60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 11-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 16375x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Al meer dan een halve eeuw hing er een groot mysterie over de studentenvereniging Qui Excel. Het was de enigste studentenvereniging binnen de universiteitsgemeenschap die zelf zijn leden koos. Alleen zij die in iets echt uitblonken konden lid worden van deze studentenvereniging.

Over de studentenvereniging Qui Excel was er op zich bitter weinig geweten. Wat juist het mysterie er rond alleen maar groter maakte. Vele journalisten hadden door heen de jaren het mysterie er rond willen doorbreken. Maar ze waren steeds op een muur van stil zwijgen hier rond gebotst. Iedereen die lid was hielt zich immers aan stil zwijgen rond zijn of haar lidmaatschap wat maakte dat niemand het mysterie er rond kon ontrafelen.

Enkel hoe je er lid van werd was door heen de jaren aan het licht gekomen. Daar het door middel was van een verzegelde brief met kaarsvet waarin de zegel van de studentenvereniging was ingedrukt.

Niets vermoedend zat Daan aan tafel wanneer hij zulke envelop onder ogen kreeg bij het ontbijt van zijn ouders. Vol trots keken ze hem aan en zelf voelde hij zijn hart bonzen. Wanneer hij met trillende handen de enveloppe open maakte.

“En?” Vroeg zijn papa voorzichtig. “Ze zouden graag willen dat ik lid word van hun studentenvereniging.” “Oh lieverd, wat geweldig.” “Eerlijk gezegd verbaast het me niet. Ik had al zulke uitnodiging voor jou al vele eerder verwacht.” “Hoe bedoel je papa.” “Daan jij bent de jongste student ooit van de universiteit. Jij bent er 16 en je hebt al een universitaire tittel op zak.” “Mogen we de brief lezen lieverd?” “Hier.” Zei Daan die de brief gaf aan zijn ouders.

“Dit mag je echt niet weigeren.” Zei zijn papa die de brief op tafel legde nadat hij hem gelezen had. “Er staat wel in dat ik dan in één van hun studentenhuizen moet komen wonen.” “Dat weet ik lieverd maar eens ging er toch een tijd komen dat je op kamers ging gaan.” Zei zijn mama die zijn hand vastnam en er zachtjes in kneep.

“Daan het is niet dat we dan elkaar niet meer gaan zien hé.” “Nee dat weet ik. Maar ik ga jullie ook zelf niets mogen vertellen over de studentenvereniging hé.” “Dat weten we lieverd en dat gaan we ook respecteren. Oh Daan ik ben zo trots op jou. Ik had nooit van dit durven dromen.” “Nu wacht je pas echt een succesvolle carrière. Je gaat via Qui Excel sowieso met de juiste mensen in aanraking komen.” Zei zijn papa vol trots.

“Oh lieverd bel maar vlug naar dat nummer.” Zei zijn mama waarna zijn papa hem de brief terug gaf.

“En, wat zeiden ze?” Vroeg zijn papa wanneer Daan terug de woonkamer in kwam. “Ze willen ook eerst met jullie praten. Daar ik er nog maar 16 ben moeten jullie tekenen voor toestemming dat ik lid word. Zij worden dan ook voogd van mij.” “Voogd? Hoe bedoel je voogd?” “Lieverd laat ons gewoon eerst het gesprek afwachten. We kunnen dan alsnog beslissen of Daan ja of nee lid mag worden. Wanneer zou dat gesprek zijn?” “Ze willen al vanmiddag komen. Maar ik moest sms'en of dit goed voor jullie was.” “Sms maar dat het goed is.” Zei zijn papa die naar zijn mama keek.

Duidelijk nerveus zat Daan die middag naast zijn mama aan tafel wanneer de preases van de studentenvereniging Qui Excel haar uitleg deed aan zijn ouders.

