59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 3612x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Karin En Hansje - 36: Waterman #

Hans Heeft Twijfels@

Dit verhaal is deel 37 in een lange reeks, maar het kan op zichzelf gelezen worden.
Door omstandigheden heeft deze reeks erg lang stil gelegen. Een korte situering kan helpen om de personages opnieuw te plaatsen. Uiteraard kan je ook voorgaande delen opnieuw lezen.

Situering :
Tante Kris en oom Bert hadden hun neefje Hans en Nichtje Karin mee uitgenodigd voor een weekendje in een Subtropisch vakantiepark. Sandra, het liefje van Hans alsook Michel, het liefje van Karin waren ook meegekomen. Door omstandigheden was ook Peter, de trainer van de voetbalploeg en FWB van Sandra in het huisje aanwezig.
Eerder waren er al seksuele contacten geweest tussen de tante en oom met Karin en Hans. Maar in dit weekendje waren bijna alle remmingen verdwenen.

De vrijdagavond was eerst iedereen gaan zwemmen en daarna was het erg gezellig geweest rond de open haard. Later was ieder met zijn eigen partner in bed geraakt, maar Sandra lag met Hansje en Peter in n bed. Tijdens die hete nacht had Sandra, toen ze door Hans en Peter tegelijk, in sandwich, geneukt werd, iets te duidelijk en met opzet haar genotskreunen niet ingehouden (zie deel 32). Het was voor iedereen een geile nacht geworden, met intense vrijpartijen. Sandra wist al langer dat haar vriend Peter ook seksueel aangetrokken werd door Hansje. Peter had regelmatig seksuele fantasien met en over Hans, maar behalve masturberen had hij met die bi-seksuele gevoelens nooit echt wat gedaan. 's Ochtends had Sandra de jongens gestimuleerd om ook elkaar te verwennen. Ondanks dat ze elkaar tot een deugddoend orgasme gepijpt hadden, wist Hans niet goed wat hij met deze situatie moest. (Zie deel 33).
Even later werd met allen het ontbijt genuttigd. Blijkbaar was Karin beregeil aan de ontbijttafel gekomen. Gelukkig was oom Bert meer dan graag bereid om haar te helpen bevredigen. De sandwich die ze daar zelf uitlokte, had ook grote indruk gemaakt op Hans.
Zaterdagmiddag had de groep zich opgesplitst. Hansje en Michel waren met hun voetbaltrainer, Peter, meegereden naar de voetbaltraining. Karin en tante Kris hadden de sauna bezocht (zie deel 34). Daar hadden ze seksueel kennis gemaakt met de oude Pierre (zie deel 36) en de zwarte man Jack. Sandra was achtergebleven met oom Bert in het vakantiehuisje (zie deel 35).

In de chronologie sluit dit nieuwe verhaaldeel dus aan op deel 33. Alles gebeurt dus gelijktijdig met de sauna van Karin en Kris (deel 34 en 36) en het zonnebaden van Sandra (deel 35)Voetbaltraining

Peter reed samen met Michel en Hans naar de voetbaltraining. Michel zat op de achterbank en was bijna onmiddellijk in slaap gevallen. Blijkbaar had hij deze nacht echt te weinig geslapen. Er werd niet gesproken in de auto. Hans keek wat rond en lachte naar Peter. Die lachte vriendelijk terug. Peter zag er echt gelukkig uit. Hij bekeek Hans met een vrolijke, verliefde glimlach. Toen Peter de versnellingspook wilde vastpakken om te schakelen, mispakte hij zich blijkbaar, waardoor hij met zijn hand uitschoof en op Hans zijn knie terecht kwam...
"Oei, sorry Hans. Het was niet..."
"Geen probleem, Peter."
"Ok, ... of heb je dat graag ?" Peter legde nu zijn hand bewust terug op de knie van Hans.

Hans glimlachte en liet het maar toe. Hierdoor begon hij te denken ...
Waarom leg jij je hand op mijn knie ?
Was dat net per ongeluk of schoof je bewust uit ?
Je ziet er gelukkig uit Peter; Komt dat door mij ? Of komt dat door Sandra ?
Wij samen hebben Sandra vannacht geweldig hard laten genieten. Hoe vaak hebben we haar in sandwich geneukt ? We mochten haar neuken waar we wilden. In haar mond, maar ook haar kut en zelfs haar kont. Ze lette zelfs niet op in welke volgorde we haar neukten. We hebben beiden 'ATM' bij haar gedaan. Oh, ze was zo geil dat ze echt alles liet gebeuren.
En wij twee waren ook geil. Ik was verbaasd toen jij me begon te pijpen, maar ook dat vond ik vanmorgen heerlijk. Ik wilde jou ook graag hetzelfde genot gunnen.
Toch een raar idee: wij hebben vannacht hetzelfde meisje geneukt en hebben ook elkaar gepijpt.
Ik wist niet dat jij ook seks met jongens wilde... seks met mij... ben ik nu...


Net op dat moment streelde Peter de knie van Hans en kneep er even in.
"Alles ok, Hans ?"
"Ja, hoor."
Dan gleed Peter zijn hand wat naar boven. Het was erg warm, dus Hans had een korte broek aan. Hans voelde de warmte van Peter zijn hand op zijn blote huid. Hans hield zijn benen gesloten, zodat Peter niet nog hoger zou strelen. Peter's hand bleef liggen nabij zijn kruis.

Hans zijn gedachten schakelden een versnelling hoger :
Wat doe je nu, Peter ? Wil je me opnieuw strelen ?
Ben je nu opnieuw geil op me ? Ben je nu zo gelukkig en geil omdat ik toegelaten heb dat je mijn penis mocht pijpen ? Ben je gelukkig omdat ook ik jou gepijpt heb ? Ben ik daarmee gelukkig ???
Ben jij homo, Peter ? Of ben je bi-seksueel ?
Hoe moet het nu verder tussen ons ? We hebben allebei een seksrelatie met Sandra, maar ze noemt jou haar vriend en mij noemt ze haar lief. Wie ben jij nu voor mij, Peter ?
- ben je mijn trainer van de voetbal ?
- ben je mijn seksconcurrent van Sandra, of ben je haar ex-lief ?
- ben je 'gewoon' mijn vriend ?
- ben ik een seksmakker van je ? Een 'friend with benefits' ?
- Ben jij een homofiel of biseksueel ? ... en ik ?... ben ik ook biseksueel ?

Hoe moet dit nu verder ? Wil jij opnieuw en nog meer seks met me ? Wil je me misschien ook gaan neuken ?
of moet ik doen alsof er niets gebeurd is ? Ik vond het eigenlijk wel prettig. Ben ik nu nieuwsgierig naar meer seks met jou ?


Hans zat met zoveel vragen waarop hij geen antwoord wist. Hij nam zijn smartphone en schreef een email naar mams. Daarin vertelde Hans dat hij een fantastische nacht met Sandra had gehad en een merkwaardige biseksuele ochtend. "Mag ik hierover eens praten met je, Mams ?"
Verder schreef hij ook nog dat Karin bijzonder geil was tijdens het ontbijt, maar dat oom Bert haar geholpen had. Zijn uitleg bleef beperkt tot "zie foto's in bijlage". Hij scrolde even door het fotoalbum van deze ochtend en selecteerde enkele foto's van de vrijpartij van Karin.
Hans drukte op "Verzenden". Hij was erg benieuwd naar de reacties van mams.

