Klik hier voor meer...
Door: Riba Sova
Datum: 18-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 4858
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Nadi's Leven - 30: De Camping
Leuke Buren
We zijn nu twee dagen op de camping en het is heerlijk en alhoewel ik gewend ben om de hele dag naakt rond te lopen is dat hier toch anders. Naakt zijn onder naakte mensen geeft een groter gevoel van vrijheid. Wel merk ik dat ik in het begin wat bekijks had maar nu ik daar aan gewend ben neem ik het niet meer waar. Ze kijken maar als ze willen en als je er zelf zo in staat heb je ook niet meer dat gevoel van afwijzing. Niet dat de mensen er geen gedachten bij hebben als ze je zien maar het deert me niet. De camping heeft een heerlijk zwembad en mooi sanitair wat schoon is en zo te zien goed onderhouden wordt. We hebben leuke buurtjes en na ons eerste gesprek wat nog wel iets van spanning had is er nu een gevoel van ontspanning tussen ons. Jana en Lucas hebben onze camper bewonderd alleen hebben we ze niet onze speelkamer laten zien. Wel valt mijn op dat ze beiden erg geïnteresseerd zijn in onze piercings want ze blijven beiden naar ons kruis kijken. Ik moet er wel een beetje om lachen vooral als je bedenkt dat het bij hun in de relatie een twistpunt is. Als ik later op de dag alleen met Jana zit vraagt ze aan mij waarom ik die piercings heb en waarom de mijne en die van Anne dicht zijn en die van Dythe niet. Ik ben een beetje op mijn hoede als ze het vraagt en vraag, Waarom wil je dat weten? Is het om het beter te begrijpen of is het gewoon gezonde nieuwsgierigheid.

Beide, zegt ze, Ik ben nog steeds aan het nadenken wat je gezegd hebt en moet eerlijk bekennen dat mijn standpunt tegenover de piercing van Lucas eigenlijk nergens op slaat. Niet dat ik het opeens mooi vindt of zo hoor, maar je hebt gelijk het is zijn lijf. Maar als ik er over nadenk is het zo dat ik me er eigenlijk een beetje voor schaam en dat terwijl hij mijn tattoo geweldig vindt. Mag ik je dan vragen waarom die tattoo tot tussen je schaamlippen loopt?, zeg ik, Ik denk dat ‘de mensen’ daar ook wel gedachten bij hebben, misschien wel meer dan bij de piercing van Lucas. Ze kijkt even voor zich uit en denkt na, dan kijkt ze snel schuchter om haar heen en buigt wat voorover. Ik heb dat gedaan uit eigen opwinding, fluistert ze me toe. Ze komt iets tot rust nu het hoge woord er uit is en vervolgt, Ik merkte dat ik opgewonden werd van het tatoeëren en ging steeds verder. Eerst een bloem en uiteindelijk een hele rank over mijn lichaam. Dat ik het zelf tot tussen mijn schaamlippen heb laten zetten was uit pure geiligheid. Als het aan mij lag dan had ik mijn lipjes helemaal laten tatoeëren. Ze heeft een rood hoofd gekregen en schuift ongemakkelijk op haar stoel heen en weer. Maar waar kick je dan eigenlijk op, vraag ik, is het zien van de tattoo of het voelen van de tattoo. Van hoe de naalden in je lichaam verdwijnen, van hoe de pijn eigenlijk heel lekker is? Ja, dat laatste, zegt Jana en knikt heftig als ik het benoem. Nou, dan heb je eigenlijk ook het antwoord op de vraag die jij mij stelde. ik word geil van piercen, ik vindt het super opwindend als er een naald in mij gedrukt wordt en het zien van mijn piercings geeft mij telkens weer een zelfde beleving. Mijn geile fantasie is dat ik gepiercd wordt. Als ik er aan denk word ik opgewonden en nat. Ik gebruik die fantasie als ik masturbeer en geniet er van als ik dan ondertussen mijn ringen aanraak, als ik ze voel kan ik opgewonden raken. Ja, valt Jana bij, dat heb ik ook. Als ik met mezelf bezig ben zit ik het liefst voor de spiegel en kijk naar de tattoo tussen mijn benen. Ik vindt het geweldig en kom dan ook razendsnel klaar.

Ze hapt naar adem en heeft een knalrood hoofd als ze het me verteld. Haar hand ligt tussen haar benen en ik zie haar vingers bewegen. Haar tepels staan stijf en ze durft mij niet aan te kijken terwijl haar hijgen heviger wordt. STOP!, zeg ik streng en trek haar hand uit haar kruis. Met grote ogen kijkt ze mij aan, hapt naar adem, zegt sorry, schokt met haar lichaam en wil snel opstaan. Ik druk haar terug in haar stoel en kijk haar doordringend aan. NIET KLAARKOMEN!, mijn stem klinkt uiterst streng en ze weet niet meer wat ze moet doen. Eigenlijk wil ze wegvluchten, ze schuift heen en weer op haar stoel en hijgt. Sorry, echt sorry, dit wilde ik niet nogmaals sorry. In haar ogen komen tranen en ze wil gaan huilen. Ik ga snel recht voor haar zitten en houd haar handen vast. Geen sorry, zeg ik streng, kijk me aan en open je benen. Ze kijkt me met betraande ogen aan en doet wat ik zeg. Ze opent haar benen en terwijl ik haar aankijk laat ik mijn vingers tussen haar schaamlippen doorgaan. Ze is kletsnat, haar lippen zijn opgezwollen en haar klitje is hard. Ik voel haar kutje samentrekken als mijn vingers naar binnen gaan. Ik houd haar hand stevig vast terwijl haar andere hand probeert de armleuning van haar stoel samen te persen. Dan schokt ze hevig en komt klaar terwijl ik zacht, met mijn duim, haar klitje wrijf. Ik zie dat ze wil schreeuwen en druk mijn hand op haar mond. Er klinkt een gesmoorde lange kreun en ze zakt onderuit op haar stoel. Verdwaasd kijkt ze mij aan met tranen in haar ogen. Ik trek haar naar mij toe en neem haar in mijn armen. Ze huilt op mijn schouder terwijl mijn haren haar ogen proberen te drogen. Als ze tot rust komt kijkt ze mij aan terwijl ik haar tranen wegveeg.

