63.253 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-05-2024 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 5676x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Het zit er weer aan te komen, dat vakantiegevoel. Nog een paar maandjes, en dan zoeken we weer met z'n allen de zon op. Dat bracht Luke ertoe om bij mij een verzoekje te doen, over twee broers die met hun ouders ergens in zonnig Spanje neerstreken, om daar vakantie te vieren. De ene broer ontdekt daarbij (hij had al zo zijn vermoedens) dat zijn broertje inderdaad heel heftig Homo is. Tel daarbij op zwoele Spaanse nachten, en je weet wat je te wachten staat. Met dank voor de suggestie en de geile filmpjes (ter inspiratie), is dit verhaal voor Luke.

Ik ben Roel, 21 jaar, slank, blond haar, redelijk gespierd, en met een lul waar je U tegen zegt. Mijn broertje Daan, is 18 jaar, donker, bijna zwart haar, echt mooi afgetraind, en met een onzinnig groot geschapen lul. Daar doet hij overigens niet moeilijk over. Hij is er eerder trots op. Waarbij ik hem er ook nog van verdenk, dat hij Gay is. Hoewel menig meisje smachtend naar hem kijkt, omringd hij zich alleen maar met werkelijk prachtige jongens.

Mijn ouders zijn daarin heel liberaal, en maken zich om zijn sexuele voorkeur niet zo druk. Hij moet zijn leven leven, op de wijze waarop hij het gelukkigst is, is hun filosofie! Ik op mijn beurt ben, althans dat vind ik zelf, een twijfelgeval. Kan oprecht opgewonden raken over meisjes in strakke bikinibroekjes, maar ook, en dat nog wel meer, zo merk ik aan mijn steigerende lul, van hele aanlokkelijke boys.

Hoewel sommige van ons blij zijn om niet meer met Mams en Paps op vakantie te hoeven, hebben mijn broertje, hij is jonger, dus blijft altijd mijn broertje, en ik daar totaal geen bezwaar tegen. Onze ouders laten ons volledig vrij. Als zij ergens heen gaan, mogen we mee, maar niets is verplicht. En de lieverds betalen alles, dus wat wil je als jongens nog meer?

Mijn ouders hadden, behalve voor zichzelf, een kamer apart voor Daan, en en kamer apart voor mij geregeld. Dat moet wat gekost hebben zo in het hoogseizoen, maar ook daar doen ze niet moeilijk over. Volgens hun, hebben we onze vakantie wel verdient. Een kleine omissie in het geheel, zij dachten dat we allemaal een kamer op dezelfde verdieping kregen!

Oeps, een foutje in de Spaanse administratie, zij zaten een verdieping lager. Wat mij daarbij wel opviel, was dat onze verdieping helemaal bevolkt was, met alleen maar jongens van ongeveer onze leeftijd. Vooral mijn broertje keek zijn ogen uit, naar al dat moois. En eerlijk is eerlijk, het zijn werkelijk prachtige knapen.

De eerste dagen doen we niets anders dan bakken in de zon, en onze ogen goed de kost geven. Mijn broertje is daarbij nogal nonchalant, wat betreft het insmeren. De Spaanse zon is op z'n hoogtepunt, dus niet, of slecht insmeren, is vragen om moeilijkheden! Dus moet ik mijn broertje maar weer eens helpen!

Hij ligt op een stretcher in de zon, maar heeft zich weer eens niet ingesmeerd. Ik pak de flacon zonnebrandcrème, en begin hem in te smeren. Ik ga daartoe boven op hem zitten, ik voel daarbij gelijk die stijve lul van hem door onze zwembroek heen, in mijn bilnaad trillen! Hij grijnst heel geil naar mij, maar ik pretendeer niets te merken, en ga rustig door met het insmeren van de voorkant van die lekkere body van hem!

