63.253 Gratis Sexverhalen
Better Or Worst
Better Or Worst
Beste Lezers,

De serie Sietske is nu echt ten einde, in Coronatijd en ook na dat ik ziek ben geweest heb ik dit geschreven en hebben Sietske en Janine een deel uitgemaakt van mijn dagelijks leven en mij door deze tijd heen geholpen.

Dat wil niet zeggen dat ik niets meer geschreven heb, snel volgt de serie Lesbos, hierin zal een bijzondere relatie uiteengezet worden, liefde romantiek, familie, bi en....veel meer.


Groet Max
Hoogste Cijfer: Sietske - 4
Meest Gelezen: Sietske - 4
Aantal Verhalen: 39
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: maxbest1@hotmail.com
ALLE VERHALEN VAN Better Or Worst
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Lesbos - 8: Cleo Komt...Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Milf, Moeder,
"Thuis gekomen bij mama vertelde ik het gehele verhaal aan haar en dat deed haar ook weer opgewonden raken, met als gevolg dat ik met haar ook een heerlijke avond heb gehad, Rond 12.00 uur stopte het kleine autootje van Cleo voor ons huis, m..."
15-05-24
9.7
Lesbos - 7: Terug Aan De StudieDoor: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Terug aan de studie De eerste weken na mijn terugkomst was ik al aan mijn studie begonnen en het liep best wel goed, zo enorm zwaar was het niet en ik maakte me ook niet druk, een weekend was ik met Bernadette weggeweest en hadden we fijne g..."
09-04-24
9.4
Lesbos - 6: Op Naar Het RestaurantDoor: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf, Moeder, Trio,
"Mama eenvoudig, maar elegant gekleed in een dun zomerjurkje dat niet veel te raden overliet, en open schoentjes met een klein hakje. Het enige wat we konden is naar elkaar kijken en lachen, na het voorgerecht begon ze te praten. Meende je ..."
26-03-24
9.6
Lesbos - 5Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Moeder,
"Omdat ik al behoorlijk bruin was geworden hoefde ik mij zelf niet veel meer in te smeren en ging ik er languit bij liggen, de warme zon op mijn huid voelde goed en dutte ik even weg. Na een half uurtje rustig te hebben geslapen zag ik een stelletje v..."
24-03-24
9.5
Lesbos - 4Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Na zo fijn bij elkaar gelegen te hebben en weer beiden tot rust te zijn gekomen begonnen er bij mij verschillende vragen door mijn hoofd te spoken, ze zag dat ik ergens mee zat en vroeg waar denk je aan ze zei het zo mooi en lief dat ik even mo..."
19-03-24
9.5
Lesbos - 3Door: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Milf,
"Lesbos 3 Om 10.00 uur stond ik stipt bij Bernadette voor de deur Kom maar binnen hoor, ik ben zo klaar hoorde ik Bernadette roepen. Het geluid van de scooter had mij dus verraden. Bij binnenkomst zag ik de mooie, maar nu in vrije ..."
17-03-24
9.6
Lesbos - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie, Moeder,
"We genoten nog van de zon en af en toe zwom ik wat om af te koelen, en na een flink stuk gezwommen te hebben en weer op het strand terug te zijn zag ik mijn moeder in gesprek met iemand. Zal vast een toerist zijn dus besteedde er geen aandacht aan. T..."
13-03-24
9.4
Lesbos - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Moeder,
"De baai waar onze 10 kleine huisjes zich bevonden lag er in de avond schittering van de zon mooi en romantisch bij. Het was een warme dag geweest en als zovele dagen op Lesbos zou dat de komende weken en maanden nog niet veranderen. De huisjes hadden..."
12-03-24
9.3
Sietske - 20: Nu 8 Jaar LaterDoor: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbienne, Met Familie,
" Om deze reeks over een zeer bijzondere familie te begrijpen, neem de tijd, het brengt je door een aantal jaren heen waar geluk, liefde, maar vooral hartstochtelijke uitspattingen elkaar opvolgen. neemt u aan Sietske, Andrea de Jong ..."
