leg snel mijn vinger op mijn mond en hij begrijpt dat ik zal zwijgen. Hij glimlacht en geeft mij een hand als hij uitlegt dat hij een beladings controle op campers moet uitvoeren. Ik zeg dat ik het begrijp maar ben wel bang dat we iets te zwaar zijn. Zijn collega wijst ons een soort weegbrug waar we op moeten rijden en zegt dat ik ook in moet stappen. Als we er op gaan staan praat de agent van het feestje even met zijn collega en gaat achter de terminal staan waar het gewicht op af te lezen is. Ik zie hem het nodige intikken en dan komt hij lachend naar de camper gelopen. Als ik uit stap en hem vol verwachting aankijk zegt hij, Alles is oké, althans jullie zijn wel te zwaar maar... ik heb het gecorrigeerd. Hij geeft mij een uitdraai van de test en zegt dat we die bij een volgende controle kunnen laten zien zodat we niet weer gewogen worden. We staan naast de camper en uit het zicht van zijn collega als ik snel mijn armen om hem heen sla, hem een innige kus op de mond geef, en bedank. Ook voor gisteren, zeg ik er snel achter aan. Hij glimlacht en slaat even zijn armen om mij heen. Heerlijk om door zo’n mooie man geknuffeld en gekust te worden. Als ik hem nog een keer bedankt heb en instap geeft hij me nog een pets op mijn kont. Ik weet dat hij zicht op mijn blote kont had en kijk lachend om. Kom nog een keer weer langs, zegt hij en zwaait als we weg rijden. Ik hang nog even uit het raam om naar hem te zwaaien.

En, vraagt Anne, waren we te zwaar? Yep, zegt ik, maar het is gecorrigeerd. Ik laat trots de brief zien die hij mij geven heeft. Die moeten we laten zien bij een eventuele volgende controle. Anne lacht, Goed geregeld. Maar hoe heb je dat nou geregeld, vraagt Jorg, als ik het zo zag leek het wel of jullie elkaar kenden. En je kuste hem op de mond, valt Dythe bij. Ja dat heb je als je goed kunt netwerken, zeg ik lachend. Dan vertel ik wat we gisterenmiddag gedaan hebben, ik vertel van het seksfeest en dat ik daar door die agent geneukt ben. Oké, zegt Dythe, dat was boodschappen doen. En was Milou soms ook op dat feest? Ze heeft het verhaal niet helemaal meegekregen en ik leg het haar nog een keer uit. Dan hadden wij dus daar ook mee naar toe kunnen gaan zegt ze een beetje beteuterd. Ja, zeg ik lachend, maar jullie wilden fietsen. Het valt even stil nadat ik dat gezegd heb en zie dat er eigenlijk iets is met dat fietsen van gisteren. Of hebben jullie niet lekker gefietst? Nou ja, zegt Dythe, we waren net op pad gegaan toen Jorg begon te klagen dat zijn net gepierde zak zeer deed op het zadel en dat hij eigenlijk terug wilde. Toen ik nog door wilde is hij toch omgedraaid en terug gefietst. En waar ben toen naar toe gegaan dan?, vraagt Anne. Nou……., er valt even een stilte voordat Dythe haar verhaal hervat.

Jorg wilde dus niet meer fietsen en ik durfde niet alleen naar Antoine maar……. Ik ben uiteindelijk wel gegaan. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn hart in mijn keel klopte want ik wist niet zo goed wat me te wachten stond en of ik wel welkom was. Toen ik zijn erf opdraaide kwam al direct zijn hond naar mij toe rennen en bleef een beetje dreigend voor mij staan. Ik zag dat hij duidelijk aan het ruiken was en ik schrok me wezenloos toen hij in een keer zijn natte snuit in mijn kruis drukte. Ik denk dat hij rook dat ik geil was want hij gaf gelijk een link. Ik kijk Anne lachend aan en voel een vorm van herkenning. Dythe ratelt door, Nou en toen gaf ik een gil en toen kwam Antoine aan gerend. Gelukkig riep hij de hond direct terug. Hij maakte zijn excuses voor de hond en vroeg of alles goed was gegaan. Ik vertelde hem toen dat hij mij gelikt had, maar volgens Antoine kon dat geen kwaad. Ze valt even stil alsof ze overdenkt wat haar was overkomen. Nou en toen hebben jullie thee gedronken, gekletst en ben je weer naar huis gegaan?, vult Anne aan. Nee joh, floept Dythe er uit, Hij zag er zo lekker uit met alleen die wijde werkbroek aan dat mijn hoofd echt wel aan wat anders dacht dan thee drinken. Dus toe hebben jullie lekker geneukt, vult Anne weer aan. Ze kijkt me lachend aan want we weten allebei wel wat er verder gebeurt is. Dythe schuifelt wat op de bank en kijkt de hele tijd Jorg aan. Hij zegt niets maar kijkt een beetje nors voor zich uit. Ik zie het als ik even omkijk en vraag of Jorg hier jaloers van wordt. Hiervan niet, zegt hij een beetje kort af, Maar Dythe verteld het jullie zeker wel. Hij kijkt haar nadrukkelijk aan als hij het zegt en Dythe vervolgt haar verhaal. Nou Antoine vroeg of ik van een avontuurtje hield, of ik ook van spanning hield, waarop ik gretig ja zei. Ik was al zeiknat en wilde niets liever dan seks. Hij vroeg of ik zijn slaafje wilde zijn en ik stemde er mee in, zolang als er geen zweep aan te pas kwam. Hij gebood toen mij om mij uit te kleden en ik kreeg een hondenriem om.

