60.338 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
De broer is misschien wel lekker, maar met de andere erbij is het helemaal dikke pret! Sex met meerdere broertjes, zo geil! Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Broers sexverhalen. In deze categorie staan 272 erotische verhalen.
Mijn Schoonbroer Ontdekt De MannenliefdeDoor: JBoy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Broers, Eerste Keer, Zwager,
"Mijn vriend en ik vertellen elkaar wel eens onze geilste fantasie n. Ook deze week kwam het er in bed over te pas. Wat ik echter niet durf te vertellen, maar wel een grote fantasie van me is heb ik hieronder even beschreven. Mijn vriend is d..."
25-11-23
8.5
Hoe Ik Naakt Op Internet BelanddeDoor: Ebecilio
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Broers, Internet, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
"Dit is een beetje een vreemd verhaal over wat er tussen mij en mijn broer is gebeurd. Ik zal proberen het zo goed mogelijk te vertellen. Ik begin met wat achtergrondinformatie. Ik ben 18 en ben een paar maanden geleden begonnen met studeren...."
18-11-23
8.6
Broers, Zussen KwartetDoor: Dannydobbe
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Dp, Dubbele Penetratie, Facial, Kwartet, Zussen,
"Maaike en ik hebben nu ruim een jaar een sexrelatie. We zijn dan wel broer en zus, maar we hebben precies dezelfde interesses als het om sex gaat. We houden van expirimenteren, niets is te gek en we proberen alles. Als we het niet proberen, weten we ..."
11-11-23
9.4
Vader Eindelijk Uit De Kast - 3: Familie Op Bezoe...Door: Oldandgay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Broers, Gay, Swingers, Trio, Vader,
"De tumultueuze ontwikkelingen van de laatste tijd waren nog niet voorbij. Vader voelde zich bij ons wel thuis, maar Hubert en ik waren wel verrast dat hij, nadat hij zich bekeerd had tot de herenliefde, zelfs met mij, zijn zoon geregeld het bed deeld..."
09-11-23
9.2
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 4Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Broers, Neuken, Pijpen, Slikken, Spuiten, Tiener, Vakantie, Zus, Zusjes,
"Eenmaal terug in onze tent fluistert Erwin zacht Dit lijkt wel een droom, zo lekker, zo geil. Ik reageer Ja, echt niet normaal. Deze dagen met onze zussen waren wel wat fout maar gruwelijk lekker. En jij hebt nu echt geneukt man, twee k..."
04-11-23
9.5
Thomas, De Man In Huis - 4: De Broers, 2Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Beffen, Biseksueel, Broers, Kut, Kutje, Moeder, Pijpen, Tante, Zoon,
" Zo, dat is geregeld, ik heb jullie ziek gemeld op school, zodat we er een paar fijne dagen van kunnen maken , zei Nel, terwijl ze haar slaapkamer betrad, waar de jongens langzaam ontwaakten en de slaap uit hun ogen wreven. Maar mam, zo missen we e..."
30-10-23
9.1
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 3Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Biseksueel, Broer, Broers, Eerste Keer, Pijpen, Tent, Tiener, Vingeren, Zus, Zusjes,
" Zo Ton, jij hebt niet echt honger vandaag, of wel , vraagt mijn moeder terwijl ik langzaam mijn frietjes en frikadel eet. Normaal gesproken eet ik sneller en meer. Maar in gedachten ben ik nog steeds bij de bloedgeile gebeurtenissen van vandaag. B..."
27-10-23
9.5
Ruben In Texas - 11Door: RubenDeWolf
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"Ruben en Noah worden wakker van de zonnestralen die door de ramen het bed opwarmen. Ze kijken elkaar aan en geven elkaar een zoen. Good morning Noah vraagt of Ruben lekker heeft geslapen. Heerlijk Jij Vraagt Ruben. Noah geeft aan dat hij ook lekke..."
19-10-23
9.6
Thomas, De Man In Huis - 3: De Broers, 1Door: Bipslikker
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Kwartet, Moeder, Prostitutie, Slet, Sletje, Tante, Verleiden,
"Nadat de beroepsmilitair Theo op vredesmissie was gestuurd had hij zijn 18 jarige zoon Thomas de opdracht gegeven de komende tijd zijn taken als man des huizes over te nemen, waar zijn 38 jarige vrouw Nel na een paar weken op geraffineerde wijze misb..."
12-10-23
9.2
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 2Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Broer, Broers, Pijpen, Stiekem, Tiener, Vingeren, Zus,
" Wil je ons het nog een keer zien doen , vroeg Ellen. Wat dan Dat jullie aan elkaars tieten voelen , vroeg ik enigszins brutaal. Ik schrok van mijn woorden maar Ellen glimlachte en zei Kom van mijn bed af zodat Ellen en ik erop..."