“Zo hebben jullie nog vragen?” “Nee ik had vragen over het voogdijschap maar na u uitleg is voor mij alles duidelijk.” Zei zijn mama met een glimlach. “Ik mag dan hieruit opmaken dat u akkoord bent met lidmaatschap van uw zoon.” “Ja wij zijn akkoord.” Zei Daan zijn papa nadat hij eerst naar zijn vrouw had gekeken.

“Zo Daan jij bent nu officieel lid van de studentenvereniging Qui Excel.” Zei Lore die hem een hand gaf. “Dank u wel.” Zei Daan met een bevende stem en Lore glimlachte naar hem. “Goed dan zie ik je straks. Sms maar wanneer ik iemand mag sturen om jou te komen halen.”

“Ga maar vlug inpakken.” zei zijn mama zo gauw Lore weg was. Daan liep hierop naar zijn slaapkamer en haalde nu al zijn kleren uit zijn kleerkast. “Zal ik helpen?” “Misschien wel. Ik ben zo zenuwachtig dat ik bang ben dat ik iets ga vergeten.” “Oh lieverd dat komt allemaal goed.” Zei zijn mama die hem hierna mee hielp.

“Ik heb hier dozen voor je studieboeken.” Zei zijn vader die zijn slaapkamer in kwam. Terwijl ze verder alles inpakte zei zijn mama ineens tegen hem. “Daantje weet dat dit altijd jou slaapkamer gaat blijven hé.” “Dat weet ik mama.” Zei Daan die spontaan zijn mama een warme knuffel gaf.

“Hebben we nog even tijd voor thee voor ik weg ga.” “Natuurlijk jongen natuurlijk. Zei zijn papa die zijn rug streelde. “Ik ga het hier wel missen.” “Daantje we gaan elkaar sowieso blijven zien hé.” “Dat weet ik.” Zei Daan die met zijn hand door zijn haar ging.

“Hoe laat komen ze je halen.” “Lore gaat mezelf komen halen ze gaat hier over een half uur al zijn. Ze vertrek nu stuurt ze.” “Oh Daan ik wou dat ik in jou plaats was.” “Ik ook.” Zei zijn papa wiens ogen straalden.

Na afscheid te hebben genomen van zijn ouders stapte Daan naast Lore in de BMW Jeep waarmee ze reed. “En nerveus?” “Ja toch wel.” “Oh maar dat komt allemaal goed.” Zei Lore die haar hand op zijn been legde. Daan zelf kreeg hierdoor een rood aangezicht en dit beterde er niet op daar Lore haar hand gewoon op zijn been liet liggen. Juist voor te draaien aan haar stuur liet ze zijn been los maar op lange stukken legde ze haar hand iedere keer weer op zijn been. Waardoor Daan zelf een bobbel kreeg in zijn broek. Lore die dit zag glimlachte naar hem en zei. “Laat dit maar lekker hard worden.” Waarna ze zijn kruis gewoon vastnam. Opgewonden ademde Daan naast haar en Lore zei nu met fonkelende ogen tegen hem. “Je vind dit wel lekker hé niet?” “Ja.” Zei Daan haast onverstaanbaar en Lore keek even naar hem en zei. “Daantje je moet je absoluut niet schamen dat je dit lekker vind hoor. Geef eens je hand.”

Daan zijn hart bonsde haast uit zijn borstkas wanneer Lore zelf zijn hand op haar borsten legde. Voorzichtig begon hij deze te strelen en Lore zelf keek met een grootte glimlach naar hem. Wanneer ze een verkeerslicht naderde trok Lore ineens zijn hand naar beneden waardoor zijn hand nu tussen haar benen ging. “mmmmmmmmmmmmmmmm” hoorde hij haar nu kreunen en met fonkelende ogen keek ze naar hem tot het verkeerslicht groen werd.

“We zijn er bijna.” Zei Lore wanneer ze een villa wijk in reden. Aan een poort met een groene omheining stopte Lore waarna de toegangspoort voor hen openging. Langzaam reed Lore de oprijlaan op en aan een statige villa stopte ze haar auto.

