62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Schoonneef Noud


Door: Noud
Datum: 03-04-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 5179x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Ik was net 23 geworden en aan mijn eerste echte job bij een grote bank begonnen, mijn vriendin Nora en ik waren al 2 jaar samen en we keken uit naar een eerste woonst, in de tussentijd spendeerden we zo wat dag en nacht samen, zoals het gemiddelde jonge koppel neukten ook wij heel wat af. Hoe dat allemaal zijn gang ging kan ik uitvoerig in een ander verhaal neerschrijven, nu wil ik het over mijn andere liefde hebben die lange tijd verborgen is geweest, in de eerste plaats voor mezelf.

Nora had gevraagd of ik meekwam op haar familieweekend, de meeste van hen had ik al eens ontmoet en dat was goed meegevallen dus ik had er wel zin in. Bij aankomst werd al snel duidelijk dat de kamers gedeeld moesten worden met nog mensen, wij kregen haar neven Brecht en Noud bij ons. Brecht was even oud als ik en heb ik ooit nog mee op de kunstacademie gezeten dus die kende ik wel, Noud was een pak jonger en had ik nog nooit gezien. Bij zijn aankomst vond ik hem vooral een 18-jarige slungel met een blonde krullenbol die er eerder verlegen maar toch vrolijk uitzag. De volgende ochtend waren Brecht en Nora aangewezen om het ontbijt klaar te zetten, door hun wekker waren Noud en ik ook wakker en we besloten dus om ook op te staan. Omdat we bij mensen sliepen die ik niet ken had ik een pyjama aangedaan, ik loop niet graag naakt rond bij vreemden. Noud had hier blijkbaar anders over gedacht, toen hij uit zijn bed kwam zag ik dat hij alleen een strakke boxershort droeg die hij zonder verpinken uittrok om een propere aan te doen. Op nog twee meter afstand waren zijn ronde billen naar mij gekeerd met daaronder zijn stevig blond behaarde dunnen benen. Ik weet niet hoe het komt maar ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en ik voelde het bloed naar mijn penis lopen. Ik had bijna de neiging om hem vast te pakken en mijn gezicht tussen zijn billen te duwen, tegelijk wou ik plots dolgraag zijn voorkant zien. Voor mijn ogen uit mijn kassen vielen had hij zijn nieuwe boxer aan en begon naar een T-shirt te zoeken. Toen hij deze aandeed kon ik nog net zijn duidelijk gespierde buik met lijntje haar naar zijn boxer zien, ik vroeg me af of hij in die boxer ook een bos haar zou hebben of dat het geschoren zou zijn. Toen hij de kamer verliet moest ik me even voor de kop slaan, dit was nog nooit gebeurd, ik heb nog nooit in mijn leven zo naar een andere jongen gekeken. Als tiener heb ik nooit aan ploegsport gedaan waardoor ik geen enkele andere jongen ooit naakt gezien heb, misschien dat dit mijn interesse wat aanwakkerde nu ik er eentje zag. Gelukkig lag ik nog onder mijn lakens en heeft hij mijn opkomende erectie niet kunnen zien in mijn pyjama.

Doorheen de dag merkte ik van mezelf dat ik per ongeluk steeds meer bij Noud in de buurt ging rondhangen. Hij bleek veel grappiger en vlotter dan hij eerst had geleken en bovendien kwam hij studeren in de stad waar Nora en ik binnenkort zouden samenwonen, hierdoor hadden we genoeg gespreksstof. Ook in de avond dronk ik nog gezellig met hem een laatste glas voor het slapengaan, op de een of andere manier begon ik hem ook steeds meer uit te loeren. Zijn blauwe ogen met grote wimpers, zijn brede glimlach en zijn gladde gezicht, in alles zag ik plots iets mooi en betoverend. Ik was opgelucht dat Brecht al sliep waardoor we ons in het donker moesten uitkleden, anders had hij me zeker zien kijken.

Op zonder vertrokken Nora en ik al vroeg naar huis, ik sprak met Noud af dat we elkaar nog zouden zien in onze nieuwe stad en we wisselden gegevens uit. Nora sprak op de terugweg uit dat ze het leuk vond om te zien hoe goed ik met haar familie overeen kwam. Zeker voor Noud gaat het echt een meerwaarde zijn om ons te hebben als hij verhuist. Dit kon ik alleen beamen, goed wetende dat dit nooit meer dan een vriendschap zou kunnen worden. Thuisgekomen stalkte ik Noud zijn socials even maar nergens echt een mooie foto te vinden, ik liet hem voor wat het was en de komende weken waren weer volledig gefocust op de nieuwe job en Nora, met wie ik eindelijk een appartement gevonden had.