Om hem te laten weten dat ik heus wel weet dat hij de boel vreselijk zit op te geilen, knijp ik hem, onder het smeren door, in die lekkere tepels van hem. Gelijk resultaat, want die toch al machtige lul, wordt nog wat harder, en zijn eikel begint zelfs te kloppen. Daarbij kan ik de verleiding niet weerstaan om mijn hand even in dat zwembroekje van hem te steken, en met mijn vingers die eikel van hem nog vlug even te masseren.

Maar zelfs als ik hem omdraai, en zijn rug insmeer, ik ben daartoe weer bovenop hem geklommen, voel ik dat ik mijn eigen lul ook niet echt meer onder controle heb. Hij kreunt zachtjes, maar heel geil, dat ik vooral door moet gaan, met "insmeren!" Daarbij kan ik het niet laten, om met mijn stijf staande lul, ook al zit die nog in mijn zwembroek, door zijn bilnaad te gaan.

Wanneer hij ingesmeerd is, herhaalt dit ritueel zich, en smeert hij mij in! Daarbij valt het mij op dat zijn zwembroekje nauwelijks nog ruimte biedt aan die strakke paal, die hij daarin verbergt. Net als ik bij hem gedaan heb, zit hij nu bij mij de boel optimaal op te geilen. Ik bespeur hoe hij met zijn hand in mijn zwembroek gaat, en mij zelfs even aftrekt! Wanneer hij met de zonnebrandcrème voor een momentje door mijn bilnaad gaat, steekt hij gewoon een paar vingers in mijn hol, alsof daar de zon ook schijnt?

We liggen heerlijk in de zon te bakken, en niemand lijkt aandacht aan ons te besteden. Dat moet ik wat corrigeren, want het valt me wel op, dat enkele meisjes, maar juist ook mannen (stiekem) en jongens, quasi ongeïnteresseerd langs slenteren, maar daarbij wel erg veel aandacht hebben voor onze, mede door de zon, stijfstaande lullen, in die strakke zwembroekjes!

's Avonds wanneer de zon onder is, en het wat koeler wordt, gaan Daan en ik uit. Gelukkig zijn ze in Spanje niet zo kinderachtig met drank, al kun je gezien de prijzen, daar ook niet echt dronken worden! In de loop van de avond ben ik mijn broertje echter kwijt. Het laatst zag ik hem, met een paar Nederlandse, maar ook met een paar hele aantrekkelijke Spaanse jongens praten.

Als ik lichtjes beneveld door de drank, naar het hotel slenter, is bijna iedereen al naar bed. Wanneer ik echter op mijn verdieping naar mijn kamer loop, hoor ik het onmiskenbare geluid van neukende jongens, uit de kamer van mijn broertje komen. Mijn lul springt direct in de houding, en mijn belangstelling is gewekt.

Ofschoon ik het wel kan raden, wordt toch mijn nieuwsgierigheid, mede door dat geile gekreun, aangewakkerd. Ik moet daar dan ook het mijne van weten. De balkons van de kamers zijn gescheiden door een laag hekwerkje, waar je makkelijk overheen stapt. Mijn broertje had zelfs niet eens de moeite genomen om de gordijnen dicht te doen. Als ik naarbinnen gluur, zie ik een aantal knapen, waaronder mijn broertje, die ongelofelijk heftig met elkaar aan het neuken zijn!

Wanneer je beneden staat en omhoog kijkt, zul je zeker verrast zijn door een knaap (ik dus) die zijn stijve lul aan het aftrekken is, terwijl hij via een raam naar binnen gluurt. Mijn broertje is een heerlijk afgetrainde blonde knaap, in zijn hol aan het neuken! Een Spaanse boy laat zich door nog een blonde stoot anaal doorpalen. Al wisselen ze ook regelmatig van positie. Dan is er ook nog een jongen die zich met graagte als manusje van alles laat gebruiken.

Daar sta ik dan met mijn stijve leuter uit mijn broek mezelf af te trekken, terwijl ik naarbinnen gluur. Ik weet nog steeds niet hoe het komt, of ik me nu verzwikte, of mijn voet op een oneven stuk ging staan, maar ik verloor mijn evenwicht. Ik lazerde tegen het raam aan. En in No Time, werd ik door een stel hele kwaaie jongens naarbinnen getrokken. Mijn broertje voorkwam erger. Al kwam dat wel met een prijs!

