63.115 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Naast onze vaste rubriek met Shemale Sexverhalen zijn dit de verhalen met als trefwoord: Transgender Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Transgender sexverhalen. In deze categorie staan 153 erotische verhalen.
Transboss - 3Door: TransToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Transgender,
"Toen haar natte harde lul strelend naar binnen gleed wist ik niet waar ik aan begon. Domina hield mijn hoofd vast en begon mijn mond hard te neuken. Meerdere keren gleed haar lul in mijn keel. Ik kon kokhalzen wat ik wil maar dat stopte haar niet. Mi..."
19-05-24
9.3
Transboss - 2Door: TransToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Femboy, Pijpen, Ruig, Transgender,
"Nadat ik klaar was met douchen was het ontbijt nogal genant. Beide ik en Petra wisten niet wat we tegen elkaar moesten zeggen. Maar toen brak Petra het ijs. Sinds ik je heb leren kenen wilde je al dat ik je zou neuken. Dat was inderdaad waar ja. Ik w..."
18-05-24
9.2
Transboss - 1Door: TransToy
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femboy, Pijpen, Transgender,
"Omdat ik nooit een familie heb gehad en ben opgegroeid in een groep, was ik nooit bang om mezelf te zijn. Op mijn 16de kwam ik tot de conclusie dat ik panseksueel was. Steeds vond ik mijn weg bij gay en trans porn. Door een overhaaste beslissing had ..."
17-05-24
8.8
Femboy Sisters - 7Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Sissy, Transgender,
"Het maakte ons ook niet uit hoe vernederend we werden geneukt of hoe vaak, ik en Bas werden alleen maar meer verliefd en geiler van beide Ferd en Mirjam. In het weekend was er weer een pride weekend. Niet als de normale, maar gewoon een weekend waar ..."
16-04-24
9.2
Femboy Sisters - 6Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"De dag dat bas thuis kwam was eindelijk aangekomen. Toen Bas aankwam met haar arm nog in het gips, kon ze mij naakt op het bed zien. Mirjam was kort voor zijn aankomst vertrokken. Beiden zij en Ferd hadden mij net gebruikt. Bij de deur had ze haarzel..."
13-04-24
8.5
Femboy Sisters - 5Door: Femboy Princess
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Ik en Bas woonde nu praktisch bij Ferd. Af en toe gingen we naar huis voor kleding. Maar als we naar ons huizen gingen zonder toestemming of langer dan de gegeven tijd, kregen we straf. De straf was dan billenkoek tot onze billetjes rood waren. Vervo..."
11-04-24
9.1
Femboy Sisters - 4Door: Femboy Princess
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Sissy, Transgender, Vibrator,
"Na de gaypride besloot Ferd om het vibratortje in mij en Bas te plaatsen wanneer we buiten waren. Waar we met Ferd ook waren, we hadden altijd een vibratortje in ons. Maar omdat op het blinde oog je zou denken dat ik en Bas Ferds dochters waren, Druk..."
10-04-24
8.3
Jan Gaat Het Leven In - 22Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dokter, Ladyboy, Transgender,
"Natuurlijk had ik Leen zijn telefoonnummer op mijn telefoon opgeslagen en later zou ik hem snel bellen, had ik hem beloofd. Dat bleek een week nadat ik was thuisgekomen. Ik kon niet wachten om de dokter mijn nieuwe lichaam te laten keuren. ..."
02-03-24
9.1
Fucktoy - 6Door: FuckToy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Na de orgie was het tijd om een pauze te nemen van neuken. Het lopen ging wat stroef. We waren daar niet echt verbaasd over gezien hoeveel piemels er naar binnen gleden. Bij de sauna was mijn innerlijke hoer pas echt geboren. Op en dag in en winkel d..."
28-02-24
9.2
Jan Gaat Het Leven In - 20Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Ladyboy, Transgender,
"Voordat Scott en ik afscheid namen, overigens, zei hij, dat hij me s avonds mee wilde nemen uit eten. Laatste avond voor hem en hij had behoefte aan goed gezelschap. Natuurlijk wilde ik dat en we spraken af 7 uur in het restaurant naast ons apparte..."
30-01-24
8.6
Jan Gaat Het Leven In - 18Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Lesbienne, Transgender,
"Asia duwde me zachtjes terug. Ik wil nog niet klaarkomen, want ik heb straks nog een date en hij wil sm en veel zaad. Natuurlijk begreep ik dat. The show must go on, maar ik hoopte op een goede vrijpartij daarna. Kom zei ze en we liepen het..."
23-12-23
9.5
Anaal Slet - 7Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Orgie, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender,
"Sinds mijn eerste keer is mijn gaatje flink gegroeid. Ik ben geneukt door mannen, ladyboys, en een transgender. Van alle piemels die ik in mijn mond en kontje heb gevoeld en geproefd, was die van Rob de lekkerste. Tot dat ik die van Linda had gevoeld..."
16-12-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 16Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ladyboy, Transgender,
"We gingen enigszins wat zenuwachtig richting vliegveld. Anja was in aantocht en we zouden haar, geliefde van Jane, weer in de armen kunnen sluiten. Twan reed ons ernaartoe en onderweg hadden Jane en ik het even over deze situatie en dat het heerlijk ..."
