Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Ronneke 2
Datum: 17-11-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 2143
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 8 minuten | Lezers Online: 1
Mr Ravi
Trouw aan de afspraken met mijn twee daddy's besprak ik het voorval van deze ochtend met Mr Ravi. Hij vroeg me uitvoerig uit over de hem onbekende trainer en ik kon enkel zeggen dat ik hem misschien al had gezien maar me zeker niet kon herinneren waar.

Hij vroeg wat ik er zelf van vond en ik zei hem dat het wel een mooi gespierde man was voor zijn rijpere leeftijd maar geen daddy was voor mij. Een occasionele ontmoeting zag ik wel zitten maar ik verzekerde Mr Ravi dat het zeker geen blijver zou worden.

Daar de club gesloten was, hadden wij een "vrije" avond en na het avondeten begaven we ons naar de slaapkamer. Ik voelde me al helemaal thuis bij mijn daddy en toen we beiden nog vlug een douche namen zag ik dat zijn opwinding al vormen aannam. Zijn pik groeide zienderogen uit tot een lekker harde genotsspier. Een lekkernij dus voor mijn gretige lippen.

Eénmaal op mijn knieën nam ik zijn pik met een grote gulzigheid in de mond en pijpte ik hem eerst langzaam en liet me dan zonder rem door hem in mijn mond neuken. De licht warme douchestralen gaven een zalig gevoel af en het kreunen van mijn baas, gaf aan dat ik hem op de juiste manier bevredigde.

Na al die tijd wist ik ondertussen wel wat Mr Ravi opgewonden maakte en toen ik één voor één zijn balletjes in mijn mond roerde, schold hij me uit voor heerlijk sletje maar de rest was weer, zoals gewoonlijk, niet te vertalen. Telkens ik hem verwende of hij me stevig neukte ratelde hij door zijn gekreun heen, een hele rij woorden in zijn moedertaal. Woorden die ik niet kon begrijpen maar best wel geil overkwamen.

Deze maal kondigde hij zijn, op komst zijnde zaadlozing aan en even later kwakte hij enkel stralen van zijn lauwe pap in mijn keel. Als zijn gulzig pijpsletje probeerde ik al zijn lekkers te slikken wat me na veel oefenen al aardig lukte. Tevreden en met wazige blik schudde hij zijn pik op me af en ik zag hoe de waterstralen alles afspoelde van mijn slettenlijf.

Aankleden hoefde niet zei hij want hij wilde met me naakt lepelen. Hij trok mijn rug dicht tegen zijn borstkas en buik aan en begon mijn tepels te strelen. Ik genoot van zijn handen en wist dat hij straks zou overgaan in het knijpen van mijn topjes. Even later was het zover en voelde ik zijn pik weer stevig worden. Hij reed er langzaam mee tegen me aan, wat mij dan weer deed stil kreunen.

Alles wat hij met me wou kon ik bijna voorspellen en toch genoot ik steeds weer. Mr Ravi had geen geheimen meer voor me!

Zijn pik gleed ondeugend door mijn bilspleet, ik kronkelde me al het ware in alle bochten om zijn dikke paal toch maar te voelen. Met veel passie bracht hij zijn verlangen naar mijn kutje bij me over.

Bijna op automatische piloot ging ik op zijn hondjes zitten en ik wist dat hij straks mijn kont zou uitlikken. Zijn eigen zaad zou hij daarna in mijn mond tongen en het kwijl vermengd met zijn geile pap zou uit onze monden druipen. Daarna zou hij op zijn rug liggen en kon ik als een volleerde cowboy op zijn pik rijden. En zo geschiedde!

Ik zette mijn knieën en wachtte geduldig op zijn tong maar deze keer was de tongbeurt eerder van korte duur en voelde ik hoe zijn duim mijn sterretje begon te bewerken. Plagend stootte hij zijn dikke duim een klein beetje naar binnen en geil als ik was duwde ik mijn kont achteruit en voelde hoe vlot zijn duim in me gleed. Een klein kreuntje ontsnapte bij mij toen hij me nog eens een paar tikjes gaf.

Het was ongelooflijk hoe hij en Mr Leon hun ervaring met me deelden en ik voelde het soms als beschamend aan hoe ik me liet nemen of verwennen door hen. Soms voelde ik me te gewillig, te gehoorzaam maar hun geile passie voor mij verlamde me ook regelmatig.

Zijn duim bleef mijn ingang open rekken en plots voelde ik me gevuld met een ongekend voorwerp. Ik keek een beetje verschrikt achter me maar Mr Ravi suste me met knipoog en een kusje. Het wordt je nieuwe speeltje slet, je mag dat wat inhouden straks, het is een plug dus geen paniek in je lekker kontje, sletje. Voor het eerst voelde ik dit in me, het was moeilijk te zeggen wat ik voelde maar het was niet onaangenaam.

Prompt haalde hij de plug en weer uit en legde zich op zijn rug. Zijn pik wees rechtop in de lucht, meteen het sein voor mij om op mijn knieën over zijn lichaam te zitten en mijn sterretje tegen zijn blote eikel te zetten. Ik wou hem nog wat plagen, uitdagen maar Mr Ravi maakte daar korte metten mee en trok me bij mijn heupen op zijn pik. Moeiteloos verdween zijn stevige paal in mijn gangetje en toen mijn P-Spotje werd bereikt liet hij zijn eikel langs mijn prostaat glijden.

