61.787 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Supermarkt sexverhalen. In deze categorie staan 87 erotische verhalen.
Een Geile Vrouw In De SupermarktDoor: Corree
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Een Geile vrouw in de supermarkt Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mij..."
12-02-24
8.6
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12-23
9.0
Vakken Vullen En Ballen LegenDoor: Dian
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Likken, Pik, Sperma, Supermarkt, Vakkenvuller,
"Sinds 2009 ben ik de super trotse eigenaresse van een eigen Albert Heijn, wat ik wel zo prettig vind. Jaren was ik bedrijfsleidster en kon ik naar de pijpen dansen van een eigenaar die totaal niet dacht aan het personeel, enkel en alleen aan het geld..."
22-11-23
9.3
Zwoele Regenbui - 2Door: Volle Suus
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buren, Komkommer, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Romantiek, Supermarkt, Vader, Vreemdgaan,
"Thuisgekomen na mijn ontmoeting met Marco en zijn hond merk ik dat ik buiten adem ben. Wat een lekkere man. Goed figuur, lekkere brede schouders, kort geschoren haar met stoere stoppelbaard. Dan nog die stem die me deed smelten. Een heerlijke donkere..."
18-07-23
8.8
In De SupermarktDoor: Sasja666
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Supermarkt,
"Het was eigenlijk best een lullige baan die ik had, ik zat achter de kassa van de supermarkt. We zitten er met z n tienen maar ik ben de enige man, de rest zijn meisje. We hadden allemaal dezelfde kleding aan een erg strak shirtje en een strakke bro..."
27-10-22
8.3
De Vrouw Uit De SupermarktDoor: Teun
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Milf, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Het is warm vandaag en ik en in een short en in een strak hemdje naar de supermarkt te gaan voor wat boodschappen. Ik ben een man van 50 en net een beetje grijzend aan het worden. Ik loop van de parkeerplaats naar de ingang en hoor het slotje van mi..."
15-08-22
7.8
Joey En Zijn Intens Geile Vrienden - 6Door: StevenX
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Collega, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Supermarkt, Vrienden, Werk, Zus,
"Het is deze dag lastig om me te concentreren op mijn werk. Gelukkig zijn er momenteel weinig deadlines, dus ik kan me wel wat permitteren. Ik doe iets wat ik eigenlijk nooit doe op mijn werk af en toe ga ik naar gayboystube.com om jonge twintigers s..."
18-06-22
9.0
De Dame In De Supermarkt - 23Door: Slijmvis
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Masturbatie, Masturberen, Neuken, Supermarkt, Trilei,
" Beste lezers, het heeft een tijdje geduurd, excuses hiervoor, maar hier toch een vervolg op mijn serie de dame in supermarkt . Nadat mijn affaire met de Hindoestaanse classy lady Amisha helaas was be indigd, kreeg ik een relatie met haar achter..."
31-01-22
9.2
Achtervolgd In De SupermarktDoor: Michael
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Auto, Neuken, Pijpen, Supermarkt,
"Het viel me het eerst op toen ik op de groenteafdeling stond. Met veel aandacht voor mijn kont liep hij langs, net even stil staand achter me. Ik glimlachte even. Toch wel leuk, die aandacht. Toen ik even verderop de volgende boodschap uit het rek pa..."
06-01-22
8.8
Weerzien In De Supermarkt - 5Door: JWT
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Die week daarna leren wij dat Tamara half januari uitgerekend is, Tamara is langer zwanger dan zij had verwacht. Wij hebben zelfs het hartje al horen kloppen en wij hebben ook heel erg duidelijk aangegeven niet te willen weten of wij een jongen of ee..."
24-12-21
9.3
Weerzien In De Supermarkt - 4Door: JWT
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Die avond liggen de meiden later op bed dan normaal en tegen 11 uur ben ik het ook zat en ik ga naar boven om te gaan slapen. Ik ga nog even bij de meiden kijken, maar daar is alles in diepe rust. Ik stuur Tamara een berichtje dat ik ga slapen en eig..."
10-12-21
9.3
Weerzien In De Supermarkt - 3Door: JWT
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Supermarkt,
"Angela kijkt haar aan en zegt Ja dat zou wel fijn zijn, maar je bent geen vrijgezel meer. Je hebt nu een geweldige vriend en daar ben ik veel blijer om. Ik zeg En heb ik hier nog wat in te vertellen Wat nou als ik zeg dat het mij niets uitmaakt e..."
