Klik hier voor meer...
Door: Ronneke 2
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 6436
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: De Schutting - 5
Ja natuurlijk waren mijn buurman en ik opgewonden benieuwd naar wat Claudia met ons wou doen. We bleven wat langer op de fleece liggen om haar strelend, zoenend en beffend proberen haar verrassing te ontfutselen. Hoe heet en nat ze ook werd ze loste enkel haar geile sappen en tot mijn buurman zijn geile lust plaste ze nog eens op hem. Haar gele nectar kletterde op zijn blote lijf en opgewonden als ik was keek ik masturberend toe.

Straks even samen douchen stelde ze voor en bij jou Ron zei ze, ga ik even een grondige inspectie doen want ik wil een volledig geschoren sletje met me mee. Ik keek haar verwonderd, nieuwsgierig aan en ze verduidelijkte haar intentie. Jij wil toch graag het "vrouwtje" zijn van je buurman, wel daar zorg ik dan straks voor. We gaan samen shoppen, Frank wacht hier op ons en daarom wil ik een mooi geschoren "vrouwtje" mee.

Boven in de douche werd ik extra onderhanden genomen door Claudia en Frank was een voorbeeldige hulp toen ze mijn pik controleerde. Hij zorgde er eigenhandig voor dat mijn lat stijf bleef toen ze wat overtollige haartjes verwijderde en als beloning gaf hij me nog een zalige pijpbeurt. Ik bedankte hem door een lading van mijn honing in zijn keel te spuiten.

Claudia en ik vertrokken om wat voor mij een spannend avontuur zou kunnen worden. Het was anders dan online wat te bestellen, nu was het "echt" shoppen. Ik keek er wel geil ontspannen naar uit want bij haar voelde ik me op mijn gemak en het vooruitzicht door Claudia gekleed te worden sprak me wel aan.

Samen reden we naar het winkelcentrum en toen we in de parkeergarage stonden, tongde ze me nog eens en wreef ze mijn pik tot wat ik noem stevig hard. Ik vond het zalig om opgewonden gemaakt door haar de parkeergarage te verlaten.

Ik keek vooral uit welke winkels we binnen zouden gaan en wat ze me ging laten passen maar ik was gewoon blij dat ze dit wilde doen met me want anders ging ik dit nooit alleen doen.

Tot mijn verbazing was het meteen het grote shoppingcenter dat we binnen gingen en niet een kleinere winkel. We namen de roltrap en ondeugend als ze was, streelde ze stevig mijn kont toen ze achter me stond. Een paar heren glimlachten maar ook dames vonden haar actie wel aangenaam om te zien.

Kom hier naar binnen zei ze toen we een grote kledingwinkel passeerden en Claudia trok me meteen de roltrap op naar de damesafdeling. Ik voelde een golf van opwinding door me heen gaan toen we de lingerie afdeling voorbij liepen en ik zag dat Claudia een winkeldame aan sprak. Deze keek me van kop tot teen aan, en het leek dat ik letterlijk door haar met de ogen werd uitgekleed. Deze dame had een dominante blik over haar en ik durfde haar niet in de ogen te kijken maar voelde wel wat beweging in mijn string.

Dit is Sabrina, een personal shop assistente maar tevens ook het hoofd van deze afdeling. Ze zal ons helpen bij het kiezen van je kledij en ze verzekert me dat Frank geen minuut meer van je blijft! Ze zal je een trutterig stijl voorstellen maar ook een onweerstaanbare sexy look, ze denkt dat deze twee stijlen jou wel geweldig zouden staan!

Daar is een ruime paskamer en kleed je maar uit, ik ga ondertussen op zoek. Ik begaf me naar de paskamer en zag dat die inderdaad ruim was, voorzien van een sofa en aan een wand een volledige spiegel. Heel wat comfortabeler dat de kleine hokjes waar een schuifgordijn je soms wel eens in je blootje kon zette.