06-10-23
9.5
Thomas, De Man In Huis - 2Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Broers, Douche, Moeder, Neuken, Rimmen, Verleiden, Zoon,
"Nadat de beroepsmilitair Theo op vredesmissie was gestuurd had hij zijn 18 jarige zoon Thomas de opdracht gegeven de komende tijd zijn taken als man des huizes over te nemen, waar zijn 38 jarige vrouw Nel na een paar weken op geraffineerde wijze misb..."
04-10-23
9.3
Ruben In Texas - 9Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"De wekker gaat. Noah en Ruben schrikken er wakker van. Het is nog heel vroeg en ze waren laat gaan slapen. Een kort nachtje dus. Beneden horen ze al gerommel. Ruben geeft Noah een kus en zegt goedemorgen. Dan vliegt de deur open. Een volledig aangekl..."
04-10-23
9.6
Ruben In Texas - 8Door: RubenDeWolf
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Twink,
"Het is zaterdagmorgen. Ruben en Noah zijn behoorlijk brak. Jake loopt hun kamer binnen om ze wakker te maken. Hij zegt dat de oplossing voor de brakheid is om meteen een frisse duik te nemen in het zwembad en dan te ontbijten. Noah en Ruben besluiten..."
02-10-23
9.4
Thomas, De Man In Huis -1Door: Bipslikker
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, 17 Jaar, 18 Jaar, Beffen, Broers, Eerste Keer, Klaarkomen, Moeder, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Squirten, Verleiden, Zoon,
"In het gezin van de beroepsmilitair Theo en zijn echtgenote Nel was de 18 jarige Thomas de oudste van de drie kinderen, alle drie jongens, die kort na elkaar geboren waren. Hoewel Thomas goed met zijn broers kon opschieten had hij er liever een zusje..."
30-09-23
9.3
Demi Gaat CamperenDoor: Gewooneenschrijver
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Breeding, Broers, Buitensex, Dp, Dubbele Penetratie, Moeder, Openbaar, Trio, Zus,
"Dit verhaal gaat over Demi, ze is net twintig en gaat samen met haar moeder en jongere tiener broers camperen. Al weet ze nog niet dat ze veel meer lol zal hebben dan ze eerst dacht... Dit verhaal is wat langer geworden, maar geniet ervan He..."
28-09-23
9.0
2 Broers & 2 Zusjes - Beste Vriend(inn)en? - 1Door: JanDeManDieAllesKan
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Biseksueel, Broers, Gay, Pijpen, Tiener, Vakantie, Vriendinnen, Zussen,
" Het onderstaande speelt zich af in juli 1994, in onze zomervakantie. Ik sprong op van tafel om de telefoon op te nemen. Wie is het Ton , vroeg mijn moeder. Ik bedekte het mondstuk en vertelde het haar dat het Erwins moeder Miek..."
28-09-23
9.1
Ruben In Texas - 5Door: RubenDeWolf
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Truth Or Dare, Twink,
"Na uren te hebben gereden stuurt Jake de pick up truck de oprijlaan van de farm op. Crawford Homestead staat op een bord boven de oprijlaan. Echt zo n typische houten poort, die bijna alle boerderijen in Amerika hebben. Jake parkeert de a..."
21-09-23
9.3
Ontmaagd Op Familievakantie - 1Door: GTES
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Broers, Eerste Keer, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Trio, Vakantie,
"Ik ben Tygo, 16 jaar oud, homo, maar nog niet uit de kast. Ik denk wel dat mensen vermoeden dat ik gay ben, maar ik heb het nog niemand vertelt en niemand heeft het me ooit gevraagd. Nog een paar weken naar school en dan zou de zomervakantie beginnen..."
20-09-23
9.5
Ruben In Texas - 1Door: RubenDeWolf
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Broers,
"Ruben is 21 jaar, een aantal jaar geleden was zijn leven zoals die van vele anderen. Hij woonde met zijn ouders en zijn twee jaar jongere broertje Jonas in de randstad. Hij volgde een opleiding, had een bijbaantje bij de Appie en had een vriendje, Bj..."
10-09-23
9.0
Broers? - 1Door: Ohboy1977
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Broers,
" Dit verhaal heeft een vraag aan het eind en begint met de uitleg van het dilemma waar de hoofdpersoon mee zit. Verwacht geen stomende seks maar wie weet komt dat nog. Het leek allemaal zo normaal alleen door een keus van mijn ouders 3..."
09-09-23
9.0
De Tweeling En Hun Daddy - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Daddy, Pijpen, Publiek, Tweeling, Zuigen,
"Voor dit verhaal kreeg ik inspiratie door een pornofilmpje op internet, van twee knapen, die verdacht veel op elkaar leken. Er stonden geen namen bij, maar volgens mij waren het broers, sterker nog, een tweeling. Ze doken een openbaar toilet in, bi..."
18-08-23
9.3
Lisa's Avonturen - 2Door: ChrisTheWriter
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Broers, Buttplug, Creampie, Dikke Tieten, Dp, Dubbele Penetratie, Grote Borsten, Gymleraar, Maagd, Pijpen, School, Vader,
" Bedankt voor de positieve reacties op het eerste deel van deze serie. Als je deel 1 nog niet gelezen hebt adviseren wij dat eerst te doen voor de context. Maar hieronder staat een korte samenvatting. De hoofdpersoon heet Lisa, een 16 jarig..."