Duizend maal sorry, maar ik weet niet wat me nu net is overkomen. Sorry dat ik me zo liet gaan. Zo ben ik helemaal niet, ik heb niets met vrouwen en snap ook niet goed waarom ik dit heb laten gebeuren. Ik snap het wel, zeg ik, je was gewoon geil en hebt voor het eerst iemand verteld wat je werkelijk opwind, waar je echt geil van wordt. Dit was waarschijnlijk de eerste keer dat je je zo hebt laten gaan en misschien is het wel de eerste keer dat je zo intens bent klaargekomen. Dat laatste is een beetje waar, zeg Jana, alhoewel ik ook bijna net zo’n orgasme heb gehad toen ik getatoeëerd werd. Die man heeft me daarna klaar gevingerd en ik knapte gewoon, bijna net zo heftig als zonet. Ze geeft me en kus en vraagt, Ben ik nu ook lesbisch? Ik moet lachen, Lieve schat jij bent niet lesbisch net zo min als ik lesbisch ben. Maar ben je dat dan niet?, Jana kijkt me vragend aan, en Anne dan, is ze niet jou partner? Ik neem even adem en leg haar dan uit hoe de verhoudingen zijn. Dus beëindig ik mijn relaas met, Wij houden van mensen, het maakt niet uit of het een vrouw of man is. Het gaat om hoe we elkaar aanvoelen, net zoals ik jou net heb laten voelen. Ik zag wat je doormaakte en heb je alleen maar geholpen met de seks met jezelf en zo te zien was dit de eerste keer dat je je eigen seks met iemand deelde. Dat geeft het meeste genot, je mocht zijn wie je bent en tijdens de seks is dat het lekkerste, veel dieper kun je niet gaan. Wel zijn hier veel variaties op dus er valt nog heel wat te ontdekken. Jana wrijft haar kruis droog met de handdoek tussen haar benen alhoewel er een grote natte plek in zit. Zo te zien was haar orgasme nogal hevig. Als ze het ziet staat ze op pakt snel haar handdoek en zegt, ik ben zo terug.

Ze haalt een schone handdoek uit hun caravan en als ze terug komt geeft ze me nog een keer een kus. Bedankt, bedankt dat je me dit hebt laten beleven. Als ik klaarkom is dat meestal een natte boel verklaart ze, en nu moet ik je nog wat bekennen. Ik vindt jullie piercings prachtig, maar eigenlijk vindt ik ze nog veel meer supergeil. Op een of andere manier past dat laatste niet in mijn hoofd. Dat hoort niet, heb ik geleerd, maar als ik mijn tattoo zie hoort dat ook helemaal niet. Ik houd mijzelf en Lucas dus eigenlijk al die tijd gewoon voor de gek en ik leg hem beperkingen op die ik niet voor mijzelf stel. Ik denk dat je helemaal gelijk hebt, zeg ik, Alleen met ‘wat hoort’ heb je geen gelijk. Niets hoort in de seks, het zijn de beperkingen die de ander je oplegt en dat hoort dus juist niet. Normaal bestaat niet, het is een afspraak tussen groepen mensen, opgelegde gedragsregels. Het gaat er eigenlijk alleen maar om hoe het voor jou voelt. Voelt het goed, dan kun je doen wat je wilt. Voelt het niet goed, geef dat dan aan en doe het niet. Hoe heet het ook al weer? Oordeel niet om niet veroordeeld te worden. We weten dit al heel lang maar doen er stiekem niets op uit. Ik heb in de laatste jaren wel gemerkt dat ik niet moet oordelen. Op die manier wordt het leven makkelijker. Het is net als met vrijheid, als ik jou je vrijheid gun heb ik zelf ook meer vrijheid. Ik hoef dan namelijk niet te controleren of je de regels overtreed en waarschijnlijk gun je mijn dan ook meer vrijheid. Ze heeft ademloos geluisterd, staat op en geeft mee een dikke kus als ze haar armen om mij heen slaat.