In die paar dagen dat we hier zijn, had mijn broertje voldoende van de Spaanse taal opgestoken, om die jongens duidelijk te maken dat ik zijn broer was. Maar zo te zien had hij hen ook verteld, om zich niet in te houden, en zich lekker op mij uit te leven! Razendsnel werd ik van mijn kleding ontdaan, op het bed gesmeten, waarbij ik een knaap moest pijpen, terwijl een ander mijn billen uit elkaar trok en mij aan het rimmen was.

Dat manusje van alles houdt een flesje Poppers onder mijn neus, en dwingt me het te inhaleren. Eventjes ben ik zo dizzy dat alles in mijn hoofd draait. Wel voel ik dat, kennelijk gaat dat vanzelf, ik steeds geiler wordt. Terwijl ik mij verlustig aan die knapen, wat verrassend lekker is, laat ik maar gelijk zien, dat ook ik geen grenzen meer ken. Ik ga helemaal los!

Mijn broertje neemt wel de regie, en die neukpartij ontaard in een heuse orgie. Mijn broertje heeft de grootste lul van dit gezelschap, maar direct daarna, gevolgd door Jose (spreek uit Gosè). Hij is bezig mijn holletje, dat mede door die Poppers als vanzelf al een eindje open is gaan staan, te penetreren, met die machtige Spaanse lul van hem. Ondertussen krijg ik ook nog een lul te pijpen, en een lul af te trekken! Tjonge, wat een vreemde ervaring, al doe ik het met een (geil) enthousiasme, waarvan ikzelf versteld sta!

Ondertussen zit mijn broertje het schouwspel grijnzend gade te slaan. Jose zit ondertussen met die gloeiende eikel mijn prostaat te teasen. Ik kan niet anders dan ongeremd geil kreunen van genot, want al was ik dan niet voorbereid, lekker is het zeker! De anderen vermaken zich ook intens heftig met elkaar, waarbij ik zie hoe mijn broertje een Hollandse jongen met zijn machtige lul optimaal doorpaalt.

Gelukkig zitten we op de bovenste verdieping, en verblijven er op onze etage alleen maar jonge knapen(!)) Daarbij moet wel het onstuimig geile gekreun tot ver buiten onze kamer te horen zijn geweest! Niet zozeer uit de (Spaanse)taal, als wel uit de gebaren, begrijp ik, dat de jongens willen dat ik nu door mijn eigen broertje geneukt wordt.

Hij en Jose wisselen van positie, en arme ikke, moet ervaren dat die lul van mijn eigen broertje nog net iets dikker is, dan die van Jose! Hij zit er niet mee, en gaat vrolijk voorwaarts! Waar Jose opgehouden was, neemt hij het over. De rest is ook nog geil bezig, en zitten zich allemaal naar een hoogtepunt toe te werken, zoals mijn broertje nu diep in mij! Homo zijn is eigenlijk best lekker, moet ik zo langzamerhand concluderen!

Daan heeft mij ondertussen omgekeerd, zodat ik nu op mijn rug lig, en heeft daarbij mijn benen een flink stuk naar achteren gedrukt. Hij lacht heel geil naar mij, als hij die machtige lul mijn hol weer inschuift. Mijn hemel, dit is heftig, maar ook wel erg lekker! Natuurlijk kan ik die Poppers de schuld geven, maar dit is echt verslavend!

Die intens rode eikel van Daan klopt als een bezetene diep in mij, en spoedig zal hij als een fontein gaan spuiten. Een Hollandse jongen ligt naast mij, als lotgenoot, want hij wordt intens doorgepaald door een potente Spaanse knul. Uit een soort lotsverbondenheid draaien we onze hoofden naar elkaar toe, en tongen wat met elkaar.

