63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Ronneke 2
Datum: 07-06-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 3814
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
De belevenissen in galerij Sergio werden bezegeld met een tongzoen beneden en Sergio beloofde dat hij Paulo wel iets zou laten weten wanneer de fotosessie kon plaatsvinden. Een zalige siësta later verliet ik de galerie en ging met nieuwe moed richting prof Paulo.

Het lukte me maar niet om de geile beurt van daarnet uit mijn hoofd te krijgen. Dit cowgirl neuken was werkelijk mijn lievelingsstandje en dat ik het in reverse modus mocht beleven was top. Ondertussen was ik bij het huis van mijn prof aangekomen en net op het ogenblik dat ik wilde aanbellen ging de deur open en zijn secretaresse wenste me nog een fijne namiddag en stapte in een klaarstaande wagen.

Ik ging binnen en het was even denken welke deur het was of zou ik in de wachtkamer op hem wachten? Het zou wel leuk zijn om hem eventueel te verrassen dacht ik en net toen ik de deur van de studeerkamer wilde openduwen hoorde ik aan de trap een gekreun en gehijg. Het was duidelijk dat het van boven kwam. Onze professor had blijkbaar geen siësta genomen of er was misschien nog een andere ijverige student die hij nog wat moest bijbrengen.

Het nieuwsgierige jongetje in me nam het van me over en terwijl het gekreun steeds luider ging, begon ik behoedzaam de trap op te gaan. Eenmaal aan de deur, waar het gekreun nu duidelijk klonk, probeerde ik die voorzichtig te openen in de hoop dat hij niet begon te piepen. De kleine opening liet me toe de plaats in te kijken en het geluk lachte me toe. In de spiegel kon ik het geile schouwspel gadeslaan. Ik zag hoe Paulo in zijn kont gebeukt werd en hoorde allerlei geils dat er werd uitgekraamd, waar ik niks maar dan ook niks van verstond. In elk geval het gejammer en geroep had zijn effect bij de man die hem heftig aan het palen was.

Hij trok de prof steeds harder bij zijn heupen en schreeuwde hem wat toe. "Vagabundo" ik begreep onmiddellijk dat hij Paulo uitschold voor een slet. MAAR ...de stem klonk me bekend in de oren. Verdorie dacht ik, het zal toch niet waar zijn dat ...Antonio? Na een paar dagen vertoeven bij hem was ik 100% zeker dat het zijn stem was.

Ik durfde de deur niet verder openduwen en keek met groeiende belangstelling in mijn slip naar iets wat ik niet verwacht had. Het was alléén jammer dat ik niks begreep van het gejammer en het hijgend gekreun. "Vagabundo" was voor mij het enige herkenbare en ik moet zeggen het werd herhaaldelijke keren naar het hoofd van Paulo geslingerd door Antonio.

Toen Antonio mijn prof iets te hard beukte, schoof deze wat opzij en zag ik waar het echt om ging tussen die twee. Ik vond het al vreemd dat Paulo niet verbaal reageerde en toen ik de ball gag in zijn mond zag wist ik direct waarom. Twee kettinkjes slingerden voor zijn borst en ik zag dat twee stevige tepelklemmen zijn tietjes sierden. Het geile zicht om mijn prof zo te zien kronkelen deed me vermoeden dat zij beiden niet aan hun proefstuk waren. En die gedachte werd bevestigd toen mijn ogen een paar andere strakgespannen kettingen volgden en een lockdown kuisheidkooi om zijn pik zag.

Wat gebeurt hier allemaal flitste door mijn hoofd maar ik vond het wel een heerlijk opwindend schouwspel. Antonio begon ongecontroleerd te hijgen en trok aan de kettingen. Paulo kreunde het gesmoord uit van de pijn dacht ik maar mijn Papai trok zich daar niks van aan en bereikte even later zijn hoogtepunt. Zelf had ik mijn pik de nodige vrijheid gegeven want de omknelling bleek ook onhoudbaar. Mijn handen gingen op en neer en toen Antonio brullend klaarkwam werden mijn handen gezegend met mijn eigen zaad.