JAH!, wat zag ik daar, klinkt de stem van Lucas, we komen net op tijd geloof ik, intimiteiten zijn hier verboden op deze camping hé? Hij en Anne komen lachend om de camper gelopen van hun bezoekje aan het zwembad. En al goede vriendschap gesloten, zegt hij opgewekt, Net als Anne en ik. Hij slaat zijn arm om Anne als hij het zegt en kust haar op haar hoofd. Wacht maar even met die intimiteit, zegt Anne, Eerst een lekker koel wijntje, en een lekker kaasje, vult Jana aan. Even is iedereen in de weer om de stoelen te schikken en er een tafeltje bij te trekken. Nou, zegt Anne, we zijn niet de enigen hier met ringetjes. Er zat zonet een Fransman bij het zwembad, die had zijn lul nog voller met ringen dan Peter. Peter, wie is Peter, vraagt Jana. Anne legt uit dat het een vriend van ons is die een beetje verslaafd is aan ringetjes. Meer dan jullie?, vraagt Lucas lachend. Ik heb er acht en Dani elf dus dat valt nog wel mee in vergelijk met Peter. Hij had er de laatste keer zeventien maar dan wel een keer zo groot en veel dikker dan wij hebben. Nou en deze Fransman had er volgens mij nog meer en een hele rij ringen in zijn paal. Toen hij het zwembad in stapte zonk hij naar de bodem. We moeten allemaal lachen om de voordracht van Anne. Maar het klopt wel, beaamt Lucas, alleen van dat zinken dan niet hè? We lachen er om en proosten op de Fransman. Staat hij dan op deze camping, vraagt Jana, Ik heb hem nog niet gezien. Ik geloof dat het een daggast is, zegt Lucas, Ik heb ook nog niet eerder gezien. En geloof me met mij fascinatie voor piercings had ik hem vast wel gezien. Hij kijkt ondeugend naar Jana maar die geeft hem een luchtkus en zegt, Wie weet. Ik zie Anne haar wenkbrauw optrekken na deze opmerking en ze kijkt me vragend aan. Ik geef haar snel een knipoog en ze knikt, ik denk dat ze me begrepen heeft want ze zegt zo tussen neus en lippen door, Er zal wel een handdoek nat geworden zijn denk ik. Lucas kijkt haar vragend aan maar Jana krijgt een rood hoofd. Anne kijkt haar even aan en geeft snel een kushandje. Jana kijkt mij vragend aan, ik zie dat ze onze snelle communicatie gemist heeft, maar als Anne haar bijschenkt zegt ze, Wie weet Nadi, misschien moet er nog deze vakantie een ringetje gezet worden. Hè, kunnen jullie dat?, vraagt Lucas, Neem jij er dan nog een bij?

Hij kijkt Anne vragend aan. Ik heb er genoeg, zegt Anne, maar er zijn op deze camping zeker mensen die er eigenlijk ook wel een of meer willen hebben. Ze kijkt Jana niet aan maar ik zie dat haar hoofd nog net iets roder wordt. Ach, ze melden zich vanzelf, zegt Anne lachend en ze tikt haar glas proostend aan dat van Jana. Het gaat te snel voor Lucas merk ik maar Jana snap het helemaal. Er is vast nog wel iemand die er ook een wil, zegt ze lachend, maar soms hebben mensen er tijd voor nodig om aan het idee te wennen. Net zoals jij tijd nodig hebt om er bij mij aan te wennen?, vraagt Lucas aan Jana. Lieve schat, zegt ze, ik heb er over na gedacht maar mijn idee over jou piercing was niet eerlijk en die herroep ik nu in het openbaar. Ik vind jou ringetje mooi, geil en hij past bij jou en ik zal me niet meer negatief uitlaten over je ringetje, zelf niet als je er meer zou hebben. Lucas straalt bij die opmerking en kijkt vol trots naar zijn tepelpiercing. Hiervoor maak ik nog een fles open, zegt hij glunderend en gaat een nieuwe fles zoeken in hun caravan. Wat gaat het worden dan, vraagt Anne als ze Jana aan kijkt, tepels, schaamlip of klit. Of gewoon alles, zie lacht staat op en geeft Jana spontaan een kus. Welkom bij de club lieve schat, geef maar aan wanneer je er aan toe bent. We hebben alles bij ons en helpen je gratis, proost. Jana kijkt en heeft een zenuwachtige lach op haar gezicht als ze haar glas leeg drinkt. Ik ben bang dat het antwoord, Alles is, zegt ze hardop in haar zelf. Lucas komt met twee gekoelde flessen wijn aan zetten en verontschuldigd zich want hij moet eerst ‘pissen’ zoals hij opgewekt zegt. Als hij naar het toiletgebouw loopt zegt Jana, Nadi heeft me een spiegel voor gehouden en heeft mijn ogen geopend. Ik ben geloof ik niet veel anders dan jullie. Ook ik heb mijn behoefte aan pijn en heb dat tot nu toe gevoed met de tattoo steeds verder uit te breiden. Nu is die aangekomen op een plek waar het beter is om over te gaan in wat anders. Ik geloof, of nee beter, ik weet zeker dat ik er net zo als jullie uit wil zien. Ik wil heel graag gepiercd worden en als ik er over nadenk liever vandaag nog dan morgen. Ik moet alleen Lucas daar nog op voorbereiden.