Peter stuurde de auto veilig en wel over de snelweg. Even keek hij naar Hans. Hun blikken ontmoetten elkaar. Peter keek even in de achteruitkijkspiegel. Michel lag duidelijk nog steeds te slapen. Peter gaf een fijne glimlach en streelde weer even over Hans zijn bovenbeen. Voor Hans voelde dit goed aan en hij spreidde onwillekeurig zijn benen. Peter zag dit als een uitnodiging en streelde dus even hoger. Zijn vingers gleden diep in Hans zijn kruis, maar zijn handpalm kwam plat op de bult van Hans zijn broek te liggen. Hans voelde de warmte en zachte druk van Peter zijn hand. Zijn penis reageerde en werd stijf. Zou Peter dit opmerken ?
Hans wist weer niet hoe hij zou reageren. Hij wachtte af.

"Ik voel dat je een stijve krijgt, Hans."
"Denk je weer aan wat er vanmorgen gebeurd is, Peter ?"
"Ja, ik vond het erg fijn, Hans. En wat denk jij ?"
"Ik weet het niet, Peter. Geef me wat tijd."
"Tuurlijk."
Daarop nam Peter zijn hand weer weg en reden ze in stilte verder.
Hans zuchtte tevreden dat Peter zijn hand weggenomen had. Hij wilde dus zeker wel rekening houden met zijn gevoelens. Dit kleine gebaar gaf Hans zeker al een gevoel van vertrouwen. Bijna vond hij het jammer dat Peter zijn hand weggenomen had. Hij voelde zich opgewonden en had opnieuw zin in seks.

Een kwartiertje later kwamen ze mooi op tijd aan bij de voetbalkantine. Peter zette samen met Hans en Michel alles klaar voor de voetbaltraining. Spoedig kwamen ook andere spelers aan en werd het er gezellig druk.
De training verliep vlotjes. Peter gedroeg zich helemaal zoals normaal. Het enige dat Hans opgemerkt had, was een nieuwe stretch oefening die Peter voorstelde. Alle spelers moesten met gestrekte benen in spreidstand gaan staan en met hun handen op de grond voor hen steun te zoeken. Benen helemaal gespreid en gestrekt. Een stretch oefening die zich liet voelen in de jongens hun spieren en pezen.
"Zorg dat je nu stabiel staat. Verlies je evenwicht niet !" riep Peter hen toe.
Peter kwam dan langs en gaf een duwtje tegen hun billen. Hans zag in zijn gedachten Sandra voorovergebogen staan. Ze had zich in deze houding anaal laten neuken, zowel door Peter als door hem. Zou Peter nu ook aan anale seks denken bij de jongens in deze houding? Peter ging verder bij ieder langs en gaf een flinke duw tegen hun kont. Diegenen die omver vielen of hun voeten verplaatsten moesten opnieuw. Was het toeval dat Hans deze oefening, als enige, drie keer moest proberen ?

Na de training gingen alle spelers naar de groepsdouches. Er werd al door meerdere jongens gezegd dat het jammer was dat Karin en Sandra niet meegekomen waren. Nu moesten de jongens zonder het opwindend gezelschap van de meisjes douchen. Iedereen stond gewoon naakt onder de sproeiers en niemand geneerde zich. Hans merkte op dat Peter dicht bij hem stond en regelmatig naar hem keek. Dit was niet echt ongewoon, maar hij vond het nu toch wel opvallend. Hij was benieuwd of Peter iets van plan was.
"Diegenen die klaar zijn, mogen al naar de kantine gaan. Je kan alvast zelf een drankje nemen." Riep Peter naar de eerste jongen die klaar was met douchen. Peter nam duidelijk zijn tijd en bleek niet gehaast. Ook Hans begon nu wat te treuzelen.
"Blijkbaar ben je niet gehaast, Hans ?" vroeg Peter nog.
"Neen, ik ben niet gehaast, Peter. Jij wel ?"
De andere jongens wasten zich op normaal tempo en verlieten n na n de doucheruimte.

Een paar minuten later stonden alleen Peter en Hans nog onder de stromende douche.
"Nu zijn we terug alleen, Hans. Mag ik je nog eens voelen ?"
"Euh, ... voelen ? Euh... ja. Doe maar, Peter."
Peter stond vlak voor Hans en streelde zijn bovenbenen, net als in de auto.
"Ik vind het fijn om je te strelen. Mag ik verder doen ?"
Peter deed dit heel teder en respectvol. Hans voelde de zachte aanraking. Het voelde inderdaad fijn en goed. Hij kon niet voorkomen dat zijn lichaam reageerde en zijn penis vol bloed gepompt werd.
"Ik vind het ook fijn, Peter, zie maar hoe stijf ik word."
Peter lachte vriendelijk toen hij zag dat Hansje een mooie erectie gekregen had.
"Zullen we ons even afzonderen ?"
Peter zette het water van de douches af.
Hans ging naar een toiletcabine. Peter volgde en draaide de deur achter zich op slot. Er was nauwelijks plaats voor twee personen. Hans moest wel tegen Peter staan.
Zonder woorden hurkte Peter voor Hans. Hij bracht zijn mond naar die stijve penis en nam zijn eikel in zijn mond.
Meteen begon Peter uitbundig te likken en hij zoog er ook flink op. Dit alles gebeurde krachtiger dan wanneer Sandra hem pijpte. Lichamelijk voelde deze pijpbeurt van Peter dus zeker intenser dan gewoonlijk.
Peter nam nu Hansje zijn penis heel diep in zijn mond. Hij zoog en maakte slikbewegingen. Peter zetten zijn handen op Hansje zijn billen. Hij streelde en kneedde zachtjes. Hans voelde hoe een hand dieper langs zijn bilspleet ging. Hij voelde nu zelfs een vinger die zijn aarsroset verkende. Ondertussen pijpte Peter verder.

