Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bakkersjongen - 19

20: Het moment van de waarheid
-
Ik stak de sleutel in het gat. Ik wachtte nog even. Ik had het kleine beetje licht onder de deur gezien en wist dat ze nog wakker was. Ze zat vast op met te wachten. Want zo was ze gewoon. Als ik laat was, wat bijna nooit gebeurde, bleef ze altijd op. Omdat ze bang was dat er iets kon gebeuren. En nu was er iets gebeurd. Iets wat ze vast nooit voor mogelijk had gehouden, iets wat ze naar alle waarschijnlijkheid al wel een vermoeden van had. Want ik en Manon hadden toch weer elkaars affectie voor elkaar opgebiecht. Ze had deze keer niet gezegd dat ze van me hield. Maar de gevoelens waren stek en voelbaar aanwezig geweest. Er was een hoop voelbaar geweest…
-
Ik draaide de sleutel om, nam nog een keer diep adem en stapte binnen. Ze zat op de bank tv te kijken met een dekentje om haar heen en keek meteen lief om toen ik door was gelopen. Ik had er lang over gedaan om thuis te komen in de hoop met iets zinnigs binnen te komen. Maar ik wist niet wat ik moest zeggen. Ze glimlachte nog lief naar me. Het brak m’n hart. Ik keek op haar neer en knikte alleen.
,,Waar was je?’’ vroeg ze zachtjes. Ik kon haar niet meer aankijken.
,,Nog even wat drinken met Manon.’’ zei ik alleen.
,,Was het gezellig?’’ vroeg ze me nog. Dat wist ze natuurlijk al.
,,Luister, Tessa…’’ begon ik maar eindigde met een zucht. Ze keek me al wat zorgwekkender aan. Ik keek haar kort aan en schudde daarna m’n hoofd. ,,Wat dacht je nou om mij met haar achter te laten?’’ verweet ik haar meteen. Dat had ik zeker niet van te voren verzonnen, en nu ik het mezelf hoorde zeggen, schrok ik er van. Het was wellicht niet handig, maar wel toevallig. Ik had ook gewoon niet tegen Manon kunnen zeggen dat ik haar mooi vond. Daar speelde Tessa verder geen rol bij. Tessa hoorde me aan en zweeg. Ze bleef naar me opkijken en ik kreeg het er alleen maar moelijker onder. En dus hield ik vol.
-
,,Je weet het toch… je weet toch dat ik haar…’’ Ik durfde het haar niet te zeggen. Maar ja, ze wist het immers al. Ik keek haar weer aan en zag haar uit onbehagen haar lippen op elkaar drukken. Haar donkere ogen stonden hard, maar ze leek verder niet kwaad te worden. Nog niet, althans. ,,Dit hadden we toch niet afgesproken…’’ jammerde ik nog, alsof het nog steeds haar fout was. Ik wist het gewoon niet meer. ,,Het spijt me.’’ zei ik haar wel.
-
,,Hoe was de film?’’ vroeg ze, haar stem kraakte iets. Dat wilde ze vast niet weten.
,,Tes…’’ Ik wachtte even. ,,Hoorde je me?’’ Ze knikte naar me.
,,Het geeft toch niet.’’ zei ze zachtjes, maar daar geloofde ik niets van.
,,Tes…’’ begon ik weer, verbijsterd over haar reactie.
,,Is toch zo.’’ kwam ze iets feller over.
,,Wat is zo?’’ vroeg ik haar meteen. Een stilte volgde weer even.
,,Dat het goed is.’’ zei ze dan alleen. Zoiets had ze al veel eerder gezegd. Maar als het echt goed was, waarom is het er dan nooit van gekomen?
,,Je weet dat het niet goed is. Ik weet niet eens wat ‘het’ is.’’ zei ik haar, en trok snel m’n jas uit en stapte op haar af. Ik vond het fijn dat ze zo mak reageerde, maar nu wist ik helemaal niet meer wat te doen.
-
,,Spelen jullie soms onder een hoedje?’’ vroeg ik haar omdat ik dacht dat het wel moest zijn dat ze zo reageerde.
,,Nee, echt niet.’’ Ze kwam wat overeind en pakte snel m’n handen. ,,Wat hebben jullie gedaan dan?’’ vroeg ze toen maar.
,,Niets.’’ zei ik omdat het ook echt niet veel was…
,,Nou dan.’’ reageerde ze dan. Dus dan was het goed. Maar het was toch niet niets.
