Klik hier voor meer...
Gerard Ysbrandt
Gerard Ysbrandt
Ik ben Gerard en schrijf graag, als hobby. Ben gay, en dat bevalt prima, al wil ik een enkele keer, een (mooie) vrouw, ze kennen mij, maar toch, ook wel eens een dienst bewijzen. Dus 100% Gay ben ik ook weer niet! Anders had ik ook geen Bi verhalen kunnen schrijven. Maar kom uiteindelijk toch weer bij de mannen en boys uit. Heb niet altijd de gelegenheid om te schrijven, maar vindt het nog steeds leuk om te doen!

Een deel van mijn werk is autobiografisch dus een pijpsessie door een vriendje in de auto midden in de stad of op de snelweg (ander vriendje) verwerk ik dan b.v. in een verhaal. Ook heb ik me op jongere leeftijd wel eens door een oudere maar zeer ervaren kerel laten verwennen. Eveneens fulltime heteromannen (dacht ik althans) kunnen mij blijkbaar wel waarderen!

Ik ben geen Romancier, dus een diep intermenselijk verhaal, gelardeerd met wat Gaysex zul je bij mij niet snel vinden. Het is immers een seksverhalensite, dus het is de sex die een gay, in dit wankele bestaan, een boost kan geven. Natuurlijk is het vocabulaire tijdens een neukpartij beperkt, maar ik red me er aardig mee, al zullen er altijd lieden zijn die dat als storend ervaren(!) Het gaat toch om de sex, minder om de gebezigde woordkeus, dacht ik?? Net als menigeen heb ik een eigen stijl. Daaraan kun je gelijk zien dat het geen A.I. geschreven verhalen zijn!

Het is echt weer een verrassing hoe een verhaal landt. Dus nee, ik schrijf niet om hoog te scoren, omdat ik nog steeds niet weet hoe een verhaal echt gewaardeerd wordt. Ga er maar van uit dat ik mijn best doe, zeker bij verzoekjes, maar hoe het uitpakt weet ik echt niet! Er zijn mensen die in niet mis te verstane woorden duidelijk maken dat ze mijn werk maar bagger vinden. Dat recht om je mening te uiten zal ik je nooit ontzeggen. Maar betrek het dan wel op de inhoud en niet op de persoon (ik ken je niet eens)!! Houd je echt niet van mijn (stijl van) verhalen, en de door mij gebezigde woordkeus, sla mij dan over, is ook beter voor je gemoedsrust! Je hebt overigens toestemming van mij om (op deze Site) een verhaal van mij, dat je totaal niet aanstaat om te buigen tot een verhaal waar al die obstakels, waar je je zo aan ergerde, niet in voorkomen!!

Mocht je kritiek hebben, geef dan wel even je mailadres, wel zo netjes, zodat ik nadere vragen kan stellen of kan reageren. Wel reageren op mijn verhalen, maar vervolgens je eigen account blokkeren voor reacties, is wel zo infantiel!!
Reageren mag ook via mijn mailadres, gerardysbrandt@gmail.com Heb je een paar steekwoorden waar ik een verhaal van zou kunnen maken, laat gerust van je horen.

Wellicht ten overvloede: tenzij uitdrukkelijk aangegeven zijn alle namen en omstandigheden in de verhalen gefingeerd. Dus als je meent iemand of een situatie te herkennen, dan is dat puur toeval. Alhoewel, toeval bestaat niet!
Hoogste Cijfer: B.b.c.
Meest Gelezen: Drie Broers
Aantal Verhalen: 353
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Eerste Vriendje En Zijn DaddyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Likken, Oraal,
"Het was twee vliegen in n klap. De pubertijd is nogal verwarrend, zeker als je, zoals ik, ook nog tot de ontdekking komt dat je meer ge nteresseerd bent in jongens, dan in meisjes. Toen ik Mike aan mijn ouders voorstelde als mijn vriendje lees g..."
19-06-24
9.1
ComputervirusDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Spuiten, Stiekem,
"Mijzelf houd ik altijd voor dat ik niet Homo ben. Kan wel kloppen, want ik val best in de smaak bij de dames. Een lang leven kent zo n relatie echter niet. Twee, hooguit drie maanden, en dan beginnen de verwijten te komen, over hen niet begrijpen ..."
14-06-24
9.3
BoorplatformDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Neef, Oom, Pijpen, Spuiten,
"Ik ben Koen, 16 jaar en nogal onzeker over mijzelf. Schijnt heel normaal te zijn op die leeftijd, al is de hoofdoorzaak gelegen in twijfels over mijn seksualiteit. Terwijl vrienden, en jongens van de voetbal, en op school het telkens hebben over mooi..."
10-06-24
9.3
Buurman's Erotische KunstcollectieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Rimmen, Spuiten,
"Net toen ik op ontdekkingsreis was in mijn pubertijd, gingen we ook verhuizen. Dankzij de noeste arbeid van mijn beide ouders, verhuisden we van een rijtjeshuis naar een vrijstaande woning. Gelukkig ging dat ook gepaard met een nieuwe inrichting, waa..."
02-06-24
9.3
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dient er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat ..."
25-05-24
9.0
Een Middag Om Nooit Te VergetenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Spuiten, Zuigen,
"Voor dit verhaaltje het is wat kort deze keer heb ik mijn inspiratie gehaald uit een vrolijk Frans liedje, genaamd Un Bell Histoire van Michel Fugain en Le Big Bazaar. Het kenmerkt de onbekommerdheid, en het geluk dat zomaar aan komt waaien, zo..."
20-05-24
9.1
Spaanse VakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Rimmen, Spanje, Vakantie, Vrienden, Zuigen,
"Het zit er weer aan te komen, dat vakantiegevoel. Nog een paar maandjes, en dan zoeken we weer met z n allen de zon op. Dat bracht Luke ertoe om bij mij een verzoekje te doen, over twee broers die met hun ouders ergens in zonnig Spanje neerstreken, o..."
14-05-24
9.3
Kleine Knaap, Grote PrestatiesDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen, Stiekem,
"Kernachtiger kan ik het niet uitdrukken, maar het is wel zo Ik speel ijshockey, en voor onze uitwedstrijden wordt onze hele ploeg in een bus van hort naar her gesleept. Sommige van mijn teamgenoten zijn heel openhartig. Delen alles op Sociale Media,..."
07-05-24
9.2
De PrintshopDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotograaf, Fotoshoot, Rimmen, Verleiden,
"Ik werk bij een printshop, en noem mijzelf daar de bedrijfsleider. Dat kan ook makkelijk, want ik ben het enige personeelslid daar. Mijn baas komt zo af en toe even langs, maar laat de dagelijkse gang van zaken aan mij over, vandaar mijn status als ..."
01-05-24
9.2
DakterrasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Publiek, Spuiten, Zuigen,
"Ik ben de gelukkige eigenaar van een grachtenpand in Amsterdam. Daarbij moet ik wel aantekenen dat ik hele lieve, en rijke ouders heb, vandaar Het is wel een wat kleiner exemplaar, met drie grote ramen over de breedte, en niet vier of vijf zoals bij..."
26-04-24
8.9
Twin Dicks - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Likken, Tweeling, Zuigen,
"Van zowel Jandre, als van mijn opdrachtgever Luke, kreeg ik het verzoek voor een vervolg. Nu ben ik altijd wat huiverig voor een vervolg. Toch is het wel handzaam, zoals nu, als er een paar knapen zijn die me over de streep trekken. Zij biechten eerl..."
18-04-24
8.7
Coming OutDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Likken, Ontdekken, Uit De Kast, Zuigen,
"Dit moet je bekend voorkomen Ik ben 16 jaar inmiddels, en omringd door Hetero s. Niets mis mee, maar ik heb, dat is nu wel duidelijk, een voorkeur voor jongens. En dan is daar nog die eeuwige twijfel, over hoe anderen daar over denken, zoals mijn vr..."
13-04-24
9.2
Twin Dicks - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Concierge, Likken, Orgie, Tweeling, Zuigen,
"De titel probeert samen te vatten dat het hier om een Tweeling gaat, met de juiste maten. Luke vroeg mij daar een verhaal over te schrijven. Hij doet zelf ook wel eens pogingen tot schrijven, maar komt alleen bij de geile gedachte al kl..."
07-04-24
9.1
NudistencampingDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Jong En Oud, Likken, Nudisme, Ontmaagd, Ontmaagding, Spuiten, Zuigen,
"Karst, vroeg mij om een verhaal over een onzekere knaap, die nog n keer met zijn ouders mee mag moet op vakantie. Niet zomaar een Camping, maar naar een Nudistencamping. Hoewel uw schrijver zich menigmaal op een naaktstrand heeft begeven, zijn da..."
02-04-24
9.0
De StriptekenaarDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Buurman, Likken, Naakt, Pijpen,
"Mark vroeg mij om een avontuur van de nieuwe buurjongen van een striptekenaar te vertellen. De knaap woont daar sinds kort met zijn moeder, en raakt ge ntrigeerd door zijn buurman, die niet alleen een zekere aantrekkingskracht op hem uitoefent, maar ..."
28-03-24
9.1
Cross OverDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Broers, Zus,
"Mijn broer Lex Alex officieel , vind ik een prachtige vent. Dat hij dan ook mooie vriendinnen heeft verbaast niemand. Maar ik, als zijn broertje, en Full Time Homo, had ik het liever anders gehad. Niet dat hij mij anders behandeld, of afstandelijk i..."
24-03-24
9.4
OverhalenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Dronken, Likken, Spuiten,
"Ik werk bij een werkgever wel saai kantoorwerk , die diversiteit hoog in het vaandel heeft staan. Dus als Homojongen, voel ik me daar, ondanks de dynamiek van het werk, wel thuis. Nu is het zo, dat ongeacht welke sexuele voorkeur je hebt, je jouw ..."
19-03-24
9.3
Buiten WestenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Likken, Pijpen,
"Mijn naam is Jean, inderdaad mijn ouders zijn Francofielen, en ik ben 17 jaar. Ik heb nog een broertje van 16, en die heet Alain, genoemd naar de beroemde, en mooie Franse filmster Alain Delon. In tegenstelling tot onze filmster, is mijn broertje har..."
13-03-24
9.4
Opa, Ik En De JongensDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Likken, Neuken, Opa, Pijpen, Spuiten,
"Na opa en Ik, werd er al snel om een vervolg verzocht. Zoals wellicht bekend, ben ik niet zo n enthousiasteling van vervolgen. Maar goed, met zo n potente Opa zou het ook zonde zijn om niet van zijn spermavoorraad te profiteren. Daarbij verwijs ik gr..."
07-03-24
9.2
Opa En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kleinzoon, Likken, Opa, Pijpen, Spuiten,
"Leo vertelde me, dat hij van mijn verhalen geniet, ook al is hij dan wat op leeftijd Als dank voor zijn support, en als bewijs, dat oud niet gelijk staat aan inactief, heb ik daar een verhaal over geschreven. Mijn opa is inmiddels overleden, maar de..."
03-03-24
9.2
Gratis Vakantie - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Crossdressing, Likken, Spuiten, Vakantie, Zuigen,
"In deel 1 hebben we al gezien dat ik en mijn neukmaatje Floris in contact kwamen met een Producent van Gay Pornofilms Na ons, bij proefopnames, van onze beste kant te hebben laten zien, werden we aangenomen om een film op te nemen in zijn villa in ..."
26-02-24
9.0
Gratis Vakantie - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Spuiten, Vakantie,
"De Amerikanen kennen een gezegde dat luidt There is no Such Thing, as a Free Lunch Wij zouden zeggen, voor niets gaat de zon op. Dat heb ik letterlijk aan den lijve ondervonden. Niet dat ik daar spijt van heb, in tegendeel. Ik weet het, het kli..."
20-02-24
9.3
KamergenootDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen, Stiekem,
"Als je, zoals ik, een studie volgt bij een Hogeschool waarvan er maar n in het land is, en die ook nog gevestigd is in onze Hoofdstad Amsterdam, weet je dat, los van een steeds oplopende studieschuld dit is van voor de nieuwe Basisbeurs , het vind..."
12-02-24
9.2
Uit De HoogteDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt,
"Het zal je, hoop ik, bekend voorkomen, als ik zeg hoe ik mijn gevoelens als Homo toch in goede banen heb weten te leiden. Hoewel niet echt een shock, was het toch niet eenvoudig te moeten erkennen, dat ik meer om jongens dan om meisjes gaf. Je pubert..."
06-02-24
9.0
De Zus Van...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Nylon, Ontmaagd, Ontmaagding, Zus,
"Bert vroeg mij om een story waarin een knaap de stoute uitdaging aangaat om in crossdressing te verschijnen, waarbij netnylons een prominente rol spelen Nu heb ik als uw schrijver , daar niet veel ervaring in, behalve n keer op een schoolfeestje...."
31-01-24
9.3
VoetbalvaderDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen, Rimmen, Vader, Voetbal, Zoon,
"Mijn vriendje Hugo en zijn vader zijn helemaal voetbalgek. Ik ook overigens, maar bij mij thuis is er echter nauwelijks interesse voor. Ik ben dan ook erg happy met mijn voetbalmaatje Hugo. Ik kijk vaak belangrijke wedstrijden op T.V. bij hem, en zi..."
23-01-24
9.3
De Interim-managerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Manager, Rimmen,
"Bij mijn vorige verhaal, Kantoorpik, waarbij bleek, ook uit de commenteren, dat Gaysex op kantoor niet ongewoon is, werd er om een vervolg van dat verhaal gevraagd. Het is misschien bekend, dat ik daar een beetje huiverig voor ben. Maar om nu Busfant..."
17-01-24
9.4
KantoorpikDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Collega, Kantoor, Likken,
"Als je op een kantoor werkt, of zoals ik in een kantoorachtige setting, in ieder geval met bureaus, zal dit je ongetwijfeld bekend voor komen. Tussen alledaagse types, zit een knaap waar je je ogen maar moeilijk vanaf kunt houden. Hij heet Arthur, en..."
12-01-24
9.4
De Broertjes DickDoor: Gerard Ysbarndt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Broertjes, Douche, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Spuiten, Voetbal, Zuigen,
"Zoals je vast wel weet is Dick het Engelse equivalent voor lul. Dit verhaal gaat over twee broertjes met elk een aanzienlijke lul, vandaar dat ik ze beiden de roepnaam Dick heb gegeven. Richard, de oudste, is ruim17, net als ik, en zijn broertje R..."
05-01-24
9.4
Mijn Bijzondere Beste VriendDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriend, Likken, Pijpen,
"Een beste vriend is zoiets als een broer waar je bijna al je hele leven een goede verstandhouding mee hebt, in de vorm van een onvoorwaardelijke empathie en vriendschap. Je denkt elkaar wel zo n beetje te kennen, maar soms popt er toch ineens, en g..."
27-12-23
9.4
LeermeesterDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Leer, Likken, Spuiten,
"Stefan vroeg mij een verhaal te schrijven over zijn ambigue meerduidige sexuele voorkeur. Daarbij gaf hij ook een inkijkje in zijn jeugd. Geen liefdevolle zoals ik heb gehad, maar een strenge voor meerdere uitleg vatbare opvoeding. Vooral zijn ..."
21-12-23
9.4
Op CursusDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Collega, Eerste Keer, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Spuiten,
"Bijna iedereen met een baas, heeft er wel eens aan moeten geloven, op cursus Het doet er niet toe waarvoor, klantvriendelijkheid, marketing, strategisch verkopen, of zoek jezelf op je werk . Hoe dan ook je manager stuurt je op cursus. Meestal een a..."
14-12-23
9.2
Verkenners Op DriftDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen, Scouting, Spuiten,
"Ik ga wel eens eigenlijk meer dan eens naar een Homo ontmoetingsplek ergens langs n van onze wegen. Zo ook deze keer, maar in tegenstelling tot normaal was er maar weinig volk, en wat er was, daar kon ik niet zo warm van worden. Duidelijk een gev..."
01-12-23
9.1
KroegvriendenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Cafe, Likken, Militair, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Alvorens ik aan dit verhaal begin, moet ik me kennelijk bij mijn lezers verontschuldigen zie commentaar bij Grensoverschrijdend Gedrag . Een orgasme en die heerlijke ontlading bij een zaadlozing, is een uiting van een emotie, net als verdriet g..."
27-11-23
9.3
Grensoverschrijdend GedragDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen,
"Op verzoek van Rishi had ik B.B.C. geschreven, dat ook bij anderen warme gevoelens opriep. Net voordat dit verhaal gepubliceerd werd, vroeg Ramon om een soortgelijk verhaal, en stuurde ter inspiratie een filmpje mee van wel hele mooie donkerbruine ..."