10-03-24
9.7
Eerst Zien Dan Begeren..Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Vreemdgaan,
"Ik zie de oogopslag van mijn vrouw naar de man die binnenkomt lopen, haar een hand geeft en zich voorstelt als Adam. Niet zenuwachtig of iets, nee, gewoon normale reactie, ze weet wat er gaat gebeuren. Hier heeft ze al zo lang naar verlangd, een vree..."
24-04-21
8.8
Sietske - 19: SlotDoor: Better Or Worst
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Ik liet de dames verder praten en ruimde de gehele troep van de afgelopen nacht op, ook de tafel die nog gedekt was van het ontbijt, en zag hoe leuk deze drie dames het met elkaar hadden. Ik hoorde Maud regelmatig schrikken van een opmerking of react..."
16-04-21
9.3
Sietske - 18: 2 Maanden LaterDoor: Better Or Worst
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Partnerruil,
"De week voor het afstuderen van Sietske is ze vaak humeurig en snel op haar tenen getrapt en laten we haar zo veel mogelijk met rust. Begrijpelijk want het is natuurlijk ook spannend al met al heeft het langer geduurd dan verwacht en is het afstudere..."
15-04-21
9.5
Sietske - 17: Avontuur Met BuurvrouwDoor: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Milf,
"Bij thuiskomst van de vakantie ging het leven weer in een normale gang, druk met mijn werk, kinderen naar school en Sietske verder met haar studie, en nog steeds sliepen we een paar keer per week met Sietske, om beurten of soms ook met z n drie n. De..."
13-04-21
9.4
Sietske - 16: Vakantie Avontuur - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil, Vakantie,
"Met 2 grote tafels tegen elkaar aangeschoven en gedekt zag het er heel gezellig uit onder de overkapping het prachtige weer en de geweldige omgeving maakte het gewoon perfect. In de afgelopen dagen had ik vaker contact gehad met Louise en ze was bela..."
13-04-21
9.3
Sietske - 15: Vakantie Avontuur - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Partnerruil, Vakantie,
"Met de auto weer volgeladen vertrokken we de volgende dag naar het andere huisje, en met een paar uurtjes rijden kwamen we in leuk klein dorpje aan, je kent het misschien wel, straten met groene bermen mooi aangelegde rotondes met bloemen, echt een p..."
25-03-21
9.5
Sietske - 14: Nieuwe GastDoor: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"We namen de volgende dag afscheid van Louise, en Sietske en Janine hadden het er wel moeilijk mee dat ze weer naar huis ging, maar er kwamen nog vele dagen van zon en plezier aan met de ouders van Sietske, we namen om beurten op ons gemak afscheid va..."
24-03-21
9.0
Sietske - 13: Opwindende VakantieDoor: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Trio, Vakantie,
"Nu Sietske haar oude leven van werken en naar school gaan weer op had gepakt kwam al vlot de vakantie weer in zicht, we hadden er zin om dit jaar naar Frankrijk te gaan. Eerst naar Parijs, waar de kids zo graag de Eiffel toren wilde zien en naar het ..."
17-03-21
9.4
Sietske - 12: Eindelijk ThuisDoor: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Trio,
"Twee prachtige vrouwen stonden voor me, Sietske in een schitterende donkerblauw halter jurkje, met wat doorschijnende stukken in haar taille, wit blauwe sandalen met hoge hak, in combinatie met de rode haren was het een plaatje, ik kon goed zien hoe ..."
16-03-21
9.4
Sietske - 11: BevallenDoor: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Sauna, Trio,
"Beste lezers, het dient ter aanbeveling om de vorige verhalen ook te lezen, het is een avontuur van mijzelf en mijn vrouw en onze roodharige vriendin.. Enigszins zenuwachtig reden we naar de kliniek, we konden niet wachten om deze nieuwe me..."