,,Nee, niet niets, maar…’’ en dan zuchtte ik weer en wist ik niet waar ik het zoeken moest. ,,Je weet toch…’’ snelde legde ze een hand op m’n mond.
,,Ja, ik weet het. Ik weet het van jullie beiden. En jij weet toch ook hoe ik er over denk? Op dit punt waren we toch al een keer eerder belandt?’’ zei ze me wijs. Dat was ook zo.
,,Wilde je dit dan? Was het geen toeval?’’ wilde ik meteen weten. Ze hield haar schouders op.
,,Het was geen toeval.’’ zei ze wel. ,,Ik weet het ook niet. Ik zat er net nog aan te denken. Ik gun het je.’’ zei ze daarna.
,,Wat gun je me?’’ vroeg ik haar meteen.
,,Iemand die je alles kan geven.’’ zei ze nuchter, maar ze leek het daarna zelf pas te horen en even week haar blik doods af. Zij kon toch die persoon zijn.
,,Dat meen je niet.’’ stelde ik stellig als ik maar ik kon stellen. ,,Dat kan je niet menen. Je geeft me wel alles.’
,,Nee, dat doe ik niet. Ik geef je pas alles als ik je haar geef.’’ zei ze daarop snel. Dat was pas opmerkelijk.
,,Ik wist niet dat jij Manon kon weggeven.’’ zei ik haar dan ook. Dat was natuurlijk niet zoals ze het bedoelde.
-
,,Jij wilt dit toch ook?’’ vroeg ze me daarop, lichtelijk geïrriteerd. Ja, ik wilde het wel. Maar we hadden het al geprobeerd, he. En dat ging toen niet goed.
,,Wat is er nu anders?’’ vroeg ik haar dan ook. Daar had ze niet zo snel een antwoord op.
,,Je moet me maar gewoon vertrouwen.’’ zei ze er op. Dat was makkelijk. Ik schudde dan ook met m’n hoofd.
,,Hoe kan dat nou goed gaan? We zouden toch eerst aan onszelf werken. Als wij al niet…’’ Die zin maakte ik niet af. Ze keek me ook begrijpend aan. ,,Waarom lukt het niet? We hebben het niet eens geprobeerd.’’ begon ik in plaats daarvan. Ik trok haar overeind. ,,Waarom laat je me niet de dingen met je doen ik zo graag met je wil doen? Vertrouw je mij niet? Vind je me niet aantrekkelijk genoeg?’’ vroeg ik haar en gooide het volledige op de andere toer. Ze schudde fanatiek met haar hoofd. ,,Wat dan wel?’’ vroeg ik haar moedeloos. ,,Laat me… je het zien.’’ sprak ik onvoorzichtig uit. Ik moest denken aan Manon en wat ze gezegd had. Tessa zou het zelf niet durven. Ik was nog te lief om het haar te vragen.
-
Ik wilde haar shirt uittrekken. Ze stopte me, maar lachte er wel om.
,,Dit lost toch niets op.’’ zei ze dan. Het zou wel wat oplossen als het puur om de seks ging, daar waar ik nu ook volledig van overtuigd was. Maar zij wees me op iets anders. ,,Als wij het doen… vind je dan Manon niet meer leuk?’’ vroeg ze me namelijk beheerst.
,,Laat me je doen. Dan zien we daarna wel verder. Vertrouw me, laat me.’’ probeerde ik nog, nu wel wat brutaler. ,,Of wil je dat helemaal niet meer?’’ vroeg ik meteen ook maar. Ze bleef stil. Pijnlijk.
-
,,Natuurlijk wil ik dat wel.’’ zei ze nog net op tijd. ,,Maar Manon dan? Die kan dat misschien wel niet aan.’’ Ik dacht dat ik gek werd.
,,Offer je onze relatie op voor Manon?’’ vroeg ik haar dan ook meteen. ,,Zij zat me net nog te vertellen zich in te houden zodat jij je niet gekwetst zou voelen? Spreken jullie überhaupt wel met elkaar?’’ Ik wist nu in ieder geval dat niets afgesproken was.
,,Echt waar?’’ vroeg ze gevoelig. Ik moest er wel een beetje om gniffelen. ,,Is ze naar huis?’’ vroeg ze gelijk daarna. Ik dacht meteen dat ze Manon er weer bij wilde hebben. Maar ze was inderdaad al naar huis.
,,We moeten gewoon niet zo moeilijk doen. De volgende keer… Dan… Nou, dan doen we het gewoon, hoor.’’ zei ik wat stellig maar goed bedoeld. Tessa keek me ook lief aan.