Dan is er geen houwen meer aan, mijn broertje zijn eikel gaat in mij tekeer als een op hol geslagen uurwerk. Oh lieve broer, ik kom klaar in dat lekkere jongenskutje, kreunt hij! En inderdaad ik voel letterlijk hoe via zijn heftig vibrerende lul het zaad omhoog kolkt, zijn spuitmondje zich opent, en hij mij onder hoge druk volspuit. Vergezeld van geil gekreun, pompt hij de ene na de andere stoot broederlijk zaad in mijn hol.

Ik zie hoe die jongen naast mij bijna onmachtig (zijn ogen draaien helemaal weg), en geil kreunend, de ene na de andere stoot aan heet Spaans zaad ligt te verwerken. Mijn broertje doet hetzelfde bij mij, waarbij hij ondertussen lekker tongt met die spuitende Spaanse knul. Elders in de kamer, maar dan op de grond, wordt een werkelijk bijzonder mooie jongen ook in zijn opengesperde hol gespoten, maar nu van een afstandje, wat een prachtig schouwspel oplevert.

De nacht is nog jong, dus er is voldoende tijd om de rollen om te draaien! Het zijn allemaal hele geile knapen, maar ik kies toch voor mijn eigen broertje. Ik wil graag wat terug doen voor daarnet, begrijp je wel! Had ik me door mijn eigen terughoudendheid nog nooit aan dit soort neukwerk overgeleverd, nu kan ik echter niet wachten om hierin los te gaan!

Kom schatje, zegt Daan uitdagend, en ik kus de lieverd, en streel zijn mooie gezicht. Ik trek zijn billen wat uiteen, en lik dat heerlijke kontje van hem uit. Hij kreunt van opwinding, wat mij nog wat geiler maakt. Kan dan ook niet wachten om mijn stijve lul in dat heerlijke jongenskutje te steken. Weer verbaas ik me over mijn eigen neukdrift, en de tijd die ik heb verspild, door dit niet te doen!

Nu ben ik net nieuw hier, maar zelfs ik voel, wanneer ik mijn stijve lul bij hem in zijn hol steek, dat mijn hitsige broertje zich al wel vaker heet laten neuken! Tjonge, wat gaat dat lekker, en oh, wat kreunt die slet (zo gedraagt hij zich ook) ongelofelijk geil, bij elke stoot in zijn hol. Oh lieve broer, dit heb ik altijd al gewild! Ik wil zo graag jouw zaad in mijn hol. Please, fuck me darling, fuck me, kreunt hij!

Elders in de kamer zijn de onderliggende partijen van daarstraks, bezig hun spermakanon tot ontlading te brengen. Ik zie hoe die Nederlandse jongen bovenop een Spaanse knaap is gekropen, en de schat intens heftig doorpaalt. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dus ook ik kruip bovenop mijn broertje, en paal hem bijna verticaal, en ongelofelijk intens door! Dat heeft de lieverd wel verdient.

Alsof het afgesproken was, komt bijna iedereen tegelijk klaar! Als je om je heen kijkt, zie je intens geil kreunende jongens, waarbij op ongelofelijk tekeer gaande wijze, de ene na de andere stoot aan heet sperma in die kontjes wordt gepompt. Zij die de eer hebben om nu klaar te komen, genieten gezien hun heftig schokkende body's, met zichtbaar genot! Bij elke ontlading opnieuw!

Dat was de start van een avond, waarna er nog vele volgden. In een van mondje tot kontje verspreid gerucht, werd al snel duidelijk dat je voor het betere homowerk bij ons hotel (bovenste verdieping) moet zijn. Het zou te ver voeren om al die neukpartijen, en al die mooie knapen gedetailleerd te beschrijven, maar neem maar van mij aan, dat we als broers, een aardig imago hebben opgebouwd!

Op diezelfde gang, tegenover ons, zitten twee broers op één kamer. De oudste doet zijn uiterste best om meisjes te versieren, maar is daar tot nu toe nog niet erg succesvol in. Zijn jongere broertje spreekt mij aan, en vraagt op niet mis te verstane wijze, of hij ook met ons mag neuken? Nu is het zondermeer een heel mooi ventje, maar hij lijkt me gewoon te jong, en wijs hem daarom af!