"Als je zo door gaat, ga ik klaarkomen, Peter !"
Peter keek even omhoog tot in Hans ogen. Als reactie slikte Peter zijn penis dieper in zijn mond en gelijktijdig trok hij Hans bij zijn billen naar zich toe. Hans voelde hoe heel zijn penis tot in Peters keel gleed. Meteen een deep-troath ! Tevens drukte Peter een stukje van zijn wijsvinger in Hans zijn kleinste gaatje. Hiervan schrok Hans, maar hij liet het gebeuren. Peter pijpte nu zo krachtig als mogelijk. Ook anaal werd Hans gestimuleerd. Peter probeerde zijn middelvinger nog dieper in Hans zijn kontje te krijgen. Hij bewoog zachtjes in en uit en plooide zijn vinger waardoor Hans voor het eerst genot kreeg via sensatieprikkels vanuit zijn prostaat. Hij vond dit fantastisch en kon niet anders dan een geweldig orgasme krijgen. Hans voelde zich euforisch worden en realiseerde zich even niet meer dat hij nu door een andere man verwend werd. Hij voelde alleen maar geil en intens genot. Een heftig orgasme was het zekere resultaat. Hij spoot zijn zaad diep in Peters mond. Die hield zijn mond helemaal over Hans zijn lul en ontving zijn zaad diep in zijn keel. Hansje voelde dat Peter zijn vinger ook een heel eind in zijn aars gedrukt had. Voorzichtig trok hij nu terug en stond opnieuw recht. Hun gezichten kwamen dicht bij elkaar in de kleine toiletcabine.
Hans keek nu Peter terug aan en voelde zich heel vreemd. Het was heel geil en intens geweest. Peter lachte vriendelijk en streelde Hans over zijn hoofd. Zachtjes drukte Peter een tedere zoen op Hans zijn wang.
"Je bent een lieve jongen, Hans."
Hans wist niet hoe hij hierop moest reageren en kon niet meer zeggen dan
"... euh, ja, .. ik weet niet ..."
"Dankjewel, Hans, dat ik je zo intens mocht afzuigen... en vingeren !"
"Graag gedaan, Peter. ... euh, ... wil jij nu ook ... dat ik ...bij jou ?"
"Ik ben heel geil nu en zou ook graag klaarkomen, maar alleen als je het zelf ook wil."
"Ik weet niet, Peter. ... jou terug pijpen...ik euh..."
"Je hoeft met niet te pijpen, Hans. Mag ik mij masturberen, hier bij jou ?"
"Daar heb ik geen probleem mee. Doe gerust."
Peter duwde Hans wat achteruit, waardoor die op de gesloten WC-bril kwam te zitten. Zelf nam hij zijn penis vast en maakte masturberende bewegingen.
Hans keek toe hoe zijn vriend en trainer zichzelf klaar maakte. Hij dacht terug aan het telefoongesprek dat hij stiekem gehoord had tussen Peter en Sandra (zie deel 30 : Op Sandra's slaapkamer). Toen had Peter al gezegd dat hij geil werd van hem.
"Mmmhh, ik heb je lul afgezogen, Hans."
Peter keek Hans aan met een geile blik.
"Je had me echt geil gemaakt Hans, ... heel geil"
Hans reageerde : "Ik was ook geil, Peter. Je hebt me doen genieten."
"Ik heb je doen klaarkomen ... IN mijn mond, Hans... Heerlijk !"
"Ja, Peter, Ik kwam klaar in je mond...en het was heerlijk."
"Ohh, Hans. Ik wil je... ohh, ik wil klaarkomen, ...ohh ik ga... klaar..."
Hans zag inderdaad dat Peter bijna klaar kwam. In een reflex boog hij naar voor en hapte Peter zijn eikel in zijn mond. Hij begreep zelf niet waarom hij dat deed, maar Peter vond het geweldig. Peter nam zijn hand weg en drukte zijn stijve lul diep in Hans mond.
"Ja, Hans. Neem mijn zaad ! ... Mag ik in je spuiten ?"
"Huh hu." Hans kon niet echt antwoorden met Peters lul in zijn mond. Hij stak wel een opgestoken duim omhoog om aan te geven dat hij akkoord was.
Peter nam nu Hans zijn hoofd vast en neukte nog even stevig in en uit. Gelijktijdig begon hij te spuiten. Hans voelde het glibberige bittere geil achteraan zijn mond spuiten. Door de greep van Peter kon Hans zich zelfs niet meer terugtrekken. Peter beleefde zijn hele orgasme in Hansjes mond.
...
"Is alles ok, Hans" vroeg Peter toen hij terug rustig was.
"euh, ...ja, ... denk ik... . Ik euh..."
"Je bent echt een lieve jongen... en heerlijk geil ook."
"euh, ...ja ...ok dan."


Een paar ogenblikken later gingen ze voldaan naar de kleedkamer. De anderen hadden niet door dat er tussen Hans en Peter iets gebeurd was. Een half uurtje later zaten ze opnieuw in de auto, terug naar het huisje in Center Parks. Hans stuurde een berichtje naar Sandra : De jongens hebben je gemist in de kleedkamer. Ze vroegen of je volgende keer terug mee komt. Er zijn ook dingen gebeurd met Peter. Ik weet niet meer hoe ik nu naar hem moet reageren. Ik moet met je praten.


Op het terras

Het was helemaal stil in het huisje toen tante Kris terug thuis kwam. Ze zag dat Bert en Sandra naakt lagen te zonnen op het terras.
"Hola, ik kom hier precies aan op een naaktstrand !"
"Ja schatje. Sandra had het daarnet te warm en ze vroeg of ik bezwaar had dat ze iets zou uit trekken."
"Jij zal wel geen bezwaar gehad hebben. Is alles wel ok, Sandra ?"
Kris voelde zich bezorgd om Sandra en ze vreesde dat Bert zich seksueel niet had kunnen inhouden. Sandra vond dat Bert niets verkeerd gedaan had en vulde verder aan.
"Ja hoor, Kris. Bert is heel lief voor me geweest."
"Heel lief ? Bert, je hebt haar toch niet ...Ze is maar ... !"
"Neen, Kris ! Bert heeft niets gedaan bij me... of, ... bijna niets."
"Ik luister, Bert ?" Kris klonk even heel kordaat. Sandra vreesde nu dat Kris boos zou worden op haar of op Bert.
"Ik heb Sandra ingesmeerd met zonnecrme. En daarna heb ik haar gestreeld en..."
"... en toen heb ik hem gevraagd of hij ... euh, ... of hij me zou...kussen."
"Kussen ?" vroeg Kris wat ongelovig.
"Ik heb haar uitgekleed en gebeft, Kris ! Ik heb haar gewoon tot een orgasme gebeft."
"Hij heeft niets gedaan dat ik niet wilde en we hebben zeker niet geneukt !"
"Is echt alles ok, meisje ?" vroeg tante Kris nogmaals. Ondertussen pakte ze een pakje condooms uit haar handtas en legde dit zichtbaar op de terrastafel. " it's better to be safe than sorry." lachte Kris.

Toen Sandra merkte dat Kris er ook geen probleem van maakte, reageerde ze vrolijk.
"Ja, echt hoor. Het was geweldig om Bert zijn tong te voelen, en hij heeft zich heel correct gedragen... hij was heel attent voor me."
"Zie je wel." antwoordde Bert. "Waar is Karin gebleven ?"
"Oh, die bleef nog even bij Pierre. Een aardige gepensioneerde man die we in de sauna ontmoet hebben. Ze komt tegen het avondeten naar hier. Zal ik mee komen zonnen met jullie ?"
"Graag, Kris, maar je hebt zelf al gezien dat het hier een naaktstrand is h." zei Bert om te lachten.
"Geen probleem." zei Kris, terwijl ze de onderkant van haar kleedje vastpakte en het meteen over haar hoofd trok. Hierdoor stond ze meteen poedelnaakt en legde zich neer in de zetel waar Bert had gelegen.

Bert ging nu naar haar toe en zette zich mee op de ligzetel. Hij bekeek zijn vrouw die verleidelijk haar benen opende. Bert keek naar haar gepierste kutje en hij werd opgewonden. Zijn penis richtte zich op en stond duidelijk zichtbaar voor Sandra. Hij twijfelde heel erg. De aanwezigheid van Sandra was nu vreemd voor hem. Hij draaide zijn gezicht naar het jonge meisje. Sandra lag opgewonden toe te kijken. Bert zag wel dat ze zeer genteresseerd volgde wat hij aan het doen was.