08-12-21
9.3
Weerzien In De Supermarkt - 2Door: JWT
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Wij staan op en ik bedenk mij nu pas dat de gordijnen nog niet dicht waren, deze doe ik snel maar dicht. Nadat ik het licht heb gedoofd en de voordeur op slot heb gedraaid lopen wij naar boven. Tamara met een handje vol met kleren. Op de overloop doe..."
04-12-21
9.3
Weerzien In De Supermarkt - 1Door: JWT
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Ik ben de 37 jaar oude Ernst en ik woon in een buitenwijk van een stad in een mooi vrijstaand huis aan een mooi meer. Ik heb achter het huis aan de steiger een boot liggen en ik heb in de garage 2 mooie auto s en ik heb financieel niets te klagen. Ik..."
03-12-21
9.1
Fleur En Floor: De SupermarktdirecteurDoor: Ekcyob
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Directeur, Supermarkt, Tiener, Trio, Werk, Zussen,
"Fleur en Floor zijn aan het ontbijten in de keuken. Hun moeder Feline is al aan het werk. Meneer Bruinsma. De directeur van de supermarkt. Komt vandaag langs. Fleur en Floor eten en drinken dus een beetje vlug door. Ze willen immers wel een goede ind..."
29-11-21
8.6
Baantje In De SupermarktDoor: Norah
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Ik kan het niet plaatsen Ik weet dat ik me niet zo hoor te voelen, toch kan ik er vrij weinig aan doen. Het begon allemaal met een simpel sollicitatie gesprek. Ik kwam aanlopen en liep naar de kassa s toe, ik had geen idee waar ik moest zij..."
07-10-21
8.1
Aha ErlebnisDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Collega, Supermarkt,
" Bob, zo langzamerhand een vaste klant als het op een idee voor een leuk verhaal aankomt, vroeg mij om een story te schrijven over een geil ventje dat, net droog achter de oren, bij een supermarkt letterlijk en figuurlijk wordt ingewerkt door een c..."
19-09-21
8.7
De Dochter Van De BaasDoor: Bi1999
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Baas, Dochter, Pijpen, Supermarkt, Vingeren, Werk,
"Naast mijn studie werk ik als vulploegleider in een supermarkt in het noorden van het land. Ik zeg niet welke, maar als ik jullie vertel dat deze supermarkt een blauw logo heeft, dan snappen jullie denk ik wel wat ik bedoel. Uiteraard heb ik de namen..."
16-09-21
8.6
De Dame In De Supermarkt - 22Door: Slijmvis
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hindoestaans, Supermarkt, Vreemdgaan,
" s Middags zat ik op mijn werk, en ik had weer grote moeite mij te concentreren op de rij e mails die ik moest afhandelen. Mijn gedachten gingen voortdurend uit naar wat ik de vorige avond had meegemaakt. Ik had geile seks met Sandra gehad, met haar ..."
04-09-21
8.6
Het Meisje Van De Supermarkt - 8Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 50 Plus, Dochter, Supermarkt, Tweeling, Vader, Zussen,
"Thuis had haar moeder gevraagd wat er allemaal was gebeurd, want ze had toch wel een zwaar vermoeden. Ze vroeg direct op de man vrouw af of er sprake was van strippoker en Fleur was direct bevestigend hierover. Dacht ik het niet, zij haar moeder. N..."
03-09-21
8.9
Twee Korte Verhalen - 2Door: Vintage
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kort, Sportschool, Supermarkt,
"KORTE VERHALEN 3 De sportschool. Het was een regenachtige avond toen ik de sportschool binnen liep. Een tijdje geleden was ik naar deze wijk in de stad verhuist naar een ander huis dat meer aan mijn wensen voldeed als het vorige. He..."
14-08-21
9.1
Het Meisje Van De Supermarkt - 7Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Dochter, Poker, Strippen, Supermarkt, Vader, Zwager,
"Ze kruipt op Jan af en al wrijvend over zijn benen, pakt ze zijn stijve lul beet. Hij is niet zo groot als dat ze gewend is bij Brian, maar hij is hard, staalhard. Ze pakt zijn lul beet en begint hem af te trekken. Ondertussen neemt ze zijn ballen in..."
14-08-21
8.9
Het Meisje Van De Supermarkt - 6Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Poker, Supermarkt, Vader,
"Als ze bij het appartement van Suzy aankomen, geeft Suzy aan dat Mike de oudere broer van Brian er ook is zo te zien aan zijn cabrio die beneden voor de deur staat. Als het drietal eenmaal binnen is horen ze wat gegiechel en stemmen komen uit de..."