,,Je weet dat ik van je hou, he?’’ wilde ze eerst weten. Ik wist van een hoop niet meer wat ik moest geloven, maar dat nog wel. Dat moest wel als zij mij ‘alles’ gunde.
-
,,Moet je er morgen vroeg uit?’’ vroeg ik haar uit het niets. Heel even hadden we een pauze genomen, een glaasje water en het er even rustig over gehad. Ik hoefde er gelukkig zelf niet vroeg uit. Ik had haar gezegd wat ik wilde van haar en van Manon, en zij vertelde wat ze wilde van mij en Manon. Het waren eerder verwachtingen. Verwachtingen die overeen kwamen. Ook niets nieuws.
,,Ja, morgen wel.’’ zei ze nog. ,,Waarom?’’
,,Ik wil je de hele nacht voor mezelf hebben.’’ zei ik haar eerst serieus. ,,Nu het nog kan.’’ lachte ik daarna voorzichtig. Ze was zichtbaar verrast. ,,Misschien niet heel de nacht dan. Maar het moet. Ik moet je aanraken, iets met je doen. Ik wil je. Nu.’’ probeerde ik weer. Er gierde van alles door m’n lijf heen, de hele avond al. Wellicht dacht ik niet meer met m’n hoofd, maar dan nog. Het liefst had ik elke avond de kleren van haar lekkere lijf gerukt en los op haar gegaan. Maar ik was nog te lief. Niet dat ik haar nu helemaal plat zou… ja, doen, maar toch. M’n handen jeukten van opwinding. Als we nu zo naar bed zouden gaan zonder iets, dan wist ik het ook niet meer. Ze moest me toch wat gunnen. Ze moest eens weten wat ik haar op dit moment allemaal gunde.
-
,,Wil je wel eerst douchen?’’ vroeg ze me daarop voorzichtig, met duidelijke intenties. Opmerkelijk, maar het klonk als winst. Ik had de hele dag gewerkt en voor hetzelfde geval dacht Tessa dat ik en Manon wel iets van seks hadden gehad. Ik hoopte vooral dat ze in een schoongewassen Jens een Jens zou zien die ze niet vies zou vinden. Wellicht kwam het er wel weer van, hoe dan ook. Gespannen douchte ik snel en toen ik de badkamer uitliep was de kamer al donker. De slaapkamer niet. De deur stond op een kier en opgewonden met een handdoek om m’n lijf heen, trok ik langzaam de deur open. Ze lag half onder de dekens met een boek in haar handen, gekleed in haar nachthemdje. Ze keek me verwachtingsvol aan en ik deed de deur achter me dicht.
,,Wat lees je?’’ vroeg ik haar nog. Maar ze deed het af als niets en legde het boek meteen weg. Ze keek me nuchter en opgelucht aan. Ze had er zin in, waar dan ook in. Gelukkig, dacht ik nog. Het kon me ook niet schelen wat ze las, zolang ze haar volledige aandacht nu maar voor mij had.
-
Ik kroop op m’n knieën over het bed naar haar toe en drukte nog net niet de bobbel onder de handdoek in haar gezicht. Ik wilde echt heel graag. Ze keek naar me op en haar grote donkere ogen stelden me nog niet teleur. Ik voelde haar spanning. Mijn hart ging ook flink tekeer, dat wat zij zelfs kon zien. Mijn borstkas ging op en neer.
,,Het is goed.’’ zei ze dan ook rustig, alsof ik hier degene was die het spannend moest vinden. Ik had onder de douche gedacht wat ik moest doen. Naar wie moest ik luisteren; naar Manon of naar Tessa? Moest ik het gewoon doen, de leiding nemen, of Tessa haar tijd geven? Er was vast een middenweg. Ik haastte me niet, gaf haar zo nog wat tijd, dacht ik, maar wachtte ook niet totdat zij wat zou doen.
