62.659 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 02-04-2024 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 23348x
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Mariska Wil Het - 1
Dit verhaal schrijf ik op verzoek van Mariska, op basis van haar jeugdervaringen die dit graag, maar nu wat intenser, opnieuw wil beleven.

Ik was de hele nacht geobsedeerd geweest door het orgasme en het zaad van de man over mijn lichaam en het ongekende gemak waarmee ik klaar kwam op de tong van de hond. Ik was meerdere keren klaargekomen door de avonturen te herbeleven door met mijn vingers mijn knopje te strelen eén de wetenschap dat de man me wilde neuken.

Het was verbazingwekkend om te zien hoe mijn klasgenoten reageerden op mijn totaal veranderde houding, zelfverzekerd en een stuk volwassener ten opzichte van de meiden, terwijl de oudere jongens nu als bijen op de honing afkwamen. Zelfs onderweg naar huis vanuit school viel mijn zelfverzekerdheid de mannen van de bouw op toen ik langs de bouwplaats fietste, ze zagen daar geen meisje meer fietsen maar een jonge vrouw, zich bewust van haar lichaam. Trots voelde ik mijn stijve tepeltjes door de rijwind tegen mijn lijf aangedrukte jurkje schuren. Ze zouden daarnaast eens moeten weten dat ik daaronder zelfs geen slipje meer droeg.

Na schooltijd wist ik niet hoe ik mij moest haasten om zo snel mogelijk weer aan te bellen bij de man om Max ‘uit te laten’.

Ook nu zat de man weer achter zijn pc en ik verkleurde van schrik toen ik zag dat hij inderdaad foto’s van mij in het bos met Max zat te bekijken. Foto’s van zijn snuit onder mijn rokje en mijn hand onder zijn buik lieten aan duidelijkheid niets te wensen over. Erger nog was dat hij door scrolde en hij zelfs een filmpje opstartte waarop ik de man aan het aftrekken was en ik hem voorzichtig pijpte. Geschrokken zocht ik om mij heen waar de camera dan wel zou moeten staan en inderdaad, het was me nooit opgevallen. De houding van de man was ook direct anders merkte ik, hij negeerde mij tot nu toe totaal, zelfs toen ik hem groette, en haalde zijn lul uit zijn broek om ermee te spelen, aandachtig het filmpje bekijkend.

Ik wist me met de stilte geen raad, maar voelde wel de bekende kriebels in mijn buik en mijn kutje nat worden toen ik de man met zijn pik bezig zag en zich zat op te geilen op de beelden van mij op zijn beeldscherm. Vooral toen op het beeldscherm de man in mijn mond begon te stoten merkte ik dat ik erg geil begon te worden en wilde eigenlijk naar de man toelopen en zijn pik vastpakken, maar iets in zijn houding waarschuwde mij dit niet te doen. “Kleren uit, alles uit” zei jij mij plotseling, zonder mij aan te kijken. Een rilling ging over mijn hele lijf van opwinding toen ik mijn jurkje uitdeed en uit mijn schoentjes stapte. “Haal Max binnen”, ging hij verder waardoor ik naakt naar de keukendeur liep en deze opende. Max had mij waarschijnlijk al lang opgemerkt, want die vloog enthousiast de kamer in, rende en sprong om mij heen en besnuffelde mijn blote lijf volledig. “Af Max”, klonk het en Max reageerde direct en liet mij met rust. Ik was daar blij mee, want zijn scherpe nagels op mijn blote lijf als hij met dat gigantische lijf tegen mij opsprong waren verre van fijn.