22-11-23
9.4
Up On The RoofDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Klaarkomen, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Oudere Mannen, Pijpen,
"Ik ben inmiddels allang geen 16 meer, toen dit plaats vond, en de fabriek, inclusief het dak waarop ik feitelijk ontmaagd werd, is er ook niet meer. Graag vertel ik je uit mijn mooie herinneringen, wat daar precies heeft plaats gevonden, al kun je da..."
14-11-23
9.3
B.b.c.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bbc, Donkere Mannen, Groot Geschapen, Grote Lul, Likken, Pijpen, Slet, Sletje,
"Rish heeft zo zijn voorkeuren, en ik kan me daar wel in vinden Als knaap afkomstig uit de Surinaams Hindoestaanse gemeenschap, en ook nog Homo, is het al complex om je in die gemeenschap staande te houden. Alles wordt er zoveel mogelijk binnen de ..."
10-11-23
9.4
Gentlemen Inbrekers - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontvoerd, Oraal,
" i In deel 1 ontvoerden mijn maatje Maxwell en ik, met welwillende medewerking, een miljoenairs zoon, diens vriendin annex oppas, en een homovriendje. Eis 5 miljoen Eurie in criptomunten. Dat de ontvoerden wel heel gewillig zijn moge blijken uit dit ..."
05-11-23
8.5
Gentlemen Inbrekers - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Inbreker, Ontvoerd, Oraal, Voyeurisme,
"Jeroen raakte ge nspireerd, en volgens mij werd hij ook erg geil, van mijn relaas een Spannend Jongensverhaal. Het smaakte hoe dan ook naar meer, en vroeg mij om een Bi verhaal, over twee Gentlemen Inbrekers, waarbij de inbraak niet helemaal ging z..."
31-10-23
8.7
Lloret De MarDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Likken, Vakantie,
"Op verzoek van Ramon had ik al eens een verhaal geschreven over die stagiaire bij een Braziliaanse matrassenfabriek. Onze Ramon heeft duidelijk de smaak te pakken, en vraagt nu om een verhaal dat zijn belevenissen kent in het Spaanse vakantiegebied r..."
26-10-23
9.0
Een Spannend Jongensverhaal - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Likken, Spuiten, Vrienden,
"In deel 1 komen mijn vriendje Lars en ik tot de ontdekking dat je met je stijve lul nog veel meer dingen kunt doen dan pissen. Ook werden we geconfronteerd met de gemaskerde overvaller. In dit deel steken we de handen uit de mouwen op de boerderij,..."
19-10-23
9.1
Een Spannend Jongensverhaal - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Lust, Ontdekken, Zuigen,
"Mark wilde graag dat ik een spannend jongensboek uit een ver verleden, ik schat de jaren 60 vorige eeuw, toen er nog geen Homo s bestonden , zou omzetten naar een homovariant. Ik kan mag echter niet een bestaand boek zonder toestemming omtoveren ..."
16-10-23
9.0
Lieve BuurmanDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Zus,
"De titel luidt niet voor niets Lieve Buurman, want hij is werkelijk een schatje. Vraag ook maar aan mijn zus. Even voorstellen, ik ben Daniel, en mijn tweelingzus is Daphne. We zijn technisch gezien een eeneiige tweeling, maar ook weer niet ..."
07-10-23
9.1
Corona Biljart BoyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Corona staat voor Kroon, omdat het virus onder de microscoop kroonvormig lijkt. Kroon is, zoals bekend, het hoofddeksel van een vorst. Beiden hebben niets met elkaar te maken, of het zou moeten zijn om die mooie knaap uit mijn klas, te kronen tot ne..."
01-10-23
9.0
Brazilian BedsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Directeur, Groepsex, Stagiair,
"Van Ramon en zijn vriendje kreeg ik een verzoek voor een verhaal over een knaap die bij een matrassenfabrikant van luxe matrassen stage gaat lopen. Het gegeven is helaas niet helemaal realistisch, maar als ik zo n baan zou kunnen krijgen, tekende i..."
23-09-23
9.0
Fucking Charmante Aso's - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oom, Vader, Zoon,
"In deel 1 maakte ik kennis met Kevin. Ook heel heftig Homo, maar uit een ander milieu Ik een kak jochie, hij min of meer Streetwise . Maar dat stond een heftige vriendschap met hem niet in de weg. In deel 2 maak ik kennis met zijn Daddy, zijn Oom..."
15-09-23
9.2
Fucking Charmante Aso's - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Daddy, Neef, Oom,
"Afgezien van het feit dat ik een oprechte Homojongen ben, kom ik daarnaast uit een familie van hogere komaf Dat ik Gay ben, is bij ons niet zo een issue, wel om me zoveel mogelijk in mijn eigen bubbel te bewegen. Een BarBQ tje bij een bevriende fami..."
11-09-23
9.2
De Buurjongen En Zijn ZusDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Fotograaf, Model, Zus,
"Soms worden we dicht bij huis geconfronteerd met, hoe kan het anders, de schoonheid van de Guy Gay next Door. Je buurjongen dus. Ik heb wel stille bewondering voor hem, omdat hij gewoon Gay is, en daar ook niet moeilijk over doet. Niet dat hij nu een..."
04-09-23
9.3
Shadow FuckingDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Pijpen,
"Ik heb dit verhaal, met een boodschap, geschreven, maar dit oorspronkelijk niet vermeld. Vandaar dat het nu wat tot controverses leidt Excuses daarvoor Het is feitelijk opgedragen aan een dierbare vriend die ons zomaar ontvallen is Een defect ha..."
31-08-23
8.8
Vakantie UitspattingenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Stiekem, Vakantie,
"Het is nog steeds aardig weer, al lopen de vakanties wel op hun eind. Gelukkig kozen mijn ouders voor een vakantie niet al te ver van huis. Dus geen Spaanse en Italiaanse toestanden waar sommigen bijna letterlijk zijn weggebrand 40 , of terugkwamen..."
25-08-23
9.0
De Tweeling En Hun Daddy - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurjongen, Daddy, Spuiten, Tweeling, Vrienden,
"In deel 1 hebben we gezien hoe ik kennis maakte met die twee geile broertjes tweeling . We in het toilet van een warenhuis ontzettend heftig geneukt hebben. Dit ook allemaal gefilmd met onze telefoons zie internet . Als beloning, geen moeite overig..."
21-08-23
9.3
De Tweeling En Hun Daddy - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Daddy, Pijpen, Publiek, Tweeling, Zuigen,
"Voor dit verhaal kreeg ik inspiratie door een pornofilmpje op internet, van twee knapen, die verdacht veel op elkaar leken. Er stonden geen namen bij, maar volgens mij waren het broers, sterker nog, een tweeling. Ze doken een openbaar toilet in, bi..."
18-08-23
9.3
Met Kleine Broer In De WasstraatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Broer, Pijpen, Publiek, Zuigen,
"Mijn broertje Kevin 16 jr. is, volgens mij, hartstikke Homo. Dat is niet erg, ten slotte ben ik zijn grote broer, en zal hem beschermen waar dat nodig is. Maar Homo, en in de pubertijd is een lastige combinatie. Soms doen mijn moeder en ik wel eens..."
11-08-23
8.7
Mijn A.i. VriendDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken, Zuigen,
"Een ander woord voor synthetisch, is kunstmatig. Ik kom hierop omdat Karst mij verzocht om een verhaal over een knaap met een kunstmatige vriend. Misschien moeilijk voor te stellen, maar dat dachten we vijf jaar terug ook van A.I. Artificial Intelli..."
03-08-23
8.5
Zoals Meneer Wenst!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Ik ben begin twintig en heet Anton. Al noemt mijn Meester mij altijd Antoine Dat vergt wel wat uitleg, denk ik. Als junior Butler, werk ik voor de Familie Blauwschild. Een walgelijk rijke familie. Ze wonen in een huis dat oorspronkelijk een Kasteel ..."
27-07-23
8.6
Onze Spaanse Hulp En Haar Volle KleinzoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kleinzoon, Spaans,
"Mark vroeg mij deze keer om een verhaal over de stevige maar oh zo flexibele en mooie kleinzoon van onze Spaanse hulp. Voor dit verhaal woont hij in een riante villa, bij zijn ouders ergens in Eindhoven. Meestal schets je het ideaalbeeld van een mooi..."
20-07-23
8.8
Tijdelijk InwonendDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Neef, Oom,
"Ik was al een eind gevorderd met dit verhaal toen StevenX mij vroeg om een verhaal te schrijven met hem erin. Nu heb ik wel bewondering voor zijn wijze van schrijven, omdat ik dat dat niet zo ingehouden en sensitief kan dan hij Daarom heb ik het v..."
13-07-23
8.6
VakantiewerkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Likken, Vakantie, Werk,
"Als Homojongen in wording, verkeer ik nog steeds in duplico Voor mij staat het onwrikbaar vast dat ik Gay ben, nu de rest van de wereld nog. Ik kijk me suf aan porno, en mijn spuitende lul maakt overuren. Daarnaast heb ik geheime ontmoetingen me..."
07-07-23
8.4
Hindoestaanse Homo'sDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Stiekem,
"Rish is van Hindoestaanse afkomst, en vroeg mij een verhaal te schrijven over een Hindoestaanse Gay Boy, omdat daar tot nu toe weinig over gepubliceerd is. Wel begrijpelijk, gezien de onderlinge verhoudingen in hun gemeenschap. Vreemd genoeg spreekt ..."
04-07-23
9.0
Oom EvertDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Buurjongen, Gluren, Likken, Oom,
"Ik ben net uit de kast, en Poe hee, wat een gedoe Iedereen meent zich ermee te moeten bemoeien, maar uiteindelijk keert de rust weer, en zoekt men weer wat anders waarover men zich meent te moeten opwinden. Zo gaat dat kennelijk. Wel vraag ik me af,..."
30-06-23
8.8
OntdekkingsreisDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken, Pijpen,
"Bram vroeg om een verhaal waarin een volwassen man ontdekt dat er meer is, dan lekkere wijven, met natte kutjes en mooie grote tieten. Ik moet me daarbij als schrijver in de gedachten van een Heteroman verplaatsen, die bij nadere beschouwing toch nie..."
26-06-23
9.2
Medische OndersteuningDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen,
"Die lieve Mark heb ik een tijdje gemist, maar gelukkig is hij er weer. Deze keer met een uitgebreide suggestie over sex in een ambulance. Op zich geen gek idee Als een ambulance je met loeiende sirenes achterop komt, ga je eerbiedig aan de kant, om ..."
20-06-23
8.5
De Jongen Van De GarageDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken,
"Ik rijd in een auto van een niet nader te noemen Duits merk. Natuurlijk heeft dat ding onderhoud nodig, en twee keer per jaar bandenwissel, zomer naar winterbanden en omgekeerd. Bij de receptie zit een knaap waarvan ik moeilijk de leeftijd kan insch..."
15-06-23
8.5
Kleine Broer Wordt Getroost - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Likken,
"Er werd door meerdere gevraagd om een vervolg, maar dan met nog meer vriendjes van dat geile broertje. Ok , het verhaal is immers niet af. Als je je er vanaf maakt met, ze leefden nog lang en gelukkig, dan wil je wel weten hoe Daarom een vervolg. ..."
10-06-23
8.9
Kleine Broer Wordt Getroost - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Rimmen, Sissy,
"Mijn broertje, hij is 16, maar ziet er jonger uit, is hartstikke Homo. Dat is voor mij geen bezwaar. Regelmatig, als we aan het bankhangen zijn, leunt hij tegen mij aan, en kan ik het niet laten om hem korte kusjes te geven. Hij is ten slotte mijn br..."
04-06-23
8.6
ZielsverwantenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Vakantie, Zee,
"Ongetwijfeld ken je het wel En ben je nog niet zo oud, dan weet je wat je te wachten staat Toch nog op vakantie mee met je ouders. Je bent 16 jaar, net uit de kast, of net niet Maar n ding wat je beslist niet meer wilt, is mee op vakantie met ..."
30-05-23
8.6
Zondagmorgen Met DaddyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Likken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Zoon,
"Mijn ouders zijn, zoals een beetje fatsoenlijke familie betaamt, gescheiden Mijn zusje woont bij mijn moeder, ik bij mijn vader. Met moeder en zusje heb ik niet echt een klik. Bezoek ze regelmatig, dat wel, maar dat is meer plichtmatig. Ze zijn niet..."
23-05-23
8.4
Blauw Licht - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boerderij, Camping, Daddy, Groepsex,
"Als commentaar bij het oorspronkelijke verhaal, vroeg Rob om een vervolg. Het liefst over die Homo Camping die er misschien aan zat te komen. Zoals bekend ben ik niet zo n voorstander van vervolgen Maar, aan de andere kant, zette het me wel aan het ..."
21-05-23
9.0
Blauw Licht - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Vader,
"Als je verwacht dat dit iets met blauwe zwaailichten, en de politie te maken heeft, dan heb je het mis. Het zit nogal anders in elkaar, al speelt blauw licht wel een belangrijke rol. Mijn naam is Hans. Het uit de kast komen, voor zover dat ..."
15-05-23
9.0
HuiswerkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gespierd, Huiswerk, Likken, Nerd,
"Op de middelbare school, je weet wel, in de tijd dat je hormonen overuren draaien, is het een Rollercoaster aan emoties, die door je lichaam gieren, en je hoofd op z n kop zet. Dat je zo langzamerhand voor jezelf tot de conclusie bent gekomen dat je ..."
09-05-23
8.9
Junior ServiceDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken,
"Als 16 jarige heb ik mijn zinnen gezet op een verzorgend beroep. Dat ligt mij nu eenmaal het beste. Het zit een beetje in de familie, mijn zus, menig pati nt fleurt op als ze langs komt, zit in de thuiszorg. Mijn moeder was ook verpleegster. Voor mij..."
04-05-23
8.7
Secret GardenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Rimmen,
"Elke Homojongen heeft wel iemand waar hij graag bij in de buurt zou willen zijn, gewoon omdat je je tot hem aangetrokken voelt. Soms is dat een Daddy , een Oom, voetbalcoach, of een lekkere afgetrainde gymleraar. In mijn geval een wel heel aantrek..."
28-04-23
8.4
Ongeschreven VriendschapDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Likken, Ontdekken,
"Ik ken Mark al vanaf groep 1, en sindsdien zijn wij vrienden. Na de Basisschool ging hij wel een andere studie volgen dan ik. Ook met het aanbreken van de pubertijd ontwikkelde hij een andere sexuele voorkeur dan ik, maar het heeft onze vriendschap n..."
20-04-23
8.7
Oma's Buurjongens - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Oma, Pijpen, Rimmen, Stiekem,
"StevenX vond het verhaal deel1 en de gebezigde terminologie gekunsteld. Hij las kreten die volgens hem in het echt niet voorkomen Ik kan hem verzekeren dat dit geen A.I. is. Allemaal ambachtelijk handwerk Ik neuk met kerels, knapen en knaapje..."
14-04-23
8.4
Oma's Buurjongens - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Oma, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Toen ik, na veel dralen, uiteindelijk uit de kast kwam, waren de reacties, zoals viel te verwachten, gemengd. Sommigen keerden zich van mij af, anderen namen een neutrale houding aan. Af en toe had ik de indruk, dat mijn vader er het moeilijker mee h..."
08-04-23
8.6
De Co-assistentDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Ziekenhuis,
"Een Co assistent is een 5e jaars student geneeskunde, die voor zijn Artsenopleiding in divers takken van zijn of haar vak ervaring moet opdoen door stage te lopen. Als knaapje van zestien jaar lag ik in het ziekenhuis. Alles bleek, achteraf althans..."
29-03-23
8.3
BankovervalDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mark, waar zou ik zijn zonder die lieverd, leverde materiaal aan voor een verhaal waarin de gelegenheid de dief maakt. Dat mag je overigens ruim interpreteren Mark heeft mij weer van mooi materiaal voorzien. Hoewel niet helemaal realistisch was..."
23-03-23
8.2
LittekenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen, Vrienden,
"De aanleiding tot dit verhaal is eigenlijk een pornofilmpje ja ik ga mij daar ook aan te buiten . Het is een filmpje dat al aardig gedateerd is. Als ik wist wie het gemaakt had, dan zou ik naam en uitgever vermelden Aan de kleding hele strakke jea..."
18-03-23
9.1
Zusje Wil Ook!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Zus,
"Ik ben een twijfelaar. Of eigenlijk ben ik dat niet. Of toch weer wel Ik heb een aantal vriendinnetjes gehad, maar als de relatie 2 maanden heeft geduurd, is dat lang. Meestal ging we met gezonde ruzie uit elkaar. Het argument, ik besteedde te wei..."