Ik hoopte dat mijn licht gekreun niet tot in de kamer was doorgedrongen en vlug probeerde ik mijn lekkende pik weer weg te stoppen. Antonio was werkelijk tot het uiterste gegaan. Ik zag dat hij met knalrood hoofd van de inspanning uit de kont gleed van Paulo en hem toch met één hand op zijn plaats hield. Zijn andere hand had plots een klaarliggende metalen buttplug vast en moeiteloos verdween die in het grotje van mijn leraar. Hij bevestigde die met een ketting aan de peniskooi, trok die strak aan en na een paar tikken op zijn billen en plug, begon Papai zich aan te kleden. Zijn, met zijn eigen sperma, besmeurde pik wreef hij samen met het overtollige zaad over het trillende lijf van Paulo.

Vlug maakte ik me uit de voeten en ik kon me net op tijd in de wachtkamer verbergen want ik hoorde hoe Antonio de trap af kwam en de voordeur achter zich dicht deed. Het leek alsof hij na deze wilde neukbeurt snel naar huis wou.

Ik deed de voordeur terug open en gooide die luid genoeg dicht in de hoop dat Paulo me zou horen. Aan de trap wachtte ik even en ik hoorde een licht gekreun, geroep en ik riep de prof bij zijn naam. Het gejammer klonk iets luider en ik begaf me vlug naar boven. De deur die ik daarnet had opengehouden stond nu wagenwijd open en ik zag een duidelijk uitgeputte Paulo liggen.

Ik bevrijdde hem van zijn ball en keek hem vragend aan. Veel kon hij niet uitbrengen. "Mais tarde , later" zei hij voortdurend, ik vroeg hem of hij iets wou en het enige dat hij kon uitbrengen was 'Agua , water '

Ik snelde naar beneden en vulde een glas water en eenmaal terug boven zette ik die aan zijn lippen. Geheel onschuldig vroeg ik hem wat er gebeurd was doch Paulo wilde zo vlug mogelijk van zijn accessoires vanaf. Hij zei me waar het sleuteltje lag en toen ik de lade opentrok bleek die dan nog eens vol plugs en dildo's te liggen. Genoeg speelgoed flitste door mijn hoofd.

Bevrijd van alles dankte hij me maar hij bleef voortdurend beschaamd naar beneden kijken. Hij zat nog steeds naakt bij me en ik zocht iets om hem te bedekken. Uiteindelijk trok ik mijn shirt uit en trok het over zijn hoofd om hem vervolgens tegen mijn naakte bovenlijf aan te trekken. Ik voelde hoe hij nog trilde van de doorstane emoties en ik streelde hem. Vandaag zou zeker géén les meer volgen en ik concentreerde me op Paulo. Langzaamaan begon de rust bij hem terug te keren en wou ik hem wel uithoren. Ik was benieuwd wat hij te vertellen had.

Gelegen in mijn armen vertelde hij dat net nadat ik vertrokken was zijn meester binnenkwam. Hij verzweeg wijselijk de naam maar ik wist wie hij bedoelde en dat vertelde ik hem ook niet natuurlijk. "Mestre, meester" vroeg ik verbaasd, "heb jij een meester?" Paulo knikte beschaamd doch ik stelde hem gerust dat ik wel zou zwijgen. Hij gaf toe dat dit niet nodig was en dat er heel wat mensen zijn "gehoorzaamheid" kenden. Zijn meester vond er genoegen in om hem volledig gebruikt en gebonden achter te laten tot iemand hem vond. Meestal was dit zijn secretaresse of zijn Poolse poetsvrouw die hem in de ochtend dan naakt vonden.

In het begin vond hij het héél vernederend maar anderzijds genoot hij van die vernedering. Aanvankelijk vond hij het beschamend tegenover het personeel doch na een tijdje wendde hij eraan en vond hij het best geil. Maar vandaag was zijn meester extra geil geweest en kwam hij de lessen voor zijn schoonzoon in natura betalen. Ik begreep meteen dat het over mij ging maar liet het mijn prof niet blijken.

Daarnet was hij blijkbaar flink te keer gegaan en had hij Paulo duidelijk laten voelen wie zijn eigenaar was. Hij bekende me dat Antonio nog nooit zo geil was geweest maar gaf ook toe dat neuken met hem en hem gehoorzamen alleen nog maar toe nam.. Wat anders twee stevige beurten waren, was vandaag een heftige 3u uitgewoond geworden. Zelfs de momenten van even op adem komen waren momenten waar een dildo me verder uitputte en op het einde liet ik alles toe, volledig overgegeven aan hem. Maar ik kan niks weigeren, ik ben zijn bezit en dat al meer dan 15j vertelde Paulo me.

