Klik hier voor meer...
Juliette
Juliette
Hallo mijn naam is Juliette.

Ik ben 24 lentes jong en afkomstig uit Zuid Limburg. Ik heb al veel meegemaakt op het gebied van sex,graag wil ik daar over schrijven. Zoveel ervaring heb ik daar nog niet in dus tips zijn zeker welkom.
Hoogste Cijfer: De Bouwvakkers - 1
Meest Gelezen: Intieme Met Mijn Nichtje
Aantal Verhalen: 10
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Bouwvakkers - 3: SlotDoor: Juliette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Neuken,
"Pap was chagrijnig tijdens het avond eten. Nog steeds een lek bij de aanbouw en nog geen telefoontje van Smits voor een planning van de reparatie. Pap zat op hete kolen aangezien de vakantie voor de deur stond en hij daar ook zenuwachtig voor was. ..."
15-06-24
8.5
De Bouwvakkers - 2Door: Juliette
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen,
"Op 21 01 2023 kregen we een nieuwe aanbouw,alles netjes geleverd en gemonteerd door bouwbedrijf Smits. Nu 15 maanden verder na een flinke stortbui ook de eerste lekkage. Dat moet toch niet kunnen Als je straks tijd hebt vroeg pap ga dan ee..."
12-04-24
9.1
Lara En Ik Met Drie Zwarte MannenDoor: Juliette
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul,
"Onze vakantie was bijna voorbij Het was fantastisch,8 dagen Spanje,,leuke dagen met hockey vriendinnen en natuurlijk veel gelachen. We wilde dit laatste weekend onze foto s en video opname van de Spanje reis bekijken maar Fleur en Noor ha..."
05-06-23
7.8
Weekend Met De HockeymeidenDoor: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Hockey, Vingeren,
"Na 2 jaar corona was het eindelijk weer tijd voor een weekendje weg met de hockeymeiden. We besloten dit jaar om met 4 meiden te gaan de rest had er niet zoveel animo voor. Fleur stelde voor om een avond samen te komen om ons weekend te besp..."
01-05-23
8.8
Neuken Voor De Stage PlekDoor: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Stagiair,
"Mijn mentor van school riep mij bij zich en vertelde dat ik op zoek mocht gaan naar een stageplek voor mijn opleiding dermatologie. Er was een plek vrij in een Limburgs ziekenhuis. Dat zou mij goed uitkomen aangezien ik op de grens woon met ..."
15-03-23
8.4
Sex Met Een VrouwDoor: Juliette
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Scharen, Vibrator,
"Ik was allang niet meer bij oma geweest..het was een saaie middag dus besloot om haar een bezoekje te brengen. Na een wandeling van 35 minuten kwam ik aan bij het huis van oma..ze woonde alleen nadat opa enkele jaren geleden overleden was. W..."
31-01-23
8.5
De Bouwvakkers - 1Door: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bouwvakker, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio,
"Pap riep me en vroeg wat mijn weekend plannen waren Niet veel gaf ik aan,Vanavond verjaardag van een vriendin en morgen en zondag niks..hoe zo vroeg ik Nou zei pap morgen wordt het warm en ik zou graag een dagje weg willen met mam. ..."
21-01-23
9.1
Gestraft Door Mijn NeefjesDoor: Juliette
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaarkomen, Neefjes, Neuken, Straf,
"14.30..eindelijk De school is uit nog even wat bij kletsen met de andere voor ik in de regen naar huis moet fietsen. Fiets je mee vroeg tara ik moet ook die kant op zo reden we samen richting huis. Ik draai hier af zei Tara ik zie je mo..."
21-12-22
7.9
Intieme Met Mijn NichtjeDoor: Juliette
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Orgasme, Vingeren,
"Het was een rustige woensdagmiddag toen de bel ging,mam deed de deur open het was mijn nichtje Anne. Ik was net bezig voor school dus deed mijn laptop dicht,we hadden elkaar al even niet gezien dus vond ik het leuk om even bij te kletsen. Mam zorgde ..."
04-12-22
8.7
Gangbang Voor DoelpuntenDoor: Juliette
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Gangbang, Neuken, Pijpen,
"Mijn naam is Juliette een goed uitziende meid van 24 jaar,ik ben afkomstig uit Zuid Limburg. Vorige week ben ik geneukt door een groep van 4 mannen en dat begon zo. Ik speel al wat jaartjes hockey en vorige week konden we voor het eerst land..."
02-12-22
8.1