“Kom hier naast me staan met je kont naar me toe”, commandeerde hij waarna ik snel deed wat hij vroeg. Ik stond zo een tijd naast hem, terwijl hij nu andere seksfilmpjes bekeek en mij negeerde. Ook hier weer pijpte een vrouw de man om vervolgens op haar knieën met haar kont naar hem toe, voor hem op het bed plaats te nemen. Haar kont werd gestreeld en een vinger ging door haar bilnaad en masseerde haar sterretje. Ik voelde mijn geilheid toenemen en stak waarschijnlijk onbewust mijn billen wat naar achteren, wat me een pets op mijn kont opleverde. “Wil jij dit ook?”, vroeg hij mij dwingend. ‘Nee meneer, sorry meneer”, loog ik want ik voelde het vocht zich tussen mijn benen verspreiden. Een volgende pets volgde, “je liegt, ik ruik je geil, en vanaf nu noem je me GJ in plaats van meneer”, ging hij verder en schoof zijn bureaustoel naar achteren, trok mij met mijn rug naar hem toe tussen zijn benen en zei: “voorover bukken, en snel”. Ik bevond mij nu, met mijn armen leunend op het bureau voor het beeldscherm, min of meer in dezelfde positie als de vrouw op het beeldscherm, met mijn gezicht er vlak voor en GJ achter mij.

Hoewel hij niets kon zien omdat ik ervoor stond, ging hij hetzelfde bij mij doen, hetzelfde wat ik vlak voor mijn ogen zag gebeuren op het scherm. GJ had het filmpje waarschijnlijk al vele malen gezien want wat hij deed ging vrijwel gelijk op met het filmpje. Zijn vinger masseerde mijn kontgaatje wat heerlijk aanvoelde waardoor ik automatisch mijn kontje verder naar achteren stak. “Benen wijd”, commandeerde GJ, wat ik maar al te graag deed. Mijn kutje jeukte van geiligheid en wilde niets liever dan daar ook gestreeld worden. Ik kon dan ook een zachte kreun niet onderdrukken toen zijn vinger mijn kontje verliet en richting mijn natte lipjes gleed. Automatisch bood ik mijzelf nog meer aan door nu ook mijn bovenlichaam op het bureau te laten rusten en mijn kont en kutje nog beter bereikbaar voor hem te maken. Ik keek nu tussen mijn borstjes door naar mijn kutje en zag zijn vingers in beeld komen, de binnenkant van mijn dijbeen knedend.

Gespannen wachtte ik af, ik zag niet meer wat er op het scherm gebeurde maar hoorde de geluiden wel en was gefixeerd op zijn vingers. Mijn kutje hunkerde om aangeraakt te worden en zacht zuchtend van opwinding bewoog ik mijn kutje richting zijn vingers.

“Ben je geil meisje?”, hoorde ik hem achter mij grinniken, “zeg het me!”. “Ja GJ, ik ben geil”, hoorde ik mijzelf schuchter zeggen, en tot mijn eigen verbazing: “wilt u alstublieft mijn poesje strelen?”. “Toe maar, nog wensen ook”, hoorde ik achter me, waarop hij zijn middel vinger zachtjes mijn kutje in drukte. Ik voelde mijn adem stokken en probeerde mijn kutje om zijn vinger te klemmen om deze niet meer los te laten toen hij zijn vinger heen en weer begon te halen. Wat een heerlijk gevoel was dat, heel anders dan de likkende Max of mijn vingers op mijn klitje, maar ook een intens lekker gevoel.

‘Hoe zou het voelen als ik een echte dikke mannenlul daarbinnen zou voelen’, vroeg ik mijzelf af toen het gevoel nóg lekkerder werd toen GJ zijn duim op mijn kontgaatje drukte. Een kreet van teleurstelling ontsnapte mij toen hij vrij bruusk zijn vinger uit mij haalde en langzaam richting mijn kontgaatje liet glijden. Ik hield van schrik mijn adem in toen hij zijn natte vinger voorzichtig mijn kontje in drukte, wat vrij makkelijk ging. Sterker nog, het gevoel werd steeds lekkerder toen hij ook hier zijn vinger langzaam heen en weer begon te halen, dieper en dieper. Plotseling schoot door mijn gedachten dat ik hier thuis dus ook mee kon experimenteren, wat mij gek genoeg een euforisch gevoel gaf.