TADAA!!!, Lucas komt met een sprongetje achter de camper vandaan en vraagt, Waar moet je mij op voorbereiden schat? Hij geeft haar een dikke kus en ploft bijna te hard in zijn kampeerstoel. Jana hapert even en weet niet wat te zeggen als Anne haar bijspringt en zegt, Oh ze wilde je vragen hoeveel piercings ze moet zetten en waar precies. Alleen eentje in haar tepel of gewoon zo’n hele mik als wij. Lucas verslikt zich in zijn wijn en buigt hoestend en proesten voorover. Wat??? JIJ? PIERCINGS?? SSST, Jana houd haar vinger voor zijn mond, Rustig. Ik heb nog niets gezegd, Anne zegt dit, ik niet. Lucas zakt teleurgesteld weer in zijn stoel. Maar ik geloof wel dat ze gelijk heeft, val ik Anne bij. Jana kijkt even vertwijfeld naar ons en besluit dan maar aan Lucas te vertellen dat ze het eigenlijk al heel lang wil maar doordat ze bang is voor het commentaar van anderen, ze het tegenhield. En om zichzelf te beschermen tegen die gedachte wilde ze ook niet dat Lucas met een ring door zijn tepel liep. Lucas kijkt haar verwachtingsvol aan en vraagt, Ja en wat nu. We kunnen in ieder geval aan het idee wennen want het duurt nog drie weken voordat we thuis zijn, overdenkt hij. Ja, zegt Jana, en wie weet verras ik je dan er wel mee, zou je dat leuk vinden? Leuk?, ik zou het geweldig vinden, hij lacht en geeft haar nog een keer een kus. Hier moet op gedronken worden, zegt hij uitbundig en schenkt ons allemaal nog een keer vol. Er wordt geproost en als Anne en Jana hun glas aantikken geeft Jana haar een knipoog. Heb je straks nog even tijd voor mij, vraagt ik Jana, dan kun je mij en Anne even helpen beslissen. We weten niet zo goed wat we aan moeten bij het etentje van vanavond. Etentje vanavond?, Lucas kijkt ons vragend aan. Ja we hebben ons ingeschreven voor het etentje hier op de camping vanavond, jullie niet? Verhip, zegt Lucas, helemaal vergeten, ik ga nog snel kijken of we ons nog in kunnen schrijven goed, hij kijkt Jana vragend aan en ze knikt.

Als hij opstaat gooit ze hem zijn handdoek toe, Voor als je nog een pilsje gaat drinken, zegt ze lachend. Die blijft wel even weg, zegt ze als ze opstaat. Hebben jullie zin om mij te doorboren, ze lacht zenuwachtig als ze het zegt. Anne staat op en neemt haar aan de hand mee onze camper in als ik de koffer uit de garage haal. Ze is zenuwachtig als Anne vraagt wat ze precies wil. Je hoeft niet alles te doe wat wij hebben, zegt ze, je kunt ook rustiger beginnen. Weet wel dat het de komende dagen pijn doet. Je tepels zullen een beetje branden als je de piercings aanraakt. Je lipjes zijn niet zo gevoelig. Wel als we ze doorsteken maar als de ringetjes eenmaal zitten doen ze niet zoveel pijn meer. Je klit is een ander verhaal, ik weet niet of ik die zou doen. Daarvoor moet ik eerst kijken hoe groot die is en hoe vrij die onder je klithood ligt. Je klithood is ook geen probleem, een beetje pijn bij het piercen en verder valt het mee. Wat doet het meeste pijn, vraagt Jana als het relaas op haar af heeft horen komen. Je tepels, die branden het hevigst als ze doorboord worden. Je gaat waarschijnlijk schreeuwen maar daar hebben we wat voor. Ik open de koffer en Jana kijkt haar ogen uit van de grote hoeveelheid ringen die we bij ons hebben. Ze bekijkt er een paar en houd er een bij haar tepel. Die staat stijf van de spanning en als ze opkijkt zegt ze, Ik wil wat jullie hebben maar wacht nog maar even met mijn klitje doorboren. Verder wil ik er twee in mijn schaamlippen, een in mijn klit-kapje en in elke tepel een ring. En ik heb net voor mijzelf beslist, ik wil alles dicht. Ik wil niet in de verleiding komen om ze er uit te halen. Jij beslist, zegt Anne. Ik zet wat jij wilt dus ga maar op het bed zitten dan beginnen we eerst met je tepels. Ik heb een rubberen staaf voor een Gag meegenomen uit de garage en raad haar aan die tussen haar tanden te doen. Jana kijkt mij zenuwachtig aan maar als Anne haar vraagt of ze zeker nog wil knikt ze van ja, sluit haar ogen en leunt achterover zodat haar bosten omhoog staan. Anne zet stippen waar de naald door moet en pakt een klem. Jana geeft geen kik als Anne de tang op haar tepel klemt. Ze kijk goed wat Anne doet en als ik haar de naald aangeef slikt ze een keer. Dan drukt Anne in een keer de dikke naald dwars door de tepel. Jana kreunt hard, met haar tanden op de staaf geklemd en als de tweede naald door de andere tepel boort kreunt en snuift ze maar weet veel geluid te onderdrukken. Anne treuzelt niet en duwt snel de naald met de ringen door de tepel. Als ze ze dicht geknepen heeft laat Jana met een zucht de rubberen staaf uit haar mond vallen en haalt zwaar adem. Ik ben geloof ik net weer klaar gekomen, zegt ze opgewonden. Ze heeft gelijk, haar lipjes zijn kletsnat en opgezwollen. Dat is dan de tweede keer vandaag, zegt ze als ze me met grote ogen aankijkt. Please, ga door anders houd ik het niet meer. De tepels bloeden niet als Anne haar lipjes droog maakt kreunt ze van genot. Mond dicht, zegt Anne en stopt de rubberen staaf weer tussen haar tanden. De kreuntjes van het doorboren van haar schaamlippen zijn haast meer van genot dan van pijn en als Anne klaar is met de schaamlippen zijn deze al weer helemaal nat van het geil. Anne gaat gedreven door en zet vol overgave een ring door Jana’s klithood. Ze sluit hem met een balletje in die precies op haar inmiddels gezwollen klit komt. Klaar!, zegt Anne als ze een stap achteruit doet en haar werk bewonderd. Vijf ringen, mooi strak op maat, zegt ze vol trots, Ik zou er zelf geil van worden. Anne geeft Jana een kus en ik reik haar een spiegel aan zodat ze zichzelf kan bewonderen. Jana laat haar vingers langs haar verse piercings gaan en geniet. Haar kutje is zo nat dat ze weer een donker plek in de handdoek heeft achtergelaten. Ik heb gewoon één groot orgasme gehad, zegt ze met hese stem. Dit gevoel wil ik elke dag. Gewoon even met je ringetjes spelen, schat, zegt Anne, dan kom je volgens mijn vanzelf klaar.

