Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 35163
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 1
Jolanda lag eindelijk weer eens in haar eigen bed. Maar niet meer helemaal alleen zoals de laatste maanden, sinds haar man haar samen met haar puberende zoon had verlaten. Haar twee dochters lagen tegen haar aan en hielden haar stevig vast.

Ze had niks meer te vertellen over hen. Het was eerder andersom geworden. Ze moest alles doen wat die twee haar opdroegen en ze was eigenlijk ook helemaal niet ongelukkig met de nieuwe situatie.

Een paar maanden gelden had ze de twee meiden nog rond gecommandeerd en waren ze bang geweest voor haar. Nu was zij de slavin en ze hield intens van die rol.

Het waren de buren geweest die haar eindelijk op het juiste spoor hadden gezet. Haar seksleven had zich sinds haar tweede huwelijk uitsluitend toegespitst op het krijgen van kinderen. Haar eerste man had wel andere dingen gewild dan de wekelijkse wip op woensdag. Hij had haar dingen voorgesteld die haar toen afschuwelijk leken. Uiteindelijk was ze heel ver aan zijn wensen tegemoet gekomen. Maar toen ze zwanger was geraakt van haar oudste dochter wilde ze niet meer aan zijn extreme wensen tegemoet komen met een scheiding tot gevolg.

Nu ging ze veel verder dan waarvan haar eerste man ooit had kunnen dromen.

Haar tweede man was er bijna nooit geweest want hij was altijd met zijn maten onderweg voor een of andere militaire missie of oefening.

In die tijd was ze een arrogante bitch geweest die met een hautaine houding respect dacht af te dwingen. Dat had alleen maar bij haar dochters gewerkt, maar die had ze dan ook nog op een andere, nogal dubieuze manier in haar macht gehad.

Maar nu ging alles anders, ze voelde zich eindelijk een volwassen vrouw met zelfvertrouwen en ondanks dat ze nauwelijks iets over zichzelf te zeggen had, vond ze het jammer dat de buren haar niet eerder hadden te grazen genomen. Want dat hadden ze; haar te grazen genomen…

Haar jongste dochter zei dat ze moest plassen en dat Jolanda mee moest komen. Gedwee liep ze achter het negentienjarige meisje aan. In de badkamer zei Amber dat ze op haar rug in de inloopdouche moest gaan liggen. Het meisje ging wijdbeens over haar gezicht staan en liet haar urine lopen. Het was een dikke straal en de geur was zwaar. Dapper slikte ze een gedeelte door. Toen ze klaar was liet het meisje zich zakken en liet haar moeder haar hele kut schoonlikken.

‘Mam, lekker. Nu is hij wel schoon, denk je ook niet? Bef me nu maar eens goed. Zuig op mijn klit, zuig hem tussen je lippen. Nu je tong in mijn pisgaatje. Dat moet je ook nog even reinigen. En mijn kont ook niet vergeten. Nu weer naar voren. Duw je tong nu in mijn kut.

Lekker, ik geloof dat ik al gauw ga komen. Jaaa, daar komt het al. Je doet het fantastisch, mam. Lekkere teef. God, lik harder. Vinger mijn klit. Ja, ik kom. Aaaah!’

‘Dacht ik het niet?’ klonk het vanuit de badkamerdeur. ‘Zijn jullie hier al zonder mij aan de slag gegaan. Dat is niet erg eerlijk, mam. Nu moet ik je straffen, dat je mij hebt overgeslagen. Dat kan niet zomaar. Blijf maar liggen. Dan mag je mij straks ook even reinigen. Maar eerst even de blaas legen.’

Haar oudste dochter Jenny hurkte boven haar gezicht. Een dun draadje zat tegen haar rechter schaamlip geplakt. Jenny tastte er naar en trok de tampon met een handige beweging uit haar schede.

‘Daar komt het, mam. Smakelijk!’

Ook Jenny had een volle blaas gehad. Haar ochtendurine rook nog zwaarder dan die van Amber. Na afloop liet Jenny zich op het gezicht van haar moeder zakken en perste haar vol urinedruppels zittende schaamhaar op de lippen van haar moeder.

‘Ja, lekker. Wat ben je toch goed mam. Bijna net zo goed als Denise. Ben je klaar? Bef me nu ook maar klaar. Je weet intussen wel hoe geil ik ben als ik menstrueer. Pijp mijn klit maar eens lekker. En nu je hand in mijn kut. Ja, zo. Godver... Ik kom al…Ja! Nu je hand er weer uithalen en schoonlikken. Kijk jij even, Amber of ze het goed doet? Vinger me nu mam! En je tong zo diep mogelijk in mijn kut. Ik kom nog eens, aah, ja zo. Ik kom weer. Mijn God. Ooooh!’

Moeizaam kwam de jonge vrouw overeind en keek neer op haar moeder op de tegels. Haar mond en lippen vertoonden rode vegen. Onverschillig zette de jongste de douche aan.

‘Zo was je maar eens goed. Vanmiddag gaan we weer naar Denise en Harry. Na die antibioticakuur en een tijdje zonder je slip stinkt je kut ten minste niet meer. En de doktersassistente heeft gemaild dat de uitslag van het uitstrijkje ook negatief is. Harry en Denise willen dat natuurlijk nog wel even controleren. En als je niet meer stinkt, wil Harry je misschien eindelijk wel eens echt neuken. Anders zul je het nog eens met Arni of Bo moeten doen.