Hij is eerst teleurgesteld en vervolgens kwaad, en zegt; "geef me dan in ieder geval de mogelijkheid om te laten zien wat je aan mij hebt!" Eigenlijk heb ik wel een beetje medelijden met hem, strijk voor deze keer met mijn hand over mijn hart, en mijn lul, en nodig hem uit in mijn kamer.

Hij mag dan bijna nog een puppy lijken, geil is hij zeker. Zonder dralen schuift hij mijn korte broek van mijn kontje, pakt mijn kneiterstijve lul, en begint mij te pijpen. Hij gaat los op mij, alsof hij inderdaad nog het één en ander in te halen heeft. Kijkt mij, met dat lieve geile smoeltje van hem, heel verleidelijk aan, terwijl hij met zijn tong vaardig door mijn spuitmondje gaat.

Dan besluit ik hem te geven waar hij recht op heeft. Druk hem tegen de muur, trek zijn best lekkere billen wat uiteen, en begin hem te rimmen. Hij kreunt ongelofelijk geil bij elke lik. Ik zoek geen excuus, maar ik word wel zo geil van dat knaapje, dat ik besluit hem ook alles te geven. Ik keer hem om, en druk hem tegen de muur.

Ik til hem op, zodat hij zijn armen en benen wel om mij heen moet slaan. En duw mijn van geile opwinding stuiterharde lul in zijn kontje. Met het gemak waarop mijn neukstaaf bij hem naarbinnen glijdt, doet vermoeden dat dit kleine, maar oh zo geile loeder, zich al wel vaker anaal heeft laten nemen! Geen reden dus voor enige terughoudendheid.

Ik laat er geen gras over groeien, en neem de slet intens heftig. Hij vindt het prachtig, en kreunt steeds geiler naarmate ik nog wat dieper in hem tekeer ga. Hij drukt zelfs zijn nagels in mijn rug, als ik hem onstuimig doorpaal. Oh ja, lieve jongen, dit is wat ik wil, fuck me, fuck me hard, en kom klaar in mij! Ik wil dat geile zaad van jou zo graag in mijn hol, kreunt hij!

Probeer dan maar eens je heftig kloppende eikel in bedwang te houden. Ik stoot met mijn lul hartstochtelijk in hem, terwijl hij bijna in trance op en neer stuitert op mijn stijve lul. Er is dan ook geen houden meer aan. Ik voel (en hij merkt het ook) dat het zaad met kracht zich een weg omhoog vecht in mijn stijve lul. De spuitklep van mijn driftig vibrerende eikel opent zich, en dan kom ik klaar!

Aaaggghhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lekkere slet, ik kom klaar in jouw sappige jongenskutje, kreun ik, terwijl ik krachtige hoeveelheden sperma in dat heerlijke hol van hem pomp. Ja, ja schatje, spuit me vol, kreunt hij. Dit is wat ik wil!!

Blijf me neuken lieve jongen, hijgt hij, dit is wel zo beregeil! Hij zet van opwinding zijn nagels nog wat dieper in mijn rug.

Hij mag dan een (iets) te jong knaapje zijn, hij weet van wanten. Langzaam glijdt mijn lul uit dat doorgeakkerde jongenskutje. Hij slaat zijn armen om mij heen, en kust mij. De volgende avond heb ik hem aan mijn broertje voorgesteld. Deze kleine maar werkelijk botergeile megaslet, is sindsdien niet meer bij ons weg te slaan. Hij is gek op grote lullen, vandaar!