Wanneer Daan uitstapte zag hij meteen dat het huis niet vanop straat zichtbaar was daar de groene omheining dit beletten. Terwijl Lore de autokoffer opende kwamen er ineens 4 meisjes naar buiten die Daan wel heel innig begroette door hem een innige knuffel te geven.

Één van hen legde zelf haar hand op zijn kruis en keek hem met pretoogjes aan. Gelijk werd Daan zijn gezicht weer rood en ze fluisterde in zijn oor dat hij zich niet hoefde te schamen.

Samen brachten ze erna zijn spullen naar boven. Waar buiten Lore ook Fleur, Emma, Lisa en Amber zijn spullen gewoon begonnen uit te laden. Wanneer ze zijn sporttas wilde openmaken zei Daan vlug dat hij dit wel later ging doen maar Lore keek hem aan met een glimlach en vroeg hem hierna “Waarom?” “Daar zit mijn ondergoed in.” zei hij duidelijk verlegen. “Oh maar daarvoor moet jij je toch niet schamen. Ik zou trouwens jou ondergoed wel eens willen zien? Jullie ook niet meisjes?” “Ja ik zou ook wel eens willen zien wat jij voor boxershorts draagt? Of draag jij gewone klassieke onderbroeken?” “Wel wat draag jij Daan?” “Ik draag beide.” “Waarom schaam jij je omdat te zeggen. Je moet je toch niet schamen?” Zei Amber die voor hem kwam staan. “Ik wil niets verkeerd doen.” “Oh maar dat doe je niet hoor maar ik geloof wel dat we wat werk aan jou gaan hebben.” “Hoe bedoel je?” “Je bent te verlegen.” “Ik wil gewoon niets verkeerd doen.” “Je zult nooit iets verkeerd doen, dat licht niet in jou aard dus probeer je eens te ontspannen.” Zei Amber die ineens zijn kruis vastnam.

“Stttt zeg maar niets geniet hier maar gewoon van.” Zei Amber met fonkelende ogen wanneer ze zijn kruis streelde. Lisa, Lore, Fleur en Emma kwamen op hun beurt rond hen staan en zagen hoe Daan begon te zweten. “Misschien moet jij wat uit doen.” Zei Lore en de handen van Amber gleden van zijn kruis naar de bovenste knoop van zijn hemd.

Knoopje per knoopje maakte ze los van zijn hemd en Lore moedigde Daan aan om Amber nu ook aan te raken. Zachtjes begon hij haar te strelen en wanneer zijn handen aan haar billen zaten kneep hij hier zachtjes in.

Daan zijn hart bonsde in zijn keel wanneer zijn hemd op de grond viel. “Ik geloof dat Amber wil dat jij haar truitje uitdoet.” Zei Lore net verstaanbaar voor iedereen in zijn oor en Amber zelf spreidde wat haar armen waarna Daan met trillende handen haar truitje naar omhoog trok.

Met een vuurrood aangezicht van opwinding keek Daan naar de groene bh die Amber aan had. “Vind je het mooi?” “Ja ik vind het heel mooi.” “Wil je onze bh's ook zien?” “Ja.” Hoorde Daan zich zelf spontaan zeggen en Lore, Fleur, Lisa en Emma deden hierop spontaan hun truitjes voor hem uit.

“Je moet je niet schamen dat je dit geil vind. Wij vinden dit ook heel geil.” “Kom doe anders je broek maar uit.” Zei Emma en terwijl ze naar hem keken deed Daan zijn broek voor hen uit. Alle 5 keken ze nu vol opwinding naar de enorme bobbel die in zijn lichtblauwe onderbroek zat.

Lisa ging nu voorbij Emma en kwam hierdoor voor hem te staan. “Vind je dit lekker?” Vroeg ze hem wanneer ze zijn bobbel masseerde. “Ja.” “Ik wil dat je het nog duidelijker zegt.” “Ik vind het …...lekker...dat je dit doet.” “mmmmmmmmm zo mag ik het horen.”