Ook nu stopte GJ plotseling, haalde zijn vinger uit mijn kontje en liet mij met een leeg gevoel achter.

Ik hoorde hem opstaan en hoorde dat zijn broekriem op de grond viel, ‘stond hij nu naakt achter mij?’. Even sloeg de paniek toe en liep er een rilling over mijn lijf toen ik zijn harde lul tegen mijn bilnaad voelde. Hij boog zich over mij heen, wat mij gek genoeg een gevoel van warmte en liefde gaf, en zocht met beide handen mijn borstjes op en kneedde deze zachtjes, terwijl hij zijn lul heen en weer door mijn bilspleet liet glijden.

Mij overviel plotseling het gevoel begeerd te worden, dat iemand mij lief vond, iets wat thuis en op school nou niet bepaald het standaard beeld was, en gaf mij volledig aan GJ over door mijn billen tegen zijn stijve lul te drukken. GJ streelde nu richting mijn buik en verdween met één hand tussen mijn benen en begon mij weer tussen mijn natte lipjes te strelen, ondertussen zijn lul ritmisch heen en weer halend tussen mijn bilspleet. ‘Wat een geil gevoel’, ging er door mij heen en voelde dat een orgasme er aan zat te komen, puur van zijn lichaam en bewegingen op en met mijn lichaam, alsof we één waren.

Een verliefd gevoel overviel me toen GJ in mijn oor fluisterde “toe maar meisje, laat je maar gaan”, terwijl zijn vinger nu vol mijn klitje begon te strelen. De eerste aanraking zorgde al voor een spastische schok door mijn buik en onderlichaam en nog steviger drukte ik mijn kont tegen zijn lul aan toen ik mij niet langer kon inhouden en kreunend op zijn strelende vinger klaarkwam.

Terwijl ik klaarkwam tilde GJ mij plotseling bij mijn bovenbenen op, stak zijn lul tussen mijn benen door en bewoog zijn dikke pik schurend tussen en langs mijn schaamlippen, met zijn eikel telkens mijn gloeiendhete klitje aantikkend. Het gevoel van die dikke pik langs mijn lipjes én mijn gestimuleerde klitje liet mij weer klaarkomen, nog heftiger als de vorige. Ik perste mijn benen tegen elkaar om te ontkomen aan zijn lul tegen mijn overgevoelige klitje, waarop GJ alleen nog met zijn stijve lat tussen mijn bovenbenen gekneed zat. Deze druk werd ook hem teveel en ik voelde zijn pulserende lul zich ontladen van zijn zaad. Ik voelde het zaad tegen en langs mijn lipjes spuiten en vroeg mij af hoe dat zou voelen als hij in mij klaar zou komen. Uitgeput hing GJ over mijn rug bij te komen van zijn zaadlozing, terwijl ik alles voelde plakken tussen mijn benen, zijn zaad wat zich met mijn eigen kutvocht mengde. Een rilling van opwinding liep over mijn hele lijf toen hij overeind kwam, mij even in mijn billen kneep en zei; “zo meissie, dat was even nodig”.

“Kom maar staan”, dan laat ik je even schoonlikken, zei GJ en riep Max bij zich. Die had geen verdere aanwijzing nodig en stortte zich, met mijn kont tegen het bureau leunend, enthousiast op mijn natte buik en overgevoelige kutje.

GJ liep om het bureau, trok mij aan mijn schouders achterover zodat mijn benen los kwamen van de grond, legde mij op mijn rug op het bureau, pakte mijn hoofd en hield zijn slap wordende lul voor mijn gezicht. “Deze moet ook schoon, ga je gang”, zei hij. Wat onwennig nam ik zijn nu slappe lul in mijn mond en proefde zijn zaad, terwijl Max ervoor zorgde dat ik, mede door deze vernederende houding, voor een derde keer luid en kreunend klaarkwam op de ruwe tong van de wild likkende Max. Wat voelde ik mij een geil sletje, niet in staat mijn kreunen te onderdrukken.