29-01-21
9.5
Sietske - 10Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf,
"Dat ze gynaecoloog was wisten we niet, ik stelde Josefine aan haar voor en er hing even een ongemakkelijke stilte Sietske nam het woord Dokter, of heeft u liever dat we Sylvie zeggen tegen je We hoorde haar zeggen dat Sylvie graag bij haar voorna..."
19-01-21
9.1
Sietske - 9Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Milf, Trio,
"Het weekend stond bijna voor de deur en met nog een dag te werken zouden we naar Sietske haar ouders gaan, zeker om het grote nieuws te vertellen Onze kinderen zouden een nachtje bij opa en oma logeren, en hadden wij even de handen vrij. Z..."
17-01-21
9.3
Sietske - 8Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Trio,
"Op vrijdag zijn Sietske en Josefine naar huis gegaan, en kwam in ons gezin weer een beetje rustig ritme, zaterdag en zondag met de kids en Janine op stap geweest. Een geweldig weekend vol plezier dus. Zondag avond kwam Sietske weer naar ons..."
13-01-21
9.6
Sietske - 7Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Biseksueel, Milf,
" Lieve lezers, hier komt het vervolg van onze belevenissen met Sietske, lees om alle goed te kunnen volgen de vorige delen ook, en vergeet niet je reactie achter te laten. Veel leesplezier... De volgende ochtend was ik er al vroeg uit,..."
12-01-21
9.4
Sietske - 6Door: Better Or Worst
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Trio,
"Wat een nacht dacht ik nog toen ik ergens rond 4 uur wakker werd, wat hebben we gedaan Ik heb heerlijke seks gehad met een man en vrouw, zaad geslikt en Josefine d r heerlijke kont geneukt Ik zie hoe Josefine en Bas in elkaars armen ligge..."
09-01-21
9.2
Sietske - 5Door: Better Or Worst
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Buren, Milf, Trio,
"Het was een heerlijk en fijne nacht met Sietske, teder maar ook met veel passie hebben we gevree n, later keek ik hoe Sietske nog lag te slapen, het prachtige schepsel waarvan mijn vrouw en ik al een kleine week samen veel plezier mee hebben gehad. D..."
07-01-21
9.5
Sterren - 2: Ben Ik Verliefd ?Door: Better Or Worst
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Zwanger,
"De dag was redelijk goed door te komen en vroeg aan mijn leidinggevende of ik de middag iets eerder naar huis mocht, en omdat ik de afgelopen weken zo hard had gewerkt was dat geen enkel probleem en werd mij een prettig weekend gewenst. Ik nam afsche..."
20-11-20
9.5
Sterren - 1: Bijzondere OntmoetingDoor: Better Or Worst
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Zwanger,
" Beste Lezers, ondanks dat ik maar een amateurschrijver ben heb ik mijn best gedaan om mijn gevoelens over te brengen op deze manier, dat er misschien ergens een foutje in zit dat is zeker. Maar het is uit mijn hart geschreven voor mijn eerste lief..."
18-11-20
9.3
Sietske - 4Door: Better Or Worst
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Milf, Trio,
"Rond 13.00 uur stopt de grote wagen voor de deur, en stappen Josefine, Bas en Sietske uit, met alle 3 een grote door voor hun houdend lopen ze de tuin in, bij aankomst bij het tuinhuis werden de grote dozen op de grond gezet. Toen zag ik pas hoe lekk..."
26-06-20
9.7
Sietske - 3Door: Better Or Worst
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio,
"De uren die er op volgde hebben we gedrie n heerlijk geslapen, en bij het ontwaken rook de gehele slaapkamer naar seks.. geile, maar ook tedere seks.. Mijn 2 lieve dames lagen tegen elkaar aan en sliepen gewoon door, ik kan niet zo heel lang..."
