63.206 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
anoniem_040
anoniem_040
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Uitnodiging - 3
Meest Gelezen: Donker Afrika - 1
Aantal Verhalen: 209
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN anoniem_040
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Verrassend OngewildDoor: Harmen En Ilse
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen,
"Hallo wij zijn Ilse en Harmen, we wonen sinds een paar jaar in Drenthe. In een klein Drents boerderijtje met op 15 meter aan dezelfde onverharde weg een ander huisje aan de rand van een bos. Ilse is 64 jaar, de mensen denken dat ze midden 50 jaar is...."
09-05-24
8.4
Zomer 2022 - 2Door: Bert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"De dag na onze sexavontuur op het Heidenskip, voeren we rustig via Bolsward richting Heeg en na een heerlijke lunch in Heeg zelf, bij een restaurant aan het water, vervolgden wij onze reis. Aan boord vertelde Ria dat ze aardig wat aandacht kreeg van..."
01-02-24
9.0
Ontmoeting Op De Snelweg - 8: AfrikaDoor: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrika,
"De volgende dag zaten we op een strandstoel, kijkend naar de zee en de stroom van zwarte gespierde man in kleine broekjes, zodat de belangstellende, vooral oudere blanke vrouwen goed konden zien wat de mannen in huis hadden. Ik merkte dat h..."
20-01-24
8.8
Vrienden Uitnodigen - 5Door: Wouter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Kut, Kutje, Vrienden,
"Nadat Jaap was klaargekomen en zijn pik uit mijn kutje gleed ben ik naar het toilet gelopen en mijn blaas geleegd. Teruglopend naar de kamer realiseerde ik mij dat ik wel heel geil bezig was, mij niet schaamde en er enorm van genoot. ik had vanaf nu ..."
19-01-24
8.7
Ontmoeting Op De Snelweg - 7Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Voyeurisme,
" Het is al lang geleden dat wij , mijn man en ik iets op het erotische vlak hebben gedaan. In onze laatste vakantie, in een Afrikaans land, hebben we ons weer laten gaan. We hadden in een prachtig hotel voor 10 dagen een luxe kamer ge..."
18-01-24
8.7
Vrienden Uit Nodigen - 4Door: Wouter
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Vrienden,
"Ik was zo opgewonden dat ik niet kon beslissen wie ik als eerste zou doen. Ik besloot uiteindelijke degene met de grootste pik te nemen. Ik keek Karel aan en vroeg hem om mijn kutje te vingeren en te likken. Half achterover op de bank liggen..."
17-01-24
8.8
Bewust Van Mijzelf - 5Door: Marijke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"De afgelopen dagen weken ben ik op het internet op zoek gegaan naar kleding waarmee ik op straat kon zonder dat het aanstoot gaf, maar toch de aandacht trok. Mooie jurk, een split, een laag decolette en mooie nylons. Willem wist van niets en dat bl..."
30-12-23
8.7
Zomer 2022 - 1Door: Bert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Zomer,
"Wij zijn een echtpaar, Rita en Kees en zijn beiden midden in de 40, wonen in het midden van het land. Normaal postuur, iets gezet. Geen grote pik of dikke grote tieten. Normaal en degelijk. Ons enige afwijking is dat wij onderlinge weddenschappen he..."
21-12-23
8.9
Vrienden Uitnodigen - 3Door: Wouter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Uitdagen, Vrienden,
"Onze 2e avond verjaardag Wouter werd verstoord door de onverwachtse komst van onze buren. Eerlijk gezegd was ik Marieke blij dat ik alleen mijn borsten had ontbloot. Moet er niet aan denken dat we al verder met uitkleden waren geweest. De volge..."
20-12-23
9.2
Vrienden Uitnodigen - 2Door: Wouter
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Hakken, Vrienden,
"Mijn verjaardagfeest met mijn vrienden was zover. De weersverwachting was gunstig, niet te warm en wij Wouter en Marieke hadden besloten om het diner met onze vrienden Jan, Karel en Jaap buiten te houden. Het was rond zessen toen de mannen arriveer..."
19-12-23
8.7
Vrienden Uitnodigen - 1Door: Wouter
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vrienden,
"Hallo allemaal. Ik wil jullie meenemen in een gebeurtenis die wij naar aanleiding van een begrafenis hebben meegemaakt Het klinkt misschien raar, daarom eerst een korte uitleg. Wij 4 echtparen zijn al meer dan 40 jaar bevriend en in de af..."
14-12-23
8.8
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Blowjob, Flashen, Likken, Standje 69,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11-23
9.2
Bewust Van Mijzelf - 3Door: Marijke
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Trio, Vreemdgaan,
"In de weken na ons bijzondere weekend in Maastricht, voelde ik mij vervelend en beschaamd. Ik had mij als een of andere mislukte pornoster gedragen. Onder invloed van drank en de gehele situatie er omheen mijn man zijn reactie om verder te gaan en..."
27-11-23
9.2
Bewust Van Mijzelf - 2Door: Marijke
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Cuckold, Cuckolding, Jong En Oud, Verleiden, Vreemdgaan,
"Toen Jurgen zich weer had aangekleed, was hij heel lief en bezorgd. Ik hoop dat je niet slecht over jezelf denkt, je bent een mooie vrouw en ik ben gek op je. Bedankt dat je mij zo hebt laten genieten. Hij keek mij aan en vroeg of nog eens mocht lang..."
25-11-23
9.2
Bewust Van Mijzelf - 1Door: Marijke
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: 60 Plus, Jong En Oud, Vreemdgaan,
"Tijdens een diner met vrienden en hun kinderen werd ik, Marijke, bewust dat er jongemannen zijn die oudere vrouwen aantrekkelijk vinden. Met mijn 64 jaren dacht ik dat mijn prime time voorbij was. Ik ben niet lang, een beetje gezet, nog in bezit va..."
23-11-23
8.9
Vrienden En Familie Durven Of De WaarheidDoor: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11-23
8.5
OnverwachtsDoor: Richard
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Borsten, Dochter, Jurk, Milf, Oma, Restaurant, Schoonmoeder, Schoonzoon,
"Jaren en jaren probeerde ik mijn vrouw te overtuigen om een jurk te kopen met een een mooi decollet . Dit jaar zijn we 40 jaar getrouwd en hadden wij besloten om met de kinderen en de kleinkinderen uit eten te gaan. Ik had mijn pak aangetrok..."
19-10-23
8.4
Showen En OndergaanDoor: Mathilde
Reacties: 9
Lengte: Kort
Tags: Auto, Billen, Kut, Kutje, Milf, Parkeerplaats, Vingeren,
"Hallo ik ben Mathilde begin 50 jaar, gescheiden, 3 kinderen en mis sex maar alleen eenmalig. Geen relatie, pure sex en er in en eruit. Ik heb na mijn scheiding allerlei sex mogelijkheden bekeken. En iedere keer kwam ik telkens terug op vrijheid blijh..."
06-10-23
8.7
Een Grens Over - 2Door: Nely
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Flashen, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het weekend erna waren de 5 jongens al heel vroeg aanwezig. zie grens over Ik had mij net op de bank ge nstalleerd toen ik Richard aan zag komen. Vlug stond ik op en rende de trap op en liep mijn slaapkamer in. Al snel hoorde ik ook de anderen arri..."
27-09-23
9.0
Een Grens Over - 1Door: Nely
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"het is ongeveer twee jaar dat gebeuren plaatsvond. Allereerst ik ben 61 , op mijn 57 jaar hertrouwd, een beetje mollig, sportief en volgens mijn 2e man zie ik er goed uit. Mooie benen, een lekkere kont en in bezit vaneen forse nog stevige D cup. Ikz..."
25-09-23
8.9
Verrassend Verward - 3Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na ons laatste ervaring op een terras, hebben we als trio opgepimpte dames niet veel meer gedaan dan alleen maar over sex gesproken. Zo n 2 weken geleden zaten we bij elkaar en onder genot van een paar flessen wijn, kregen we het over het formaat v..."
24-09-23
8.7
Verrassend Verward - 2Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Een paar dagen kwam mijn transformatie qua kleding en uiterlijk, als een bom bij mijn drie vriendinnen binnen. Razend enthousiast en ook wel wat jaloers reageerden ze. Ze waren benieuwd waar de kledingzaak was en vroegen zich af of ook zij zo n trans..."
25-07-23
8.5
Verrassend Verward - 1Door: Joke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Laat ik mij even voorstellen, ik ben Jannie, 63 jaar, mooi kort grijs haar en met nog stevige borsten, een buikje en volgens mijn man een stel prachtige benen. Wie ben ik omdat te bestrijden. Mijn man is 3 jaar jonger en zegt dat ik mij steeds meer a..."
16-07-23
9.0
Verrassende Ervaring - 2Door: Ditto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Flirten,
"Terwijl de man ons tafeltje naderde, werd ik nerveus en onrustig. Hij liep rechtstreeks naar mijn man en begroette hem hartelijk. Ze bleken elkaar van het werk te kennen. Het bleek een leidinggevende van een andere afdeling te zijn. Op dat moment ont..."
13-07-23
8.6
Verrassende Ervaring - 1Door: Ditto
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Blowjob, Flashen,
"Ik, een vrouw van midden 50 grijzend haar mooie C cup iets stevige benen, zonder dik te zijn, getrouwd 4 kinderen. Wonend in het midden van het land en een ruime fantasie. Het was 2019 toen ik zonder aanleiding bedacht om zonder slip de sta..."