16-12-23
9.5
Oma PollewopDoor: Bengeltje
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Aziatisch, Dikke Billen, Dikke Tieten, Duinen, Grote Borsten, Jong En Oud, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Kleinzoon, Mollig, Oma, Park, Studenten, Transgender,
"In de woonkamer van een oud verlaten boswachtershuisje ergens aan de rand van het Nationaal Park Hollandse Duinen in de provincie Zuid Holland zaten de 20 jarige professor Pollewop, de stamboomhouder van de familie Pollewop, en zijn 19 jarige hulpje ..."
12-12-23
7.0
Anaal Slet - 6Door: Geclaimd Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Nudisme, Pijpen, Slet, Sletje, Slikken, Transgender, Trio,
"Ik moest mijn kontje even laten rusten. Na 9 piemels was ik er echt aan toe. Maar mijn mond functioneerde nog steeds goed. Dus wanneer Rob tv keek, of werkte op zijn computer, werkte ik aan zijn lul. Dankzij de ladyboys in Thailand kon ik nu ook in m..."
10-12-23
9.5
Jan Gaat Het Leven In - 14Door: Bisexjan
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lesbienne, Transgender,
"De douche was heerlijk en ik kreeg de gelegenheid om ieder hoekje en gaatje van Tom te verkennen. Ook stak ik ineens een vinger in zijn aarsje maar dat vond ie niet lekker, haha. Mijn haar en gezicht zo gelaten, maar voordat we weer weggingen, toch ..."
27-11-23
9.5
Tienertijd - 17Door: CrossWin
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transgender,
" Hallo lezers, vanaf nu zijn mijn Tienertijd verhalen te lezen in de rubriek Tieners. Dit doe ik omdat ik vind dat mijn verhalen vooral over tieners gaat. Groetjes Crosswin Met mijn smartphone speel ik een spelletje en swip..."
22-11-23
8.5
Spermageile Herontmoeting - 3: SlotDoor: StevenX
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Interraciaal, Jong En Oud, Kinky, Transgender, Trio,
" Hallo kiddo s. Ik ben meneer Stetter. Voornaam Maarten. Ik doe vooral de bovenbouw, maar heb ook elk jaar een drie VWO. Het programma co rdineer ik samen met mevrouw Van Hilten, want wij weten beiden heel goed wat er nodig is voor 4, 5 en 6 VW..."
31-10-23
9.3
Na De Terugkeer - 2Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender,
"Gelukkig was het een kalme week en konden we wat doorwerken aan inkomende boekingen voor de komende vakantie. Elise was blij met haar stageverslag die ze gisteren uit de handen van Mr Leon kreeg. Hij was uiterst tevreden over haar ingesteldh..."
25-10-23
9.2
Na De Terugkeer - 1Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Transgender,
"Na mijn reisverhaal en de geile terugkeer mocht ik mijn vorige werkzaamheden opnieuw aanvatten. Mijn hotel job werd, mede door een extraatje bij Mr Ravi, wat uren betreft,aangepast. Het was een puzzel geweest en nu moest alles in de praktijk gebrac..."
22-10-23
8.9
De Schutting - 12Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender,
"De namiddag vorderde geil en de eerste opwindende acties, met voor Frank en ik, onbekende sekslovers was een openbaring. We hadden ons vooraf voorgenomen om te genieten van alles wat zou gebeuren en bij de rustpauze nu vroeg ik aan Frank of het dat..."
10-10-23
9.4
De Schutting - 10Door: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Orgie, Pijpen, Rimmen, Transgender,
"Door de keukendeur kwam Leo, ons bossletje van een uurtje eerder. Wie had dit nu gedacht Ik keek mijn geile buurman aan en die likte even met zijn tong over zijn lippen en ik moest geil glimlachen. De bediening was inbegrepen had Sabrina toch gezegd..."
26-09-23
9.1
De Verkleed OrgieDoor: X7trio
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Orgie, Transgender,
"Eindelijk zijn mijn lief Lotte en ik onderweg naar het feestje waar ik al de hele week naar uit kijk. Bij Elise, een collega van Lotte die ik vorige week heb leren kennen. Van binnen en van buiten. En zij mij ook. Oh man, wat was dat een heerlijke on..."
19-09-23
9.2
De Schutting - 4Door: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender, Trio,
"Dat onze krachten weer kwamen was ok maar toen ik het geluid hoorde van een dichtslaande deur wist ik dat mijn vrouw terug was. Ik fatsoeneerde me wat en nam afscheid van mijn geil sekskoppeltje en wenste hen veel genot toe. Vlug voegde ik eraan toe..."
04-09-23
9.0
Je Mag Best Een Sletje Zijn - 3Door: Oli
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Pijpen, Slet, Sletje, Transgender,
"De eerste week na wat er gebeurd was ontweek ik Jan. Ging vroeg naar de uni en bij thuiskomst ging ik snel naar mijn kamer. Jan liet me gaan, misschien voelde hij schaamte, hij drong gelukkig niet aan op contact. Na een week was de rust wat teruggeke..."
21-08-23
9.2
4 Love - 3: SlotDoor: 4 Love
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Kwartet, Pijpen, Transgender, Twink,
"Voor een maand lang was ik Daddys en Jolanda s seksspeeltje. Wanneer ze wilde kwamen ze naar me toe en neukte mijn kutje lekker door tot het vol zat met zaad. Alle keren vond ik het geweldig. Paar keer verleide ik ze zelf ook door als een meisje te l..."
