Klik hier voor meer...
Jerre
Jerre
Het verhaal "Karin en Hansje" dat ik hier breng berust volledig op fantasie. Toch wilde ik dat het een geloofwaardig verhaal werd. De personages zouden herkenbaar moeten zijn.


Ik wens jullie alvast evenveel plezier aan het lezen als dat ikzelf heb met het schrijven van dit verhaal.

Het verhaal van Karin en Hansje ligt even stil. In tussentijd ben ik aan het schrijven over "het bergmeertje". Als dit verhaal klaar is, dan werk ik verder aan Karin en Hansje.


Als schrijver is het prettig om reacties te ontvangen op de verhalen. Dit kan motiveren om de verhalen verder te blijven uitschrijven. Alle reacties worden graag ontvangen.

Alvast bedank om reacties en wensen te delen via een reactie op het verhaal.

Jerre

Let op,
na een titel $: NIET ruig, rustig verhaal
na een titel #: REDELIJK ruig, b.v. trio, anaal, plasseks
na een titel @: ERG ruig, b.v. groepsseks, incest, anaal, plasseks, BDSM
Hoogste Cijfer: Karin En Hansje - 16: Na Sandra Haar Spaghetti #
Meest Gelezen: Karin En Hansje - 1: Kennismaking $
Aantal Verhalen: 42
Geplaatste Reacties: 142
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Karin En Hansje - 37: Hans Heeft Twijfels@Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bischierig, Jong En Oud, Rape, Verkracht,
" i Dit verhaal is deel 37 in een lange reeks, maar het kan op zichzelf gelezen worden. Door omstandigheden heeft deze reeks erg lang stil gelegen. Een korte situering kan helpen om de personages opnieuw te plaatsen. Uiteraard kan je ook voorgaand..."
17-09-23
9.2
Het Bergmeertje - 5: InpakkenDoor: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bischierig, Trio, Vakantie,
"Het was nu stil op de chalet. Na de intense vrijpartij van Flora op de terrastafel was Lennert met haar nog even gaan douchen en dan naar de gastenkamer gaan slapen. Jef bleef alleen achter op het nachtelijk terras. Hij ruimde nog de belangrijkste di..."
18-07-23
9.2
Het Bergmeertje - 4: De TerrastafelDoor: Jerre
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bischierig, Plas, Plassen, Trio, Vakantie,
"Dit is een vervolgdeel op een verhaal dat ik vorig jaar geschreven heb. Het was toen niet de bedoeling dat er nog vervolgdelen zou komen. Omdat ik toch enkele reacties kregen die een vervolg wensten, heb ik er dan toch aan verder geschreven. Dit is a..."
12-07-23
9.3
Het Bergmeertje - 3Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bischierig, Buitensex, Partnerruil, Vakantie,
"Nu de picknick, sekspartij en rustpauze voorbij was, keerde het gezelschap terug naar de chalet. Het was weerom een heel eind stappen. In het eerste deel van de wandeling hadden ze veel bergop gewandeld. Dit was vermoeiend geweest en had zelfs invloe..."
23-12-21
9.1
Het Bergmeertje - 2Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bischierig, Buitensex, Golden Shower, Partnerruil, Vakantie,
"Flora keek nu terug naar Maria. Die was nu terug recht komen zitten en bekeek wat er gebeurde. Even maakten de twee meisjes oogcontact. Flora kon niet van Maria aflezen wat ze dacht of bedoelde. Flora bekeek opnieuw Jef. Die lag geil opgewonden in he..."
22-12-21
8.9
Het Bergmeertje - 1Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Partnerruil, Vakantie,
"Het was door een toevallige samenloop van omstandigheden dat Flora en Lennert te gast waren bij Maria en Jef in een chalet in de Zwitserse Alpen. Ze kenden elkaar al een tijdje via het internet, maar het was de eerste keer dat ze elkaar echt ontmoete..."
21-12-21
8.7
Karin En Hansje - 36: Waterman #Door: Jerre
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Plas, Plassen,
" i Dit verhaal is deel 36 in een lange reeks, maar het kan zonder probleem op zichzelf gelezen worden. Uiteraard zal je de personages en situaties beter begrijpen al je ook vorige delen gelezen hebt. Tante Kris en oom Bert hadden hun neefje Hans ..."