Hij nam mij mee naar een weide waar ik een soort van vogelverschrikker zag staan. We liepen er naar toe en toen we bij die vogelverschrikker waren maakte hij hem los. De pop zat vastgebonden op een soort x van palen en een paar tel later had ik zijn plaats ingenomen. Ik stond daar met mijn benen en armen wijd naakt in de weide en kon me niet bewegen. Antoine kwam naakt achter mij staan en drukte zijn dikke paal in mijn kutje. Het was heerlijk, hij maakte lange halen en gaf ook alle aandacht aan mijn hunkerende klitje. Hij masseerde mijn borsten terwijl zijn paal maar in mij bleef pompen. Toen merkte ik tot mijn schrik dat ik gewoon aan de kant van een weg stond want daar kwam opeens een man aan fietsen. Hij kon gewoon alles zien en bleef ook staan kijken. Terwijl Antoine zijn pik in mij bleef pompen pakte de man zijn lul uit de broek en begon zich af te trekken. Antoine moest lachen en nodigde de man uit om voor mij te komen staan zodat hij het goed kon zien. Het bleek gewoon een Nederlander te zijn en in gebrekkig Frans vertelde hij dat hij graag kwam kijken. Hij trok snel zijn broek uit en ging voor mij staan en ging verder met zichzelf af te trekken. Het duurde slecht enkele minuten voordat de man klaar kwam. Hij spoot een grote lading sperma over mijn buik en kutje terwijl hij mij uitschold voor hoer en geile slet. Ik werd bang dat ik wat zou zeggen en me zo zou verraden dat ik ook Nederlander ben. Uiteindelijk wreef hij zijn pik af aan mijn buik. Antoine genoot van mijn angst merkte ik en heel langzaam haalde hij zijn paal uit mijn lekkende kut. Hij zei de man om te wachten en te kijken. Die had inmiddels zijn lul al weer vast en probeerde hem op sterkte te krijgen. Hij vroeg hij Antoine of hij mij mocht neuken maar gelukkig zei Antoine van nee. Hij bleef rukken en toekijken hoe Antoine al zijn zaad, en dat was me toch veel, over mijn buik en kutje spoot. Het droop van mijn lijf waarop Antoine de man zei dat hij het over mijn kut uit moest wrijven. Dat deed hij direct, met grote gretigheid smeerde hij het nog warme zaad over mijn kutje uit. Hij vergat niet on telkens zijn vinger bij mij naar binnen te laten gaan. Totdat Antoine vertelde dat het genoeg was. Hij gebood de man wat meer naar achteren te gaan en floot toen zijn hond.
Dythe valt even stil en als ik omkijk zie ik dat ze tranen in haar ogen heeft. En toen?, vraagt Anne, wat gebeurde er toen?

Dythe hapt naar lucht en kijk met een rood hoofd Jorg aan. Toen…….. Hector, want zo heet zijn hond, kwam aangestoven. De man schrok maar de hond wist schijnbaar precies wat er gedaan moest worden. Hij ging voor mij staan en drukte in een keer zijn snuit diep in mij kutje. Ik gilde nog wel maar wist zelf niet meer of het van angst, genot of schaamte was. De hond begon mijn als een bezetene leeg te likken. Zijn tong krulde diep door mijn lekkende kut. Als hij hem er weer uithaalde likte hij het sperma van mijn lippen en onderbuik om vervolgens hem weer diep in mij te laten glijden. Ik kwam gillend klaar en spoot alles uit mijn lijf terwijl de hond, door Antoine aangemoedigd, mijn bleef leeg likken. Ik kreeg een geweldig lang en hevig orgasme en terwijl ik schokkend aan mijn armen hing liep ik leeg in de bek van de hond. Ik had geen vocht meer, Hector had me helemaal leeg gelikt en elke keer als ik een schokje door mijn kut voelde gaan, haalde zijn tong de druppel kutgeil weer weg. De Nederlander was nog een keer klaar gekomen en keek toen een beetje schuchter om zich heen. Hij bedankte Antoine, trok zijn broek aan en verdween snel op zijn fiets.