28-06-23
8.1
Onverwacht Familie Moment - 5Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Flashen,
"Om dit verhaal te kunnen volgen is het verstandig om de andere verhalen eerst te lezen. Het was in de 4e week van onze vakantie in Australi , toen ik mijn vriendin Renate vertelde van mijn avonturen met Karel in Nederland. Tijdens de dagelijkse werkz..."
05-04-23
9.1
Weduwe - 4Door: Marja
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onervaren, Weduwe,
" Het verhaal Weduwe 3 is plotseling gestopt omdat onverwacht mijn oude buurjongen mijn keuken binnen stapte en ik niet wilde dat hij het zag. Jasper zijn echte naam was in Weduwe 1 en 2 daar mij als Rutger neergezet. In het 3e verhaal had ik zij..."
04-02-23
8.4
Weduwe - 3Door: Marja
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weduwe,
"Na mijn korte verborgen relatie met mijn buurjongen Jasper heb ik geen andere sexuele relatie meer gehad. Ik ben nu ruim in mijn 60 jaren en denk er nog wel eens aan die tijd maar het is goed zo. Nu heb ik lang moeten nadenken over wat er in juni 202..."
01-02-23
8.3
Onverwacht Familie Moment - 4Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob,
"Michelle vertrok vanmorgen naar haar eigen ranch en beloofde weer snel een keer terug te komen. We zwaaiden haar uit en begonnen aan onze dagelijkse werkzaamheden. De dag vloog op een of andere reden voorbij en gingen we ook later dan voorheen in het..."
28-01-23
9.0
Onverwacht Familie Moment - 3Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Die nacht hebben we nagenoeg allemaal slecht geslapen. Wat deze avond is gebeurt was wel een grens over gaan welke ik en Karel niet hadden verwacht. Ik had de zoon van Ron en Renate gepijpt, waarna Renate haar zoon Walt gepijpt en geneukt had. ..."
12-01-23
9.1
Onverwacht Familie Moment - 2Door: Brenda
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie, Partnerruil, Trio,
"Om het verhaal beter te kunnen volgen is aan te bevelen het 1e te verhalen te lezen. We zaten op de veranda toen Walt van zijn vrienden bezoek terug kwam. Hij groette ons en liep naar zijn kamer om het stof van zijn trip af te spoelen. Later..."
08-01-23
8.7
Onverwacht Familie Moment - 1Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neef, Nicht, Pijpen, Waargebeurd, Zwager,
"Het was op een kille maandagavond toen ik een app van mijn nicht in Australi ontving. Ze woont daar al jaren en ons contact was in de loop van de tijd verwaterd. Daarom was ik verbaasd en blij weer iets van haar te horen. Na een lang telefoongesprek..."
23-12-22
8.7
Durven - 9Door: Brenda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"De volgende morgen zaten we in het hotel lekker aan het ontbijt, toen wij tot onze verbazing Karin en Jan het echtpaar uit het bos binnen zagen komen. Karin schrok zichtbaar toen ze ons zag en zei iets tegen haar man Jan. Hij keek mij aan..."
20-11-22
8.9
Durven - 8Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Likken, Neuken, Trio,
"Na mijn avontuur in Durven 7 hebben Karel en ik het enige tijd rustig aangedaan. Want vanuit een seksueel rustig echtpaar leventje waren we ineens grensverleggend bezig geweest. We hadden er geen spijt van, maar we wilden het laten bezinken. Na een k..."
05-11-22
9.1
Durven - 7Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet,
"Ik liep na Pieter te hebben afgezogen naar binnen en sloot uit gewoonte de gordijnen in de huiskamer en realiseerde mij ineens heel goed wat ik gedaan had. Ik had twee van onze beste vrienden gepijpt en geneukt Mijn God, mijn sexdrive was i..."
08-10-22
9.1
Durven - 6Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Na Bram te hebben afgezogen wilde ik kijken hoe hij ook weer zo snel zou klaarkomen , wanneer hij mij zou neuken Bram lag ontspannen op een ligstoel en zijn pik was wat slapper geworden. Ik liep op hem af en zag dat zijn pik weer harder werd. ..."
29-09-22
9.0
Durven - 5Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Uitdagen, Verleiden,
"Iedereen heeft wel een vriend vrienden die op het absurde af verlegen sociaal verstoord zijn. Wij hebben er zelfs 2 van deze mensen. Ze zijn heel vriendelijk, altijd bereidt om je te helpen, nooit is iets te veel, maar vergeten constant voor zichzelf..."
16-09-22
8.8
Durven - 4Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kwartet,
"Na mijn ervaring bij Milja en Lex zie durven 3 heb ik bewust een stapje terug gedaan, maar heb wel op internet rondgekeken of er iets met mij mis was, maar ook vooral wat er allemaal op sexgebied gebeurt. Ik was verbaast en werd ook nieuwsgieriger...."
12-08-22
8.9
Durven - 3Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Uitdagen,
"De volgende morgen zaterda werd ik met een lichtelijke kater wakker, langzaam drong het tot mij echt door wat er gisteravond was gebeurt. Karel sliep nog en deze kwam een uur later ook naar beneden en gaf mij een zoen op mij hoofd en ging ook een ..."
10-08-22
9.1
Durven - 2Door: Brenda
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,
"Het is 2022 en de zomer is net begonnen. Wordt weer warm ten minste als je de experts mag geloven. Zowel Karel ela ik hebben een heel druk voorjaar gehad en alles stond wat stil. Op advies van Liesbeth een goede vriendin heb ik een aantal jurken g..."
06-08-22
8.9
Durven - 1Door: Brenda
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Hallo ik ben Brenda, 56 jaar, 1,68 cm lang 65 kilo, stevige C cup , grijs haar en grijze ogen, ik ben niet iemand die overal vooraan staat , meer een timide afwachtend persoon. ik vind mijzelf niet mooi of interessant. Mijn man Karel en ik hebben 4 u..."
04-08-22
8.4
Vrouw Blijft VerbazenDoor: Ben
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen,
"sinds een een paar jaar hebben we contact met een echtpaar uit het midden van het land. We zien elkaar om de zoveel weken. Soms beiden soms komt alleen de man en dan weer alleen de vrouw. Wij wonen in een van de noordelijke provincies en met name de ..."
15-07-22
8.9
Zoete Wraak - 4Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Flashen, Wraak,
"Zo de 1e stap was genomen en ik was klaar voor de volgende. Ik vertelde de dames dat ze naar boven moesten gaan en de kleding die ik op de zolderkamer had neergelegd moesten aantrekken en aan mij moesten showen. Na een kleine 10 minuten ston..."
28-06-22
8.9
Zoete Wraak - 3Door: Robert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Pijpen, Striptease, Wraak,
"Na mijn vrouw en nu ook haar nicht mijn vrouw had haar ge nformeerd dat ik alles wist en op foto en video had staan een dikke twee weken te hebben laten zweten, liet ik de dames weten dat ik ze beiden over een wek in Nederland wilde hebben om afsp..."
26-06-22
8.5
Zoete Wraak - 2Door: Robert
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Kort, Wraak,
"Ik was onderweg en probeerde mijn woede te onderdrukken. Hoe dichter ik bij Eelde kwam hoe relaxter ik werd. Het vliegtuig was al geland toe ik het parkeerterrein opdraaide. Ik zag haar bij de band staan zag dat ze mij ook had gezien. Ze zwa..."
03-06-22
8.3
Zoete Wraak - 1Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Blowjob, Flashen, Kort, Wraak,
"Het is nu bijna een half jaar geleden, toen mijn vrouw 50 jaar mooi figuur en sportief, vroeg of ik het goed vond dat zij alleen naar haar nicht in Engeland zou gaan. Normaal ging ik altijd mee, ze vertelde dat zij een paar dagen door Wales wilden re..."
01-06-22
8.3
Key West - 3Door: Mieke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Flashen, Key West,
"Omdat Mischa na haar pijp en neukbeurt in het restaurant en door het lange staan op haar hoge hakken wat vermoeid was, besloten we naar ons hotel te gaan. Vreemd genoeg was ik wel opgewonden maar mijn vermoeid bleek groter te zijn en besloten te gaan..."
16-03-22
9.2
Key West - 2Door: Mieke
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Key West, Pijpen,
"Terwijl Mischa en ik richting de bar liepen, waar onze mannen stonden, vroeg ik haar of ze wat met haar man had afgesproken hoe ver ze kon gaan. Ze schudde haar en vertelde dat het alleen laten voor nu de grens was en ik niet wilde vertellen wat er n..."
14-03-22
8.7
Key West - 1Door: Mieke
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Key West, Pijpen, Vrienden,
"Het was 2018 en begin van de zomer toen een bevriend echtpaar bij ons langs kwam. Nu komen ze wel vaker maar er hing nu een gespannen sfeer om hun heen. Ik had net koffie gezet en schonk deze in. Ze Mischa en Robert zaten naast elkaar op ..."
12-03-22
8.2
Waarom? - 5Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen,
"Na Marlies haar ervaring zie Waarom 4 duurde het niet lang voordat zij bij mij kwam en vroeg of we niet nog een keer een avond konden hebben Op mijn vraag waarom vertelde zij mij dat ze er ieder moment van de dag er aan dacht en zich niet op haar..."
