63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Inwijding sexverhalen. In deze categorie staan 22 erotische verhalen.
Ontheemd - 21: Inwijding Van TjitskeDoor: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Inwijding, Massage, Vreemdgaan,
"Het slot van de vorige aflevering Daarna kropen we weer in bed. Ik voel me schuldig. Jij hebt een zware nacht gehad en nu hou ik jou ook nog van je slaap. Geeft niet, Douwe. Ik ben blij dat ik iets voor je kan doen. Weer streelde ze ..."
10-06-24
9.6
Jij Viespeuk!Door: Budilio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bare, Inwijding, Trio,
"Jij zag hem het eerst de jongen op de dansvloer die naar jullie keek. Niet veel later werd duidelijk dat hij vooral belangstelling had voor Alan, je vriend. Een mooie, straalbezopen jongen met een volle bos haar tot ver over zijn voorhoofd. Alan nod..."
29-12-23
8.4
Mijn Ouders En Ik - 1Door: Oldandgay
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Buren, Inwijding, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Swingers, Vader,
" b MIJN OUDERS EN IK trilogie deel 1 b i Drie verhalen in een i Mijn ouders heb ik al mijn hele leven, ik ken ze dus behoorlijk goed... Hun huwelijk was vrij doorsnee, pa ambtenaar, moeder huisvrouw, getrouwd aan h..."
10-08-23
8.9
Inwijding Door TruusDoor: Kangie
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Huisvrouw, Inwijding, Neuken, Pijpen, Sm,
"Die donderdag avond zat Jan terug in z n vertrouwde kroeg, waar hij iedere week zat. Niet omdat hij zo een nood had aan een pint, nee, iedere donderdag zat daar die vrouw waar hij heimelijk verliefd op was. Ze zat daar met haar bloesje die tot aan ha..."
16-03-23
9.0
De Loft - 1: InwijdingDoor: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Cuckold, Cuckolding, Hindoestaans, Inwijding, Missionaris, Neuken, Onderdanig, Striptease,
" i Alles nieuw, h . i Mompelde Fais Hij keek met zijn bruine ogen door de gerenoveerde ruimte. De aannemer had het netjes afgewerkt en tevreden streelde hij met zijn vingertoppen over het houten blad van het kookeiland. i In..."
12-12-22
8.4
Floor & Merel Op Stedentrip - 7: De InwijdingDoor: Flooronthefloor
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags: Behaard, Biseksueel, Inwijding, Trio, Vingeren,
"Een paar minuten geleden is onze trein aangekomen op het eindpunt van deze rit. We zijn vertrokken uit Wenen. We stappen het perron op van station Praha Hlavn N dra , het centraal station van Praag zullen we maar zeggen. Het is al bijna 23.00 uur e..."
08-01-22
9.2
De Valentijn Academie - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Geblinddoekt, maar niet vastgebonden stonden Julia en Vicky gespannen in de ruimte. Jillian, ben je er nog , probeerde Julia nog, maar Jillian bleef doodstil en liet de twee leraren die nu binnenkwamen hun gang gaan terwijl zij opgewonden toe bleef..."
17-04-18
8.8
De Valentijn Academie - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Waar Julia en Vicky achterbleven op de gang namen Anne en de vijf andere tweedejaars de andere tien meiden mee naar beneden. Via het trappenhuis gingen ze omlaag naar de kelder. Normaal kwamen ze hier niet en in de gang beneden leek het ook niet also..."
14-04-18
8.8
De Valentijn Academie - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Valentijn,
"Langzaam maar zeker vond iedereen zijn plekje op de Valentijn Academie en raakte iedereen bekend met iedereen. De tweedejaars waren echter flink bezig met hun plan om de boel op zijn kop te gaan zetten. In de gang waar de kamer van de vijf meiden was..."
11-04-18
8.9
Inwijding KittyDoor: Erik666
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding,
"Een tijdje terug was ik in het weekend alleen thuis. Mijn vriendin was een lang weekend weg en haar dochters waren naar hun vader die niet ver van ons vandaan woonde. Zaterdagavond hoorde ik gebonk op de deur. Kitty, mijn stiefdochter van 1..."
27-03-17
6.5
InwijdingDoor: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding,
"Hi Ik had geen ervaring met homoseks en wist niet goed hoe ik dat kon meemaken,dus besloot ik om eens op het internet te gaan zoeken. Op een site ontdekte ik een advertentie van een oudere man die jongere kerels zocht om die dan een..."