Paulo kwam stilaan weer op krachten en ik liet hem even recht staan. Deze geile zaadslet rook naar het zaad van mijn Papai en het geile papje plakte overal, vooral in zijn bilspleet. Ik was wel opgewonden geraakt deze beiden bezig te zien en ik hoopte maar dat Antonio me niet op die manier zou behandelen. Ik twijfelde of ik Paulo zou vertellen wat ik gezien had doch besloot wijselijk te zwijgen.

Samen zochten we de douche op, Paulo had behoorlijk wat moeite om te stappen vond ik en glimlachte en dacht aan de eerste beurt met Armando. Stappen was ook toen géén pretje geweest voor mij.

Mijn prof liet het water over zich stromen en zonder veel tegenstribbelen liet hij me toe dat ik zijn bijna toegeplakte kont spoelde. Het lauwe water deed hem goed kreunde hij en spreidde zijn benen optimaal. Wat een slet moest ik toegeven. Daarnet half van de wereld geneukt en nu alweer genieten van lauwe stralen in zijn tunnel. En dan verweten ze mij dat ik een geile slet was.

Paulo bedankte me toen we weer beneden waren en zei me dat we de gemiste les wel zouden inhalen. Hij ging me nog wat oefeningen doorsturen en zou dan morgen wel herhalen met me. Ik vond hem uitgeput en vroeg of hij nog een leerling had deze avond. Hij knikte bevestigend en zei dat hij die ieder moment kon verwachten. Ga je die nog aankunnen vroeg ik uitdagend waarop hij antwoordde dat hij dit beertje wel aankon en hij de leiding had over hem.

Portugezen leken nooit op te geven en mijn keuze hier een nieuw leven te beginnen beviel me meer en meer. Mannen leken hier geen moeite te hebben om een andere man te neuken. Ze spraken je direct aan en je hoefde nooit lang na te denken wat ze verwachten van je. Een verschil in leeftijd neukten ze gewoon weg en je kreeg het nodige respect van ze, hoe je er ook uit zag. Genieten kwam hier echt wel op de eerste plaats en niet de seks.

Net toen ik de deur uitging stond ik oog in oog met een tamelijk jonge kerel. Bijna 2m groot en stevig bourgondisch gebouwd, een beertje dat je zo naar bed zou meenemen. In mijn gebrekkig Portugees wenste ik hem een goede avond en de jongen glimlachte en verbeterde me. Toen de deur achter me sloot, begon ik te fantaseren wie wie zou neuken maar uit de woorden van Paulo had ik opgemaakt dat hij het voortouw wel zou nemen. Ik wou dat ik een vlieg was nu.

Na een redelijk gevulde dag nam ik weer de metro en zonder problemen bereikte ik de woning van Pedro. Mijn geile vriend was nog niet thuis en ik vroeg Amanda of ik nog de tijd had om even een douche te nemen vooraleer we gingen eten. We zijn hier in Portugal zij ze lachend en dat wil zeggen voor 20u30 wordt niet gegeten, dus alle tijd schatje, ga je gang!

Mij viel het op dat mensen hier alle tijd hadden maar ook vriendelijk waren en dat beviel me enorm. Na jaren van opgejaagd leven was ik met mijn 21 hier in een paradijs gekomen vond ik. Dat ik soms eens in het aars paradijs vertoefde was mooi meegenomen.

Na een verkwikkende douche, ja aan de temperatuur zou ik me nog moeten aanpassen,opende ik naakt op bed mijn laptop en klikte ik aan wat Paulo me had toegestuurd. Een paar reeksen oefeningen verschenen op het scherm. Plots viel mijn oog op een video bestandje en natuurlijk moest ik meer weten. Ik opende de video en zag mijn neukpartij met Sergio verschijnen. Hoe kan dit nu vroeg ik me af. Veel uitleg zocht ik er niet achter, Sergio had alles stiekem gefilmd en dan doorgestuurd naar Paulo. Ik herbeleefde nog eens het geile samenzijn met Sergio en voelde mijn pik wel groeien in mijn hand.

"Zal ik even helpen" hoorde ik een stem me vragen en toen ik opkeek stond Amanda plots naakt achter me. Hoewel ik nog nooit met een vrouw iets had, kon ik niet anders zeggen dat zij een mooie donkere schoonheid was. Haar lichaam parelde in het avondlicht, haar aanwezigheid zorgde voor zenuwachtigheid bij me. Na voor het eerst een man geneukt te hebben, leek me dit een brug te ver en ik bekende haar dit eerlijk.