21-08-23
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 127Door: Sjoerd Geil
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Beste lezers, door omstandigheden kwam ik er niet aan toe om een vervolg te schrijven. Wel wat andere verhalen geplaatst maar deze reeks een beetje weg geduwd. Langzaam kwamen de berichten van lezers die toch willen weten hoe alles afloopt. Mijn man ..."
18-07-23
8.9
Backpacken In Australië - 1Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Australie, Bare, Broers, Pijpen, Trio,
"Even voorstellen, ik ben Maurice, net 17 jaar geworden. Ik weet al een tijd van mezelf dat ik op jongens val. Ik had tot aan deze zomer vrijwel geen ervaring met sex, maar daar kwam verandering in doordat ik bij een bijbaantje deze zomer Rachid heb l..."
04-07-23
8.9
Lisa's Avonturen - 1Door: ChrisTheWriter
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broers, Creampie, Dikke Tieten, Grote Borsten, Ontmaagd, Ontmaagding, Vader, Verjaardag, Zus,
" Dit verhaal is volledig gebaseerd op de fantasie van de schrijver en heeft niks te maken met de werkelijkheid Vandaag is het mijn verjaardag, eindelijk word ik 16. Ok ik zal me even voorstellen, ik heet Lisa en ben dus vandaag 16..."
04-07-23
9.1
Verboden Verlangen - 1Door: Dickydickert
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Eerste Keer, Lingerie, Moeder, Pervers, Trio, Verboden, Verlangen, Zoon,
" Angstig kijk ik naar de deur. Over een paar seconden zal Kevin de shock van zijn leven krijgen. Uitgerekend nu, op het slechtst denkbare moment, komt hij, veel vroeger dan normaal, thuis van school. Halfnaakt sta ik naast Kay s bed en bijt zenuwac..."
24-06-23
8.6
Kleine Broer Wordt Getroost - 2Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Likken,
"Er werd door meerdere gevraagd om een vervolg, maar dan met nog meer vriendjes van dat geile broertje. Ok , het verhaal is immers niet af. Als je je er vanaf maakt met, ze leefden nog lang en gelukkig, dan wil je wel weten hoe Daarom een vervolg. B..."
10-06-23
8.9
Kleine Broer Wordt Getroost - 1Door: Gerard Ysbrandt
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Rimmen, Sissy,
"Mijn broertje, hij is 16, maar ziet er jonger uit, is hartstikke Homo. Dat is voor mij geen bezwaar. Regelmatig, als we aan het bankhangen zijn, leunt hij tegen mij aan, en kan ik het niet laten om hem korte kusjes te geven. Hij is ten slotte mijn br..."
04-06-23
8.6
Åland - 10 - Lida En Haar BroersDoor: Muffer
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Finland,
"De winter was op de terugtocht de Str mmen was niet langer bevroren maar buiten was het nog steeds koud en op het gras lag hier en daar nog steeds sneeuw. Op een van de andere eilandjes aan dezelfde kreek waar Jim en Barbara woonden, woonde een ..."
01-06-23
9.2
Vader Verhuurt Dochter - 1Door: Bas_Here
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Dochter, Pijpen, Slet, Sletje, Vader,
"Ik was er al een aantal maanden naar op zoek, een lekker jong meisje om te neuken. Ben bereid er goed geld voor te betalen. Ik raakte steeds dieper verzeild op het internet van een chatbox naar app groepen. Waar ik een leuk contact heb geleg..."
27-05-23
8.0
Nymfje Van De Loreley: Sprookje 15Door: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Duitsland, Maagd, Nymfomanie, Romantiek, Sprookje, Zus,
" Nadat ik zoals iedere middag eerst een tijdje van het altijd mooie uitzicht vanaf de Loreley over de Rhein heb staan genieten ben ik nu in de moestuin aan het wieden als mijn tweelingbroer Andreas bij me komt staan Ach so Nymfje, d bist du Kun..."
08-05-23
9.8
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 126Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Met wat water uit een flesje en een servetje maak ik mijn gezicht schoon, en besluit de confrontatie aan te gaan met Paul. Heb toch niets meer te verliezen nu en hij kan op zijn minst even naar mij luisteren. Gelukkig heb ik een bus deodorant in de a..."
05-04-23
8.3
Drie Bedriegende Broertjes - 4: Zes EerstejaarsDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontgroening, Studenten, Tiener,
" Na de wisseltruc in onze bedden met de drie meisjes van het schoolfeest, hebben Finn, Mees en ik dat daarna nog een enkele keer gedaan, maar de kans op ontdekking werd toch te groot, waarna we er mee stopten. Wel heb ik nog regelmat..."