Toen Antoine mij weer los maakte vroeg hij of ik genoten had. Vol schaamte moest ik het gewoon beamen. We zijn in stilte naar de boerderij terug gelopen waar ik alsnog mijn kopje thee, of beter het was een wijntje, kreeg. Ik heb afscheid van hem genomen maar hem wel bedankt voor de ervaring. En nu zit ik er mee, ik heb me klaar laten maken door een hond terwijl er twee mannen toekeken. En dat van die hond vindt Jorg niet oké, ze kijkt hem door dringend aan als ze het echt. Er valt een stilte in de camper als Anne plotseling afremt en een klein weggetje in een bos inslaat. We hobbelen even door als ze stopt en zegt, Tijd voor koffie. Er heerst nog steeds een ongemakkelijke stilte als ik hem toch maar doorbreek. Vindt jij het erg vervelend, vraag ik Jorg, had je het verboden als je er bij was geweest? Hij denkt na en zegt dan dat hij dat niet zeker weet. Als Dythe het verhaal nu voor een tweede keer verteld merk ik dat ik er geil van wordt dus…. Tja ik snap geloof ik je dilemma. Het kan eigenlijk niet maar je geiligheid zegt lekker. Zo is het helemaal , zegt hij. Maar was deze dagen dan ook niet allemaal het geval? Had je gedacht dat je oudere vrouwen zou neuken, dat je je door een jongen zou laten pijpen, dat je toe zou zitten kijken hoe je vriendin geneukt, gebeft en gefist werd? Dat je met iedereen om je heen seks zou hebben en de hele dag naakt zou rond lopen? En dat je zelf een ring door je eikel zou laten zetten om over die drie in je zak nog maar te zwijgen. Jorg zit een beetje beteuterd naar mijn relaas te luisteren. Dan schud hij zijn hoofd en zegt, Ik moet er alleen nog aan wennen dat alles zo geil kan zijn. Dat ik gewoon met iedereen kan neuken waar zelfs mijn vriendin, waar ik zielsveel van houd, als toeschouwer bij zit. Dat is allemaal nog niet goed geland. En dan een hond, wat vinden jullie dan daar van. Anne moet lachen, dan verteld ze wat zij beleeft heeft en ook wat ik beleeft heb. We zijn alle drie door die hond klaar gelikt en ik moet eerlijk zeggen, daar kan niemand tegenop, jij niet Dythe niet en zelf Nadi niet, en die laatste weet precies wat ik lekker vindt.

Dan slaat Jorg zijn armen om Dythe en kust haar innig en even later liggen ze op ons bed te dollen met elkaar. De kleren hebben ze al snel uit en als Anne en ik besluiten om even lekker buiten onze koffie op te drinken, horen we ze hoe lekker ze klaar komen.

Ze komen beiden naakt naar buiten als Jorg vraagt, duurt het nog lang voordat we op de camping zijn? Ik denk nog zo’n twee uur, zegt Anne. Maar dan kunnen we beter hier een uurtje blijven staan, opper ik. We zouden anders precies in hun middag pauze aankomen. Dat is niet zo handig lijkt mij. Anne stemt er mee in maar wijst Dythe en Jorg er wel op dat er op een naturisten camping niet zo in het openbaar geneukt kan worden. Seks wordt daar niet in het openbaar toegestaan en je wordt zeker weggestuurd als je dat overtreed. Maar een beetje rust is misschien ook wel weer eens goed, vul ik aan. Dythe kijkt een beetje beteuterd, dus ik mag dan niet meer neuken? Dat mag wel maar dan zo dat niemand het merkt of ziet, dus gewoon net zoals je het bij je ouders thuis zou doen. En jullie?, hebben jullie dan ook geen seks met elkaar op zo’n camping. Anne moet lachen om het pruilende gezicht van Dythe. Wij doen het gewoon in bed of anders uit het zicht. We willen niet weggestuurd worden. Je denkt misschien door de afgelopen dagen, dat je overal en met iedereen altijd seks kunt hebben. Maar misschien is het ook wel goed om vanaf nu even rustig aan te doen. Je bent net, zo te horen, lekker klaar gekomen dus zie dat maar als je portie voor vandaag. Nu eerst nog een kopje koffie en even rust. Ik pas mij aan aan de twee naakt lopers en trek mijn jurkje uit en zoek met mijn kopje koffie een plekje in de zon. Na een uurtje lekker loom in de Franse zon pakken we onze spulletjes op en starten de camper om de reis naar de camping te vervolgen.

We genieten van de route door een glooiend Frans landschap. Volgens de routeplanner zijn we over een half uur bij de camping en we vragen ons af of nog meer boodschappen moeten hebben. We hebben onderweg niet veel gebruikt dus we besluiten niet langs een supermarkt te gaan en brood is vast en zeker morgenvroeg wel op de camping te krijgen. Ik merk toch een beetje dat er spanning ontstaat bij Dythe en Jorg. Voor hun is het de eerste keer op een Naturisten-terrein, maar ik denk dat ze snel zullen wennen. Het naaktlopen zal zeker wel gaan maar ik denk dat ze het meeste moeite zullen hebben dat ze hier niet met iedereen en overal seks kunnen hebben. Misschien hadden we beter naar Cap D’Agde kunnen gaan maar voor de jonge lui is het, denk ik beter om eerst maar eens aan het normale naturisme te wennen. Ik kan aan Dythe zie dat ze zenuwachtig is want ze heeft haar jurkje al weer aan gedaan, ook Jorg kleed zich aan als het dorpje voor de camping naderen. Als twee opgewonden kinderen vragen ze hoe ver het nog is en of het nog lang duurt. Het nadeel van naturisten-campings is dat ze meestal erg achteraf gelegen zijn maar hier valt het mee. Het terrein is goed te bereiken met onze camper en als de weg een heuveltje op gaat zien we aan het einde de ingang van de camping. Bij de poort parkeren we onze camper en gaan op zoek naar de receptie. We worden er hartelijk ontvangen door een Nederlands- Belgisch koppel en stellen zich voor als Marlène en Wim. Ze zijn sinds vijf jaar de eigenaren van dit terrein en zijn blij met ons bezoek. We zijn nog vroeg in het seizoen en kunnen nog kiezen waar we willen staan. Ze zijn beiden naakt en dat maakt mijn gekleed zijn toch wat onprettig maar nog voor ik me daar zorgen over kan maken zegt onze gastvrouw, Maak maar eerst een rondje en kom daarna maar weer terug voor een welkoms drankje.

