Klik hier voor meer...
Door: DAts
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4225
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Heibel In De Tent
weer een aflevering over Douwe's baantje bij de sexclub. Romantiek is weer ver te zoeken, dus ik houd het bij Hetero dit keer.

‐---

Het slot van de vorige aflevering:

Ze wachtte even. “Ik heb Mieke gevraagd of jij bij haar mag slapen. Dan heb je er geen last van als ik een beetje luidruchtig ben”, refereerde ze aan mijn eerste avond in Eindhoven. “En hoef je niet bang te zijn voor nachtmerries terwijl je alleen bent.” “Ik zie wel”, antwoordde ik, “je weet dat ik Mieke geen valse hoop wil geven.” “Geloof mij maar, Douwe, die heeft ze niet. Het enige wat zij wil is een beetje tederheid en aandacht. Die heeft zij in ruil zelf ook in overvloed te geven. Zij gaat echt niet denken dat jij haar geliefde bent.” Daar was ik nog niet zo zeker van.

Ik fietste naar de club. Ik was er mooi op tijd, de dames druppelden binnen. Ik zag een aantal nieuwe gezichten. Chantal, Michelle, Desiree, Lora. Allemaal gekleurde dames die ik nog niet eerder had gezien. Mieke was er, Tiny, Jantine. Lindsay ontbrak vanavond. Ik werkte weer samen met Joel.

De avond begon al goed. Een groepje aangeschoten Engelsen begon meteen agressief te worden toen we ze de toegang weigerden. “Sorry guys, we’re not allowed to let you in.” Ik liet ze het pictogram zien met daaronder in meerdere talen, waaronder Engels: “No entrance for people under influence of alcohol or drugs.” Ze lieten zich niet wegsturen. Ik drukte op de stille knop voor politieassistentie. Even later kwamen er twee politieauto’s met zwaailicht. De Engelsen leken nog even amok te gaan maken maar dropen toen alsnog af.

Twee agentes kwamen even een praatje maken, ook al omdat ze hadden gehoord dat er een nieuwe uitsmijter was. Eén van hen herkende ik: het was Ans, de rechercheur die Erna twee weken geleden ondervraagd had! “Nou ja, Kitty, ik heb al eens gesproken met deze meneer. Misschien heb je ervan gehoord. Twee weken geleden werd hij aangevallen door twee kerels met een mes. Hij wist ze allebei uit te schakelen.” “O, was hij dat! Nou, dan ben je hier wel op je plek als uitsmijter.” Ze wist haar minachting met moeite verborgen te houden. Ik bedankte hen voor de vlotte assistentie. “Deze lui houden we een beetje in de gaten, we verwachten vanavond wel meer gedoe in de stad. PSV speelt morgen een oefenwedstrijd tegen een Engelse club. Dat is altijd ellende”, zei Ans. “Nou, sterkte ermee. Ik hoop dat wij niet te veel van die lui voor de deur krijgen.”

Even later kwam er weer een groepje Engelsen, maar zij hadden geen drank op. Ook geen dugs, zo te zien. Ik liet er twee blazen, maar ze waren zo negatief als wat. Ik was er niet gerust op. Binnen was er drank genoeg verkrijgbaar en Engelsen kunnen vreselijk gewelddadig worden als ze gedronken hebben.

Vanavond kwamen er wel drie vrijgezellenclubjes. Daarmee begon de lounge van de club eigenlijk te vol te raken. Ik overlegde even met Cora. “Hoeveel mensen kunnen we eigenlijk hebben? Er zijn er nu al zeker vijfentwintig binnen.” “Dertig is max. Ik heb vanavond maar elf meiden, Joyce heeft afgezegd.”