27-08-21
9.3
Karin En Hansje - 35: Microbikini $Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Jong En Oud, Zomer,
" i Dit verhaal is deel 35 in een lange reeks, maar het kan zonder probleem op zichzelf gelezen worden. Uiteraard zal je de personages en situaties beter begrijpen al je ook vorige delen gelezen hebt. Tante Kris en oom Bert hadden hun neefje Hans ..."
14-06-21
9.4
Karin En Hansje - 34: Sauna $Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Center Parcs, Interraciaal, Massage, Oudere Mannen, Sauna,
" i Dit verhaal is deel 34 in een lange reeks, maar het kan zonder probleem op zichzelf gelezen worden. Uiteraard zal je de personages en situaties beter begrijpen al je ook vorige delen gelezen hebt. Karin en Hans waren met hun oom Bert en tante ..."
30-05-21
9.4
Karin En Hansje - 33: Ochtendseks @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bischierig, Blowjob, Met Familie, Sandwich,
" b Sandra wordt wakker b i In vorig deel werd verteld hoe het gezelschap voor het weekend intrek nam in het vakantiehuisje van een subtropisch zwembad. De vrijdagavond was eerst iedereen gaan zwemmen en daarna was erg gezellig ge..."
25-05-21
9.4
Karin En Hansje - 32: Subtropisch Zwembad $Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Center Parcs, Tropische, Vakantie, Zwembad,
" b vrijdagavond week 4 b i De ouders van Karin en Hans waren al een paar weken op zakenreis en daarom bleven de kinderen onder toezicht van hun oom Bert en tante Kris. Dit weekend zouden ze samen met hun liefjes, Michel en Sandra, ..."
12-05-21
9.4
Karin En Hansje - 31: Tiktok #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaans, Camera, Pijpen, Tiktok,
" i Voor een juist begrip van dit verhaal is het nuttig van eerst voorgaande delen te lezen. Karin en Hans waren al een paar weken zonder ouders. Ze leefden onder toezicht van hun tante Kris en oom Bert. Het komende weekend zouden ze met alle..."
12-04-21
9.3
Karin En Hansje - 30: Op Sandra's Slaapkamer $Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Betrapt, Cuckold, Cuckolding, Pashokje, Slaapkamer,
" i Voor een juist begrip van dit verhaal is het nuttig van eerst voorgaande delen te lezen. Karin en Hans waren al een paar weken zonder ouders. Ze leefden onder toezicht van hun tante Kris en oom Bert. In vorig deel beleefde Karin een bijzonder ..."
06-04-21
9.3
Karin En Hansje - 29: De Koffiepauze @Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Oom, Sandwich,
" i In vorige delen 27 en 28 gingen Karin en Michel op bezoek bij Kris en Hilde. Die hadden blijkbaar al afgesproken om er een geile middag van te maken. Hilde had een uitermate sexy latex speelpakje voor Karin meegebracht. Volledig uitgedost als spee..."
14-03-21
9.4
Karin En Hansje - 28: Kattige Karin #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bdsm, Catsuit, Latex, Sub, Tante, Zweep,
" i In voorgaand deel waren Karin en Michel op bezoek gegaan bij tante Kris. Ze wisten dat Kris bezoek zou krijgen van lesbische Hilde. Tot verbazing van Karin en Michel was dit samenzijn snel omgeslagen in groepseks met een BDSM aspect. Tante liet Hi..."
01-03-21
9.2
Karin En Hansje - 27: Bij Kris En Hilde #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Oraal, Sub, Tante, Zweep,
"Karin had met tante Kris afgesproken om samen met Hilde van de kledingwinkel een fijne middag te maken. Karin had Michel gevraagd of hij mee wilde gaan. Wat gaan we dan doen bij tante Kris had Michel gevraagd. Eigenlijk had Karin hi..."
22-02-21
8.9
Karin En Hansje - 26: Sandra Verklaart Haar Relat...Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Opwindend, Striptease, Verjaardag,
" i In voorgaand deel 25 heeft Karin een hormonenspiraaltje laten plaatsen. Michel had haar vergezeld naar het medische centrum. De onderzoekende arts was opgewonden geraakt door Karin en had de situatie een beetje misbruikt. Dit resulteerde in een g..."
15-02-21
9.2
Karin En Hansje - 25: Het Onderzoek @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Dokter, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Gynaecoloog, Pijpen,
" i Op aanraden van haar moeder zie deel 21 zou Karin nu echte anticonceptie gaan gebruiken in de plaats van condooms. Michel wilde graag meegaan met karin. Hun tante was zo vriendelijk om ze beiden naar het medische centrum te vergezellen. i ..."