‘Nou, je kwam om Max uit te laten, kleed je aan en ga je gang”, besloot GJ en liep naar de keuken.

Even later liep ik verward met Max door het bos, mij afvragend wat ik allemaal had beleefd in een paar dagen tijd en tegelijkertijd verlangend naar de harde lul van GJ in mijn zeiknatte, strakke kutje. ‘Wanneer zou dat gebeuren?’.

“Morgen ga ik je neuken”, dreunde zijn laatste woorden door in mijn hoofd nadat ik Max had teruggebracht en van GJ afscheid nam. Half verdoofd door deze opmerking liep ik naar huis, mijn mond was kurkdroog van opwinding en ik voelde mijn sappen zich verspreiden tussen mijn lipjes en benen. Thuisgekomen liep ik direct door naar mijn kamer, wierp mij ruggelings op mijn bed en zocht met mijn vingers mijn parmantig uitstekende klitje op om mijzelf te ontladen. Niet veel later kwam ik trillend klaar met in gedachte zijn dikke, harde lul diep in mijn kutje. Hoewel de ontlading groot was, nam het verlangen niet af. Zoals gewoonlijk besteedde mijn moeder geen aandacht aan mij toen we aan tafel zaten waardoor het haar niet opviel hoe afwezig ik was. Deze keer was ik blij dat mijn moeder geen aandacht aan mij besteedde, ik had onmogelijk kunnen ontkennen dat er niets aan de hand was. Later in bed kon ik aan niets anders denken aan wat mij morgen zou gaan overkomen, in gedachte voelde ik GJ zijn harde lul weer langs mijn lipjes glijden en zijn lul heftig kloppen toen hij klaar kwam.

De dag doorkomen op school was een hel, ondanks dat ik een hele vrije middag voor mij had. Ik wilde direct naar GJ maar juist nu eiste mijn moeder mijn aandacht op door uitgerekend nu met mij even wat nieuwe zomerkleren te gaan kopen.

De uren leken dagen te duren voordat we weer terug waren en ik eindelijk mijn gang kon gaan. Het was mijn moeder wel opgevallen dat ik de laatste dagen wel erg snel en vaak wilde wandelen, maar ze had niet echt doorgevraagd. Juist nu was ik blij met haar gebrek aan aandacht en niet veel later liep ik naar het huis van GJ, met knikkende knieën en een heel nat kutje van wat er waarschijnlijk met mij zou gaan gebeuren vandaag.

Het eerste wat mij opviel toen ik binnenkwam was dat zijn bureau volledig was ontruimd, zijn pc met beeldscherm was weg en op het kale bureau lag nu alleen een kleed met daarom een briefje en een blinddoek. ‘Kleed je uit, doe de blinddoek voor en ga op je rug op het bureau liggen, met je knieën opgetrokken en je benen wijd uiteen’, was het enige wat er op het briefje stond vermeld. Ik voelde mijn benen week worden bij de gedachte dat ik zo weerloos op het bureau zou liggen, maar mijn geile nieuwsgierigheid won dit gevecht makkelijk. Even later lag ik volledig naakt en weerloos op het kleed en hield ik onwennig een hand voor mijn poesje, alsof dit mijn naaktheid kon bedekken. Ik voelde mijn tepeltjes keihard overeind staan van de spanning, terwijl ik mijn best moest doen verder van mijn poesje af te blijven.

Plotseling hoorde ik de keukendeur open gaan en hoorde ik de trippelde pootjes van Max, die enthousiast op mij af kwam.

