63.589 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Morpheus
Datum: 11-06-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 2116
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Toen ik thuis werd afgezet, liep ik meteen naar de badkamer toe.

Tussen mijn billen voelde ik nog steeds zijn natte zaad, alsof het er nog steeds uit kwam lekken. Ik zette de douche aan en trok mijn kleren uit. Er zat een natte plek achter in mijn jeans waar ik best wel om moest lachen. Het was weer fantastisch en ik heb weer iemand ontmoet. Ook zijn nummer had ik gekregen en zo konden we contact houden.

Ik liep naar de slaapkamer en ging voor de spiegel staan. Ik bekeek mijn billen zo goed als ik kon en zag dat ze helemaal rood gekleurd waren. Even dacht ik zijn handafdruk te zien, maar waarschijnlijk had ik het mis.

Op een of andere manier wou ik weten hoe mijn anus eruitzag.

Ik kreeg het idee om een foto te maken, maar ergens leek mij dat vulgair.

Ik liep terug naar mijn kleding en pakte mijn broek van de grond af. Uit de zakken pakte ik mijn telefoon en liep terug naar de spiegel.

Ik opende de camera app en maakte een foto van mijn lichaam. Slank, maar geen sixpack. Wel een strak kontje. Die wist ik zo te draaien dat die duidelijk te zien was op de foto.

Iets wond mij op toen ik die foto's maakte en ik kon niet verklaren hoe dat kwam.

Mijn pik werd stijf, ook daarvan maakte ik een foto. Op de foto leek mijn pik groter dan hij in het echt was. Ik lachte daarom.

Ik draaide mijn billen zover mogelijk richting de spiegel, zodat ik het zelf ook kon zien. Ik hield mijn telefoon zover mogelijk achter mij en schoot een foto.

Alle foto's bewaarde ik in een mapje op de telefoon en ik bekeek ze aandacht. Ik vond mijn lichaam niet heel erg bijzonder, maar de mannen blijkbaar wel. Ze waren vooral dol op mijn billen, maar daar was ik zelf ook wel trots op.

Zou ik wat meer moeten doen met foto's en misschien zelfs filmpjes?

Ik besloot mijn aan te melden bij een dating site, deelde mijn zojuist gemaakte foto´s en typte daar een leuk verhaal bij.

Binnen enkele minuten kreeg ik een paar reacties, maar er was geen één daarbij die mij aantrok. Tot na een kleine twintig minuten een bericht kreeg van iemand uit mijn eigen dorp. We begonnen wat te kletsten en uiteindelijk kwam hij aan op seks. Hij was 58 jaar, beweerde een penis te hebben van 19 centimeter en hij was nu geil. Dat nu betekende gewoon, dat het nu moest gebeuren. Ik wist niets van zijn achtergrond, maar kon wel raden dat hij misschien een vrouw zou hebben.

Op zijn foto´s zag ik een mooie penis, een mooi slank lichaam en een beetje haar. Wel een daddy figuur. Na eventjes wat gekletst te hebben, vroeg hij om mijn nummer. Ik weigerde dat, maar ik wou wel afspreken. Ik kon hem overtuigen om later die middag nog af te spreken in het bos verderop.

Hij ging akkoord en vertelde dat hij er enorm veel zin in had.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet geil was, ondanks dat ik vanochtend nog geneukt ben door Benjamin. Seks werd bijna mijn eerste hobby, ik kon ook niets anders meer denken.

Ik zou tegen vijf uur in het bos zijn, dat duurde nog zo'n klein uurtje. Ik bedacht mij wat ik aan moest trekken, maar al snel bedacht ik mij, hoe snel de andere mannen geil van een panty werden. Maar helaas, die had ik nog niet. Ik had bij Marcus die panty toen achter gelaten. Ik zocht door mijn kast heen en vond als enige een strakke trainingsbroek. Ik trok die aan en bekeek mezelf in de spiegel. Mijn strakke billen kwamen er goed uit te zien en ik besloot daarom er ook geen onderbroek aan te trekken. Ik trok mijn sportieve sokken aan, een shirt en een paar hardloopschoenen.