Jana moet eerst even tot rust komen voordat we weer naar buiten gaan. Ze zit met nog een verhit gezicht in de stoel als ze telkens haar vingers langs de piercings laat gaan. Dan komt Jorg en Dythe aanlopen. Zoals altijd begint Dythe direct te kwebbelen en verteld ons dat ze hele terrein hebben over gelopen. Je kunt hier wel een uur wandelen, zegt Jorg, het is hier prachtig en je komt over naakte mensen tegen. Dat is echt een kik, je voelt je eerst even naakt maar dan zie je dat iedereen gelijk is en ik moet zeggen dat iedereen vriendelijk is. Je had ons gewaarschuwd dat er mensen zouden zijn die afwijzend staan tegen over piercings, maar die wij zijn tegen gekomen waren alleen maar aardig. Hé, zegt hij opeens en wijst naar Jana. Had jij ook gaatjes? Je had er nog geen ringen in, toch? Dythe kijkt en zegt dan enthousiast, Nee joh, die zijn net gezet dat kun je toch zien. Ze klapt in haar handen van plezier en geeft Jana snel een kus. Je hebt het zelfde als wij, wat mooi en wat leuk. Ze knuffelt nog een keer en raak voorzichtig een tepelpiercing aan. Fikken ze? Fikken?, wat is dat, vraagt Jana. Of ze in brand staan vertaal ik voor haar. Ze lacht naar Dythe en zegt, Ze staan wel in brand maar zetten ook mijn hele lijf in de brand. Dat heb ik ook, zegt Dythe lachend. ik word al nat als ik er aan zit, ze slaat direct haar hand voor de mond en zegt, Sorry ik moet beter op mijn woorden letten. Niet als het aan mij ligt, zegt Jana lachend en ja ik heb hetzelfde als jij ik word er ook nat van. Ze knuffelen nog even met elkaar totdat Lucas er weer aankomt.

We kunnen mee eten en we hoeven helemaal geen kleding aan, valt hij met de deur in huis. En ze hebben heerlijk koud tapbier en………. Hij valt stil, zijn mond hangt open als hij naar Jana kijkt. Wat heb jij nu gedaan, hij blijft haar aanstaren onwijst naar haar tepels. Dan ziet hij haar kruis en en roept, Whauw, da’s geil. Ook hij slaat snel zijn hand voor zijn mond en kijkt veel achterom of niemand hem gehoord heeft. Hoe kom je daar aan? Wie?….. Hij staart naar Anne en mij en vraagt, jullie?….. Yep, zegt Anne, wij en nu zij dus ook. Dus nu wij allemaal. Ze maakt een gebaar en inderdaad, er zitten hier alleen maar mensen met piercings. Echt acht, geweldig en ik meen dat van dat geil, het laatste woord spreekt hij heel zacht uit. Dat je dat geil vindt is wel te zien, zegt Dythe, je hebt namelijk een stijve pik. Lucas houd snel zijn handen voor zijn kruis en maakt zijn excuses. Geeft niet hoor, zegt Dythe, die van Jorg komt ook al overeind en inderdaad ook Jorg heeft een stijve gekregen. Hem maakt het niets uit en hij blijft gewoon ontspannen zitten met zijn pik stijf overeind. Jana staat op en schenk voor het drietal een wijntje in als Lucas het afslaat. Ik kan me nu beter bij een biertje houden, anders ben ik zo dronken en wie weet wat ik dan allemaal doe en zeg. We moeten lachen en Jana loopt naar de caravan om een koud pilsje te halen. Als ze terug komt lopen blijft ze nog even voor mij staan. En vraagt ze, vindt je het mooi geworden. Zonder er bij na te denken geef ik haar een kus op haar kruis. Niemand kijkt hier van op, nou ja niemand, ik zie nog net hoe Lucas zijn wenkbrauwen fronst. Maar als de rest doet of er niets gebeurt is en of het de gewoonste zaak van de wereld is ontspant ook hij. Dan fluistert Jana in mij oor, er moet er ook nog een door mijn klit. Maar ik zou graag willen dat jij dat doet. Ik geef haar een knipoog en als ze gaat zitten blijft ze mij aankijken. Ze is vol verwachting merk ik maar ik kan nu niets doen.