25-02-22
7.8
Waarom? - 4Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In mijn laatste verhaal Waarom 3, heb ik verteld wat er was gebeurd. In 1e instantie vond mijn vriend het heel opwindend. Totdat hij een week later thuis kwam en verteld dat hij er toch niet gelukkig mee was. Volgens hem konden wij beter ons eigen pa..."
07-02-22
8.7
Waarom? - 3Door: Brenda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl we over snelweg richting onze bestemming reden, moest ik aan de reactie van de vrachtwagen chauffeur denken. Hij reageerde op het feit dat ik mijn borsten omhoog drukte. Ik keek naar mijn vriend en vroeg of dit normaal was. Hij vertelde dat e..."
04-01-22
9.1
Waarom? - 2Door: Brenda
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"In de weken na mijn hete affaire, heb ik geworsteld of ik mijn man zou vertellen wat er die woensdag was gebeurt. Ik voelde mij schuldig omdat ik niet eerlijk naar hem was. Aan de andere kant was ik bang dat hij boos zou worden en weg zou gaan. In de..."
01-01-22
7.6
Waarom? - 1Door: Brenda
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam Brenda, 35 jaar, gehuwd nog geen kinderen. Ik ben 1.75 cm , weeg 68 kg blond en heb cup D. Verder sport ik 3 x per week en zit strak in mijn vel. Wij wonen in een mooi vrijstaand huis, beiden een mooie auto. Heb..."
16-12-21
8.5
In De Familie Houden - 5Door: Joop
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Zussen,
"Terwijl mijn pik langzaam slapper werd en uit de kut van Jolanda gleed, kwam Renate , mijn vrouw, alleen gekleed in haar hoge hakken van het podium stappen en naar ons toe lopen. Van het tafeltje naast ons pakte zij een handdoekje en veegde de sperma..."
05-12-21
8.7
In De Familie Houden - 4Door: Joop
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nog voordat de week om was, belde Harm mij op en vroeg of wij komend weekend vrij waren Na een blik in de agenda vertelde ik dat beide dagen nog leeg stonden. Ok was de reactie ik kom straks even langs is dat goed Rond 19.00 uur ging de ..."
29-11-21
8.9
In De Familie Houden - 3Door: Joop
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Op de vraag of het voor herhaling vatbaar was, heeft niemand een duidelijk antwoord gegeven. zie in de familie houden 2 Ik wilde zelf alles eerst laten bezinken alvorens antwoord te geven. Er gingen een aantal weken voorbij, toen wij Rena..."
26-11-21
8.9
In De Familie Houden - 2Door: Joop
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Zussen,
"Na ons 1e gesprek, duurde het nog twee weken voordat de grote dag was aangebroken. Harm en Jolanda hadden ons voor een etentje uitgenodigd en we zouden dan kijken of iedereen nog durfde te doen wat was afgesproken. Renate mijn vrouw had ..."
04-11-21
9.1
In De Familie Houden - 1Door: Joop
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten, Milf, Zussen,
"Het was 2019 en de lockdown was al een paar weken ingevoerd.. Zoals vele andere mensen waren we er niet blij mee, maar alles voor de goede zaak. Ik ws thuis, wilde maar mocht niet aan het werk. Mijn vrouw heeft een kantoorbaan. Omdat ze all..."
02-11-21
8.1
Verrassing - 2Door: Harrie
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Milf, Vakantie,
"We hebben getwijfeld of we wel een 2e verhaal zouden opsturen, maar gezien de reacties bij deze het vervolg. De dag na mijn vrouw haar sexfantasie was rustig. We hebben die dag vooral gesproken over wat er is gebeurt en we kwamen tot de conc..."
12-10-21
8.9
Verrassing - 1Door: Harrie
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"Het was een warme zomerdag in 2018. Wij Melissa en Harrie een echtpaar midden 50 jaar , hadden 2 weken vakantie in Duitsland geboekt op een groot vakantiepark in een schitterend mooi huisje uitkijkend op een meer. Ik heb een klein buikje, te..."
10-10-21
8.5
WeddenschapDoor: Johan
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Weddenschap,
"Al een paar keer heb ik een verhaal voorbij zien komen, waarin een echtpaar een weddenschap afgesloten hadden en de verliezer een opdracht moest uitvoeren. Wij een echtpaar van begin 50 en sinds 4 a 5 jaar weer met ons twee n thuis. Kinderen het huis..."
11-08-21
8.3
AdviesDoor: Joke
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Milf,
"Het was 2020. in de zomermaanden mochten we voorzichtig vrienden ontvangen, Omdat onze kinderen niet meer thuis wonen en in deze tijd ook minder langskomen, had ik door de weeks alle tijd voor mijzelf. Mijn man werkte lange dagen en kwam rond 19.00 u..."
26-07-21
8.8
2020 Covid 19Door: Willem
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Corona, Lockdown, Quarantaine,
"De lockdown werd minder streng en we kregen een uitnodiging om samen met drie andere echtparen bij elkaar te komen om o.a. te BBQ en, het thema was genieten en genieten alsof het de laatste keer zou zijn. Wij alle vier de echtparen, zijn al ..."
27-06-21
8.5
VerleidtDoor: Nellie
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren,
"Dit verhaal is echt gebeurd en loop er al langere tijd meer rond. Ik moet het kwijt. Ik ben 48 jaar , getrouwd met een fijne attente man. Ik ben geen sexbom, maar een gewone middelbare vrouw. Het was 2017 en ging zoals ik wel vaker deed een ..."
20-05-21
8.6
AfluisterenDoor: Mathilde
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Grote Borsten,
"Hallo ik heet Mathilde, 63 jaar, sinds 2 jaar weduwe. Mijn man was net met pensioen en viel opeens tijdens een wandeling naar de stad, dood neer. Sinds een half jaar kan ik weer wat genieten van wat het leven biedt. Begin 2012 besloot ik de ..."
07-05-21
8.5
Eenzame Mensen - 3Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren,
"Ondanks mijn 1e geile reactie na mijn tease avontuur voor de webcam, waarbij ik een collega van mijn man, mijn tieten en kut gevuld met 3 dildo s liet zien, was ik later niet meer zo enthousiast om een stap verder te gaan. Zo veilig thuis en vermomd..."
06-04-21
8.7
Zomer 2019 - 4Door: Hilda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"Mijn man kwam met drinken terug uit de keuken en ging weer naast zitten. Ik, Hilda keek Andre aan en vroeg of hij meer dingen van zijn bucket list had gedaan. Hij keek mij aan en vertelde dat dit de 1e keer was en hem vertrouwen had gegeven om door t..."
15-03-21
8.8
Zomer 2019 - 3Door: Hilda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zomer,
"Een paar weken na onze belevenissen in het bos en op de weg zomer 2019 1 kreeg ik de schrik van mijn leven. Ik had iets op internet besteld en deze werd gisteren gebracht. Een jonge man van een grote bezorgdienst stond voor de deur met het te bez..."
09-03-21
9.0
Zomer 2019 - 2Door: Hilda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren, Zomer,
"We waren na onze dag in het bos door onze nieuwe buren Marloes en Koos beiden in de 60 voor een barbecue uitgenodigd, Wij Ben en Linda begin 40 hadden wandeling door het bos gemaakt en ik, Linda, had mijzelf en mijn man Ben verbaast. ..."
05-03-21
9.1
Zomer 2019 - 1Door: Hilda
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren, Zomer,
"De zomer van 2019 was er een om te onthouden, voor mijn man Ben en mijzelf bracht het heel wat inzicht in heel veel aspecten van ons leven. Ben is een man van rond de 40 jaar, sportief slank niet opvallend. Ik ben Hilda en net 40 jaar geworden, iets ..."
04-03-21
8.8
Ongewild Gewild - 3Door: Bertine
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Pijpen, Vader,
"Enige tijd geleden heb ik jullie verteld over een vrijpartij met mijn neef Johan. Ik was toen 39 jaar en sindsdien ben ik monogaam geweest. Twee weken geleden werd ik 45 jaar en kreeg van mijn neef een grote bos rozen, met een kaartje mooie rozen vo..."
15-02-21
8.6
Eenzame Mensen - 2Door: Joke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Uitdagen, Vingeren,
" s Morgens toen mijn man naar zijn werk ging vertelde hij dat er vanavond iets op het webcam programma stond. De dag duurde lang iedere keer moest ik aan zijn woorden denken en vroeg mij af wat hij gedachten had. Halverwege de midda..."
05-02-21
8.4
Eenzame Mensen - 1Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Uitdagen, Vingeren,
"Het afgelopen jaar hebben we weinig meegemaakt. Het Covid 19 gooit alles overhoop. We hebben gedacht om via de webcam onze seksuele behoefte te bevredigen, maar dit was ons te onpersoonlijk. Op een gegeven moment las ik in de krant dat er veel mensen..."
05-02-21
8.3
Ongewild Gewild - 2Door: Bertine
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Pijpen,
"Zo ik ben weer terug, man naar zijn werk , ik kan mijn verhaal verder met jullie delen. We zaten in de auto en ik was mijn neef aan het afzuigen. Hij streelde mijn billen en ik maakte mijn korte broek los. Mijn neef Johan schoof slipje omla..."
30-01-21
8.8
Ongewild Gewild - 1Door: Bertine
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Pijpen,
"Hallo allemaal ik ben Bertine en ik wil mijn verhaal kwijt dat een kleine 6 jaar geleden is gebeurt, ik was toen 39 jaar. Met een hele leuke man getrouwd, we hebben 2 jongens. 17 en 19 jaar Normaal postuur, kleine cup, donker h..."