Telkens weer slaagde hij erin om me daar knettergeil te krijgen, ik werd echt slettendol als hij mijn gevoelige prostaat beroerde en nu ook weer. Als een geile teef jammerde en kreunde ik de slaapkamer vol. Mijn adem stokte en hijgend smeekte ik Mr Ravi om zijn slet te nemen zoals hij wilde. De hardheid van zijn pik vulde mijn hele gangetje en ik bleef smeken om zijn papje. Mr Ravi loste zijn greep niet en bewoog me steeds sneller op en neer zijn geile genotspaal.

Ik tierde en vloekte opdat hij me zo volspuiten en hij kon amper zelf iets uitbrengen toen ik zijn stralen zaad diep in voelde exploderen. Mijn jongenskutje was zo gevuld met zijn dikke pik dat ik zijn warme pap uit mijn kont voelde stromen.

Uitgeput liet ik me op zijn borstkas vallen en zijn strelende handen over mijn rug deden me tot rust(?)komen.

Mijn geil sletje zei Mr Ravi, wat was dit weer fantastisch, je bent echt een geile sloerie en je kontje is zo lekker dat indien ik kon je weer nam nu. Maar daarnet voelde je al mijn vervanger voor deze nacht. Leg je maar eens op je rug. Hij duwde mijn benen open, het geil droop er nog uit en plots werd mijn kont gevuld met de plug. Zo deze blijft er in deze nacht, denk je dat te kunnen sletje?

Het gevoel was iets dat ik nog moest ontdekken maar ik verzekerde Mr Ravi dat ik hem niet zou ontgoochelen.

We draaiden ons terug in lepel -lepel en ik duwde me dicht tegen hem aan. Zoals gewoonlijk nam hij mijn pikje vast en werd zijn hand plakkerig van mijn lekken. Maar dit was ons ritueel na een heftig genotspartijtje en we vielen moe maar voldaan in slaap.
Trefwoorden bij dit verhaal: Daddy, Jong En Oud, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
Nieuwe Ervaringen - 5Door: Japio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Ontdekken,
"De dagen na het zeer geslaagde feestje werd er heel wat heen en weer geappt en al snel werd door Joost een app groep aangemaakt DHL, als afkorting van De Hete Lullen. Er werd flink gebruik gemaakt van de app. Niet alleen berichtjes, maar ook foto s ..."
22-07
9.8
Mijn LieverdsDoor: Supergizmo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Dennis, en dit is het verhaal dat gaat over mijn introductie in de liefde. Het leven was niet makkelijk voor mij als kind, ik had drugsverslaafde ouders die niks om mij gaven en mij aan mijn lo..."
22-07
8.7
AmsterdamDoor: Rico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Hoi Allemaal Ik ga 2x per maand op zaterdag graag een dagje naar Amsterdam en dan niet voor de toeristische bezichtigingen,maar voor de gay scene. Laatste keer was een week geleden en ik heb me weer lekker laten neuken en ook weer ..."
22-07
7.8
Studentbaan - 5Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Broers, Groepsex, Hotel, Jacuzzi, Trio,
"Er was inmiddels een week voorbij gegaan in het hotel. Inmiddels wist ik hoe alles werkte. Ik had gasten zien komen en zien gaan. Het leven en het werk waren inmiddels meer of meer routine geworden. Dat wil zeggen, ik was niet meer zo verbaasd over a..."
21-07
9.9
Eindelijk Weer!Door: Kempenkerel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Ik heb mijn best gedaan met de man die ik zo heel af en toe eens zag. Maar, volgens mij ging die mentaal sterk acteruit in de laatste twee jaar, meer nog in het laatste jaar. Hij las mijn berichten maar eens in de week of maand, hij reageerde niet, e..."
21-07
8.4
Geilig HeiligDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Na de controle van daarnet kwam eindelijk het portiers huis in zicht en ondertussen was ik best wel geil geworden maar ik wist dat hij me wilde en dat stelde me gerust. Eenmaal aangekomen zag ik dat de voordeur op een kier stond en ik stapte vol ve..."
21-07
9.3
Kom Een Kennis TegenDoor: Kees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Hoi ik ben Kees ik ben een single man van 50 jaar , ik kon al die tijd geen ware vinden een vrouw. Ik liep in de stad en hoorde heee Kees hoe is die met je , ik keek om en zag dat het Rob was ik wist dat die gay was en dat die een vriend ha..."
21-07
7.8
ModeltekenenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Model, Naakt, Pijpen, Spuiten,
"Tekenen klinkt als iets van de Basisschool, maar dit is echt wel iets voor gevorderden. Oh, op de Basisschool leek het er eerst nog niet op, maar toch begon ik zo langzamerhand een bekwaamheid in tekenen te ontwikkelen. Net als anderen goed zijn in h..."
21-07
9.4
Slutty Twink - 7: FemboysDoor: Slutty Twink
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Twink,
"Een dag na de orgie in de sauna, hadden beide ik en Elmer nog steeds wat last. De neukers waren niet alleen ruig maar ook met vele. De 3 dagen die er op volgde was lopen een flinke uitdaging met lopen. Maandag ochtend na een lekkere trekbeurt gingen ..."
21-07
8.4
Seks SlaafDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Plas, Plassen, Slaaf, Zuigen,
"Ik kom met mijn boeken onder mijn arm aanzeulen door de gang heen. De bel voor het derde uur is net gegaan en ik ben al te laat. Tot overmaat van ramp heb ik geen idee waar het economie lokaal is. Verderop in de gang staan drie oudere jonge..."
18-07
7.8
 
Klik hier voor meer...