-
Ik liet al snel de handdoek afvallen. Hij sprong omhoog, miste haar maar net. Ze moest er om lachen en ze keek er ook even geïnteresseerd naar. Dat was lang geleden. Op een kleine afstand van haar gezicht begon ik nog harder te worden en ik aaide Tessa ondertussen liefkozend met een hand door haar lange haren. Ik ging haar mezelf niet verder opdringen. Nog niet. Ik boog wat voorover, hield m’n harde wel vlak bij haar, maar begon haar lichaam af te tasten. Beide handen daalden neer op haar lichaam en terwijl ze daar zo tegen de muur zat vond ik haar borsten onder haar hemdje. Geen bh. Ik masseerde ook haar hals en schouders en wreef meerdere keren over haar wangen met m’n handen en liet ook even m’n vingers langs haar lippen gaan, waar ze even vluchtig naar leek te happen. Vanaf het eerste moment dat ik haar aanraakte, keek ze me goedkeurend aan en liet ze er ook de toepasselijke zuchtjes bij uit. Nu moest het gebeuren. Nu lag alles op tafel. Dit kon een nieuw begin zijn waarin we alles goed konden doen. We hadden vast wel geleerd van onze fouten. En sindsdien was er ook al zoveel gebeurd. Tessa liet haar hoofd achterover vallen en nam zo toch afstand. Ik vond het jammer, maar stopte zelf niet. Ik wilde gewoon aan haar zitten, en als ik dat naakt mocht doen, vond ik het al prima. Tessa nam gewoon haar tijd. Ik niet. Op deze manier vonden we toch die tussenweg. Want haar handen kwam wel in actie. Dat begon met dat ze die op m’n benen legde en er lief over wreef. Steeds iets hoger en dan weer terug naar m’n kuiten. Ze vond altijd dat ik mooie gespierde benen had. Dat kwam van het vele staan en lopen gedurende de werkende dagen. Het was een teken van affectie en van dat ze me wel aantrekkelijk vond. Nu dat derde been nog…
-
Ik trok haar nachthemdje uit. Tessa schaamde zich totaal niet voor haar lichaam. Dat was ook echt nergens voor nodig. Haar borsten waren perfect. Niet groot, maar twee handen vol. Haar tepeltjes priemden al iets en ik kon het niet laten mijn handen over haar platte buik te bewegen naar onder de dekens. Haar broekje bood geen enkele weerstand en met twee handen gleed ik dan tussen haar benen en duwde ik die uit elkaar. Ze stond het allemaal toe. Dit was ook nooit een probleem geweest. M’n pik stond bijna rechtovereind en het duurde me toch iets te lang. Ik kwam zelf ook overeind en keek nog een keer op haar neer. Ze was ondertussen ietsjes onderuit gezakt en keek nu nog meer tegen me op, langs m’n harde heen. Ik glimlachte naar haar, keek haar zwoel aan en voelde me verliefd, maar boven alles vooral heel erg hitsig. Ik pakte haar hand en legde die op m’n harde en zuchtte even tevreden. Meteen zag ik de spanning terug in haar ogen. Maar ik zei haar rustig aan te doen, haar tijd te nemen. Het was een grapje. Ze kon er om lachen. Ze zoog even haar onderlip naar binnen, en kwam toen toch weer iets omhoog en met dat ze er naar keek, begon ze hem langzaam af te trekken.
-
Ze hield haar hand voornamelijk bij het middenstuk en met korte bewegingen liet ze me verlekkerd zuchten.
,,Doe ik je zo geen zeer?’’ vroeg ze me nog fluisterend. Dat deed ze niet. Ik schudde dan ook m’n hoofd en boog voorover om haar te zoenen. Ik legde een hand in haar nek en liet haar niet los. Mijn tong kroop haar mond in en even voelde ik hoe ze zich verloor en ze me stevig terug zoende. We bekten. We tongden. We maakten elkaar alleen maar hitsiger. Mijn andere hand lag ook weer onder de dekens en ik vingerde haar voorzichtig. Ze hijgde in m’n mond. Ze trok me nog langzaam af maar liet zich ook wat onderuit zakken. Ze ging er voor liggen. Dat leek me een goed teken. De kus verbrak ze zo wel. We keken elkaar daarna gewoon aan terwijl we tegelijk met elkaar bezig waren. Haar naakte lichaam was een lust voor het oog en om haar tegelijkertijd te zien genieten van het gevinger en gespannen haar best zien te doen op het getrek, was iets wat ik me niet meer had kunnen herinneren.