“Wil jij onze strings en slipjes zien?” “Ja.” “Hoe graag wil jij die zien?” “Ik wil...dit heel...graag zien.” “Nou dat kan dan.” Zei Lisa die zijn kruis los liet en net als Lore, Fleur, Emma en Amber deed ze gewoon hierna haar broek uit.

Onopgemerkt kneep Daan even in zijn armen om te zien of hij niet aan het dromen was. Maar dit was zeker niet het geval. Lisa draaide zich ineens om en Daan zag nu gewoon hierdoor op haar volle rug. “Maak hem maar los.” Zei Amber tegen hem en met trillende vingers maakte Daan Lisa haar bh los.

Vol opwinding keek Daan naar Lisa haar borsten wanneer hij zelf verder haar bh uitdeed. Terwijl hij haar borsten streelde zag hij hoe Amber en Emma even de kamer uit gingen. “Ze komen zo terug.” Zei Lore meteen tegen hem.

“Heb jij als kind borstvoeding gehad? Of weet jij dat niet?” “Ik weet dat eerlijk gezegd niet.” “Moedermelk is heel gezond misschien moet je maar eens aan Lisa haar tepels zuigen. Misschien komt er wel melk uit.” “Doe maar.” Zei Lisa zelf en Daan boog zich om zo aan Lisa haar tepel te zuigen en en likken. Wanneer hij weer rechtop stond zag hij dat Amber en Emma weer in de slaapkamer stonden.

Beiden hielden ze een schaar vast en Lore zei tegen hem dat hij nooit meer onderbroeken ging dragen hij ging enkel nog maar boxershorts in de toekomst mogen dragen. Amber en Emma kwamen hierop voor hem staan en Daan zelf voelde meteen hoe de scharen in zijn onderbroek gingen.

Met een zachte plof ging de rekker van zijn onderbroek kapot en viel deze zo op de grond. Vol opwinding keken nu de 5 meisjes naar zijn stijve piemel die tussen zijn benen stond. “Hier.” Zei Lisa en Daan zag hoe deze aan Emma een meetlat gaf. Waar die meetlat vandaan kwam was voor hem een groot raadsel.

Emma nam zijn piemel ineens vast en Daan zelf voelde hoe de meetlat naast zijn piemel ging. “21 centimeter.” Zei Emma met fonkelende ogen.

“Kom eens voor mij staan.” Zei Lore die op Daan zijn bed ging zitten en Daan zelf ging nu voor haar staan. “Spreid je benen is wat? Ik wil eens kijken naar je ballen.” Met een bonzend hart deed Daan dit en hij trok ook zijn voorhuid naar achteren wanneer Lore hierom vroeg.

Voor hij voor Lisa zo moest gaan staan gaf Lore hem nog eerst een zoentje op zijn eikel. Zachtjes kreunde Daan wanneer hij zo voor Lisa stond en zij zelf nam even zijn balzak vast om hier zachtjes in te knijpen. Daan zelf wist niet meer waar hij het had hij was zo geil.

“Kom eens hier.” Zei Lore wanneer Daan nog voor Amber stond en met een rood aangezicht ging Daan weer naar Lore toe. “Doe mijn bh maar uit.” Zei ze met fonkelende ogen en ze voelde hoe Daan zijn handen trilde wanneer hij haar bh uit deed.

Wanneer ze zich omdraaide moedigde Amber hem ineens aan om zijn hand in Lore haar slipje te steken. Vol opwinding deed Daan dit en hij voelde hierbij hoe nat Lore wel was. Onopgemerkt liep Lisa naar haar broek en haalde hier een condoom uit.

Wanneer ze deze aan Lore gaf moest Daan dan weer zijn hand uit Lore haar slipje doen. Met fonkelende ogen keek Lore hem aan en Daan voelde niet veel later hoe Lore de condoom bij hem omdeed.

“Nu mag jij jezelf voor ons rukken. Maar eerst moeten Lisa, Fleur, Amber en Emma nog hun slipjes of strings en hun bh's nog uitdoen.” Zei Lore met een grootte glimlach op haar gezicht terwijl ze zelf erna haar slipje uit deed.