Jolanda’s hart sprong over bij de gedachte dat ze misschien nu eindelijk die enorme lul in haar kut zou voelen…

En zo was het ook gebeurd. In de middag waren ze bij de buren binnengelopen en had Jolanda eindelijk die gigantische lul in zich gekregen. Het was nog vrij gemakkelijk gegaan. Dat kwam waarschijnlijk door al het voorwerk dat de afgelopen tijd al was verricht. Ze kon het zo gek niet bedenken of ze had het al in haar kut gehad. Ze had er soms om gesmeekt om door hem geneukt te worden. Vaak had ze daar ook straf voor gekregen en moest ze weer de vreselijkste dingen ondergaan. Maar dat vond ze nooit erg. De hoop bleef bestaan dat het ooit een keer zou gaan gebeuren.

Ze had haar meteen naar de speciale kamer boven gebracht en haar op haar buik over het bankje gelegd. De hoofdkap, dit keer zonder mondkap, werd vastgegespt en verder moest ze maar helemaal alleen afwachten wat er zou gaan gebeuren.

Haar kleren had ze niet uit hoeven trekken. Die mocht ze sowieso al nooit aan hebben als ze naar Denise en Harry ging. Alleen de riem om haar nek, pols en enkelbanden moest ze van tevoren altijd al aandoen.

Ze haatte het alleen achter te blijven. Ze zag niks door de hoofdkap. Ze was altijd al bang geweest in het donker, maar de laatste tijd leek het of ze eroverheen groeide. Ze raakte ten minste niet meer in paniek. Maar het wachten duurde wel erg lang, deze keer.

Aan een luchtstroom voelde ze dat de kamerdeur open was gegaan. Er lag dikke vloerbedekking, dus ze hoorde niets of niemand naderen.

Ineens gleed er iets in haar bilspleet, olie of zoiets. Handen spreidden haar billen. Een nieuwe golf olie liep over haar anus en verder naar haar schaamlippen. Handen wreven het uit, gingen door haar bilspleet, dansten over de schaamlippen van haar aalglad geschoren kut, beroerden haar clitoris en verdwenen zonder waarschuwing plotsklaps in haar schede en in haar aars. Ze had geen enkel idee wiens handen en vingers het waren, maar uiterst vaardig waren ze wel. Al gauw kon het haar ook niets meer schelen wie haar zo onder handen nam. Ze wilde klaarkomen. Ze kreunde en hijgde. Jammerde om te mogen komen, maar elke keer als het bijna zover was, hielden ze op en knepen in haar klit. En dan niet te zuinig, een beetje knijpen vond ze wel lekker, maar zo geniepig hard. Alle gevoelens van geilheid ebden meteen weg. En dan begonnen ze weer van voren af aan. Steeds vaker moesten ze in haar klit knijpen om te voorkomen dat het orgasme kwam. Ze had het gevoel of haar clitoris tien centimeter naar buiten was gekomen van al dat gestreel, getrek en geknijp.

Ineens stopte het. Ze voelde een grote hand haar onderkaak omvatten en licht knijpen.

‘Mond open!’ klonk het gebiedend.

Het was Harry, wist ze en zonder aarzeling gehoorzaamde ze zijn bevel. Meteen voelde ze zijn dikke eikel tegen haar wijd opengesperde lippen. Ze had nog steeds wat moeite om zijn gevaarte in haar mond te nemen. Maar als hij eenmaal binnen was ging het wel. Al snel was het dikste gedeelte naar binnen gegleden. Ze probeerde haar adem te controleren door door haar neus te ademen. Verder en verder gleed het gevaarte in haar keel. Ze sperde haar neusgaten zo wijd mogelijk open en ademde snuivend. Eindelijk zat de volle lengte in haar keel en ze verwachtte dat Harry nu wel zou gaan beginnen met stoten om dan diep in haar keel klaar te komen. Maar Harry bewoog niet meer. Hij liet zijn lul zitten waar hij zat. Langzaam begon ze te wennen aan de dikke staaf in haar keel.

Ineens waren de handen er weer. Twee trokken haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar. Een derde trok het kapje van haar klit en een derde begon hem over de volle lengte tussen duim en wijsvinger te stimuleren. Haar orgasme kwam bijna direct. Haar buikspieren spanden en ontspanden zich. Haar anus ging open en dicht, puilde naar buiten en trokken weer naar binnen. Ze voelde alle spieren in haar kut verkrampen. Ze wilde gillen, krijsen, maar ze kon niet met die enorme worst in haar keel. Gelukkig ebde het gevoel langzaam weg. Maar de vingers bleven haar klit maar aftrekken, terugduwen en weer uittrekken. Langzaam voelde ze dat er weer een orgasme aan zat te komen. Ze gromde diep in haar keel, steeds sneller achter elkaar en steeds harder.

‘Lekker, geile teef. Grommen maar, dat trilt lekker op mijn pik.’