"Het is geen probleem, Bert. Doe wat je wil doen. Ik zie dat je geil bent. Je pik staat hard van verlangen. Jij wil nu echte seks ! Dat is een beetje mijn schuld. Doe nu met je vrouw wat je bij mij had willen doen."
"Wat had je dan met Sandra willen doen, Bert ?"
Bert wist niet of hij nu mocht antwoorden of hoe te reageren.
"Laat me zien en voelen wat je met Sandra wilde doen. Kom Bert. Neuk me ! Gebruik me ! Doe alles met me, wat je maar wil !"
Bert was bijna overtuigd, maar keek toch nog even naar Sandra, of die ook akkoord was.
Sandra zat tegenover Bert en opende haar benen. Ze bracht een hand naar haar kutje.
"Vooruit, Bert. Ik wil het ook. Ik zit hier geil bij jou. Denk aan mijn nat kutje."
Sandra liet nu duidelijk haar kutje zien en liet haar middelvinger in haar kutje glijden.
"Stel je voor dat jouw lul in mijn kutje ging. Jou stijve lul in de plaats van mijn vinger. Laat me zien wat je met me gedaan zou hebben... Ik wil je met Kris zien neuken, Bert !"
Sandra nam haar vinger uit haar kutje. Bert zag dat haar vinger glansde van haar natte geil. Verleidelijk stak Sandra haar middelvinger onder haar neus. Ze snoof alsof het een geweldig parfum was. Dan likte ze zorgvuldig alle neukslijm op. Ze liet Bert zien dat ze zichzelf kon proeven.
"Mmm... lekker, Bert."

Toen aarzelde Bert niet meer. Hij hurkte neer voor Kris haar gezicht en bracht zijn penis naar haar mond.
"Pijp me dan eerst even, schatje."
Kris gaf een knipoog aan Sandra en nam Bert's penis in haar mond. Eerst voorzichtige likjes, maar die werden steeds intenser. Na een minuutje was Bert gewoon in haar mond aan het neuken. Zijn penis ging over de volle lengte in en uit.
"Dat doet ze fantastisch !" lachte Bert naar Sandra die in volle spanning zat toe te kijken. Terwijl Bert dit zei, bracht Sandra opnieuw een hand tussen haar open beentjes. Haar vingers vonden haar natte spleetje. Bert zag hoe Sandra weer een vinger diep naar binnen schoof. Sandra vingerde even en bracht weerom haar vinger naar haar mond en likte deze demonstratief af.

Bert wilde ook likken. Hij dook tussen de benen van Kris en befte haar intens en nat. Kris voelde dat haar man erg opgehitst was. Ze genoot van wat hij met zijn tong aan het doen was. Toen Bert terug recht kwam, lachte hij naar Sandra.
"Nu is haar kutje nat van mijn kwijl, maar ook van haar lekkere geil. Nu kan ik haar neuken." Bert ging bovenop Kris liggen en neukte haar gewoon in missionaris. Kris kreunde toen hij met n rustige maar gecontroleerde beweging bij haar binnen drong. Sandra merkte op dat Bert, ondanks zijn dierlijke opwinding, toch aandachtig op de reactie van Kris lette bij dit binnendringen.
"Alles ok schat ?"
"Ja, heerlijk. Neuk me !"
Kris draaide haar hoofd opzij en keek Sandra aan. Die was nu ook weer haar eigen kutje aan het vingeren. De soppende geluidjes waren voor iedereen goed te horen.
"Ik vind het nog steeds heerlijk om zo door Bert geneukt te worden, Sandra" zei Kris.
"jaah, ... ik wil je een grote beurt neuken, schatje."
"Doe maar,... ik ben helemaal voor jou."

Daarop kwam Bert even recht en hij draaide Kris in doggy op de ligzetel. Hij zette nu zijn eikel tegen haar aars en drukte meteen door. Nu kreunde Kris veel luider. Sandra dacht al dat Bert haar echt pijn deed. Ze stond recht en ging langzaam naar hen toe.
"Oohh, dat is ...hard, maar het voelt... ohh... heerlijk... Diep en ... hard.. please !" kreunde Kris tussen de heftige stoten van Bert.
Sandra hurkte neer bij het gezicht van Kris.
"Jij houdt ook van harde seks, h, Kris."
"Ja, ...echt wel... dit doet ...ohh... deugd."

Bert neukte nog steeds intens in Kris haar kontje.
Sandra vroeg hem : "Had je mijn kontje ook willen neuken, Bert ? Zou jij je penis ook zo intens, zo diep en hard in mijn aarsje geramd hebben ? Zoals Peter en Hans me vannacht ook al diep in mijn kontje geneukt hebben ?"
Bert keek Sandra met grote ogen aan en zei toen tegen Kris:
"Ik wil in je kont klaarkomen, Kris."
Hij nam haar bekken stevig vast en ramde zijn penis nog harder en dieper in Kris haar kont.
"Ja, Bert. Doe het ! Neuk je vrouw zo hard je kan. Maar doe nu je ogen dicht en denk aan mij. Denk dat je mij aan het neuken bent, Bert. Je dikke, keiharde lul zit in mijn kleinste gaatje, Bert. ... Spuit me vol. Please Bert, spuit me vol !"
Bert had zijn ogen al gesloten en ging meteen mee in de fantasie van Sandra. Hij neukte hard in diep in Kris haar aars, maar in gedachten neukte hij de jonge Sandra, die hem bleef aanmoedigen:
"Kom klaar, Bert. Ik wil het ! Doe het !"
Bert begon nu te grommen en maakte wilde bewegingen. Plots trok hij Kris keihard en nog dieper over zijn lul. Tot aan zijn ballen zat zijn lul in Kris haar kont. Bert kreunde luid :
"Jaaa, Sandraaa !"
"Goed zo Bert. Ja, spuit je leeg."
Kris ervaarde zijn heftige orgasme en had er zelf ook veel plezier van. Toch kwam ze zelf niet klaar, maar dat was voor haar ook niet steeds nodig. Ze voelde hoe Bert nu bevredigd in elkaar zakte en ze maakte plaats voor hem op de ligzetel.
"Kom, leg je neer, lieve geile vent van me."

Wanneer hij even later terug op adem was, keek hij naar Kris en dan naar Sandra :
"Jullie hadden me beiden erg opgewonden."
"Dat heb ik gezien, Bert" zei Sandra. "Ik kreeg bijna compassie met Kris. Je neukte haar zo intens...En je werd blijkbaar nog veel geiler toen ik zei dat je aan mij moest denken."
"Ja, dat is zo, Sandra. Ik maak er geen geheim van dat ik graag seks met je zou hebben."
"In zekere zin wil ik ook,...maar neen. Het kan niet. Nog niet." gaf Sandra als antwoord.
"Je weet dat je van mij met Sandra gerust seks mag hebben, Bert, maar doe het alleen als ze er zelf ook klaar voor is" vulde tante aan.
"Natuurlijk, schatje. Je kent me toch !"


