Klik hier voor meer...
Paul Maat
Paul Maat
Beste lezers,

Ik ben Paul. Althans, ik noem mijzelf hier Paul.
Ik hou ervan om verhalen te schrijven voor jullie. Deels doe ik dit op eigen initiatief, maar ook op verzoek.

Mocht je vragen hebben, of verzoekjes , laat het me maar weten.

Groet,
Paul
Hoogste Cijfer: Vakantie In Italië - 6
Meest Gelezen: Vakantie In Italië - 1
Aantal Verhalen: 13
Geplaatste Reacties: 3
E-Mail Adres: peugeot407@live.nl
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
ClickDoor: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Creampie, Femdom, Milf,
"Laat ik alvast vooropstellen dat als je snel over actie wil lezen en geen verhaal er om heen je dit verhaal, of misschien alleen het eerste deel, beter over kan slaan. Ik heb wel geprobeerd er iets van te maken. Wie ben ik... ik ben Steven. ..."
25-05-24
8.6
Vakantie In Italië - 6Door: Paul Maat
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"De volgende ochtend is Petra al vroeg wakker. Ze heeft erg onrustig geslapen zonder Erik naast haar. Dat was een rare gewaarwording. Al zoveel jaren vallen ze naast of tegen elkaar in slaap en nu lag hij niet naast haar, maar naast haar beste vriendi..."
06-12-19
9.2
Logeren Bij Tante Kim - 2Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Tante,
"Van achter de voordeur komt mijn tante Kim tevoorschijn. Mijn tante Kim Holland. En ze weet precies hoe ze mijn moeder het meest boos krijgt. Ze heeft namelijk niets meer aan dan een minuscuul bikinietje en een paar flinke hakken eronder. Zo heb ik t..."
29-03-19
8.8
Logeren Bij Tante Kim - 1Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Logeren, Tante,
" i Beste lezers, Dit eerste deel van dit verhaal kan jullie bekent voor komen. Ik ben dit verhaal ook als kettingverhaal gestart. Mijn idee hierbij was al dat als dat niet zou gaan lopen ik het als normaal verhaal zou gaan schrijven. Tot het..."
26-03-19
7.6
Het Alarm - 3Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
" i Beste lezers, zoals jullie kunnen zien heeft het vervolg wel lang op zich laten wachten. Door allerlei redenen kwam ik er niet toe. Nu heb ik weer de smaak te pakken en hoop dat jullie net zo genieten van het lezen als ik van het schrij..."
15-03-19
8.8
VerrassingsvakantieDoor: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie,
" i Dit verhaal heb ik geschreven op verzoek van een dame die genoten heeft van mijn verhalen over Vakantie in Itali . Zij wilde graag haar vriend verrassen met dit verhaal. i Pffff... Rob kijkt nog eens op zijn horloge. Het is alweer kwart..."
22-06-15
8.1
Vakantie In Italië - 5Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"Hand in hand lopen ze terug naar caravan. Petra loopt wat moeilijk, haar kontje is erg gevoelig nadat ze er net 3 vingers van Bianca in gehad heeft. Het voelt opgerekt en ze heeft het gevoel dat haar anus nog een stukje openstaat. De tikken die ze va..."
11-06-15
8.6
Vakantie In Italië - 4Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"Nadat de dames en kids uit de auto zijn gestapt krijgen eerst Petra en Sem een knuffel van Erik. Blij dat jullie weer terug zijn. Dan geeft hij Mike een aai over zijn bol en Bianca krijgt 3 zoenen van hem. Welkom Bianca, leuk dat jullie er zijn. Erik..."
02-06-15
8.8
Vakantie In Italië - 3Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"De daarop volgende dagen verlopen redelijk rustig. Kleine Sem heeft het heerlijk naar zijn zin op de camping en geniet van het strand en de extra aandacht die hij nu van zijn ouders krijgt. Erik en Petra genieten ook volop en de dingen die de afgelop..."
26-05-15
8.4
Vakantie In Italië - 2Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"Erik is gelukkig nog wel zo slim geweest de wekker te zetten zodat ze echt weer vroeg de reis kunnen hervatten. Het is nog een klein half uurtje tijden naar de Brennerpas en het liefst rijd hij die zo vroeg mogelijk op. Dan is het ook nog niet zo war..."
11-05-15
9.0
Vakantie In Italië - 1Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Italie, Vakantie,
"Erik snelt zich uit zijn werk naar huis. Eindelijk zomervakantie. De caravan staat al gepakt voor de deur. Thuis even snel omkleden, caravan aankoppelen, zorgen dat zijn vrouw en kind ook instappen en dan snel op weg naar Itali . Thuis aange..."
06-05-15
8.6
Het Alarm - 2Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
" i Dank voor de reacties en beoordelingen op het eerste deel. Ik hoop dat jullie mijn verhalen zo goed blijven ontvangen. i Ik heb al in verschillende verhalen gelezen dat als je geen ervaring hebt met anale penetratie dat je je voornameli..."
31-03-15
8.3
Het Alarm - 1Door: Paul Maat
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Werk,
"Beste lezer, Dit is het eerste deel uit een, hoop ik, langere reeks verhalen. Dit is mijn eerste verhaal en ik hoop dat het een beetje fijn lezen voor jullie is geweest. Als er dingen zijn die ik anders zou moeten doen lees ik dat graag in d..."
24-03-15
8.3