63.253 Gratis Sexverhalen
Conny Lingus
Conny Lingus
Of ik Constance of Constant ben, laat ik aan jou over. Terug van weg geweest
Hoogste Cijfer: In Natura
Meest Gelezen: Mijn Trouwdag
Aantal Verhalen: 8
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Conny Lingus
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Had 't Niet Moeten DoenDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Buurman, Trio,
"Maar ik heb het wel gedaan. Omdat ik helemaal niet zo ben en ondanks dat mijn man er niet mee zit, voel ik me soms nog steeds schuldig over wat er een tijdje geleden is gebeurd. Mijn naam is Brit, een 33 jarige, getrouwde vrouw, gemiddeld po..."
10-05-24
8.9
Zijn KamerDoor: Conny Lingus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Pijpen,
"Mijn klasgenootjes die gingen studeren na de diplomering verspreidden zich over het hele land. Een klein aantal kwam in dezelfde stad als ik terecht en nog minder volgden dezelfde studie. E n van hen was Karel. Op de middelbare had ik weinig..."
02-05-24
8.7
Wie Eerst?Door: Conny Lingus
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruid, Bruidegom, Cuckold, Cuckolding, Huwelijksnacht,
"Mijn kersverse echtgenote droeg nog steeds haar trouwjurk, sluier en kousen. Languit lag ze op de rug op het hotelbed, haar hakjes naast haar slipje op de grond aan het voeteneind. Onze chauffeur lag op zijn buik tussen haar wijd uit elkaar liggende ..."
30-12-23
8.2
Natte VakantiedagDoor: Conny Lingus
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Fetisj, Vakantie,
" Verhaal bevat elementen die niet je ding kunnen zijn. Het zuidwesten van Frankrijk associeerde ik altijd met zon. Totdat wij er waren en het regende. In onze vakantie begon het in de loop van een ochtend te plenzen en halve..."
18-04-23
8.0
De Geile TruckerDoor: Conny Lingus
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trucker,
"Op een doordeweekse avond is er geen parkeerplek langs de Autobahn te vinden. Alles, zelfs op of afritten, staat vol met wagens van chauffeurs die rusten of dat gaan doen. Ik draai de snelweg af om op een Bundesstrasse mijn geluk te beproeven. ..."
31-03-23
8.0
In NaturaDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Natura,
"Mijn Mart en ik hebben een leuk huisje in de spoorbuurt gevonden. Niet groot, het is haast niet voor te stellen dat er een gezin met vier kinderen in gewoond heeft, maar precies goed voor ons twee. Na de stoffering hebben we geen cent meer te makken ..."
12-03-23
9.2
Haar VriendDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen,
"Het was was een paar dagen voor hemelvaart dat hij verkering met mij probeerde te krijgen. Tevergeefs, want het was net aan met Mart en ik wilde zien hoe dat zou lopen. Ik verweet hem niets maar voelde me toch lullig omdat hij het niet kon weten. Afi..."
28-02-23
8.9
Mijn TrouwdagDoor: Conny Lingus
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bruiloft, Dochter, Vader,
"Mijn bruiloft zat er aan te komen. Trouwen op je twee ntwintigste was vrij jong maar wanneer zou ik iemand als Mart weer tegenkomen Naarmate de dag naderde werd ik nerveuzer en stress at ik meer. In goed overleg met mijn aanstaande de ver..."
20-02-23
8.7