27-01-21
9.1
Karin En Hansje - 24: De Foto's Van Mams @Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Deepthroat, Dp, Dubbele Penetratie, Met Familie, Zus,
" i In voorgaand deel 23 had Hans een vreemd avontuur gehad met Sandra. Hierbij had ze denkelijk seks gehad met n of twee klasmakkers. Uiteindelijk had Sandra het goed gemaakt door zich even erg intens door Hansje te laten neuken. Karin geno..."
25-01-21
9.3
Karin En Hansje - 23: Na Schooltijd @Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Klasgenoot,
" i In vorig deel had Sandra haar, met geil besmeurde slipje, heimelijk in de brooddoos van hansje gestoken. Tijdens de lunchpauze op school hadden zijn vrienden dit gezien. Hij moest hen vertellen waarom het geile slipje van zijn vriendin bij zijn bo..."
18-12-20
9.2
Karin En Hansje - 22: Sandra's Slipje @Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Oom, Tante,
" i In voorgaand deel was Hans gaan logeren bij Sandra. Ze hadden een heel fijne avond samen en sliepen in hetzelfde bed. Hans zou s Ochtends samen met Sandra naar school gaan. Karin en tante Kris hadden op zondagavond een skype gesprek met mams..."
18-12-20
9.3
Karin En Hansje - 21: Het Gesprek Met Mams @Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Moeder,
" i In voorgaand deel hadden Karin, Hans en tante Kris een skype gesprek met mams. Ze vertelde dat ze in Hawa zulk een fantastische vakantie beleefden. Karin had begrepen dat haar moeder een paar geheime boodschappen had uitgewisseld met tante..."
20-10-20
9.4
Karin En Hansje - 20: Zondagavond #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 16 Jaar, 18 Jaar, Anaal, Plas, Plassen,
" b Zondagavond week 3 , een boeiende avond met tante Kris b b Deze reeks heeft een tijdje stil gelegen. In de delen 1 tot 19 delen hebben we vooral Hans en Karin leren kennen. Karin is een meisje van bijna 18 jaar en is pas rece..."
17-10-20
9.2
Karin En Hansje - 19: Op De Voetbal @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Pijpen,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 18 te lezen. In vorig deel is Hans beleefden Hans, Sandra en Karin een rustige avond en nacht. s Ochtens was Karin bij in bed gekropen waar Hans en Sandra al sl..."
14-07-20
9.1
Karin En Hansje - 18: Een Rustige Avond @Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Broer, Oraal, Standje 69, Trio, Zus,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst voorgaande delen 1 17 te lezen. In voorgaand deel bleek Hans nog niet voldoende hersteld te zijn om de voetbaltraining mee te volgen. Tante Kris ging hem thuis gezelschap houden,..."
11-07-20
9.3
Karin En Hansje - 17: Het Ziekbed @Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex, Tante,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 16 te lezen. In vorig deel volgden we 2 vrijpartijen. Tante Kris was bezig met Peter en Karin lag in bed met Michel. Beide meisjes werden geneukt, gebeft, hebben..."
28-06-20
9.1
Karin En Hansje - 16: Na Sandra Haar Spaghetti #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Pijpen,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 15 te lezen. In vorig deel is Hans ziek geworden. Dat vond niet alleen Sandra, maar ook Karin en Michel heel jammer, want ze gingen bij Sandra spaghetti eten en ..."
17-06-20
9.4
Karin En Hansje - 15: Hans Is Ziek #Door: Jerre
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Vingeren, Vuistneuken,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 14 te lezen. In vorig deel heeft Karin zelf beslist dat ze oud en wijs genoeg was om te bepalen welke seks ze mocht beleven. Oom Bert had Karin een bijzondere ..."
15-06-20
9.0
Karin En Hansje - 14: Een Bijzondere Nacht @Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Beffen, Nicht, Oom, Plas, Plassen,
" i Let op Dit deel begint met een korte passage over plasseks. Als u hiervan niet houdt kan u doorscrollen tot het ondertiteltjes b Wat wil jij nu nog doen, Karin b In dit deel worden een aantal seksposities beschreven. Omdat het ver..."
01-06-20
9.2
Karin En Hansje - 13: Bekentenis Aan Tante @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Jong En Oud, Nicht, Oom, Pijpen, Tante, Trio,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 12 te lezen. In vorig deel heeft Karin haar kutje laten kaal scheren door Sandra. De scheer sessie evolueerde naar een stadje 69 waarbij Karin en Sandra elkaar g..."