Er kwam nog een groepje. Een heel raar groepje. Twee mannen en twee meiden. Het kwam bijna nooit voor dat er vrouwen op bezoek kwamen. Wat moesten die in een hoerenkast? Maar er stond niets in het reglement. Ik had er geen goed gevoel bij. Weer hield ik even ruggenspraak met Cora, terwijl Joel het groepje aan het lijntje hield. “Wat doen we met meiden?” “Hoe bedoel je?” “Er staat een groepje met twee meiden voor de deur.” Cora dacht even bliksemsnel na. “Als ze de hoer willen spelen, best, maar dan wel met afdracht aan mij. Per seksuele handeling vijfentwintig euro.” “Krijg je daar geen gelazer mee? Ze staan niet geregistreerd.” “Die gok nemen we maar.“

Ik ging terug naar het clubje. “neem me niet kwalijk als ik een brutale vraag stel, maar wat zoeken jullie meiden in een hoerentent?” De ene zei stoer: “Wij willen het wel eens meemaken. We hebben afgesproken dat we voor deze mannen de hoer gaan spelen.” “Dat is prima, maar dan wel volgens de spelregels van het huis. De hoer draagt vijfentwintig euro per seksuele handeling af aan de bedrijfsleiding. Overal staan beveiligingscamera’s, daar kun je je niet aan onttrekken. Geen onveilige seks, ook niet als één van de heren je vriendje is. Een man die het probeert wordt er onmiddellijk uit gezet. O ja, en nog iets: een klant die een hoer benadert die niet bezet is mag niet geweigerd worden, behalve als hij zich onheus gedraagt. We willen geen discriminatie. En jullie hebben geluk. We komen vandaag één dame te kort, er is dus een afwerkkamer voor jullie beschikbaar. Die moeten jullie maar samen delen.” De vrouw schrok wel even toen ze hoorde dat ze geen klanten mocht weigeren. Dat betekende dat ze het eventueel ook met een vreemde zouden moeten doen. Toen trok ze haar schouders op. “Nou, Truus, dan krijgen we the real experience”, grijnsde ze. “Oké, Amy, let’s go!” Gods wereld heeft vreemde kostgangers.

De tent was nu vol. Voorlopig konden we geen mensen meer toelaten. Joel zette het bordje ‘vol’ op de deur. Omdat het zo druk was in de lounge, ging Joel daar posten. Ik nam dit keer de camera’s voor mijn rekening.

Mieke was met één van de vrijgezellengroepjes bezig. Inclusief bruidegom zes man. Cora was nerveus, ze wilde dat de groep zo gauw mogelijk de deur uit werd gewerkt. Mieke gaf de bruidegom-in-spé daarom waarvoor ze gekomen waren en niet meer dan dat: een lapdance en een stel tieten in zijn gezicht. Het groepje joelde en Mieke breide er subtiel een eind aan. Lachend ging de groep weer weg.

Bij het groepje van Jantine ging het er anders aan toe. Net als Mieke had Jantine een striptease en lapdance gedaan, maar nu wilden de vrienden wel even een wip met een hoer. Cora wilde dat zo snel mogelijk gedaan hebben. Ze sommeerde de dames die beneden waren naar het clubje, inclusief de beide beide amateurhoeren. Hun vriendjes stonden de boel nog even aan te kijken, dus ze waren beschikbaar. Onder leiding van Jantine werden de dames naast elkaar op hun knieën gezet, de vier vrienden deden hun condoom om en begonnen alle vier de hoeren te neuken. Ik zag dat beide amateurhoeren er moeite mee hadden, maar ze deden dapper hun best. Hun vriendjes waren minder blij. Ze waren gekomen om hun meisjes als hoer te gebruiken, niet om ze als hoer gebruikt te zien worden door anderen. Al helemaal niet voordat ze zelf aan hun trekken waren gekomen.

De bruidegom van het groepje deed niet mee, Jantine zat naakt op zijn schoot en hitste hem op bij het kijken naar de simultane neukpartij van zijn maten, maar hij gaf geen krimp. Enfin, de maten loosden allemaal binnen een paar minuten hun zaad in hun condoom en ook dit gezelschap vertrok, ze waren zeer voldaan en lieten een dikke fooi achter.