Er is nog iemand die het door heeft, Anne mijn lieve schat ziet alles en fluistert in mijn oor, Ik neem iedereen zo mee, maak veel plezier met elkaar en geniet. Ik geef haar een lange intense kus en streel snel haar borst. Ze geeft een tikje op mijn tepel en als ze overeind komt vraagt ze, Wie kent het terrein goed en wil me het laten zien? Lucas veert op en zegt, ik ben graag je gids komt u maar mee, zijn pik is inmiddels weer gezakt als hij zijn handdoek pakt. Wie gaat er nog meer mee? Dythe heeft het ook begrepen en zegt, Kom Jorg dan lopen een eindje mee. Kunnen we nog weer genieten van dat ene uitkijk punt. Jorg kijkt haar nadenkend aan maar als ze een knipoog geeft zegt hij, Oh ja dat mooie punt waar je zover kunt kijken en geeft mij een knipoog. Beiden hobbelen ze achter Lucas en Anne aan. Zonder om te kijken zwaait Anne nog even een keer en haakt in bij Lucas. Jana, ziet niets van dit alles maar blijft mij aankijken. Ze is botergeil en als ik vraag of ze op wil gaan staan springt ze bijna overeind. Ga eens iets met je benen wijd staan zodat ik je nieuwe piercings goed kan zien, zeg ik gebiedend. Dit is de toon die haar bevalt. Ze gaat wijdbeens staan en kijkt me vertwijfeld aan. Ik pak mijn wijnglas en blijf van haar kutje naar haar ogen kijken terwijl ik aan mijn glas nip. Ik staar haar net zolang aan totdat de eerste druppel van haar schaamlippen valt. Ze kreunt als ik zeg dat ze haar kutje moet aanspannen. Er loopt een straaltje geil van haar gezwollen schaamlippen langs haar dij naar beneden. Ze is boter geil en staat gewoon te lekken voor mij. Kom hier voor mij staan en doe je handen op je rug! Mijn toon is zo gebiedend dat ze er geen moment over na hoeft te denken en direct voor mij komt staan. Ze zet haar benen snel weer wijd als ik mijn glas tussen haar benen houd. Knijp je kut leeg en druppel mijn glas vol! Ik heb het nog niet gezegd of een straaltje geil valt bij de wijn in het glas. Ik sta op en breng het glas aan haar mond. Ze schrikt even met dat onze stijve tepels elkaar raken, als ik het glas aan haar lippen zet. Ik geef haar een slok en ze drinkt gretig. Heb je dorst?, vraag ik. Ze knikt van ja. Ik houd weer het glas tussen haar benen. Nu! Pissen!. Zonder dat ze zich ook maar een seconde bedenkt laat ze haar pies lopen en vult het glas totdat ik stop zeg. Weer breng ik het als aan haar mond en gebied, DRINK! Ik haal het glas pas bij haar mond weg als het leeg is. Ze hijgt van geiligheid terwijl de druppels pies, vermengd met geil, langs haar benen lopen. Meekomen, zeg ik en stap de camper in. Ik druk haar achterover op het bed op de nog natte handdoek en kniel boven haar gezicht. Dit word geloof ik je eerste kutje dat je leeg drinkt, als ik dit zeg trek ik mij schaamlippen uit elkaar en druk ik mijn inmiddels lekkende kutje op haar mond. Even weet ze zich geen raad maar dan voel ik haar tong mijn kutje binnen glijden. Ik pers mij geil in haar mond, laat haar mijn lippen naar binnen zuigen en mijn klit bewerken.