09-03-23
8.8
Vlammende VeteranenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Likken, Verleiden,
"Tot voor kort, uit dit verhaal zal blijken dat ik mijn visie moet herzien, had ik niet zoveel met de oudere generatie. Voor een tijdsafbakening is 30 oud Vaders, moeders, ooms en tantes, om nog maar niet te spreken over Opa s die het te vaak he..."
04-03-23
9.0
Onvoorziene Ontmoetingen - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Spuiten,
"Ook in dit nieuwe deel, weer een aantal onverwachte en onvoorziene ontmoetingen, met gevolgen waarvan ik niet had kunnen en durven dromen 1 Sharif is een prachtige jongen met gitzwart haar, en een altijd heerlijke bruine toet. Zijn ouders k..."
24-02-23
8.9
Onvoorziene Ontmoetingen - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen,
"Soms vraag je je wel eens af hoe ben ik daar in vredesnaam in verzeil geraakt Ik schets hier een aantal sc nes, waarin de IK persoon in situaties belandt, die niet voorzien waren, maar door de speling van het lot, op zijn weg kwamen. Een enkele i..."
19-02-23
8.7
Hoe Hoort Het Eigenlijk?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Verleiden,
"Hoe hoort het eigenlijk, zou in werkelijkheid Hoe heurt het eigenlijk , moeten heten. Mevrouw Emy Groskamp Ten Have heeft, omdat zij zich zo ergerde aan het niet correct hanteren van de etiquette, daar een handzaam boekje over geschreven, waarin ha..."
12-02-23
8.9
De BlokhutDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Vrienden,
"Mijn vriendje Maximiliaan, kortweg Max, is de gelukkige bezitter van een eigen huis. Hij is, net als ik, nog maar 16 jaar. Dat komt door zijn vader, die beheerder is van een groot stuk bos, dat toebehoort aan een stichting. Oorspronkelijk was het bos..."
03-02-23
8.5
JeugdliefdeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Jeugdliefde, Zee,
"Nog hartelijk dank voor de adhesiebetuigingen bij mijn controverse met iemand die al mijn werk ronduit bagger vond. StevenX schrijft zelf ook, en inderdaad het is verdraaid moeilijk om te bepalen wat nu goed landt, en wat niet. Je mening ..."
29-01-23
8.8
Je Staat Op BeeldDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
" i Alvorens ik aan mijn verhaal begin, moet ik toch iets kwijt over commentaar op mijn verhalen. De meesten herkennen zich wel in mijn verhalen, maar sommigen ook niet. Begrijp me goed, iedereen heeft het recht om mijn werk verschrikkelijk te vinde..."
23-01-23
8.3
ExamenstressDoor: Gerard YYsbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Examen, Massage, Rimmen, Spuiten,
"Ook in dit nieuwe jaar blijft Darling Mark mij voorzien van idee n, ideetjes en suggesties voor een verhaal. Deze keer een zowel adequaat, als aangename manier om van je examenstress af te komen. Over een paar maand is het immers weer zover Hij deed..."
17-01-23
8.8
Het Gereedschap Van Oom HaroldDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Douche, Neef, Oom, Rimmen,
"Oom Harold is het jongere broertje van mijn moeder. Hij was eigenlijk een nakomertje, waarschijnlijk de reden dat mijn moeder zo gek op hem is. Als klein kind werd hij al vreselijk door haar verwend, en dat is nog steeds zo. Hij is een wat vreemde ee..."
11-01-23
8.9
Nieuwe BatterijenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Dildo, Groepsex, Rimmen,
"Ik zit met een probleem, of eigenlijk met een dubbel probleem. Ik val op jongens, en ben dus gay, maar zit ook nog diep in de kast. Kijk me suf aan porno, mijn lul maakt overuren aftrekbaar , maar daar schiet ik uiteindelijk niet zoveel mee op. Het ..."
05-01-23
8.7
Mijn Vriend Oom FrankDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Oom, Verleiden, Zuigen,
"Dit is alweer het laatste verhaal, althans voor dit jaar. Het is een verzoekje. Jasper, die al eerder suggesties voor een verhaal had ingestuurd, kwam deze keer met een verzoek om een verhaal te schrijven over Oom Frank. Het staat niet voo..."
28-12-22
8.5
Clown-strofobieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen,
"Contaminatie staat voor vermenging van twee woorden met een andere betekenis. Het idee werd mij aangedragen door Mark. Mijn meest geliefde leverancier van idee n voor verhalen. Deze keer moest ik er wel stevig op kauwen. Ook heb ik niet al zijn sugge..."
20-12-22
8.7
Geile BosjongensDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Pijpen,
"Ik ben 16 en mijn broer is 18 jaar. Pluspunt van die leeftijd is dat mijn broer ook een auto heeft. Regelmatig neemt hij mij mee voor ritjes in de omgeving. Al moet je de kreet omgeving, ruim zien. En om maar meteen open kaart te spelen, ik ben een h..."
15-12-22
8.6
Helpende HandDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Voetbal,
"Ik had dit verhaal al voor de helft af, toen Kevin mij verzocht om een vervolg op Door Stiefvader betrapt, te schrijven. Hij zond mij nog wat opwindende foto s ter inspiratie Nu ben ik altijd wat huiverig voor vervolgen. Maar om die lekkere behul..."
09-12-22
9.0
Buiten Gebaande PadenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriend, Vader,
"Rolf, die zelf ook lekkere Bi verhalen schrijft, vroeg mij om de avonturen van een ca 18 jarige knaap die volledig in duplico grapje verkeerd Hij heeft een best aardige vriendin, maar die laat zich overheersen door haar moeder. Zijn beste vriend..."
06-12-22
9.1
Een Potente OpaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Boerderij, Kleinzoon, Opa, Spuiten,
"Darling Mark, verzocht mij om een verhaal te schrijven over een opa. Deze krasse knar maakte gevoelens bij hem los, waarvan hij wel wist dat ze er waren, maar welke nog niet tot wasdom waren gekomen. Een Homo Coming of Age, met hulp van Opa Dit verh..."
02-12-22
9.1
Vlieg 'm Er In!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Vakantie, Vliegen,
"Ik geef gelijk toe, een beetje platvloerse, en weinig originele titel, is het allemaal wel, al dekt die wel de geile lading Dit verhaal gaat over een Air Steward, die van de gelegenheid gebruik maakt om op de vele plaatsen waar hij door zijn vak..."
25-11-22
9.0
Italiaans UitwisselingsprogammaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Studenten,
"Die lieve Mark vroeg mij, deze keer, om een verhaal te schrijven over een jongen die in het kader van een uitwisselingsprogramma helemaal in Itali terecht komt. De knaap waarmee hij uitgewisseld wordt, komt naar Nederland. Elke keer moet ik bij een ..."
19-11-22
8.6
Daddy Rolf De WolfDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy,
"De titel vergt wat uitleg. Mijn broertje is n jaar ouder dan ik, maar wel kleiner, dus daarom heet hij mijn broertje Hij is overigens 17 en ik ben zestien. Wij hebben onze biologische vader nooit echt gekend. Toen mijn moeder zwanger was van mij g..."
10-11-22
8.5
Bali-kluiverDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Vakantie,
"Voor Peter heb ik inmiddels de verhalen, Dominant Djakarta, Duaal Djakarta, en het bijna door mij vergeten, Cruising geschreven. Onlangs kwam daar nog een verzoek bij. Of ik een verhaal wilde schrijven over zijn vakantie op Bali, die hij niet allee..."
03-11-22
7.8
In RetrospectiefDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Groepsex, Zus,
"Terugziend op het verleden, is de verklaring voor retrospectief. Verwacht geen terugblik van een ouwe knakker, die gaat zwijmelen over vroeger was alles veel beter , maar eerder een overzicht van nog geen 10 jaar aan sexuele uitspattingen. Ik weet ..."
30-10-22
9.1
CruisingDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Groepsex, Strand,
"Peter, voor wie ik al twee Djakarta verhalen had geschreven, vroeg mij om een nieuw verhaal. Daarbij kwam ik tot de ontdekking, dat hij al eerder een verzoek had gedaan, wat geheel aan mijn aandacht was ontsnapt Gebeurt mij anders nooit Dus, daaro..."
25-10-22
8.6
VoyeurismeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Buurman, Voyeurisme, Zuigen,
"Voyeurisme staat voor het met abnormale belangstelling bespieden van... En zeg nu niet, dat doe ik niet Als de gelegenheid zich aandient, doe jij het ook De gelegenheid maakt immers de dief. Ergens ongegeneerd los gaan in een heftige neukpartij, o..."
20-10-22
8.9
De Jongens Op Het BankjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Voyeurisme,
"Vanuit mijn slaapkamer, annex studeerkamer, heb ik uitzicht op een pleintje waar wel eens kinderen spelen, of jongens een balletje trappen, en op de bank vooraan origineel aan het bankhangen zijn. Als ik mijn huiswerk zit te maken, een overigens wein..."
15-10-22
8.4
Door Stiefvader BetraptDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Straf,
" i Noot van uw schrijver. Dit is alweer mijn 250e verhaal. Een klein Jubileum dus Schrijven is voor mij net als seks, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Zolang ik, en jullie het leuk vinden, ga ik er nog even mee door. En mocht je suggesties he..."
10-10-22
8.9
All InDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Darkroom, Massage,
"Mijn vorige verhaal Disneyland Parijs kwam in de verkeerde rubriek terecht lesbisch wat bij de dames maar op een matige ontvangst kon rekenen, en terecht. Hiervoor ook excuses aan Dieter in wiens opdracht ik het verhaal had geschreven. De boel is..."
06-10-22
8.7
Disneyland ParijsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Parijs, Slet, Sletje, Stiekem,
"LETOP Dit verhaal is geplaatst in de rubriek Lesbisch Daar hoort het niet thuis Het is toch echt een oprecht Homoverhaal. Verkeerde rubriek dus, sorry dames, sorry jongens. Ik heb het inmiddels zelf gecorrigeerd, wist niet dat dat nog kon en ..."
02-10-22
8.1
Mister SimsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gespierd, Slet, Sletje,
"Ik ben arrogant genoeg om van mijzelf te zeggen dat ik een hele mooie jongen ben, van 16 jaar. Een egaal mooie huid, zwarte ogen, en een bos gecultiveerd, eigenwijs lang haar. En ja, ik ben heel erg homo, maar dat zie je zo, daar hoef je niet voor do..."
29-09-22
8.6
Sex In De KlasDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Experiment, Leraar,
"Mark, mijn ALL Time Favourite, vroeg of ik een verhaal wilde schrijven waarin de ik persoon in het verhaal, pontificaal lekker anaal, voor de klas, genomen wordt. Je ziet zoiets wel eens in een pornofilm, maar de realiteit, hoe innig gewenst ook, is ..."
22-09-22
8.3
Had Ik Maar Zo'n Vader! - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Groepsex, Vader, Zoon,
"In deel1 neukte ik met mijn buurjongen, en als bonus kreeg ik zijn vader erbij. Ik had me dan ook door vader en zoon lekker anaal laten nemen, wat ik overigens al veel eerder had moeten laten doen. Het is dan ook echt verslavend, een heilzame verslav..."
16-09-22
8.8
Had Ik Maar Zo'n Vader! - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vader, Zoon,
"Had ik maar zo n vader deel 1.Naast ons woont een knaap waar ik min of meer bevriend mee ben. Ooit, maar toen was ik nog een klein opdondertje, was er ook een moeder. Maar sinds mensenheugenis wonen vader en zoon in het huis naast ons. Allemaal vrijs..."
11-09-22
8.7
Eerste Keer!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Groepsex, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Iedereen herinnerd zich wel de eerste keer dat je sex had, met een jongen. Bij mij ging min of meer als vanzelf. Ook ik was een tiener in duplico, terwijl schoolvriendjes opschepten vaak niet waar over hoeveel keren ze wel niet sex hadden gehad met..."
06-09-22
9.0
De Nieuwe ManagerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Drank, Feest, Manager, Pijpen,
"Nu heb ik mijn huidige manager nauwelijks meegemaakt. Mijnheer Bodembedecker, inderdaad met ck, want zo heet de man, heeft mij nog aangenomen. Echter een half jaar daarna kondigde hij zijn vervroegde pensioen aan. Ondertussen is hij bezig zijn opvo..."
02-09-22
8.7
Twee Desperate BuurmeisjesDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Buurmeisje, Zoon,
"In deze rubriek Hetero zal je mijn naam als schrijver niet vaak tegenkomen, om de simpele reden dat ik homo ben, en dus homoverhalen, en af en toe een Bi verhaal, schrijf. Heb ooit in een vorig leven kort een relatie gehad met een meisje, dus i..."
01-09-22
8.3
Bi My BabyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bos, Buurman, Groepsex,
" i Hoewel de titel afgeleid van een heel oud liedje anders doet vermoeden, is dit een hardcore Homoverhaal i Kees voelt zich een Bi man, maar zijn nieuwsgierigheid drijft hem, zonder de dames iets tekort te doen, ook richting de jongen..."
28-08-22
8.9
Dr. S. Fuckenstein - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
" i Ook voor dit 2e deel ben ik veel dank verschuldigd aan Mark voor het aanleveren van het materiaal. De schat heeft een ruime fantasie waar ik dan weer mijn voordeel mee kan doen. Anale sex, natuurlijk uit puur wetenschappelijk oogpunt, resultaat sp..."
23-08-22
8.8
Dr. S. Fuckenstein - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Experiment, Oraal,
"Mark is echt mijn Darling, behalve een mooie Good Looking knaap is hij ook begiftigd met een rijke fantasie. Het volgende verhaal had ik zelf nooit zo kunnen bedenken. Het is een Cartooneske Science Fiction verhaal met uiteraard een stevige homosex..."
19-08-22
8.2
Avonturen Bij De Buren - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Moeder, Nicht, Vader,
"Ook bij dit tweede deel beleef ik sexavonturen bij die alleraardigste familie naast ons. Mijn ouders ze zijn een weekje weg vertrouwden mij niet alleen thuis, vandaar dat ik bij de buren logeer. In dit vervolg gaan we echt helemaal los. Voor dit ve..."
16-08-22
9.1
Avonturen Bij De Buren - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buren, Moeder, Nicht, Vader,
"Kevin vroeg mij een verhaal te schrijven over het verblijf bij zijn buren. Zijn ouders zijn een weekje met vakantie, en vertrouwen hem niet alleen in huis, dus hij wordt bij de buren ondergebracht. Waar dit allemaal toe leidt, lees je hieronder. Met ..."
13-08-22
8.5
Verkeerde KeuzeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Gangbang, Nerd,
"Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat je meer dan 100 overtuigd was van je keuze, en dat achteraf bleek dat je fouter dan fout zat, met je veronderstelling. Hoewel ik niet helemaal fout zat, het bleek zelfs een mooi middel om te bereiken wat i..."
09-08-22
9.0
De CowboyjongenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Ik heb een vriendin waar ik halfom half, een soort van vriendschapsrelatie mee heb. Zij neemt deze relatie niet echt serieus, en ik ook niet. Hoewel onuitgesproken, weet ze, denk ik, dat ik uiteindelijk meer om jongens geef, dan om meisjes. Maar we..."
03-08-22
8.8
MegasletDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Eerste Keer, Groepsex,
"Als 16 jarige klinkt het wel heel stoer als ik zeg dat ik voor mijzelf heb uitgemaakt dat ik fullproof Homo ben, maar hoe maak je dat in de praktijk waar Er zijn altijd van die knapen die bij gebrek aan vocabulaire je dan maar voor homo uitmaken, de..."
29-07-22
8.5
Duaal DjakartaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Oraal,
"Peter, voor wie ik Dominant Djakarta geschreven had, vertelde me ook dat hij en zijn vriend een hele mooie en ook sensuele vriendin te gast hadden. Ook dit samenzijn is enigszins uit de hand gelopen. Met dank aan Peter, voor het aanleveren van de i..."
25-07-22
8.2
Dominant DjakartaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Vuistneuken,
"Peter vroeg mij om zijn avontuur Indonesi , hij heeft daar langere tijd verbleven, in een verhaal te gieten. Naast een mooie vriend waar hij geruime tijd mee heeft samengewoond, zijn er ook nog andere sexuele uitspattingen, die hij daar heeft meegema..."
21-07-22
8.7
Niet Zo VerkeerdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Uitdagen,
"Henk vroeg mij om een story waarin hij zou figureren als, of met, een Crosdresser. Maar ook alleen als homoman De rest was grotendeels open. Of ik daarover een verhaal wilde maken Ik heb een poging gewaagd, want afgezien van een enkele uitzondering..."