Waarom Sandra niet kan

"Je lijkt me een heel aardige man, Bert. Het valt me zo erg op dat je veel van Kris houdt en respect hebt voor haar, maar ook voor mij."
"Eh, natuurlijk, Sandra. Ik heb het allerbeste met Kris voor. Ik zie ze graag en verlang naar haar, zeker ook seksueel. En ook naar jou toe, respecteer ik je volledig. Ondanks dat ik dolgraag seks met je zou willen, zal ik je op geen enkel vlak forceren. Ik wil echt dat jij gelukkig bent !"
Sandra lachte lief naar Bert en ging naast hem zitten. Zowel Bert, Kris en Sandra waren nog naakt van het zonnebaden en de vrijpartij.
"Ik voel zulke verwarrende dingen als ik je bezig zie, Bert."
"Wat bedoel je, Sandra ?"
"Je bent een mooie man, Bert. Ik voel seksuele opwinding als ik naar je kijk, ... Ik was daarnet zo geil op je...Weet je dat ik echt met je wilde vrijen? ...Je dikke pik doet mijn kutje jeuken. Ik verlang dan echt om met je te neuken, maar tegelijk komen donkere herinneringen naar boven die me verlammen. ...Ik kan het niet."

Kris kwam erbij zitten en legde een arm troostend over Sandra's schouders.
"Helpt het als je iets zou vertellen over die donkere herinneringen, Sandra."
Sandra nam diep adem en keek zoekend rond.
"Ach, het is al zo lang geleden, en toch lijkt het pas gisteren gebeurd."
"Ik zal het vertellen,...maar vertel het niet verder aub."
"Geen probleem, je mag ons 100% vertrouwen, meisje!"

"Ik had jullie al eens eerder verteld over 'Dirk', mijn eerste echte vriendje. Dirk speelde mee voetbal, net zoals mijn oudere broer. Dirk's pa zat toen in het bestuur.
In de voorbereiding van een tornooi had de brouwer een grote hoeveelheid drank geleverd voor de kantine. Zijn pa had mijn broer en Dirk gevraagd om te helpen om de bakken bier en cola en zo tot in het bierkot van de kantine te dragen. Ik mocht ook komen helpen. Met z'n vieren was de drank vrij vlug allemaal in het bierkot. Dirk zijn pa gaf ons toen een colaatje. Mijn broer wilde even stoer doen als Dirk's Pa en vroeg een flesje bier, dat hij in ongeveer n teug leeg dronk. Pa deed nog straffer en die dronk er twee na elkaar. Ik denk dat die man hl veel dronk. Volgens mij was die toen al half zat, en het was nog maar vroeg in de middag.
Mijn broer en Dirk's pa gingen terug naar het bierkot en vulden de frigo's van de kantine met de flesjes die we net hadden binnengedragen. Dirk en ik bleven alleen achter in de kantine. Er stonden vele tafeltjes en stoelen, maar ook enkele zetels in een gezellig hoekje. We gingen daar zitten, knus bij elkaar in een brede zetel."


"Dat klinkt allemaal nog heel goed" zei Bert.
"Ja, maar wacht" zei Sandra en ze vertelde verder.

"Ik zat dus met Dirk te knuffelen. Tongzoenen en strelen. Ik was een verliefde puber. Je kent dat wel."

"Ja, heerlijk toch" zei Kris.

"Ik streelde Dirk ook overal waar ik bij kon. Ik had al vluchtig over zijn kruis gestreeld en wist al dat hij een stijve had. Maar ik durfde hem daar niet uitvoeriger te strelen. Toch lagen we meer op elkaar dan normaal en we waren allebei opgewonden. Zolang we flesjes hoorden klingelen, dachten we dat we niet gestoord zouden worden.
Op een zeker moment was mijn broer toch terug in de kantine gekomen zonder dat we dat gezien hadden. Maar hij had ns wel gezien. Mijn broer sprak ons aan : "hey zusje. Je bent zo actief met uw liefje, je bent precies opgewonden !Terwijl hij dat zei, zag ik ook Dirk's Pa terugkomen."

"Ja, ...Ik was echt heel erg opgewonden, maar wist niet goed hoe ik kon reageren. Ik wilde me zo graag geven aan Dirk. Hoewel ik nog maar nauwelijks wist wat seks was, verlangde ik echt naar meer. Ik vingerde mezelf dagelijks... of soms zelfs meerdere keren tot een orgasme, maar... ik euh... ik had niks echte ervaring. Dirk had, naar zijn zeggen, al zoveel... of was het bluf ? Ik had hem al eens afgetrokken en zelfs even zijn lul in mijn mond genomen. Dirk had al eens met zijn hand in mijn slipje gezeten, maar ... ik was nog maagd. We hadden elkaar nog niet naakt gezien. Dat Dirk nu ook overal over mijn kleding streelde, vond ik heel aangenaam en ik voelde m'n kutje nat worden. Maar wat moest ik doen ? Hem nu verder opgeilen terwijl zijn pa stond te kijken ?"


"Hoe reageerde Dirk z'n pa toen hij jullie bezig zag ?", vroeg Bert.

"Toen ik even opkeek, zag ik pa lachen. Hij zei : "Zulke jonge liefde is toch mooi om zien, h. Pak haar maar, zoon. Laat zien dat je een echte man bent. Bevredig je meisje !"
"Wow, zijn pa keurde goed wat wij aan het doen waren. Mijn broer en Dirk z'n pa gingen terug naar hun frigo's. Mijn remmingen vielen af. Ik weet nog dat ik mijn benen wijd opende in de hoop dat Dirk mijn kruis zou strelen. Dirk begreep mijn uitnodiging en streelde het kruis van mijn broek.
Wat was dat prettig! Mijn vriendje streelde me echt overal, mijn borsten, billen en vooral langs mijn kruis. Ik werd nog geiler en liet zelfs toe dat hij mijn broek open maakte.
Dirk koos helaas net de verkeerde moment om mijn broek los te doen want...m'n broer zag het blijkbaar gebeuren en vroeg : "Helaba, wat doe je ? Ga jij je laten neuken, zusje ?"
Ik wist niet wat te antwoorden.
"Maar het was Dirk z'n pa die antwoord gaf : "
"Natuurlijk gaat ze nu geneukt worden. Ik zag daarjuist al dat ze geil staat. Ik wil graag zien hoe mijn jongen een man geworden is ! Kleedt ze maar uit, Dirk. Ze is klaar voor jou." Toen dronk hij zijn flesje bier leeg en pakte meteen een volgend.
"Om een vrouw te laten genieten, moet je haar eerst likken, Dirk. Daarna pas neuken. Pak ze en laat ze gillen van plezier !"
"Ondertussen had Dirk mijn broek al uitgetrokken. Dan volgde mijn slipje dezelfde weg. Mijn broer was genteresseerd en kwam dichterbij. Dirk z'n pa keek ook, maar vanaf de toog. Halfnaakt lag ik in het zeteltje en Dirk ging op zijn knien tussen mijn benen zitten... Zo..."


Terwijl Sandra dit vertelde ging ze zelf op haar knien zitten, tussen de benen van Bert. Ook Kris verplaatste zich en zette zich voor Bert op de grond. Ze leunde met haar armen tegen zijn benen.
"Mijn kut droop van mijn geil en ik wilde meer. Ik zou alles toelaten. Dirk streelde met zijn beide handen over mijn dijen en kwam dichter bij mijn kutje."