Alle 5 gingen ze nadien naakt voor hem op bed zitten en Daan zelf mocht zich pas beginnen rukken wanneer ze alle 5 zich zelf begonnen te vingeren. Vol opwinding keek Daan naar hen terwijl hij zich zelf traag af trok. Wanneer hij zijn tempo wilde versnellen zei Lore vol opwinding dat hij dit trager moest doen.

“mmmmmmmmmmmmmmm” “ooooooooooooooooh” “mmmmmmmmmmm” Hoorde Daan de meisjes kreunen en Lore moedigde hem nu aan om zijn tempo te versnellen. Alle 5 zagen ze zijn gezicht nog roder worden en Daan zijn hart bonsde in zijn keel wanneer hij de condoom meer dan vol spoot.

“Laat je zaad eens zien?” “Mmmmmmmm dat was precies wel nodig.” Zei Lisa die de volgespoten condoom bekeek terwijl deze nog half om Daan zijn stijve piemel hing.

Lore stond nu op en ging voor Daan staan waarna ze de condoom bij hem afdeed. “Dit is sowieso de laatste keer dat jij een condoom hebt om gehad. Want vanaf nu ga jij enkel nog komen in een poesje, een mondje of zelf in een kontje. Zeg me dus nu maar na. Ik ga enkel nog komen in een poesje, een mondje of zelf in een kontje.”

Met een hese stem herhaalde Daan haar woorden en besefte gelijk dat hij zich niet meer ging mogen aftrekken. Lore zelf zei dit ook tegen hem dat hij zich niet meer ging mogen aftrekken. Waarna ze hem innig vastnam.

“Jij hebt nu ons omdat voor je te doen.” “Maar...” “Zeg maar niets wij gaan dit maar al te graag voor je doen. We zorgen voor elkaar.” Zei Lore die zijn stijve piemel tegen haar onderbuik aanvoelde drukken.

Ze boog haar hoofd en kuste hem hierna innig op de mond waarbij ze zijn handen over haar rug en haar billen voelde gaan. Wanneer ze elkaar aankeken kwamen ook Fleur, Emma, Lisa en Amber rond hen staan waardoor Daan een groepsknuffel kreeg.

Wanneer Lore hem losliet nam Lisa hem innig vast en zijn hart bonsde in zijn keel wanneer hij met haar begon te tongzoenen. Met fonkelende ogen keek ze hem hierna aan en Daan voelde hoe iemand op zijn schouders tikte. Wanneer hij zich omdraaide keek hij naar Emma die hem nu ook innig vastnam.

