63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Achternicht sexverhalen. In deze categorie staan 12 erotische verhalen.
Mijn AchternichtjeDoor: Xxxme
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht, Borsten, Condoom, Dochter, Klaarkomen, Klooster, Maagd, Moeder, Neuken, Nicht, Ontmaagd, Ontmaagding, Oom, String,
"Een zacht gekreun uit de kamer naast de mijne haalde mij uit mijn concentratie. Aandachtig keek ik naar de bladzijde die ik aan het lezen was maar door de geluiden die ik hoorden was ik nu totaal afgeleid. Waarom had ik niet meteen mijn cd speler opg..."
12-12-23
8.9
Luna, Mijn AchternichtDoor: Dave1976
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht, Auto, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Oom, Parkeerplaats, Zwanger,
"Sinds de scheiding van haar ouders eind 2021 komt Luna al enige tijd bij mij over de vloer. Luna is 22 en ziet er altijd verzorgd uit, meestal draagt Luna een strakke spijkerbroek met een strakke polo erop. Vaak komt Luna naast mij zitten en Luna hou..."
24-06-23
8.4
Achternichtje Ellen - 4Door: Paul M
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht,
"De dagen die komen worden gevuld met sex, heerlijk ongedwongen sex. Dan alleen met Astrid, de volgende keer met Ellen, maar vaak met z n drie n. We kwamen wel tot de conclusie dat het bed wat ik al enige jaren heb toch iets te klein was, dus weer op ..."
18-10-22
8.0
Achternichtje Ellen - 3Door: Paul M
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht,
"De dames hadden hun plek en hun draai gevonden, heerlijk naakt in huis lopen als ze thuis waren, maar ook in de omheinde riante tuin. Waarbij het uitzicht van de weg in de tuin volkomen is ontnomen, dit houdt voor ons in, dat we ook buiten heerlijk v..."
15-10-22
8.1
Achternichtje Ellen - 2Door: Paul M
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht,
"Zo gaan er een flink aantal weken voorbij, en als het even kon waren we bij elkaar, en de sex was dan heftig en intens. De moeder van Ellen stond aan het hek, ditkon ik ook zien op n van de beveiligingscamera s die stonden opgesteld op en om het te..."
13-10-22
8.3
Achternichtje Ellen - 1Door: Paul M
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Achternicht,
"We hebben de knoop door gehakt, dit na maanden van overdenken. Ik had er geen zin meer in, wilde meer gaan genieten van alles. Een gegadigde die het bedrijf zou overnemen kwam ook nog eens op ons pad, dat maakte de keuze alleen maar eenvoudiger. Uite..."
11-10-22
8.8
Zijn Geile Sletterige Achternichtje - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Achternicht, Onderdanig, Slet, Sletje, Tiener,
"Jamie wist uiteraard wat de plannen voor de avond waren, want hij had deze vanmiddag geregeld. Na het douchen selecteerde hij dan ook hierop de kleding die Brittany zou moeten dragen de rest van de avond, totdat deze natuurlijk uit zouden gaan, want ..."
19-11-17
8.2
Zijn Geile Sletterige Achternichtje - 4Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Achternicht, Leraar, Onderdanig, Slet, Sletje, Tiener,
"De volgende morgen werden de twee wakker in het logeerbed. Brittany duwde haar mond op de zijne en gaf hem een korte innige tongzoen. Bedankt Jamie voor de afgelopen twee dagen, ze waren echt heerlijk Jamie gaf haar hierop een kus op haar voorhoof..."
11-11-17
8.5
Zijn Geile Sletterige Achternichtje - 3Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Achternicht, Onderdanig, Slet, Sletje, Tiener,
"Zodra Jamie en Brittany weer terug bij de studio van Jamie waren, liet Jamie haar in de gang meteen haar crop top en korte broekje uittrekken. In haar string met open kruisje en kwart cup BH mocht ze vervolgens de woonkamer in. Jamie plofte meteen ne..."
08-11-17
8.6
Zijn Geile Sletterige Achternichtje - 2Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Achternicht, Onderdanig, Slet, Sletje, Tiener,
"Die volgende morgen werden de twee wakker in het bed van Jamie. Gisteren waren ze allebei aangeschoten geweest en daarna dusdanig opgewonden dat ze niet meer rationeel hadden kunnen nadenken, maar nu waren ze allebei weer volledig helder. Jamie was e..."
06-11-17
8.6
Zijn Geile Sletterige Achternichtje - 1Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Achternicht, Anaal, Onderdanig, Slet, Sletje, Tiener,
"Enigszins verbaasd had Jamie het vriendschapsverzoek van zijn achternichtje op Facebook geaccepteerd. Hij had haar al jaren niet gezien, het moesten er minimaal drie zijn geweest, maar vergeten was hij haar zeker niet. Drie jaar geleden al was ze een..."
04-11-17
8.3
Achternichtje NikitaDoor: Marvin
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Achternicht,
"Mijn naam is Marvin en ik ben 27 jaar oud en dit is mijn eerste verhaal hier. Ik ben een redelijke sportieve jongen. Ik heb een relatie met Kayleigh van 28 en zij is wat steviger. Een belangrijke regel in onze relatie is dat kijken naar anderen is to..."
04-02-15
7.9