Met de plattegrond in de hand maken we een wandeling op het terrein. Het is er ruim, groen en rustig. We worden vriendelijk gegroet door de gasten en ik moet zeggen dat ik me een beetje opgelaten voel zo met mijn kleren aan. Dat zelfde gevoel heeft ook Anne en ze trekt haar jurkje uit terwijl we verder lopen. Ik volg haar voorbeeld maar had eigenlijk nog even willen wachten om eerst nog maar even de gasten te laten wennen aan ons, zonder onze piercings te laten zien. Ik heb maar al te vaak gemerkt dat de mensen vooringenomen zijn als ze mij zien en hierdoor zij we al eens verzocht om de piercings uit te doen of anders een andere camping te zoeken. Dythe heeft hier geen last van, ze is nog nooit op een naturisten camping geweest en weet dus ook niet wat haar te wachten zou kunnen staan. Ze loopt naast Anne met haar jurkje over haar schouder en geniet van de vrijheid. Het is nog rustig op de camping dus we zien niet veel gasten maar degene die we tegenkomen zijn allervriendelijkst en geven ons tips over waar we het beste kunnen staan. Een jong Belgisch stel raad ons een plek naar hen aan. De plek is mooi effen en dus uiterst geschikt voor een camper en hij kan in de schaduw staan, dat is hier een belangrijk iets want het kan hier erg warm worden. Als we weer bij de receptie zijn ga ik vlug naar de camper om me uit te kleden en een stel handdoeken te pakken. Jorg komt achter mij aan en zegt, Ik hoop alleen dat ik geen stijve krijg want dat is wel een beetje gênant. Ik stel hem gerust, hier wordt niet aan seks gedaan en als je alleen maar naakte mensen ziet die met de gewone zaken bezig zijn dan komt die erectie ook niet. Kijk nu naar jezelf, je hebt kun toch ook geen stijve? Hij stapt net uit zijn broek en kijkt naar zijn slappe lul. Maar dan moet ik niet naar jou kijken en me nadenken hoe ik kan neuken, zegt hij lachend. Ik geef hem een kus en zeg dat dat hij dat maar tot vanavond moet bewaren.

Als we weer bij de receptie aangekomen zijn wenkt Anne ons vanaf het terras. Dythe en zij zijn maar even op hun jurkjes gaan zitten maar nemen met plezier de aangereikte handdoek aan. Dat is nu je standaard uitrusting, vertrouw ik Jorg toe, Niemand gaat hier naakt op een stoel zitten. Je zit altijd op je eigen handdoek. Het zal even wennen zijn maar na een paar uurtjes weet je niet beter. Als we willen gaan zitten komt Marlène vragen wat we willen drinken terwijl Wim in zijn laptop de laatste zaken in vult. Ik snap nu ook waarom hier mensen met piercings welkom zijn. Marlène heeft tepelpiercings en een klithood piercing en Wim heeft een ringetje door zijn tepel en een kleine PA piept tussen zijn voorhuid. Ze kijken dus niet op van ons kwartet en zijn meer benieuwd naar onze relatie dan naar ons uiterlijk. Zijn jullie een gezin of hoe liggen de verhoudingen, vraagt Marlène, Niet dat dit een verhoor wordt hoor, zegt ze er snel lachend achteraan, Maar ik kan niet goed zien wat de verhoudingen zijn. Als dit jullie kinderen zijn dan lijken ze niet op een van jullie, zegt ze naar Jorg en Dythe wijzend. We vertellen ze het verhaal van twee opgepikte lifters en van een week plezier met elkaar. Dat we bij een boer en zijn vrouw hebben gestaan die zelf naturistisch waren en vandaar weer verder getrokken zijn. We slaan maar even over dat we er eigenlijk alleen maar een week seks gehad hebben. Anne verteld ook dat Dythe en Jorg nog maar net besloten hebben een bloot vakantie te willen proberen dus ze zijn nog iets onwennig en weten niet alles.

Marlène neemt ons eens goed op en vraagt wat ons heeft doen besluiten om bij hun op de camping te komen staan. Laat me raden, zegt ze, we doen hier niet moeilijk over piercings, is dat de reden? Anne geeft het direct toe maar verteld ook hoe ze in het verleden geweigerd is op andere campings vanwege die piercings. Wij hopen dat jullie je hier thuis gaan voelen, zegt Marlène, en wegsturen doen we hier niemand tenzij je het te bond maakt. Wat betreft het wennen, zegt ze tegen Dythe en Jorg, we zitten nog vroeg in het seizoen dus er zijn nog maar weinig gasten, als jullie wat langer blijven zul je zien hoe snel je went aan de hele dag naakt zijn. Ik denk dat jullie het wel prettig gaan vinden. Ze lachen, knikken en houden verder hun mond, ze hoeft niet te weten dat vanaf dat ze ons zijn tegengekomen eigenlijk geen kleren meer aan hebben gehad. We kletsen nog even en als er zich weer gasten bij de receptie melden besluiten we de camper naar onze plek te rijden en ons te installeren. We staan nog maar net op de plek als de buurvrouw even langs wipt en vraagt of we hulp nodig hebben. Ze stelt zich voor met Jana en is aller vriendelijks en vraagt of we wat komen drinken als we geïnstalleerd zijn. Anne stemt er mee in als ze begint de luifel uit te draaien. Ik ga de camper in om Zoë nog even te melden dat we goed aangekomen zijn en waar we nu staan. Van Rob en Marjolein heb ik al de hele week bijna niets gehoord. Ja ze hebben me nog wel een keertje gebeld hoe het met me ging maar toen ik verder wilde kletsen zeiden ze dat ze niet veel tijd hadden. Ze doen een beetje geheimzinnig vindt ik en dat verontrust me wel.