05-08-21
8.9
Het Meisje Van De Supermarkt - 5Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Cuckold, Cuckolding, Dochter, Moeder, Supermarkt, Vader, Zoon,
"Ongeveer een week later belt Suzy Ko op, dat het idee hen enorm aanspreekt. Brian heeft er wat nachtjes over geslapen en vind het ok . Zijn er nog bepaalde wensen, vraagt ze aan Ko Tja, ik zou het zeer op prijs stellen als je je meest sexy ling..."
01-08-21
8.9
Het Meisje Van De Supermarkt - 4Door: Simpel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Supermarkt,
"Toen hadden ze wederom afgesproken in een hotel, deze keer met Ko. Ko was net 40 jaar, normaal postuur, 1.85m, halfgrijs blond haar. Zijn lul was kleiner dan die van John, slechts 15cm, maar een stuk dikker dan die van Brian, dus ze verwachtte dat hi..."
23-07-21
8.7
Het Meisje Van De Supermarkt - 3Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Supermarkt,
"Lisa laat weten dat zij het hele weekend heeft en volgens haar is Suzy, de vriendin van Brian eventueel ook beschikbaar. Als Suzy dat ziet zitten, dan is ze van harte welkom. Zodoende stuurt Lisa een berichtje naar Suzy of ze Brian wil aflossen en da..."
21-07-21
8.8
Het Meisje Van De Supermarkt - 2Door: Simpel
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Fotograaf, Supermarkt,
"Ik fotografeer en Merel legt alle acties en poses via de camcorder vast. Dan wordt het tijd voor de volgende stap. Ik vraag Lisa of ze het ziet zitten om iets meer uit te doen. We starten met de jarretelgordel en de bandjes. Als je deze tegenover Bri..."
08-07-21
9.4
Het Meisjes Van De Supermarkt - 1Door: Simpel
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Collega, Dochter, Fotograaf, Model, Supermarkt,
"Als fotograaf, modelfotograaf hou je altijd je ogen open, waar je ook bent voor mogelijk modellen die je tegen komt. Zo ook deze zomer, toen ik mijn vakantie beleefde in de Betuwe streek. Ik had daar een huisje gehuurd voor twee weken en zou..."
30-06-21
8.6
De Dame In De Supermarkt - 21Door: Slijmvis
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Neuken, Supermarkt, Vreemdgaan,
" Beste lezer, in het vorige deel heb je kunnen lezen dat er helaas de klad in was gekomen met mijn affaire met Amisha. Wat was er allemaal aan de hand Hier het vervolg van mijn verwikkelingen Ongemerkt waren er alweer een paar weken ..."
12-06-21
9.3
De Dame In De Supermarkt - 20Door: Slijmvis
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Het trio met Amisha en Sandra was een onbetwist hoogtepunt in mijn affaire met Amisha. Maar helaas, beste lezer, sindsdien had ik minder goed nieuws te melden. Wat was namelijk het geval We waren een paar maanden verder, en Amisha had een goed en in..."
01-06-21
8.7
De Dame In De Supermarkt - 19Door: Slijmvis
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Trio, Vreemdgaan,
" Het derde deel over het trio met Amisha, haar achternicht en beste vriendin Sandra, en mijzelf. In het vorige deel kreeg ik helaas een vroegtijdige ejaculatie, hetgeen me even een knauw in mijn zelfvertrouwen opleverde. Echter, ik werd snel opgemo..."
11-05-21
9.3
De Dame In De Supermarkt - 18Door: Slijmvis
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Trio, Vreemdgaan,
" Een trio met mijn geliefde Amisha en haar achternicht Sandra. Nadat ik heb mogen toekijken hoe beide dames elkaar verwenden, zoals beschreven in deel 17, kreeg ik eindelijk toestemming om me bij hen te vervoegen... Deze uitnodiging li..."
30-04-21
9.4
De Dame In De Supermarkt - 17Door: Slijmvis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hindoestaans, Lesbienne, Supermarkt, Trio, Vreemdgaan,
"Een paar weken later lag is s avonds lui op mijn bank, en ik mijmerde na over die hete vrijpartij in mijn auto in de parkeergarage. Weliswaar was het wat oncomfortabel geweest, maar het was wel pure lust van ons beiden. En Amisha had me ook nog een ..."