Al zou ze het willen. Ze kon niet ophouden met het maken van keelgeluiden. Toen ze bijna opnieuw klaar kwam, kneep Harry ineens haar neus dicht. Toen ze bijna stikte kwam ze ook klaar en omdat ze begon te kokhalzen van ademnood, hield ook Harry het niet meer en spoot een dikke lading in haar slokdarm. Daarna pas liet hij haar neus weer los en trok zijn nog steeds spuitende pik uit haar mond. Ze verslikte zich en een golf sperma kwam uit haar neusgaten lopen. Een mond sloot zich om haar neus en slurpte alles op. Daarna sloot de mond zich op haar lippen en het sperma kwam tussen de vreemde lippen vandaan geperst en weer in haar mond.

‘Doorslikken. Er mag niks verloren gaan,’ hoorde ze de stem van Denise zeggen.

Ze slikte alles weg en opende haar mond. Ze wist dat Denise het altijd wilde controleren.

Intussen waren er nog steeds vingers bezig met haar klit. Het ding voelde reusachtig aan inmiddels. Achter zich hoorde ze fluisteren, haar twee dochters.

‘Zo is-ie wel groot genoeg. Hier, gebruik deze latex handschoenen maar. Ze hoorde een deksel van een potje gedraaid worden en direct werd haar volledige klit ingesmeerd met een soort crème. Aanvankelijk voelde het heerlijk. De zalf was lekker koel, maar naarmate de vingers doorgingen met inmasseren werd het gevoel warmer en op het laatst zelfs branderig. En later werd het helemaal vreselijk. Het leek wel of er duizenden kleine naaldjes in haar klit werden gestoken. Telkens opnieuw. Het was verschrikkelijk en toch kreeg ze nog een orgasme. Nu zonder Harry’s lul in haar keel gilde ze het uit. Het was té lekker. Ze dacht dat ze kapot ging. Ze bleef maar klaarkomen op de gloed in haar klit en de vingers die hem ranselden. Ze jankte van genot toen er iets tegen haar schaamlippen drukte. Ze hoopte dat het de lul van Harry zou zijn, maar het was een stuk dunner en korter wat naar binnen gleed. Het trilde en verdween gemakkelijk naar binnen. Een tweede volgde en ook een derde. Een duim volgde om ze op hun plaats te houden. Vingers bleven op haar clitoris dansen en weer kwam ze klaar. Ze had geen idee meer hoe vaak ze al een orgasme had gehad en hing als een vaatdoek over het bankje. Het begon teveel te worden. Na nog één finaal orgasme ontspande ze en liet de inhoud van haar blaas lopen. Gelukkig stond het bankje op een gedeelte waar linoleum lag. Voetstappen verwijderden zich in de verte en ze hoorde de deur dichtgaan. Ze viel uitgeput in slaap. Eén voor één vielen de trileitjes uit har kut en bleven nog lang natrillend in haar urine op het linoleum liggen.

Ze had geen idee, hoe lang ze daar zo had gelegen, maar ze voelde een hand op haar rug die haar streelde.

‘Dag mam, gaat het weer een beetje?’

Het was Jenny.

‘Hoe vond je het? En hoe is het met je klit?’

‘Het lijkt nog steeds wel of er iemand aan trekt. Maar gelukkig gloeit hij niet meer. Wat hebben jullie er in godsnaam opgesmeerd? Het was vreselijk! Zo’n pijn! En toch kwam ik klaar, hoe kan dat?

‘Dat je ook nog zou klaar komen, wisten we niet van tevoren. Het was de bedoeling om je klit heel gevoelig te laten worden door de pijn. Wat we op je klit hebben hebben gesmeerd was uierzalf vermengd met sap van Spaanse pepers. Misschien hebben we wat meer sap gebruikt dan de bedoeling was. Het recept op internet was niet erg duidelijk, er stonden geen verhoudingen bij. En verder had de groenteboer geen pepers en bij de toko hadden ze alleen nog maar rawits. Je weet wel, die kleine pepertjes. Die waren wel wat heter zei die man, maar dan moesten we maar een beetje voorzichtiger doen met de hoeveelheden.’

‘Jezus, rawits zijn wel tien keer zo heet als gewone pepers. Jeuk dat ik heb, vreselijke jeuk en enorme pijn aan mijn klitje.

‘Misschien kunnen Harry en Denise daar wat aan doen. Ik zal je losmaken. Je moet mee naar beneden. De rest wacht op je.’

Beneden legde Jenny uit hoe ze Jolanda had aangetroffen.

‘Dus jeuk en pijn. Wat is erger denk je.’

‘Ik weet het niet Denise, het voelt allebei niet fijn. Het lijkt wel of mijn kut een eigen leven leidt.’

‘Kom maar eens. Ga op deze keukenstoel zitten en leun wat achterover, dan kijk ik even.’

Denise ontblootte de gevoelige kietelaar, wat Jolanda deed rillen en haar adem deed inhouden.

‘Nou hij is nog wel wat roder als normaal Jolanda. En het kapje ook. Brandt het nog?’

‘Nee, alleen maar jeuk.’

‘Zal ik je even krabben daar dan?’

‘Ja graag. Ik hou het niet meer.’

Denise wreef even over de klit en als gevolg daarvan droop een dikke klodder geil op de zitting van de keukenstoel. Jolanda kreunde.’

‘Gottegot, Jolanda. Je bent nog steeds zo geil als een beer. Als ik nog even doorga, kom je meteen weer klaar, toch?

‘Ik geloof het wel, ja. Ik ben zo vreselijk geil. Kunnen jullie me niet helpen, alsjeblieft?’