Zoë’s harde, ‘Hè mam’, trekt me weer naar de werkelijkheid. Jammer dat je niet eerder gebeld hebt. Peter is net weg en ik moest je de groeten doen als ik je sprak, Hij mist je erg zegt hij. Maar gelukkig hebben Julia en ik het een beetje goed gemaakt. Het gesprek stopt even en dan verschijnt haar stralende gezicht en dat van Julia. Zo te zien plakken die twee aan elkaar vast en natuurlijk zijn ze, zoals altijd, naakt. Julia heeft een vuurrood hoofd en kijkt erg opgewonden. Ik ben nog zeiknat, floept ze er uit en kijkt mij hitsig aan. Man wat heeft die vent een lekere lul en wat kan die spuiten en wat heeft die veel ringen. Ik schiet in de lach en kan me wel bedenken wat er gebeurt is. Ik stuur je zo wel wat filmpjes, zegt Zoë, dan kun jij ook nog even genieten. Hoe gaat het eigenlijk daar bij jullie? Zijn jullie al op de camping en hoe gaat het met Judith of nee hoe gaat het Dythe? Julia moet lachen als ze het zelf zegt. Ik vertel dat het goed gaat als ik zie dat er berichtjes binnen komen. Dythe stapt net in de camper en ze ziet dat ik bel. Ik wenk haar en ze is helemaal blij als ze Julia en Zoë ziet. Hé, schatje, mis je mij niet?, ze geeft een lucht kusje en krijgt van beide meiden er een terug. Je had net hier moeten zijn joh, zegt Julia, dat had je niet willen missen. We hebben toch geneukt zal ik je vertellen. Zoë heeft al filmpjes gestuurd bekijk die maar dan wordt jij ook zeker geil. Ik heb in de tussentijd snel de deur dicht gedaan om niet de geiligheid van Julia over de camping te laten galmen. Ik ben gewoon door een bejaarde man geneukt en heb hem daarna leeg gepijpt en hij heeft me toch een stel ringen in zijn zak en eikel en ik heb alles in mij gehad. Ze ratelt door en is nog steeds opgewonden van de neukbeurt met Peter. Dythe kijkt mij verbaasd aan als ze vraagt, Heeft ze met de opa van Zoë geneukt? Ik moet hard lachen en schud van nee. Ik vertel haar dat de ‘bejaarde’ de buurman is en dat we daar ook regelmatig seks mee hebben. Hij hoort bij ons clubje, zeg ik lachend. We nemen afscheid van de meiden en als ik naar buiten wil gaan vraagt Dythe of ze eerst nog de filmpjes mag zien. Ik ben razend benieuwd naar die buurman, zegt ze met een ondeugende lach op haar gezicht.

Als ik het eerste filmpje start kruipt Dythe strak tegen mij aan en slaat haar arm om mij heen. We zien Peter, hij zit naakt met een stijve pik op een keukenstoel. Zijn geringde paal staat fier overeind als er ingezoomd wordt. Drie eikel ringen komen goed in beeld als we er een nat lekkend, geringd kutje boven in beeld komt. De eikel met hele dikke piercings verdwijnt langzaam tussen de schaamlippen en verdwijnt to aan de stam van de lul waar bij de vol geringe zak in beeld komt. We horen iemand hijgen en kreunen als het kutje tot rust komt. De rij ringen in de zak gaan over in de glimmende schaamlippen met vier ringen. Dan, als er langzaam uitgezoomd wordt begint het kutje op en neer te schuiven over de dikke paal en langzaam komt Julia in beeld. Ze rijd de pik van Peter als een ervaren ruiter. Zijn handen zijn om haar borsten geklemd en laten haar tepelpiercings goed vooruit steken. Dan begint hij mee te bewegen en stoot elke keer zo diep in haar kutje zo diep zelfs dat de eerste ring in zijn zak mee naar binnen gaat. Het duurt maar even of ze komt gillend klaar. We kijken elkaar opgewonden aan en Dythe zegt, Nu het andere, ik ben zo geil geworden, ik wil meer zien. Ze zit te hijgen op de bank naast me, terwijl ik voel dat mijn kutje begint te lekken. Ik start het volgende filmpje en we zien een vergelijkbare scene, weer staat de lul van Peter overeind maar nu is het Zoë die over zijn pik zakt. Haar tempo is hoog en ze schreeuwt bij elke stoot. Dan zwiept de pik van Peter uit haar kutje, ze bedenkt zich geen moment. Pakt de paal stevig vast en laat hem haar kontje binnen gaan. We kijken in een wijd openstaande vol geringde kut, als de paal volledig in haar kont verdwenen is. Peters vol gepiercde zak zit nu tussen Zoë’s schaamlippen geklemd en ze komt gillend en spuitend klaar. Een straal pies met geil vermengd spuit uit haar opengesperde kut als ze blijft schreeuwen tot de laatste druppel haar geile holletje verlaat. Ik ben geloof ik net klaar gekomen, hijgt Dythe en kijkt me geschrokken aan.