02-04-23
9.4
Twee Grove BroersDoor: Valerie
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Broers, Dikke Billen, Pijpen, Trio,
"Het is al een tijdje geleden dat ik hier een verhaal hebt geplaatst, maar deze wilde ik jullie niet onthouden. Ik kwam in contact met ene Marcel, die mij wel eens een flinke beurt wilde geven. Daar ik niet de preutste ben, ging ik ermee akkoord en zo..."
28-03-23
7.6
Drie Bedriegende Broertjes - 2: Éen ZusjeDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broers, Broertjes, Drieling, Ontmaagd, Ontmaagding, Studenten, Zus,
" Met ons andere drielingbroertje Finn delen Mees en ik zijn eerste meisje, Yvette, waar we ons alle drie op ontmaagdden. Niet dat zij daar iets van weet, ze hoort dus bij Finn, maar omdat wij zo op elkaar lijken kunnen we ongemerkt elkaars plaats i..."
23-03-23
9.8
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 125Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Steeds meer begin ik mij schuldig te voelen dat ik slaapmiddel in de alcohol heb gegooid. Het had ook verkeerd kunnen gaan bedenk ik mij nu, en weet het zeker dat Paul alles door heeft. Met een rood hoofd doet Carla de deur open met op haar arm een k..."
12-03-23
8.7
White Trash - 3: VossenjachtDoor: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Groepsex, School, Stiefzus,
" Het afgelopen weekend was het heerlijk met George en zijn zusje Betty, mijn jeugdvrienden uit het trailercamp. Vaak worden we white trash genoemd maar je vindt nergens zoveel gezelligheid en vriendschap als hier. We hadden met Opa Joe, de grootv..."
15-02-23
9.4
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 124Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Iedereen is stil tijdens het eten en Paul weet dat hij mij niets kan maken want hij flikt het zelf ook met Niels en Tim. En Tim heeft nu eindelijk mijn ware karakter leren kennen als ik seks wil hebben zoals ik het wil. Paul weet dat ik dan onblusbaa..."
03-02-23
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 123Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Een klap op mijn bovenbeen doet mij wakker schrikken en zie dan dat we al thuis zijn. Glimlachend kijkt Paul mij aan en streelt over mijn buik en pak mijn hoofd beet en trek mij naar hem toe. Teder en lief kust hij mij op mijn mond en voel zijn hand ..."
14-01-23
8.9
Levi & Flinn Tweelingbroers - 6Door: Ralfjuh
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Met Familie, Neef, Tweeling,
" Wat jij gemist hebt in de vorige delen Flinn en Levi, net 1 week 16 jaar, zijn eeneiige tweelingbroers. Ze zijn zo identiek dat ze elkaars spiegelbeeld zijn. Ter ere van hun verjaardag, verblijven ze 7 dagen in Center Parcs in Drenthe me..."
07-01-23
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 122Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Sjoerd je weet dat ik je vader op zijn sterfbed heeft beloofd dat ik goed voor Niels zal zorgen en ook beschermen. En ook jouw verlies ik niet uit het oog wees maar niet bang. Want Paul en ik hebben veel vrienden maar nog meer vijanden. En door Niels..."
23-12-22
9.3
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 121Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Net voordat ik de lift in wil stappen hoor ik iemand mijn naam roepen en ziet Ineke aankomen rennen met de oogdruppels. Moest dit aan een bitch met een blauw oog geven van de chef. Wat heb jij gedaan met hem want hij schaamt zich enorm want hij durft..."
12-12-22
8.9
Sport Spuit Lockdown - 3: SlotDoor: StevenX
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broers, Corona, Groot Geschapen, Grote Lul, Lockdown, Quarantaine, Sport, Vrienden,
"Het is maandag 20 januari 2020 broer Glenn viert zijn 19e verjaardag en ik moet nog drie weken wachten totdat ik 16 ben. Ik ben ietsje later bij het gezamenlijke ontbijt in de heel vroege ochtend en zie Glenn van grote afstand stralen. Dat doet me e..."
06-12-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 120Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Daar is mijn knappe verloofde in zijn heerlijke strakke broek zeg Tim als Niels binnen stapt en pak hem vol op zijn mond. En nu op je knie n Niels dan krijg je vast een toetje van mij. Dat maak ik altijd zelf uit Tim en hij rukt zich los. J..."
06-12-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 119Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Wat heeft de brokkenpiloot weer veroorzaakt bij Carla, heeft hij hem weer niet in zijn broek kunnen houden. Niet gelijk Sjoerd veroordelen Tim want ik heb hem niet in mijn broek kunnen houden. Wat heb ik je nu gezegd Paul blijf met je poten..."
28-11-22
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 118Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Kwartet, Neuken, Pijpen, Trio,
"Uitgelaten als een jonge hond toon ik mijn lichaam aan Robin en probeer hem te likken. Robins hand kneedt mijn kont en betast mijn kruis, deze is verdomd lekker jongens en kijkt vurig uit zijn ogen. Zal die dikke volle pup ook even betasten maar denk..."