‘Natuurlijk, Jolanda. Harry en ik hebben net van je dochters gehoord dat je van je infectie af bent. En je kut stinkt ook niet meer. Daarom krijg je een mooie beloning. We gaan je van je jeuk afhelpen en daarna gaat Harry je neuken. Zo lang als hij het maar kan volhouden. En dat is lang, hoor! Dat is toch wat je al weken wil?’

‘Ja!’ hijgde Jolanda. Dat wil ik. Neuk me, Harry, neuk me helemaal te pletter, zoals je Amber en Jenny hebt geneukt en zoals je Denise iedere dag platneukt. Ik wil je lul diep in me voelen. Alles doe ik er voor! Spuit al je zaad in mijn kut! Ik ben al te oud om nog zwanger te worden. En anders kan het me nog niks schelen.’

‘Ho, ho, Jolanda. Eerst nog even keuren die kut van jou. Weet je nog dat ik je in de jachthut zei dat er naar uit keek om je te beffen? Dat is wat er eerst moet gebeuren. Daarna gaan je dochters je beffen en dan moet je elk van ons ook nog klaar likken op de manier zoals wij het lekker vinden. Pas daarna neukt Harry je in je kut. Tegen die tijd heeft hij vast wel weer een joekel van een erectie voor je. En als klap op de vuurpijl word je nog door Bo en Arni geneukt. Zo gaat het gebeuren. Ben je daarmee akkoord?’

‘Ja graag, Denise. Gaan we direct beginnen? Ik kan haast niet wachten.’

‘Ga eerst maar even onder de douche. We wachten op je in onze slaapkamer voor het eerste gedeelte. Ik word het liefst in bed gebeft dus dat gaan we doen. Ga je gang. Handdoeken liggen klaar in de badkamer.’

Ze liepen met z’n allen naar boven en Jolanda ging de badkamer binnen. In de slaapkamer liet Denise zich achterover op bed vallen en spreidde haar benen.

‘Kom op Harry. Zoveel heb jij nog niet gedaan. Bef me klaar. En Amber, kom jij eens lekker op mijn gezicht zitten met je mollige kutje. En jij Jenny, stop maar een paar vingers in zijn hol. Even goed in de stemming komen. Hoewel ik denk dat dat helemaal niet nodig zal zijn.’

Niet veel later was het gekreun en gesmak niet van de lucht en zat Jenny Harry’s lul weer te bespelen zoals ze dat sinds een paar weken geleden wel vaker deed. Hij had moeite om niet klaar te komen, terwijl zijn tong de goddelijke kut van Denise binnendrong en haar hemelse sappen proefde. Tussen zijn wimpers door zag hij tussen de rode bos schaamhaar Denises tong rond de dikke klit van Amber draaien. Het meisje kwam al snel en bleef nog eventjes hijgend zitten. Daarna stapte ze uit bed en nam de taak van Jenny over, die op haar beurt de plaats van Amber op Denises mond innam. Tegelijk met Jenny kwam ook Denise op Harry’s tong. Ze was drijfnat, zoals altijd en Harry likte bijna alle vocht op. Een beetje liet hij nog voor Jenny die haar lange tong diep in Denises kut liet glijden en haar nieuwe rillingen bezorgde. Ook Amber likte nog wat van Denises kutgeil.

Intussen was Jolanda binnen komen lopen en vingerde zichzelf bij hetgeen zich voor haar afspeelde. Aarzelend liep ze naar het bed.

‘Kom gauw, Jolanda klim op het bed en ga op mijn gezicht zitten. Ik hunker naar je mooie kut. Heb ik je dat al eens gezegd? Je hebt een mooie kut, Jolanda! Jammer dat je die zo lang verwaarloosd hebt. Maar daar gaan we wat aan doen! Ik heb net je dochters gebeft met hun mooie dikke bossen schaamhaar. Nu wil ik jou kale kut proeven. Ik ga bij jullie een vergelijkend vleeswarenonderzoek uitvoeren. Wie heeft de lekkerste schaamlippen, wie heeft de mooiste klit, wie heeft het lekkerste kutgeil en wie komt er het lekkerst klaar. Maar ik ben bang dat de uitslag niet erg duidelijk zal zijn. Volgens mij zijn jullie heel erg aan elkaar gewaagd. Wat denk jij, Harry?’

’Niet te veel lullen, Denise. Kijk mijn pik. Die knapt bijna. En dan moet ik nog wachten tot jullie allemaal klaar zijn met elkaar. Lekker dan!’

‘Och, arme jongen. Zullen mamma en haar vriendinnen er een kusje op geven?’

Ze lachte gemeen en trok Jolanda op bed.

Kom maar, Jolanda. Laat me je mooie kutje proeven. Nee. Andersom. Met je gezicht naar het hoofdeind. Zet je handen op het hoofdschot en duw je kut in mijn gezicht laat merken hoe lekker je het vindt. En jij Harry, ruk jezelf maar af of zoiets terwijl de meiden mij beffen. Vanaf morgen mag jij mij weer commando’s geven.

Even later voelde Jolanda iets wat ze al jaren niet meer had gevoeld: Lippen die zich om haar klit stulpten, haar schaamlippen naar binnen zogen, een tong die in haar kut gleed. Bijna direct kwam ze klaar. Ze wreef met haar glimmende schaamheuvel over Denises gezicht en liet haar kutgeil lopen. Ze gooide haar hoofd in haar nek van genot.