Ik voelde zijn poten aan het kleed trekken toen hij op zijn achterpoten staand mij met zijn snuit probeerde te bereiken maar ik lag teveel in het midden zodat ik Max alleen maar om mij heen hoorde snuiven, telkens een andere positie zoekend om het bureau heen om mij te kunnen bereiken. Toen ik mijn benen iets meer strekte voelde ik hem snuffelen aan mijn voeten en enkels. Een koude rilling ging door mijn lijf toen ik voor mij zag hoe Max mijn kutje nu voor zich zag, te ver weg van zijn natte ruwe tong om mij te kunnen verwennen. Een kreet van schrik ontsnapte mij toen ik plotseling heel zacht een warme hand op mijn buik voelde drukken; ‘GJ stond nu ook naast het bureau’, realiseerde ik mij.

Heel langzaam en zachtjes wreef hij met zijn vlakke hand over mijn buik. Ik voelde tranen opkomen toen ik mij realiseerde dat ik liefdevol werd aangeraakt, iets wat voor mij volledig vreemd aanvoelde. Mijn gedachten. dwaalde even af naar huis, waar liefdevolle aanrakingen verboden leken te zijn, maar al heel snel concentreerde ik mij op zijn hand, die mijn buik zachtjes van links naar rechts streelde. Automatisch zocht ik met beide handen de rand van het bureau op om mijn lichaam nog beter aan te bieden en voelde ik mij mijn billen aanspannen om met mijn buik zijn hand tegemoet te komen. Het gevoel van zijn strelingen zorgde dat ik mijn onregelmatige ademhaling niet kon onderdrukken totdat ik mijn adem voelde stokken toen zijn hand de onderkant van mijn borst beroerde. Een kreun ontsnapte mij toen zijn volle hand mijn tietje bedekte en liefdevol kneep. ‘Jezus, aan deze man wil ik mij overgeven’, bedacht ik mij in een flits waardoor in mijn benen automatisch nog meer opende. Ik voelde zijn eeltige handpalm over mijn stijve tepel schuren terwijl hij zijn hand zachtjes naar mijn andere tietje verplaatste. Nu kwam ook zijn andere hand in actie en beide borsten werden nu zachtjes gekneed, terwijl ik alle moeite had stil te blijven liggen. GJ legde nu weer één hand op mijn buik, terwijl zijn andere hand eerst naar mijn hals gleed, deze streelde om vervolgens via mijn schouder en arm naar mijn hand af te glijden, die nog steeds de rand van het bureau vasthield. Terwijl hij mijn buik kneedde, pakte zijn andere hand mijn pols en bewoog die weg van de tafel. Ik begreep wat hij ging doen en ik zocht met mijn hand tastend zijn lul op. ‘Jezus, wat is hij hard’, ging er door mij heen toen hij mijn hand om zijn keiharde, geaderde lul legde. Automatisch begon ik GJ af te trekken, terwijl ik GJ’s hand voelde zakken naar mijn bolle venusheuvel en zijn vingers op mijn lipjes rustte. Op het moment dat hij iets druk zette, gleden mijn natte lipjes uit elkaar en voelde ik zijn vinger rusten op mijn knopje. Automatisch opende ik mijn dijen maximaal en stootte met mijn billen knijpend omhoog, daarmee tegen zijn vinger oprijdend. GJ liet mij nu even los, trok mij door aan het kleed te trekken naar de rand waardoor hij beter toegang had tussen mijn benen.