20-11-22
9.1
Italiaans UitwisselingsprogammaDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Studenten,
"Die lieve Mark vroeg mij, deze keer, om een verhaal te schrijven over een jongen die in het kader van een uitwisselingsprogramma helemaal in Itali terecht komt. De knaap waarmee hij uitgewisseld wordt, komt naar Nederland. Elke keer moet ik bij een ..."
19-11-22
8.6
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 117Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Uitgeblust hang ik tegen Paul aan en luistert naar Niels die zoals gewoonlijk weer het hoogste woord heeft. Het liefst zal ik hem gelijk het vuur aan zijn schenen willen leggen maar dan verraad ik wat wij hebben gedaan. Volgens mij hebben d..."
08-11-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 116Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Plas, Plassen, Trio,
"Een lichtrood puppymasker pak ik uit de tas en voel het heerlijke zachte materiaal aan mijn handen. Paul pakt een brede zwarte halsband met een verchroomde ketting en gesp hem direct om mijn nek. Ook heeft hij nog een zwart leren tuigje en zwarte ler..."
26-10-22
9.2
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 209Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Beffen, Broers, Hotel, Met Familie, Pijpen, Sandwich, Spanking,
" We waren aangekomen in The Big Easy zoals New Orleans ook wel werd genoemd, de stad die wij vanavond met Ann zouden gaan ontdekken. We hadden in onze hotelkamer voor het grote glazen raam al een nummertje gemaakt en ons daarna op..."
18-10-22
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 208Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Beffen, Broers, Hotel, Met Familie, Sandwich, Spanking, Squirten,
" Ik was weer goed verwend door mijn twee mannen nadat we de hele dag in het huis bezig waren geweest. Met bezig geweest bedoel ik niet alleen seksuele handelingen maar ook de schoonmaakwerkzaamheden waar we druk mee waren. ..."
13-10-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 115Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Met zijn vieren liggen we in bed een film te kijken, naast mij lig Tim te genieten in Niels zijn armen. Tim begin steeds meer zijn zachte kanten te laten zien, eindelijk heeft hij het door dat hij niet altijd het baasje kan zijn. En toch geniet ik va..."
09-10-22
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 207Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Beffen, Broers, Met Familie, Pijpen, Sandwich, Spanking,
" Het werd weer vakantietijd en zowel Jan als ik wilde niets liever dat weer een week naar Amerika. Het probleem was natuurlijk onze kinderen want vakantie vieren doe je natuurlijk met het hele gezin. De kinderen hadden ..."
08-10-22
8.7
Levi & Flinn Tweelingbroers - 5Door: Ralfjuh
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Langzaam werd ik wakker van rinkelende wekkers om me heen. Ik had even nodig om te beseffen dat we in de tipi waren blijven slapen tijdens ons bike arrangement van Center Parcs. Zodra ik me dat realiseerde, opende ik langzaam mijn ogen en keek recht ..."
03-10-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 114Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"We lopen terug naar mijn ouderlijk huis en plotseling pakt Paul mijn hand beet. Niet doen Paul want ze kijken mijn moeder er op aan als wij zo lopen. Binnen 6 maanden weet Junior al hoe hij zijn vader kan bespelen met zijn blik, want die blik van je ..."
21-09-22
8.7
Sport Spuit Lockdown - 2Door: StevenX
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber, Sport,
"In de kerstvakantie van 2019 2020 kon ik Tyler terugkijken op een vijftal kwartetten en kwintetten met medebasketballers. Bastian met zijn behoorlijk forse lul was inmiddels 16 en liep qua lengte tegen de 1.90 m aan. Zijn lul was ook ietsje in leng..."
12-09-22
8.7
Levi & Flinn Tweelingbroers - 4Door: Ralfjuh
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Homo, Met Familie, Neef, Tweeling,
" Let op Deel 4 is een direct vervolg op deel 3. Indien je deel 3 nog niet hebt gelezen, wil ik je aanraden deze eerst te lezen. Als je een mooi, lang en boeiend verhaal wilt lezen, begin je bij deel 1 Verward en versuft liggend in..."
11-09-22
9.1
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 113Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Na een korte nacht ben ik als eerste wakker en ga stilletjes het bed uit, en bewonder de schoonheid van alle drie de mannen. Een droge keel en lichte koppijn van de drank is de erfenis van gisterenavond. Ik schenk een groot glas cola in en gooi er wa..."
10-09-22
9.1
Levi & Flinn Tweelingbroers - 3Door: Ralfjuh
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Er zijn enkele dagen voorbij gegaan van onze familieweek bij Center Parcs in Drente. Geen woord gewisseld met Levi over wat er gebeurd was en volgens mij weet Laurens niet eens dat ik hun seksspel gezien heb. Er zijn trouwens nog steeds 2 kampen in d..."
04-09-22
9.0
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 199Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Neuken, Pijpen, Vakantie,
" Zoals verteld zouden Jan en ik samen naar Amerika vliegen om eindelijk zijn broer Kees te bezoeken. We hadden het zo geregeld dat mijn zus Eefje met haar kleine die week bij ons in huis zou komen zodat ze tevens op onze kinderen ko..."