Tot Noud naar Nora stuurde, zijn academiejaar zou beginnen maar hij kon pas een week later in zijn studentenhuis binnen. Natuurlijk was het voor ons geen probleem, te meer omdat Nora de helft van die week op vakantie zou zijn met haar ouders. We hadden een klein appartement met maar één slaapkamer maar onze zetel kon worden omgevormd tot een ligbed dus hij kon zeker logeren. Nora was al weg toen Noud aankwam en mij enthousiast begroette. We maakten het ons gezellig maar niet te laat gezien Noud zijn eerste les al vroeg begon en ik ook moest werken. Ik toonde hem nog even waar alles lag en ging rustig slapen.

De volgende dag was ik al terug van het werk toen Noud thuiskwam van zijn school, hij had veel te vertellen maar wou ook nog even gaan sporten voor het eten om de stress uit zijn lichaam te krijgen. Enthousiast vroeg hij of ik meekwam naar de gym, ik lachte dit weg gezien ik het nog nooit gedaan had maar omdat hij bleef aandringen dacht ik waarom niet en pakte mijn sportkleren in. Omdat hij een abonnement heeft kon ik gratis binnen en dan kan ik voortaan gefundeerd zeggen dat het niet mijn ding is. We kleedden ons vlug om in de grote kleedkamer, ik weerhield mezelf ervan om naar hem te kijken. Noud nam bij de toestellen rustig de tijd om ze uit te leggen maar ik hield het toch gewoon bij de loopband. Na een uurtje kwam Noud zeggen dat hij kapot was en klaar om naar huis te gaan. Heel zijn gezicht was nat van het zweet en onder zijn oksels was een grote vijver te zien. Bij mij ongeveer van hetzelfde. In de kleedkamer pakte hij een handdoek uit zijn tas en begon zijn kleren uit te doen, tot hij plots volledig naakt voor mij stond en vroeg of ik bijna klaar was zodat we konden douchen. Ik zat nog half uit te puffen op de bank en had nog maar net mijn schoen uit toen ik vol in zijn kruis keek, ik heb alleen mezelf en het internet als vergelijkingsmateriaal maar dit zag er niet verkeerd uit, ongeveer even groot als ik met een mooie wilde bos bruine haren rond, zijn ballen hingen iets lager en waren duidelijk al een week of drie niet meer geschoren. Ik keek naar boven en realiseerde me dat ik er helemaal niet aan gedacht had dat we hier zouden douchen. Ik zei dat ik geen handdoek bijhad en me wel thuis zou douchen. Noud zei dat dat wel een beetje vies was zo bezweet en hij grabbelde in zijn tas naar zijn tweede handdoek die hij naar mij gooide. Zijn penis bengelde heen en weer terwijl hij bewoog en ik kon mijn gezicht er niet afhouden. Met een rood hoofd en lichtjes gezwollen penis zij ik bedankt maar dat hij al kon gaan, ik ging nog vlug mij uitkleden. Gelukkig vertrok hij al naar de douches, ik trok alles uit behalve mijn onderbroek, ik keek even en zag duidelijk een half stijve penis afgetekend zitten. Beschaamd wist ik dat ik wel moest gaan douchen. Ik was nog nooit naakt geweest bij andere mensen buiten Nora en de stress sloeg me om het lijf. Dit zorgde er gelukkig voor dat mijn penis ook weer slapper werd.