Sandra glimlachte naar Bert en Kris en streelde langzaam met haar handen langs Bert's dijen omhoog. Met haar ene hand nam ze zijn penis vast. Haar andere handje omvatte ze zijn balzak.
"Dirk streelde met zijn vingers langs mijn kutje. Hij voelde mijn natte spleetje. Voorzichtig bracht hij een vinger een stukje naar binnen. Dan kwam hij dichter en dichter. Zijn mond was bijna tegen mijn kutje. Het was de eerste keer dat hij mij zou beffen. Ik was heel erg benieuwd."

Sandra streelde nu over Bert's lul. Ze bewoog haar hand omlaag, waardoor de voorhuid omlaag schoof en Bert zijn eikel helemaal bloot kwam. Ze kwam dichter en dichter. Haar mond was vlakbij zijn eikel. Uiterst voorzichtig tuitte ze haar lippen...
... dan voelde ik Dirk zijn mond tegen mijn natte kut. Eerst gaf hij een voorzichtig zoentje... en nog een. Dit was zo intiem, zo geil, zo ...ooh !. Ik reageerde dat het goed was. Ik legde mijn handen over Dirks hoofd en trok hem zachtjes in mijn schoot.

Bert kon niet stilliggen toen Sandra kusjes gaf op zijn paal. Wat was hij geil op dit jonge meisje. Sandra voelde hoe Bert zijn handen achter haar hoofd legde. Hij bewoog naar voor, waardoor Sandra zijn penis echt in haar mond nam. Sandra pijpte hem even en vertelde dan verder:
"Dirk probeerde me te bevredigen, zoals zijn vader het wilde. Hij deed zijn best en ik werd geiler en geiler. Mijn broer kwam zelfs bij me zitten. Ook hij was heel opgewonden door wat er gebeurde en hij legde mijn hand over zijn kruis. Ik voelde ook zijn stijve. Hij maakte zelf zijn broek open en drukte zijn stijve tegen mijn hand. Ik was zo geil dat ik dat allemaal toeliet. Ik was toen ook wel heel close met mijn broer, want anders zou ik dat echt niet toelaten. Ik begon hem mee te masturberen. Dat had ik nog nooit gedaan. Ik had mijn broers al wel vaker naakt gezien, maar nooit met een erectie. Nu had ik zijn stijve vast en liet hem zelfs mee genieten.

Sandra was nu opnieuw Bert aan het masturberen. Hij sloot zijn ogen en genoot van de strelingen die Sandra hem gaf. Sandra hield hem goed in de gaten. Ze merkte dat zijn opwinding toenam. Kris gebaarde dat Sandra gerust mocht verder doen, maar Sandra stopte met aftrekken. Ze wilde duidelijk niet dat Bert een orgasme zou krijgen. Zachtjes streelde ze langs zijn eikel en streelde zijn ballen. Ze vertelde verder.
"Dirk had me toch al echt doen genieten met zijn tong en ik zou meteen gaan klaar komen, maar toen diens pa dit opmerkte, zei hij : "Ik denk dat ze nu klaar is voor je lul, jongen. Neuk ze en spuit ze maar vol !"
Ik schrok van die uitspraak, maar ik was zo geil dat ik alles wilde voelen. Ik zou zo meteen ontmaagd worden ! Joepie !

Ik zag hoe mijn broer heel verbaasd, en geil naar me keek. Hij nam toen zijn portefeuille, pakte er iets uit, en gaf dat aan Dirk: " Hier Dirk, Ok dat gij mijn zus nu wil neuken, maar ik wil niet dat je haar zwanger maakt!"

Toen Dirk zich terugtrok om zijn broek uit te doen, trokken Pa en mijn broer bij mij ook mijn resterende kleren uit. Ik lag nu poedelnaakt en was nog nooit z geil geweest. Ik kon niet meer wachten. Ik wilde een lul in mij. Maar Dirk was onhandig met het condoom aan het knoeien. Ik wilde nu seks. Mijn broer bukte wat zodat zijn pik dichtbij kwam. Zonder nadenken deed ik mijn mond open en ... Eindelijk was Dirk klaar met het condoom en toonde zich compleet naakt. Ik was blij dat ik zijn penis zag. Hij stond heel stijf en recht vooruit. Die wilde ik in mij hebben...


Sandra was nu rechtgekomen en boog voorover. Ze maakte de penis van Bert even heel nat met haar speeksel. Sandra nam het klaarliggende condoom van de terrastafel. Ze keek Bert aan en vroeg : "Mag ik ?"
Bert voelde zich vereerd dat ze dit 'eindelijk' vroeg :"Natuurlijk mag jij dat !"
Sandra trok het condoom over Bert's penis. Toen opende ze haar benen en bracht haar kutje tot bij Bert zijn smachtende lul. Zijn eikel lag tegen haar openstaande kutlippen.

Ze vertelde verder :
Toen voelde ik Dirk's lul aan mijn jonge, maagdelijk kutje. Zijn eikel lag tegen mijn lipjes. Ik lag geil, nat en open op hem te wachten. Ik wilde hem in mij. Ik wilde geneukt worden ! Ik zou een echte vrouw worden, ... Ja,... Ja, ...
Sandra had Bert zijn penis vast. Zijn eikel zat op de juiste plaats. Vlak tegen Sandra's natte wachtende kutje. Als Bert zijn bekken naar omhoog zou bewegen, zou zijn eikel in haar kut schuiven. Maar Bert bewoog niet. Sandra bewoog ook niet. Ze keek Kris angstig aan.
Neen, ... neen, ... ik kan het niet, Bert. Sorry... Help me, Kris. Doe het in mijn plaats, ... opnieuw in mijn plaats.
Geen probleem, Sandra. Als jij niet kan neuken, dan wil ik het graag in jou plaats doen.
Kris ruilde plaats met Sandra en ging over Bert zijn schoot zitten. Kris opende haar benen en Bert sloot zijn ogen. Ze mikte haar open doosje precies over zijn glimmende eikel...
Ik voelde Dirk in mijn kutje schuiven. Dieper en dieper, ... dan stopte het. Dirk wist niet wat ie moest doen. Ik nam zijn billen vast en ik trok hem er helemaal in, helemaal diep in mij. Met een felle pijnscheut voelde ik dat het gebeurd was. Ik verkrampte even, want het was echt pijnlijker dan ik had verwacht. Dirk zijn lul zat nu diep in mijn kut. Helemaal in mij ! Ik voelde me zo verliefd en overgelukkig. We neukten elkaar. Nu zouden we gaan genieten.
Kris was nu helemaal over Bert geschoven. Zijn harde pik was moeiteloos en zonder pijn tot haar diepste binnenste gegaan. Het voelde vertrouwd en goed. In zijn gedachten neukte Bert opnieuw met Sandra. Het was een ontgoocheling toen Bert zijn ogen opnieuw opende, en zijn eigen vrouw op hem zag rijden. Hij verlangde toch zo om Sandra te neuken. Maar Sandra was vlakbij en ze keek naar hem. Ze volgde hoe hij neukte met Kris. In een vlot tempo bereed Kris haar man. Sandra legde haar handen op de schouders van Kris en gebaarde haar te vertragen.