29-08-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 112Door: Sjoerd Geil
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Ik wil eerst Bou bedanken voor zijn bericht die hij op mijn profiel heb geplaatst. Ik ben er stil van geweest en heb je bericht meerdere keren gelezen. Nooit gedacht dat ik iemand zal helpen met mijn verhaal. Ik hoop dat jullie weer gaan praten en el..."
28-08-22
9.2
Levi & Flinn Tweelingbroers - 2Door: Ralfjuh
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Na een zwijgzame wandeling van 20 minuten door dat donkere center parcs park in Drenthe, kwamen we bijna bij onze bungalow aan. Opeens hoorde ik Levi snel zeggen Sorry broer, ik dacht dat jij dit ook fijn vond . In een reflex reageer ik door te zeg..."
28-08-22
9.0
Levi & Flinn Tweelingbroers - 1Door: Ralfjuh
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broers, Center Parcs, Met Familie, Neef, Tweeling,
"Wat als een leuke dag had moeten starten, werd bruut verstoord door onze moeder met haar gestress. Opstaan Flinn Opstaan Levi Gordijnen vlogen open en ik zag mijn broertje Levi net zo verward als mij om zich heen kijken. Mam Alstublieft Nog een e..."
25-08-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 111Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Eindelijk gaan de laatste gasten naar huis, Tim en Niels rijden met Pauls ouders mee naar huis zodat wij morgen een auto hebben hier. Hier is de sleutel van de auto jongens zeg Tim. En laat ik niet merken dat n van jullie gaat rijden nu, jullie kle..."
22-08-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 110Door: Sjoerd Geil
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Niet schrikken Sjoerd je hebt toch niets te verbergen, ik wilde even kijken of je nog helemaal heel bent. Op tafel staan 2 borrelglaasjes en ze haal de fles jenever uit de koelkast. Even een borrel drinken samen want ik wil wat zeggen tegen je, want ..."
12-08-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 109Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Lachend staat mijn oude vijand van vroeger mij op te wachten, het enige geluk dat ik heb is dat hij mijn rode kop niet kan zien. Hij luistert goed naar je Paul die eer moet ik je geven. Hij weet wanneer ik het meent, en nu is het zo moment dat hij we..."
03-08-22
9.1
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 108Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Loop jij even mee broer is het enige wat hij zeg, en besluit gelijk maar op te staan want deze blik zeg voldoende. Tim duwt Niels de keuken in en hoor ze driftig discussi ren samen, Paul streelt door mijn haar. Tim haal de scherpe randjes er wel even..."
25-07-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 107Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Sprakeloos kijk ik Paul aan en weet niet wat ik moet zeggen en zeg zonder bij na te denken, ik kan niet beschrijven hoeveel ik van jou houd. Zijn ogen stralen en dan besef ik dat ik mijn eigen verraden heb. Ik moet gaan schatje want Tim wacht op mij ..."
19-07-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 106Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Zoals altijd als Paul nachtdienst heeft doe ik geen oog dicht, kom lekker tussenin bij ons zeg Tim. Laat ik dat maar niet doen want aan Niels zijn gezicht zie ik dat hij andere plannen met jou heeft Tim. Glimlachend lig ik te kijken hoe ze ..."
06-07-22
9.0
Anale Lore - 3Door: DM
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Zus,
"Later die dag kwam Michiel terug thuis, en hij stelde voor om eten klaar te maken voor hen beiden. Lore overwoog even om zijn aanbod af te slaan en zelf te koken, want ze wist wat voor zootje hij er altijd van maakte in de keuken, hoe simpel de berei..."
03-07-22
8.7
De Marokkaanse Familie - 3Door: Harig_kontje_1993
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Behaard, Broers, Marokkaans, Rimmen,
"Mohammed and Youssef keken allebei diep in elkaars ogen. Hun behaarde kontjes en Youssefs ballen waren nog steeds aan het branden door de straf van hun vader. De zalf op hun gehavende lichamen was inderdaad verzachtend en zorgde dat beide jongens een..."
01-07-22
8.4
Mijn Grote BroerDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Pijpen,
"Iedereen heeft een soort van rolmodel nodig, iemand waar je tegenop kijkt, die je adoreert en wiens gebruiken en gewoontes je kopieert, omdat hij nu eenmaal je ideaal is. Meestal zijn dat, behalve popidolen of sporthelden, vaders of ooms, maar neve..."
28-06-22
9.2
Anale Lore - 2Door: DM
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Dikke Billen, Schoondochter, Slet, Sletje, Zus, Zweden,
"Lore werd wakker omdat ze iets krachtig tegen haar kont voelde duwen, iets waarvoor haar poepgaatje gewillig openging. Met haar nog slaperige kop begreep ze eerst niet wat er aan de hand was, en pas enkele seconden nadat de bizarre, onbehaaglijke sen..."