Ik overtuigde mezelf en trok mijn boxer uit, met de handdoek voor mijn kruis wandelde ik naar de douches, inspecteerde deze en zag dat alleen Noud eronder stond, legde de handdoek op de vensterbank en ging onder een lege douchekop zo ver mogelijk van Noud staan. Ik keek naar de muur en kon alleen maar hopen dat dit snel voorbij was, ik kon mezelf geen houding geven. Toen Noud plots langs me stond en met uitgestoken arm zijn fles shampoo aangaf schrok ik me en hield vlug mijn handen voor mijn kruis. Dit trok Noud zijn aandacht en hij keek ernaar, hij vroeg me of alles oké was. Beschaamd haalde ik mijn handen weg van mijn kruis en zei dat ik het niet gewoon was om in een gemeenschappelijke doucheruimte te zijn en het me wat stress bezorgde. Noud stelde me gerust dat dit normaal is in het begin maar dat het wel snel went. Terwijl ik voorzichtig mij begon in te zepen bleef Noud nog langs me staan om rustig te babbelen over hoe het is om met vreemde mannen te douchen en dat je soms gekke dingen ziet. Ik haastte me maar om er weg te kunnen en samen liepen we naakt met onze handdoek naar onze plek waar we ons konden afdrogen. Noud vroeg curieus hoe ik mijn eerste keer publiek naakt ervaren had terwijl hij in volle glorie zijn haarbos aan drogen was. Met de handdoek over zijn hoofd kon ik zijn hele lichaam goed uitloeren en hoewel ik me al de hele tijd aan het inhouden was lukte het plots niet meer en ik voelde het bloed in rotvaart naar mijn penis stromen. Ik kon niet meer antwoorden en trok in paniek mijn onderbroek over mijn nog natte benen naar boven wat helemaal niet lukt. Noud zag dit en kwam rustig voor me staan. Hij zei dat dit wel vaker gebeurde door de spanning als iemand een eerste keer naakt is bij veel mensen maar dat hij wel even voor mij zou staan zodat niemand het kon zien. Ondertussen trok hij ook zijn kleren terug aan. Ik stamelde een bedankje maar schaamde me dood, hij had net gezien hoe mijn penis stijf werd in zijn bijzijn, ik hoopte vooral dat hij zijn eigen smoesje van mijn stress geloofde. Op de terugweg probeerde ik halve gesprekken gaande te houden maar vlot was het niet meer, ik ging die avond vroeg slapen om de schaamte weg te dromen.

Op dinsdag had hij geen les waardoor ik als enige heel de dag uit huis was. Toen ik thuiskwam vond ik hem niet direct maar zag wel dat zijn spullen allemaal in huis waren. Al snel bedacht ik me dat hij op ons balkonnetje aan de achterkant moest zitten, gezien het mooie weer vond ik hem hier terug in alleen een sportbroekje. Hij riep me en zei dat ik erbij moest komen om samen een biertje te drinken. Terwijl we gezellig iets dronken kon ik het niet laten zijn buik en borst te ontdekken die in de zon prachtig straalden. De kleine blonde donshaartjes op zijn borst blonken op en zijn buikspieren waren nog beter zichtbaar. Zijn stevig behaarde benen riepen met bijna om vast te nemen. Niet alleen van de zon maar dus ook van het zich kreeg ik het warm en ik deed ook even mijn T-shirt uit. Hij had me de dag ervoor toch al volledig naakt gezien dus dit kon ik er wel bijnemen. Als 23jarige heb ik al meer beharing, een klein bosje donker borsthaar is al de mijne, net als een stevige streep donshaar tussen navel en borst, daaronder heb ik het puur natuur. Na een tijdje hadden we al 3 sterke biertjes op en besloten we dat we best wat moesten eten voor we helemaal dronken waren. Toen we opstonden merkte ik echter dat ik helemaal niet meer nuchter was. Ik kon aan Noud zien dat hij dit ook niet meer was. Samen liepen we naar de keuken en keken in de koelkast en voorraadkast we konden maken, toen ik zei dat ik nog wat restjes bami in de koelkast had draaide hij zich om en ik voelde hij zijn naakte bovenlichaam op het mijne steunde om mee te kunnen kijken. Zijn arm over mijn rug en het okselhaar eronder schuurde lichtjes over mijn schouder.