13-07-23
8.3
4 Love - 2Door: 4 Love
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Pijpen, Transgender, Trio, Twink,
"Ik had niet veel spullen dus de verhuizing was al snel rond. De avond verliep lekker gezellig. Jolanda noemde Johan altijd Daddy, dus vanaf dat moment noemde ik Johan ook Daddy en zal ik hem in mijn verhalen ook zo noemen. Na alles te verhuizen en av..."
12-07-23
8.7
4 Love - 1Door: 4 Love
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Pijpen, Transgender, Trio, Twink,
"Ik ben een 19 jarige twink en een Sissy. Opgevoed tot 2 vaders tot mijn 18de en ik naar de andere kant van het land verhuist omdat ik het niet goed met hun kon vinden. Dus toen ik 18 werd ben ik op mezelf gaan wonen en woonde ik in een kamer. Maar da..."
11-07-23
8.7
Een Verrassend Mooie Man - 2Door: Maik 070
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Transgender,
"Vanuit bed lag ik naar Niels te kijken, die net was opgestaan. Als hij niet al naakt was geweest, had ik hem ter plekke met mijn ogen uitgekleed. Hij stond met zijn rug naar mij toe en boog net iets voorover om een boxershort van de stoel te vissen, ..."
06-07-23
9.2
Een Verrassend Mooie Man - 1Door: Maik 070
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kut, Kutje, Transgender, Winkel,
"Normaal heb ik niet zoveel met baarden, vooral niet bij jongens die eruit zien alsof ze hun rijbewijs nog niet eens hebben. De baard lijkt vaak meer een statement dan dat ie echt bij iemands gezicht past. Maar deze jongen of man, ik schatte hem ein..."
03-07-23
9.4
Paula Zwemt Met Doflijnen - 2Door: K9Linda
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Dieren, Kort, Transgender, Zwemmen,
"Paula kon het nog nauwelijks geloven, ze had gepaard met een dolfijn, met Flipper de dolfijn die ze al zo n tijd kende en nu ze bijna terug was bij haar boot was hij er weer, duwde haar een andere kant op en liet zijn pik wederom zien. Ze vo..."
27-06-23
8.5
De Oude Dame - 1Door: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Transgender,
" Dit verhaal is een vervolg op De Piss Drinks boy , uit de serie De Mentor Een opleiding tot pis en zaadteef . Na het verjaardagsfeestje van mijn mentor was ik geleidelijk ook meer van zijn bejaarde overbuurvrouw gaan zien. He..."
14-05-23
8.3
De 'Piss & Drinks'-boyDoor: Maik 070
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bottom, Kuisheidskooi, Lingerie, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Transgender,
" Dit verhaal is een vervolg op In string en jarretels , uit de serie De Mentor Een opleiding tot pis en zaadteef . Na mijn eerste kennismaking met de pis van mijn mentor en zijn vriendenclubje was ik nog een paar keer langs gewees..."
12-05-23
8.9
Truus Komt LogerenDoor: Donnie
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Dieren, Honden, Logeren, Paarden, Transgender,
"Het is vrijdag vroeg in de middag. Simon en Erika zijn nog op hun werk en vanmorgen lieten de zussen weten dat ze dit weekend er niet zouden zijn dit weekend. De bel ging en ik keek via de intercom wie er voor de poort stond. Ik herkende de auto van ..."
22-03-23
8.3
Thuiswerken... Terug Naar Engeland - 9 (final!)Door: Tocus_X
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Klaarkomen, Milf, Neuken, Pijpen, Tiener, Transgender, Vader,
" Beste lezers Door omstandigheden en heel eerlijk meer te doen te hebben heeft het een tijd geduurd voor ik het volgende en tevens laatste deel van thuiswerken heb uitgebracht. Ik heb alle reacties, van alle delen gelezen en ben..."
17-02-23
8.0
Natacha, Gerard En Ik - 2Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen, Transgender,
"Ik liet me van de bank zakken en kroop naar hen toe en gaf Natacha een kus op haar buik en daarna drukte ik mijn lippen op haar eikel en liet de shemale pik in mijn mond gaan. Het was overweldigend geil. Gerard speelde ondertussen met haar ballen en ..."
01-02-23
9.2
Natacha, Gerard En Ik - 1Door: Frankiegeilschrijver
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Transgender, Trio,
"Eigenlijk ben ik helemaal geen uitgaander. Ik vind dat het in de meeste gelegenheden te lawaaierig is. De muziek te hard, zodat je met niemand praten kan. maar van een vriendin had ik gehoord dat er in de stad een nieuwe club was waar een heel fijne ..."
31-01-23
8.7
SurpriseDoor: Zaadkontje1986
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Transgender, Trio, Vuistneuken,
"Ik hou ervan om verrast te worden en dit beperkt zich niet alleen tot cadeaus, maar ook in het leven algemeen gezien. Het zit hem soms in de kleine dingetjes als begroet worden door die ene leuke persoon waarvan je het niet had verwacht. Tot het mome..."
28-12-22
8.9
Honger Naar Piemels - 5Door: Vers Vlees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Ruig, Sauna, Slikken, Transgender, Trio,
"Toen we eindelijk binnen waren, waren er al heel wat mannen bezig. Na het douchen zagen we een jongen van ongeveer 25 jaar, in de sex swing. Helemaal onder het zaad met een groep van 7 mannen. Allemaal speelde ze met hunzelf terwijl een andere man te..."