28-01-21
8.4
Niet Verwacht - 3Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl Ger zijn gigantische eikel in haar kutje drukte, sloot Irma haar ogen en kreunend liet zij zich door Ger volstoppen. Iedere keer dat hij heen en weer bewoog , kreunde Irma steeds harder. Toen hij in een hoog tempo begon te neuken begon zij te..."
18-01-21
8.9
Niet Verwacht - 2Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Met Familie,
"Mijn vrouw Irma pijpte mij op de bank voor het raam van ons chalet toen onze jongste zoon onverwachts binnenstapte en ik hem in mijn geiligheid uitnodigde om mee te doen. Irma was niet op de hoogte dat haar zoon zijn harde pik in haar kut drukte. Ter..."
11-01-21
8.2
Niet Verwacht - 1Door: Don
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Zoon,
"Sinds een half jaar zijn we in bezit van een mooi chalet op een park in Brabant Onze kinderen komen daar ook geregeld. Het was donderdagavond, mijn vrouw Irma en ik zaten op de bank naar de tv te kijken. Op de tv was een licht erotische f..."
09-01-21
8.0
Verborgen Verlangens - 2Door: Ko
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verlangen,
"Ik was vergeten om ons in het 1e verhaal voor te stellen. Ik ben Ko 58 jaar, mijn vrouw is Marleen 57 jaar en onze vrienden zijn Marlies en Ren e, beide 59 jaar. We hebben elkaar tijdens een vakantie in Oostenrijk ontmoet en nu al 4 jaar bevriend. ..."
05-12-20
8.9
Verborgen Verlangens - 1Door: Ko
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil, Sauna, Swingers, Verlangen,
" Dit verhaal is gebaseerd op diepe geheimen van mijn vrouw. Ongeveer een 7 tal jaren geleden, het was in december en het was erg koud. We waren bij vrienden uitgenodigd om bij hun lekker in de sauna te komen. Eerst zijn we ui..."
02-12-20
8.3
Onverwachts In Zweden - 8Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het is al weer enige tijd geleden dat ik jullie over onze vakantie naar Zweden had verteld en dat ik daar een andere kant van mijn vrouw had gezien. Dit jaar waren we van plan om richting Noorwegen te gaan. Maar Covid 19 maakte dat onmogelij..."
24-11-20
8.9
Overdonderde Ervaring - 5Door: Maaike
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De buurvrouw keek iedereen aan en vroeg waar we mee bezig waren Hoe lang doen jullie het al met elkaar Ik spreek jullie nog wel en draaide zich om en liep het huis uit. We waren allemaal overdonderd, ze was niet boos geworden, ze schreeuwde niet te..."
13-11-20
8.8
Reacties - 2Door: Marjo
Reacties: 4
Lengte: Lang
" Vanavond de reactie op mijn verhaal Reacties gelezen en deze waren erg aardig. Mijn vond dat ik mijn ervaringen verder op papier zou zetten. Dus bij deze ervaring 2. Een tijdje hebben we met plezier op onze eerste ervaring met Rob ter..."
05-09-20
9.1
Winter 2020Door: Ron
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winter,
"In de afgelopen maanden hebben Wilma en ik geen seksuele uitspattingen gehad en genoten van elkaar en de lente. Op het park werd het langzamerhand drukker, de lente was in aantocht. Toen het mooie weer begon, liepen we vaak in het b..."
18-08-20
7.9
Overdonderde Ervaring - 4Door: Maaike
Reacties: 1
Lengte: Kort
"Ik stond nog half voorover gebogen en slikte nogmaals. Mijn man opende zijn ogen en zag mij naar de deur staren. Hij draaide zich om en zag onze zoon staan. Hij zei alleen, hoi jongen leuk dat je even langskomt. Mijn zoon knikte naar de buur..."
18-08-20
8.9
Overdonderde Ervaring - 3Door: Maaike
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Het heeft dagen geduurd voordat mijn herinneringen aan mijn 2e contact met mijn zoon minder werden. Ik voelde mij slecht en rot naar mijn man. Maar de gedachte dat mijn zoon mij sexy vond en zijn lading in mijn kutje en mond had geloosd, vond ik wel ..."
09-07-20
9.2
Uitnodiging - 3Door: Marjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl we aan het relaxen waren keek ik Marjan de kamer rond en zag dat de anderen zichtbaar vermoeid waren. Ik voelde het sperma langzaam uit mijn kut lopen en was verbaasd dat ik nog veel energie was en weer zin in sex kreeg. De ander..."
25-06-20
9.4
Uitnodiging - 2Door: Marjan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Vooraf we waren uitgenodigd om bij wildvreemde mensen een avond door te brengen , met als doel anderen te ontmoeten. Door de gezelligheid en wat drank werden de gesprekken intiemer, met als gevolg dat wij 4 echtparen in ons lingerie ..."
19-06-20
9.2
Stoute Gedachte.stoute Gevolgen - 3Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In deel 2 stond tijdens een heerlijke vrijpartij in de keuken met de monteur, stond mijn beste vriendin al vingerend naar ons te kijken. De monteur was daarna weer aan het werk gegaan en stonden wij als giechelende pubers over de neukpartij te praten..."
12-06-20
9.1
Uitnodiging - 1Door: Marjan
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Het verhaal wat ik ga vertellen is waar gebeurt, het was totaal onverwacht en heeft mijn man en mij lang achtervolgd. Deels omdat het iets was wat ik nooit maar dan ook nooit zou hebben bedacht. Daarnaast had ik het ook nooit verwacht dat ik zover zo..."
12-06-20
8.5
Overdonderde Ervaring - 2Door: Maaike
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Ruim een week later, ik was alleen thuis en de tuindeur werd plotseling open gedaan. Daar stond mijn zoon in een korte broek met een grote grijns naar mij te kijken. Omdat het lekker warm weer was, lag ik in een bikini op het gras. Ik stond op en gaf..."
09-06-20
8.9
Overdonderde Ervaring - 1Door: Maaike
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Wij echtpaar zijn respectievelijk 56 en 57 jaar. Wij gaan een paar keer per jaar naar een parenclub. De laatste keer hadden we in een club in het oosten van het land een goede ervaring. Daar was je echt anoniem en was iedereen gelijk en gee..."
06-06-20
8.8
Cruise - 3Door: Ron
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Waargebeurd,
"Er gingen 2 dagen voorbij en ik Annelies kreeg bij het ontbijt weer een briefje. Daarin stond dat de verhalen die de ronde deden als onzin was afgedaan en of vanavond wij daar een borrel op wilden drinken. Jullie weten waar, hopelijk tot vanavond. ..."
31-05-20
9.0
Cruise - 2Door: Ron
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Vakantie, Waargebeurd,
"Na onze escapade in de sauna van het cruise rond Antartica lees cruise 1 was het rustig en als we de mannen tegen kwamen, bleven ze heel professioneel naar ons reageren. Ik, Annelies liep al die dagen als in een roes over het cruise schip en dacht..."
29-05-20
8.2
Verrassing - 3Door: Janine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Onze 3e dag in het hotel, begon weer met een heerlijk ontbijt in de zon op het balkon van onze kamer. We hadden afgesproken om wat rond te rijden en daar waar we wat leuks zagen daar dan rond te kijken. Rond 12.00 uur reden we met de kap van..."
07-05-20
8.8
Winter 2020 - 2Door: Ron
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winter,
"In het vorige verhaal beschreef ik onze toch wel verrassende avondje. In de maand daarna gebeurde er eigenlijk niet veel. We hadden af en toe sex, veelal in Wilma haar huisje. Daarna brak het Corona virus uit en werden we geconfronteerd met de angst ..."
21-04-20
8.8
Verrassing - 2Door: Janine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De volgende morgen werden we wakker doordat we werden gewekt door geluiden van buiten. De zon scheen recht op ons balkon en in mijn eva kostuum schoof ik de gordijnen en de balkondeuren open. De warme zon scheen over mijn naakte lichaam. Ik leunde ov..."
09-04-20
8.5
Winter 2020 - 1Door: Ron
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Winter,
"Hallo mijn naam is Ron, 61 jaar gescheiden, met vervroegd pensioen en sinds een jaar verblijf ik op vakantiepark ergens in Brabant. Het is geen groot park, ongeveer 80 chaletjes. In de afgelopen winter was het erg rustig, af en toe waren er..."
05-04-20
9.2
Huisje Op De Veluwe - 8Door: Yona
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden,
"We hadden eind januari de hond Rutger van vrienden voor twee weken in huis. Die weken hebben we lekker op de Veluwe door gebracht. De hond een grote donkere labrador was al wat op leeftijd en vond het lekker om in alle rust over de hei en in de bo..."
28-03-20
8.1
Verrassing - 1Door: Janine
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
"Hallo ik ben Janine en midden 30 jaar,1.68 cm lang en 65 kg zwaar. Ik heb een mooie D cup en ben daar trots op. Daarnaast ben ik onderneemster in het westen van het land. We zijn dit jaar 12,5 jr getrouwd en onze relatie is van onstuimig n..."
25-03-20
8.5
Fantasie├źn - 2Door: Johan
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De afspraak was dan we rond 19.00 uur werden verwacht en dat we daar een diner kregen aangeboden. Wat nerveus zaten we naast elkaar in de auto. Janine in een zwarte avondjurk met een diepe uitsnijding op de rug en met een diep decollet aan de vo..."