-
Ik trok de dekens weg en haar broekje ook. Nu durfde ik wel… Nu lag ze helemaal open en bloot voor me. Kwetsbaar en gewillig. Ik boog voorover. Niet om haar te kussen. Althans; niet op de mond. Ik trok haar benen uit elkaar en terwijl ik op m’n knieën naast haar bleef zitten, dompelde ik m’n tong onder in haar geile vocht. Ik wilde gewoon niet dat ze stopte. En dat deed ze ook niet. Ze kon er weliswaar minder goed bij, en enig ritme verloor ze vrijwel meteen, maar stoppen deed ze niet. Ik ging zo natuurlijk niet komen, maar dat was wel m’n laatste zorg. Zolang ze maar aan me zat. En onderwijl kon ik doen, wat ik zo graag deed. Al was het deze keer vanuit een nieuwe positie die nog wel wat coördinatie vereiste. Het maakte niet uit waar ik likte of zoog. Overal reageerde ze goedkeurend op. Het duurde niet lang voordat m’n hoofd echt leeg raakte, ik raakte ontspannen in de situatie en begon me weer goed te voelen. Hiervoor was het toch vooral eng en spannend. Maar nu ik weer tussen haar benen bezig was, haar proefde en voelde bewegen, was het goed. Ik trok haar verder onder uit, ging naast haar liggen en klemmend aan haar beide dijen hield ik mezelf tussen haar benen in en likte ik haar tot in het eindeloze. Ik werd niet meer afgetrokken. Ze had me nog wel vast. Maar ik hoorde haar hijgen en zachtjes kreunen. Het ‘punt’ kwam dat ze straks gewoon niet zo veel meer zou kunnen. Dat ‘punt’ waar ik graag naar op zoek ging. Dat hoogtepunt.
-
Maar zover kwam ik niet. Ik moest wel stoppen. Want had ik het niet gezien, dan had ik het niet gelooft. Plots voelde ik een warmte neerstrijken op m’n harde. Vrijwel meteen keek ik om en zag ik het gebeuren. Met een moeilijke manoeuvre had ze haar gezicht naar m’n harde gedraaid en had ze er een kus op gegeven. Een kus en een lik. En met dat ik keek, en zij vanuit haar ooghoeken terugkeek met een heugelijke glimlach, gaf ze er nog een lik aan. Ze had me vrij stevig beet, hijgde best hard, en trok wat onbeholpen dat ding haar kant op, en voordat ik het wist zag ik m’n kloppende eikel voor de helft haar mond in gaan.
,,Ah, Jezus…’’ wist ik alleen uit te brengen. Ik keek nog heel even, maar voelde toen toch mijn gezicht vertrekken. God, wat deed dat toch zeer… Maar ze deed het, en dat moest ik gewoon aanmoedigen. Dus draaide ik mezelf weer om en stortte ik me op haar kletsnatte poesje en vingerde en lebberde ik beheerst raak en probeerde ik mijn lichaam stil te houden. Ik wist nooit zo goed wat ze precies fout deed, maar nu gelijk al voelde ik een vrij scherpe pijn. Dat moesten dan haar tanden zijn, dacht ik. En tegelijkertijd vond ik het ook gewoon heel erg fijn. Het idee dat ze dit uit zichzelf had gedaan, na natuurlijk wel het eindeloos opdringen van mij, had genoeg moeten zijn om er van te genieten. De positie was ook niet ideaal. Maar ik befte door, en zij hijgde op een gegeven moment zo hard dat ze wel moest stoppen. Ze kuste me dan nog wel daar en dat was al een stuk beter. Niet veel later trilde haar lichaam wild van opwinding en kreunde ze hardop met het ervaren van haar orgasme.
-
Hijgend liet ik me naast haar vallen. Zij was pas echt uitgeteld. Ik kwam overeind en keek naar haar schommelende lichaam. Elke keer voelde het weer als het behalen van een prestatie.
,,Wat deed jij nou?’’ vroeg ik haar wel gekscherend toen ze overeind kwam. Ze kon er zelf ook om lachen. Ze haalde dan alleen haar schouders op en ik trok haar naar me toe om haar snel een kus op de mond te geven.
,,Was dat goed?’’ vroeg ze me nog stil.
,,Ja, natuurlijk.’’ gaf ik meteen toe, al zei een stemmetje in m’n hoofd iets anders. ,,Wil je nog…?’’ vroeg ik haar toch nog even door te gaan.
,,Weet niet. Deed ik je geen zeer dan?’’ vroeg ze daarop.
,,Ja, een beetje. Maar oefening baart kunst.’’ probeerde ik het luchtig te houden. Maar Tessa was het meteen kwijt.
,,Ik haat het. Ik weet ook niet wat ik verkeerd doe. Nu had ik er echt zin in.’’ zei ze meteen. Vond ik toch positief om te horen.
,,Dat weet ik toch. Dat is ook goed. Beter dan eerst.’’ kwam ik haar maar tegemoet, maar meende het ook wel. Ze keek me toch wat verdrietig aan. ,,Misschien kan Manon het je wel leren? Dat ze het even voordoet…’’ grapte ik zonder grappig te willen zijn. Want dat leek me een puik plan. Tessa gniffelde er echter om.