24-12-22
8.7
Fleur En Eva - 6: VerrassingDoor: Elisa
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Aftrekken, Pijpen, Transgender,
" Even een korte samenvatting van het voorafgaande. De hoofdpersonen zijn de 18 jarige en schatrijke Fleur, haar vader en de huishoudandro de Eva, die als twee druppels water op Fleur lijkt. In deel 1 ontdekte Fleur dat haar vader ..."
23-12-22
9.0
Te Groot Geschapen - 2 $Door: Maria
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Transgender, Zuigen,
" Lieve lezers, dit is deel twee van het verhaal over John. Een doodgewone jongen die een lekkere lul lijkt te hebben. Hij is groter dan gemiddeld en eigenlijk is John daar wel trots op. Maar soms kan t groot ook een probleem zijn zoals jullie in ..."
21-11-22
9.0
Het Hoertje Van Een ShemaleDoor: He_te_jan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang, Gay, Plas, Plassen, Slikken, Transgender,
"Ik heb haar leren kennen via internet met webcam seks en daar heb ik haar reghelmatig bezocht. Al mijn fantasie n heb ik mat haar gedeeld en ze heeft lekker mee gefantaseerd en aangevuld. Zo had ik haar verteld dat het me heerlijk z..."
21-11-22
8.4
Mijn Leven, Mijn Verhaal - 17: Leyla EindelijkDoor: Ronneke 2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Transgender,
" Samen bereikten we het hotel en aan de kamerdeur had ik eindelijk de moed om Leyla mee binnen te vragen Eindelijk zei ze ik dacht dat je het nooit eens ging vragen Moe maar voldaan was er op een kus na niks meer aan te vangen met ons en viel..."
14-10-22
8.9
De IngreepDoor: Donnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Paarden, Transgender,
"Het was zondag. Ik werd al weer vroeg wakker. Ik draaide met mijn kont naar Simon en hij werd ook wakker met zoals altijd een ochtenderectie. Mijn anus was al zo getraind, dat die bij de minste aanraking al open ging staan en je er meteen een dikke l..."
12-10-22
8.0
Mijn Bi Ervaring - 1Door: Arjangroot84
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jacuzzi, Neuken, Pijpen, Sauna, Transgender, Trio,
"Na een eerdere ervaring waarbij ik tijdens een trio heb gespeeld met de pik van een man bleef dit in mijn hoofd rondgaan. Iets gaf mij het gevoel dat ik daar meer mee moest proberen, maar ik wist niet goed wat. Wat ik wel zeker wist is dat er ook een..."
06-10-22
8.5
Een Orgie Van Een Feest - 3Door: X7trio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Plas, Plassen, Transgender,
"Terwijl ik zelf dus in mijn kont geneukt wordt door Angel is Lotte nog lekker mijn half stijve pik aan het pijpen. Sonya had mijn mond zojuist na een lekkere zoen losgelaten. Ik weet niet wat ze aan het doen is, maar ik heb daar ook niet veel aandach..."
24-09-22
8.8
Een Orgie Van Een Feest - 2Door: X7trio
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Feest, Orgie, Pijpen, Transgender,
"Als ik over mijn schouder kijk zie ik dat het Sonya haar pik is die tegen mijn billen drukt. Ik zou haar heel graag ontvangen. Maar nu is eerst Lotte aan de beurt. Ik draai me om en zeg tegen Sonya Oh lekker ding, ik wil heel graag nog veel meer me..."
21-09-22
9.3
Een Orgie Van Een Feest - 1Door: X7trio
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Feest, Orgie, Pijpen, Squirten, Strapon, Transgender,
"Zo, nou werd het toch wel een beetje spannend. Zo vlak voor het feestje. Dit bijzondere feestje. Al dagen kijk ik er naar uit, samen met mijn vriendin Lotte. Maar nu komt het dichterbij. De triple cross party van een vriend van een vriendin van Lot..."
20-09-22
9.2
Vertel Je Fantasie - 1Door: Hagro
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Transgender,
"Mijn vrouw en ik kende elkaar al behoorlijk lang. Ontmoet op het werk als tieners, paar jaar later verkering en begin twintig met elkaar getrouwd. De sex was goed, niet recht toe recht aan, maar ook een beetje experimenteren, standjes ook anaal over ..."
23-08-22
8.4
Vakantie SlaafDoor: Mark220
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Douche, Pijpen, Slaaf, Toilet, Transgender, Vakantie,
"het is heerlijk zomervakantie , net mijn studie afgerond. maar nu wat ga ik eens doen bedenk ik wil eigenlijk wel op vakantie maar kijk op me bankrekening en zie dat het hem niet word. ik heb ook nog geen zin om te gaan werken nu. dus ik zit ..."
04-08-22
8.0
Daddy Buurman - 7: De TransgenderDoor: Free Twink
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buurman, Daddy, Femboy, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Transgender, Twink,
"Nadat ik in de sauna flink werd gebruikt en werd ondergespoten, werd ik een dag erna veranderd in een echte femboy en kapot geneukt. Mijn kutje had rust nodig. Ik had moeite met lopen dus Daddy stelde voor dat ik thuis zou werken. Na een weekje thuis..."
