63.206 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Arabisch sexverhalen. In deze categorie staan 16 erotische verhalen.
Het Begin... In Marokko - 15: Het Leven Van Een G...Door: Peerkuh
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
"De tijd na het huwelijk vliegt om, onze advocaat heeft met veel moeite en een hoop geld de spoedprocedure voor een verblijfsvergunning succesvol afgesloten. Aicha is nu officieel en legaal in Nederland. Er is alleen nog 1 ding die ik wil verwezenlijk..."
13-05-24
9.2
Marokkaanse Scooter Boy - 3Door: Dennis-Nike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Arabisch, Besneden, Dom, Leraar, Marokkaans, Puber, School, Slaaf, Sub, Tiener, Voeten,
"Na de verassende date met Youssef heb ik nog vaak aan hem gedacht. Ik had in tijden niet zoveel genoten van een date maar het stemde me ook verward. Voorheen ben ik wel eens onderdanig en Bottom geweest, Maar dit was enkel bij een gast die ik al lang..."
15-12-23
9.2
Marokkaanse Scooter Boy - 2Door: Dennis-Nike
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch, Besneden, Dom, Marokkaans, Slaaf, Sub, Voeten,
"Hey allemaal, Bedankt voor de reacties en de feedback op het eerste deel. het duurde helaas langer als gepland om het vervolg te typen maar hier is dan het 2e deel. Veel leesplezier Daar zit ik dan. In mijn eigen woonkamer met in mijn recht..."
06-12-23
8.8
Het Begin... In Marokko - 14: Het HuwelijkDoor: Peerkuh
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
" Een kort deeltje, omdat ik nu druk bezig ben met andere verhalen. Er zal nog 1 deel volgen en dan zal het verhaal overgaan in het volgende verhaal. Ondanks ik hier nagenoeg mijn hele leven heb geslapen, heb ik amper een oog dicht geda..."
29-10-23
9.3
Het Begin... In Marokko - 13: (onder)trouw En Voo...Door: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
"De dagen van de week vliegen voorbij. Alle uitnodigingen zijn de deur uit per koerier en de meeste mensen reageren al direct dat ze komen. Romy lijkt 24u per dag bezig om alles geregeld te krijgen. Ik moet zeggen dat Romy echt met hele unieke dingen ..."
14-09-23
9.6
Het Begin... In Marokko - 12: Verloren FamilieDoor: Peerkuh
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Marokko, Romantiek,
" Allereerst sorry voor het lange wachten. Excuses, die zijn er niet echt. Gewoon moeite om te schrijven. Maar een goede vakantie en een hoop rust hebben wonderen gedaan. Dit verhaal is bijna ten einde en het vervolg is ook al aardig onderweg. Dit v..."
09-09-23
9.4
Marokkaanse Scooter Boy - 1Door: Dennis-Nike
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch, Buitensex, Bullchat, Marokkaans,
"Hallo allemaal, Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Dennis, 36 jaar oud en ik woon in een grote stad in de randstad. Ik werk op een vmbo school als gymleraar. Ik woon in een multiculturele wijk en ook de school waarop ik werk is zeer divers. Het..."
08-08-22
8.4
Floor - 29: Nisa En Haar Grot Van Ali BabaDoor: Flooronthefloor
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Arabisch, Beffen, Lesbienne, Pijpen, Sperma, Tiener, Trio,
" Dit verhaal hoort bij een serie. Je kunt hem ook los lezen, maar het is leuker als terugkerende personen leert kennen. In mijn bio op mijn profielpagina geef ik wat meer informatie. Berichten kun je sturen naar mijn e mail Het is een ..."
14-02-21
9.5
Gigolo Ben: Arabische NachtDoor: Dam
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Arabisch, Gangbang, Gigolo, Jong En Oud,
" Hoi, ik heet Ben , is het eerste wat ik zeg tegen de jongedame in kamer. Ik steek mijn hand uit waarop ze die beleefd schudt. Yanara , is het enige wat ze zegt terwijl ze me recht in de ogen aankijkt. Zelden zag ik zo n schoonheid. Met haar hakken ..."
20-06-20
8.9
Vriendin Wou Het Proberen!Door: Margarida
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Arabisch, Beffen, Biseksueel, Blond, Interraciaal, Kort,
"Mijn leeftijd was 16 en had een oogje op een jongen. Ik was nog maagd en had het erover met mijn beste vriendin. Ik kende haar al vanaf de kleuterschool. Zij was Iranees en was wel net als mij opgevoed. Misschien waren haar ouders wat strenger en zij..."
18-06-20
7.8
Arabische NachtenDoor: Dolende Ziel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Besneden, Marokkaans, Vakantie,
"Yassin en ik liepen elkaar tegen het lijf op een stampvol, Amsterdams terras, letterlijk en figuurlijk. Hij keek niet uit zijn doppen en stond ineens voor me, zodat ik tegen hem opbotste en de halve inhoud van mijn bierglas over zijn T shirt spatte. ..."
25-01-16
8.2
Geile Arabische Soumia - 2Door: Mike_s
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch,
"De zomer was lang en moeilijk elke avond lag ik wakker met de gedachte dat soumia me aan het verwennen was. We hadden allebei hyves en msn maar we praatte nooit geil of iets. Nadat de zomer eindelijk voorbij was ging ik naar school en tijdens het nam..."
10-10-15
6.3
Geile Arabische Soumia - 1Door: Mike_s
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Arabisch,
"Het was mijn eerste jaar op de middelbare school. Mijn nieuwe klas was even wennen, verder was het een school waar er veel marokkaanse en turkse meiden op school zaten. Gelukkig ook in mijn klas. Dit verhaal gaat over soumia het pijpsletje in me klas..."
10-10-15
6.8
Iraanse Vriendin VerrastDoor: Hansxxx
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch,
"Ik zal me even voorstellen mijn naar is Hans, ik ben een 25 jarige man, stevig gebouwd en fors geschapen. Al 5 jaar lang ben ik samen met mijn vriendin Sahar. Zij is 22 jaar van Iraanse afkomst en is erg mooi. Met haar lange benen volle borsten, mooi..."
19-09-12
8.0
Arabisch HoogtepuntDoor: Bert De Boer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch,
"Ik ben Roy en woon in de grote stad, waar ik lekker kan doen en laten wat ik wil. De buurt waar ik in woon is een buurt waar veel allochtonen wonen en dus ook veel Marokkaanse jongens. Die staan dan in grote groepen op straat, een beetje rond te hang..."
01-03-11
7.5
Arabische KuttenDoor: Hans
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Arabisch, Kut, Kutje,
"Ik ben Hans en woon in de grote stad, waar ik lekker kan doen en laten wat ik wil. De buurt waar ik in woon is een buurt waar veel allochtonen wonen en dus ook veel Marokkaanse meisjes. Die staan dan wel niet in grote groepen op straat, zoals de jong..."
25-07-06
6.2