Amanda kwam dichter en legde een vinger op mijn lippen en keek me mysterieus aan. Ik kon géén hoogte nemen van haar aanwezigheid noch van haar bedoelingen. Ze nam de laptop, legde die weg en haar geurige lichaam bedwelmde me lichtjes. Deze meid was opgewonden geil, zoveel was zeker. Plots nam ze mijn pik vast en begon ze te trekken, ik wou haar wegduwen maar ze verraste me met haar kordaatheid.

Ze duwde me op mijn rug en bleef melken tot ik het plots niet meer hield en ik haar hand en mijn buik volspoot. Pfff geil vond ik. Maar Amanda had duidelijk goed nagedacht over wat ze wou. Ze nam me bij de heupen en draaide me doggy.

Meteen schoten de woorden van Pedro door mijn hoofd "ze beheersen de strapon"!!! Ze trok mijn benen wijd uit elkaar en met mijn zaad smeerde ze mijn sterretje in en liet ze mijn kutje kennismaken met twee neukende vingers.

Ik was duidelijk verrast door haar gretigheid en ze pompte haar vingers diep in me en mijn weerstand brokkelde af. Amanda bleef me verder bewerken en opgewonden geil liet ik het toe. " je geniet hé slet " fluisterde ze in mijn oor en ik kon niet anders dan het toegeven. Waar ze een dildo had gevonden weet ik niet maar plots gleed hij mijn spleet door, kreunde ik luid en duwde Amanda het kille ding mijn tunnel in. Behoorlijk erdoor gevuld werd ik klaargestoomd voor haar ultieme genieten. Ze bleef maar in en uit mijn kutje rammen en mijn kreunen en hijgen vulde mijn kamer.

"Ik ga je laten smeken geile teef, jij ben gewoon een hoerige slet en dat kan je voor ons niet wegsteken.Je bent een geile hete donder" zei ze opgewonden.. Ze duwde de dildo helemaal mijn kont in en hield die op zijn plaats. Mijn kutje zat vol en toen ze weer terugtrok werd ik gevuld door iets groter iets dikker. Amanda had een strapon omgedaan en zij beukte nu mijn kutje ongenadig hard. Vandaag had ik genoeg variatie gehad en gezien en ik sloot de ogen en liet me als een gehoorzame teef gebruiken.

Amanda had er duidelijk plezier in want ze bleef me maar neuken en ik kreunde en gilde dat het een lieve lust was, wat achteraf gezien ook wel zo was geweest. Deze donkere geile meid wist wat ze deed en ik vroeg me af of ze door Antonio was opgeleid. Wat ik van hem zag deze namiddag had me overvallen en verrast en nu kreeg ik van haar een voorsmaakje of schatte ik dit nu verkeerd in?

Ik voelde onder haar geneuk mijn handen en knieën verslappen en toen ik me uitgeteld op het bed liet vallen wist Amanda dat ze me in haar macht had. " Teef , je weet wat je kan verwachten nu als ik je wil! Ik duld géén nee, dat besef je toch?" zei ze gebiedend. "Ik knikte van ja, in de hoop dat die kille namaakpik uit mijn kutje zou verdwijnen maar doordat ik niks antwoordde, duwde ze die nogmaals tot het einde in mijn soppende tunnel. "Antwoord slet!" krijste ze van geilheid en spankte me keihard.

Paulo had deze namiddag ook bijna géén krimp gegeven, en ik probeerde stoer haar niet de indruk te geven dat ik ervan genoot. Het neuken door haar strapon en nu deze klappen op mijn kont, brachten me in een geile roes, een roes die ik nog niet veel beleefde. Deze geile keukenmeid schepte er genoegen in me flink te spanken en me erdoor weer hard te maken. "Oooh kijk mijn teef vindt het precies leuk of vergis ik me vieze slet?" Deze keer gaf ik het toe en mijn antwoord leek haar te bevredigen.

De namaakpik verliet mijn grot en met een rood achterwerk liet ze me achter. Wat een dagje was me dit vandaag flitste er door mijn hoofd. Wat moest ik hiervan denken? Had Portugal , had dit huis nog meer geheimen?
Trefwoorden bij dit verhaal: Jong En Oud, Portugal, Strapon, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...