26-06-20
9.5
Sietske - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Trio,
" Overmorgen komt Sietske langs zei mijn vrouw, ze eet met ons mee en dan kunnen we eens kennis maken, de kinderen logeren een nacht bij opa en oma. Ik was best benieuwd hoe ze in het echt er uit zou zien. Janine had haar al een paar maal beschrev..."
24-06-20
9.5
Dutch Soccermom - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf, Pijpen,
"De volgende ochtend werden vroeg wakker, zelfs voor de wekker en we keken elkaar aan, ik vol met vragen en zij denk ik met een schuldgevoel, maar ik zag haar mooie naakte lichaam en de prachtige borsten boven het dekbed uitsteken en werd er gewoon op..."
31-03-20
9.4
Black Is Wonderfull - 5: SlotDoor: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Milf,
"Na een paar heerlijke uren slaap, zijn we opgestaan en hebben we gesproken met elkaar en tot de conclusie waren gekomen dat dit het meest geile en heerlijke avontuur was geweest wat niemand eerder had beleefd. Het was een gewone werkdag en ..."
27-03-20
9.5
Sietske - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Milf, Vreemdgaan,
"In tegenstelling tot andere mannen vindt ik het heerlijk om met mijn vrouw te winkelen, voor mij of voor haar dat maakt me niet uit. Heel vaak komt dat niet voor, ik heb een eigen bedrijf en mijn vrouw werkt part time en de opvoeding van twee tieners..."
27-03-20
9.3
Black Is Wonderfull - 4Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Donkere Mannen, Kwartet, Milf,
"Na het ontbijt hebben we afscheid genomen en ging James terug naar het asielzoekerscentrum, ik hoopte dat hij er geen problemen mee zou krijgen dat hij een nacht er niet was. Het was een heerlijke nacht waarin ik zo ongelofelijk lekker en vaak ben kl..."
12-03-20
9.5
Black Is Wonderfull - 3Door: Better Or Worst
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Donkere Mannen, Milf,
"Bij James aan de arm liepen we naar het restaurant, ik voelde me trots, en op en top vrouw, zo n mooie man naast me, bij het restaurant aangekomen liet hij me galant voorgaan en ging ook pas zitten als ik zat. We hebben heerlijk gegeten en een ontzet..."
09-02-20
9.1
Black Is Wonderfull - 2Door: Better Or Worst
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Milf,
"Uren heb ik geslapen na de geweldige seks met James, voelde me uitgewoond maar compleet verzadigd, wat een enorme uithouding en heerlijke lul had hij.. De grote zwarte dildo lag voor me in mijn bed, oh wat was dat lekker toen die in mij zat dacht ik ..."
05-02-20
9.0
Black Is Wonderfull - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Donkere Mannen, Milf,
"Iedere dag zie ik ze lopen langs mijn huis, mannen en vrouwen die van het asielzoekerscentrum doelloos vaak het dorp in gaan, niets lijkt me zo frustrerend dan niets te mogen en kunnen doen. Ik begrijp dat deze mensen goed moeten worden opgevangen ma..."
29-01-20
9.1
Ik Zie De Zon!Door: Better Or Worst
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf,
"Ik zie door de opkomende zon de contouren van je heerlijke lichaam, ondanks je leeftijd van inmiddels 56 jaar zie je er nog steeds verbluffend goed uit. Een soort Milf zou men kunnen denken, wel van goede kom af en zeer verzorgd, maar niet ordinair. ..."
19-01-20
9.3
Dutch Soccermom - 1Door: Better Or Worst
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio,
"De laatste wedstrijden van onze zoon zijn voetbal seizoen zitten er weer bijna op, nu het weer mooier begint te worden is het weer leuk om langs de lijn te staan tijdens de training en wedstrijden. Omdat ik buiten de stad werk haal ik het niet om tij..."
03-01-20
8.3