Ik kan niets anders doen dan haar hartstochtelijk kussen in de hoop dat haar vingers mijn klitje vinden. Als mijn hand nat wordt van haar kruis voel ik haar vingers bij mij naar binnen gaan en ik kom klaar. We blijven nog even tegen elkaar aanhangen met de vingers in elkaars kutjes als Dythe het derde filmpje start. Nu is het Peter die filmt. We zien hoe hij naar beneden kijkt en zien de twee meiden om beurten zijn paal naar binnen zuigen, als de ene zijn pik in de mond neemt zuigt de ander op zijn ballen. We horen de ringen tikken tegen de tanden als er van mond gewisseld wordt. Julia kokhalst als ze de paal tot aan zijn zak in haar keel laat glijden. Lange slijmdraden gaan van zijn eikel naar haar mond als ze hem er weer uit haalt en overgenomen wordt door Zoë die hem zonder pardon ook tot aan zijn zak naar binnen weet te krijgen. Dythe en ik hijgen het uit, de geiligheid druipt van het scherm af en ook uit onze kutjes. Mijn kutje wordt diep gevingerd en ik lik elke keer mijn vingers af als ik ze uit Dythe’s kutje haal en in mijn mond zuig. Ik kan nog amper de telefoon vast houden als Peter opeens een harde grom geeft en de volle lading zaad over de meiden spuit. Julia is de eerste die zijn spuitende eikel in haar mond weet te krijgen. Als ze slikt neemt Zoë het van haar over en zuigt de laatste stootjes sperma uit zijn pik. Als ze hem los laat begint Julia haar gezicht af te likken en zo zien we de laatste restjes sperma van beide gezichten verdwijnen in twee gretige monden. Trots laten ze Peter hun lege monden zien. Dan stopt het filmpje. Wij stoppen niet, ik begraaf mijn gezicht tussen de schaamlippen van Dythe en zuig haar klit naar binnen. Geil druipt uit haar kutje en ik lik net zo gretig als de meiden net Peter leeg zogen. Dan drukt Dythe mij achterover en zuigt mij leeg terwijl ze haar natte kut over mijn been schuurt. Hijgend komen we beide weer klaar. Als ze me kust proef ik mijn kutgeil als ik mijn natte kut op haar bovenbeen druk. Ik wrijf mijn klit nog even om na te genieten van deze heerlijke geil partij. Wat was dat geil, zegt Dythe, ik geloof dat ik aan een stuk klaar ben gekomen net als jij.

Ik ben blij dat we de deur hadden dicht gedaan want ik weet zeker dat we goed te horen waren geweest als hij open had gestaan. We wassen ons eerst even goed en ik droog mijn nog steeds natte kutje goed af. Dythe laat mij inspecteren of ze nog nat is maar als ik haar kutje aanraak wordt mijn vinger weer nat. Op dat moment doet Jorg de deur open en vraagt of we nog komen. Anne zit al bij de buren aan de wijn en vraagt zich af waar we blijven. Ze heeft zeker de waterpomp gehoord en weet wat er gebeurt is vandaar dat ze Jorg nu stuurt. Dan weten we in ieder geval hoe we er uit moeten zien. Niet te verhit en zeker niet met een nat kutje, want zoals wij geringd zijn zullen die zeker bekeken worden. Ik droog me dus nog maar een keer goed af en raad Dythe aan het zelfde te doen. Droog en afgekoeld nemen we plaats bij de buurtjes voor een glaasje wijn. Jana heeft een goed uitziende partner en als hij zich voorstelt geeft hij ons een kus en een knuffel. Hij heet Lucas en is net als Jana eind dertig, ze zijn beiden sportief gebouwd. Zo te zien zitten er heel wat sportschool uurtjes in, zeg ik lachend als ik hun lichamen bekijk. We sporten wel veel, zegt Lucas maar dan meestal thuis. En we lopen elke dag hard, vult Jana aan. Ze hebben dan weliswaar geen piercings maar Jana heeft een paar hele mooie tattoos van haar borst naar haar heup slingeren bloemen over haar lichaam, zelfs tot aan haar schaamlippen rijken de bloemen. Lucas is versiert met panter die van zijn zij naar beneden loopt tot op zijn bovenbeen. Als ik me niet vergis zie ik dat zijn linker tepel gepiercd is geweest. Jammer genoeg zit er nu geen ringetje meer in.