18-07-22
8.5
Van Fantasie Naar FeitelijkheidDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Regelmatig krijg ik verzoekjes, en als het even kan voldoe ik daar graag aan. Meestal Homo of Bi verhalen. Inmiddels heb ik ook een paar die wat buiten mijn gebaande paden liggen. Ik hoop dan maar dat ik er genoeg fantasie in kan leggen om er een s..."
13-07-22
8.7
NachtwachtDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Bewaker, Pijpen,
"Bewaker is een verre van opwindende baan. Geestdodend zou ik het willen noemen. Maar je neemt immers niet bewakers in dienst, als dat niet nodig mocht zijn. Dus nut hebben we kennelijk wel. Samen met een wat oudere collega, genaamd Herman bewaak ik e..."
10-07-22
8.5
Meer Invoelbaar!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Experiment, Pijpen, Vader,
"We redden het best met z n drie n, mijn vader mijn broer en ik. Al was het afgelopen jaar best moeilijk. Eigenlijk vormden we een doorsnee gezinnetje, met mij als enige uitzondering, want als homojongen ben ik immers anders . Waar de rest gelukkig t..."
04-07-22
8.9
Mijn Grote BroerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Pijpen,
"Iedereen heeft een soort van rolmodel nodig, iemand waar je tegenop kijkt, die je adoreert en wiens gebruiken en gewoontes je kopieert, omdat hij nu eenmaal je ideaal is. Meestal zijn dat, behalve popidolen of sporthelden, vaders of ooms, maar neve..."
28-06-22
9.2
Warme Familiebanden.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Schoonmoeder, Spanje, Vakantie, Vrienden,
"Street Berry verzocht mij om een Bi verhaal te schrijven. Het was wat cryptisch, wat er aan materiaal aangeleverd werd. Om het verhaal als Bi verhaal geloofwaardig te maken, heb ik die Ik figuur, in het verhaal een jongen vrouw gemaakt, die een warme..."
23-06-22
9.1
De Tweeling - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen, Tweeling,
"In het eerste deel maakte ik kennis met de tweeling, waarvan n gezegend met een flinke bos borsthaar, de ander met een heerlijk smoothe body. Beiden strak afgetraind, en neukberijd. Zie hoe zich dit, na mijn kennismaking met hen, ontwikkeld. ..."
20-06-22
8.9
De Tweeling - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rimmen, Spuiten, Tweeling, Zwembad,
" i Ik heb dit verhaal geschreven, met een knipoog naar Harig kontje 1993 i Je hebt diverse soorten tweelingen. De niet eeneiige, die weliswaar goed op elkaar lijken, maar waar ook wel verschillen zichtbaar zijn, meer tw..."
16-06-22
8.7
De Onverwachte GastDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Telefoon, Verjaardag,
"In de titel zit de suggestie opgesloten dat ik een onverwachte gast op bezoek krijg, terwijl het hier precies andersom is. Ik ben de onverwachte gast, op een verjaardagsfeest. Niet dat ik niet uitgenodigd was, maar geen van de andere gasten kent mij,..."
13-06-22
8.9
De VerhuizersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Mark, de schat, leverde mij weer wat materiaal aan om een verhaal van te maken. Het gaat over een jongen die met verhuizers in hun nieuwe woning belandt Met dank voor het mij voorzien van de grondstoffen , is dit verhaal , met veel erkentelijkheid,..."
09-06-22
8.4
Het Leven Als Cumpire - 5: De Initiatie (slot)Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vampier,
"In dit laatste deel wordt nergens zoveel zaad verspoten dan hier. Allemaal voor het goede doel natuurlijk. Begrijp me goed, dit is nu eenmaal een onderdeel van onze corebusiness We hadden het graag ook anders gezien , maar zo is het nu eenmaal. ..."
04-06-22
8.6
Het Leven Als Cumpire - 4: Geef Devin Een ThuiDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vampier,
"Dit is alweer het vierde, van vijf delen, in de Cumpire reeks. Ik benadruk nog maar eens, dat het niet mijn idee n zijn en mijn tekst is, maar slechts door mij hertaald en bewerkt in het Nederlands. Het origineel is, in het Engels, van Qwik Lub Subje..."
01-06-22
8.8
Het Leven Als Cumpire - 3: Nader Tot DevinDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vampier,
"Dit is inmiddels het derde verhaal in de reeks van een Cumpire die in zijn jacht naar vers jongenszaad regelmatig een internaat bezoekt waar ook zijn zoon Tommy verblijft. In dat internaat is een jongen die Devin heet, en behalve cumdonor, ook nogal ..."
27-05-22
9.1
Het Leven Als Cumpire - 2: Spermadonorschool St. ...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
" i Dit is het vervolg op deel 1 Spermadonor Brad . Alle verhalen in deze serie zijn afkomstig van Qwik Lub Subject. Niet door mij geschreven, maar door mij hertaald en bewerkt uit het Engels naar het Nederlands. Voor het origineel verwijs ik naar ..."
26-05-22
8.9
Het Leven Als Cumpire - 1: Spermadonor BradDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vampier,
" i Via Kutjejuk, kreeg ik het verzoek om mijn eerste keer een verhaal uit het Engels te hertalen. Daarbij neem ik de vrijheid om, zonder de verhaallijn aan te tasten, het zo te bewerken dat het in het Nederlands het beste tot zijn recht komt. ..."
23-05-22
8.6
Campinggasten - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Groepsex, Stiekem,
"Door tijdgebrek, een zekere woordblindheid en het vroege tijdstip dat ik dit schrijf voor 6 uur s ochtends wil er wel eens wat mis gaan. Sorry Davy Maar hier is deel 2. Ik hoop dat het jullie, net als de figuren in mijn verhaal, niet van weerhou..."
19-05-22
9.1
Campinggasten - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Camping, Stiekem,
"Ongetwijfeld vertel ik niets nieuws, maar op vakantie zijn de conventies meestal wat losser dan in het normale sociale verkeer. Al moet ik als inmiddels gevorderde gayboy wel aangeven, dat ik nu niet specifiek een vakantie nodig heb voor buitenissig ..."
16-05-22
9.1
Wilde Vaart - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pornoster,
"In deel 1 hebben we gezien dat ik, door omstandigheden gedwongen, in de bediening op een cruiseschip terecht ben gekomen. Dat je daar leuk kunt bijverdienen door je als gewillige neukboy te verhuren, geeft mijn maatje Charlie en mij extra plezier in ..."
09-05-22
8.8
Wilde Vaart - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pornofilm,
"Ik kom uit een zwaar gelovige omgeving. De Heer is een allesbepalende factor. Al het mooie komt van hem, al het andere wat fout is, of verkeerd is gegaan is afkomstig van de duivel, of je eigen schuld zondig Ik zal je niet belasten met mijn gevoel..."
05-05-22
8.9
De Stage SollicitatieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bouwvakker, Groepsex, Sollicitatie, Stagiair, Verzoek,
" i Wolfie667 vroeg of ik ook op verzoek schrijf Ja, zelden een opdracht of verzoek teruggegeven, omdat ik er niets mee kon. Ik heb zelfs een verhaal geschreven voor een vrouw, t.b.v. haar homobroertje. Was een dankbare taak. Dus a..."
29-04-22
8.6
Begluur Je Buur! - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Gluren, Groepsex, Vader,
"In deel 1 hadden we al gezien dat ik via gluren niet alleen kennis gemaakt had met mijn geile buurjongen, maar ook met zijn potent spuitende vader. De man is werkelijk een schatje, en een eerste klas neukbeest. Net als zijn zoon overigens, want die..."
24-04-22
8.8
Begluur Je Buur! - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Gluren, Vader,
"Ik geef toe, het is een weinig originele titel, maar wel n van alle tijden. Vaak doen we het onbewust, en zien hoe een mooie buurman of buurjongen in de tuin aan het werk is, of het huis een het opknappen is, waarbij zijn fysiek zo prachtig tot uit..."
20-04-22
9.2
Buurman, Wilt U Mij Neuken?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Buurman, Pijpen,
"Jos gaf op mijn verhaal over buurjongens een toelichting, hoe hij in zijn buurt een buurjongen kent, die regelmatig langskomt om een lekker potje te pijpen. Meteen gingen mijn wilde gedachten met mij aan de haal. Allemaal dromen we immers wel eens va..."
13-04-22
8.7
HolbewonersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Vakantie,
"De term grot of holbewoners roept bij een gayboy, zoals ik, wel andere associaties op, dan bij de doorsnee ge nteresseerde. Omdat ik toch iemand de schuld moet geven, dan maar mijn ouders. Begrijp me goed, het zijn schatten van mensen, die altijd go..."
08-04-22
8.9
Nieuwe TandartsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tandarts,
"Voor het beroep van Tandarts zal menigeen van jullie, tenzij je zelf tandarts bent, geen warme gevoelens koesteren. Het is het vak van de man, en uiteraard niet de persoon zelf, die mij doet huiveren. Elk half jaar denk ik, zodra ik daar weer weg ben..."
27-03-22
8.5
BuurjongensDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Eerste Keer, Oraal,
"Mark, waar zou ik zijn zonder de schat, heeft mij weer een suggestie voor een verhaal aan de hand gedaan. Iets wat ook bij uw schrijver voor kwam, namelijk een wel hele warme band met de buurjongen. De elementen die Mark aandroeg, inclusief een fil..."
18-03-22
8.9
HulpverlenersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Psychologie, Puber, Therapie,
"Peter, handelend onder de naam Pe19, vroeg mij om drie afzonderlijke verhalen. Ieder op zich zijn ze net iets te kort, om als zelfstandig verhaal dienst te doen. Gecombineerd zou wel kunnen, al moet je dan nog wel een alles verbindend thema hebben. I..."
14-03-22
8.6
Die Bloedhete ZomerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Vakantie, Zomer, Zus,
"Toen er van opwarming van de aarde nog geen sprake was, waren er ook al hele hete zomers. Maar onmiskenbaar is de gemiddelde temperatuur wel gestegen. We hebben immers al dertig jaar ook geen Elfstedentocht meer gehad. Wellicht hebben wij die zomer ..."
10-03-22
9.1
Monteurs - 2: WraakDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Wraak,
" i Het is wellicht wat misleidend, en vraagt daarom om uitleg. Het oorspronkelijke verhaal van Monteurs werd geschreven door Bob, zie hiervoor Bobje84. Hij wilde daarop nog graag een vervolg schrijven, maar dit kwam helaas niet van de grond. Hij heef..."
08-03-22
8.6
Fuck SchoolDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Leraar, School, Toilet,
"Misschien had ik de titel aan elkaar moeten schrijven. Want alhoewel school voor de meesten van ons niet de prettigste tijd van je leven was, al verteld menig oudere dat het juist wel de mooiste tijd van zijn leven was Hier lopen duidelijk sentiment..."
03-03-22
8.8
PashokjessexDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pashokje, Stiekem,
"Alleen al voor het woord krijg je bonuspunten 3x woordwaarde . Bob de spammer, een van mijn regulaire leveranciers van idee n voor verhalen, deed mij een suggestie aan de hand over lekkere gaysex in een pashokje. Ik heb wel eens met het idee gespeel..."
25-02-22
8.3
FamiliereünieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kerst, Kerstmis, Met Familie, Neef, Oom, Reunie,
"Mark, mijn All time Favourite, stuurde deze keer de suggestie op, om van een familiere nie in de Ardennen, en iets met een paar homo s in de familie, een heftig verhaal te maken. Leuk idee Dit verhaal is voor Mark, met dank voor het aanleveren van h..."
20-02-22
9.0
Sex In De Provence - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Natuur, Vakantie,
"Denk nu niet dat mijn ritje met de trein van Nice, naar Digne Les Bains de vergelijking met een trip van de Ori ntexpres of de Bleu train van Parijs naar de Cot D azure kan doorstaan. Verre van dat. Ik werd feitelijk in de tijd teruggeworpen Mijn..."
15-02-22
8.8
Sex In De Provence - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Frankrijk, Hotel, Vakantie,
"Vanzelfsprekend ben ik niet de enige met te veel vakantiedagen. Op mijn werk moet je ze voor 1 juli hebben opgemaakt. Er zijn wettelijke regelingen voor max 5 jaar , maar ik heb me voorgenomen om het niet zover te laten komen. Niemand neemt vakant..."
09-02-22
8.8
Student Aan HuisDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Darkroom, Studenten, Uit De Kast,
"Bob vertelde mij over zijn Coming Out en Nico over zijn zwak voor neukgrage jonge knapen, daarbij opgehitst door mijn schrijfsels. Wie wil er nu niet zo n lekkere fris en fruitige knaap over de vloer krijgen. Tel daarbij op dat Bob al veel eerder uit..."
02-02-22
8.8
Padvinderij - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Scouting,
"In deel 1 had Richard ons uitgenodigd voor zijn verjaardag op zaterdag. Die zaterdagavond feliciteerden we hem van harte met zijn verjaardag en als ingeburgerde homo s kusten we hem vol op de mond. Dit gaf wat verbaasde blikken bij de rest van de vis..."
27-01-22
9.0
Padvinderij - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Scouting,
"Al van jongs af aan boeit mij de padvinderij. Samen met andere jongens lekker wat rondstruinen in de bossen, hutten bouwen, spoorzoeken, knopen leren leggen enz. Onbewust van het feit dat dit de opmaat was naar mijn leven als gaypuber. Je hebt in je ..."
23-01-22
8.5
De BalletjongenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen,
"De titel dekt niet helemaal de lading, het gaat hier feitelijk om een jongeman, van begin twintig. Nu ben ik meer van voetbal, volleybal of judo, als het om individuele sporten gaat, maar met dansen, nee daar heb ik niet zoveel mee Toch kwam ik daar..."
16-01-22
8.8
Mag Niet Van Daddy, Maar Ja...Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Vader,
"KayCee en Ronneke 2 verzochten bij het verhaal Gevolgd om een tweede deel. Nu had ik onderstaand verhaal al geschreven, en bij het herlezen kwam ik tot de schrikbarende conclusie dat dit, zeker qua structuur, wel erg leek op Gevolgd . Mijn blinde ..."
10-01-22
8.9
GevolgdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Je hebt het allemaal wel eens een keer, dat gevoel dat je gevolgd wordt. Soms is het natuurlijk de hoop dat een mooie kerel interesse in je heeft, maar als je de omgeving afspeurt blijkt die in geen velden of wegen te bekennen. Iets teveel eigendunk,..."
05-01-22
8.8
Blinde PassieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fitness, Rimmen, School,
"Op de basisschool zat er een jongen in mijn klas die Johannes heet. Omdat hijzelf een donderse hekel aan die naam had, noemde hij zichzelf Hans. Die Hans is een mooie jongen van een Nederlandse vader en een Indische moeder. Hij heeft de atletische ge..."
28-12-21
9.1
Open House Fucking - 3: Jailhouse Fuck.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gevangenis, Stiekem,
"Het kon niet uitblijven. Deel 2 werd zo goed ontvangen dat Ronneke 2 en Poloralphlauren Boy, om nog een vervolg vroegen. Een oud Nederlands gezegde luidt Eenmaal in een hol gebivakkeerd, dan wil je graag nog een keer Natuurlijk moet ik nog eve..."
21-12-21
8.9
Open House Fucking - 2: Onverwachte VriendschapDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Na nummer n kreeg ik bemoedigende commentaren, Ronneke 2, en Poloraphlarauren vroegen zelfs om een vervolg. Zoals wellicht bekend ben ik niet zo n voorstander van vervolgen. Ik moest er dus wel even op kauwen, maar je moet ook over je eigen schaduw..."
14-12-21
9.0
Open House Fucking - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Stiekem,
"Mark deed mij weer een idee aan de hand. Ditmaal over een knaap die een nieuwe buurjongen krijgt, en zich op de open dag, in dat nieuwe huis met die buurjongen heerlijk misdraagt. Gasten of niet, het loopt uit de hand Met veel dank aan Mark, is..."
08-12-21
8.9
Green SexmachineDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Kamp, School,
"Om elk misverstand uit te sluiten, deze groene sexmachine heeft niets te maken met ecovriendelijke sex. Niets met milieuvriendelijk gefabriceerde dildo s, buttplugs of een verwenstaaf met eeuwig durende batterijen. Het is een Homo improvisatieverha..."
02-12-21
8.5
Mijn Vriendin En Haar BroertjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Gay,
"Sinds kort woon ik samen met mijn vriendin in een best aardige en ruime flat. Nog een wondertje dat we die konden bemachtigen. We stonden weliswaar al jaren ingeschreven, maar waren nog lang niet aan de beurt. Dit heb ik mijn vriendin maar niet verte..."
29-11-21
8.8
Ervaren Kerels, Met Goed Gereedschap.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Spuiten, Verleiden,
"Nee, ik ben niet opzoek naar een ervaren ambachtsman, maar dat vermoedde je waarschijnlijk al, maar meer naar wat oudere kerels met ervaring. Koen, die van mijn verhalen geniet, vertelde me ook dat hij valt op wat oudere mannen, liefst met veel ervar..."