‘Heregod, wat lekker Denise. Ik kom, ik koooom. Oh, ja. Ga door, ga door. Zuig aan mijn klit. Ik kom alweer. Jaaaaa!’

Ze kneep haar knokkels wit op de rand van het hoofdschot. Ze rilde aan één stuk door. Ze danste op Denises mond. Intussen had Denise een paar vingers in haar eigen kut gestoken, haalde ze er weer uit, bracht haar hand naar de billen van Jolanda en gleed ertussen tot ze de anus bereikte en daar fluks naar binnen gleed. Nu had Jolanda het helemaal niet meer. Ze gilde het uit en Harry was blij dat ze een goed geïsoleerd vrijstaand huis hadden.

Jolanda viel voorover en bonkte met haar voorhoofd tegen het houten hoofdbord. Ze scheen het niet te voelen. Ze roste haar kut naar beneden op Denise mond. Dan zat ze weer met holle rug, rechtovereind met haar hoofd achterover en gilde de tent bij elkaar om daarna weer voorover te vallen, wat Denise de gelegenheid gaf om de vingers nog verder in de kont van Jolanda te duwen. Jolanda’s sappen hadden intussen Denises hals bereikt en bleven gedeeltelijk in het kuiltje liggen. De rest sijpelde naar beneden op het laken.

De twee meiden waren Denise allang niet meer aan het beffen maar keken vol bewondering naar wat zich vlak bij hen afspeelde. Zo hadden ze hun moeder nooit gezien. Ja, die ene keer dat Harry haar vingerde was ook heel heftig geweest, maar nu? Nee zo geil hadden ze haar nog nooit meegemaakt. Jenny kroop dichterbij en likte Denises hals schoon. Maar ze was nog niet klaar of het kuiltje liep alweer over. Ook Amber kwam dichterbij en nam het over. Intussen was Jenny wat naar beneden gezakt en lurkte aan de dikke keiharde tepels op de kleine stevige borstjes van Denise. Denise rilde van genot. Ze voelde een smalle hand op haar kut, de knedende hand van Jenny. Haar kut barstte open en een golf dik kutsap kwam tevoorschijn . Meteen zette Jenny haar mond op Denises spleet en likte alles in haar mond en slikte het door. Natuurlijk was Denise nog niet klaar en nu was Amber aan de beurt om haar kutgeil te proeven.

Harry zat intussen in het fauteuiltje tegen de muur naast de slaapkamerdeur en masseerde zijn pik. De twee zussen zaten op hun knieën op het bed met hun konten naar Harry gekeerd en likten om de beurt aan Denises klit. Hij had een riant uitzicht op de twee onderlichamen. De stevige sproetige billen van Amber met de dikke schaamlippen ertussen en de mooie rossige bos schaamhaar waren magnifiek. Ook de wat smallere slankere billen met de dunne schaamlippen en de glinsterende klitpiercing van Jenny mochten er zijn. Het maakte Harry niet uit. Die kutjes waren beide fantastisch en de meiden wisten ze prima te gebruiken. Langzaam masseerde hij zijn leuter. Hij hoefde niet direct in actie te komen. Eerst moest hij nog wachten en dan kon hij Jolanda gaan trakteren. De Jolanda die nu beestachtig op het gezicht van zijn vrouw zat te rijden. Die Jolanda met de slappe tieten was vet aan het genieten. Diezelfde Jolanda die voor hem een maand geleden nog een stuk vuil was.

Hij stond op, zijn lul nog steeds masserend. Hij wilde kijken wat de zwaartekracht met de hangborsten van de vrouw deed. Als Denise op haar knieën zat en haar borstjes liet bungelen en ze hun puntige vorm kregen, kon hij daarvan alleen al klaar komen. Trouwens, ook Jenny kreeg van die puntertjes, alleen waren haar tepels veel kleiner dan die van Denise. Amber had flinke memmen en als ze in hondjespositie werd geneukt, klotsten die joekels soms kletsend tegen elkaar aan. Maar nu was hij benieuwd wat voor aanblik die leeggezogen tietjes zouden geven. Jolanda hing soms flink voorover tegen het hoofdbord, de favoriete houding om hangtieten te kunnen zien, wist Harry. Hij had Jolanda’s borsten de laatste weken goed kunnen bekijken, maar was vaak afgeleid geweest door de dochters of door Denise. Maar nu had hij de tijd. Naast het bed staand zag hij hoe de tietjes naar beneden bungelend een heel andere vorm kregen. Ze waren niet meer zo plat. Het leek of er een bal in zat die de huid uitrekte. De naar verhouding kleine tepels stonden als kersen op de taart. Als ze rechtop ging zitten zakten ze weer plat tegen haar middenrif. Harry wilde ze wel eens voelen als ze hingen en hield een hand op de plek waarop hij verwachtte dat de borst zou belanden en wachtte tot ze weer voorover zakte. Hij hoefde niet lang te wachten. Haar borst was koel toen die zijn handpalm raakte, de tepel keihard. Ze opende haar ogen zodra ze zijn hand voelde en lachte naar hem. Hij kneep eens. Heerlijk zacht was de borst. Hij omvatte hem, de tiet paste precies in zijn hand en hij trok hem nog wat verder naar beneden. Ze kreunde van genot en begon te hijgen. Weer kwam ze klaar en schreeuwde nog harder dan eerder. Ze ging weer rechtop zitten en Harry zag dat Denise al beffend naar hem keek. Hij liep om het bed en deed hetzelfde met de andere borst van Jolanda. Weer kwam ze klaar.