Mooie tattoos, zeg ik als ze zien dat ik hen bestudeer. Jana showt de hare als Lucas wat rechter gaat zitten met zijn arm naar achteren zodat alles goed te zien is. Ook zijn half slappe lul is goed te zien als ik zie dat ze beiden glad geschoren zijn. Ik zie dat jij net zo gedurfd getatoeëerd bent als ik zegt ze en ze open haar benen. Ik zie nu dat de tattoo niet bij haar schaamlippen eindigt maar dat er nog een slinger langs haar klitje naar binnen gaat. Maar jullie zitten alle vier onder de ringen, dus dat is jullie fetisj? Ze kijkt me diep in de ogen als ze mij het vraagt en haar hele lichaam zegt dat ze het hele verhaal wil horen. Ik geef haar slechts een stukje en vertel dat mijn dochter een piercing-studio heeft, vandaar mijn of beter onze ringetjes. Ik heb eigenlijk ook een piercing, zegt Lucas, maar Jana is er niet zo dol op. Daarom doe ik hem bijna nooit in. Als hij het zegt staat hij op en gaat naar binnen, een tel later komt hij naar buiten met een ring in zijn tepel. Jana kijkt hem vragend aan, Ja als je naar mij kijkt is dit ene ringetje eigenlijk toch wel heel onschuldig, zegt hij lachend. Ik weet het niet, tepelringen bij een man? Wat vinden jullie daarvan, vraagt Jana. Anne kijkt haar aan, pakt haar eigen borst en laat haar tepelring op en neer zwaaien. We hebben er twee en wij vinden de onze mooi en om eerlijk te zijn, ik heb ze voor mijzelf en mij maakt het niet uit wat een ander er van zegt. Maar als je partner ze nou niet mooi vindt, zou je ze dan uit doen?, vraagt Jana. Ik zou er wel rekening mee houden maar verwacht van mijn partner eigenlijk wel dat mijn mening ook gerespecteerd wordt. Zolang ik er niet mee voor schut loop heeft mijn partner er volgens mij geen last van.

Anne kijkt mij aan voor een bevestiging als ze het zegt. Voor ons geld dit probleem natuurlijk niet, we zitten beiden vol piercings maar ik ben het met Anne eens. Je hoeft je niet voor je partner te schamen je zou ook trots op hem kunnen zijn dat hij niet verbergt wat hij mooi vindt. Als hij dingen stiekem zou moeten doen is dat volgens mij veel erger. Het is goed dat je aangeeft dat het niet je ‘ding’ is maar zo te zien heb jij ook wel je eigen ‘ding’, ik wijs naar haar tattoos. Daar zullen ‘de mensen’ ook wel ideeën over hebben maar zo te zien schaam jij je daar ook niet voor. Meestal is iets niet accepteren een soort van schaamte in jezelf. We merken het zelf, op sommige naturisten-terreinen zijn piercings in de geslachtsdelen niet toegestaan. Het wordt gezien als een uiting van seks dus dat betekend voor ons dan dat we er niet blijven of we moeten ze uit doen en aangezien dat met de meeste ringen niet mogelijk is is de keuze dus snel gemaakt. Jana kijkt nu beter naar de piercings bij Anne en mij. Zijn de ringen dan helemaal dicht, vraagt ze. Ik sta op en laat haar mijn tepel ringen zien. Ze zijn dicht geknepen en zijn alleen met een tang open te buigen, dus ja ze zijn helemaal dicht. Ze kijkt nu naar Dythe, die legt uit dat ze ze wel uit kan doen want bij haar zitten er balletjes in die ze sluiten. Behalve deze dan, Dythe wijst op haar klitpiercing, deze is dicht en dus voor altijd. Jana kijkt verschrikt als ze ziet dat het ringetje dwars door Dythe’s klit zit. Ze drukt haar handen in haar kruis en vraagt, Maar heb je er dan nu nog wel gevoel in en deed het niet heel veel pijn bij het zetten. Ze kijkt naar Anne en mij en ziet vol afschuw dat wij er ook een door onze klitjes hebben. Het doet even pijn, zegt Dythe, maar daarna heb je er alleen maar meer plezier van. Ik geloof dat ik er sneller door klaar kom en kan mijzelf makkelijker stimuleren. Dythe is in één week een goede ambassadeur voor piercings geworden, bedenk ik mij.