28-07-22
8.3
Femboy's Story - 3Door: Julia Trans
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Douche, Femboy, Pijpen, Slet, Sletje, Transgender, Trio,
"Na mijn ontmaagding kreeg ik de wildste droom. In mijn droom kwam ik thuis en was het doodstil. Uit het niets werd ik omsingeld door 2 grote fitte geoliede mannen en 2 vrouwen die me over heel mijn lijf betaste. Over mijn borst billen en ballen. De 2..."
13-07-22
9.0
Femboy's Story - 2Door: Julia Trans
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Daddy, Femboy, Rimmen, Transgender,
"Ik voelde me net een anime meisje die werd gedomineerd door een sterke man. Hij kon me compleet uitwonen gebruiken en me laten schreeuwen zonder dat ik wat er aan zou kunnen doen. Maar ik voelde me compleet veilig in zijn armen met zijn lippen op mij..."
10-07-22
8.9
Femboy's Story - 1Door: Julia Trans
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Femboy, Transgender,
"Al sinds jong af aan voelde ik me een meisje. Ik voelde me altijd aangetrokken tot jongens en mannen, en kleden me sinds mijn 16 altijd als een meisje. Op school werd ik zo vaak gepest en zelfs een twink of femboy genoemd dat ik van school was verand..."
08-07-22
8.6
Turnleraarkoppel - 8Door: FrankBart369
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Anaal, Eerste Keer, Klaarkomen, Kuisheidsgordel, Kuisheidskooi, Pijpen, Sm, Sperma, Squirten, Transgender,
"Het is vrijdag, de dag dat Lola 18 is geworden, maar niet geheel onbelangrijk. Mijn kooitje mag eraf. Ik kan niet wachten dat Chi vanavond komt met de sleutel. Ik ben benieuwd wie hem er af gaat halen. Lisa doet de boodschappen voor de verja..."
04-07-22
8.7
Turnleraarkoppel - 7Door: FrankBart369
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Klaarkomen, Kuisheidskooi, Pijpen, Sperma, Transgender,
"We zijn 3 weken verder en Lola s verjaardag komt eraan. Vrijdag is ze jarig, maar nu is het nog maandag, dus training. Na de training heb ik een gesprek met ons nieuwste lid Sam. Van de rest krijg ik nog niet echt hoogte qua avontuurlijkheid. Natuurl..."
04-07-22
8.8
In Jurk Betrapt Door Schoonmoeder - 2Door: Nanko
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Betrapt, Borsten, Jurk, Milf, Neuken, Pijpen, Schoonmoeder, Schoonzoon, Transgender, Travestie,
"Langzaam kwam hij bij en voelde hoe zijn borstkas strak was ingepakt met een dik laag verband. einde van de dag mocht hij eindelijk naar huis, nou ja naar huis hij logeerde nog bij Bea, zo was hij dicht in de buurt van de kliniek mochten er complicat..."
23-06-22
8.6
Travoshop, Van Horen ZeggenDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Pijpen, Transgender, Trio,
"Van horen zeggen. Het verhaal hoorde ik van een klant die het over een kennis had. Namen en plaatsen heb ik uiteraard veranderd, en het verhaal zo goed mogelijk genoteerd. Het verhaal ging over Ad. Eigenlijk Adrie maar in het Engels klinkt d..."
20-06-22
8.9
Twink Sletje - 10Door: Tiny Twink
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Douche, Pijpen, Slet, Sletje, Transgender, Trio, Twink,
"Tijdens het avond eten bleef Albert eten. Ik zou verwachten dat het nogal genant zou zijn, maar het was gewoon gezellig. Toen we klaar waren met eten zei Charlotte als een grapje tegen me, je ben lekker voor de tweede keer gevuld schatje. Ik antwoord..."
16-05-22
8.6
Twink Sletje - 9Door: Tiny Twink
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Daddy, Pijpen, Rimmen, Slet, Sletje, Transgender, Twink,
"Een week nadat we terug waren hadden ik en Udo geen seks. Mijn lichaam had rust nodig en Udo kon dat blijkbaar lezen. In de week sprak ik weer met Albert. We gingen af en toe naar de film of golfen. Toen we een wandeling gingen maken door het bos ver..."
14-05-22
8.6
Twink Sletje - 7Door: Tiny Twink
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buttplug, Daddy, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Transgender, Trio, Twink,
"Toen ik wakker werd, was ik samen met Udo in een motel kamer. Ik vroeg hoezo we in een motel waren terwijl we ook konden slapen in de camper. Udo zei dat de camper niet bedoeld was voor overnachting maar voor eventueel een dutje. Toen Udo ging douche..."
23-04-22
8.6
Becca - 8: De SlavenpitDoor: Masobeer
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Groepsex, Neuken, Pijpen, Spanking, Transgender, Vuistneuken,
"Becca werd meegenomen door de twee slavinnen, die haar klemmen en armbinder verwijderden. Daarna hielpen zij haar met acclimatiseren door haar borsten en kutlippen te masseren en met olie in te wrijven. Hier gingen ze nog al wild mee om, zo..."
11-03-22
9.4
Slaaf Van Zus Dunja En Maaike - 7Door: Slaaf Rene
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Met Familie, Plas, Plassen, Rimmen, Slaaf, Sm, Transgender, Zus,
"Voor alle duidelijkheid, dit is een waargebeurd verhaal. Dat maakt het extra leuk om op te schrijven en al die herinneringen te delen en te herbeleven. Ik kreeg enkele reacties op eerdere delen waarvoor dank. Een ervan ging erover dat het verhaal wat..."