26-04-21
9.2
De Dame In De Supermarkt - 16Door: Slijmvis
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Trio, Vreemdgaan,
"Het was weer vrijdagmiddag, en zoals bijna elke week spraken we weer af om gezellig samen de boodschappen te doen. Uiteraard hoopte ik op meer, want vaak eindigde dit uitje in een stomende vrijpartij in de parkeergarage. Bij de ingang van de supermar..."
06-04-21
9.1
De Dame In De Supermarkt - 15Door: Slijmvis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Neuken, Supermarkt, Vreemdgaan,
"De volgende ochtend werd ik heel vroeg wakker met de goddelijke Amisha naast me, rond zes uur, kennelijk doordat ik niet gewend was met een vrouw te slapen. Ik lag nog steeds achter haar, tegen haar kont aan. Amisha sliep nog, af en toe snurkte ze ev..."
08-03-21
8.9
Een Winkel Vol Lekkers - 5Door: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Supermarkt, Werk, Winkel,
"Ik ben Luuk een jonge bedrijfsleider van 23 jaar in een supermarkt. Ik ben nu twee en een half jaar bedrijfsleider en nu heb ik het helemaal voor elkaar, ik heb alleen maar meiden in dienst. De wat stevigere sterkere meiden voor het zware werk en de ..."
10-02-21
9.0
De Dame In De Supermarkt - 14Door: Slijmvis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Vreemdgaan,
" Voor degenen die er geen zin in te hebben deel 1 t m 13 door te spitten ik heb sinds een paar maanden een affaire met de hindoestaanse en getrouwde Amisha. Ze heeft me nu onverwacht meegenomen naar haar luxe woning, waar we uiteraard erotische av..."
06-02-21
9.5
De Dame In De Supermarkt - 13Door: Slijmvis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Vreemdgaan,
"De weken na onze escapade in dat hotel gleden voorbij. Maar hel leek wel, of er sindsdien iets was veranderd in onze affaire. Het contact was naar mijn gevoel wat minder frequent, en leek ook wat minder hartstochtelijk geworden. Ik deed wel mijn best..."
29-01-21
9.0
Een Winkel Vol Lekkers - 4Door: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Supermarkt, Winkel,
"Ik ben Luuk een jonge bedrijfsleider van 23 jaar in een supermarkt. Ik ben nu twee en een half jaar bedrijfsleider en nu heb ik het helemaal voor elkaar, ik heb alleen maar meiden in dienst. De wat stevigere sterkere meiden voor het zware werk en de ..."
23-01-21
8.7
Een Winkel Vol Lekkers - 3Door: Peter Reker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt, Winkel,
"Ik ben Luuk een jonge bedrijfsleider van 23 jaar in een supermarkt. Ik ben nu twee en een half jaar bedrijfsleider en nu heb ik het helemaal voor elkaar, ik heb alleen maar meiden in dienst. De wat stevigere sterkere meiden voor het zware werk en de ..."
14-01-21
8.3
Een Winkel Vol Lekkers - 2Door: Peter Reker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Supermarkt, Winkel,
"Ik ben Luuk een jonge bedrijfsleider van 23 jaar in een supermarkt. Ik ben nu twee en een half jaar bedrijfsleider en nu heb ik het helemaal voor elkaar, ik heb alleen maar meiden in dienst. De wat stevigere sterkere meiden voor het zware werk en de ..."
13-01-21
8.9
De Dame In De Supermarkt - 12Door: Slijmvis
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Nadat we ons alweer voor de derde keer samen even snel onder de douche hadden schoongespoeld, kropen we weer lekker bloot onder de dekens tegen elkaar aan. Het was nu tijd om even rustig aan te doen, want we hadden nog de hele middag. Hee..."
12-01-21
9.4
Een Winkel Vol Lekkers - 1Door: Peter Reker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Supermarkt, Winkel,
"Ik ben Luuk een jonge bedrijfsleider van 23 jaar in een supermarkt. De supermarkt loopt goed en dat zorgt ervoor dat er vanuit de eigenaren van de supermarkt zo goed als geen bemoeienissen zijn. Ik kon dus mijn gang gaan in de winkel en dat deed ik o..."
12-01-21
8.6
De Dame In De Supermarkt - 11Door: Slijmvis
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Massage, Pijpen, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Na een heerlijke douche, waarbij we elkaar onder de grote douchekop lekker hadden ingezeept, en we ook onder de waterstraal lekker gezoend en geknuffeld hadden, droogden we elkaar af en kropen we onder de dekens weer lekker tegen elkaar aan. Uiteraar..."