Ik lag nu volledig geopend voor hem en waar ik verwachtte dat hij tussen mijn benen zou komen te staan om mij te gaan neuken voelde ik zijn hand plotseling op mijn hoofd en voelde ik zijn natte eikel tegen mijn lippen. Gretig opende ik mijn mond en zoog zijn forse eikel naar binnen, de voorhuid naar achteren duwend. Ik proefde zijn voorvocht en een wilde geilheid overviel me. Wéér realiseerde ik mij wat een vrouw met een man kan doen, hoe geil een man kon worden van een vrouw, maar óók andersom, hoe een vrouw zich helemaal kan overgeven aan haar lusten voor een man. GJ’s vinger gleed nu mijn kutje in, terwijl de palm van zijn hand mijn knopje stimuleerde. “Max, kom”, hoorde ik GJ zeggen, en knipte met zijn vingers. Direct daarna voelde ik de hete adem van Max boven mijn kutje, gevolgd door zijn natte neus die snuffelend langs mijn kutje gleed. Toen de eerst lik van zijn ruwe tong tussen mijn lipjes gleed, kon ik even niets anders dan mijn hoofd achterover gooiend een luide kreet van genot te laten ontsnappen. GJ pakte mij direct bij mijn haren en dwong me zijn lul weer te pijpen, wat mijn genot en geilheid alleen maar deed toenemen. ‘Ik werd gebruikt’ en was er trots op!

Max likte mij nu enthousiast en in hoog tempo wat ervoor zorgde dat ik mijn onderlichaam voelde schokken van genot. Ik wist dat een explosie niet lang op zich zou laten wachten en pijpte GJ zo diep mogelijk, mijn lippen strak om zijn eikel geperst. Dit liet ook GJ niet onberoerd en hij begon nu zelf ook neukbewegingen te maken. De wetenschap dat ik de macht had over GJ zijn genot én de ruw likkende tong van Max deed mij ongekend heftig klaarkomen. Ik pakte GJ bij zijn klootzak en trok hem naar mij toe, zijn eikel slikkend mijn slokdarm in duwend. Dit was GJ teveel en ik voelde zijn dikke geaderde lul heftig schokken toen hij zijn zaad mijn slokdarm binnen spoot. De heftige kokhals neigingen onderdrukkend voelde ik een tweede orgasme opkomen waardoor ik mijn hoofd wegtrok en sidderend klaarkwam op de tong van Max. Naar adem snakkend zag ik de lul van GJ nog een paar keer zaad uitbraken, wat deels op mijn gezicht en bovenlichaam terecht kwam.

Ik wist op dat moment dat ik pik verslaafd was en liet mijn lichaam ontspannen op een zij vallen, daarmee Max niet langer de kans gevend mij te likken. GJ stond voor mij bij te komen van zijn orgasme en ik nam het initiatief door zijn verslapte lul in mijn mond te nemen en schoon te likken en te zuigen.

Terwijl GJ mijn lichaam stond te strelen voelde ik zijn lul weer stijf worden. ‘Wat heb je een prachtig lichaam”, hoorde ik GJ voor de eerste keer vandaag wat tegen mij zeggen. Ik reageerde trots door met mijn tong over zijn eikel te strelen, ondertussen zachtjes in zijn ballen knijpend. Nog steeds geblinddoekt voelde ik hoe GJ zich van mij los maakte. Ik liet mij weer op mijn rug rollen en hoorde een stoel schuiven. GJ opende mijn benen weer en ik voelde hoe hij tussen mijn benen op de stoel ging zitten, ondertussen de binnenkant van mijn benen strelend.

Hij pakte mij bij mijn bovenbenen en trok mij op het kleed naar zich toe en legde mijn benen op zijn schouders. Mijn benen vielen automatisch verder open toen ik zijn adem boven mijn poesje voelde. Zachtjes likte GJ mij over mijn lipjes en besefte ik mij dat ik voor de eerste keer door een man gebeft ging worden. Ik voelde dat ik mijn bilspieren weer aanspande en mij zodoende volledig aanbood, terwijl mijn handen mijn tietjes opzochten en deze begonnen te kneden. GJ zocht nu nieuwsgierig met zijn tong mijn opening en stak zijn tong zo diep mogelijk naar binnen, met zijn neus tussen mijn schaamlipjes drukkend. ‘Oh, ik wil gevuld worden, ik wil geneukt worden, ik wil zijn dikke lul diep in mijn kutje voelen’, bedacht ik mij luid zuchtend. GJ duwde mijn knieën nu naar mijn schouders waardoor mijn bolle billen nu vrij kwamen. Nieuwsgierig likte GJ de achterkant van mijn kutje en liet zijn tong tergend langzaam afzakken naar mijn anus. Dat gevoel zorgde dat het sap uit mijn poesje werd gedrukt, wat langzaam richting mijn anus droop. Toen zijn tong mijn kringspier bereikte kon ik mijn wellust niet bedwingen en kronkelde mijn onderlichaam onder zijn mond, met zijn beide handen mijn knieën richting mijn schouders drukkend.

