Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Edward M
Edward M
Mijn naam is Edward, een 27-jarige man die al vele jaren een relatie heeft met Karen.
Eigenlijk een behoorlijk braaf koppel, maar ik hou wel van wat fantasie.
Na heel wat verhaaltjes gelezen te hebben, ben ik er dan ook maar beginnen schrijven.

Veel plezier ermee!
Hoogste Cijfer: Maya Ontdekt - 3
Meest Gelezen: Op Kamp - 1
Aantal Verhalen: 18
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 23
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Op Kamp - 4: In OpleidingDoor: Edward M
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kamp, Neuken, Pijpen, Publiek, Stiekem,
"Met een klein hartje trokken Bert en ik naar de animator cursus. Dat bleek nergens voor nodig. De begeleiding, allemaal wat oudere en ervaren monitoren, stelde ons meteen gerust en er bleek voldoende plaats voor ontspanning en plezier in het programm..."
10-07-24
9.2
Op Kamp - 3: Ontmaagd Op SkivakantieDoor: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Kamp, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vakantie,
"In het jaar na Parijs veranderde alles. Samen met Bert had ik besloten in de Paasvakantie een cursus te volgen om monitor te worden. Maar omdat Parijs dan m n laatste kamp als deelnemer zou geweest zijn en ik daar toch niet op die manier van genoten ..."
25-10-23
9.1
Op Kamp - 2: From Paris With LoveDoor: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Bus, Eerste Keer, Kamp, Openbaar, Parijs, Pijpen,
"Ik werd wakker van het geluid van een haardroger. Het duurde eventjes voor ik er helemaal bij was maar ik herinnerde me weer dat Elien bij mij was en wat er gebeud was de avond ervoor. He slaapkop, word nou eens wakker riep Elien me toe vanuit de b..."
09-09-21
9.2
Op Kamp - 1Door: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Kamp, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Orgasme, Vakantie, Vingeren,
"Mijn naam is Rik en ik ben 25 jaar. Ik ben sinds kort aan het werk als accountant en zit in een vaste relatie. De voorbije 10 jaar ben ik actief geweest in het jeugdwerk. Wat begon als 1 kamp met de mutualiteit groeide al snel tot meerdere kampen per..."
12-07-21
8.7
Maya Ontdekt - 3Door: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Groepsex, Klaarkomen, Maagd, Orgasme, Pijpen, Trio, Verleiden, Vingeren,
"Het plan dat ik samen met Jolien bedacht had, verliep helemaal perfect. Pieter, Bart, Simon en Jolien werkten sinds de middag bij mij thuis aan hun groepswerk. Ik had de week voordien wat overgewerkt, zodat ik al vroeg naar huis kon. Jolien had ervoo..."
13-05-21
9.3
Aangename VerrassingDoor: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Badkamer, Orgasme, Pijpen, Romantiek, Spuiten, Vingeren, Vriendinnen,
"Er werd zachtjes op de deur geklopt. Ik merkte dat ik had liggen soezen in bad. Het was vrijdagavond en ik was net terug van een drukke week in het buitenland voor mijn werk. Ondanks dat mijn vrouw enkele vriendinnen op bezoek had, was ik toch maar m..."
13-05-21
8.8
Maya Ontdekt - 2Door: Edward M
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Tiener,
"Ik keek Jolien aan en drukte haar een zacht kusje op de mond. Ben je zeker dat je dit wilt Ze knikte instemmend. Ik gleed half op haar en kuste haar opnieuw. Terwijl mijn hand zachtjes over haar lichaam gleed, vonden onze tongen elkaar. Het leek a..."
20-07-20
9.0
Trouwfeest - 2Door: Edward M
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Openbaar, Pijpen,
"De volgende dag kwamen we maar laat op gang. We genoten eerst van een uitgebreide brunch en trokken in de namiddag naar een nabijgelegen stadje, waar we door het centrum kuierden, enkele winkeltjes bezochten en een terrasje deden. s Avonds trokken w..."
