61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Harrie" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
De Buurvrouw TroostenDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurvrouw,
"Ik zag mijn buurvrouw Betsie na een lange tijd weer in de supermarkt. Ze zag er bedrukt uit. Ze is een vrouw van 77 en klein en een beetje mollig. Ik vroeg haar wat er was en ze vertelde dat haar man na een lang ziektebed was overleden. Ik s..."
12-02-24
6.9
De HospitaDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Op mijn vakantie in Portugal zocht ik een B om te overnachten. In een klein dorpje zag ik aan de rand van het dorp een huis met een bord Pousade, wat herberg betekend. Ik zette mijn motor bij de ingang en ging naar binnen. Het zag er verlaten uit e..."
30-01-24
6.3
Een Maf Wijf GeneuktDoor: Harrie
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Sperma,
"Deze ervaring heb ik gehad toen ik aan het daten was via Lexa. Ik had een dame leren kennen uit Weert. Ze heette Jenny en was 46 jaar. Ze woonde alleen en had geen kids. Via de telefoon vertelde ze me dat ze ooit een auto ongeluk had gehad en..."
29-01-24
7.8
Verrassing - 2Door: Harrie
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Vakantie,
"We hebben getwijfeld of we wel een 2e verhaal zouden opsturen, maar gezien de reacties bij deze het vervolg. De dag na mijn vrouw haar sexfantasie was rustig. We hebben die dag vooral gesproken over wat er is gebeurt en we kwamen tot de conc..."
12-10-21
8.9
Verrassing - 1Door: Harrie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"Het was een warme zomerdag in 2018. Wij Melissa en Harrie een echtpaar midden 50 jaar , hadden 2 weken vakantie in Duitsland geboekt op een groot vakantiepark in een schitterend mooi huisje uitkijkend op een meer. Ik heb een klein buikje, te..."
10-10-21
8.5
Beata Dubbel GenomenDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Collega, Trio,
" Dit is een van de vervolgen op eerste bi partnerruil . Te vinden in de rubriek bi verhalen. Hierin vertel ik hoe mijn vrouw en ik voor de eerste keer partnerruil hebben met Rita en Tim en dan ook meteen helemaal bi gaan. Na de eerst..."
13-07-20
9.3
Eerste Keer In De GaysaunaDoor: Harrie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gaysauna, Sauna,
"Dit is een van de vervolgen op eerste bi partnerruil . Te vinden in de rubriek bi verhalen. Hierin vertel ik hoe mijn vrouw en ik voor de eerste keer partnerruil hebben met Rita en Tim en dan ook meteen helemaal bi gaan. We hadden al een a..."
11-07-20
8.6
Eerste Keer (bi)partnerruilDoor: Harrie
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
" Onderstaand verhaal is echt gebeurd. Nu zo n twee jaar geleden. Heb het toen al geschreven, maar verder niets mee gedaan, tot nu. Even voorstellen. Mijn naam is Henk, 56 jaar oud, en mijn vrouw Beata oorspronkelijk uit Polen, maar al..."
08-07-20
9.0
Puber Ontwaakt - 7Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Puber,
"Als ik onder de douche uitkom staat Saskia te wachten met een handdoek. Jij kunt er wat van jochie,morgen moet je mij ook zo n beurt geven,beloofd Liesbeth wacht op je in de slaapkamer,droog je maar snel af. Als ik de slaapkamer bi..."
23-09-17
7.9
Puber Ontwaakt - 6Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"Bedankt voor de reacties,ook de negatieve. Ik probeer vanaf nu rekening te houden met spaties en spelfouten maar op een mobietje is dat soms lastig. Eenmaal buiten kijkt mam mij aan en zegt kom op jongen ik plak aan alle kanten,snel naar..."
22-09-17
7.9
Puber Ontwaakt - 5Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"In dit deel wordt ook engels gesproken en ik ga het niet nogmaals in het nederlands vertalen Als we aankomen in Amsterdam lopen we met z n vieren de wallen op waar de dames hun sexshop hebben.voor 12 00 hoef je hier niet open,dat doen we al..."
20-09-17
7.5
Puber Ontwaakt - 4Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"Als ik onder de douche uitkom staat mama al op mij te wachten,ze heeft haar mobieltje in de hand en zegt kom op jongen,word eens even hard,ik wil een foto van die megalul maken.mijn pik reageert direct en word stijf waarna mam mij verder instrueert t..."
19-09-17
8.1
Puber Ontwaakt - 3Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"Even een beschrijving van de hoofdrolspelers had ik al veel eerder moeten doen Ik ben harry,16 jaar en een echte slungelige nerd met dito uiterlijk,kort blond haar met een lengte van 185cm. voor lengte en grote van mijn lul en ballen zie de..."
15-09-17
7.7
Puber Ontwaakt - 2Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"Ik word wakker van een prik in mijn arm,dan voel ik een gloed zich vanuit mijn arm zich door mijn hele lichaam gloeien om uiteindelijk weg te trekken.zo dat is dan alles hoor ik mijn moeder zeggen.wat is alles zeg ik half slaperig,je kunt nu tenminst..."
14-09-17
7.8
Puber Ontwaakt - 1Door: Harde Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Puber,
"Vanaf het moment dat ik 16 werd moest ik van mijn moeder elke week een vitaminepil innemen,ze zei dan altijd dat een beetje extra weerstand geen kwaad kon bij mij. wist ze dat ik mijzelf minstens 3x per dag aftrok,of had het daar niets mee t..."
12-09-17
7.2
Dagje Shoppen In VeenendaalDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een heerlijke warme dag, met een beetje een windje. Net lekker om even de stad in te gaan, wat ze dus deden. Hij had haar net opgehaald, en reden naar Veenendaal om eens te gaan winkelen. Al snel hadden ze een leuke kledingwinkel te pakken, e..."
05-07-15
7.1
Enkelsokken En SpermaDoor: Harrie
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma,
"He hoi allemaal, Ik ben Harrie. Ik ben een jongen van 16 die bi is. Mijn ouders weten het maar verder niemand op sommige na maar daar ga je over lezen . Ik zit op voetbal en werk bij de ah als vakkenvuller. Nu het verhaal Het was ..."
19-08-11
7.1