23-06-22
8.3
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 105Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Verbaasd kijk ik hem aan, zijn krullende haar zit met wax warrig op zijn hoofd. Nog net zo slank als toen en ook zijn mooie mysterieuze blik, die nu heel veel zelfvertrouwen uitstraalt dat is het enige wat anders aan hem is. Schaamte en paniek zi..."
21-06-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 185Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broers, Hotel, Met Familie, Pijpen, Trio,
" We waren in een motelkamer om afscheid te nemen van Kees die binnenkort naar Amerika zou gaan verhuizen. Dat ging natuurlijk op de door ons gebruikelijke wijze, met een heerlijk uitgebeid triootje in bed. De trend was..."
20-06-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 184Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Broers, Hotel, Jarretels, Met Familie, Neuken, Nylon, Pijpen, Trio, Zwager,
" Kees ging naar Amerika verhuizen en het minste wat we konden doen was hem een gepast afscheid geven dat hij nooit meer zou vergeten. Deels hadden we dat al gedaan, ik ten minste, maar na een paar drankjes in de bar van het motel ke..."
15-06-22
9.1
Mijn Leven En De Ontdekking Van Seks - 183Door: Een Tevreden Vrouw
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Hotel, Met Familie, Naaldhakken, Toilet, Trio, Voyeurisme, jarretels,
" Na die prachtige vakantie kon ik gerust in een mooie witte jurk met de kinderen over de plaatselijke kermis flaneren. Niets is mooier om te laten zien hoe bruin je bent geworden en dan op een uitdagende manier zodat alle mannen wel..."
10-06-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 104Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Zacht streelt Paul met zijn handen door mijn haar en voel zijn lippen in mijn nek en hals kussen. Je bent een van weinige die dit voor elkaar krijg Sjoerd, de meeste kokhalzende bij de 18 cm al. Maar mijn knappe man laat weer even zien dat hij mij al..."
09-06-22
8.5
Il Nuovo Casso — Het Nieuwe NeukenDoor: Tanne Dali
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Italie, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Pornofilm, Tweeling, Twink, Zus,
" Fuck. F ck FUCK Giacomo, mijn baas, heeft me al vroeg op de dag zwaar bij mijn ballen te pakken. Hij belt me terwijl ik nog met mijn zusje Nienke in bed lig, we willen net beginnen aan onze ochtendseks Buon giorno Tanne. Scusi..."
07-06-22
9.4
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 103Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Instapen Sjoerd we gaan naar huis, hij gesp zijn riem om en zet de stoel goed. Wat voor een smurf rijdt in deze auto mijn knie n zitten onder het stuur klem. Hij schrikt als ik zijn handen beet pakt en vraag wat er aan de hand is. Ik heb geen rugzakj..."
01-06-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 102Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Na drie lange dagen wachten kan ik mijn rijbewijs eindelijk ophalen op het gemeentehuis. De avond ervoor hebben Paul en ik er weer een ouderwetse ruzie over, hij vindt dat ik niet de eerste keer alleen mag autorijden. Ik ben geslaagd zowel medisch en..."
22-05-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 101Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Tim geeft mij een hand als ik mijn werkovereenkomst heeft getekend, ik heb er vertrouwen in Sjoerd en samen komen er altijd uit. Zal mijn best doen Tim dat beloof ik en bedankt voor je vertrouwen. Tim en Paul kijken mij aan en ik zie dat ze even alle..."
17-05-22
9.4
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 100Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Zwijgend kijkt Niels naar buiten en ontwijkt mijn blik, en vraag weer aan hem wie die vent was waar hij mee uit de wc kwam. Ge rriteerd kijkt hij mij nu aan, hoeveel avontuurtjes heb jij gehad sinds je hier bent Sjoerd. Volgens mij kan jij beter je m..."
28-04-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 99Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
" Allereerst bedankt voor de lieve berichten die heb ik gekregen van lezers. Daardoor heb ik weer de kracht gekregen om verder mijn leven op papier te zetten. Nog steeds heb ik wel eens een schop onder mijn kont nodig om weer verder te gaan. En nu h..."
20-04-22
9.1
Erotimer - 5.2: Pioniers En Indianen (slot)Door: Zazie
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Verkracht,
" De Erotimer van mijn vriendje Tim heeft me naar het Amerikaanse Wilde Westen van rond achttien honderd vijftig gezapt. Ik ben terecht gekomen in Oklahoma, bij een groepje pioniers van zes jonge broers, arme immigranten uit Ierland. Ze ga..."
16-04-22
9.3
Erotimer - 5.1: Het Wilde WestenDoor: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broers, Groepsex, Met Familie, Ontmaagd, Ontmaagding, Rape, Tiener, Verkracht,
" Hallo, ik ben Zazie. Op verzoek van een lezer heb ik mijn allereerste serie weer opgepakt. Ik kom van origine uit Frankrijk en dankzij mijn Algerijnse moeder heb ik een lichtbruine huid, lang zwart haar en donkere ogen. Ik ben een meter achte..."