Een bevlieging, meer was het niet, maar ik stond recht, pakt ook zijn rug vast met één arm en duwde mijn lippen op de zijne. Ik trok me snel terug maar hij reageerde niet, hij kreeg alleen een knalrode kop. Ik zei snel sorry, maar voelde dat mijn lichaam iets anders wou, hij zei nog niets en voor ik het wist kuste ik hem opnieuw, en nog eens, nu wilder en ik voelde hoe zijn hand over mijn rug wreef en hij me stilaan begon terug te kussen. Voor ik het wist waren we aan het tongzoenen en duwde ik hem tegen het aanrecht. Zonder twijfel pakte ik hem op en zetten hem op het aanrecht en terwijl ik zijn hele gezicht afkuste begon ik met mijn handen zijn broek te openen, hij hief even zijn onderste op en ik trok zijn broek en boxer in één teug naar onder. Met één hand begon ik zijn stijve af te trekken, met een andere begon ik ook mijn broek los te maken. Ik hoorde hem fluisteren dat hij uit moest ik en ik nam een korte pauze van hem waarop we beide onze broeken ver weg gooiden. Hij sprong van het aanrecht op mij en ik droeg hem naar de zetel, zijn stijve priemend tegen mijn buik. Ik lag op hem en terwijl we vreeën bespeelden onze handen elkaar stijve penissen. Ik had geen rem meer en al kreunend voelde ik mijn orgasme naderen, ik had niet dat me tegenhield en terwijl hij mijn voorhuid weer naar achter trok brak de dam en spoot mijn sperma over onze buiken, zeker 6 stralen spoten ons onder. Ik hijgde na maar liet hem niet los en niet veel later begon hij wild te kreunen en spoot hij zijn lading op de mijne. Hij lag op zijn rug en zijn buik hing vol met ons zaad, ik hing boven hem en mijn buik en borst hingen vol met onze plakkerige substantie. Lachend keek ik naar hem en plofte neer het sperma verder verspreidend.

Na een paar minuten stonden we op en moesten we lachen met hoe we eruitzagen, het sperma stillaan uitdrogend over onze beide lichamen verspreid. De zetel had hier en daar ook wel vlekjes ontvangen maar die zou ik er nog wel uitwassen voor Nora terug is. Ik trok hem mee naar de badkamer en samen stonden we in de veel te kleine douche. Lachend vroeg hij of ik nu wel met hem durfde douchen, terwijl hij het sperma uit mijn buikhaar aan het wassen was. Hoewel de schaamte er nu niet was, was dat ander gevoel er wel nog altijd en ik voelde mijn penis zich alweer vullen. Zonder iets te zeggen begon ik hem weer te kussen en zonder ons verder te douchen gingen we naar mijn bed waar we opnieuw elkaar begonnen af te trekken. Door de ruimte die het bed ons gaf kon ik zijn lichaam beter verkennen en hoewel het niet de bedoeling was begon ik hem plots te pijpen. Dit was uiteraard mijn eerste keer ooit maar iets zei me dat ik het wel goed deed. Hij verlegde zich en al snel voelde ik bij mij hetzelfde gebeuren. Nu was hij het die als eerste en vooral razendsnel klaarkwam, ik kon me nog net op tijd terugtrekken en hij spoot zijn lading in mijn gezicht. Ik gaf aan dat hij verder moest doen en toen ik enkele minuten later aangaf te komen besloot hij wel te slikken, en of hij het goed deed. Hierna zijn we beide voldaan in slaap gevallen.

De volgende ochtend ging mijn wekker vroeg om me klaar te maken voor het werk. Eerst verschoot ik dat Noud naakt langs mij lag, ook hij was even in paniek maar al snel moesten we beide hard lachen. Zowel hij als ik staken het op de overdaad aan aperitief en de hitte die ons iets te hard had opgehitst. Deze keer zonder schaamte wandelde we naakt naar de badkamer en maakten ons beide klaar voor een nieuwe dag. Voor ik vertrok vroeg ik nog vlug wat hij van de dag ervoor vond. Hij gaf aan dat we beide weten dat het eenmalig was maar vooral dat Nora en niets van te weten mag komen. Voor ik de deur opende pakte hij mijn schouder beet en zei nog vlug dat hij het wel vooral leuk had gevonden.