Plotseling liet hij mij los, waardoor mijn benen naar beneden langs de tafel vielen. GJ stond op, pakte zijn forse lul vast en plaatste zich tussen mijn benen. Hij pakte mijn benen weer op en legde mijn hielen tegen zijn schouders. ‘Ik ga geneukt worden’, schoot het half paniekerig door mij heen, terwijl GJ zijn staalharde erectie tussen mijn schaamlippen legde, met zijn eikel mijn parmantig uitstekende knopje aanrakend. Langzaam haalde GJ zijn lul langs mijn schaamlippen heen en weer, wat mijn knopje maximaal masseerde. Langzaam ontspande ik mijzelf en trok met beide handen mijn buik strak, waardoor mijn knopje nog beter bloot kwam te liggen. Net toen ik dacht klaar te gaan komen stopte GJ, pakte zijn lul in zijn hand en verplaatste zijn paarse eikel naar mijn ingang.

Zachtjes voelde ik de druk tussen mijn lipjes toenemen en voelde ik mijn kutsappen zich een weg naar buiten zoeken. Ik keek even op naar GJ, die gespannen kijkend naar zijn lul mijn bovenbenen stevig vast hield en mij verder niet leek op te merken. Weer voelde ik mij als vrouw machtig dat ik met mijn lichaam een man volledig in beslag kon nemen, wat mij het vertrouwen gaf een beetje met mijn onderlichaam te draaien om zijn lul beter voor mijn ingang te krijgen. GJ keek mij even verrast aan en drukte zijn eikel iets verder naar binnen. Hoewel zijn eikel geweldig dik en fors aanvoelde merkte ik van pijn vrijwel niets en voelde ik de wellust weer volop bezit van mij nemen. Ik wilde mijn knopje masseren maar was bang dat ik de betovering daarmee zou doorbreken en pakte mijn borsten weer vast en kneep in mijn harde tepeltjes.

De spanning op mijn lipjes was maximaal totdat zijn eikelrand mijn ingang passeerde. ‘Jezus, wat een knots’, bedacht ik mij verwonderd, verbaasd ook dat het paste. GJ drukte zijn lul wat dieper mijn kutje in en haalde deze voorzichtig wat heen en weer. ‘Ik wordt geneukt’, realiseerde ik mij trots en trok mijn buik weer strak om te zien hoe zijn lul in mijn kutje strak. GJ begon nu het tempo wat op te voeren en kwam steeds iets dieper in mij, totdat ik een wat stekende pijn voelde. Ik verkrampte daardoor wat waardoor GJ zijn lul terugtrok en even stil hield, zijn eikel langs mijn ingang heen en weer halend.

Even hield hij stil, streelde mijn dijbenen waardoor ik wat ontspande en stootte plotseling in één keer zijn lul tot aan zijn zak mijn kutje in. Een gil ontsnapte mij toen ik even een stekende pijn in mijn kutje voelde en ik mij realiseerde dat ik geen maagd meer was. GJ stopte niet maar haalde zijn drijfstang nu in hoog tempo door mijn kutje waardoor de pijn snel plaats maakte voor een fantastisch gevoel.