20-03-20
8.7
Fantasie├źn - 1Door: Johan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na onze geile avontuur gaf Janine aan dat ze nog wel meer dromen fantasie n had. Daar hebben we de afgelopen weken over gesproken en het resultaat was dat we besloten er een paar daarvan uit te proberen. Begin maart hebben we de st..."
18-03-20
8.9
Stoute Gedachten, Stoute Gevolgen - 2Door: Maria
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Die nacht had ik uitstekend geslapen. Ik ging gelijk met mijn man het bed uit en hebben gezellig samen ontbeten. Ik liep in mijn ochtendjas en was wat nerveus. Hoe zou de monteur straks op mij reageren . Ik besloot wat degelijke kleding aan te tr..."
17-03-20
9.0
Stoute Gedachten, Stoute Gevolgen - 1Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Hallo ik ben Maria, getrouwd met Willem, 47 jaar en volslank. We hebben twee kinderen en leven in een vrijstaand huis in een hele rustige buurt. Ons leven is rustig en verloopt een beetje saai, geregeld sex zonder hele spannende gebeurtenis..."
12-03-20
8.9
Cruise - 1Door: Ron
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie, Waargebeurd,
"Het is een waargebeurd verhaal en speelde zich af in 2019. Mijn vrouw Angela 54 jaar en ik Ron 56 jaar , we zijn gewone mensen en hebben weinig eisen. Ik ben 1.85 cm en 80 kilo en met een klein buikje, Angela is 1.75 en 75 kilo..."
08-02-20
8.3
Vriend HelpenDoor: Johan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een zomerse dag in augustus 2019. Wij, Joop 63 jaar en Janine 61 jaar, zaten onder de parasol wat te drinken. We genoten van de rust en warmte, toen mijn mobiel de rust verstoorde. Het was een vriend van ons. Hij was bezig zijn nieuw..."
03-02-20
8.7
ExhibitionismeDoor: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De laatste keer dat ik in Purmerend was had ik twee doorzichtige kanten blouses gekocht, een hele mooie rode en een zwarte. Ik wilde deze keer iets anders doen en had geen idee wat. Die avond kwam mijn man thuis en ik showde de beide blouses. Wau..."
23-12-19
8.6
Neef - 2Door: Eimmor
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef,
"Het was al enige tijd geleden dat wij mijn man en ik naar Canada zijn geweest. Ik belde in januari van dit jaar naar mijn neef en vroeg of hij eind van de zomer tijd om met ons op stap te gaan. We waren van plan om ongeveer 3 weken in Canada..."
28-11-19
8.3
Opdrachten - 5Door: Yona
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Het is een tijdje rustig geweest, omdat we in korte tijd flink wat te hebben gedaan op sex gebied. Drie weken geleden vroeg mijn vrouw Mieke of ik weer een opdracht voor haar had. Eerlijk gezegd had ik al een tijd niet meer aan opdrachten ge..."
26-11-19
9.0
DurvenDoor: Johan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In veel verhalen lees ik dat bij de wat langer getrouwde echtparen het sexleven in een sleur komt. Dat gaat ook voor ons op. Wij zijn 35 jaar getrouwd, eind 50 nog wel redelijk goed uitziend, niet super sportief en je kunt zien dat de jaren ..."
09-09-19
8.1
Weduwe - 2Door: Marja
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Pijpen, Weduwe,
"Het was een onrustige nacht voor mij en lag veel te denken over wat er gebeurt was. Zou Rutger zijn mond houden en hoe zou hij reageren wanneer we elkaar weer zouden zien. Pas in de namiddag zag ik Rutger over het tuinpad aankomen lopen, met..."
20-08-19
8.8
Weduwe - 1Door: Marja
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Weduwe,
"Hallo ik ben een vrouw van 63 jaar al meer dan 2 jaar weduwe en wonend in een klein dorpje in het oosten van het land. Ik ben 1.78 cm en weeg 82 kg en ga 3x in de week naar een sportschool in het nabij gelegen stadje. Ik zie er volgens mijn dochters ..."
06-08-19
8.9
Ontmoeting Op De Snelweg - 6Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ongeveer een maand na mijn avontuur in Keulen, was ik onderweg naar een vriendin van mij. Zij had mij gebeld en verteld dat haar man haar voor een man had verlaten. Ik parkeerde de mijn auto op de oprit en En omhelsde mijn vriendin, die mij tegemoet ..."
08-04-19
9.0
Ontmoeting Op De Snelweg - 5Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De paar dagen in Trier vlogen voorbij en we besloten via Keulen te rijden en daar nog 1 nacht te blijven. We waren te laat voor een diner en besloten een tweetal pizza s te bestellen. Ik ging snel onder de douche terwijl mijn man ev..."
06-02-19
8.9
Ontmoeting Op De Snelweg - 4Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende dag vertrokken we na het ontbijt en reden verder naar de stad Trier. Ook nu zaten we weer in een klein plaatsje, ongeveer op 10 minuten rijden van Porte Nigra. Een modern hotel met een prachtig uitzicht over een dal. Na ..."
01-02-19
9.2
Ontmoeting Op De Snelweg - 3Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zijn de volgende dag na een lekker ontbijt vertrokken op zoek naar een leuk hotel in de omgeving van Trier. Omdat we alle tijd hadden, namen wij de toeristische route. Rond 17.00 uur vonden wij in een middelgrote stad, aan een ..."
25-01-19
8.9
Ontmoeting Op De Snelweg - 2Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Toen ik het 1e voorval op papier zag staan, was ik verbaast wat ik had gedaan. Wel ik gemerkt dat na het gebeuren op weg naar Friesland ik mezelf anders was gaan bekijken. Meer zelfvertrouwen. Ik droeg deze zomer meer dunne zomerju..."
17-01-19
8.9
Ontmoeting Op De Snelweg - 1Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben een 57 jarige vrouw, mooi rond figuur, 1.74 cm, 80 kg en cup C. Mijn kinderen, 2 dochters zeggen dat ik een MILF ben. Met andere woorden ik zie er goed uit. Ik moest er om lachen en vroeg mijn man wat hij daarvan dacht. Hij..."
09-01-19
8.8
Jonge Jongens - 6Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Zoals beloofd hier het vervolg op mijn opwindende avontuur met mijn jonge gasten uit Spanje zie ook jonge jongens 5 Behalve mijn man, was iedereen ontkleedt. De jongens stonden wat onwennig rond te kijken en nadat ik in de keuken voor ied..."
16-11-18
8.2
Jonge Jongens - 5Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was al een hele tijd gelden dat ik met vrienden van mijn jonge jongens 1 tot 4 wat plezier heb gehad. We hebben het wat rustiger gedaan. Ongeveer een half jaar geleden kwam mijn man van een vergadering thuis, hij vertelde dat het festival comi..."
14-11-18
8.5
Huisje Op De Veluwe - 7Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na ons avontuur met mijn zakenpartner en zijn vrouw Lisa, hebben we het bewust wat rustiger aan gedaan. Eerlijk gezegd beviel ons dat wel want we werden steeds driester en liepen het gevaar dat we een bepaalde naam zouden krijgen. E..."
07-11-18
8.9
Huisje Op De Veluwe - 6Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We zaten en lagen op de banken en lieten wat er net was gebeurt, de revu passeren. Lisa was vooral aan het woord en was razend enthousiast. Ze vond het fascinerend dat ze geen moment zich ongemakkelijk had gevoeld en van zowel het likken door Willy a..."
10-09-18
8.7
Huisje Op De Veluwe - 5Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na het avontuur van mijn vrouw met de twee cv monteurs, hadden wij in ons vakantiehuisje een rustig en lui weekend. Mijn vrouw vertelde dat ze het een hele bijzondere ervaring vond. Vooral omdat ze alleen met twee mannen was en ik van een af..."
05-09-18
8.8
Huisje Op De Veluwe - 4Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Eindelijk is het wat minder warm geworden. Hetgeen wel inhoudt dat je nu wat minder snel in korte broek en alleen in een T shirt rondloopt. Ons laatste avontuur had wel het een en ander bij mijn vrouw losgemaakt. Ze was verbaast dat ze nog s..."
31-08-18
8.8
Huisje Op De Veluwe - 3Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De afgelopen weken was het vanwege de warmte voor ons een rustige periode. Veel thuis of op het park in Otterloo in de schaduw onder de bomen zitten. Ongeveer 2 weken geleden was het in de middag wat koeler en zijn we op de fiets richting Harderwijk ..."
19-08-18
8.7
Huisje Op De Veluwe - 2Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In de weken na het gebeuren, hebben wij onze buurman niet meer gezien. Tot we in september, het was zowaar een mooie droge dag, wij na een boswandeling lekker op de bank in ons chalet op de bank zaten. Opeens stond mijn vrouw op, liep naar d..."
19-04-18
8.3
Huisje Op De Veluwe - 1Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"In 2017 hebben we met vrienden een huisje gekocht in de buurt van Oterlo. We zijn tegen de 60 jaar en we waren toe aan een rustplek waar we in het weekend naar toe konden gaan. Het was afgelopen juni 2017 toen wij er vrijdagavond arriveerden. Het hui..."