De beide vrienden van Truus en Amy waren woest en wilden verhaal halen bij hun meiden, maar Joel greep in. “Geen ruzie in de lounge! Als jullie je niet kunnen gedragen, dan moet ik jullie helaas vragen het pand te verlaten!” De mannen wisten zich met moeite in te houden, maar zagen toen tot hun ontzetting hun vriendinnen weggekaapt worden door twee van de Engelsen. Dat groepje had al Lora en Desiree toegewezen gekregen, maar deze twee hadden geen zin meer om te wachten. Dus nu ging Amy met een Engelsman naar boven, terwijl Truus op haar beurt wachtte met de andere.

De mannen waren nu witheet. Joel moest opnieuw ingrijpen, de twee wilden zich op Truus en haar Engelsman storten. Joel riep via zijn oortje mijn assistentie in. Cora moest dan de deur en de controlekamer maar even bemensen. Samen wisten we de beide heethoofden te kalmeren. Ik nam ze even apart.

“Jongens, jullie wilden dat jullie vriendinnen de hoer gingen spelen. Dat wilden ze zelf ook. Dat is nu precies wat ze aan het doen zijn. Dus wat is jullie probleem?” “Ze moesten voor ons de hoer spelen. Niet voor Jan en Alleman!” brieste de één. “Volgens mij hebben jullie de huisregels ook gehoord en waren jullie alle vier akkoord. Waarom heb je dan je hoeren niet meteen opgepikt?” “We wilden het een beetje spannend maken.” “Nou, dat is jullie goed gelukt. Jullie staan strak gespannen als een snaar. Pak die meiden zo meteen als de wiedeweerga als ze weer beneden komen en geef ze een ongenadig beurt, van mij part ieder allebei een keer. En praat dan morgen maar eens goed met je meisjes hoe het bevallen is. Jullie mogen nu kiezen: of jullie doen alsnog waarvoor je gekomen bent, of je verlaat nu het pand en wacht buiten tot jullie meisjes klaar zijn met hun werk.” Ze kozen eieren voor hun geld.

Zo gauw Amy met haar Engelsman beneden kwam, werd ze geclaimd door haar vriendje. Truus was ondertussen naar boven met haar Engelsman, die haar bepaald niet zachtzinnig behandelde, zag ik op de camera. Hij gaf een paar flinke tikken op haar billen, maar Truus liet hem begaan. Toen hij zijn ding gedaan had gingen ze naar beneden en werd ze meteen geclaimd door haar vriendje.

Beide mannen pakten hun vriendin ruw aan. Geen tederheid, niks. Ze beukten zich zo snel mogelijk klaar in hun vriendin.

Terwijl Truus boven was, werd Amy ondertussen alweer geclaimd door een andere klant. Het was druk, de dames hadden nauwelijks gelegenheid om op adem te komen. Toen Truus naar beneden kwam, werd ze meteen ingepikt door de vriend van Amy. Dat was het vooropgezette plan geweest, dat ze partnerruil zouden plegen. De vriend van Truus pakte Amy, toen die weer beneden kwam.

De mannen wilden nu weg en kregen de rekening voor hun verblijf, drankjes en seksuele handelingen. Beide dames maakten duidelijk dat het wat hun betreft klaar was met hun vriendjes. “Jullie wilden dat wij hoer zouden zijn? Nou, dat zijn wij dan nu. Stik jullie maar met je gore ideeën.”

Amy en Truus bleven de rest van de avond klanten oppikken. Ze verdienden er flink aan, maar aan het einde waren ze in tranen. Cora ving ze op. “Willen jullie hier niet komen werken?” “Nee, dit was eens maar nooit weer. We wilden onze vriendjes een lesje leren en dumpen door ons door iedereen te laten naaien. Ik ben helemaal gesloopt”, huilde Truus. Ook Amy kon nog amper lopen toen ze vertrok. Waarom doen mensen in de liefde toch van die idiote dingen?