Ze vertelde verder :
"Dirk zat met zijn lul in mijn kutje. Hij probeerde me te neuken, maar hij had dus ook totaal geen ervaring. Ik begreep nu dat hij ook nog maagd was geweest ! Het ging allemaal heel erg stuntelig. Toch voelde het fijn omdat ik verliefd was. Ik was toen zelfs blij dat we elkaars eersten waren.
Het neuken zelf gaf me nauwelijks lichamelijk genot. Dirk voelde nog niet aan, hoe hij zijn bekken moest bewegen om neuken plezierig te maken. Hij bewoog wel wat, maar het was echt niet aangenaam. Ik werd er niet geiler van en zou zeker niet klaarkomen. Als ik mezelf masturbeerde kwam ik altijd direct klaar. Nu kwam ik, noch hij, tot een orgasme. Dirk zijn bewegingen minderden en euh,... ja... het ging niet.
Omdat hij stopte met neuken keek ik rond en zag dat mijn broer en zijn pa verlekkerd naar ons keken. Ze hadden allebei hun lul vast hadden en trokken zich af.
Pa was blijkbaar niet tevreden over wat hij zag...
"Neuk ze jongen! Spuit ze vol ! ... of zijt gij geen echte vent !"
"Maar papa, ... ik..."
"Plots trok zijn pa mijn vriendje weg ..."


Sandra stond recht en trok Kris kordaat van Bert weg. "Blijven liggen jij" snauwde Sandra naar Bert. "Dat riep hij tegen mij ... Pa was bruut en boos. Ik werd plots hl bang en wilde opstaan. Ik wilde daar weg..."
"Blijven liggen jij, had ik gezegd" riep hij nog een keer.
"Toen ging hij tussen mijn benen staan. Dreigend en opgewonden stond hij boven mij. Hij stonk naar bier en hij had zijn broek los op zijn knien hangen. Zijn stijve pik stond naar voor. Ik wist niet wat ik moest doen. ... ik had schrik..".


Sandra plaatste toen haar hand rond Bert's penis. "...ik had schrik dat hij mij wilde neuken.

"Ik zal haar doen genieten" riep zatte pa luid in de richting van Dirk ! Mijn lieve Dirk stond als een bevroren standbeeld toe te kijken. Ook hij kon niets doen tegen zijn pa.
Ik zei "neen, niet doen" toen hij zijn te grote lul naar mijn kleine kutje bracht. Zijn dikke eikel zat zo
... en Sandra bracht Bert's eikel nu zelf tegen haar kutje.
"Ik wilde zijn lul niet in mijn kut, Bert, echt niet. En zeker niet zonder condoom", zei Sandra terwijl ze zich langzaam een klein stukje over Bert zijn penis liet zakken. Sandra keek Bert strak in de ogen. "Ik wilde echt niet door hem geneukt worden."

"Dat begrijp ik." zei Bert rustig. "Laat je niet dwingen. Doe alleen datgene wat je zelf wil, Sandra."

"Ik wilde hem niet in mij ! Ik riep 'NEEN' Toch voelde ik hem dieper en dieper schuiven."

Telkens Sandra 'dieper' zei, schoof ze verder omlaag. ..."Dieper... dieper" ... tot ze Bert's stijve lat helemaal in haar kutje had.

"Ik probeerde weg te komen van hem. Ik probeerde hem tegen te houden, maar die man was veel te groot en te zwaar. Ik kon niet weg, Bert.
Ik keek even in de ogen van Dirk... maar ...hij stond daar maar te kijken ...en...ik had zijn hulp z nodig !!!
Ik wilde het echt niet."

Sandra legde zich neer op de borstkas van Bert en ze plooide haar armen liefdevol rond hem. "Ik kon echt niet weg..."

"Dus hij bleef je neuken ?"
"Tuurlijk...en dat deed pijn! Zijn lul was ook te groot voor me! Ik riep "NEEN" en "STOP"... Hij heeft me geforceerd ... en hij bleef me neuken."

Sandra reageerde fel op de negatieve herinneringen aan haar verkrachting. Daardoor bewoog ze intens mee. Ze neukte Bert, alsof ze opnieuw geneukt werd door die Pa.
"Hij wilde mij doen genieten, maar ik walgde ervan.
Hij wilde zijn zoon tonen hoe hij een vrouw zou verwennen, maar hij gaf me angst voor volwassen mannen.
Hij wilde me een spetterend orgasme geven, maar hij verknoeide zoveel..."
"Ik zei NEEN, maar hij was geil en zat ... hij luisterde niet !"


Sandra lag nu intens te neuken en ze schokte heftig. Bert zat tot de laatste millimeter in haar kutje, maar neukte eigenlijk niet mee. Sandra gebruikte zijn lichaam enkel om haar negatieve gevoelens af te reageren.
"Hij bleef me neuken...totdat hij klaar kwam."
Het geile meisje beleefde nu zelf ook een merkwaardig en verkrampt orgasme.

Hij neukte me...hij verkrachtte me... hij kwam klaar in me ...Die smeerlap heeft me vol gespoten. ...zijn zaad droop eruit... Ik voelde me vreselijk vies... Ik heb later wel een uur onder de douche gestaan, maar ik bleef me vies voelen... Ik kreeg hem niet weg... oohhh... Ik wilde het niet... echt niet !"


Sandra werd nu kalmer en zocht opnieuw contact met Bert en Kris.
"Jullie zijn zo anders, ... zo lief voor me. Seks en respect voor elkaar lijken bij jullie zo vanzelfsprekend."
Even werd het stil. Kris en Bert konden niet veel meer doen dan Sandra troostend te strelen.
Sandra lag nu zacht te huilen bovenop Bert.
"Hoe kon ik weten dat het fijne moment met Dirk zou veranderen in een nachtmerrie ?
Hij heeft me verkracht...Ik wilde het echt niet, Bert."

"Wil je ook vertellen hoe het afgelopen is ? vroeg Bert. Sandra rolde nu van Bert af en werd omarmd door Kris.
"Ja, maar hou dat ook voor jullie aub."

"Toen Dirk zijn pa mij lastig viel, is mijn broer hulp gaan zoeken. Gelukkig vond hij snel Peter, die ook ergens op de voetbalclub bezig was en Peter heeft me 'letterlijk' bevrijd van die voze zatlap. Hij was razend op die man."

"Heb je die verkrachting aangegeven ?" vroeg Kris.
"Ik wilde geen hulp, geen aangifte, niets... ik was alleen maar kwaad... en ik wilde alles ontkennen."
"Maar dat kan toch niet zomaar ! Jij hebt niets verkeerd gedaan. Die man heeft je verkracht !"
Gelukkig heeft Peter het wl allemaal voor mij geregeld via het 'centrum seksueel geweld'. Ik ben toen meteen ook in het ziekenhuis behandeld en ben twee keer bij de politie moeten komen om verklaringen af te leggen. Toen kreeg ik hulp en ondersteuning. Alles is toen wel heel discreet afgehandeld, daar ben ik echt blij voor. Ik had echt geen nood aan sensatie. Bijna niemand weet ervan. Zelfs Hans en Karin weten dit nog niet.