24-11-21
9.0
Op De Friese Meren.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boot, Verzoek,
" i Piter vroeg mij een verhaal te schrijven over een knaap in bezit van een zeiljacht, waarmee hij met zijn vriend de Friese meren onveilig maakt. Wat er vooral bij mooi weer zich zoal op zo n boot afspeelt laat zich raden. Er is altijd veel vaarplez..."
20-11-21
8.3
Kostschool - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kostschool, Oudere Mannen,
" i In deel 1 had ik al ontdekt dat, mits je vindingrijk genoeg bent, en goed geil, je als homojongen op zo n kostschool best lekker aan je trekken komt. Lees neuken en geneukt worden. Maar er is altijd de drang naar meer, en nog andere lekkere kerel..."
15-11-21
8.4
Kostschool - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Klusjesman, Kostschool,
"Hoewel het vooral in Groot Brittanni heel gewoon is dat kinderen, van met name vermogende families, naar een kostschool gaan, is dat hier wat minder gebruikelijk. Ook mijn ouders zijn stinkend rijk, en ja ook ik moest naar een kostschool. Dat zou mi..."
12-11-21
8.8
Daniël En Robert, Diepe Indruk! - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Vakantie,
"In deel 1 hadden we, in een homocinema, op nogal stormachtige wijze kennis gemaakt met twee hitsige blonde knaapje genaamd Koen en David. In dit vervolg gaan wij me die boys op vakantie naar Spanje. Ook dit deel is voor Dani l. De vriendscha..."
04-11-21
8.6
Daniël En Robert, Diepe Indruk! - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gaysauna, Seksbioscoop, Vakantie,
"De titel mag je tweeledig opvatten, en dat is te danken aan Dani l. Hij schreef mij dat hij en en zijn vriend Robert ge nspireerd raakten door mijn verhalen en ze zelfs naspeelde. Wow, daarbij zwelt mijn trots, en mijn lul, van voldoening. Mede naar ..."
02-11-21
8.6
BuurtfeestDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Buurtfeest, Date, Dating,
"Ik woon in een best wel ruime flat met mijn moeder en jongere broertje. De flatbewoners vallen in twee categorie n uiteen, n groep die er maar tijdelijk woont en een groep die er, zoals wij, vrijwel permanent wonen. Naast ons is een buurman komen w..."
28-10-21
9.0
Duikclub NeptunusDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pijpen,
"Mark, waar zou ik zijn zonder hem, deed mij een suggestie voor een verhaal over een knaap die onbedoeld, bij een duikclub terechtkomt en daar door een paar kerels duidelijk wordt gemaakt, dat duiken in de diepte ook nog wat anders betekent. Met dank ..."
23-10-21
8.5
Gayboys Te HuurDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Gaysauna, Hoer, Prostitutie, Rimmen,
"Nico is een gewaardeerd lezer, en wilde graag een verhaal met geile prostitutieboys, liefst in het duurdere segment. Het was wel even puzzelen, want ik had al eerder zoiets geschreven. Je ziet qua gedachten ontlopen Nico en ik elkaar niet zoveel. Voo..."
19-10-21
8.7
Daddy DearDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Anaal, Broers, Daddy, Rimmen, Vader,
"Dag ik ben Dennis en 17 jaar. Ik woon samen met mijn broertje Dave 16 jaar en mijn vader, in een door vader prachtig verbouwd huis. Mijn moeder, dat is een beetje pijnlijk, is ergens gehospitaliseerd, zoals dat zo fraai heet, in n of ander tehuis..."
15-10-21
8.8
Laatste TreinDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Groepsex, Trein,
"Ondanks dat het een late trein was, sterker nog de laatste trein, was het erg druk. Zo druk zelfs dat ik het eerste stuk moest staan. Als haringen in een ton, luidt het spreekwoord, en dat klopte aardig. Ik had net als een deel van mijn medepassagier..."
07-10-21
8.7
Het New Marigold Hotel - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Groepsex, Hotel, Zus,
"In deel 1 hadden we al gezien dat het Spaanse gezelschap sex tot kunst verheven had. Mijn zus had zich ondertussen door maar liefst vier van die kerels, waaronder de baas, lekker laten nemen. En hoewel er zeker een aantal homoboys in het gezelschap z..."
04-10-21
9.2
Het New Marigold Hotel - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Hotel, Zus,
"Mark wilde deze keer het wel en wee verwoord hebben van een broer en zus die werken in het grote hotel van hun ouders. Het hotel wordt gebruikt voor tal van zaken, waaronder ook die, welke met name broer en zus stiekem best wel lekker spannend vind..."
02-10-21
8.9
Een Dominante Moeder, Nederige Zoon En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Gaysauna, Moeder, Zoon,
"Karst vroeg mij om een verhaal te schrijven over een krantenjongen die vlak voor het weekend de wijk overneemt van een andere krantenjongen. Hij belandt bij een mysterieuze villa met een wat nederige zoon en een dominante moeder. Wat daar gebeurde ku..."
28-09-21
8.3
Je Vindt Ons Op InternetDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Internet, Openbaar, Rimmen, Zuigen,
"Bij het afstruinen van het internet naar gayporn, jawel uw schrijver bezondigd zich daar ook aan, kwam ik al surfend knapen tegen die op willekeurige plekken in het publieke domein met elkaar neuken. Geen enkele g ne, geen enkele terughoudendheid en ..."
23-09-21
8.4
Aha ErlebnisDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Collega, Supermarkt,
" i Bob, zo langzamerhand een vaste klant als het op een idee voor een leuk verhaal aankomt, vroeg mij om een story te schrijven over een geil ventje dat, net droog achter de oren, bij een supermarkt letterlijk en figuurlijk wordt ingewerkt door een c..."
19-09-21
8.7
Weinig RuimteDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Dokter, Therapie, Zus,
"Mark verzocht mij om een verhaal waarin een jongen, Bas 16 jr medische therapie moet ondergaan omdat hij geen stijve lul kan krijgen. Daarbij speelt ook nog mee dat hij heimelijk gaygevoelens heeft, en zijn kontje ook wel wat rek en strekoefening..."
16-09-21
8.7
Angry Young Men - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In deel 1 hadden we al gezien dat een ontmoeting met Said ontsproot tot een lekker spuitfestijn. Ook nam hij mij in vertrouwen over zijn geaardheid, die thuis niet echt op prijs gesteld werd. Daardoor was hij thuis nauwelijks nog welkom, want vooral ..."
12-09-21
8.8
Angry Young Men - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De term Engry Young Men, was oorspronkelijk de titel voor een groep weerspannige jonge Britse toneelschrijvers. Zij stelden de hypocrisie van de gevestigde orde aan de kaak. Als snel namen hele groepen jongeren die titel over om zich te onderscheiden..."
10-09-21
8.4
Kermisgasten - 2: Nieuwe VriendenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden,
"Het is wellicht wat verwarrend. Ik had eerst een deel geschreven Kermisgasten waar alleen gaysex in voor kwam, al dook er zo af en toe ook een geil meisje in op, samen met haar neukgrage vriendje. Dat bracht mij op het idee om haar en haar lekkere..."
07-09-21
9.0
Kermisgasten - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kermis,
"Dag, ik ben Reggie en 16 jaar. En zoals wel vaker loop ik een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Je huiswerk is af, geloof ik, je zoekt je vrienden op, maar die hebben geen tijd of zijn verhinderd. Mijn moeder heeft het hele huis vanwege een aanval..."
03-09-21
8.8
Toch Homo!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
"Ik heb een zekere bekendheid bij mooie jongedames opgebouwd. Niet bepaald ten gunste van mij. Dat vergt wat uitleg. Het lukt mij, waar andere jongens hun best moeten doen om een grietje te versieren, bijna spelenderwijs. Maar ik heb inmiddels ee..."
29-08-21
9.0
Getrouwde Mannen ClubDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Stiekem,
"Ik als fullproof homo heb een aantal neukbuddy s, waarvan een niet gering aantal keurig getrouwd met een vrouw, en soms ook nog kinderen. Die boys op hun beurt verwonderen zich dat er onder hen juist zoveel getrouwd zijn jij ook . Mij maakt h..."
24-08-21
8.9
Op Weg Naar OostenrijkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Oostenrijk,
"Jasper wilde graag een bi verhaal over een 17 jarige jongen die eerst nog, als enige, een paar tentamens over moet doen, wil hij overgaan naar de examenklas. Geen middel wordt geschuwd om dat te bereiken. Als beloning volgt een reis, per trein, naar ..."
19-08-21
8.5
Gymleraar FransDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gymleraar, Rimmen,
"Mijn lievelingspartner in crime en dus vaste leverancier van idee n voor verhalen, is Mark. Gelukkig is hij er weer en droeg een idee aan voor een verhaal over een gymleraar en een knaap die zijn cijferlijst wat moet opkrikken. Dat opkrikken wordt ..."
16-08-21
8.3
Weg Kwijt.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
"Bij ons huis in de buurt is een industrieterrein in wording. Vroeger waren dat allemaal weilanden en een stuk bos. In dat bos ben ik ooit nog door een vriendje ontmaagd, Sweet Memories . Het stukje bos is er nog, al zal het in de loop van de tijd op..."
10-08-21
8.7
Tweeling - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Rimmen, Thailand, Tweeling,
"In deel 1 hadden mijn tweelingbroertje en ik besloten een tatoe te nemen. Natuurlijk buiten onze ouders om, want tatoe is taboe Een vlindertje op onze bil, was ons idee. Omdat het voor ons de eerste keer was en we ook het resultaat niet kenden, heb ..."
06-08-21
8.6
Tweeling - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Tweeling,
"Mogen we ons even voorstellen, mijn naam is Michael en mijn, neiige, tweelingbroer heet Mathijs. We hebben net vorige week onze verjaardag gevierd met veel vrienden en een enkele goede vriendin. Dat laatste vermeld ik er expliciet bij, omdat mijn b..."
03-08-21
8.7
VerdoofdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Rimmen, Ziekenhuis,
"De meeste verhalen die ik schrijf zijn echt gebeurd of hebben componenten die echt hebben plaatsgevonden, maar op een andere plek of tijd. Dit verhaal echter, is ontsproten aan mijn Wild Imagination . Dus als er ziekenbroeders of zelfs artsen onder ..."
31-07-21
8.3
Fucking By The PoolDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Zwembad,
"Kernachtiger kan ik het niet uitdrukken, al ben ik wel dank verschuldigd aan de groep The Dire Sraits voor hun hit Twisting By The Pool, het brengt je nog eens op een idee. Met Frank had ik een gedachtewisseling, over wat in onze ogen een unieke Ga..."
27-07-21
8.6
Grote Beer - 3Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Twink,
"Ik had oorspronkelijk geen derde deel in gedachten. Maar door bemoedigende commentaren blijkt dat men gewoon een derde deel verwacht. Als bovendien een heteroman door mijn schrijverij danig opgehitst wordt, ja dan kan ik alleen maar zeggen wip eens b..."
20-07-21
9.1
Grote Beer - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Garage,
"In deel 1 had ik een afspraak weten te versieren met garage eigenaar Raymond de Beer,die ik ik de bijnaam Grote Beer geef. Volgens mijn vriendje Richard gezegend met een massief stuk gereedschap. Ik hoefde hem alleen nog maar te bellen voor een afspr..."
14-07-21
8.9
Grote Beer - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Garage, Monteur,
"Ik ben 18 jaar en heb een rijbewijs en sinds kort ook een eigen auto. Dat wil zeggen een tweede handsje. Mijn ouders zijn schatten van mensen die altijd goed voor mij hebben gezorgd, mij zoveel mogelijk helpen bij mijn studie schulden , maar echt rij..."
10-07-21
8.8
Fiets ModelDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Model,
" i Een fiets Model is wel wat anders dan een modelfiets. In de loop van het verhaal zal de titel je wel duidelijk worden. i Hoewel ik het niet graag toegeef, ben ik een enorme sloddervos. Dit tot grote ergernis van mijn ouders, vooral mijn..."
07-07-21
8.6
Het Vriendje Van Mijn NeefjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neef, Pijpen, Stiekem,
"Mijn broer is de oudste van ons drie. Twee jaar daarna werd mijn zusje geboren en weer twee jaar na haar kwam ik. Mijn broer is een echte familieman. Trouwde op zijn 18e met zijn schoolliefde en kreeg, geheel conform de ideale modus, een jaar later e..."
30-06-21
8.4
Zwart Wit FotoboekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fotograaf, Zus,
"We, dat wil zeggen mijn zusje en ik, wonen in een volkswijk die aan renovatie toe is. Je kent dat wel, isolatie, nieuwe keuken, toilet en badkamer. Daartoe zijn een aantal woningen apart gehouden, die als wisselwoning dienst doen. Door onverklaarbare..."
24-06-21
8.9
Homostrand - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naaktstrand,
"In deel 1 had mijn vriendje Dave zich lekker op het naaktstrand door een mooie gespierde kerel, met machtig gereedschap, laten ontmaagden. Om helemaal zeker te zijn mocht ik Julien hem ook nog een keer neuken. De volgende dag blijkt zijn kontj..."
19-06-21
8.8
Homostrand - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Naaktstrand, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Eigenlijk had de titel moeten luiden naaktstrand , maar omdat er overwegend homo s bivakkeren, noemt iedereen het, het homostrand. Ik, Julien, en mijn vriendje Dave gaan vaak met een vriendengroepje naar het strand. Dat is het voordeel als je aan d..."
18-06-21
8.7
Ooms VerjaardagsorgieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Neef, Oom, Orgie,
"Hoe oud oom precies werd weet ik niet, doet er ook niet toe, want in mijn beleving is hij nauwelijks ouder geworden, wel mooier. In de loop van de middag kwamen er steeds meer vrienden langs. Allemaal van ongeveer de leeftijd van mijn oom of iets jon..."
13-06-21
8.5
HardleersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Leer, Neef, Oom,
"Bij mijn verhaal Harde Vrienden , waren de reacties gemengd. De opdrachtgever was zeer content en een ander wilde het zelfs nog een tandje heftiger. Weer een ander daarentegen, vond het wel spannend, maar in het werkelijke leven durfde hij het toch ..."
10-06-21
8.4
Meester Dickman - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gymleraar,
"Er is een van de volgende dagen een soort van sportdag. Meester Dickman vraagt mij en Eric, je weet wel die bloedmooie, maar wat dromerige jongen, om hem nog even te helpen. We moeten wat gymtoestellen alvast klaar zetten. Zo moeten er drie bokken ac..."
04-06-21
8.8
Meester Dickman - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gymleraar, Leerling,
"Als je zoals ik, nog op school zit en ook nog homo bent, dan zoek je, net als overigens al jouw medeleerlingen doen, naar een rolmodel. Iemand waar je je graag aan spiegelt. Inclusief mijzelf zitten er vier jongens in de klas die allemaal homo zijn. ..."
01-06-21
8.5
Harde VriendenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Vrienden,
"Dit is feitelijk het tegenovergestelde van mijn vorige verhaal D.N.A. . Het gaat er nu wat steviger aan toe. Bob de Spammer zijn echte naam, zegt men vroeg mij een relaas te schrijven dat een beetje buiten mijn scala van verhalen ligt. Het moest ..."
27-05-21
8.1
D N ADoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Verzoek,
" i William vroeg mij om een verhaal te schrijven over twee 16 jarige jongens die verliefd op elkaar worden, maar het van elkaar niet weten, of willen weten. Beiden zijn een beetje de extremen in hun klas, wat hun naar elkaar toe drijft. Een D.N.A. af..."
22-05-21
8.4
Vrije DoorgangDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buurjongen, Buurmeisje,
"Het woningbouwbeleid van deze regering is ronduit rampzalig, en dat in mijn gemeente al niet veel anders. Ze hebben de bewoners van een rijtje huizen, waar wij ook wonen, telkens weer belooft, dat we een nieuwe woning zouden krijgen. Maar dat duurt m..."
20-05-21
8.8
Buurman En ZoonDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Buurman, Moeder, Rimmen, Vader, Zoon,
"Buurman en zoon. Nog niet zo lang woont er bij ons in de buurt een man en zijn zoon. Die buurman heeft zich in korte tijd erg geliefd gemaakt in de omgeving. Hij is reuze handig, repareert met het grootste gemak de meest complexe zaken. En n..."
15-05-21
8.2
Ander Feestje - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bus, Jacuzzi, Rimmen,
" i Ook dit 2e deel borduurt voort op het oorspronkelijke idee van Kevin K en is gebaseerd op de ingredi nten die Mark aanleverde. Dit vervolg verhaal is voor beide Boys i Die zaterdagochtend, slaap ik lekker uit. Mijn ouders zijn met die..."