09-04-22
9.6
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 98Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Zonder zorgen ben ik uit bed gestapt en denkend dat ik deze dag aan zal kunnen, maar het is de dag dat alles zal veranderen. Vaag hoor ik Paul praten maar alles gaat langs mij heen, de gekste dingen spoken door mijn hoofd. Als Paul stopt voor de slag..."
06-04-22
8.8
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 97Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Paul ligt zwijgend naar mij te kijken, zijn ogen stralen alleen maar liefde uit en zonder wat te zeggen begin ik weer rustig te worden. Kom maar in mijn armen liggen Sjoerd en probeer vannacht eens goed te slapen. Wij zijn bij je en niemand of iets a..."
31-03-22
9.1
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 96Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Knedende handen aan mijn billen duwen mij naar boven, zonder moeite loop ik de trap op. Volgens mij is je angst gewoon lulkoek Sjoerd heb je niet n keer zien rillen. Uitkleden dan zal ik het eerst eens kort knippen boven de afvalbak. Moet ..."
22-03-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 95Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Het is vrijdagochtend tien uur ik zit samen met Paul te wachten op het gesprek met het medisch team. Stevig houd hij mijn hand vast, want hij weet dat ik naar huis wil zodat ik bij de bevalling kan zijn. Hoe lang duurt zoiets Paul ze zijn al drie kwa..."
16-03-22
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 94Door: Sjoerd Geil
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
" Met hulp van mijn vrienden heb ik het in mijn eigen woorden op papier gezet , en ben ze daar dankbaar voor. Maar ook mijn trouwe lezer Jos die gelijk heeft dat je soms er goed aan doet om dingen van je af te schrijven. Het ergste heb ik gehad in ..."
12-03-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 93Door: Sjoerd Geil
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Dromerig door de alcohol en geilheid kijkt Niels naar mij, je bent echt mooi Sjoerd heb jaren op je gegeild en mij afgetrokken. Hij stapt naar voren en kust mij vol op de mond, we gaan douchen broertje want wie zien er niet uit zo. Hij trek mijn shir..."
03-03-22
9.4
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 92Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Het zweet breekt mij uit als ik de keuken binnen komt, want ik zal mijn excuus moeten maken voor mijn driftige dwarse gedrag. En dan moeten zeggen dat inderdaad de vader ben , en dat ik mijn vrienden heb bedonderd toen ik met haar naar bed geweest be..."
25-02-22
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 91Door: Sjoerd Geil
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Zacht streel ik door het borsthaar van Tim, en merk dat hij ook nog wakker is. Met mijn rechterhand glijd ik over zijn buik naar beneden, en voel daar zijn harde pik. Langzaam begin ik hem af te trekken, en neemt voorzichtig zijn tepel in m..."
22-02-22
9.1
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 90Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Nog steeds staan ze alle drie voor mij en blokkeren de trap, en probeer mijn eigen er tussen door te wringen. Jij gaat eerst luisteren naar ons Sjoerd, en ga onmiddellijk op de trap zitten en houd je mond. Aan Pauls ogen zie ik dat hij het meent en o..."
16-02-22
8.9
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 89Door: Sjoerd Geil
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Hoe lang staan jullie daar al schatjes, vraag ik voorzichtig aan Paul en Tim. We zijn gelijk achter jullie aan gegaan Sjoerd en hebben alles gehoord wat je van plan bent. Blijf jij maar zitten Niels ik neem de schuld wel op mij, want ik heb ..."
13-02-22
9.0
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 88Door: Sjoerd Geil
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Broer, Broers, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Voorzichtig leg ik mijn hand op zijn bovenbeen als we weg rijden , en begin hem zacht te strelen. Niet doen Sjoerd je weet dat daar ongelukken door kunnen gebeuren. Ik pak je slurfje toch niet beet Paul, die neem ik liever in mijn mond. Het..."
08-02-22
9.1
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 87Door: Sjoerd Geil
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Ondanks dat ik nu weer eindelijk in bed ligt met mijn vrienden, kan ik niet in slaap komen het voelt beklemmend aan. Tim legt met zijn hoofd op mijn borst en zijn 2daagse baardje prikt. Vast tegen Tim aan zie ik Paul liggen die hem stevig beet houdt ..."
04-02-22
9.2
Ontmaagd Door Mijn Broer Niels - 86Door: Sjoerd Geil
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Broers, Kwartet, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Trio,
"Relax zit in de stoel en denkbeeldig lig ik heerlijk tussen mijn vrienden in, komende nacht eindelijk weer warme lichamen tegen mij aan. Elke ochtend weer genieten van de ochtenderecties. Een stomp op mijn arm haalt mij bruut uit mijn geile gedachte ..."
30-01-22
9.0
Kyan - 14Door: Daniel124
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Broers,
" Voor degene die dit verhaal gevolgd hebben ben ik een slot deel verschuldigd. Inderdaad een verhaal zonder slot is teleurstellend. Bedankt voor deze woorden... Beter laat dan nooit. Daarom bij deze het laatste deel. We k..."
28-01-22
9.3