Er valt even een grote stilte en Dythe kijkt ongemakkelijk om zich heen. Oeps, ik had het niet over seks mogen hebben beseft ik me nu, zegt ze verontschuldigend en slaat haar benen over elkaar. Jana moet lachen, Nee joh, vertel wat je wilt, het maakt ons niets uit. We zijn gewoon mensen en volgens mij houden de meeste mensen gewoon van seks. Maar dat mag toch niet op een naturisten-terrein? Dythe kijkt vragend om haar heen, dan moet Lucas lachen. Meid we vrijen iedere dag maar alleen niet in het openbaar, meestal dan hé, hij kijkt Jana ondeugend aan als hij het zegt. Het hele verhaal heeft hem een beetje opgewonden zo te zien want zij pik is langzaam stijver aan het worden. Weet je, zegt Anne, wij zijn natuurlijk niet helemaal eerlijk wat piercings betreft. Wij zijn er een beetje aan verslaafd en hebben ze niet alleen voor de sier maar ook voor ons genot. Dit is gewoon een beetje lastig op een naakt camping want het is niet erg handig om dat genot hier uit te voeren en dat kan ik goed begrijpen. Vandaar dat het afgeremd wordt onder het mom dat het niet goed is om kinderen dit voorbeeld te geven. Dat laatste is een beetje bull-shit want kinderen zien dat niet zo, die zien alleen maar ringetjes, vragen waarom je ze hebt en denken er niets van seks bij. Dat zijn de ouderen die dat doen, als mensen zelf seks beleven spiegelen ze dat op de kinderen, daar zit dus het eigenlijke probleem. Ze weet het goed te verwoorden en heeft er zo te horen al vaak over moeten redetwisten, bedenk ik mij als Lucas de spanning doorbreekt en zegt, Laten we daar dan op drinken, een toost op de bekrompenheid van de mensheid en hij heft zijn glas. We lachen en proosten mee en ik bedenk me dat dit een leuke vakantie an het worden is.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Opvoeding Van ... - 4Door: Subtammy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Slikken, Vastgebonden,
"Ergens schrik ik wakker van, alleen heb ik geen idee waarvan. Langzaam word ik wakker en besef ik waar ik ben en wat er gisteren is gebeurd. Mijn cel is schemerig en ik kan net de emmer en en de deur zien. Wat is er gisteren met me gebeurd, ik wil he..."
22-05
8.7
Jongen In Bondage - 1Door: Alain
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Eerste Keer, Gangbang, Gay, Meester, Opdracht, Slaaf, Vastgebonden,
"Online ben ik in contact gekomen met een meester. Ik heb aangegeven dat ik open sta voor bondage, vernedering, alle vormen van sex, maar geen bloed of pis. Ik ben slank en 24 jaar en lekker als zeg ik het zelf. Hij vroeg mij of ik zin heb aan een paa..."
22-05
9.4
De Opvoeding Van ... - 3Door: Subtammy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Meesteres, Pijpen, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Als de deur dicht slaat lig ik daar weer helemaal alleen. Ik probeer om mij heen te kijken maar zie niet veel anders dan de muren, dan gaan alle lichten uit en zie ik boven op het plafond de film starten. Meesteres Melissa zit op een stoel en kijkt r..."
22-05
8.9
Hete Zomer - 9Door: NickSchrijvers
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Biseksueel, Bondage, Neef, Nicht, Trilei, Trio, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Vrijdag waren zowel Ben als Carmen flink afgeleid voor wat er die avond zou gaan gebeuren. Hoewel Ben al die tijd de zelfverzekerdheid zelve was geweest, was het idee dat hij vanavond een trio ging beleven dusdanig opwindend, dat hij die dag zijn aan..."
21-05
9.5
Jan Gaat Het ... - 24Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Gay, Honden,
"Ik pakte mijn tas en sleepte mezelf naar de badkamer. Heerlijk onder de douche en al mijn gaten en kieren schoonmaken en nu gebruikte ik wel de anaaldouche. Handdoeken voor de grijp en ik begon mezelf weer op te maken. Terwijl ik bezig was, kwam doc ..."
20-05
8.8
Slaaf N Bij ... - 2Door: Slaaf N
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meesteres, Opdracht, Slaaf,
"Dag 5 Als ik van mijn werk kom wil ik geen tijd verliezen. De timer en de filmopname worden gestart. Ik laat mijn broek zakken en begin er aan. Ik zal vandaag maar geen gekke dingen proberen, om mislukkingen te voorkomen. Ik weet e..."
19-05
8.0
Nadi's Leven - 31Door: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing,
"We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat beki..."
18-05
9.3
Eva Krijgt Een LesjeDoor: Secret Lover
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Maagd, Zwanger,
"Eva is een 18 jarige meid, die na veel problemen op school is gestopt met studeren. Ze heeft vrijwel geen vriendinnen en heeft geen idee wat voor werk ze wil gaan doen. Haar ouders zijn rijk en eigenlijk is ze gewoon een verwend prinsesje, die alles ..."
17-05
8.9
De Familie Ontvoering 1Door: Nico De Bouwvakker
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: , Familie, Luier, Ontvoerd, Plas, Plassen,
" Kutwijf Wat een onzin, dacht ze nu echt dat ik geilde op haar zusjes Laat ik me even voorstellen ik ben Nico, een 24 jarige Roemeense man die werkt in de bouw, normaal lichaam met een pik van 18 cm in stijve toestand, waar ik mi..."
23-05
8.7
Slavin Vera - 24Door: Slavinvera
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Gebruikt, Groepsex, Meester, Meesteres, Slavin,
" Aangezien mijn verhalen een serie verhalen zijn, raad ik je wel aan om bij het begin te beginnen. Hier stel ik mezelf voor en beschrijf ik mezelf. Mocht je nog even terug willen lezen hoe ik, of andere personen eruit zien, dan kan je mijn profielp..."
16-05
8.8
Wandeling Met MeesteresDoor: Mindswitch
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres, Natuur, Slaaf,
" Dit zijn twee delen van mijn verhaal. Als ik tijd heb schrijf ik een vervolg. Geniet ervan... Toen hij probeerde op zijn richtingaanwijzer aan te zetten, zette Dani l per ongeluk zijn ruitenwisser aan. Als hij zenuwachtig was gingen ..."
15-05
9.1
Het Object - 9Door: Virtualgrey2021
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Onderdanig, Pijpen,
" Aller eerst bedankt en veel plezier bij het lezen van mijn verhaal. Ik ben Jay en nadat ik hier al meerdere verhalen heb gelezen besloten mijn eigen te schrijven. Tips en feedback zijn dan ook zeer gewenst Is jouw hart sneller gaan kloppe..."
15-05
8.5