11-05-21
9.0
Ander Feestje - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Oostenrijk, Stiekem, Zoon,
"Mark, mijn lievelingsleverancier van idee n voor verhalen, kwam deze keer met een suggestie om een vervolg te schrijven op een verhaal van iemand anders. Het betreft het verhaal Feestje van Kevin K. Deze knaap heeft een prachtige schrijfstijl, waar..."
07-05-21
8.6
De Bodybuilder Zijn Zoon En Ik - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bodybuilder, Gangbang, Zoon,
"Dat weekend had zijn vader er veel werk van gemaakt. Ondanks dat het wat miezerde toch een BarBQ. Onder een afdakje werd het vlees gaar geroosterd en er was voldoende drank. Mijn ouders doen heel krampachtig over drank, maar ik drink echt met mate, w..."
02-05-21
8.5
De Bodybuilder, Zijn Zoon En Ik - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bodybuilder, Verzoek, Zoon,
" i Koen bracht mij op een idee over een verhaal dat hij ergens had gelezen over een zoon van een bodybuilder. Hij liet zijn wilde fantasie de vrije loop, en vroeg mij er een verhaal van te maken. Het leek me wel een puik idee. Dit verhaal i..."
26-04-21
8.5
TeamspiritDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gangbang, Voetbal,
"Hugo die lieveling, heeft de smaak te pakken, en stuurde weer een suggestie in voor een verhaal. Ditmaal gaat het om een voetbalelftal, met reserves, die een homojongen uit hun midden, strak te grazen nemen Het was even puzzelen om het in de juiste ..."
19-04-21
8.5
MajordomeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Vader, Zoon,
" i Majordome i is feitelijk het Franse woord voor Butler. Bij een Butler heb je al gauw het idee van een uiterst correcte, wat gedateerde knakker, die namens een rijke familie het huishouden regelt. Ik voldoe gezien mijn leeftijd van bijna 24 jaar ..."
12-04-21
8.7
De MelkwegDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Stiekem,
"Ik ben 16 jaar en heet William en ben onomstotelijk homo, zo heb ik voor mijzelf vastgesteld. Dat klinkt stoerder dan het is, want ik moet er nog wel mee leren omgaan. Tot nu toe heb ik het altijd min of meer verstopt, al zijn de signalen uit mijn om..."
07-04-21
8.3
De Generaal En IkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Ik woon in een niet al te grote gemeente, ergens in het Gooi. Die gemeente bestaat wel uit hele mooie villa s. Je kunt met recht zeggen, een enclave van rijke kakkers. Oh, ik zal niet afgeven op de mensen waartoe ik zelf behoor. Mijn papa is iets bel..."
01-04-21
8.6
Tennisvereniging L.d.b.s.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Tennis,
"Mees vroeg mij of ik een verhaal wilde schrijven over een vriendje van hem Casper , die bij een tennisvereniging ook nog andere ballen laat stuiteren dan tennisballen. Hij gaf mij wat achtergrondinformatie en een paar keurige foto s, om mijn fanta..."
27-03-21
8.3
BruiloftsgastDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bruiloft, Neef, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Mijn nichtje ging trouwen en dat werd groots gevierd. De schat is werkelijk een mooie meisje, of moet ik zeggen een mooie jonge vrouw, en trouwt met een knaap waarvan ik het idee heb dat hij goed voor haar zal zorgen. Zij heeft nog twee broers, n o..."
22-03-21
8.7
Vijf Pestkoppen En Een SchoonmakerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gaysauna, Wraak,
" i Voor dit verhaal ben ik wederom veel dank verschuldigd aan Mark. Hij is mijn lievelingsleverancier van idee n, waar dit er dus ook weer n van is. Deze is uiteraard voor Mark. i Ik ben een beetje een dromer. Graag geloof ik dat er een ..."
16-03-21
8.6
Bijzondere VriendschapDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, School,
"Op school ben ik enigszins een buitenbeentje. Ja, ik ben een gayboy, en over het algemeen wordt daar aardig politiek correct mee omgegaan. Sommige jongens kunnen het toch niet laten om een valse opmerking te plaatsen. Dat ik met een aantal mooie me..."
09-03-21
8.9
Slechte VerbindingDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Leraar, Stiekem,
"Ik zal het gelijk maar bekennen, maar ik heb een crush op mijn buurjongen. Hij is een klein beetje een eigenwijs ventje, maar daarentegen, wel weer heel erg geil. We wonen in een buurt met mooie vrijstaande huizen. Maar zoiets komt natuurlijk wel met..."
06-03-21
7.7
Schoolarts OnderzoekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dokter, Orgie, Pijpen, School,
"Een knaap genaamd A. Noniem, ik mag Andr zeggen, vroeg mij een verhaal te schrijven over een knul en een school dokter. Meer instructies kreeg ik niet. Enerzijds is dat prachtig, want dan kun je, als schrijver, helemaal los gaan dat heb ik ook ged..."
01-03-21
8.1
Mijn GrootpapaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kleinzoon, Opa,
"Ach als je jong bent heb je meestal weinig zin om bij je grootvader op bezoek te gaan. Maar toch, als ik er eenmaal ben, valt het allemaal best mee. En sinds hij langzaam geestelijk wat achteruit gaat, mogelijk Alzheimer, al zijn de geleerden het daa..."
25-02-21
8.6
In Volle Vaart Naar BinnenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Agent, Anaal, Boot, Pijpen,
"N.B. Ik schrijf altijd een paar verhalen vooruit. Zo had ik ook dit verhaal al liggen met de titel In de boot, genomen. Let op de komma, die net het verschil maakt tussen mijn wat meer letterlijke beleving en de titel van een verhaal van iemand..."
21-02-21
8.4
De Vader Van Mijn VriendjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Vader,
"Hoewel ik ernstige twijfels heb, zijn mijn vriendje Mark en ik de enige homojongens op school, althans officieel dan. Wij maken er geen geheim van, dat kun je ook moeilijk, als je nauwelijks je lul in je broek kunt temmen, vooral als er een hele mooi..."
16-02-21
8.3
De Bezorgjongen, Hij Blijft KomenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bezorger, Sneeuw,
"Ik ben al weer 24 jaar en stom als ik ben, geloofde ik in de liefde met mijn vriendin, terwijl ik steeds meer belangstelling voor jongens begon te krijgen. De relatie werd met een knallende ruzie be indigd. Maar om nu ineens datingsites te bezoeken o..."
10-02-21
8.8
Is Mary Thuis?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Anaal, Bejaarden, Ouderen, Pijpen,
"Ik ben Lex, 16 jaar en Mary is, min of meer, mijn vriendinnetje. Ik zeg opzettelijk min of meer, omdat ik steeds minder voor haar voel en steeds meer voor jongens of nog meer, voor jongemannen. Van die knapen die er lekker gespierd uitzien, maar ook ..."
03-02-21
8.4
Ontvoerd - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Ontvoerd, Slaaf,
" i Ook voor dit 2e deel ben ik veel dank verschuldigd aan Kevin voor het aandragen van het idee en ideetjes. i In het eerste deel werd mij al duidelijk dat deze familie ernstig verlegen zit om seksueel genot. Moeder Clair en vader Maxwell..."
29-01-21
8.8
Ontvoerd - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Met Familie, Ontvoerd, Slaaf,
" i Kevin vroeg mij om een Bi verhaal te schrijven. Hij leverde mij daarvoor een vracht aan ingredi nten aan. Zoveel dat ik het verhaal in twee n moest opdelen en dan nog moest ik hier en daar schrappen. Het was even puzzelen, maar het is toch nog een..."
26-01-21
8.9
De Vriend Van Mijn Vrouwelijke CollegaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Stiekem,
"Ik werd aangenomen bij de administratie van een instituut dat door recentelijke wetswijzigingen ineens een hele hoop werk kreeg. Vele frisse krachten, en ik was n van hen. Ook veel vrouwelijke collega s van ongeveer dezelfde leeftijd, waaronder een..."
20-01-21
8.8
ArchiefwerkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt,
"Ik mag mij gelukkig prijzen met mijn vader. Hij is partner in een advocatenfirma ergens aan een stille gracht, hier in Amsterdam. Qua inrichting is het pand een wat vreemd construct. Ik woon in het voorste gedeelte van het pand, van maar liefst drie ..."
16-01-21
8.6
Star Wars, Een Gay Porn Parodie!Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neef, Oom, Parodie,
"Mark was zo aardig om mij weer een verzoekje te sturen waarin ik deze keer Star Wars, maar dan als een soort gay parodie vorm moest geven. Hij gaf wel wat instructies mee die konden dienen als leidraad voor het verhaal. Met dank aan Mark, hierbi..."
12-01-21
8.3
Frans UitwisselingsprogrammaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Boerderij, Frankrijk, Opa, School,
"Onze school heeft een uitwisselingsprogramma met scholen en Duitsland en Frankrijk. Frankrijk is er later aan toegevoegd, op verzoek van onze leraar Frans, Jan van den Berg. Door alle leerlingen meesmuilend Jean La Montagne genoemd. Hij is een ech..."
05-01-21
8.6
Vissen Met De Jongens - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Escort, Naaktstrand, Studenten,
"Oorspronkelijk had ik g n deel 2 in gedachten. Maar kreeg bemoedigende commentaren van Mark, Nico en Anno, en van die laatste twee zelfs een verzoek voor een vervolg. Dus voor deze drie liefhebber, en natuurlijk voor alle anderen, het vervolg van V..."
29-12-20
8.6
Vissen Met De Jongens - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
"Origineel bestaat dit verhaal uit drie losse componenten. Mijn eerste autootje, begon al vrij snel allerlei kuren te vertonen. Ik ben toen door een mooie en goed gespierde wegwerker geholpen, die veel verstand had van auto s, en van neuken ..."
22-12-20
8.2
In TherapieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Therapie,
"Ook voor dit verhaal ben ik dank verschuldigd aan Mark. Hij is leverancier van idee n, zelfs met beeldmateriaal. Ik ben hem ook zeer erkentelijk voor ook de ingredi nten van dit verhaal. Voor Mark, met veel dank Mijn moeder werd toen ik nog..."
15-12-20
8.6
Bouwtoezicht - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Bouwvakker,
"Om Johan Cruijff te citeren, elk voordeel heb z n nadeel. Door mijn werk kom is dagelijks met bouwvakjongens in contact, en geloof mij maar, daar zitten knapen tussen waarvan mijn lul wel wil zwellen. Vooral in de zomermaanden, als ze slechts gekleed..."
09-12-20
8.1
Bouwtoezicht - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bouwvakker,
" i Voor alle duidelijkheid dit is een HOMO verhaal en niets anders. Dit moet ik wel schrijven om te voorkomen dat de Redactie, zeer tegen mijn zin, mijn verhaal elders in een andere rubriek onderbrengt Zie ook Gays from Space dat in de rubriek F..."
04-12-20
8.5
Gays From SpaceDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen,
"Tot nu toe heb ik me alleen bezig gehouden met wilde homoverhalen, die of echt zijn gebeurt, dan wel plaats hebben kunnen vinden. Fantasie, maar wel met een re le component. Deze keer wil ik daar een Science Fiction component aan toevoegen. Ik kwam o..."
29-11-20
8.7
KaartavondjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Mijn tweelingzus en ik vormen een onafscheidelijk duo. Niet zo verwonderlijk voor een tweeling. Ik ben de oudste. Ja wat wil je, ik ben wel even 40 minuten eerder geboren, dan zij. Maar, wat ik al zei, verder als twee handen op n buik. Dat ik homo ..."
22-11-20
8.2
Bibliotheek SexDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bibliotheek, Stiekem,
"Nu ben ik niet bepaald een vaste bibliotheek bezoeker, laat staan een boekenwurm of worm. Een penis wordt ook wel eens omschreven als een wormvormig aanhangsel bij een man. Wat dit nu met een bibliotheek te maken heeft, daar kom je via dit verhaal w..."
20-11-20
8.1
Foto ModelDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Fotograaf, Model, School,
" i Mark, zo langzamerhand mijn hofleverancier voor idee n, waar ik hem overigens zeer erkentelijk voor ben, kwam met de suggestie voor een model dat auditie moet doen bij een fotograaf. Een bekend gegeven wellicht, maar dit speelt zich nog in ..."
14-11-20
8.7
Vakantie Bij Oom Chris - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Oom, Vakantie,
"Zoals ik je al in deel n verteld heb, is mijn Oom behalve een hele lieve man met een hele lekkere lange lul, ook gezegend met een aantal getalenteerde vrienden. Toen ik mijn vakantie bij hem doorbracht, kwam er vaak een jongen langs die Bruno hee..."
10-11-20
8.8
Vakantie Bij Oom Chris - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Vakantie,
"Mijn vader is vroeg getrouwd, namelijk op zijn 18e, met zijn highschool sweetheart, mijn moeder dus. Mijn vader is echt een familieman. Werkt hard en doet alles om zijn gezin het beste te geven. Ik ben als eerste geboren, toen mijn vader 19 was en d..."
05-11-20
8.8
Braziliaanse MetroDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Brazilie, Openbaar,
"Ik ben warm bevriend, als je begrijpt wat ik bedoel, met een jongen die Bob heet, koosnaampje, Bobby. Deze Bobby heeft een levenswijze, waar ik wel eens jaloers op ben. Hij is technisch heel erg handig, is een harde werker, maar geniet daarnaast ook ..."
30-10-20
8.3
Franse VakantieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Escort, Frankrijk, Oom, Vakantie,
"In het verhaal Kamer met uitzicht , wordt een vriendengroepje geschetst van de ik persoon, met zijn vrienden Robert spreek uit op z n Frans Rob r en Jerome. Die laatste is genoemd naar zijn oom, die in Frankrijk woont en daar, tot schande van de f..."
21-10-20
8.6
Mijn Fitness VriendenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fitness, Vader, Vrienden, Zoon,
" i Dit is inmiddels mijn 100e verhaal. Daarom extra dick, extra lang, en nog meer diepgang voor nog meer fun i Waarschijnlijk, zoals zo velen van jullie, hang ook ik in de sportstudio rond om mijn Goddelijke lichaam let op de aanhaling..."
13-10-20
8.8
De Soldaat Van De VierdaagseDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Militair,
"Mark vroeg mij, hij leverde zelf de ingredi nten aan, om een verhaal te schrijven, over een knaap die tijdens de Vierdaagse van Nijmegen, kennis maakt met een Amerikaanse soldaat. Ik heb de chronologie van het verhaal aangehouden maar de datering weg..."
08-10-20
8.5
De SollicitatieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Auto, Baas, Sollicitatie,
"Ik werk bij een organisatie in een administratieve job. Geen onaardig salaris, maar geestdodend werk. Bovendien heeft men een personeelsbeleid van doorschuiven. Ik wist niet dat het nog bestond, maar behalve als je een greep in de kas doet of de se..."
30-09-20
8.7
Ontmaagd Door Mijn NeefjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neef, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Richard schreef als commentaar bij een vorig verhaal Kamer met uitzicht dat hij het jammer vond dat hij geen Tante had. Als je nooit een tante hebt gehad, heb je dus ook nooit neefjes gehad. Om dit verzuim goed te maken, speciaal voor Richard een v..."
26-09-20
8.4
Zwart WitDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Vader,
"Dit verhaal speelt zich af ergens in een middelgrote stad in de V.S. Nu trachten Amerikanen zowel wat sex als racisme betreft nogal politiek correct te doen. Maar zelfs in films zie je dat de held, vrijwel altijd wit, trouwt met zijn blanke vriendin,..."
20-09-20
8.8
Kamer Met Uitzicht.Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurjongen, Gluren,
"Wij, dat is mijn ouders, mijn jongere broertje en ik wonen in een wat vreemd huis. Ons huis staat op een kleine heuvel waardoor je niet moet vergeten je auto op de handrem te zetten, vraag maar aan mijn vader, of als je met de fiets naar school gaat,..."
16-09-20
8.7
Sneeuwwitte VlokkenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Leraar, Ski, Sneeuw, Zus,
"Yvonne en Mark vroegen om een verhaal dat zich op een skivakantie in Oostenrijk afspeelde. Hoewel de aangedragen verhaallijn meer nijgt naar homo, heb ik er toch een Bi variant van gemaakt. Dit verhaal is voor Yvonne en Mark. Mijn ouders gaa..."
11-09-20
8.6
Op KampDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kamp,
"Rishi waarvoor ik de vriend van mijn moeder schreef, was blij met het verhaal maar vond het ook wel weer wat aan de korte kant. Hij is langer gewend Om nu een tweede deel te schrijven terwijl ik het verhaal al had afgerond is geen gelukkige oplos..."