Harry stond wat naast het bed te wachten tot Jolanda weer voorover zou gaan hangen. Zijn lul stond nu op knappen en hij vond dat er wat moest gebeuren. Dat vond iemand anders blijkbaar ook. Plotseling voelde hij Denises hand om zijn zak. Ze kneep hem stevig en liet niet los. Alle bronstige gedachten vloeiden uit zijn hoofd en zijn lul slonk naar iets kleinere proporties. Ze liet hem los en de hand gebaarde hem weer naar de fauteuil. Hij droop af.

De vrouwen wisselden van positie Jolanda ging op haar rug liggen. Weg waren de bungelende tietjes. Amber dook tussen haar benen en zette meteen haar lippen op de al door Denise op oorlogssterkte gezogen klit van Jolanda. Jenny zette zich op de getuite lippen van haar moeder en voelde de sterke tong zich een weg in haar schede banen. Denise sopte met een paar vingers in de prachtig tentoongestelde roze gleuf van Amber en gleed vervolgens met zo veel mogelijk vingers naar binnen. Daar vond ze al snel de g-plek van het meisje en begon die als een razende te masseren. Het duurde niet lang voordat het meisje lag te huilen van geilheid tegen de kut van haar moeder. Ze befte nog maar sporadisch, maar haar moeder vond het niet erg. Ze had wel door dat het genot van Amber te veel voor het meisje was om nog met andere dingen bezig te zijn. Bovendien had ze zelf al ontelbare malen een orgasme gehad. Ze wilde zich sparen voor straks, voor het grote gebeuren. Ze befte Jenny vol overgave, totdat ook haar andere dochter rillend klaar kwam.

Denise stond op en zag dat het goed was. Jolanda was er klaar voor en Harry ook al weer, zag ze met voldoening. Iedereen moest mee naar de speciale kamer.

‘Hoe wil je het hebben Jolanda? Gewoon op je rug liggend of op zijn hondjes?’

‘Ik wil bovenop’ zei Jolanda zich herinnerend hoe geil Harry met haar bungelende borsten had gespeeld. Zo kon ze ze hem goed voor de ogen laten dansen. Ze vond ze zelf vreselijk om te zien maar als ze Harry op die manier een plezier kon doen met die flaptieten, wilde ze dat graag doen. Ze voelde nog steeds hoe hij ze had omvat en gekneed.

‘Harry, je hebt het gehoord. Jolanda wil bovenop, dus ga maar liggen op de tafel. Amber en Jenny pijp hem zo stijf mogelijk, masseer zijn ballen en intussen bewerk ik Jolanda’s kut tot ze nog geiler wordt. Ik wil een neukpartij zien, zoals ik nog nooit heb gezien. En we gaan alles filmen.

Harry lag nog niet op zijn rug of twee gretige meiden doken op zijn pik en deden wat Denise had opgedragen. Ze pijpten hem om de beurt met veel speeksel zodat zelfs zijn zak glom van hun kwijl. In de tussentijd was Jolanda op haar knieën over de zijne gaan zitten met Denise achter haar. Denises handen omvatten Jolanda’s borsten en trokken ze omhoog zodat ze in haar handpalmen lagen. Ze draaide de tepels stijf tussen duim en wijsvinger en liet daarna haar handen over de Jolanda’s platte buik naar beneden glijden. Ze streelde de natte schaamlippen, liet haar vingers er tussendoor glijden, om haar klit draaien en daarna een stukje naar binnen glijden. Ook Denise voelde nu wat Harry haar onlangs had verteld. Jolanda’s kut was kokend heet geworden. Ze hoefde niet geiler gemaakt te worden. Draden kutgeil hingen aan Denises vingers toen ze deze weer uit Jolanda trok.

‘Meiden, aan de kant. Het is tijd voor de hongerigste kut die ik ken. Die moet nu gevuld worden.’

Amber en Jenny hielden beiden een vuist om de basis van Harry’s penis geklemd en zetten hem recht omhoog. Nu nog waren zijn eikel en een deel van de schacht zichtbaar.

Denise kroop naderbij en gaf een flinke zuigzoen op zijn eikel en fluisterde: ‘Toe maar jongen. Zet hem op. Je gaat een vulkaan betreden. Doe je best!’

Ze duwde Jolanda boven de pik en duwde haar bekken op Harry’s jongeheer. Harry lag erbij of hij een buitenstaander was. De vrouwen hadden het helemaal overgenomen.

Alleen het eerste eindje voelde koel aan. Jolanda’s schaamlippen waren drijfnat en sloten zich als een handschoen om zijn eikel. Daarna voelde hij haar gloed op zijn lul. Ze liet zich steeds verder zakken. Nu was er wat weerstand en Jolanda sperde haar ogen wijd open maar beet op haar tanden en duwde de ingang van haar schede over de kop van de dikke pik. Daarna ging het gemakkelijk. Het voelde alsof zijn lul in een stofzuiger werd gezogen. In no-time zat ze kletsend met haar billen op zijn liezen op hem te rijden. Ze ramde zich op zijn pik en begon meteen vuige taal uit te slaan.