14-02-22
8.0
Slaaf Van Zus Dunja En Maaike - 6Door: Slaaf Rene
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Met Familie, Pervers, Slaaf, Transgender, Zus,
"Voor alle duidelijkheid, dit is een waargebeurd verhaal. Dat maakt het extra leuk om op te schrijven en al die herinneringen te delen en te herbeleven. Enkele dagen gingen voorbij. Mijn zusje en meesteres Dunja was met haar vriendin en dien..."
13-02-22
7.6
Tash En Alexa - 8Door: Tash
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Bbc, Hakken, Transgender, Travestie,
"BELANGRIJK het is ten zeerste aangeraden om mijn vorige verhalen te lezen Dit is een vervolg, vooral deel 6 lezen is belangrijk. Drie weken na mijn incident met Vincent was er weer een presentatie van een vooraanstaande professor in de aul..."
13-02-22
9.4
Slaaf Van Zus Dunja En Maaike - 4Door: Slaaf Rene
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Met Familie, Oma, Plas, Plassen, Slaaf, Transgender, Zus,
"Dunaje en Marijke waren met de zoon van Marijke een weekje weg en Semma, een van hun onderdanen een jonge mooie shemale paste op mij en mocht mij gebruiken nbaar hartenlust. Ik sliep die nacht op de bank, uiteraard in chasticy en met een grote plug..."
09-02-22
7.7
Het Spannende Leven Van Een SecretarisDoor: Sasja666
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Transgender,
"Ik zal me even voorstellen, ik ben Bert, 19 jaar en secretaris op het hoofdgebouw van een grote detail onderneming. Hier ondersteun ik dagelijks het werk van meneer Levens, een aardige wat oudere man waar ik het goed mee kan vinden. Ik zit in de 3e m..."
17-01-22
8.8
Mya - 2Door: Zoetje82
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Transgender,
"Ik schrok ergens zelf een beetje door de vraag die ik er uit floepte. Ik kende dit meisje net. Die wil toch niet meteen met mij mee op vakantie En al helemaal niet een vakantie waarbij je zo goed als geen kleren draagt. Aan de andere kant had ik een..."
13-01-22
9.2
Xmas - 1: Abel En DemiDoor: Zazie
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Biseksueel, Kerst, Kerstmis, Maagd, Met Familie, Transgender,
" Om wat lichtpuntjes te krijgen in de donkere dagen voor Kerstmis heb ik een aantal Kerstverhalen geschreven, steeds over een andere hoofdpersoon. Ik hoop dat je ze leuk vindt Happy Xmas 128522 X. Zazie Abel, doe..."
16-12-21
8.9
Aliens Onder Ons - 28Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Alien, Anaal, Strapon, Transgender, Viagra,
"Nu Dianne wis dat mijn zus een shemale was, had zij daar natuurlijk voordeel uitgetrokken. Ik werd wel eens tureluurs van alle verkleedpartijtjes en verdwijntrucs die ik moest uithalen om alles in het gareel te houden. Maar ik had een week..."
16-11-21
9.1
Ik Heb Een Bijzondere VriendinDoor: Nestor
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Dating, Neuken, Transgender, Trio,
"Het was heftige seks die ik even geleden met Joyce en Steve had zie A HREF https www.opwindend.net Sexverhaal 56051 ik Wil Dat Je Mijn Man Verwent.html mijn vorige verhaal A , en ik wist niet goed wat ervan te denken. Het was fijn geweest, ec..."
13-10-21
8.7
Hoe Mijn Fantasie Werkelijkheid Werd - 5Door: Zoetje82
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Transgender,
" Lieve mensen, het eten staat klaar riep Femke vanuit de deuropening. Na onze seksuele uitspatting van een half uurtje geleden hadden Melissa Eline en ik ons even opgefrist onder de buitendouche. Onze kleren hingen nog steeds onder het afdakje, en ..."
03-09-21
9.3
Sissy Transformatie - 5Door: SubTom
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Chastity, Sissy, Transformatie, Transgender,
"Eenmaal thuis aangekomen kan ik eindelijk voor het eerst in de spiegel kijken. Ik kijk en schrik ervan hoe ik eruit zie. Maar niet zo zeer in kwade zin. Ik zag eruit als een porno ster. Een goddelijk lichaam met alle rondingen op de juiste plekken. N..."
02-09-21
7.7
Hoe Mijn Fantasie Werkelijkheid Werd - 4Door: Zoetje82
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Transgender,
" Kom maar binnen Riep Eline vanuit de slaapkamer. Ik nam nog snel een slok van mijn biertje en liep richting de slaapkamer. Het was donderdagavond en Eline had een leuk plannetje bedacht had ze gezegd. Ik genoot van die 2 dames in huis. Ik voelde d..."
29-08-21
9.2
De Zakenvrouw - 6: De Dag Na Het Feest 2Door: Facesaint
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Feest, Lesbienne, Sperma, Transgender, Zakenvrouw,
"Nog wat aan het nagenieten van wat er met de ober gebeurd was liepen Helene en Angelique door de stad. Angelique kende de weg een beetje en leidde Helene langs de bezienswaardigheden. Een mooie kerk, indrukwekkende stadsmuur en leuke kleine straatjes..."