Om vijf uur fietste ik het parkeerterrein op, aan de rand van het bos en zette de fiets tegen de muur van het boswachter kantoor aan. Er stond maar één auto geparkeerd, maar ik bleef geduldig wachten totdat ik een berichtje kreeg via de dating site.

‘Ik zie je, loop maar naar mijn auto.’ stond er getypt.

Nerveus liep ik op de auto af en meteen stapte er een man uit.

Hij was verrassend knap, kaal, zeker twee meter lang en een klein buikje. Hij zag er netjes en vriendelijk uit. Hij had een joggingbroek aan en een wit shirtje erboven.

We gaven elkaar een hand en stelden elkaar voor.

‘Hoi, ik ben Joep. We kennen elkaar van de dating site.’ glimlachte hij.

‘Hoi Joep, ik ben Seymour.’ lachte ik, de eerste indruk was al goed. ‘Waar zou je heen willen?’

‘Ik weet een rustig plekje verderop, maar dan moeten we een klein stukje lopen.’

Ik knikte: ‘Prima, leidt de weg.’

Onderweg werd er weinig gezegd, waarschijnlijk waren we allebei een beetje zenuwachtig.

‘Heb jij al eerder afgesproken met mannen?’ vroeg ik, puur uit nieuwsgierigheid.

‘Nee.’ lachte hij. ‘Dit is de eerste keer, maar het is wel een fetish van mij. En jij?’

‘Ja, ik wel, maar ik ben nog wel een beetje een groentje.’ glimlachte ik.

We kwamen bij een beekje en daar stond een klein schuurtje. Het was ver van het hoofdpad af, dus het was er inderdaad wel rustig. In de tijd dat we er naar toe liepen kwamen wij niemand tegen, dat gaf mij een rustig gevoel.

We gingen allebei bij het beekje staan en hij keek mij strak aan. Zijn ogen kleedde mij al uit en ik kleedde hem ook toen ik terug keek. Ik bewoog mij naar hem toe en trok hem tegen mij aan.

Ik gaf hem een zoen en vroeg: ‘Waar heb jij zin aan?’

Hij legde zijn armen om mij heen en legde zijn handen op mijn billen. Ik voelde de warmte van zijn handen door mijn broekje heen.

‘Van alles wel, en jij?’ vroeg hij fluisterend, terwijl hij mijn billen kneedde.

Ik liet mijn handen af glijden naar zijn kruis en wreef over een bobbel in broek heen.

‘Pijpen en geneukt worden. Maar dat kon je al wel verwachten van mij.’

Hij knikte en zoende terug.

Zijn pik voelde bikkelhard door zijn broek heen, ik wreef over zijn penis heen en nam zijn penis door de stof in mijn handen. Heel voorzichtig schoof ik heen en weer en begon hem af te trekken.

Hij bleef mijn billen masseren, toen gleden zijn handen omhoog en trok mijn broek langzaam omlaag. Toen wreef hij over mijn blote billen heen en glimlachte. ‘Lekker kontje.’

‘Helemaal voor jou.’

Hij wreef tussen mijn billen en voelde aan mijn gaatje. Mijn anus voelde nog steeds opgezwollen, maar zijn aanraking voelde fijn. Toch stopte ik hem en knielde ik voor hem neer. Langzaam trok ik zijn joggingbroek omlaag en schoot zijn stijve pik omhoog. Het was inderdaad dik negentien centimeter en het was een mooie pik met een lekkere dikke eikel.

Ik begon langzaam aan zijn ballen te likken en zoog er zachtjes aan. Hij kreunde zachtjes.

Daarna nam ik zijn eikel in mijn mond en zoog eraan. Opeens proefde ik zijn voorvocht en het enige wat ik dacht was dat dat al best wel snel was.

Hij had zich netjes geschoren, wat ik alleen maar prettig vond.

Mijn pik werd ook hard in mijn strakke broek, alleen mijn billen waren bloot. De wind waaide er door en dat gaf een lekker gevoel.

Toen stopte hij mij abrupt en legde zijn penis op mijn gezicht.

‘Wil je dat ik je neuk?’ Vroeg hij fluisterend.

Ik knikte, terwijl ik zijn staaf likte.

Hij pakte zijn pik beet en drukte het weer in mijn mond. Langzaam bewoog hij heen en weer te bewegen, terwijl ik met mijn tong zijn staaf probeerde te likken.