31-12-20
9.4
De Dame In De Supermarkt - 10Door: Slijmvis
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Hindoestaans, Neuken, Pijpen, Supermarkt, Vreemdgaan,
"De kamer was ruim, en er was een breed tweepersoonsbed. Zo, eindelijk, het feest kan beginnen zei ik. Amisha zette haar tas neer, keek even rond, en ging op het bed zitten. Goeie kamer zei ze zacht. Ga jij eerst douchen ..."
23-12-20
9.2
De Dame In De Supermarkt - 9Door: Slijmvis
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Hotel, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Wat was dat balen zeg. Zat je net lekker met haar in de auto te vozen, werd je weer gestoord door zo n telefoontje. Ik had er behoorlijk de pest over in. Ging dit eigenlijk wel werken, een verhouding te hebben met een getrouwde vrouw Mijn geduld wer..."
16-12-20
8.8
De Dame In De Supermarkt - 8Door: Slijmvis
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Supermarkt, Vingeren, Vreemdgaan,
"Die vrijdagavond was het weer tijd voor onze, inmiddels traditionele supermarktdate. Net zoals de vorige keer had ik mijn auto in de parkeergarage gezet. Ik had hem echter meteen doorgereden naar het lage dek, waar weer zeer weinig auto s stonden. Ik..."
08-12-20
9.3
De Dame In De Supermarkt - 7Door: Slijmvis
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Supermarkt, Vreemdgaan,
"De volgende avond had ik afgesproken met Chantal om ergens sushi te eten. Chantal had ik een paar jaar eerder leren kennen via Tinder. We hadden een paar keer gedatet, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat het tussen ons niets kon worden, want ..."
02-12-20
8.8
De Dame In De Supermarkt - 6Door: Slijmvis
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Pijpen, Supermarkt, Vingeren, Vreemdgaan,
"De volgende dag kon ik aan weinig anders dan aan Amisha denken. Als ik eerlijk was, wilde ik maar n ding, en dat was met haar naar bed, en alles wees erop dat zij het ook wilde. Maar hoe kregen we dat voor elkaar Ik brak er mijn hoofd over. Ik app..."
25-11-20
9.3
De Dame In De Supermarkt - 5Door: Slijmvis
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Nagenietend van de date met Amisha reed ik naar huis. Goh, wat was dat weer fijn, en wat was ze lief en lekker geweest. Helaas was ik niet helemaal aan mijn trekken gekomen, maar ik begreep het wel heel goed, dat ze er nog niet klaar voor was. Ze zat..."
21-11-20
9.0
De Dame In De Supermarkt - 4Door: Slijmvis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Supermarkt, Vingeren, Vreemdgaan,
"Met een enorm euforisch gevoel fietste ik naar huis. Mijn God, dacht ik, wie had dat ooit gedacht. Zo kwam je een onbekende vrouw tegen in de supermarkt, een paar weken later zat je al met haar lekker te tongzoenen in de McDonald s. Niks via dating a..."
14-11-20
8.8
De Dame In De Supermarkt - 3Door: Slijmvis
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Supermarkt, Vreemdgaan,
" Disclaimer nog steeds geen seks in dit deel, dat volgt in latere delen Terug in mijn appartement ruimde ik eerst de boodschappen op, en keek daarna op mijn mobiel. Drie appjes van haar. Nou Richard, ik heb het gevoel dat e..."
13-11-20
8.8
De Dame In De Supermarkt - 2Door: Slijmvis
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Hindoestaans, Romantiek, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Zeer tevreden kwam ik thuis, en ruimde mijn boodschappen op. Ik had er een nieuw contact bij, en wat voor n Echt een lekker wijf zeg, met die mooie kont van haar. Ik haalde me maar nog niet al te veel in mijn hoofd, want ze was immers getrouwd en ..."
28-10-20
8.5
De Dame In De Supermarkt - 1Door: Slijmvis
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hindoestaans, Romantiek, Supermarkt, Vreemdgaan,
"Disclaimer in dit deel komt nog geen seks voor. Dat volgt in latere delen, vanwege de geleidelijke opbouw. Het verhaal is losjes gebaseerd op waar gebeurde belevenissen tussen mij en een vrouw, waarmee ik een poosje een affaire heb gehad. Z..."