Op naar een nieuwe werkdag met veel vragen over de komende avond…
Trefwoorden bij dit verhaal: Behaard, Blond, Neef, Studenten, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Nieuwe Daddy - 19Door: Zaadkontje1986
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy,
"Wat een heerlijke reactie heb ik mogen ontvangen op mijn laatste verhaal en de transformatie die ik heb mogen ondergaan. Ik kan het zelf ook nog niet bevatten en heb er nog weinig tijd voor gehad om aan te wennen. Dit komt uiteraard doordat ik bij de..."
23-04
9.0
Headlines - 4Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Dominantie, Vrienden, Neuken, Pijpen, Jong En Oud, Plassen,
"De muziek dreunde nog na in mijn lijf. Ik voelde dat mijn oren suisden toch iets te dicht bij het podium in de buurt gestaan. Mijn hart bleef snel kloppen, alsof ik nog steeds stond te dansen, maar het concert was al dertig minuten klaar. Chris en ..."
23-04
9.0
VerdiendDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Jammer was de omstandigheid, maar wel leuk was het weerzien. Hij moest de boel opruimen, en ik hielp hem. Tegelijk haalde hij oude koeien uit de sloot. Echt een voorbeeld had hij niet, en dus koos hij mij voor die dingen, toen. Scheren, meis..."
23-04
6.9
Vladimir 3 DuitsersDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rape, Verkracht,
"Al lang zit ik op voetbal. Al sinds mijn 7de jaar en ik ben nu 37. Mijn jubileum komt eraan al zal dat wel geruisloos voorbij gaan. Door de sport heb ik een mooi afgetraind lichaam en een blonde kop met haar. Vanwege mijn Russische komaf. Waar ik no..."
23-04
8.8
De Buurman En... - 3Door: Martino34
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurjongen, Buurman, Kort, Plas, Plassen,
"En ik ga me heerlijk douchen meester, de pis brand wat in mijn striemen die op mijn kontje staan Schiet maar op sletje. We zijn nog lang niet klaar met jou. Ik ga al zucht ik hoorbaar Mijn meester laat me naar de douche gaan. Wanneer ik h..."
23-04
7.8
Ontmoeting In Het BosDoor: StefanBiboy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Trio, Vernederen,
"Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest. Nogal op mijzelf. Geen echte vrienden. Ik met mijn eigen gedachten en fantasie n. Over jongens, meisjes en sex. Meisjes vinden mij maar een sukkel en eigenlijk hadden ze ..."
22-04
8.3
Jan Gaat Het... - 23Door: Bisexjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Rollenspel,
"Doc ontmoette Puck in een gay bar in Rotterdam en werden op slag verliefd op elkaar. Puck was een Thaise knul, erg populair in de bar want hij was klein, tenger, had halflang piekerig haar en droeg make up, dat laatste niet teveel, maar genoeg om er ..."
22-04
8.6
Wij Met VriendenDoor: Steifeduo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Wie zijn wij Wij zijn Jan en Roy. Of beter waren. Onze pleeg zoon Wouter had Jan verleid tot sex. Roy was daarop kwaad weggelopen. Dus nu zijn wij Jan en Wouter... De volgende ochtend was Wouter als eerste wakker. Hij voelde iemand naas..."
21-04
8.9
Peter Op SpeelzolderDoor: Steifeduo
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Estoy Peter. Wat betekent ik heet Peter. Mijn vader komt uit een grote Nederlandse familie, mijn moeder uit Barcelona. Daarom spreek ik ook Spaans maar dat zal ik hier niet doen. Maar ik zie er wel uit als een Spaanse schone man getint lichaam, zwa..."
21-04
8.9
De Verhuis - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Trucker,
"Jos startte de truck en schaars gekleed reden we de autosnelweg op. Het beloofde een warme zonnige dag te worden en we waren er in elk geval al op gekleed. Ik was blij dat de woordenwisseling niet was blijven hangen en dat we weer dolden en geilde..."
20-04
9.0
Headlines - 3Door: Dorian
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Collega, Neuken, Pijpen, Trio,
"Elf maanden waren voorbij gegaan en ik zag hem zondag en toe op een borrel. We hadden dan soms even een kort gesprek en dan bewoog hij zich weer naar anderen toe. Of ik. Want langzaam aan begon hij mij te intrigeren. Alleen was hij begin 20 en ik net..."
20-04
8.9
Twee StuksDoor: Buurman
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Chat, Date, Dating, Oraal, Slaaf, Trio,
"Heerlijk, die twee trokken altijd al met elkaar op, en ja soms dacht ik wel eens hun pijpslet te mogen zijn Ze trokken met elkaar op, maar trokken ze elkaar ook wel eens af Vroeg ik mij af, ze waren perfect samen. Eind twintig, en nu liepe..."
19-04
8.4
Klik hier voor meer...