Dan blijken 14 dagen wel erg kort, en hadden we er de hele zomervakantie wel willen blijven! Helaas, ook hier komt een eind aan. Pluspunt, veel ervaring opgedaan, en mijn broertje is sindsdien mijn beste maat. Dus als je nog met vakantie gaat, neem het ervan, voor je het weet is het weer September, en is het feest voorbij. Veel plezier alvast, ook namens mijn broertje!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Broer, Rimmen, Spanje, Vakantie, Vrienden, Zuigen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk....pedroDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Antonio besloot deze Bem vido ontvangst met enkele opmerkingen. Hij wou dat ik hem met Papai aansprak en Armando met Grande . Bij dit laatste hoefde g n uitleg, dat had ik ondertussen wel gevoeld. Na deze zalige ontvangst nam Antonio ..."
27-05
9.4
Twee Dagen Later...Door: Asian Sissy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Verleiden,
"Na mijn vreemde avontuur in Kleingenhout, kwam ik dus aan, waar ik op visite was. We praten wat en rond twaalf uur, zei ik dat ik ging slapen en naar boven ging. Boven aangekomen, voelde ik de string, die ik onder me sportbroek aan had, het voelde ..."
25-05
9.3
Hoe Het Begon...Door: Asian Sissy
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Verleiden,
"Het was in de zomer van 2001. Ik was op vakantie bij familie in het zuiden van het land. Op een warme dag, ging ik met de auto een beetje rondtoeren, terrasje pakken, drankje doen afijn lekker van de zon genieten in een wit sportbroekje en een blauw ..."
25-05
9.1
De Oom - 3Door: Buurman
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Roodharig,
"Prachtig, hij zat in een rokje en bloes, bij die twee meiden en deed leuk mee. Maar ik wilde hem wel naakt zien, desnoods met dat geile rokje aan Bolle billen, rood krullend haar, en een allerliefste glimlach had hij Het stel ging met elka..."
25-05
8.4
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 3Door: Stevens2406
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Deepthroat, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vernederen,
"Een week was voorbij gegaan sinds Mehmet zijn eerste zaadlozing gehad heeft, hij kon niet wachten op de afstrekinstructies van meneer Temmink, ondertussen had meneer Temmink naast zijn normale huiswerk ook aftrekhuiswerk gegeven Ik wil dat je elke d..."
25-05
8.3
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
24-05
8.3
Bem-vido, WelkomDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Je hebt nog de hele weg om na te denken maar tegen dat we thuis zijn zal je kutje nog wel een paar keer van mij zijn. Dat was wat Jos me zei en ik wist dat hij van dat laatste zeker kon zijn. Zo liep mijn neuk periode bij de truckers op een ..."
24-05
9.2
Roomservice - 3Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05
9.5
Verkeerd IngeschatDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Betrapt, Collega, Groepsex, Likken, Pijpen, Spuiten,
"Nu denken we dat we allemaal dat we een ander op zijn of haar gedrag, goed kunnen inschatten. Al dienst er wel wat voorbehoud gemaakt te worden, het is niet allemaal What you See is what you Get Als ze het spel goed spelen, kan het zomaar zijn dat..."
25-05
9.1
Buitenlandse Homo Ontmaagd ... - 2Door: Stevens2406
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Jong En Oud, Leraar, Ontmaagd, Ontmaagding, Vernederen,
" Schrijver Dit verhaal is een vervolg van buitenlandse Homo Ontmaagd Door Oude Leraar deze verhalen zijn de eerste keren dat ik echt verhalen schrijf dus kritische comments worden gewaardeerd zodat ik nog betere verhalen later kan maken. Verg..."
23-05
8.9
Mijn Onverwachte TrioDoor: Dirk
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Trio,
"Mijn date met Hans liep anders dan ik verwacht had, maar bleek door Hans met voorbedachten rade opgezet te zijn. Had in mijn profiel staan dat ik 40 jaar ben, bttm, ben en licht onderdanig ben. Dus net voor de corona inging had ik b..."
23-05
8.9
Ruben In Texas - 20Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
"De volgende ochtend aan de ontbijttafel was er geen Noah. Ruben praatte met Catherine en af en toe met Jake. John was alweer druk met andere dingen. Het voelde raar voor Ruben. Noah was voor hem zolang hij daar was zijn maatje geweest. Noah was er al..."
23-05
9.7
Klik hier voor meer...