"Zou het niet goed zijn om het ook aan Hans te vertellen ?"
"Ik denk van wel. Maar ook aan Karin. Ze is ten slotte mijn hartsvriendin. Ze weet trouwens wel dat ik een hele tijd therapie gekregen heb om 'iets' te verwerken."
"En met die verwerking ben je duidelijk nog bezig, want daarnet ...?"
"Het gaat ondertussen terug vrij goed met me. Ik heb ook altijd heel veel steun gehad aan Peter. Zonder hem was het nog veel moeilijker geweest om het te verwerken.
Gelukkig kon ik snel terug genieten van seks met vrienden. Uiterlijk ben ik vaak nog een vrolijke seksueel vrijgevochten tiener, maar misschien 'speel ik een losbol' om mijn persoonlijke angst te verdoezelen. Zeker bij andere volwassen mannen krijg ik nog steeds een oncontroleerbare seksuele angst. Zelfs naar jou, Bert, hoewel ik zo erg mijn best doe."

"Dat merk ik, Sandra, maar nu begrijp ik ook beter waarom Peter zo belangrijk is voor je."
"Ja, ik ben hem enorm dankbaar. Hij is mijn beschermengel, maar pas vrij recent hebben wij ook seks met elkaar."
"Dat had je inderdaad al eens verteld. Peter is een fijne kerel. En wat is er met die enge man gebeurd ?" vroeg Kris.
"Eigenlijk weet ik het niet en ik wil het ook niet weten. Naar het schijnt, had hij er achteraf veel spijt van en zou hij sinds toen geen druppel alcohol meer aangeraakt hebben. Maar ik heb hem nooit weergezien. Ik WIL hem ook nooit meer zien. Aan Dirk denk ik soms nog wel, maar ...Iemand vertelde me dat ze verhuisd zijn naar...Och, ... zelfs dat weet ik niet meer."

'"Goed dat je ons dit verteld hebt, Sandra. Nu begrijp ik je veel beter." zei Bert."als we nog iets voor je kunnen doen ?"
"Dankjewel dat jullie naar mijn verhaal wilden luisteren. Jullie hebben me toch al veel teruggegeven van wat die man toen heeft kapot gemaakt."
"Wat bedoel je, Sandra?"
In deze familie vind ik vertrouwen en eerlijkheid. Maar vooral heel veel respect voor elkaar. Hier mag iedereen zijn wie hij echt is. Dat doet me zo veel deugd."
"Dat horen we graag, Sandra."
"Wil jij me nog iets beloven, Bert ?" vroeg Sandra.
"Natuurlijk, wat je maar wil."
"Ik wil geen angst hebben tegenover jou. Wil jij dit weekend nog proberen om af te maken wat we daarnet begonnen zijn? Ik wil graag proberen om verder door jou geneukt te worden, als het kan met Hans en Peter erbij, want die jongens zijn zo belangrijk voor me. Ik wil ook kunnen genieten van seks met een lieve, echte man. Kan jij me lieve en respectvolle seks geven? Kan jij me verwennen als een echte vrouw en een spetterend orgasme geven ? Het orgasme dat ik niet gekregen heb van Dirk of z'n pa ?"
"Heel graag, Sandra, maar ik doe niets, helemaal niets, tenzij jij het zelf wil."
"Maar ik vertrouw je, Bert. Ik heb gemerkt dat je mij respecteert. Ik wil mijn negatieve seks herinnering ombuigen tot een positieve ervaring. Ik wil dus alles van je... ik bedoel, ik wil alles proberen. Je mag dan, als het lukt, alles met me doen... Maar ik hoop echt op goede, positieve seks en ook met een spetterend orgasme !"
"Ik zal zeker mijn uiterste best doen en hoop dat je dan meer dan n orgasme wil beleven, Sandra."
"Ik wil ook graag meedoen." zei Kris. "Ik denk dat we vanavond nog iets geweldigs gaan meemaken."

"Zo meteen zullen de jongens terug hier zijn van de training en ook Karin zal bijna thuiskomen. Zorg jij al voor het avondeten, lieve Bert ?"
"Ja, Kris, natuurlijk Kris !" grapte Bert, terwijl hij zijn naakte vrouw nog een fijne knuffel gaf.

Een half uurtje later kwam Karin terug in het huisje; Tante sprak haar meteen aan.
"Hey, meisje. Hoe was het bij Pierre ?"
"Heel erg fijn, tante. Het is een boeiende man."
"En is alles in orde ? Is er wat gebeurd ?
"Ja zeker, tante. Pierre heeft van alles met me gedaan (zie deel 36). Mag ik er later over vertellen ?
"Heel graag, meisje. Je ziet er tevreden uit."
"Oh ja ! Pierre is echt een vriendelijke man... en hij weet nog goed hoe hij een vrouw kan verwennen."

Toen kwam Sandra binnen, met haar smartphone in haar hand en vroeg:
"Is Hans al hier ?"
Sandra ging meteen door naar de bovenverdieping, naar hun kamer. Tante Kris en Karin volgden haar.
"Wat is er aan de hand, Sandra ?"
"Ik kreeg een berichtje van Hans. Er zijn ook dingen gebeurd met Peter."
"Welke dingen ?"
"Ik weet het niet, Kris, maar Hansje wil met me praten."

wordt vervolgd
Met dank aan F. en M. voor de nuttige suggesties in dit verhaal.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Lavidiaa, 25 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Bischierig, Jong En Oud, Rape, Verkracht, Suggestie?
DE NIEUWSTE Tieners VERHALEN
Nog Iemand Helpen...Door: Xxxme
Gelezen: 14895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijles, Vingeren, Neuken, Klaarkomen,
03-10
9.0
HooizolderDoor: Vincert01
Gelezen: 12110x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontdekken,
02-10
9.1
KapsterDoor: Driester***
Gelezen: 21503x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Eerste Keer, Kapster, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
01-10
9.1
01-10
8.9
Sophie Helpt Met... - 2Door: Zorro
Gelezen: 15977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bijles, Buurvrouw, Klaarkomen, Neuken, Pijpen,
30-09
9.4
Schoolreis Loopt Anders... - 2Door: TeamWorld
Gelezen: 20964x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Douche, Pijpen, Vingeren, Zwembad,
29-09
9.4
Zusjes In Het...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 27428x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Natte Droom, Neuken, Pijpen, Trio, Zusjes,
28-09
9.1
Myrte Krijgt Haar...Door: Samsara
Gelezen: 14067x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Massage, Pijpen,
27-09
8.2
Schoolwerk In Het...Door: Xxxme
Gelezen: 18607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
27-09
9.3
Schoolreis Loopt Anders... - 1Door: TeamWorld
Gelezen: 22633x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Douche, Eerste Keer, Neuken, Pijpen, Sperma,
26-09
9.3
Zomerkamp - 7Door: Piewie
Gelezen: 11290x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Kamp, Non Binair, Zomer,
26-09
9.6
Sophie Helpt Met... - 1Door: Zorro
Gelezen: 25641x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Eerste Keer,
25-09
9.2
De Garage - 2Door: Sabine Hoek
Gelezen: 14926x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Garage, Grote Borsten, Trio,
25-09
9.0
Klik hier voor meer...