Één voor één tongzoende Daan meermaals met de meisjes en zag hierbij hoe ze ook met elkaar begonnen te tongzoenen. Met fonkelende ogen keek Lisa naar hem wanneer ze weer zijn piemel vasthield en Daan zelf besefte dat het niet meer lang ging duren voor hij voor eeuwig zijn maagdelijkheid ging verliezen.
Lees verder in: Qui Excel - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Groot Geschapen, Grote Lul, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Het AdviesDoor: John
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Hoi ik ben John 52 niet dik niet dun maar menselijk lief en ik zie meestal het beste in de mensen . Zo is het me gebeurt dat pa en ma bij me komen beklagen over hun dochter. ik hoor het graag aan en geef kleine adviesen . Maar of de duvel ..."
07-12
7.9
Mijn TietenDoor: De Seks Leraar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Maagd, Pijpen, Leraar, School, Neuken, Tieten,
"Hallo allemaal. Ik ben Pien, net achttien. Ik zit op 6 V.W.O. van t Boszicht en doe dit jaar dus eindexamen. Volgend jaar ga ik geneeskunde studeren in Maastricht. Ongetwijfeld ga ik er als jonge gemakkelijke studente de nodige geile avonturen bel..."
07-12
8.8
Lynn - 27Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dromen, Jong En Oud, Likken, Neuken, Trio, Vriendinnen,
"Ik reed met een glimlach op mijn gezicht naar huis en vond het fijn dat Tessa helemaal blij was. Ik vroeg me alleen af hoe het allemaal zou gaan lopen met Lynn, want zij was ten slotte de dame waar het allemaal mee begonnen was. Th..."
06-12
9.2
Nick Geeft Bijles - 35Door: Cheetah
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Date, Dating, Legging, Sportschool,
" Vanuit Lisa Net een heerlijk orgasme en mijzelf punten laten scoren bij Nick door mijn kontje voor hem te vingeren en daarna zelfs aanbieden. Ik ben trots op mijzelf en wil meer voor hem doen. Deze gast is gewoon mijn droom dus voor h..."
05-12
9.2
Het Meisje Van De JumboDoor: Starting Author
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Deepthroat, Kut, Kutje, Maagd, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Slet, Sletje, Supermarkt,
" Dit is mijn eerste eigen geschreven seksverhaal. Ik heb gemerkt dat ik het leuk vindt om te doen. Zo zijn op of aanmerkingen ook altijd welkom zodat eventuele nieuwe verhalen beter worden. Doe mijn best om zo min mogelijk taalfouten te maken maar..."
05-12
9.1
Louise Blijft Thuis - 2Door: Romanceur
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Het vervolg waarin Louise Daniel een stuk beter leert kennen voor wat ze ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze na een zwemles in het meer thuiskwam, was ze bijna doornat van een aankomende stortbui Uw bad is klaar juffrouw, zei ..."
05-12
9.4
Het Begon Achter... - 2Door: Xxxme
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Met klamme handen volgde ik de volgende morgen rond een uur of half elf Bieke naar een kantoor. Sinds ze me gisterenavond had gestuurd via smartschool dat ze me wilde spreken had ik niets meer hierna van haar vernomen. Ga maar zitten Daan. ..."
04-12
9.2
Lynn - 26Door: Fotograaf
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Likken, Neuken, Vluggertje, Vriendinnen,
"De dames doken gezamenlijk onder de douche en aan de lachende stemmen bleek het een gezellige boel te zijn. Ondertussen bereide ik een maaltijd. Kwebbelend kwamen de drie dames met een handdoek om hun haren naakt de keuken binnengewandeld. ..."
03-12
8.8
Hannah - 2Door: Edward2
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijbaan, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Rokje, Toilet, Turks, Vernederen, Vluggertje,
" Dit verhaal speelt zich een paar jaar later af en wordt uit het oogpunt van Hannah de zwartharige vrouw uit Hannah 1 verteld. Ze is hier 22 jaar. Na een paar jaar was ik het zat in het studentenhuis. De eindeloze borrels, het lawa..."
04-12
8.5
Het Begon Achter... - 1Door: Xxxme
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Leraar, School,
"Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer ineens Julia, Emma, Ellen en Fleur voor me stonden. Zo zo was je aan het gluren Daan Vroeg Julia me met fonkelende ogen en gelijk besefte ik dat ontkennen geen zin had. Kom maar mee. Zei Ellen die ..."
03-12
9.0
Daniëlle - 4Door: Fotograaf
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Nou hup even een badjasje aan , en ik haalde de mijne van de haak. Netjes opende ik deze en hield hem haar voor zodat ze haar armen in de mouwen kon steken. Even keek ze me raar aan alsof ze wilde zeggen dat ze dan niet meer naakt was, m..."
30-11
9.6
Daniëlle - 3Door: Fotograaf
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Douche, Jong En Oud, Likken, Neuken, Pijpen, Vingeren,
"Ik liet haar zien wat ik voor setting had klaargezet en legde uit wat de bedoeling was. Bij wijze van oefenen ging ze op de plek liggen die ik haar aanwees en ik positioneerde haar in de houding waarin ik haar wilde hebben. Uiteindelijk lag ..."
30-11
9.7
Klik hier voor meer...