19-10-20
8.8
Heerlijke Verleiding In De SupermarktDoor: Japie De Bruin
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lingerie, Milf, Supermarkt,
" Dit verhaal is deels echt gebeurd en deels nog fantasie...wie weet is het binnenkort wel werkelijkheid. Sinds enige tijd doe ik mijn boodschappen op vrijdagmiddag als ik uit mijn werk kom. Een tijdje geleden waren er problemen met d..."
09-10-20
9.2
Spannende Ontmoeting Bij De JumboDoor: Xander
Reacties: 17
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Supermarkt,
"Al jaren doe ik op vrijdag middag mijn boodschappen bij de Jumbo hier in de wijk. Als gevolg van de regels rondom de Intelligente LockDown staat er een lange rij voor de deur. Maar ach, gelijk denk ik... Eigenlijk best wel ok kan ik na deze th..."
11-05-20
9.4
Topless In Haar Doorschijnende Witte StringDoor: VerhalenVanSjoerd
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buurvrouw, Likken, String, Supermarkt, Topless,
"Een paar weken geleden legde ik bij het koelvak een pak yoghurt in mijn winkelwagen. Ik draaide me net iets te snel om en botste tegen iemand op. Pas je een beetje op waar je loopt , hoorde ik van achter me. Ik draaide me om en keek in de bruine og..."
15-04-20
8.2
Sex In De Supermarkt - 3: SlotDoor: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Buitensex, Oudere Mannen, Pijpen, Supermarkt,
"De week na het neuken met Sander was als een prettige droom. Ik kwam nauwelijks nog in mijn eigen huis. Elke avond lag ik met mijn veteraan te neuken. Het kon me niets schelen dat hij zo n veertig jaar ouder was. Ik was verliefd. Niet dat we over der..."
15-03-20
8.4
Sex In De Supermarkt - 2Door: Stier184
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Oudere Mannen, Pijpen, Supermarkt,
"Louise en ik gingen de volgende dag shoppen. Het was betaaldag en we gingen met de auto naar het warenhuis in het centrum. Aangezien Louise altijd veel tijd nodig heeft voor haar aankopen, zwierf ik wat rond op de afdeling en belandde bij de counter..."
13-03-20
8.7
Sex In De Supermarkt - 1Door: Stier184
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Beffen, Oudere Mannen, Pijpen, Supermarkt,
" Daar heb je hem weer, zei Louise terwijl ze me aanstootte, daar bij de groente. Inderdaad stond de man bij de tomaten en selecteerde met een kritische blik de gave exemplaren. Het was een knappe goede geconserveerde man van in de zestig,..."
11-03-20
8.3
Werken In De Supermarkt - 2Door: Levi
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Likken, Pijpen, Slet, Sletje, Sterretje, Supermarkt,
"Een week later moest ik weer werken, dit keer op zaterdag 4uur en op zondag 4 uur. Ik keek hier erg naar uit en hoopte dat ik weer wat extra werk voor Erik kon doen. Voor het werk ging ik eerst nog even douche en scheren zodat alles lekker glad zou z..."
14-08-19
8.2
Werken In De Supermarkt - 1Door: Levi
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: 17 Jaar, Billen, Glijmiddel, Kantoor, Neuken, Sterretje, Supermarkt,
"Mijn naam is Levi en ik ben 17 jaar oud. Dit verhaal begint op het moment dat ik op zoek was naar een bijbaan. Ik had bij een aantal supermarkten online gesolliciteerd. Er had een supermarkt gereageerd op mijn sollicitatie, ik moest op gesprek komen...."
11-08-19
7.7
Vrouw In SupermarktDoor: Corretje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Supermarkt,
"Ik was zoals gewoonlijk ook deze maandag weer voor mijn wekelijkse boodschappen in de supermarkt, ik stond een beetje rond te kijken op de groente afdeling toen mij een vrouw opviel die stond te draaien en twijfelen bij de koelvitrine van de kant en ..."
07-03-19
8.4
Supermarkt (bi)sexDoor: Megan
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Supermarkt,
"Voor wie me nog niet kent uit eerdere verhalen, ik ben Megan, 38 jaar oud, lichtbruin haar, hele mooie C cup en ik werk in een supermarkt. Ben ietwat mollig, maar wel lekker, niet dik. Mannen kijken regelmatig om op straat, over aandacht heb ik niet ..."
01-08-18
8.9
Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Kassiere, Manager, Supermarkt, Verboden,
"Sinds een jaartje ben ik Teamleider op de kassa afdeling bij mijn plaatselijke Albert Heijn. Ik ben een van de weinige mannelijke teamleiders ben die voor de kassa afdeling kiest, stuk relaxter en je werkt meer met meiden. In dat opzicht ben ik dus w..."