‘Godverdomme. Ik ga je neuken tot je lul niet meer kan. Neuk me, neuk mijn stinkkut. Spuit je dikke kwak in me. Ik wil klaarkomen op die vette paal van je. Ram terug, blijf niet zo liggen. Je moet me splijten met die paardenlul.’

En Harry kon niet anders dan gehoorzamen. Hij ramde zijn bekken omhoog tegen Jolanda’s beweging in. Haar tietjes dansten voor zijn ogen. Hij had het gevoel of zijn pik nog verder opzwol. Ze hing voorover en haar borsten namen nu helemaal de vorm aan die hij zo geil vond. De slingerende appeltjes in een zak van vlees. Ze klotsten wat tegen elkaar.

Jolanda draaide haar ogen weg en kwam ontzaglijk klaar. Ze was in een soort trance en kwijl liep over haar kin en via haar borsten en tepels op zijn borstkas. Ze zakte voorover en lag tegen hem aan, langzaam maalde haar bekken op zijn dikke pik die af en toe een stukje uit haar schoof maar dan direct weer naar binnen werd geslokt. Ze zuchtte en kreunde tot ze weer was bijgekomen. Daarna begon ze weer van voren af aan. Opnieuw beukte ze haar bekken tegen zijn schaambeen. De handen van Denise en de andere twee dansten over haar lijf. Vingers verdwenen in haar anus. Tepels werden gemasseerd en uitgetrokken. Ze kwam opnieuw, maar nu bleef ze zitten. Ze bleef hem berijden, nu rustiger en varieerde het tempo nu meer. Ze voelde zich een koningin op haar troon met de scepter niet in haar hand maar diep in zich. Ze had die dikke pik zo nodig; haar lichaam snakte ernaar. Haar spleet, haar vagina, haar vulva, haar schede, flamoes, haar kut!

Denise ging achter Jolande zitten op Harry’s dijen en pakte van achteren de beide dansende borsten in haar handen. Ze trok Jolanda zo ver mogelijk achterover en bleef haar stimuleren om te blijven bewegen. De druk van de pik in Jolanda’s schede werd nu vooral tegen haar buikwand voelbaar. Zelfs van de buitenkant zag je hoe Harry’s lul ruimte maakte in haar buik. Steeds op nieuw wreef zij dikke knop langs haar g-plek. Jolanda ging dit niet erg lang volhouden. Een van haar twee dochters ranselde haar klit met vaardige vingers. Het kon haar niet schelen wie van de twee het deed. Het was goddelijk. Diep in haar buik begon zich een goddelijke verkramping te ontwikkelen. Ze lag achterover tegen de buik van Denise die haar tepels wreef en melkte. Steeds meer in trance schoof ze haar bekken op en neer. Harry’s lul maakte van binnenuit een heen en weer schuivende bobbel op haar buikwand. Harry kon niet meer tegenstoten, zover hingen Denise en Jolanda achterover. Hij had het gevoel of zijn pik ging knakken. Maar hij hoefde ook niet meer te stoten. De spieren in Jolanda’s kut deden het werk en leken een eigen leven te leiden. Er was geen enkel ritme meer te bespeuren in de pulsen die de spieren aanstuurden. Dan weer heel licht en snel achter elkaar, dan weer langzaam en hevig knijpend. Jolanda was rustiger geworden maar ze bleef maar zuchten en hijgen dat ze alweer klaarkwam. Harry’s zak was bedekt met een dikke doorzichtig glanzende laag kutgeil. Haar spieren waren Harry zorgvuldig aan het toewerken naar zijn orgasme en ook naar haar eigen ultieme moment.

De wrijving begon Harry parten te spelen. Zijn zak stond op ontploffen. Hij begon te hijgen en te kreunen. Hij voelde een hand zijn ballen omvatten, Jolanda’s geil verder uitsmeren over zijn zak en naar zijn anus brengen. Een vinger verdween in zijn kont.

‘Nu Jolanda, hij komt bijna. Neuk hem als een wilde. Laat hem diep in je kut spuiten… Of niet als je dat niet wilt. Toe maar,’ fluisterde Denise in Jolanda’s oor.

Ze duwde de vrouw weer overeind en Jolanda verhief zich zo hoog mogelijk. Bijna gleed zijn pik uit haar. Zover kwam het niet want ze liet zich in een keer zakken zodat ze met een plof op zijn onderbuik terechtkwam. Dat herhaalde zich een paar keer en iedere keer slaakte ze een hoge gil. Vaak hoefde ze het niet te doen, gelukkig. Haar bovenbeenspieren raakten afgemat. Ze voelde opnieuw een orgasme naderen. Maar dit was anders, het leek of alle spieren in haar buik, in haar bovenbenen en van haar billen verkrampten.

De wrijving rond Harry’s pik werd fenomenaal. Hij hield het niet meer. Met een oerkreet spoot hij zijn sperma tegen haar baarmoedermond.