“Oh ja, ik word geneukt, neuk me GJ, oh, wat lekker”, hoorde ik mijzelf mompelen, wat voor GJ een vrijbrief was mij diep en hard te neuken. Hij boog zich nu voorover, pakte mij bij mij schouders en beukte ongecontroleerd op mij in, waardoor zijn geaderde lul maximale wrijving met mijn knopje had. Ik voelde een ongekend orgasme door mijn lijf gieren toen ik mijn benen de lucht in gooide en mijn hielen op zijn kont drukte om GJ nog dieper in mij te kunnen ontvangen en kneep daardoor met alle kracht die ik in mij had mijn lipjes om zijn lul. GJ neukte mij nu als een bezetene en een volgend orgasme overviel mij, waarbij ik het gevoel had dat ik tegelijkertijd plaste. De tranen liepen nu over mijn wangen van de orgasmes die mij bleven overvallen, met zijn dikke lul die mijn strakke kutje geselde. GJ kwam nu overeind, neukte mij in een waanzinnig tempo en kijk mij glazig aan, totdat hij plots zijn lul uit mijn kutje haalde, zijn lul strak trok en een straal zaad uit zijn lul liet ontsnappen, dat tot over mijn hoofd op de tafel terecht kwam. Een tweede straal trof mijn gezicht, daarna één op mijn borsten en eindigde met twee of drie stralen op mijn buik en kutje, verwoed aan zijn lul trekkend.

Ik kwam half overeind en zag dat een plasje vocht met licht oranje kleur op het kleed liggen als bewijs dat ik mijn maagdelijkheid had verloren. Vanaf nu was ik een vrouw en was ervan overtuigd deze status met overtuiging uit te dragen. Seks was vanaf nu een levensbehoefte voor me, ik kon niet wachten om weer geneukt te worden.

GJ stapte tussen mijn benen uit, riep Max bij zich die wild snuffelend en likkend tussen mijn benen zijn schoonmaak werkzaamheden begon uit te voeren. Voor mij een reden mijzelf weer achterover te laten vallen, met mijn vingers mijn lipjes uit elkaar trekkend om Max ook goed toegang tot mijn kootje te geven. Niet veel later kwam ik weer spastisch bewegend klaar.
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

De Eerste Keer...Door: BFSM
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Eerste Keer, Meesteres,
"Het was al jaren lang een droom en verlangen om een sub te zijn voor een echte meesteres. Mijn partner staat wel open voor bdsm maar houdt het liever vanilla. Natuurlijk praten we erover en doet ze wel haar best om me toch enige voldoening te..."
22-04
8.7
De FeestavondDoor: Rebeljochem
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Bondage, Pijpen, Vastgebonden,
" Hierbij een kort verhaal wat ik op verzoek van een vriendin geschreven heb. Ik kreeg de opdracht rond een uur of 1500 en moest hem afhebben voor we naar het feest zouden gaan. Ik zou haar ophalen om 1830 dus het was even doorschrijven ... Vandaar ..."
22-04
8.1
Hete Zomer - 7Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Bdsm, Neef, Nicht, Openbaar, Slikken, Squirten, Trilei,
"Met de vakantie die nu wel heel dichtbij kwam voor Carmen, wilde ze haar neef graag nog zien. Voor Ben was dit precies hetzelfde. Het was eigenlijk de bedoeling geweest om al vroeg na het eten naar de film te gaan en dan daarna nog naar hem thuis te ..."
21-04
9.1
EmilyDoor: Angela
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Slavin, Sm,
"Emily was al vroeg gefascineerd door de duistere kanten van haar verlangens. Als een bloem die gedijt in de schaduw, bloeiden haar diepste fantasie n in stilte en geheimhouding. Opgegroeid in een nette omgeving, voelde ze de last van hoge verwachtin..."
21-04
7.9
Kort, Krachtig &... - 3Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Fetisj,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
19-04
7.4
Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.5
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
9.0
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.6
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.8
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.6
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.3
Klik hier voor meer...