06-09-20
8.9
Het Geile Zusje Van Mijn VriendDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Gay, Zus,
"De meeste Bi verhalen zijn geschreven vanuit het perspectief van een jongen man met een vriendin die er geen moeite mee heeft dat hij ook anaal genomen wordt. Meestal door zijn beste vriend, of de vriend van zijn zus, de buurjongen of een collega. Mi..."
01-09-20
8.8
Mijn Moeders VriendDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Hindoestaans,
"Rishi, die ik ken als een hele stoute jongen, wilde graag dat ik een verhaal schreef waarin hij, na enige aarzeling, lekker anaal genomen wordt door de vriend van zijn moeder. Dit verhaal is voor die ondeugende Rishi. Ik ben Rishi, een Hindo..."
28-08-20
8.5
Hoe Ik Hem OntmoetteDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Vaak schrijf ik over een ontmoeting van een, overigens niet onaantrekkelijke, gay boy, met een andere boy, die er dan ook weer niet slecht uit ziet. Ongeacht de situatie komt het tot dampende gaysex. Als commentaar op n van mijn verhalen schreef GB..."
25-08-20
8.8
OntmoetingsplaatsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal,
"Mijn naam is Walter en ben 18 jaar en in alles onhandig. Mijn goede eigenschappen, die heb ik ook, ik ben woest aantrekkelijk en gay. Dat komt je gewoon aanwaaien en daar heb je maar mee te dealen. Omdat ik dus nogal onhandig ben, heb ik een nat..."
22-08-20
8.8
Max,Mireille En De TuinmanDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tuin, Tuinman,
"Ik ben homo en schrijf, uiteraard, spannende verhalen met homo s. In het werkelijke leven heb ik, de schrijver, een tijdje een relatie gehad met een jonge vrouw. Tot ik toch echt ontdekte dat ik meer gaf om jongens en mannen. Ik heb dit gegeven al ee..."
18-08-20
8.5
Vroege Kerst - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Kerst, Kerstmis, Vader, Zoon,
"Porteau en Jos vroegen om een vervolg. Wat had de vader in het eerste deel, die blijkbaar ook niet had stilgezeten, daar allemaal uitgevreten Dit is het verhaal vanuit zijn perspectief. Met dank voor de suggestie van Porteau en Jos. Toen ik..."
13-08-20
8.6
Vroege Kerst - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hotel, Kerst, Kerstmis,
"Maikel vroeg mij om een Kerstverhaal. Nu ben ik daar, maar dan rond de Kerst, ook al eens mee bezig geweest. Een gayvariant op een Christmas Carol van Charles Dickens werd een verhaal voor IN het openhaardvuur en niet voor bij de openhaard. Kortom, i..."
07-08-20
8.5
BootsexDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Boot,
"Mark vroeg mij een verhaal te schrijven over twee vrienden die mogen meevaren op de grote boot van de ouders van n van hen. Verder zijn er vier matrozen aan boord die ook een niet geringe rol spelen. Leuk idee om uit te werken. Deze is uiteraard vo..."
03-08-20
8.4
Twee Boyscouts En Een BoswachterDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boswachter,
"Toen ik bij mijn ouders aangaf dat ik graag bij de padvinderij wilde, gaf dat wel gefronste wenkbrauwen. Ze hadden me mee ingeschat als een boy voor een cursus kostuumontwerpen of iets dergelijks. Daar hadden ze in zekere zin wel gelijk in, want ik v..."
31-07-20
8.6
Big DaddyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Vader,
"Ik ben zo homo als een deur, achterdeur wel te verstaan. Ik vind het ongekend lekker om hard, het liefst door een grote dikke lul, in mijn kontje geneukt te worden. Maar neem ik wel eens iemand anders achterdeur, als ik een lekkere knaap tegenkom met..."
28-07-20
8.5
Badmeester BertDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Badmeester, Zwembad,
" i Bert had ik belooft nog een verhaal te schrijven. Dit verhaal had ik nog liggen maar heb het sterk gewijzigd tot wat het nu is. Voor Bert. i Met twee vrienden vormen we een soort drie eenheid. Zeg maar een soort van drie musketiers, maa..."
23-07-20
8.7
Rent BoyDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Escort,
"Thei vroeg bij het vorige verhaal Motor Monster om een vervolg. Weer anderen deden en doen suggesties voor een verhaal, zoals die vakkenvuller boys in de supermarkt, of een knaap die zich verhuurt als lekkere relaxboy. Het gegeven is niet altijd ge..."
20-07-20
8.8
Motor MonsterDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Buurjongen, Motor, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ik woon met mijn moeder en mijn zusje in een flat. Mijn moeder is alleenstaand en het is bewonderenswaardig hoe zij ons kleine gezinnetje draaiende probeert te houden. Het is geen vetpot maar het is wel echt een thuis. Mijn rol is die van een 16 jari..."
16-07-20
8.7
KapperDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Kapper,
"Ik, leuke knul 16 jr., woon met mijn moeder en oudere broer Sven in een mooie vrijstaande woning. Dit allemaal bij elkaar verdient door mijn moeder. Mijn vader is al eeuwen uit beeld, maar mijn moeder is de drijvende kracht achter al dit moois. Ze la..."
13-07-20
8.3
TijgervelDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Feest, Stagiair,
" i G. ik heb helaas geen nadere naamaanduiding schreef een allerleukst commentaar bij mijn verhaal IKEA. Hij schreef iets van verleidelijke knapen in een tijgeroutfit. Onbewust had hij mijn wilde fantasie aan het werk gezet. Hoewel geen opdracht of..."
07-07-20
8.6
Verleid Door Mijn Vriend's 'Broertje''Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Broer,
" i Ooit lang geleden heb ik dit stukje al eens op een andere site gepubliceerd. Daar kreeg ik echter nauwelijks reacties. Ik heb het wel wat omgewerkt en publiceer het nu hier. i De oplettende lezertjes zullen al wel gemerkt hebben dat br..."
03-07-20
8.3
IkeaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Ikea,
" i Maikel vroeg of ik een verhaal wilde schrijven over een knaap die ingesloten raakt in de IKEA. Die jongen denkt, ik duik wel in zo n IKEA bed en zie de volgende ochtend wel weer. Maar er zijn ook nog zoiets als bewakers. Ik geef toe dat het even p..."
30-06-20
8.4
Spaans Avontuur - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hotel, Spaans, Spanje, Vakantie,
"In dit deel komen de idee n die Mark aanleverde pas echt goed tot wasdom. Wederom met dank aan Mark. De eerste dagen is het nog even wennen aan al die luxe. De faciliteiten zijn hier dan ook allemaal prima. Er is een fitnessruimte, mooi rest..."
26-06-20
8.8
Spaans Avontuur - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Spaans, Spanje, Vakantie,
" i Mark vroeg mij om een verhaal te schrijven over een jongen die met zijn familie op vakantie gaat in Spanje. Hij gaf uitgebreide details en zelfs foto s die konden dienen als ingredi nten voor het verhaal. Ik had zelf nog een ideetje liggen voor ee..."
23-06-20
9.0
Tiny Tim - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"Om maar gelijk op jacht te gaan naar nog meer lekkere kerels, je merkt ik had de smaak te pakken, besloot ik de filmzaal in te lopen. Op het scherm was een geil ventje bezig zijn onderwijzer te verleiden. Ik ging op de achterste rij zitten om eens go..."
18-06-20
8.9
Tiny Tim - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Meerdere Mannen,
"Ik ben Michael en 16 jaar. En ja, ik ben homo.Voor mij zo langzamerhand niets bijzonders meer, maar menigeen heeft daar een andere mening over. Officieel ben ik nog niet uit de kast, al vraag ik me af of mijn ouders zo langzamerhand niet door hebben ..."
15-06-20
8.4
Hulp Van De DagDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Kleedkamer,
"Mark vroeg mij om een verhaal te schrijven over een jongen die, als hulp van de dag, uitverkoren werd om zijn favoriete basketbalploeg te assisteren. Hij leverde ook beeldmateriaal aan dat ik kon verwerken. Ik heb de plaats van handeling echter opged..."
09-06-20
8.4
Tante Agaats NeefjesDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neefjes, Tante, Zoon,
"Mijn moeder is best een mooie vrouw, maar haar zuster, onze tante Agaat is daar de overtreffende trap van. Tante Agaat was getrouwd met ome Cor. Als we bij hen op bezoek gingen zei mijn moeder altijd, kom we gaan op bezoek bij C A Hoewel tante Agaat..."
05-06-20
8.8
Beach BoysDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Naaktstrand,
"Mijn vader heeft nog C.D. s van de Beach Boys, een Amerikaanse groep die in een ver verleden surf muziek maakte. Mooie close Harmony zang, goede producties, maar het zal nu als gedateerd overkomen. Een van hun grootste hits was Good Vibrations . He..."
02-06-20
8.8
UitwisselingsstudentDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Amerika, Anaal,
"Kevin vroeg mij een verhaal te schrijven over een jongen die in een uitwisselingsprogramma van school met de V.S. zit. Die knaap doet ook nog aan worstelen en wordt geconfronteerd met de sociale mores Amerikaanse Highschool. Hij gaf mij ook beeld..."
29-05-20
8.8
Mijn Broers GeheimDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer,
"Laura vroeg mij een verhaal te maken waarin Tim ontdekt dat zijn broer niet alleen gay is, maar ook een speciale kamer op zolder heeft voor hele geile spelletjes. Met dank aan Laura, dit verhaal is uiteraard voor haar. Dag, ik ben Tim en he..."
26-05-20
8.7
Onderdanig GenomenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Groepsex, Onderdanig, Slaaf,
"Jos vroeg mij om een verhaal te schrijven dat qua verhaallijn onderdanig ik tot nu toe nog niet gehanteerd had. Een aantal ervaringen en verlangens zoals die al in mijn verhaal politiecontrole voorkwamen plus nog wat extra suggesties van Jos, ove..."
22-05-20
8.6
Het Juiste MedicijnDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Jongens let op, dit verhaal is echt helemaal fictie. Het is ontsproten aan mijn enigszins kinky brein. Het is eerder wensdenken met een vleugje Breaking Bad. Dus ga niet gelijk met je scheikundedoos aan de gang want er zijn teveel lekkere bijwerkin..."
19-05-20
8.9
Jamaica JohnnieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blond, Garage,
"Ik ben in het bezit van een oude Franse auto waarvan ik het merk niet zal verklappen iets met een leeuwtje in het logo , maar waarmee ik om de haverklap naar de garage moest. Ongeveer de helft van die auto bestaat inmiddels uit nieuwe onderdelen. Ge..."
15-05-20
9.1
Hoezo Gehandicapt?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal,
"William vroeg mij om een verhaal te schrijven over een lichamelijk gehandicapte jongen, met een enorme grote lul, en zijn beste vriend. Als het nu om geestelijk gehandicapten ging, dan was het een stuk makkelijker. Een vrouw zij laatst tegen mij, all..."
12-05-20
9.1
TuinhuisjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Natuur, Tuin,
"Mijn vader is een echt natuurmens. Nam mij, toen ik nog klein was, vaak mee voor een boswandeling. Hij wist precies waar je ree n of wilde zwijnen kon vinden en wist vrijwel alles van bloemen, planten en bomen. Daarnaast had hij, wat ik beslist niet ..."
08-05-20
8.9
Heb Je Zin?Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman,
"Dit verhaal is deels autobiografisch. Want ik heb echt zo n buurman waar regelmatig van die lekkere knaapjes naar binnen stappen. Een vriend ook gay was het zelfs al opgevallen als hij bij mij op bezoek kwam. En inderdaad krijg ik wel eens zo n knu..."
05-05-20
9.0
Zijn BoormachineDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Buurjongen, Klussen,
"Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg dusdanig weinig response weinig bezoekers van de site dat ik geen idee heb of het verhaal nu in de smaak valt, of niet. Daarom de herpublicatie hier. Ik ben 18 jaar oud en gaa..."
02-05-20
8.6
Jock InnDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Engeland, Oma, Vakantie,
"Mark deed mij een ideetje aan de hand waarvan hij zelf niet wist of ik er iets mee kon. Ik heb er inderdaad aardig op zitten broeden. Peter1978 schrijft mooie verhalen en op een manier die jaloers maakt. Zo kan ik het niet, dat dwingt respect af. Toe..."
29-04-20
9.0
Jongens GeheimenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan,
"Rishi fluisterde mij nog wat stoute en foute ideetjes in het oor voor een verhaal. Een ogenschijnlijke keurige knaap met vriendin die steeds meer in de fout gaat met lekkere homojongens Niet meer te redden. Dit verhaal is voor Rishi. Jo..."
26-04-20
8.9
Helden In Het WitDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Corona, Geschoren, Lockdown, Quarantaine, Rimmen,
" b Let op Dit stuk is fictie en beslist GEEN oproep om de 1 1 2 m regel en andere voorzorgsmaatregelen nu maar te negeren. Het is wel een eerbetoon aan de harde werkers in het wit, die recht hebben op ontspanning om toch maar weer verder te kunnen. ..."
22-04-20
9.0
Een Heel Lekker FeestDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Boerenzoon, Gangbang, Verjaardag,
"Een heel lekker feest. Mark had mij een suggestie voor een verjaardagsverhaal gedaan, waar ik even op moest broeden. Daarnaast had ik nog een eigen verhaal tje over een mooie zwarte boerenzoon. deels autobiografisch liggen. Die twee gegevens ..."
20-04-20
8.5
Geil SprookjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Oom,
"Bijna alle sprookjes beginnen met er was eens... en eindigen met ze leefden nog lang en gelukkig... Dus neem het mij niet kwalijk als je van het oorspronkelijke sprookje nauwelijks nog iets terugvind. Ik heb wel geprobeerd de essen..."
17-04-20
8.2
Truck StopDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Vrachtwagen,
"Even voorstellen, ik ben John net 25 geworden en van beroep truckchauffeur. En hoe gek het ook mag klinken in de oren van hen die, juist dit beroep niet uitoefenen en s avonds om 5 uur gewoon weer thuis komen van hun werk, dit is het mooiste beroep ..."
15-04-20
9.3
TherapieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Therapie,
"Jasper kwam met een verzoekje over een speciaal soort therapie. Het gegeven is wat bizar, maar geen therapie zo schokkend als die maar helpt. Ik heb zelf ook een collega gehad die hetzelfde is overkomen als de hoofdpersoon in dit verhaal, alleen zijn..."
11-04-20
8.8
Anale KunstDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding,
" i Karst vroeg mij een verhaal te schrijven over n beeldje dat, met het nodige geweld, uit een museum wordt gestolen. Ik moet toegeven het was wel even kauwen om dit gegeven tot een verhaal om te toveren. Dus als je NIET van fantasieverhalen houdt,..."
08-04-20
8.9
BungalowparkDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Vakantie,
"Ik krijg best leuke reacties op mijn schrijfsels, ook al zijn ze kritisch, dat ik, smeerlap als ik ben, hun naam dan weer in een verhaal stop, wordt mij hopelijk vergeven. Deze is voor Johnnie en Jean. Die laatste heet overigens ook Johnnie, als u he..."
05-04-20
8.6
Nieuwe BuurmanDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Groepsex,
"Sinds mensenheugenis wonen meneer en mevrouw van Amersfoort naast ons. Hele lieve mensen. Toen ik nog klein was pasten ze regelmatig op, als mijn ouders niet konden. Als ik Kinderpostzegels kwam verkopen dan werd dat niet aan de deur afgehandeld, nee..."
01-04-20
8.8
Brandweerman - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Brandweerman, Broer, Darkroom,
" i Bij deel n vroeg Peter, zelfs 2 keer, of er nog een vervolg kon komen. Meestal ben ik daarin wat terughoudend maar om het nu te laten bij de opmerking, dat kleine broer aan grote broer nog het een en ander uit te leggen had, vond ik ook wat onaf..."
28-03-20
9.2
Brandweerman - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Brandweerman,
"Dit verhaal gaat over een brandweerman. Waarbij dank aan mijn kleine broertje, want als die niet zo n fascinatie voor de Brandweer had, dan had dit verhaal nooit bestaan. Ik ben nu nog vijftien, maar over een paar weken zestien, dus mag ik officieel ..."
25-03-20
9.2
De LifterDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Parkeerplaats, Parking, Pijpen,
" i Allereerst even een reactie op Johnnie. Helaas liet hij geen mailadres achter, hoewel reageren via mijn mailadres mag ook. Hij gaf aan dat hij verhalen van eigen hand meer kon waarderen dan verzoeknummers. Wat de laatste betreft Dinsdag Homodag ..."
