Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ikea sexverhalen. In deze categorie staan 9 erotische verhalen.
Melk - 10: Nacht & De Vierde HandDoor: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ikea,
" b Nacht b Wat heb jij geleerd van Magnus Honey zat rechtop tegen het beddeneind, in haar rode satijnen nachtjapon. Storm had zich al onder de dekens gevleid. Toffe kerel. Hij h ft het voor jou. Je bent ..."
08-07-24
8.1
Betrapt In De Ikea!Door: Janus Petersen
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Ikea, Publiek,
"Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe eigen ervaring en te delen. De laatste is alweer even geleden, 31 mei. Maar na hetgeen me vorige week is overkomen, moet ik dit gewoon weer met jullie..."
08-07-23
8.7
IkeaDoor: Melle
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ikea,
"Von heeft een klein appartementje op de eerste etage. Toen ik bij haar in kwam wonen paste dat net. Maar nu Xandra bij ons woont wordt het krap. Het kind moet eigenlijk een eigen kamer. Soms wil ze niet bij ons in bed. Dan pakt ze een kussen en een d..."
19-01-23
7.3
Collega's - 8: Het Zweedse WoonwarenhuisDoor: The
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Bondage, Ikea, Lesbienne, Openbaar, Plas, Plassen, Vastgebonden,
" i Welkom bij deel 8 van Collega s. In de eerste delen hebben we kennis gemaakt met Ray en Ann, die de hoofdrol hebben en met Ed en Marjan, Ed ook een collega van Ann en Ray en hebben de grootste bijrollen in dit verhaal. In dit deel maken we kennis ..."
25-12-21
9.2
IkeaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Ikea,
" i Maikel vroeg of ik een verhaal wilde schrijven over een knaap die ingesloten raakt in de IKEA. Die jongen denkt, ik duik wel in zo n IKEA bed en zie de volgende ochtend wel weer. Maar er zijn ook nog zoiets als bewakers. Ik geef toe dat het even p..."
30-06-20
8.4
Ikea - 2Door: Serge
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ikea,
"Als we ons kunnen verstoppen hier in de winkel in een verdwaalde kast, dan kunnen we dat hier na sluitingstijd doen was mijn antwoord. We dronken nog een kopje koffie en aten een taartje, het was 10 minuten voor sluitingstijd en we liepen met zij..."
08-12-19
8.1
Ikea - 1Door: Serge
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ikea,
"Ik was op 5 december in de IKEA op zoek naar een nieuwe kast. Toen ik daar een beetje liep te slenteren, zag ik 2 spontane dames van een jaar of 30. De ene was klein en iel, met een fijn bescheiden gezicht, blond haar met een paardestaart. De ander w..."
07-12-19
8.1
Een Vluggertje In IkeaDoor: Yourcaptain
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ikea, Vluggertje,
"Het is niet mijn favoriete winkel, maar soms heb je geen keuze. Het is makkelijk, goedkoop en sommige spullen zijn inderdaad ok. Ik was op zoek naar een grote opbergkast voor de garage gereedschap voor de wagen, gereedschap voor de tuin, en nog een ..."
30-07-17
8.0
Kastje IkeaDoor: Blue Eyes
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ikea,
"Wat ik je nu vertel lijkt te gek om waar te zijn maar speelde zich afgelopen zomer af . Ik ben 33 jaar, 1m79, heb momenteel geen relatie, werk in een dienstenbedrijf en in mijn vrije tijd sport ik veel, vooral zwemmen en fitness. Als ik na het werk o..."
14-01-14
7.5