,,Ja, dat zou je wel willen, he.’’ zei ze dan ook. Misschien lag het toch nog niet zo voor de hand dat zij en ik Manon erbij zouden betrekken. Maar op dat gebied was dan ook nog niets besproken.
-
,,Ben je nou eigenlijk nog aan de pil?’’ Ze keek me even gespannen aan. Nu we toch naakt in bed lagen, elkaar wel redelijk gevonden hadden in het seksuele en toch afgesproken hadden aan de weg te timmeren, konden we misschien wel nog een stapje verder gaan, aangezien ze geen zin had om door te pijpen. Maar ze schudde met haar hoofd. Na de vorige keer dat we het besproken hadden, waren we weer uit elkaar gegaan. En dus had ze geen reden om aan de pil te gaan, wat ergens wel geruststellend was. Maar ik humde er wat teleurgesteld op. En dan zag ik haar niet veel later weer wegkwijnen van gêne. Duidelijker kon het niet zijn. Ze had me niets te bieden op dit gebied, en zelfs nu vloeide de opwindende gevoelens nog langzaam weg. En wat blijft er dan achter: voelbare frustratie. Zowel bij haar als bij mij. Het was geflopt. Het was misschien ook wel te geforceerd.
-
En toch waren er momenten waarop het leek de goeie kant op te gaan. Ik wilde me nog wel op haar aftrekken, maar had dat niet meer voorgesteld. Ze voelde zich al niets. Je ziet dat meteen in haar ogen. Ik vond het ook erg moeilijk. Ik deed zelf het licht uit, sloot haar in m’n armen en gooide de dekens over ons heen. Ik wilde haar op deze makkelijke manier toch laten weten dat ik er nog steeds voor haar was. Weet je; we waren vanavond toch verder gekomen dan voorheen. Het gaat misschien niet zo snel als ik zou willen, maar elk stapje vooruit is winst. Tessa moest dan ook van ver komen. Iets wat ik nooit kon begrijpen, al deed ik m’n best wel. En als ze stapje voor stapje dichterbij komt, dan kan ik haar alleen maar steunen, haar toch die tijd geven die ze nodig zal hebben. En nu ik wist dat ze het nog steeds niet erg vond van mij en Manon, kon ik het ook makkelijker accepteren. Het kan niet zo zijn dat als ik en Manon elkaar weer zien, de gevoelens minder zijn dan dat we op deze avond geuit hadden. En zo bleef ik hoopvol. Ik was er zo van overtuigd dat het nu wel moest gebeuren met Tessa, en de volgende keer weer met Manon. Dit moest ‘’het moment van de waarheid’’ zijn, maar het bleek eerder ‘een’ moment te zijn. En ik wist dat er nog vele momenten zouden volgen voordat we onze doelen zouden bereiken. Maar zolang we die doelen zouden bereiken, ging ik er geen spijt van hebben.
-

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: StripteaseDoor: Yourcaptain
Gelezen: 1880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.2
:: Mini - 78Door: Keith
Gelezen: 1815x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
9.1
:: Charlotte - 22Door: Maxine
Gelezen: 3508x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Voor Haar Ben IkDoor: Swaantje
Gelezen: 4943x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Vrienden Met Geheimen - 2Door: Theodoor
Gelezen: 4508x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Plagen, Kijken, Neuken
18-07
9.1
:: Mini - 77Door: Keith
Gelezen: 3944x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.4
:: Vrienden Met Geheimen - 1Door: Theodoor
Gelezen: 7278x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vriendin, Overspel, Pijpen
15-07
9.3
:: Mini - 76Door: Keith
Gelezen: 3937x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.8
:: De Gezusters Santegoed - 4Door: Maxine
Gelezen: 7062x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.1
:: Date Met Mijn InternetvriendinDoor: Borrie70
Gelezen: 3164x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Date Met Mijn InternetvriendDoor: Vlindertje
Gelezen: 2735x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.9
:: Charlotte - 21Door: Maxine
Gelezen: 5278x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Kutje Vol MuziekDoor: Yourcaptain
Gelezen: 2882x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
8.2
:: Milf BluesDoor: Yourcaptain
Gelezen: 4167x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-07
7.5
:: Mini - 75Door: Keith
Gelezen: 4419x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-07
9.2
:: Mini - 74Door: Keith
Gelezen: 5388x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags:
29-06
9.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!