63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Meneer De Heer
Meneer De Heer
Ik schrijf erotische verhalen die ik zelf graag zou willen lezen: prikkelend, sensueel, en met een plot dat ten dienste staat van de seksscènes maar zonder dat het voorspelbaar of cliché wordt. Mijn serie "De cult van Ovulia" bevat veel magische en fantasy invloeden, omdat ik vind dat deze site wel meer verhalen kan gebruiken met een stevige dosis magische fantasie. Hopelijk genieten jullie net zo van het lezen als ik van het schrijven! Laat vooral een reactie achter, dat is leuk om te lezen.

Beeldmateriaal bij De cult van Ovulia: https://imgur.com/a/YT2ScJa. (Geen 18+ afbeeldingen)
Hoogste Cijfer: De Cult Van Ovulia - 3: Het Heiligdom
Meest Gelezen: De Cult Van Ovulia - 1: De Verlaten Tempel
Aantal Verhalen: 7
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
De Cult Van Ovulia - 7: AfleidingDoor: Meneer De Heer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Neuken, Plagen, Spuiten, Standje 69, Verleiden,
" i Aliya wordt opgeslokt door het oude boek dat we gevonden hebben in de tempel. Om haar wat tijd alleen te geven, ging ik naar de markt. Daar waarschuwde een oud vrouwtje mij voor bijwerkingen van seksuele magie. s Avonds loop ik met Aliya door het..."
15-06-24
9.5
De Cult Van Ovulia - 6: BoswandelingDoor: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bos, Boswandeling, Buitensex, Neuken, Pijpen, Vingeren,
" i We zijn terug uit de tempel van de Ovulia cult. Aliya lijkt vooral ge nteresseerd in het boek dat we daar gevonden hebben, nog meer dan in de magische ringen waardoor we hele geile seks met elkaar hebben. Om haar wat rust te geven om het boek te b..."
09-06-24
9.6
De Cult Van Ovulia - 5: Seksuele MagieDoor: Meneer De Heer
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Fantaseren,
" i Ik was op doorreis toen ik Aliya, een aantrekkelijke jonge onderzoeker, ontmoette in een klein dorp op mijn route. Ze was op zoek naar een verloren tempel van een eeuwenoude cult, en overtuigde mij om met haar mee te gaan. We vonden de tempel, die..."
31-05-24
9.4
De Cult Van Ovulia - 4: Andere Categorie OrgasmeDoor: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Orgasme, Vingeren,
" i Bedankt voor de enthousiaste reacties op de eerste drie delen van De Cult van Ovulia Het verhaal van Thomas en Aliya krijgt zeker een vervolg. Hieronder lezen jullie het vierde deel. Blijf jullie reacties en suggesties delen i ..."
19-04-24
9.6
De Cult Van Ovulia - 3: Het HeiligdomDoor: Meneer De Heer
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Borsten, Neuken, Pijpen,
"Aliya loopt voor me uit richting de deur die open ging na haar laatste orgasme. Ik volg haar een nieuwe gang in. Deze is nog smaller dan de vorige, zelfs zo nauw dat we achter elkaar moeten lopen. Aliya is in extase. Nooit eerder heb ik een vrouw in ..."
10-04-24
9.6
De Cult Van Ovulia - 2: De EiertestDoor: Meneer De Heer
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dildo, Klaarkomen, Vingeren,
"Ik volg de wiegende naakte billen van Aliya door de tweede gang, die smaller is dan de vorige maar even kronkelig en mysterieus. Het geluid van onze blote voeten op de stenen vloer weerkaatst door de holle ruimte. Wat denk je dat we hier precies gaa..."
09-04-24
9.2
De Cult Van Ovulia - 1: De Verlaten TempelDoor: Meneer De Heer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Groot Geschapen, Grote Lul, Klaarkomen, Masturbatie, Masturberen, Sperma,
" i Als je benieuwd bent hoe ik de personages en sommige locaties in dit verhaal voor me zie https imgur.com a YT2ScJa geen 18 afbeeldingen . i De eeuwenoude stenen deur zwaait langzaam open als ik mijn gewicht er tegenaan zet. Een kra..."
08-04-24
9.1