10-07-18
8.6
Oud En Jong - 4: De BuurtsuperDoor: DieKaleGek
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Jong En Oud, Supermarkt,
"Al jaren doe ik mijn boodschappen bij de zelfde buurtsuper en ben elke keer weer verbaasd hoe sjagerijnig het personeel daar rondloopt. Hoewel ik zo snel mogelijk mijn boodschappen bijeen sprokkel kan je er toch niet omheen, tot ik ongeveer ..."
30-03-18
8.5
Vakkenvullen - 2Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Betrapt, Jong En Oud, Supermarkt,
" Op verzoek van meerdere lezers een vervolg op Vakkenvullen . In het verhaal was te lezen hoe Eva, een zestienjarige brunette van 1.65 meter nat was tijdens het vakkenvullen in de plaatselijke supermarkt. Ze had de fantasie om genomen te worden d..."
21-01-18
8.7
Vakkenvullen - 1Door: Verhalendoortom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Supermarkt,
" Dit verhaal gaat over Eva. Eva is een meisje van zestien dat de fantasie heeft om eens door een echte volwassen man te worden verwend. Ze werkt als vakkenvuller in de plaatselijke supermarkt en krijgt daar onverwachts waar ze zo aan toe was... ..."
09-01-18
7.9
SupermarktDoor: Ruben
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Hoi Ik ben ruben 19 jaar. Een gezonde Hollandse bi jongen,ik stond vorige week in de plaatselijke supermarkt achter wat later bleek twee Poolse jongens,de ene was wat groter dan de andere,en die trok ook mijn aandacht,hij was slank blond l..."
10-08-15
6.5
Invalide Man - 2Door: Sheila
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Camera, Chantage, Collega, Kontje, Kut, Kutje, Pijpen, Supermarkt, Trio,
"Ik was toch wel een beetje bezorgd over dat mailtje van Ruud. Wat heeft Yvonne gezien en wat heeft ze gefilmd. Ik besloot Ruud een sms te sturen, waarin ik hem zou vragen wat Yvonne gezien heeft, en hoe we dit moeten afhandelen. BR..."
21-07-15
8.1
Invalide Man - 1Door: Sheila
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Betrapt, Pijpen, Supermarkt,
"Weer die boodschappen , je blijft bezig. Mijn man zit in de auto te wachten, even meelopen zit er voor hem helaas niet in, 15 jaar geleden is hij door een ongeluk invalide geworden. Hij zit in een rolstoel, rijdt in een aangepaste b..."
16-07-15
8.1
SupermarktmaatjesDoor: Sven Stories
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Supermarkt,
"Een jaar of zeven heb ik als bijbaantje in n van de supermarkten in ons dorp gewerkt. Ik was er op mijn 17e begonnen met een beetje vakkenvullen in de avonduren en schoolvakanties, maar toen ik ging studeren aan de universiteit had ik soms vaste da..."
21-05-15
8.0
SupermarktsletjesDoor: RogerG
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Supermarkt,
"Aan het begin van de avond kwam ik erachter dat er geen brood meer was en ik besloot nog even snel naar de lokale supermarkt te gaan. Meestal was er s avonds niet veel brood meer, maar misschien kon er nog iets afgebakken worden of zo. Het was bijzo..."
01-04-14
7.4
Papa's Neukpop - 5Door: Nabakov
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Glijmiddel, Stiefbroer, Stiefmoeder, Stiefzoon, Supermarkt, Vader,
"In de weken die volgden op haar ontmaagding veranderde er weinig. Elke vrijdagavond werd Stefanie als pornosletje door haar vader geneukt voor de camera. De ene keer wilde hij langdurig gepijpt worden, de andere keer ramde hij zijn pik gelijk in haar..."
23-07-13
7.9
De SupermarktDoor: Matthew
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Supermarkt,
"Hoi, Zoals jullie misschien wel weten ben ik Matthew, 17 jaar oud. Ik heb blauwe ogen en een sixpack. Zaterdagochtend, ik begin al om half 7 met werken. Ik werk in een supermarkt bij de slagerij. Ik werk daar met een colleg..."
20-04-13
7.5
Dikke Van De C1000Door: Maarten
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Supermarkt, Surinaams, Volle Vrouwen,
"Ik doe al jarenlang boodschappen in de C 1000 en heb daar een Surinaamse meid Shirley leren kennen. Ze werkt als kassi re maar loopt ook regelmatig in de winkel rond. Ze is 26, heeft een redelijke lengte en valt op door haar flinke voorgevel en een e..."