15-04-18
8.7
LindaDoor: David
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Afgelopen zomer reden wij David en Linda beiden begin 60 jaar, vanuit Alkmaar naar ons huis in Drenthe. Wij waren de gehele dag en avond bij familie geweest. Het was een mooie zomerse dag geweest en het was om 23.00 uur nog steeds warm. O..."
12-12-17
7.5
Gewaagde Dromen - 6Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een mooie dag en we besloten om de binnenstad te verkennen. Na wat kleine dingetjes voor de kinderen te hebben gekocht , kwamen we op de wallen terecht. In een kleine sexshop kochten we wat speeltjes en ik zocht een voor mijzelf wat kleding u..."
06-12-17
6.3
Gewaagde Dromen - 5Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is een vervolg van onze ervaringen een paar jaar geleden. Sindsdien hebben we op seksgebied weinig tot niets buiten onze slaapkamer gedaan. Wel merkte ik dat mijn man meer met andere zaken bezig was dan met mij. De aandacht van hem en v..."
29-11-17
8.3
MachtDoor: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buurman, Buurvrouw, Jurk, Macht, Moeder, Pijpen, Zoon,
"In de loop van de tijd, ik ben 51 jaar en gescheiden. Heb een zoon van 23 jaar en recent met hem sex gehad. Ik merkte dat ik plezier kreeg in het spelen met mannen. En mijn spel heet macht. Ik hoef alleen maar een stuk van mijn borsten laten zien en ..."
20-09-17
6.0
Sex Troost - 3Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Drie dagen na ons 2e neukpartij kwam mijn zoon thuis en werd mij verteld dat ik morgenochtend in een rokje en een blouse beneden moest komen en dan zou er een verrassing komen. De volgende morgen zat ik gedouched en opgemaakt op de bank te w..."
05-09-17
8.6
Sex Troost - 2Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na het sex avontuur met mijn zoon hebben wij elkaar een paar dagen gemeden. Vanmiddag belde mijn zoon mij op vroeg of we vanavond erover konden praten. Want dit was niets, zo langs elkaar heen leven. Ik had zijn lievelingseten gekookt. Tijde..."
01-08-17
7.6
Lef Hebben - 6Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was warm weer en we hadden een hotelkamer op de hoge Veluwe gehuurd. De 2e dag besloten we een stuk over de heide te lopen, maar door de felle zon werden gedwongen om het bos in te gaan. In de schaduw was het aangenaam, na een uur of tw..."
24-07-17
6.5
Sex Troost - 1Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het is weer een tijdje geleden, single worden was pijnlijk en blijft dat ook. Afgelopen week zat ik thuis op de bank en was emotioneel, de tranen liepen over mijn wangen. Het journaal maakte mij alleen maar depressiever. Mijn jongste zoon van 23 jaar..."
02-07-17
8.0
Lef Hebben - 5Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We waren al weer een week terug in het koude Nederland en zaten op de bank. Jeroen en ik bekeken de foto s van het weekje. ik vroeg hem hoe hij het ervaren, hij keek mij aan en begon te grijnzen en vertelde dat hij het de mooiste ervaring van zijn le..."
28-06-17
7.1
Lef Hebben - 4Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na het douchen trok ik een korte broek met een witte blouse aan en liep even later op mijn slippers van uit het hotel het strand op. Ik was wat van slag en vroeg me af wat Jeroen er van zou vinden dat ik met 4 mannen sex had gehad. Mijn angst was dat..."
08-05-17
8.0
Lef Hebben - 3Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Terwijl ik op de ligstoel lag na te genieten,waren de mannen bezig om de tafel leeg te maken en koffie met allerlei bonbons en likeuren neer te zetten. Hun halfstijve pikken waren schommelden heen en weer. Ik was als een leeuwin mijn volgend..."
19-04-17
8.2
Uit Met De HondDoor: Herman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De hond stond bij voordeur en keek mij constant aan. Mijn vrouw had al een paar gevraagd om met het arme dier te gaan lopen. Ik keek weer naar buiten, het regende nog steeds . Ik zuchtte en trok mijn jas aan. Ik besloot een andere route te lopen, wan..."
17-04-17
8.0
Lef Hebben - 2Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker van de zon in mijn gezicht, het voelde zo heerlijk. Terwijl ik op mijn zij draaide gleed het laken van mij af en voelde de warme zonnestralen op mijn naakte lijf. Na te hebben gedoucht liep alleen gekleed in een dun zomer jurkje naar d..."
14-04-17
8.3
Lef Hebben - 1Door: Stella
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Afgelopen jaar hadden mijn man Jeroen en ik een gesprek over onze relatie. Deze is heel goed maar we missen allebei iets. Het duurde enige tijd voordat we achter het kwamen. Ons leven was gezapig geworden en we gingen bedenken hoe wij het weer wat dy..."
12-04-17
7.6
Uitdaging - 2Door: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Een paar dagen na ons verwarmingsmonteur avontuur zie uitdaging vroeg Marjolijn mij hoe ik het had gevonden. Ik keek haar aan vroeg waarom ze dat wilde weten Ze lachte en gaf als antwoord dat ze verbaast was dat ze het met de monteur had gedaan e..."
28-03-17
7.4
Uitdaging - 1Door: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Sinds 3 jaar heb ik John 62 jaar een nieuwe vriendin. Ze heet Marjolijn en is 58 jaar. Ze is stevig zonder dik te zijn, mooie gespierde benen en cup D. Marjolijn heeft al vanaf het begin van onze relatie de eigenschap om als ze een mooie ..."
22-03-17
8.6
Onverwacht In Zweden - 7Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"We zijn al weer drie weken terug van onze verrassende Zweedse vakantie. Ik heb van onze vakantie 2 DVD s gemaakt , 1 met gewone vakantie foto s en filmpjes en 1 met de bijzondere foto s en video s waar mijn vrouw zich van een andere kant laat zien. ..."
22-10-15
8.3
Onverwacht In Zweden - 6Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Voor we naar ons laatste vakantie adres reden, gingen we in een stadje nog wat boodschappen doen. Mijn vrouw me de boodschappen in de auto te doen. Omdat ze nog iets wilde kopen spraken we af dat we elkaar over een half uur op het plein weer zouden z..."
18-10-15
8.7
Onverwacht In Zweden - 5Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Na het avontuur met de hond kwamen we bij het huisje aan waar we drie dagen zouden blijven. Mijn vrouw was wel stiller dan de andere keren. Toen we op de bank zaten keek ze me aan en zei, dit doe ik nooit meer. Nooit geen hond meer, het was ..."
17-10-15
8.5
Onverwacht In Zweden - 4Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Zweden,
"In deel 3 komen we bij het huisje van de man aan, later bleek hij Bern te heten. We werden daar enthousiast door een grote wolfshond begroet. Bern liep naar binnen om drinken voor ons te halen. De wolfshond bleef op een afstand naar ons kijken. We ha..."
10-10-15
7.5
Ontspannen AvondDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Kort
"De stemming was al geiler en ontspannerder geworden en al gauw werden er weer twee kaartjes getrokken. Nu was heel stom toevallig een echtpaar Joop en Mathilde aan de beurt. Zijn wens was om een vrouw anaal te neuken. Haar wens w..."
09-10-15
6.6
Onverwacht In Zweden - 3Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het leek wel of mijn vrouw zich na ieder sexavontuur moest opladen. Ook nu duurde het weer een paar dagen terwijl ik maar liep te bedenken wat ze weer zou bedenken. Ik ben absoluut niet volgzaam maar in deze vakantie was haar wil, wat ook ge..."
09-10-15
8.3
Ontspannen AvondDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het begon als een avond met vrienden. We hebben allemaal een druk leven en het sociale leven lijdt daaronder. Daarom hadden we , 4 wat oudere echtparen tussen de 45 en 55 een afspraak gemaakt om 1x in de 3 maanden een weekend bij elkaar te komen. H..."
04-10-15
7.8
Onverwacht In Zweden - 2Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"De ervaring in onverwacht in Zweden 1, was voor mijn vrouw en ook wel voor mijzelf iets waar we een aantal dagen over hebben gesproken. Vooral mijn vrouw was dubbel in haar gevoelens , ze voelde schaamte en was het voor haar ook heel opwinde..."
03-10-15
8.2
Onverwacht In Zweden - 1Door: Don
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zweden,
"Het was een mooie dag in augustus. We waren met vakantie in Zweden en onderweg naar ons volgende vakantiehuisje. We waren in een zeer ontspannen stemming en besloten naar een van de vele bezienswaardigheden te gaan. Aangekomen op de parkeerplaats ble..."
30-09-15
8.1
Kijken Is LeukDoor: Oh Boy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was een mooie dag in juli 2014. we hadden die dag niet veel gedaan en we besloten om tegen de avond richting Bergen aan Zee te gaan.Van mijn vrouw Mieke moest de videocamera mee, waarom dat moest begreep ik niet maar pakte deze uit de kast en ..."
05-05-15
7.1
LustDoor: Iemmor
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lust,
"Het is al weer een hele tijd geleden dat we, mijn man en ik iets spannends hebben gedaan. Het sexleven heeft een tijdje stil gelegen. En in deze tijd van crisis ben je meer druk bezig je baan veilig te stellen. Hoe het begon weet ik niet maa..."
23-01-15
6.4
Neef Op Bezoek - 2Door: Rino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dubbel Vaginaal,
"Ik lag nog na te hijgen in de tuinstoel toen ik me realiseerde dat mijn neef Henk me flink had geneukt. De warme zon op mijn tieten en kutlippen voelde heerlijk aan. Ik stond op en haalde wat te drinken. Vanuit de keuken zag ik mijn man nog..."