23-03-20
9.1
Dinsdag Homo DagDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal,
" i Bij de verzoekrubriek kwam ik een verzoek tegen van Jasper 20 02 20 die graag een verhaal wilde van figuren die in het amusementsgebouw van zijn ouders stiekem sex hebben met anderen. Ik heb de vrijheid genomen er een wel heel bijzonder soort E..."
20-03-20
8.9
Maurice & MilanDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Blond, Brunette, Darkroom, Gaypride, Uit De Kast,
" i Met Rishi correspondeerde ik nog over de verhalen Mooie Hindoestaanse jongen 1, 2 en 1a. Hierbij kwam ook zijn poging tot coming out ter sprake en de sociale druk, in zijn gemeenschap, die dat met zich meebrengt. Verder had hij een verzoek over..."
17-03-20
8.9
Gat In Het HekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Militair,
"Mark zond mij nog een suggestie over een militaire basis. Een gat in het hek maakte nieuwsgierig met alle gevolgen van dien. En ja, het is meer een wilde fantasie dan werkelijkheid. Alhoewel, Defensie zal zulke uitwassen overigens toch nooit naar bui..."
13-03-20
8.6
Oom AlainDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Likken, Oom, Pijpen, Vakantie,
"Mijn vader heet Dave en heeft een jonger broertje genaamd Alain. Hij is genoemd naar Alain Delon. Dat is, of ik moet eigenlijk zeggen was, een hele mooie Franse filmster. Google hem maar eens. En ik moet toegeven van de twee broers is Alain de mooist..."
10-03-20
8.9
Pornstar BezoekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bont, Fetisj, Kussen, Likken, Pijpen,
" i Rolf had 2 keer gegevens ingezonden om er een verhaal van te maken. Stageplek was de minst moeilijke om die om te zetten naar een verhaal. Dit verhaal was feitelijk de eerste maar kostte wat meer tijd om tot een verhaal rond te breien. Gezien de g..."
06-03-20
9.0
StageplekDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Orgie,
" i Rolf vroeg mij een verhaal te schrijven over een sollicitatie van een stagiaire bouwkunde, maar ook over zijn baas met een bont fetisjist, de stagiaire die niet hetero blijkt te zijn en in een gangbang zijn ware aard ontdekt.Dan is er ook nog een ..."
03-03-20
8.9
DuikbootDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Boot, Kussen, Likken, Pijpen,
"Jeroen was de man die het idee opperde om iets in een duikboot te laten afspelen. Het was echt wel even creatief bezig zijn om van zo n minimaal gegeven een verhaal te maken. Ik hoop dat ik in die uitdaging ben geslaagd. Deze is voor Jeroen die immer..."
28-02-20
9.2
Trampoline TwinsDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Kussen, Likken, Pijpen,
"Jeroen deed een aantal suggesties waar dit ook zo n mooi voorbeeld van is. Seks op een trampoline sprak mij extra aan omdat het wat herinneringen bij mij boven bracht. Het verhaal is daarom deels ook nog autobiografisch. Voor de teerhartige onder ons..."
24-02-20
9.0
VakantievriendjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kussen, Likken, Pijpen, Stiekem, Vakantie,
"Met mijn vriendin boterde het al lange tijd niet. Ruzies over de meest onbenullige zaken. Toen de bom barstte was ik er niet eens rouwig om. Het was het einde van een doodlopende weg. Zij heeft haar spullen opgehaald en is weer bij haar moeder gaan w..."
21-02-20
9.1
Mijn Amerikaanse Reis - 3Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Anaal, Likken, Openbaar, Pijpen,
"Voor deel 1 en 2 leverde Mark de ingredi nten waar ik dan weer een, naar ik hoop, mooi verhaal van gemaakt heb. Deel 3 heb ik zelf bedacht maar wel in de lijn van Mark. Dus ook dit derde deel is voor Mark. De hele familie bracht mij naar het..."
18-02-20
9.1
Mijn Amerikaanse Reis - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Anaal, Likken, Met Familie, Pijpen,
" i Ook voor dit 2e deel ben ik veel dank verschuldigd aan Mark. Hij leverde de ingredi nten van het verhaal en ook de fotobijlages. Dus ook dit deel is voor onze Mark. i Miles en ik hadden inmiddels al ruim anderhalve week niet gesproken o..."
15-02-20
9.2
Mijn Amerikaanse Reis - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Amerika, Met Familie, Pijpen,
" i Mark vroeg mij een verhaal te schrijven over zijn bezoek aan zijn familie in de USA. Hij gaf uitgebreide tekst bijdragen en fotoseries om het geheel te kunnen beschrijven. Het is wel een andere werkwijze dan ik gewend ben, dus het heeft even geduu..."
12-02-20
9.0
De KoorknaapDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kussen, Pijpen,
" i Jeroen had mij gevraagd om over een paar onderwerpen een verhaal te schrijven. Dit is de eerste waarvoor hij de ingredi nten aanleverde. Dus opgedragen, en met dank aan, Jeroen. i Ik ben in Nederland opgegroeid maar door omstandigheden ..."
08-02-20
8.7
Een Mooie Hindoestaanse Jongen - 1aDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Hindoestaans, Likken, Pijpen,
"Ik geef toe, het is wat verwarrend. eerst deel, vervolgens deel 2 en dan ineens deel 1A. Bij deel 2 kreeg ik van Jos het verwijt dat ik bij deel 1 opties had laten liggen. Aan het einde van deel 1 gaf ik aan dat Milan en wat vrienden regelmatig bij J..."
05-02-20
9.1
Een Mooie Hindoestaanse Jongen - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Hindoestaans, Likken, Pijpen,
"Net als deel 1 is dit stuk weliswaar door mij geschreven maar Rishi was diegene die de suggestie deed. Dus ook dit deel is opgedragen aan Rishi, met veel dank Zoals al in het vorige deel beschreven kon ik zeer goed overweg met mijn mentor c..."
01-02-20
8.9
Een Mooie Hindoestaanse Jongen - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Hindoestaans, Likken, Pijpen,
" i Rishi vroeg mij bij zijn commentaar op Drie broers , of ik ook eens wat wilde schrijven over een Hindoestaanse jongen met een blanke man of mannen. Toen moest ik even graven in mijn herinneringen, want ik heb ook een hele mooie Hindoestaanse knaa..."
30-01-20
8.8
Drie BroersDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Dildo, Likken, Pijpen,
"Drie broers. Bij mijn verhaal, Met dank aan mijn lieve zusje , kreeg ik een reactie van StevenX mooie naam voor een rapper of een DJ Hij vertelde mij dat hij met alle drie broers van zijn vriendinnetje sex had gehad. Sommige knapen zijn echt ..."
24-01-20
8.9
Lodewijck - 2: SlotDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Gaysauna, Likken, Oom, Pijpen,
"Onze Lodewijck leek wel een soort bucketlist te hebben. Nu wilde hij met mij nog naar een Gaysauna. Het werd wel een sauna in een andere plaats. In mijn Peugeotje tuften we naar Gaysauna Het Stoomhol . Een mooie grote ruime sauna, met behalve sauna,..."
22-01-20
8.6
Lodewijck - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Oom, Pijpen,
"Ik woon in een ruime flat aan de rand van de stad met mijn vader, moeder en zusje. Die flat is gebouwd tegen de bosrijke rand van de stad. Vroeger stonden hier alleen mooie villa s. Die villa s staan er nog steeds maar staan nu, soms letterlijk, in d..."
20-01-20
9.2
Met Dank Aan Mijn Lieve ZusjeDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Likken, Pijpen, Zus,
"Ik moet zo n 16 jaar zijn geweest toen mijn n jaar oudere zus met een vriendje thuis kwam. Een bijzonder mooie knaap. Net zo oud als mijn zus, ik schat 1.80 m lang en volgens mij ook een flinke lul in zijn broek. Want daar let ik altijd als eerste ..."
17-01-20
8.7
Chique Hotel Hoeren - 3Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Likken, Pijpen,
"Ik had dit verhaal al geschreven maar moet wachten op de publicatie van de delen 1 en 2. Ik zag tot mijn schrik de publicatie van het stuk, ballet van Peter1978. Los van het feit dat het erg mooi geschreven is ik kan dat zo niet ging het over balle..."
15-01-20
9.1
Chique Hotel Hoeren - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Likken, Pijpen,
"Zoals ik al had aangegeven komen er gasten van allerlei pluimage. Sporthelden, zakenmensen, belangrijke mensen uit de theater en filmwereld en laatst nog een Koreaanse Boyband. Mooie jongens met hele lieve gezichtjes, maar vergis je niet. s Avonds ..."
13-01-20
8.7
Chique Hotel Hoeren - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Likken, Pijpen,
" i Dit is een totaal omgewerkt verhaal van een eerdere publicatie, die overigens elders werd geplaatst. Met uitzondering van het gedeelte met de basketbalspeler is alles nieuw en of veel uitgebreider en anders dan in het veel kortere origineel. Ieman..."
12-01-20
8.8
MarvinDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen,
"Nerdy, de schat, bracht mij op een idee toen hij bij zijn commentaar op ziekenhuis deel 1 aangaf dat er bij hem in de buurt ook een Marvin woont, mooie donkerbruine kerel en ook verpleger. Meer dan regelmatig komt er een knaap in een wagen van een ..."
11-01-20
8.6
Ziekenhuis - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Ziekenhuis,
"Toen mijn tante in het ziekenhuis lag en ik haar wilde bezoeken was er geen parkeerplaats meer te vinden. Vanwege die ver bouwactiviteiten was een deel van de parkeerruimte door de bouw ingepikt. Ik parkeerde, brutaal als ik ben, mijn auto dus maar ..."
08-01-20
8.9
Ziekenhuis - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Ziekenhuis,
" i Hierbij wil ik, Richard, Remco,Nico, Mike, Jean, Reneboz, Nerdy en rene bedanken voor hun commentaar op Vreemd uitzicht 1 tm 5 . Ik heb even getwijfeld over n g een vervolg. Rene was benieuwd hoe het met Meester Geilman en die lekker boys op die ..."
03-01-20
8.7
Vreemd Uitzicht - 5 (reprise)Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Gaysauna, Gluren, Likken, Pijpen,
" i Nico had aangegeven of ik nog eens iets wilde schrijven over skinny, nerdy en wat schuchtere boys met groot gereedschap. Escort boys leek hem ook wel een goed idee. Remco wilde n.a.v. het voorlaatste verhaal deel 3 nog graag een vervolg. Dat ver..."
29-12-19
9.2
Vreemd Uitzicht - 4Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Gluren, Likken, Pijpen,
"Je zou denken, dat was het dan. De wens van Barry om Antonios ongenadig te neuken was in vervulling gegaan evenals die van mij om heftig door Meester Geilman geneukt te worden. Mijn broer heb ik om hem wat te pesten uitgebreid verslag hierover geda..."
27-12-19
8.8
Vreemd Uitzicht - 3Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Voyeurisme,
"Barry en ik besloten om, nu we niets anders konden verzinnen, om gewoon naar Meester Geilman toe te gaan. Ik had inmiddels wel de gegevens over die nieuwe baan van mijn broer gekregen. Zodra hij op een avond weer aan het klussen was, zijn Braziliaa..."
26-12-19
8.9
Vreemd Uitzicht - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Likken, Pijpen, Spuiten, Voyeurisme,
"De volgende ochtend stond ik op met een enorme dikke lul maar ook met het gevoel dat in mijn hol de verbrede versie van de St Gotthardtunnel was aangelegd. Op het speelplein zag ik, vlak voor de lessen begonnen, Barry wat nonchalant tegen een muurtje..."
20-12-19
9.1
Vreemd Uitzicht - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Voyeurisme,
"Er is een film van regisseur Alfred Hitchcock met c.o.c.k waarin een fotojournalist met een gebroken en volledig gegipst been in een rolstoel zit. Hij krijgt wel veel aanloop en verzorging maar verder kan hij niet zoveel. Uit verveling pakt hij zi..."
17-12-19
8.9
Zakenreis - 3: SlotDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Darkroom, Likken, Pijpen, Zakenreis,
" i Ook dit deel is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg dusdanig weinig reacties waaruit ik niet kon opmaken of het verhaal in de smaak viel, of niet Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom herpublicatie hier i M..."
12-12-19
9.0
Zakenreis - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Zakenreis,
" i Net als deel 1 is dit verhaal eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties waaruit ik kon opmaken of het verhaal nu in de smaak viel of niet. Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom Daarom herpublicatie hier...."
11-12-19
8.8
Zakenreis - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Zakenreis,
" i Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties, waaruit ik niet kon opmaken of het verhaal nu in de smaak viel, of niet Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom herpublicatie hier. i ..."
09-12-19
8.1
FysiotherapieDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fysiotherapeut, Likken, Massage, Pijpen,
" i Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties waaruit ik niet kon opmaken of het verhaal nu in de smaak viel of niet. Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom herpublicatie hier i ..."
30-11-19
8.7
Onverwachte OntmoetingDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen,
"Ik studeer en moet dagelijks met de trein zo n 40 km. heen en terug. De spoorwegen zouden de spoorwegen niet zijn als ze ook nog eens ergens een stop inlassen van 20 minuten voordat er een aansluitende trein komt. Heenweg heb je daar vreemd genoeg ge..."
29-11-19
8.9
Geile OnschuldDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen,
" i Jaakske wees mij terecht bij mijn Schildknaap verhaal, dat die boys niet ouder zijn dan max. 16 jaar. Op voorhand mijn verontschuldigingen wegens het niet geheel, of geheel niet historisch actueel weergeven van de situatie. Er heeft zich overigens..."
28-11-19
7.1
Dagboek Van Een SchildknaapDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dagboek, Dildo, Likken, Pijpen,
"Dit is een verhaal zonder enig historisch of geestelijke context. Dus heb je Geschiedenis of Theologie gestudeerd, trek het je niet aan Alles stamt uit een onlangs teruggevonden dagboek van en schildknaap. Het moet nog worden onderzocht op authentic..."
24-11-19
7.9
Kruistocht Door EuropaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo, Likken, Opa, Pijpen,
"Als een verhaal in de smaak valt wordt door mijn kritische maar loyale volgers vaak gevraagd om een vervolg. Ik ben dan ook stikjaloers op die knapen die het ene na het andere vervolgverhaal produceren. Overigens ook nog van goede kwaliteit. Ik heb e..."
18-11-19
8.6
De BoxerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Pijpen,
"Bert, Remco,Jean,Richard en Frenk er zit iets nieuws uitgebreid aan te komen maar zolang hoop ik jullie zoet te houden met een verhaal dat al op de plank lag. Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg dusdanig weinig ..."
15-11-19
8.5
Pianoles InternationaalDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Likken, Pijpen,
"Hoewel ik niet zo hou van vervolgen op eerdere verhalen, zijn er ook voorbeelden waarbij ze toch zeer succesvol zijn. Op verzoek van Jean hierbij het vervolg, waarvan ik hoop dat het net zo in de smaak valt als deel 1 Pianoles . Mijn moeder..."
10-11-19
8.8
Mooi Op TijdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Parkeerplaats, Parking, Pijpen, Rimmen,
"Dit verhaal is eerder gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties, waaruit ik niet kon opmaken of het verhaal nu in de smaak viel of niet. Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom de herpublicatie hier ..."
08-11-19
8.4
PianolesDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Likken, Pijpen,
"Mijn moeder is een begenadigt pianospeelster. Of eigenlijk vleugel speelster. Daarnaast geeft ze ook les. Mijn vader, zat ook in de muziek, maar die is helaas al overleden. Mijn moeder zet zijn werk voort. Zij heeft een mooie zwarte vleugel Steinway..."
07-11-19
8.7
PolitiecontroleDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dildo, Likken, Pijpen, Politie,
"Ik was geil en had zin in een neukpartij. Dus ik bel een vriendje die er ook wel zin in had. Omdat zijn auto voor de zoveelste keer kapot is pak ik de mijne en rijdt naar hem toe. Ik ben alleen gekleed in een T shirt, een joggingbroek met daaronder a..."
04-11-19
8.4
OntmaagdDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Rimmen,
"Op mijn vorige verhaal bungalow 538 was er wat opbouwende kritiek over de steriele verhaal trend.Daar betrap ik mijzelf ook op. Ik ben echter bang dat teveel details afleiden van het werkelijke verhaal of dat daardoor het verhaal te lang wordt. ..."
01-11-19
8.8
Bungalow 538Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Likken, Pijpen,
" i Dit verhaal is eerder door mij gepubliceerd op een andere site. Ik kreeg daar dusdanig weinig reacties waaruit ik niet kon opmaken of het nu in de smaak viel, of niet. Elke onderbouwde reactie kritiek is welkom. Daarom deze herpublicatie hier. ..."
30-10-19
8.3