Hij stopte mij weer en duwde mij op de grond. Ik ging plat op de grond liggen met mijn billen naar hem toe, hij trapte zijn broek uit en kroop boven op mij. Hij spreidde mijn billen, maakte zijn vingers nat in zijn mond en wreef over mijn gaatje, daarna drukte hij twee vingers bij mij naar binnen. Ik kreunde.

Hij begon mij snel te vingeren en ik voelde dat hij er een derde vinger bij had gedrukt. Het voelde goed. Toen trok hij mijn broek iets verder omlaag en ging bovenop mij zitten. Hij reikte naar zijn broek en haalde een condoom uit de broekzak. Hij scheurde de verpakking open en pakte de condoom eruit. Hij rolde het over zijn pik heen en spuugde er een keer op om het zo nat te maken.

Hij drukte zijn penis tegen mijn gaatje aan en met zijn volle gewicht duwde hij zich bij mij naar binnen. Ik kreunde en voelde hoe zijn dikke eikel mij oprekte. Hij begon langzaam te stoten, steeds dieper.

Hij kreunde en fluisterde: ‘Vind je dit lekker?’

‘Ja, heerlijk.’

Zijn pik stootte diep in mij en ik bleef maar zachtjes kreunen. Toen stokte hij en trok zich terug uit mij. Hij ging rechtop zitten en ik bewoog mij omhoog. Ik ging doggystyle voor hem zitten en hij kroop weer achter mij.

‘Neuk mij zoals je je vrouwtjes ook zou doen.’ fluisterde ik.

Hij drukte zijn pik weer tussen mijn billen, trok de condoom weer strak en duwde zich weer naar binnen bij mij. Even neukte hij mij alleen met zijn eikel, voordat hij zich helemaal bij mij naar binnen schoof.

‘Jij bent zoveel strakker dan welke vrouw ook.’ hijgde hij. ‘Het is zo moeilijk om klaarkomen tegen te gaan.’

Langzaam stootte hij en ik voelde zijn ballen tegen mijn benen slaan. Hij ging steeds harder totdat ik hem stopte. Diep in mij bleef hij stokstijf zitten.

‘Doe je condoom af, ik ben clean.’ sprak ik.

Hij twijfelde niet lang, trok zich terug en rolde zijn condoom af. Hij legde de condoom op mijn rug en penetreerde mij weer.

‘Ja, voelt inderdaad veel beter.’ hijgde hij.

Ik voelde de geilheid door mijn lichaam gaan en ik schokte. Hij begon nu sneller te stoten en meer te hijgen.

‘Mag ik in je komen?’ vroeg hij, ‘zoals ik ook bij mijn vrouw doe.’

Ik knikte. ‘Ja, doe maar.’

Hij had niet echt gewacht op mijn antwoord en tijdens het stoten voelde ik zijn pik pulseren. Hij spoot mijn kontje helemaal vol, trok zich terug en spoot nog twee straaltjes over mijn rug heen. Kreunend drukte hij zich weer bij mij naar binnen en begon weer te stoten. Ik voelde zijn sperma langs mijn benen naar beneden lopen, in mijn broek.

Toen stopte hij en trok zich helemaal terug. Ik perste zijn zaad uit mijn kontje en hij wreef zijn pik er doorheen. Hij ging staan en ik draaide mij naar hem toe. Ik pakte zijn pik tussen mijn lippen en zoog hem leeg. Ik kon zijn sperma proeven en ook proefde ik mijn eigen kontje. Tijdens het zuigen kreunde hij en kwam er zelfs nog een straaltje zaad uit zijn pik. Vol genoegen slikte ik die door en keek hem glimlachend aan.

We trokken onze kleren weer aan en we liepen terug naar de parkeerplaats. De hele date had niet lang geduurd, maar lang genoeg om ervan te genieten. Ik merkte dat ik niet was gekomen, maar besloot dat ik het zou opsparen voor later. We gaven elkaar nog een zoen en wisselende nummers uit.

‘Dank je wel.’ sprak hij en verdween in zijn auto.

Ik stapte op de fiets en voelde mijn natte anus over het zadel glijden. Dit was enorm geil.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Daddy, Sperma, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...