23-02-14
7.8
Neef Op Bezoek - 1Door: Rino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn vrouw en ik hebben het een tijdje rustig aangedaan, want ons laatste sex avontuur had een paar vervelende gevolgen. Ik zal er verder niet op ingaan, maar nu waren we weer toe aan iets spannends. We zaten lekker relaxed in de tuin, toen ..."
15-02-14
7.5
Huwelijk Opfrissen - 3Door: Rino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was alweer een tijdje geleden en ik merkte aan mijn vrouw dat ze wat rusteloos werd. Het was zaterdagmorgen en waren bezig alle boodschappen op te ruimen, toen ze voorstelde om deze avond weg te gaan. Nu vond ik dat geen problee..."
13-12-13
6.4
Huwelijk OpfrissenDoor: Rino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De zondag na ons avontuur in het bruine cafeetje zie huwelijk opfrissen 2 kwamen de zus van mijn vrouw bij ons. Mijn zwager liep met een grote grijns op zijn gezicht naar mijn vrouw en gaf haar een stevige zoen op haar wang. Nu is mijn vrouw tota..."
15-11-13
7.3
Huwelijk Opfrissen - 2Door: Rino
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enige tijd geleden heb ik geschreven hoe we ons huwelijk een stimulans hebben gegeven. Met name mijn vrouw was degene die het initiatief nam. We troffen het enorm met het echtpaar dat we stom toevallig tegen kwamen. Het effect van deze ontmoeting op ..."
02-11-13
7.7
Huwelijk Opfrissen - 1Door: Rino
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Zoals gewoonlijk zaten we na het eten weer op de bank en zeiden niet veel tegen elkaar. Al zijn we ruim 30 jaar getrouwd, ik vind mijn vrouw nog steeds heel mooi. Regelmatig verteld mijn vrouw dat ze van mij houdt. alleen op het seksuele vla..."
20-10-13
8.2
Dogging - 2Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Mijn vrouw Mieke heeft na de 1e keer dogging een tijdlang rond gelopen met een nadenkend gezicht Afgelopen donderdag kwam ik van mijn werk en zat ze in de tuin een tijdschrift te lezen. Ik ging naast haar zitten en sloot mijn ogen en genoot van de zo..."
04-09-13
7.9
Dogging - 1Door: Mieke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dogging,
"Het was op een middag, we zaten op een terras en dronken een kop koffie met iets lekkers erbij. Mijn man keek me aan en zei , schat je hebt aandacht. ik keek rond en zag een 3tal mannen naar me kijken. Behalve dat ik een leuk zwart jurkje . met witte..."
28-08-13
7.6
Opdrachten - 4Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Het was ruim een week later toen Willem, onze buurman me aansprak. Hij vertelde dat hij had nagedacht over afgelopen keer opdracht 3 . Hij had 200 en wilde dat mijn vrouw bij hem langs kwam en wel de volgende dag rond 11.00 uur in de ochte..."
14-03-13
8.0
Met De Boot Weg - 4Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot, Vakantie,
"Het beloofde een mooie zomerse dag te worden en we besloten met de boot weg te gaan. ik had mijn man gevraagd of hij het erg vond dat mijn moeder mee ging Hij keek me aan en belde mijn moeder op, zij heeft een stacaravan en zit ongeveer 10 min rijde..."
19-02-13
7.8
Opdrachten - 3Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Na ons avontuur met Gerard en Marlies vertrokken we weer richting huis. Het een en ander had wel wat losgemaakt bij mijn vrouw Mieke. Ze vertelde dat ze het heerlijk gevonden om van mij opdrachten te krijgen en hier verder mee wilde gaan. Ik moest be..."
28-01-13
8.2
Inside InformatieDoor: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het was een doordeweekse dag en het weer was niet wat je van de zomer kon verwachtten. Het regende af en toe en voor de rest was het een grijze start van de dag. Mijn man was te werk en ik was wat aan het opruimen en besloot rond 11.00 uur koffie te ..."
20-12-12
7.4
Verleiding OnderzoekDoor: Coco
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie,
"Zoals jullie nu weten ben ik een vrouw van in de 50 en heb al het een en ander meegemaakt. In dit verhaal eigenlijk een waargebeurd verslag van onze laatste vakantie. Dit jaar gingen we weer naar een Engelstalig land en wel met z n vieren. Ik, mijn..."
14-12-12
7.1
ErvaringDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Het was een mooie dag toen we in het vliegtuig stapten en richting de zon vertrokken. ik, vrouw 55 jaar en man Ko 56 jaar waren aan een vakantie toe waarin ontspanning centraal stond. op het vliegveld aangekomen werden we met bussen naar de diverse h..."
27-11-12
7.2
Met De Boot Weg - 3Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot, Vakantie,
"Het was al een week of drie geleden dat onze buurman Jaap was ingewijd in ons geheime groepje. Op een zaterdag morgen waren we aan het boodschappen doen toen we Jaap tegen kwamen. We raakten aan de praat en mijn man vertelde dat we een weeke..."
15-11-12
7.7
Met De Boot Weg - 2Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot, Vakantie,
"Nadat ik me had afgedroogd en mijn rok en blouse had aangetrokken voeren we naar huis. Fred zat me tijdens het varen aan te kijken en was nog steeds verbaast van hetgeen hij had meegemaakt. Thuis aangekomen maakten de mannen de boot vast en ..."
30-10-12
7.8
Met De Boot Weg - 1Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Boot, Vakantie,
"Sinds een paar maanden hebben we een boot met een mooie rondzit zoals ze dat noemen. We zijn al een paar keer weg geweest en het ontspant ons enorm. Mijn man geniet alleen al door er naar te kijken. We hebben tijdens onze tochtjes een aantal hele leu..."
14-10-12
7.7
VoorgevoelDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was op een doordeweekse dag en ik was onderweg naar mijn schoonmoeder. Zij is eind zeventig en af en toe heeft ze klusjes in huis die ze zelf niet meer kan of durft te doen. Ze had nu niets gevraagd, maar omdat ik toch in de buurt moest zijn dach..."
21-02-12
7.3
Opdrachten - 2Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Opdracht,
"De volgende dag begon stralend, de zon scheen al fel en er werd een warme dag voorspelt. Na het douchen liepen we naar beneden om in het restaurant het ontbijt te gebruiken. We waren een van de eersten. Na een half uur kwamen Gerard en Marli..."
08-01-12
8.1
Opdrachten - 1Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Het was op een doordeweekse dag in mei, zittend in de tuin dronken we onze koffie. Mijn vrouw vroeg of ik in het weekend ergens naar toe wilde Eerlijk gezegd had ik niet zoveel zin en wilde liever thuis blijven. Omdat ze bleef doorgaan zei ik dat zi..."
06-12-11
8.2
Open GesprekDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het begon heel onschuldig dit voorjaar nadat we hadden genoten van een BBQ bij ons thuis. Het was mooi weer en het was rond een uur of negen s avonds. We zaten met acht mensen op de veranda in onze luie stoelen toen een vriendin begon over het feit ..."
22-10-11
7.9
WerkvariatieDoor: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
"Het was een lange vergadering op het werk en mijn chef sloot de vergadering met de woorden, we moeten de bewoners en de medewerkers variatie aanbieden. Wees creatief en verras iedereen. Die middag zittend achter de computer keek ik toevallig naar de ..."
15-10-11
7.9
SeethroughDoor: Coco
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort,
"Het was ongeveer een maand geleden toen mijn man thuis kwam en vertelde dat een aantal collega s kwamen eten. Mijn man had de bbq al klaar staan. Ik liep in mijn nieuwe jurk naar beneden toen de voordeur bel ging. Ik had mijn hoge hakken aan, want ko..."
09-10-11
6.1
VerleidingDoor: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Het begon als een geintje. We, mijn man en ik, zaten in de tuin en genoten van de zon. Terwijl ik de zwarme zonnestralen over mijn bijna naakte lichaam voelde gaan, keek ik naar mijn man die ook met dichte ogen van de zon genoot. Ik stond zachtejs op..."
24-05-11
7.9
Iets AndersDoor: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" Na mijn laatste verhaal heb ik een tijd niets meer van me laten horen, maar dat kwam omdat ik iets anders wilde dan wat er nu was gebeurt. Ik had tijdens mijn werk contact met een oudere vrouw gekregen en nadat we een goede werkrealti..."
30-11-10
7.4
Jonge Jongens - 4Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ongeveer een maand nadat ik deel 3 had geschreven werd ik door een vriend van mijn zoons benaderd. Hij kwam langs toen ik alleen was en vertelde me dat hij met een probleem zat. Nu is Hans een beetje een studie en computernerd, maar wel een hele aard..."
18-02-10
7.8
Nooit Gedacht - 2Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik heb jullie verteld van mijn ervaring met een verlegen vriend, wel deze relatie is de afgelopen maanden alleen maar beter geworden. Afgelopen zomer zijn we vaker met z n drieen weg geweest. We gaan dan vaak door de weeks weg, want dan is het wat ru..."
16-02-10
8.3
Nooit Gedacht - 1Door: Mieke
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Ik zal me eerst even voorstellen, Ik ben 53 jaar en ben zoals men zegt nog steeds een mooie vrouw. Cup C, volslank en een leuke open lach. Ik noem mezelf Mieke en mijn man maar Frank. Het zijn niet onze echte namen, want aan de hand van wat er gebeur..."