Als ik klaar kom pers ik mijn kut leeg en laat ook een beetje pies in haar mond lopen. Ze slikt met grote graagte mijn vocht naar binnen en zuigt mijn kut leeg totdat ik droog ben. Ik zak nog even dieper door mijn knieën en wrijf mijn kutje, met lange halen, droog op haar gezicht. Ze hapt naar adem als ik van haar gezicht omhoog kom. Ga voor mij staan met je handen op je rug!, als ik het zeg glijdt ze snel van het bed en gaat weer met haar benen wijd voor mij staan terwijl ik op de rand van het bed ga zitten. We gaan zien hoe sterk je bent, zeg ik. Ik ga nu je klit piercen maar als je ook maar één kik geeft druk ik voor elke kik een naald in je borst, begrepen? Ze knikt van ja en ik pak de vacuümpomp uit de koffer. Jana kijkt angstig naar mijn handelingen en als ik haar klitje vastpak kreunt ze even. WAT ZIJ IK? Ik had al een dunne naald klaar liggen, KIJK MIJ AAN! Ze kijkt me diep in mijn ogen als ik de dunne naald net naast haar tepel in haar borst druk. Ze klemt haar tanden op elkaar, spant haar lichaam aan, maar kreunt niet. Dan concentreer ik me weer op haar klitje. Opnieuw pak ik hem vast maar als ik haar kapje omhoog trek aan de piercing kreunt ze weer. Ik weet dat de nieuwe piercing pijn doet maar kreunen is niet toegestaan en je weet de straf. Ze knikt en weer druk ik een dunne naald naast de tepel nu van haar andere borst. Ze klemt haar kaken weer op elkaar en snuift hard maar geeft geen kik. Goed zo, je leert snel. Dan zet ik de vacuümpomp op haar klit en zuig hem in het cupje van de pomp. De klit zwelt op tegen de wanden van het cupje als ik een dikkere naald pak. Je krijg een slavenring door je klit. Het is de zelfde als Anne en ik hebben, zo weten andere meesters dat je iemands slaaf bent. Je hebt geen keuze deze wordt het. Met dat ik het zeg steek ik de naald net achter de cup door haar gezwollen klit. Ze geeft een klein gilletje en kreunt als ik de naald er helemaal door druk. Ik laat alles los en pak twee dunne naalden. Ik zeg niets en druk heel langzaam de naalden aan de andere kanten van de tepels volledig in haar borsten. Ik zie dat de adrenaline door haar lijf giert en ze zakt bijna door haar knieën maar is stil. Ik concentreer me weer volledig op de klitpiercing en trek langzaam de pomp van haar klitje. De gezwollen knop staat glanzend vooruit met de naald er dwars door heen. Als ik over haar knopje streel wil ze kreunen maar ze bedenkt zich nog net. Dan pak ik een ringetje uit de koffer, steek die achter in de naald en schuif hem langzaam door haar klit. Ze kreunt niet maar klemt haar tanden op elkaar en briest tussen haar tanden door terwijl ze zich vast houd aan de zijwand van de camper om niet te vallen. HANDEN OP DE RUG! Ze veert rechtop en blijft op trillende benen staan met haar handen op de rug als ik de ring er helemaal door schuif. Pas als ik hem dicht heb geknepen pak ik haar vast en trek haar hevig trillende lichaam op mij. Kreunend van pijn en genot slaat ze haar armen om mij heen en kust mij innig terwijl de tranen over haar wangen lopen. We liggen een tijdje verstrengeld op het bed en komen bij van de sessie. Als ze weer rustig ademt ga ik weer zitten en help haar omhoog. Ze kijkt nog steeds een beetje wazig maar geeft me wel een die kus om me nog een keer te bedanken. Dan zie ik dat we naalden in haar borsten zijn vergeten. Als ik ze er een voor een langzaam uittrek begint ze weer helemaal te trillen van de spanning en volgt de actie met grote ogen. Ik kan er echt niets aan doen, zegt ze zacht, maar ik word hier weer helemaal geil van, ik ben al weer kletsnat. Ze pakt mijn hand en drukt die tussen haar schaamlippen. Ze schokt als ik haar net gepiercde klitje raak maar smeekt gelijkertijd, Maak me klaar, please. Ik laat mijn vingers zacht naar binnen glijden en zoek haar inwendige clitoris. Als ik druk uitoefen laat ze zich achterover vallen en begint te schokken. Ik kan nog net een handdoek pakken en tussen haar benen drukken als ze zich helemaal leeg laat lopen. Ik voel hoe ze haar kutje samen knijpt en klaar blijft komen. Als het schokken stopt haal ik voorzichtig mijn vingers uit haar zeiknatte holletje. Ik wil dit vaker, kreunt ze, Ik wil graag dat je me vaker zo klaar maakt. Ze kijkt me met waterige ogen smekend aan. Ik geef haar een kus en streel haar zacht. Ik weet niet wat ik moet zeggen maar zou haar zo weer klaar willen maken, zo geil ben ik zelf al weer geworden door deze vrouw.

