63.596 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Ricardo1988
Ricardo1988
Beste lezers,

Eind mei 2024 ben ik begonnen met schrijven op deze site. Ik had al wel schrijfervaring, maar geen ervaring met erotische teksten. Mijn grote verhaalvoorbeelden zijn de verhalen van StevenX, die helaas gestopt is met schrijven. Bij het lezen van diens verhalen herkende ik (samen met mijn partner) langzaamaan een stijl van een belangrijke man uit mijn (en mijn partners) verleden. Hier en daar waren er ook een paar dingen in Stevens verhalen die mijn partner en ik herkenden uit wat Steven ons af en toe in het verre verleden (plusminus twintig jaar geleden) heeft toevertrouwd.

Ik ben geboren in mei 1988, heet geen Ricardo, maar had graag zo geheten - ookal voel ik me niet exotisch genoeg voor die naam. Ik ben 1.85 meter lang, weeg 'gemiddeld' 82 kilo (beetje schommeling uiteraard), ben hoogblond (niet extreem wit overigens), heb grijsblauwe ogen, beetje plat maar breed in de schouders (V-vorm), heb een bovengemiddelde pik (gewoon hard 20,5 * 5,3 cm - in extreme geilheid 21,5 * 5,5 cm) en ben vooral een top. Ik deel de hete geilheid van een echte top met StevenX, maar ben - denk ik - iets meer versa.

De eerste verhaalserie (Ricardo En Robert) komt heel dicht bij de waarheid. De serie beschrijft de samenkomst van mijn partner en mij, maar is wel geromantiseerd en aangevuld met symboliek die ik een beetje heb afgekeken van StevenX. Stevens rol in deze verhalenreeks is overigens een minimale ten opzichte van zijn werkelijke rol in het verleden.

Voor de rest zal ik veel van mijn (en Roberts) ervaringen omwerken naar - hopelijk - prettig te lezen verhalen. Details rondom namen, data, competenties van ons en dergelijke raken wel een reƫle kern, maar zijn ook omgewerkt.

De profielfoto is van 20 februari 2024. Ik, net voordat ik bereden zou gaan worden door een 26-jarige black beauty.

Kus, Ricardo1988
Hoogste Cijfer: Ricardo En Robert - 2
Meest Gelezen: Ricardo En Robert - 1
Aantal Verhalen: 5
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Ricardo En Robert - 5: SlotDoor: Ricardo1988
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groot Geschapen, Grote Lul, Militair, Ontdekken, Puber,
"Zelfs nu zou ik niet weten hoe het heet wat hier plaatsvond. Robert had een lijntje met mij , zullen we maar zeggen toen al. Maar nog merkwaardiger in terugblik komt symboliek naar voren die voorspellend lijkt te zijn. Ik moet niet overdrijv..."
12-06-24
9.3
Ricardo En Robert - 4Door: Ricardo1988
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Eerste Keer, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Ontmaagd, Ontmaagding, Puber,
"Miranda is de eerste die iets zegt na ons simultane klaarkomen Jongens, jullie zijn zo mooi en intens bij elkaar. Terwijl ze naar boven lijkt te blijven kijken, voegt ze toe Ik ervaar het nu nog. Wauw. Ik..."
09-06-24
9.8
Ricardo En Robert - 3Door: Ricardo1988
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, Trio, Vakantie,
"Robert is tussen 17.30 en 18.30 uur op en neer naar het Indonesische restaurant. In die tijd zijn Miranda en ik vooral bezig met het dekken van de eettafel. We willen beiden na overleg een soort chique kerstachtige tafel. Daarvoor moeten we regel..."
06-06-24
9.7
Ricardo En Robert - 2Door: Ricardo1988
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, School, Trio, Vakantie,
"Ik heb zitten twijfelen of ik nog meer kwijt wil over de nacht met Bart. Ik heb besloten het samen te vatten, ookal is dat niet zo opwindend. Tot een uur of drie was het met hem magistraal. Hij is met z n prachtlijf teder op me gaan liggen, ..."
01-06-24
9.8
Ricardo En Robert - 1Door: Ricardo1988
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Deepthroat, Groot Geschapen, Grote Lul, Ontdekken, Puber, School,
"Het kostte me even tijd om terug te rekenen en terug te denken. Ik ben inmiddels 36 jaar oud sinds twee weken , heb nogal wat gay sekservaring, maar begon wellicht net zoals veel anderen min of meer met een vriendin. Was dat laatste vanuit een ..."
30-05-24
9.6