62.659 Gratis Sexverhalen
Startpagina > Zoeken
Je zocht naar "Noud" in de naam van de schrijver/schrijfster van het verhaal. Houd er rekening mee dat een auteursnaam niet uniek is en dat niet alle getoonde verhalen van een en dezelfde persoon hoeven te zijn.
Schoonneef NoudDoor: Noud
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Blond, Neef, Studenten,
"Ik was net 23 geworden en aan mijn eerste echte job bij een grote bank begonnen, mijn vriendin Nora en ik waren al 2 jaar samen en we keken uit naar een eerste woonst, in de tussentijd spendeerden we zo wat dag en nacht samen, zoals het gemiddelde jo..."
03-04-24
9.5
Mevrouw LiefmansDoor: Arnoud93
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Leerling, Lerares, Milf, Pijpen,
"Op school kreeg ik les van mevrouw Liefmans voor Nederlands. Mevrouw Liefmans was het type waar iedere jongen en iedere mannelijke docent op geilde, en waar vrouwelijke docenten jaloers op waren. Mevrouw Liefmans is in de 40, niet heel groot, ongevee..."
01-12-21
9.2
Emma En Bregje - 2Door: Arnoud93
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig,
"Nadat Bregje mijn kantoor had verlaten, begon ik na te denken over hoe ik deze situatie zo goed mogelijk kon benutten. Al snel kreeg ik een idee, alleen voor de uitvoer van het idee was het nog te vroeg. Ik moest beide namelijk eerst verder een beetj..."
27-11-21
9.0
Emma En Bregje - 1Door: Arnoud93
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Onderdanig,
"Mijn naam is Boris, 26 jaar en werkzaam bij een financieel dienstverlener, ondanks mijn leeftijd, ben ik daar al teammanager. Ik ben ongeveer 1.80, bruin haar en ogen, met een normaal postuur, en een pik waar ik niet over mag klagen. Mijn leven is vr..."
27-10-21
8.8
Kim In Controle - 4Door: Arnoud93
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Femdom,
"Na de eerste avond dat Esther langs kwam en mij tot haar sletje maakte, spraken we vrijwel iedere dag af. Esther had tal van dingen die ze wou proberen, en aangezien ik het echt geil vond om een sletje te zijn en ook zo behandeld te worden, liet ik h..."
27-10-21
9.1
Kim In Controle - 3Door: Arnoud93
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Meesteres,
"De beelden die Kim had gemaakt van hoe ze met haar vriendin Esther mij vernederde, gebruikte en misbruikte waren weer online verschenen.Waar ik bij de beelden van de eerste keer een dubbel gevoel had, had ik daar deze keer geen last van. Ik fantaseer..."
04-08-21
9.3
Kim In Controle - 2Door: Arnoud93
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom,
"Het was een week geleden sinds dat Kim de controle over mij kreeg.. Ze had de beelden online gezet en zoals beloofd was mijn gezicht onherkenbaar. De beelden waren extreem vernederend, maar stiekem ook best geil. Helaas had ik nog steeds mijn penisko..."
21-07-21
9.0
Kim In Controle - 1Door: Arnoud93
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Femdom, Onlyfans, Vernederen,
"Mijn naam is Arnoud, ik ben 27 jaar en dit verhaal gaat over hoe Kim de controle over mij kreeg. Op een avond zat ik een beetje rond te neuzen op Reddit op zoek naar foto s van knappe dames. Op een bepaald moment zag ik een toch wel erg opwi..."
09-07-21
8.3
Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Buurmeisje, Date, Dating,
"Na lang wikken en wegen de stoute schoenen aangetrokken en afgesproken met Jasmijn. We hebben elkaar leren kennen via Kik, een chatapp. Ondanks dat ik getrouwd ben zit ik op Kik. Uit nieuwsgierigheid en omdat de sleur er thuis in begint te sluipen. ..."
19-07-18
8.2
Carolien - 6Door: Reinoud
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hermafrodiet,
"Carolien liep vrolijk neuriend in het bos te wandelen. Het was prachtig weer en een warm voorjaarszonnetje scheen tussen door de bomen door. Al met al een prima dagje om eens iets spannends te beleven. Ze had er geen problemen mee om alleen in het bo..."
24-06-08
8.2
Carolien - 5Door: Reinoud
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hermafrodiet,
"Heimelijk was Ans wel eens jaloers op haar vriendin. Sinds ze Carolien s geheim kende had ze zich al heel vaak door haar laten naaien, en ze was helemaal gek van de grote pik, die zij tussen haar benen had. Diep in haar hart wenste ze stiekem, dat ze..."
24-06-08
7.9
Carolien - 4Door: Reinoud
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hermafrodiet,
"Op een warme doordeweekse middag zat Carolien alleen thuis. Haar vriendin Ans moest werken en ze had zin om eens lekker in de zon te liggen. Het was alweer een hele tijd geleden, dat Carolien naar het strand was geweest, omdat ze bang was voor wat de..."
24-06-08
7.5
Carolien - 3Door: Reinoud
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hermafrodiet,
"Het was nog maar een paar maanden geleden, dat Carolien voor het eerst in haar leven aan een ander haar dubbele geslachtsdelen had laten zien. Ans, haar vriendin en collega, was er nog steeds verrukt van, maar hoewel Carolien sinds die tijd op sexgeb..."
24-06-08
7.5
Carolien - 2Door: Reinoud
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Hermafrodiet, Honden,
"Hoewel Ans en Carolien het uitstekend met elkaar konden vinden, woonden ze nog steeds ieder apart. Carolien had een appartement, en Ans woonde in een flatje ergens in het centrum vlakbij hun werk. Ze waren heel vaak samen bij de een of bij de ander t..."
24-06-08
8.0
Carolien - 1Door: Reinoud
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hermafrodiet,
"Carolien stond onder de douche en spoelde de laatste zeepresten van haar lichaam. Zesentwintig was ze nu, en nog steeds had ze het best naar haar zin alleen in haar flatje in een rustige buurt aan de rand van de stad. Ze stapte onder de douc..."
24-06-08
7.6