Een half uurtje later zitten we weer buiten. Jana houd haar benen wijd om haar kutje te ontspannen. Haar lippen zijn nu wat minder gezwollen maar haar klitje glanst nog in de Franse zon. Ze kijkt me lachend aan als ze mij naar haar kruis ziet kijken. Ik zou geloof ik voor jou alles doen, zegt ze zacht, Geef me maar een opdracht en ik voer hem uit. Dan is de opdracht nu dat je zo gewoon mogelijk moet doen, zeg ik, en oh ja, je mag vandaag niet meer klaar komen. Dat is wel een echte opdracht. Wat er ook gebeurt, je komt niet klaar tenzij ik daar mee akkoord ga. Als ik het zeg zie ik dat ze al weer geil wordt. Kom, zeg ik, we gaan Anne en Lucas zoeken. Ik sta op pak onze handdoeken en trek haar uit de stoel. Als we gaan lopen komt Jana weer tot haar zelf en haalt een paar keer diep adem. Ik geloof dat ik het wel red nu, zegt ze, ik ben door mijn geile bui heen. Net op tijd bedenk ik mij want Marlène komt net aan gelopen. Hoe bevalt het hier, vraagt ze, alles naar jullie wens. Ik zie dat jullie al vrienden hebben gemaakt want Anne liep net met Lucas te lachen en jullie kunnen zo te zie ook goed met elkaar opschieten. Ik zie nu pas dat ik Jana’s hand vast heb en laat die snel los. Als ik, Sorry, zeg moet Marlène lachen. Dat bedoel ik niet, je mag gewoon hand in hand lopen maar jullie zagen er net een beetje als een stelletje uit, vandaar dat ik het zei. Maar ik wilde jullie ophalen voor een wijntje en een paar vragen. De rest zit ook al op het terras. Als ze het zegt kijkt ze naar Jana en vraagt, Had jij ook gaatjes voor piercings, net als Lucas, dat had ik niet gezien. Jana glimlacht, Ja zo ongeveer, zegt ze. Ze gingen er zeker moeilijk door zo te zien, vervolgt Marlène, je huid is nogal rood. Jana kijkt tussen haar benen en ziet een druppeltje bloed aan haar klitje hangen. Oeps, zegt ze, Ja die ging er niet helemaal goed door en ze wrijft haar klitje snel schoon. Zeker te lang niets in gehad hé, zegt Marlène, heb ik ook gehad. Ik doe ze niet meer uit, deed dat vroeger wel omdat we anders niet op een naturisten-terrein konden. Maar Wim en ik zijn met die onzin gestopt toen we besloten om zelf een camping over te nemen. Hebben de bezoekers daar dan geen moeite mee, vraag ik. Dat interesseert me niet, zegt Marlène, dan zoeken ze toch gewoon een andere camping. De mensen die hier komen maakt het niets uit en mocht dat wel zo zijn dan hebben ze pech. Ik had trouwens net zoals Jana ook twee schaamlip ringetjes maar die gaan er helaas niet meer door. Als ik het zo bij jullie zie moet daar geloof ik maar eens iets aan doen. Jana kijkt me betekenisvol aan en zegt, ik ken wel iemand die dat voor je op kan lossen.

Marlène kijkt haar vragend aan als we met z’n drieën op het terras aankomen. Daar zitten Anne, Jorg, Dythe en Lucas al aan de drank en heten ons van harte welkom. Wim komt met drie glazen aangelopen en zet nog een karaf wijn op tafel. Lucas heeft het bij bier gehouden en we belanden al snel in een gezellig gesprek. Dan vraag ik aan Marlène, Je had toch een vraag zei je net bij de camper? Ja dat klopt, we hebben een gesprekje gehad met Jorg en Dythe, dit is namelijk het tweede jaar dat we deze camping runnen en kunnen eigenlijk wel wat hulp gebruiken. Het eerste jaar hebben de vorige eigenaren ons nog geholpen maar nu zijn we eigenlijk te druk. Nu hoorde ik van Jorg dat ze met jullie mee gelift zijn naar Frankrijk om rond te reizen. Door jullie hebben ze het naturisme ontdekt en eigenlijk willen ze hier wel een tijdje blijven. Maar ze willen jullie ook niet voor het hoofd stoten. Dus vraag ik nu of jullie het goed vinden dat ze hier blijven en ons gaan helpen? Ze kunnen goed Frans en Engels dus dat komt ons heel goed van pas. Verwachtingsvol kijken Jorg en Dythe ons aan. Dythe is zenuwachtig en zegt snel, We willen eigenlijk helmaal niet bij jullie weg, dus jullie kunnen ook gewoon hier blijven. Ze heeft een beetje tranen in haar ogen en ik moet lachen. Lieve schatten, jullie moeten gewoon jullie eigen weg gaan. Wij nemen jullie niets kwalijk en zijn blij dat we jullie hebben leren kennen. We hebben veel plezier gehad met elkaar en jullie zij zeker nog niet van ons af. Voor ons was het ook de bedoeling om door Frankrijk te trekken, maar dan met ons tweeën. Jullie waren een welkome aanvulling maar natuurlijk moeten jullie ook je eigen weg gaan. Ik denk dat ik ook voor Anne spreek als ik zeg dat jullie dit aanbod zeker moeten aannemen. Wij zijn nog niet weg en als we weer in Nederland zijn zullen we elkaar zeker weer gaan zien. Ik sta op en omhels Dythe die inmiddels aan het huilen is. Ze slaat haar armen strak om mij heen en geeft me een lange kus. Lieve schat, je blijft altijd bij ons, is het niet in de camper dan is het wel in ons hart.

Daar moet op gedronken worden roept Lucas en hij heft het glas. En we drinken op de ringetjes van mijn vrouw. Hij heeft al duidelijk een beetje veel gedronken en zie dat Jana verlegen om haar heen kijkt. Jij had toch geen ringetjes, zegt Wim verbaasd. Nou nee maar ik heb ze net weer in gedaan. Ja ik weet hoe dat gaat, zegt Wim, wij hadden het zelfde al die jaren. Hij herhaalt het verhaal wat Marlène ons net ook verteld had. Maar nu is alles anders, mensen met piercings zijn hier van harte welkom. Dus hier houd je gewoon al je ringen in en het maakt ons niet uit hoeveel je er hebt. Ik snap dat we hierdoor een bepaald soort publiek krijgen maar dat maakt ons dan ook niets uit. Zolang iedereen elkaar maar respecteert, zelfs als je een andere mening hebt. Maar als ik hier de tafel zo rond kijk heeft iedereen de zelfde voorkeur en daar proost ik dan weer op. Op de vrijheid voor iedereen! We heffen het glas op de piercings en de vrijheid en klinken met elkaar.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Biseksueel, Buren, Piercing, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...