08-01-17
8.3
Mijn InwijdingDoor: Karloke69
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding,
"Ik ben Karl, een man van 55 jaar en gehuwd. Mijn echtgenote Erika is biseksueel. Ze kende haar vriendin Els al voor mij en ze hebben verschillende keren seks met elkaar gehad. Ze kunnen ervan genieten mekaar op te geilen, dat is echt een lekker gezic..."
16-05-16
7.9
InwijdingDoor: NoShameNoFun
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding,
"INWIJDING Schrijver dezes, Robert 70 en echtgenote Agnes 51 zijn 23 jaar geleden getrouwd, na eerst een jaar of vier te hebben samengewoond. Er zijn drie kinderen Clara, een heerlijke meid van 27, haar tweelingbroer Lucas en ten slotte ..."
11-10-15
5.0
Inwijding Van Merrie - 8: De GatentangDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding,
"Hangst verlaat de kamer zonder iets te zeggen. Merrie dacht dat ze klaar was, maar herinnert zich opeens het instrument van Tobias. Paniek. Geen tijd om na te denken. Geen kans om te ontsnappen. Daar komen Tobias en haar Meester al aan. Hangst dept h..."
28-11-10
7.4
Inwijding Van Merrie - 7: PiercingsDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding, Piercing,
"Merrie rekt zich uit. Uit een bovenlicht valt daglicht op de zwarte muren en op het rode zeil in de vloer van de kamer. Opeens schiet Merrie overeind. Waar ben ik vraagt ze zich hardop af. Dan herinnert ze zich de gebeurtenissen van de vorige avon..."
22-11-10
7.7
Inwijding Van Merrie - 6: GeslagenDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding, Spanking,
"Merrie wordt door Sin naar de bar gebracht waar enkele in leer geklede mensen zitten. Ze herkent Tobias die geil naar haar grijnst. Ze lopen door naar een klein, fel verlicht podium. Er staat een tafel. Het is er warm. Fix her zegt Hangs opnieuw en..."
17-11-10
7.0
Inwijding Van Merrie - 5: Sin En Mr. TanimotoDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding,
"Als ze wakker wordt, weet Merrie niet hoe lang ze geslapen heeft. Ze wil om zich heen kijken, maar het is aardedonker in de ruimte. Het enige wat ze ziet is een groen oplichtend knopje vlak naast haar bed. Ze drukt op het knopje. Ineens is er licht. ..."
09-11-10
6.8
Inwijding Van Merrie - 4: Opgerekt En GestraftDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding, Oprekken, Straf,
"Merrie pakt een tweede briefje uit de envelop. Ze leest Dildo in je mond. Dildo in je kutje. Dildo of vibrator in je kontje. Alle soorten en maten. Klaarkomen mag pas als je meester het zegt. Door oefenen wordt de opwinding steeds groter en kunnen ..."
02-11-10
7.3
Inwijding Van Merrie - 3: Vastgebonden En Geblind...Door: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Blinddoek, Bondage, Inwijding, Vastgebonden,
" Maak haar armen los en maak haar schoon zegt de stem van Haar Meester. Haar armen gaan omlaag. Het vocht wordt weggeveegd met een ruwe doek, die ook stevig langs haar kutje wordt gewreven. Ze mag uitrusten door haar armen over de schouders van Hang..."
26-10-10
7.6
Inwijding Van Merrie - 2: Den HaagDoor: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Den Haag, Inwijding,
"Ze stappen weer in de auto en komen na ruim een half uur aan in Den Haag. De stad is groter dan ze dacht, maar uiteindelijk komen ze aan in de Asterstraat, een klein straatje in een woonwijk. Is dit het nu Haar Meester geeft haar een van de blaadjes..."
21-10-10
6.9
Inwijding Van Merrie - 1Door: Birgit
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Inwijding,
"Merrie heeft afgesproken met Hangst, haar Meester die ze al een tijdje kent van cyberspace. Ze moet s middags om 4 uur klaarstaan op het station in Leeuwarden. Ze moet een kort zwart rokje en donkere, lange kousen met jarretelgordel drage..."
15-10-10
7.5
Natalie's InwijdingDoor: F.Verhoolen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Inwijding,
"Mijn hoofd tolde. Ik had duidelijk te veel gedronken wist ik nog vaag maar ik kon nog staan en behoorlijk goed doen alsof dus dat deed ik dan ook maar. Het feestje was net afgelopen en de laatste gasten vertrokken. Zelfs de meeste huisgenoten waren v..."
01-04-06
7.9