Die Engelsen gaven trouwens nog flinke problemen. Drie ervan wilden een ‘granny sex’ gangbang met Jantine, maar die weigerde. Ze had al tien klanten achter kiezen, dit trok ze niet meer. De andere twee waren gelukkig net boven. De Engelsen wilden persé haar, niet zo’n verdomde negerin.

Toen Joel dat hoorde, was het bij hem klaar. Racisme werd hier in deze Antilliaanse tent niet gepikt. Joel vroeg ze vriendelijk het pand te verlaten maar zij weigerden dat te doen, zonder eerst die ouwe hoer uitgewoond te hebben. Joel was in zijn eentje geen partij voor de Engelsen en riep mijn hulp in. Cora seinde ondertussen de politie in.

De Engelsen maakten zich op voor een flinke knokpartij. Joel had met één man te stellen, twee man richtten zich op mij. Het lukte me om de twee te vloeren en met Joel sloeg ik snel de andere vechtersbaas in de boeien. Met zijn tweeën hadden we ook de andere twee gauw in bedwang. We haalden de drie discreet uit de lounge in een aparte ruimte. Veel gasten hadden amper gemerkt dat er wat was gebeurd.

De politie arriveerde en rekende de Engelsen in, na het zien van de beelden. Kitty was er ook weer bij. “Ik moet zeggen, dat hebben jullie goed gedaan. Complimenten. Deze jongens weten wel wat vechten is. Knap dat jullie ze zo snel konden vastnemen!” Vooral Joel had een paar beste klappen op zijn lichaam te verduren gekregen, die had het de rest van de avond moeilijk, dus ik moest een tandje bij zetten.

Eindelijk was de avond ten einde. Uitgeput zaten we met zijn allen bij elkaar. Cora zei: “Jongens, we gaan dit niet meer zo doen. Hooguit twee groepen en verder losse gasten. Die groepen leveren veel te veel problemen op. Joel en Douwe: prima werk. Door jullie hebben de meiden redelijk ongestoord hun werk kunnen doen. Gauw naar huis, allemaal.”

Net als vorige week bracht ik Mieke naar huis. “Sorry, Mieke, ik ben te moe en zelf te gestresst om jou te masseren.” “Erna zei, dat je maar bij mij moest slapen. Kan ik een keer wat voor jou terug doen. Ik wil alleen niet neuken, ik heb vandaag genoeg pikken gehad.” “Dat kan ik me voorstellen. Ik wil alleen maar gezelschap. Het kan zijn dat ik nachtmerries krijg, dat heb ik vaker na een heftige ervaring. Ik ben gewoon bang om alleen te slapen.” “Dat vind ik dapper van je, dat je dat durft te zeggen. Jij bent anders zo’n stoere bink!”

We fietsten samen naar Mieke. Ze leende me een schone tandenborstel en na het tandenpoetsen plofte we uitgeteld op haar bed. “Wil je een t-shirt om te slapen?” Vind je het erg als ik naakt slaap? Dat ben ik zo gewend.” “Nee hoor, ik zie wel vaker een blote vent. Ik heb wel een slaapshirt aan, als je het niet erg vindt.”

Mieke kwam naast me liggen en streelde teder mijn rug. Ik voelde me wegglijden.

Ergens midden in de nacht werd ik wakker, in complete paniek. Mieke schudde aan mijn arm. “Douwe, Douwe, rustig maar, ik ben bij je!” Ze duwde mijn hoofd tegen haar borst. Nasnikkend kwam ik tot rust.

“Wat was dat, Douwe?” “Ik weet het niet, Mieke. Ik kan me de droom niet herinneren, alleen dat ik in paniek was.”

Ik was drijfnat van het zweet. Ik ging me even afspoelen onder de douche. Mieke kwam erbij staan. Ze waste mijn rug.

Daarna kropen we weer in bed. “ Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap.” “Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen.” Weer streelde ze mijn rug en weer viel ik in slaap.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...