18-06-20
9.0
Toch Nog Een Topvakantie - 2Door: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Kamperen, Openbaar, Vakantie,
"De volgende dag werd ik vroeg wakker, van de zon die onze tent opwarmde en een hand rond mijn lul. Helena trok me helemaal stijf en kroop dan op me. Ze duwde haar poesje in mijn gezicht en ik merkte dat ze al behoorlijk nat was. Ik kon geen kant op e..."
16-06-20
8.9
Maya Ontdekt - 1Door: Edward M
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Masturberen, Studenten, Vibrator, Vingeren,
" i Mijn god wat was ik de dagen na mijn avontuur geil. Ik liep de hele dag met een nat kutje rond. Ik werd geil wakker, was geil op m n werk en ging geil slapen. Twee weken lang masturbeerde ik alsof m n leven er vanaf hing. Het ging zo ver dat ik o..."
23-04-20
8.9
Toch Nog Een Topvakantie - 1Door: Edward M
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding, Tent, Vakantie,
"In de namiddag brandde de zon flink. Algauw droop het zweet van me af. Ook Helena zag er erg bezweet uit, ik zag hoe de zweetdruppels langs haar rug naar beneden liepen. Op een bepaald moment stopte ze en trok ze haar t shirt uit. Ze wrong deze uit. ..."
18-02-20
9.1
Eindelijk OntmaagdDoor: Edward M
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Eerste Keer, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Mijn naam is Maya. Ik ben een rosse meid van 1m60, sportief gebouwd en niet slecht voorzien met mijn c cup. Ik heb lang gedacht dat ik eeuwig maagd zou blijven. In het middelbaar was ik nog niet bezig met jongens, aan de universiteit zaten zowat enke..."
17-02-20
8.9
Trouwfeest - 1Door: Edward M
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Feest,
"Enkele weken geleden was ik uitgenodigd op het trouwfeest van een vriend van me. Omdat het trouwfeest op ruim 2 uur rijden van onze woonplaats is en we enkel voor het dansfeest uitgenodigd waren, besloten mijn vriendin en ik er samen met een bevriend..."
23-01-20
8.5
Gezellige SpelletjesavondDoor: Edward M
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spelletje,
"Hoe een rustig avondje gezelschapsspelletjes spelen zo kan ontaarden... Mijn vriendin Karen had wat vriendinnen over de vloer. Ze hadden Risk gespeeld en waren eigenlijk klaar, maar niemand leek zin te hebben om al te vertrekken. Half grappe..."
14-01-20
8.9
Vrienden Weekend Wordt Sex Weekend - 3Door: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Vreemdgaan, Vrienden, Zwembad,
"De volgende dag werd ik vrij vroeg wakker. Sara sliep nog, dus ik besloot een klein tourtje te gaan lopen. Ik kroop uit bed, trok snel wat loopkleren aan en vertrok. Ik ben niet zo gewend aan sport op een nuchtere maag, dus na een halfuurtje vond ik ..."
21-11-19
9.2
Op Reis In ThailandDoor: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oudere Mannen, Thailand, Vakantie, Vingeren,
"Beste lezers Ikzelf ben 28 en Tine, waarmee ik ongeveer een jaar geleden trouwde, is 25. Aangezien ik het tijdens zomer altijd erg druk heb op het werk, kan ik maar weinig verlof nemen. Haar ouders maken graag verre reizen en dit jaar mocht ..."
19-07-19
8.7
Vrienden Weekend Wordt Sex Weekend - 2Door: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Vingeren, Vreemdgaan, Vrienden,
"Na deze heerlijke sexpartij, besloot ik toch nog maar gauw te gaan douchen. Ik was zeker een halfuur weg en toen ik terugkwam, leek Sara al te slapen. Ik kroop tegen haar heerlijk warme, naakte lijf en kuste haar zachtjes wakker. J..."
09-07-19
8.8
Vrienden Weekend Wordt Sex Weekend - 1Door: Edward M
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Vrienden,
"Al een tijdje wouden wij nog eens met vrienden op weekend. Wij, dat zijn Sara, 24 jaar en ikzelf, Mark, 27 jaar. We zijn al ruim 6 jaar samen en elkaars eerste bed partners. Al onze vrienden zijn ongeveer even oud en nu iedereen wat begint te dromen..."
06-06-19
8.6