Een andere medewerkster bracht ons een welgekomen kopje koffie en toen deze leeg was, maande Claudia me aan om me uit te kleden. Ik kleedde me uit tot op mijn string na en Claudia keek me verbaasd aan. Denk je nu echt dat Sabrina nog nooit een blote pik zag of ben je beschaamd dat je een kleintje hebt vroeg ze. Ik had de tijd niet om te antwoorden want Sabrina kwam met een pak lingerie en kledij binnen.

Ze kwam voor me staan, keek me aan en vroeg op strenge toon of ik haar niet had verstaan toen ze had gezegd "uitkleden".

Sabrina wachtte niet eens mijn antwoord af en haar hand klemde zich plots rond mijn pik. Ik voelde hoe mijn pik door haar hard werd geklemd en ik moest happen naar adem. Als ik iets vraag dan doe je dat, begrepen! Ja zei ik al piepend maar ik begreep al vlug mijn vergissing toen haar hand mijn pik nog steviger in de klem hield. Hoe praat je tegen of moet ik je pikje tot moes knijpen? Ja MEVROUW antwoordde ik vlug en aan het lossen van haar greep voelde ik dat ze tevreden was met het antwoord en ze voegde eraan toe ONTHOUDEN nu slet!

Hier had ik duidelijk niks te zeggen en dat liet Sabrina me duidelijk voelen. Claudia zat geboeid , genieten toe te kijken en ik vond de sfeer tussen beide dames meer dan vriendschappelijk, zelfs meer dan flirterig en toen ze ook nog begonnen te tongen voor mijn ogen, wist ik het zeker dat die twee iets hadden met elkaar! Ik genoot van het schouwspel en mijn pikje werd een pik tot mijn opluchting want die klemmende hand van daarnet had ik goed gevoeld.

Ik werd door beide dames aangekleed en mocht mezelf dan bekijken in de wand spiegel, ik zag dat de stijl anders was dan wat ik altijd bestelde en toen Claudia mijn laarsjes toonde die ze had gefotografeerd was Sabrina het er mee eens dat de combinatie geil en opwindend was. Ik mocht in een kanten body en een jarretelles houder blijven staan, kreeg netkousen aangereikt en Sabrina ging op zoek naar mijn "zedige" kledij. Een rok tot 20 centimeter onder mijn knie en een blouse toegeknoopt tot mijn hals pasten me wonderwel vond ze en met het sexy ondergoed zou het voor menig mannen ene vrouwen een verrassing zijn!

Ik vond mezelf echt wel een trutje nu in deze kledij maar aan de andere kant voelde ik ook hoe mijn pik stijf bleef van de opwinding. Ik dacht aan Frank en hoe ik nog meer "zijn vrouwtje" kon zijn nu.

Sabrina ging alles inpakken en ik vroeg of ik me mocht aankleden wat een negatief antwoord opleverde. Ik kom direct afrekenen zei ze en knipoogde naar Claudia. Amper terug in de paskamer trok ze haar rok op en daaronder had ze al een strapon van 20 cm klaar voor me; Ze duwde me over de sofa leuning en na een lekkere lik beurt aan mijn sterretje voelde ik hoe de voorbindpenis bezitnam van mijn grotje. Ik moest voor de tweede keer deze namiddag happen naar adem maar deze keer was het met geil plezier dat ik het deed. Ik zag in de grote spiegel hoe beide dames elkaar weer tongden terwijl Sabrina me stevig doorpaalde. Ik voelde hoe mijn ballen begonnen te spannen en gelukkig had "mijn personal verkoopster" het door en gaf Claudia de opdracht mijn sappen op te zuigen.

Het stevige beukwerk en de zuigende lippen werden heftiger en ik riep het uit, ik kooommmmmm. Een paar harde tikken op mijn kont en plots voelde ik een niet te stoppen lading van mijn nectar Claudia haar keel in spuiten. Je hebt een heerlijk gewillig sletje hoorde ik met plezier zeggen tegen Claudia, je moet die niet enkel voor jullie houden!

Voldaan in alle opzichten verlieten Claudia en ik het winkelcentrum en gingen na een geile namiddag nog even wat eten halen voor deze avond.
Lees verder in: De Schutting - 7
Trefwoorden bij dit verhaal: Crossdressing, Strapon, Trio, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...