28-08-21
9.2
Sissy Transformatie - 3Door: SubTom
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Chastity, Femdom, Sissy, Transformatie, Transgender,
"Inmiddels was het ongeveer een jaar geleden dat ik Meesteres Sanne ontmoet had. Ik ben trouw iedere zaterdag bij haar langs geweest en soms werden het hele weekenden. Ze gebruikte me vooral met haar strapon, zowel oraal als anaal. Ik draag alleen nog..."
25-08-21
8.3
Mijn Ouders - 2Door: Gizmo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Oom, Sperma, Transgender,
"Een paar maanden zijn verstreken na onze heerlijke eerste sexpartij in de douche. En sindsdien hebben we alleen maar heerlijke sex gehad met zijn drietjes. Ik slaap ook voortaan tussen mijn moeders in, we hebben gewoon een relatie met zijn drie n. Ik..."
08-08-21
8.2
Mijn Ouders - 1Door: Gizmo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Transgender,
"Ik ben Dirk 20 jaar en ik woon samen met mijn moeder en haar vriendin, mijn moeder is lesbisch en ik weet dus niet wie mijn echte vader is. Mijn moeder Karin 47 jaar is wel een stuk, mooie lange blonde haren, goed lichaam en leuk gezichtje. ..."
31-07-21
7.9
Hoe Mijn Fantasie Werkelijkheid Werd - 2Door: Zoetje82
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Transgender,
"In het vorige verhaal heb je kunnen lezen hoe mijn vriendin ervoor heeft gezorgd dat een groot deel van mijn fantasie werkelijkheid is geworden. Nadat ze mijn ex was tegengekomen heeft ze al die tijd zonder het mij te vertellen contact gehouden met h..."
18-07-21
9.0
Het Verhaal Van Marjan, TransgenderDoor: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken, Transgender, Travestie,
"Twee jaar geleden is mijn echte leven begonnen. Ik ben weliswaar 31 jaar geleden geboren, maar als een jongen. Als jongen heb ik seks gehad met eerst meisjes en daarna mannen. Ik begon zoals iedere jongen met friemelen en zoenen tot ik een keer gepij..."
19-06-21
8.5
Mika - 2Door: Lewis
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Transgender, Vingeren,
" Dankjulliewel voor de reacties op mijn verhaal Ik had niet verwacht dat die zo positief zouden zijn. Ik hoop dat deel twee ook zo goed in de smaak valt. De regen druppelt over mijn uitgeputte lichaam als mijn ballen helemaal geleegd ..."
18-06-21
8.8
Mika - 1Door: Lewis
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen, Transgender,
"Het viel me op dat er op Opwindend.Net nauwelijks verhalen zijn met transmannen erin in ieder geval niet bij de homo categorie , dus leek het me leuk om een verhaal te maken waarin dat wel zo is. Ik heb geen ervaring met een transman, maar hoop het ..."
11-06-21
8.8
Ode Aan SaoriDoor: Fijne Man
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Creampie, Dochter, Transgender, Trio,
" Dit verhaal is op zichzelf staand maar enige personen worden al in Ode aan mijn vriendinnen behandeld. Nok had mijn kleding klaargelegd en zo kon ik, na de douche, me direct in het pak steken. Natuurlijk vond Nok dat er nog hier en ..."
23-05-21
8.6
Van Reddit Naar SissyDoor: Geile Puber
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Rape, Sissy, Sperma, Transgender, Verkracht,
"Ik ben Tom, 21 jaar en ik ben een Sex slaaf. Het begon allemaal toen ik 18 was geworden en ik uit huis ging. Mijn ouders woonde ver weg en sprak ik weinig. Ik was helemaal alleen. Ik woon in een klein huisje aan de rand van het bos. Ik wist nooit zo ..."
08-04-21
8.8
Hoe Het GebeurdeDoor: PQ
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Prostitutie, Transgender, Travestie,
"Het was een zwoele vrijdagavond in juni. Hij was al diverse malen met de trein op en neer gereisd naar Amsterdam met zijn dameskleding in zijn tas, maar op het laatste moment was hij toch maar man gebleven en dwaalde door de straten totdat..."
05-02-21
8.2
Vrouwen Aan De Macht - 3Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Crossdressing, Dwang, Femdom, Macht, Transgender,
"Na het weekend wordt het altijd weer maandag. En zo werd Ron weer naar zijn klus gebracht. Aangekomen werden zijn kleren verwijderd, uiteraard zou ik haast zeggen, maar verder gebeurde er niets. Zowel zijn potige bewaaksters als zijn supervisor waren..."
02-02-21
8.5
Vrouwen Aan De Macht - 1Door: Travestiet
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dwang, Lesbienne, Macht, Transgender,
"Door vergaande modernisering, luchtvervuiling, opwarming van de aarde, kweekvlees en groente is de man zoals wij hem anno vandaag bijna niet meer bestaand in het jaar 2345. Wat is er wel Een wereld geregeerd door vrouwen en vrouwelijk aando..."
21-01-21
8.0
Spiegeltje, Spiegeltje Aan De Wand...Door: MindsEye
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oraal, Transgender,
" Dit verhaal is gebasseerd op de korte film Through the mirror , door Transfixed Adult time. Verder komt er een personage in voor dat ook meespeelt in mijn verhaal De Moeder, de Maagd, de Wijze Vrouw . Maya liep wat te slenteren do..."