10-09-12
7.3
Op Kantoor GeroepenDoor: Lekkertje
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Standje 69, Kantoor, Supermarkt,
"Ik had al een tijdje last van mijn nek, en wilde daarom eigenlijk afbellen om te gaan werken bij mijn bijbaantje inde supermarkt. Maar omdat ik ook naar school was geweest wilde ik het toch gaan proberen. De fysiotherapeut had mijn nek ingetaped en v..."
23-06-12
6.2
Breezer Meisje - 1Door: Pinoccio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Drank, Slet, Sletje, Supermarkt,
"Ze stond voor het schap met brezers haar geld te tellen. Kennelijk had ze minder geld dan ze zou willen. Ze was jong, kon mijn dochter zijn, mooi strak lijf en al kleine maar duidelijke borsten. Een sportief type dat zich b..."
06-02-12
7.9
De SupermarktDoor: Nienke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Supermarkt,
"Sinds ik 16 jaar was doe ik n keer in de week boodschappen voor mijn ouders. Het is gewoon een klusje wat mijn ouders ingesteld hebben. Ook mijn oudere zus en oudere broer doen het n dag in de week. Op zich vond ik het helemaal niet erg. De super..."
26-01-12
8.0
SupermarktbezoekDoor: Kim Vogels
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt, Werk,
"Ik werk in de supermarkt in een klein dorpje het is zondag die ene zondag dat we open zijn in de maand, er komt nooit iemand en de baas is zelfs al naar huis gegaan met dit lekkere weer. Ik ben alleen in de winkel en zit een beetje tussen me benen te..."
31-10-11
6.8
In De SupermarktDoor: Patricia
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Supermarkt,
"Het was donderdag en ik had niks te doen. Mijn vriendinnen zaten nog op school en ik hoefde vandaag niet in de supermarkt te werken. Ik was van plan om alvast wat boodschappen te halen voor het feestje van zaterdag, dan zou ik mijn 18e verjaardag vie..."
22-08-11
7.5
Ah BonusDoor: Mrw
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Ik loop de AH binnen en pak mijn boodschappenbriefje. Als ik door de winkel kijk zie ik ineens een bekend silhouet. Niet al te lang, slank, lekker kontje, laarzen met hakken en een laag gesneden spijkerbroek. Ze staart aandachtig naar de schappen. ..."
19-11-10
5.7
Ontmoeting In Albert HeinDoor: Anita
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Goed gehumeurd ging ik de Albert Hein binnen en richtte me fluitend op de schappen waar ik boodschappen uit nodig had. Het was zo n dag dat alles mee leek te zitten. Lekker op het werk, een goede financi le deal gesloten en mooi weer. Zelfs het vrouw..."
04-11-10
7.8
SupermarktmeisjeDoor: Sjoerd
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Pff, wat duurt de dag weer lang vandaag. Ik werk in een grote supermarkt, en ik verveel me daar vaak behoorlijk. Ik doe het dan ook meer voor het geld dan voor het plezier, maar toch is het niet zo leuk. Gelukkig heb ik wel iets kunnen bedenken om de..."
20-05-09
7.6
Mohammed Pakt PetraDoor: Ali
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Hoer, Kantoor, Kut, Kutje, Marokkaans, Moeder, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Supermarkt, Werk,
"Petra stond met een rood gebogen hoofd in Mohammed ben Ali z n kantoor. Ze werkte al 10 jaar bij Albert Hijn, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Al die jaren zonder problemen gewerkt e nu dit Ze slikte wat weg, tranen stonden in haar ogen. Weet j..."
23-02-09
7.6
SupermarktDoor: Mysterious-Dutchman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt,
"Het warme weer kwam er weer aan en Justine begon de kriebels in haar buik alweer te voelen, zo vroeg in de morgen. Toch nog maar even onderdrukken dacht ze ik kan moeilijk zo op school aankomen om de kinderen weg te brengen, snel bracht ze d..."
19-09-08
7.6
Meisje Van De SupermarktDoor: Heet Meisje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Supermarkt, Werk,
"Hallo ik ben Ilona en ik ben net een paar maanden 15. Sinds kort heb ik een bijbaantje als caissi re in de supermarkt. Toen ik daar een keer binnenliep werd ik zomaar aangesproken door de baas omdat hij via een vriendin van mij die daar ook werkt had..."
19-04-08
6.5