15-02-10
8.2
Gewaagde Dromen - 4Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Zoals je in de voorafgaande verhalen kon lezen, hadden we die dag al veel uitgeprobeerd. maar we waren nog niet helemaal tevreden of beter gezegd bevredigd. Het zal wel door het warme weer zijn geweest, maar we besloten om met zijn vijfen de stad in ..."
14-02-10
6.4
Gewaagde Dromen - 3Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Omdat het drukker op het strand begon te worden, hebben we ons aangekleed en zijn we in de auto naar Groet, bij de Hondsbossezeewering gereden. Daar is een strandpavljoen, waar je even wat kan eten en over het strand en de zee kunt kijken. Ik had mee..."
28-11-09
5.0
Gewaagde Dromen - 2Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"De volgende morgen stond ik in de keuken koffie te zetten toen Dave beneden kwam. Hij was duidelijk wat verlegen met de situatie. Had hij mij gisteren nog uitgebreidt geneukt, maar wat nu. Ik schonk koffie voor hem in en vroeg hoe hij had ge..."
27-11-09
7.0
Gewoon Doen - 3Door: Yonna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Zoals beloofd hier de gevolgen van gewoon doen 2. Na de vakantie heeft mijn de foto s van de digitale fotocamera op de computer gezet en enkele foto s zelf afgedrukt. Hij had zonder dat ik het wist foto s van Dave, John en mij gemaakt terwijl we sex ..."
26-11-09
6.1
Gewoon Doen - 2Door: Yonna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Het was al weer bijna drie geleden dat we in Canada waren geweest en met mijn neef naar een nachtclub waren geweest en daarna nog een leuke tijd hadden gehad. Nu gingen we weer en toen we het vliegveld uitliepen zagen we hem al weer staan. Dave grijn..."
22-11-09
8.0
Gewaagde Dromen - 1Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na een sexervaring met vrienden en het lezen van verhalen op deze site over sex met een familielid, begon ik steeds vaker te fantaseren over mijn neef. Nu las ik een verhaal waarin een vrouw sex had met haar neef en al lezend werd ik steeds geiler en..."
06-07-09
7.8
VerzorgingshuisDoor: Ria
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk,
"Ik werk al enkele jaren in een klein verzorgingshuis en daarbij kom ik met heel wat verschillende mensen in aanraking. Maar afgelopen week gebeurde er iest wat ik nooit had verwacht. In mijn 53 jaar op deze aardbodem had ik nooit verwacht dat een ech..."
05-05-09
8.1
Alleen Wat Uitdagen - 2Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Uitdagen,
"Ik had mijn man verteld wat er gebeurd was en hoe onze vriend een nieuwe auto met heel veel korting had gekregen. Mijn man keek me met verbazing aan en maakte de grap, nu heeft die man een ervaring gehad waarop hij weer jaren kan leven. Dat zinnetje ..."
20-03-09
7.7
Alleen Wat Uitdagen - 1Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Uitdagen,
"Het was in 2008 dat ik zittend op de bank bedacht dat neuken best heel lekker is en zeker wanneer je met meerdere mensen bezig bent. Maar het leek me ook heel opwindend als je alleen maar uitdagend bezig zou zijn, zonder gelijk te neuken. Ik heb er l..."
19-03-09
7.5
Gevolgen - 3Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Na mijn uitstapje met de vriendengroep, want zo kun je ze nu wel noemen, ben ik naar huis gevlogen en heb na een tijdje alles aan mijn man verteld. Hij was boos en is een week weg geweest en daarna hebben we gesproken wat er was gebeurt en hoe alles ..."
26-06-08
7.6
Familiebanden - 4Door: Coco
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"in maanden na onze onverwachts geile vakantie waarin mijn neef me aardig wat keren heeft geneukt, hebben mijn man en ik nagedacht hoe het nu verder zou gaan In de nazomer werden we gebeld en werden uitgenodigd om bij een bruiloft aanwezig te zijn.We..."
06-04-08
8.1
Gevolgen - 2Door: Brunette
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Mijn oom had besloten om na ons samnezijn overspel of niet toch mee te gaan naar het noorden. De hele vriendengroep zou daar naar een bikershow gaan en de de volgende dag kwamen ze mij samne met mijn oom halen. De reis er naar toe verliep zonder b..."
06-04-08
7.8
Sexfantasie - 2Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het heeft even geduurd voordat we Wim en Joke weer spraken. Zij waren wat nerveus, want ze wisten niet goed hoe onze vriendschap zou zijn nadat we een avond aan partnerruil hadden gedaan. Die avond hebben we heel goed met elkaar gesproken en we voeld..."
29-02-08
6.5
Sexfantasie - 1Door: Vriendschap
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zoals veel echtparen van rond de 50 jaar, hebben Piet en ik dat ook. Je vraagt je weleens af hoe het zou zijn om met een andere man of vrouw sex te hebben. Nu hebben wij vrienden al 30 jaar waar we bijna een half jaar geleden bleven slapen en s m..."
19-11-07
7.3
Jonge Jongens - 2Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Dubbel Vaginaal,
"Richard kwam die week nog een keer terug en vroeg hoe hij het met de andere jongens moest regelen We spraken af dat hij ze niets zou zeggen en dat we ze voor een biertje uitnodigden. en dat wij alles verder zouden regelen. Mijn man vroeg zi..."
02-11-07
7.4
Jonge Jongens - 3Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Het lijkt wel of het niet goed mag gaan, zo zie je maar als vrouw zit ik te weinig achter de computer. Dus ik zette de flesjes voor hun neer en boog dan voorover zodat ze een goed beeld op mijn borsten hadden. Na dit een paar keer te hebben ..."
01-11-07
7.5
Jonge Jongens - 1Door: Dora
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Het was mijn oudste dochter al een paar keer opgevallen dat 1 van haar vrienden altijd naast me ging zitten en heel belangstellend naar mij was. Ze vertelde dat ze hem had gevraagd hoe hij mij vond. Ze vertelde het waar mijn man bij was en zowel hij ..."
01-11-07
7.3
Schoonmoeder - 3Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Er was amper een week voorbij toen mijn schoonmoeder belde. Of ik een klusje voor haar in de keuken wilde doen. Ik raakte wat geirriteerd, want zij bepaalde maar wanneer ik moest komen, maar ook wat we gingen doen. Dit keer zou ik bepalen wat we zoud..."
27-08-06
7.1
Schoonmoeder - 2Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Het is al weer een hele tijd geleden dat ik bij mijn schoonmoeder ben langsgeweest. Nadat we heerlijke sex hadden gehad, belde ze me een week of wat later op om iets voor haar in de tuin te doen. Toen ik daar was, bleek er niets van te kloppen maar s..."
24-07-06
7.4
Familie VakantieDoor: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neef, Nicht, Vakantie,
"Het was afgelopen zomer dat wij, mijn man en ik een trio hadden met mijn neef. Nu zijn we weer geweest in het voorjaar en daar gebeurde iets wat ik nooit had verwacht. We werden opgehaald door mijn oom en reden naar zijn huis. Daar aangekome..."
15-05-06
6.9
Donker Afrika - 3Door: Yona
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrika, Vakantie,
"Ik lag nog op bed toen mijn 2 tijdelijke minnaars weg gingen. Mijn man keek me aan en vroeg hoe ik me voelde. Mijn lijf was voldaan, maar mijn kutje gloeide enorm. Mijn geest was nog bezig met de ongelooflijke neukbeurt welke ik had gehad. We keken n..."
04-04-06
7.8
Neef - 1Door: Eimmor
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neef,
"Het is al jaren fantasie van mij. Iedere keer als ik hem mijn neef zie, dan denk ik op een gegeven moment aan sex met hem en dan wordt mijn broekje vochtig. Dat er aldoor niets is gebeurt komt omdat we alle twee getrouwd zijn en kinderen hebben. da..."
20-03-06
8.0
Donker Afrika - 2Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrika, Vakantie,
"Het 1e verhaal heb ik geschreven, maar mijn vrouw wilde haar ervaring zelf op papier zetten. Hallo, zoals jullie hebben kunnen lezen had ik een leuke vakantie ervaring. Het was voor heel spannend en opwindend. Ik begin vanaf het moment dat d..."
20-03-06
7.9
Donker Afrika - 1Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrika, Vakantie,
"De kinderen gaan niet meer mee mte vakantie en dus kunnen we buiten de schoolvakanties weg. We houden van de warmte en besloten dit jaar naar Gambia te gaan, een paar uur vliegen en het is een mooi land. De 1e dag hebben we gebruikt om het kleine sta..."
18-03-06
8.1
Gewoon Doen - 1Door: Yonna
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vakantie,
"Mijn vrouw begon er enige tijd geleden over. Hoe zou het zijn met een ander Ze had iets gelezen over dat sommige mensen met een ander dan hun partner sex hadden. Nu heb ik niet echt de behoefte om met een ander in bed te duiken, maar het idee dat mi..."
26-02-06
7.6
Schoonmoeder - 1Door: Yona
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder,
"Mijn schoonmoeder is alleenstaand en wanneer zij klusjes in huis heeft, welke zijzelf niet kan doen, dan belt zij. Gemiddeld 1x in de maand, kom ik langs voor allerlei klusjes. Van het voorjaar belde ze, want op zolder staan spullen, die zij meeneemt..."
18-02-06
7.0