25-05-20
9.2
Karin En Hansje - 12: Een Kaal Kutje #Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Deepthroat, Kut, Kutje, Pijpen, Trio,
" b Karin en Hansje 12 Een kaal kutje b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 11 te lezen. In vorig deel zijn Karin en Michel gaan shoppen. In een kledingwinkel werden ze op ondeugende sp..."
24-05-20
9.3
Karin En Hansje - 11: In De Kledingwinkel #Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Fotoshoot, Lesbienne, Lingerie, Pijpen, Standje 69, Trio, Winkel,
" b Karin En Hansje 11 In De Kledingwinkel b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 10 te lezen. In vorig deel heeft oom Bert aan Karin nog veel verteld over de BDSM ervaringen van tante..."
16-05-20
9.3
Karin En Hansje - 10: Intro Bdsm #Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Facesitting, Nicht, Oom,
" b Karin en Hansje Deel 10 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 9 te lezen. In vorig deel heeft oom Bert aan Karin nog veel verteld over de BDSM ervaringen van tante Kris. Hierdo..."
11-05-20
9.1
Karin En Hansje - 9: Een Diepgaande Babbel @Door: Jerre
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Jong En Oud, Nicht, Oom,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 8 te lezen. In vorig deel heeft tante Kris een goed gesprek gehad met Karin en Hans. De problemen met Michel kunnen opgelost worden. Verder vertelt tante hoe ze a..."
08-05-20
9.0
Karin En Hansje - 8: Gesprek Met Oom En Tante @Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Oom, Standje 69, Tante, Truth Or Dare,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 7 te lezen. In vorig deel hebben Karin met Michel en Hans met Sandra samen gevree n. Karin is dan in slaap gevallen. Toen ze wakker werd, zag ze dat Sandra in sa..."
30-04-20
9.2
Karin En Hansje - 7: Sandra Wil Meer @Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Groepsex,
" i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 6 te lezen. In vorig deel hebben Karin en Michel elkaar voor het eerst geneukt. Karin en Sandra gingen na de voetbalmatch mee in de doucheruimte. Sandra heeft er ..."
25-04-20
9.3
Karin En Hansje - 6: Niet Dieper! $Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Douche, Eerste Keer, Exhibitionisme, Ontmaagd, Ontmaagding,
" b Deel 6 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 5 te lezen. In vorig deel hebben Karin en Michel elkaar met de hand bevredigd. Voor Karin was dit niet genoeg en werd daarna verder gebeft ..."
22-04-20
9.0
Karin En Hansje - 5: Het Eerste Naakte Meisje $Door: Jerre
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Betrapt, Dwang, Eerste Keer, Squirten, Voyeurisme,
" b deel 5 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 4 te lezen. In vorig deel was Michel dan eindelijk toch verliefd geworden op Karin. Ze geraakten in een hevige stoeipartij in de garag..."
20-04-20
9.2
Karin En Hansje - 4: Dansen Bij De Scouts $Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Aftrekken, Date, Dating, Ontdekken,
" b Deel 4 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 3 te lezen. Op het verjaardagsfeestje had Hans zich goed geamuseerd met Sandra. Na het feestje had Sandra hem nog een pijpbeurt gegeven. Ka..."
17-04-20
9.1
Karin En Hansje - 3: Het Verjaardagsfeestje #Door: Jerre
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Oraal, Trio,
" b Deel 3 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst de vorige delen 1 2 te lezen. In vorig deel werd Hans door Sandra uitgenodigd om samen te masturberen. Beiden gingen helemaal naakt. Nadien heeft Sandra nog ..."
11-04-20
9.3
Karin En Hansje - 2: Sandra Beft Karin $Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Zus,
" b Karin en Hansje Deel 2 b i Voor een juist begrip van het verhaal wordt aangeraden eerst het vorige deel te lezen. In het eerste deel lazen we dat Hans en Karin alleen thuis zijn omdat hun ouders een wereldreis maken. Oom Bert en..."
10-04-20
9.3
Karin En Hansje - 1: Kennismaking $Door: Jerre
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Masturbatie, Masturberen, Zus,
" i In dit eerste deel leren we Karin en Hans kennen. Het zijn gewone jongeren die eigenlijk nog geen seksuele ervaringen hebben. In het verhaal ontdekken ze hun eigen seksualiteit langzaam en geloofwaardig. Er komen dus niet meteen harde en geile..."
08-04-20
8.8