61.792 Gratis Sexverhalen

De Buurvrouw Troosten


Door: Harrie
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 6.9 | Gelezen: 9971x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0
Ik zag mijn buurvrouw Betsie na een lange tijd weer in de supermarkt. Ze zag er bedrukt uit.

Ze is een vrouw van 77 en klein en een beetje mollig. Ik vroeg haar wat er was en ze vertelde dat haar man na een lang ziektebed was overleden. Ik stelde voor dat ik die avond even langs zou komen voor een kopje koffie. Dat vond ze erg leuk.

Ik belde de aan en Betsie deed open. Ik liep achter haar aan en zag hoe haar heupen schommelde tijdens het lopen. Ze maakte koffie en praatte over van alles. Ik had een fles port meegenomen en die zette ik op tafel. Na de koffie schonk ik haar een borrel in en die kon ze goed gebruiken, zag ik.

Ze vertelde over het laatste jaar en over alle ellende die ze had meegemaakt. Ze moest een beetje huilen. Ik ging naast haar zitten en legde een arm om haar heen. Ik zag dat Betsie enorme dikke memmen had. Ik rook de geur van haar lichaam en ze had al een paar dagen geen douche gehad dacht ik.

Ik drukte haar hoofd tegen mijn schouder en pakte 1 van haar dikke tieten vast.

Mijn hand kneden het weke vette vlees.

“Wat doe je nu?” vroeg ze. “Gewoon , jou een beetje troosten Betsie..” zei ik.

Ik bleef een tijdje aan haar borsten voelen en toen ging ik opzoek naar haar kut. Met een hand probeerde ik in haar broek te komen en ik voelde haar warme schaamheuvel. Er zat wollig schaamhaar op. Ik rook de zilte geur van haar oude flamoes.

De vrouw knorde goedkeurend. Ik knoopte mijn broek los en haalde mijn gezwollen lul tevoorschijn.

Ik drukte Betsie haar hoofd naar beneden en ze begon aan mijn pik te zuigen.

Mijn lul werd nu volledig stijf door het gezuig van de vrouw.

Ik stond op en trok haar van de keukentafel weg. Nu kon ik haar dr broek van haar dikke kont aftrekken en ook haar slip moest eraan geloven. Daar stond ze in haar blote kutje dat ik kleddernat had bevingert. Ik duwde haar op de grond en zette haar doggy neer. Ik ging achter haar zitten en ik rook weer haar penetrante lijflucht. Haar reet stond open en ik zag haar dikke schaamlippen naar achteren puilen. En haar bruine ster….Ik werd mega geil van de geur en de aanblik van dit makkelijke stuk neukvlees en zette mijn dikke eikel tegen haar oude kut. Ik drukte mijn paal naar binnen en de vrouw slaakte een doffe kreun. Ze kromde haar rug omdat de binnendringende penis nogal groot was. Ik voelde dat ik met mijn eikel tegen haar baarmoedertje zat en mijn pik zat pas halfweg haar kutje.

Ik maakte enkele neukbewegingen terwijl ik haar rug weer plat drukte. Nu schoof mijn pik vol in haar flamoes en de vrouw kreunde zwaar bij elke stoot. Ik zette mijn duim tegen haar kontgat en begon haar ster te masseren. Even drukte ik mijn duim door en Betsie slaakte een hoge kreet.

Mijn zaad zat nu in mijn overvolle ballen en mijn prostaat begon te pompen . Schokkend spoot ik een enorme lading warm mannepap in de geurige flamoes van het oude vrouwtje. Ik schokte alles bij haar naar binnen en liet mijn lul in haar kut hangen tot hij slap werd.

Ik trok terug en een dikke witte vloed aan zaad golfde uit haar beursgeneukte kut.

Er hingen slierten sperma aan de dikke schaamlippen en de kleine lipjes waren paarsgezwollen.

Ik veegde mijn paal af met een handdoek en Betsie zei dat ze het zaad lekker liet zitten.

Ik nam me voor deze oude dame nog vaker op zaad te zetten.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buurvrouw, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

John En PatriciaDoor: Reuel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: String, Dikke Tieten, Groot Geschapen, Grote Borsten, Grote Lul,
"John en Patricia John is uitzonderlijk groot geschapen. Nu zul je denken, John ligt goed bij de dames maar dat valt tegen. John doet vrouwen pijn, hij is te groot. Niet alleen is zijn penis uitzonderlijk lang maar ..."
03-03
7.8
Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
8.5
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.8
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.2
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.2
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3