Ze lagen beiden nog vele minuten te hijgen en te jammeren terwijl Jolanda neukbewegingen bleef maken. Harry’s naschokken leken eindeloos te duren. Handen streelden Jolanda’s rug en verdwenen tussen haar billen, streelden daar zacht. Zakten verder over haar dijbenen naar haar kuiten en enkels. Kwamen dan weer omhoog gegleden, helemaal naar haar schouders en nek. Ze voelde kusjes in haar nek. Het gaf haar kippenvel. Diep in haar buik voelde ze Harry’s lul verslappen en zich langzaam terugtrekken.

‘Hij glijdt er zo uit. Hij wordt slap,’ kreunde ze.

‘Vlug, mam. Ga op je rug naast Harry liggen. Benen wijd.’

Ze lag nog nauwelijks of een lange tong drong haar kut binnen. Ze tilde haar hoofd iets op en zag de blonde lokken van Jenny bij haar kut. Het kon ook niet anders. Die goddelijke tong drong zo diep in haar overgevoelige gleuf dat ze opnieuw begon te schokken. De tong verdween met een lading van Harry’s sperma. Meteen was een andere tong bij haar binnengedrongen. Korter, breder ditmaal. Maar ook deze tong was vaardig genoeg om haar nogmaals te laten schokken van genot. Ze opende haar ogen en nu waren het de rode krullen van haar jongste dochter die ze zag. De tong verdween en ook Denise liet nu haar tong reinigend werk verrichten. Daarna was Jenny weer aan de beurt. Steeds wisselende tongen verdwenen in haar uitgewoonde spleet en begonnen op het laatst tegen haar clitoris te wriemelen. Het werd haar te veel. Na een zoveelste orgasme verkrampte nog een keer en viel uitgeput in slaap. Ze snurkte licht.

Diezelfde middag neukte Harry Jolanda nog een keer. Nu was hij het die het tempo en ritme bepaalde en dat tempo was niet rustig of zachtzinnig. Elk vezeltje van haar lichaam leek daarna in brand te staan. Ze kon niet meer en totaal uitgeput moest ze door haar dochters naar huis en in bed worden geholpen.

Denise en Harry lagen later naast elkaar op hun rug in bed en speelde wat met elkaar. Ze masseerde zijn stijve in een loom tempo en hij draaide met zijn wijsvinger rondjes om haar klit.

‘Jolanda is nu wel helemaal los, hè Harry? Een paar weken geleden zou je er nog niet zo’n geil beest in hebben gezien, maar nu? Het is nu wel duidelijk waar Jenny en Amber het van hebben. Ze kunnen er ook allebei geen genoeg van krijgen. Ik moet gaan uitkijken, jongen. Straks worden ze verliefd op je en dan hebben we de poppen aan het dansen.’

‘Nee, schat. Ze zullen hooguit verliefd worden op mijn lul. Maar ik ben veel te oud voor ze. En Jolanda is ons slaafje. Zij zal het niet durven verliefd op me te worden. En trouwens, ze kunnen net zo goed verliefd worden op jou! Zeker Jenny. Ze zal wel bi zijn maar soms heb ik het idee dat ze het het liefst met jou, Amber of zelfs haar moeder doet. Alleen wil ze ook af en toe een lul in haar kutje.

En Amber moet gewoon op zoek gaan in de wereld om haar heen. Ze is hartstikke vrijgevochten. Als ze een goede partner vindt, is het hek helemaal van de dam, vermoed ik.’

‘Zo’n lekkere lul als die van jou zal ze waarschijnlijk niet snel vinden, vermoed ik.’

‘Mijn lul is alleen van jou, Denise. Alleen als jij vindt dat je hem wilt uitlenen, gaat-ie in een ander gat. Dat weet je. Ik ben nog steeds hartstikke gek op je. Op jou, op alles aan je, van je…’

‘Lief dat je dat zegt Harry.’

Ze sloeg haar been om hem heen en klom op zijn dikke pik. Zonder veel omhaal liet ze hem in zich glijden en begon loom te neuken. Ze deden er zo lang mogelijk over, probeerden hun orgasme uit te stellen, lagen soms volledig stil en genoten van elkaar. Maar uiteindelijk kreeg hun verlangen de overhand; steeds wilde werden hun bewegingen. Totdat ze vrijwel gelijktijdig klaar kwamen. Met Denise nog bovenop en zijn lul in haar vielen ze in slaap.

De volgende morgen bleek Denise naast hem gegleden. Hij werd wakker van haar vlakke hand die over zijn buik streelde.

‘Weet je, Harry. Ik heb Jolanda even geappt. Ze zegt dat haar kut voelt of ze er een schop tegenaan heeft gekregen, maar ze komt toch, zo meteen. Ze is hartstikke gehoorzaam. Ik wil haar eigenlijk nog de laatste keer testen om te kijken hoever we kunnen gaan. We hebben het hele weekend nog voor wat experimentjes. Ik loop alvast naar beneden om haar binnen te laten en Bo en Arni wat te bedaren. Je weet hoe ze altijd tegen haar opspringen. Ga jij nog maar even in bad.’

Onder de douche dacht Harry aan wat er de afgelopen weken was gebeurd en hoe het hun leven zo ingrijpend had veranderd. Ze wilden wraak nemen, maar het was totaal anders uitgepakt…

Volgende keer vertel ik hoe het begonnen is.
Lees verder in: Zoete Wraak - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dieren, Lesbienne, Wraak, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...