19-01-21
9.1
Film AvondDoor: Panda
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Pijpen, Transgender, Trio,
"Het was een regenachtige zaterdag avond en ik zat na het eten rustig op de bank wat tv te kijken. Naast mij zie ik mijn telefoon aan gaan, een berichtje van Liza . Hey, kom je vanavond een filmpje kijken . Liza en ik zijn zo genoemd fri..."
11-01-21
8.5
High Class 24 Karaats - 12Door: Sarah
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Groepsex, Lesbienne, Transgender,
"Langzaam ontwaak ik met een droge keel uit een bizarre slaap. Soms was ik even wakker en soms dommelde ik weer verder. Telkens als ik wakker werd lag n van de dames bovenop me en werd ik geneukt, want anders kan ik het niet noemen. En zo nu en dan ..."
11-01-21
9.1
Bianca, De Dominante Vrouw - 5: Bianca En De Domi...Door: Teddy Beer
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Moeder, Pijpen, Transgender, Zoon,
"De dochters begonnen hun moeders los te maken en te bevrijden van hun gagbal. Toen iedereen weer los en vrij was zaten ze elkaar aan te kijken. Het was Ans, de moeder van Karin die zei Het kan me niet schelen wat jullie ervan vonden maar ik vond he..."
16-11-20
8.8
Een Avond Met Egidius MallegromDoor: MindsEye
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Exhibitionisme, Masturbatie, Masturberen, Transgender,
" Dit is mijn langste verhaal tot nu toe. Ongeveer 2 3 is sfeersetting en beschrijvingen. Niet een verhaal voor als je even snel naar de seks wil skippen. Veel plezier en ik hoor graag feedback van degenen die het helemaal hebben gelezen. ..."
23-10-20
9.0
Hoe Ik Een Sissy Werd - 3: Gillette Venus Satin C...Door: Nick68
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Gay, Sissy, Transgender, Travestie,
"Ik word heel ontspannen wakker. Na gisteren de hele dag in het satijnen slipje te hebben rondgelopen, met continu spanning in mijn lijf en in mijn pik, was de ontlading in bed waanzinnig. Ik heb wel eens over zoiets gefantaseerd, wie niet, maar ieman..."
08-10-20
9.4
Hoe Ik Een Sissy Werd - 2: Vind Je Mij Ook Lekker...Door: Nick68
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Gay, Sissy, Transgender, Travestie,
" Mocht je deel 1 nog niet kennen, lees dan even hoe ik Nick Karel leerde kennen. Een satijnen slipje Wanneer ik wakker word is heel even alles wazig. Een groot, leeg bed. Een vreemde kamer. Een geur van sex in de lu..."
26-09-20
9.3
Hoe Ik Een Sissy Werd - 1: Zal Ik Je Even Helpen?Door: Nick68
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Gay, Sissy, Transgender, Travestie,
"Hoe heeft het ooit zover kunnen komen Hoe werd ik van man Nick langzaamaan sissy Nikkie Het gebeurde natuurlijk niet ineens, maar toch vrij snel. Waarschijnlijk heeft het altijd al in me gezeten... De scheiding is inmiddels een half jaar g..."
23-09-20
9.3
Mitchel Versiert De Oude Carla - 1Door: Jenny
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Blond, Hermafrodiet, Neuken, Oma, Oudere Vrouwen, Sperma, Transgender, Viagra,
"De slanke Mitchel was een hitsige jongen van zeventien die midden in de stad woonde. Hij was een ongelofelijk mooie jongen met een regelmatig gezicht en een lekker geil mondje. Zijn superdikke bruine haar was altijd heel netjes gekamd en hing diep in..."
25-07-20
8.3
Roxanne Houdt Van Leer - 15Door: Stier184
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Fetisj, Leer, Lesbienne, Pijpen, Transgender,
"Hallo lieverds. Jullie geile Roxanne is gek op seks. Het liefst met vrouwen, maar ook met mannen, shemales of in combinaties daarvan. Het meest houd ik echter van leer. De kleur, de geur, ik word er zo opgewonden van lieverds. Nu zat ik te denken dat..."
26-04-20
8.5
Roxanne Houdt Van Leer - 13Door: Stier184
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fetisj, Leer, Lesbienne, Pijpen, Transgender,
"Hallo lieverds. Na onze kleine orgie in de woonkamer van Nicky trok ik wat vaker op met Nicky en haar man. Dus toen Nicky kaartjes had gekocht voor de Eroticabeurs gingen we daar met zijn allen naar toe. Er waren veel seksspulletjes te zien en ik was..."
24-04-20
8.8
Wat Me Nu Is Overkomen - 1Door: Mph
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Transgender,
"Het gebeurde 2 weken voordat het coronavirus er voor zorgde dat al de horeca dicht moest Ik ben een grote vent ruim 1,93 en ik doe 3x in de week fitness en ik ben erg fit en sterk Ik had met een vriend in een caf afgesproken rond 21 00uur we..."
10-04-20
8.7
Roxanne Houdt Van Leer - 7Door: Stier184
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Fetisj, Leer, Pijpen, Transgender,
"Hallo lieverds, laatst had ik met mijn vriendin Bianca afgesproken om samen bij haar te gaan eten. Omdat Biance nog wat te doen had in de stad en dus later thuis zou zijn, kreeg ik alvast de huissleutel van haar huis. Tegen zessen ging naar ..."
31-03-20
8.7