61.792 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...

Een Valentijn Voor Karlijn


Door: Valentijn Van Karlijn
Datum: 08-02-2024 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 3110x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit verhaal is voor Karlijn. Ik begeer Karlijn nu al een tijdje. Tja soms heb je het ineens dat iemand je bedwelmd. In mijn geval is dit Karlijn. Dus lieve Karlijn mocht je dit lezen en weten wie jouw geheime valentijn is, stuur mij dan een berichtje met de tekst “laten we een spelletje spelen”. Of je het aan de juiste persoon gestuurd hebt blijft nog even spannend. Mocht er niets gebeuren en heb je de verkeerde valentijn, stuur dan gerust een link naar dit verhaal op opwindend.net door aan diegene en beleef met hem of haar eenzelfde geweldig opwindend avontuur.

Karlijn is nu 25 jaar, een prachtig lichaam, lang bruin haar, lieve ogen, een betoverende glimlach en lippen die ik graag zou willen kussen. Ze is verloofd en heeft net een huis gekocht. Een onmogelijke opgave zouden jullie zeggen. Dat is als ik tussen haar en haar toekomstig echtgenoot zou willen komen, maar dat is juist niet mijn wens. Mijn wens is om met je te spelen. Maar dit is wat ik met jouw zou doen.

Je zal eerst een aantal dagen in afwachting blijven. Iedereen die je tegenkomt zal jij je afvragen wie je stiekeme valentijn is. Ondeugend en nieuwsgierig als jij bent zal je de controle willen houden. Je wilt weten wie van je vrienden, bekenden of collega’s het geweest is. Op valentijnsdag zal de bloemist je ineens een bos met 25 rode rozen bezorgen. Het kaartje zal zeggen “Laten we een spelletje spelen XXX – Je valentijn.”. Natuurlijk zou jij wellicht bedenken dat deze bos van je verloofde afkomstig is. Zou hij het durven opbiechten dat het niet van hem is? Misschien denk je dat het van zijn beste vriend is. Niet goed… 3 dagen laten krijg jij een berichtje van je valentijn, met de link naar dit verhaal.

Natuurlijk zal je skeptisch zijn, maar ik zal je meenemen in een erotisch avontuur die je laat ontvlammen. In de dagen na het kaartje, krijg je ineens een reservering van een schoonheidssalon. Een lekkere behandeling die vooraf al betaald is. Ga nu niet de digitale rechercheur uithangen, en laat je gewoon verwennen. Bij vertrek krijg je een pakketje mee, met kleding die je op mijn verzoek een keer aan zal moeten doen. Niet spieken, maar geduldig wachten lieve Karlijn. Thuiskomend zal je wellicht een seksuele spanning ervaren. Vanaf dit moment weet je dat jij je overgegeven hebt aan mij.

De dagen erop zal er niet zoveel veranderen, je gaat nog steeds naar je werk, en hebt nog steeds je leven zoals je dat nu kent. Ik zal contact opnemen, een whatsapp via een voor jouw onbekend nummer. De regels zijn als volgt:
1. Je mag vanaf dat moment alleen seks hebben als je toestemming hebt van mij.
2. Jouw heerlijke kutje is altijd geschoren en klaar voor mijn plezier.
3. Als ik je iets vraag om te doen, dan doe je dat.
4. Wanneer je mij ziet of spreekt, geen woord over ons spel.

Ik zal geleidelijk aan je grenzen opzoeken in het spel. In eerste instantie zal ik je op willekeurige momenten vragen een foto te sturen. Dit kan zijn van je outfit die dag, of hoe je in bed lig, of als je je verloofde op mijn verzoek een pijpbeurt geeft. Ik zal je vragen om hem een foto te laten nemen van je lieve gezichtje onder zijn zaad. Je zult je lieve verloofde ook een tijdje niet in je strakke poesje mogen laten. Hij moet leren dat jij niet meer van hem bent. Jij bent van mij!

Maar natuurlijk gaan wij ook samen spelen, ik zal je vragen om naar een plek in het bos te rijden. Daar aangekomen vind je een pakketje met een opdracht. Natuurlijk wil ik dat jij je uitkleed en de blinddoek op doet. De touwen hangen al klaar met de handboeien eraan. Je zal jezelf hiermee moeten vastmaken . Je weet dat ik in de buurt ben. Natuurlijk heb je geprobeerd te achterhalen wie ik ben… maar ik hou wel van een beetje spanning… Misschien laat ik je hier in het bos wel even staan. Komt er een gelukkige voorbijganger langs of hoor je mijn voetstappen ritselen. Ondanks de spanning wordt je geil, je tepels staan stijf en je kutje nat. Dit is een stap waarvan jezelf niet had verwacht dat je dit durfde. Misschien raak ik je aan, maar misschien ook niet… Ook voor mij is de verleiding groot om je nu niet gelijk helemaal de mijne te maken. Jij die hier nu eindelijk voor mij staat. Ik zal je benen spreiden. Met een satisfyer zal ik je op het randje van een orgasme brengen. Nog steeds onbekend wie ik ben… met een doel gerichte kneep in je tepels en harde mep op je kont zal ik je laten voelen wie de baas is. En dan mag je klaarkomen. Hard schreeuwend zodat iedereen in het bos je kan horen.

Als je bijkomt van je orgasme merk je dat het touw niet meer vast zit en er een nieuw doosje met opdracht voor je klaar ligt. In het doosje zit een eitje die ik met mijn app kan besturen. Verder zit er een ticket voor een sauna in, met de opdracht om alleen naar de sauna te komen. Natuurlijk met de opdracht om het eitje in te hebben in de sauna. Ik zal er ook zijn… en als je het eitje ineens voelt trillen weet je dat ik in de buurt ben. Je moet dan blijven zitten of liggen waar je bent op het moment dat het eitje aangaat. Begint het spel. Het spel is dan of jij mij kan vinden voordat je een orgasme gehad hebt. Ow wat zou ik graag zien dat jij in het openbaar stil zuchtend en steunend orgasme me na orgasme moet ondergaan. Zonder mij te vinden vertrek je aan het eind van de dag nog steeds vol spanning de sauna.

Voor jouw rest er dan niets anders dan wachten op de volgende opdracht. Een ticket voor jouw en je verloofde voor een swingers avond in de parenclub….
Trefwoorden bij dit verhaal: Valentijn, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sinds Een Dag... - 5Door: Rainman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03
9.5
Partnerruil - 12Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03
9.4
Mini - 299Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdagochtend werden we lief gewekt met thee. Melissa bracht die en zei dat de rest ook van een bakje thee genoot. Nou ja, behalve Rob dan. Over een half uur staat het ontbijt klaar, liefjes. Niet nog even Ze keek ondeugend. Nee Mel, goed Me..."
29-02
9.7
Partnerruil - 11Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02
9.4
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02
9.7
Partnerruil - 10Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02
9.6
Partnerruil - 9Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02
9.6
De Wereld Van Lola - 3Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De recente ochtenden hadden een kalmerende invloed gehad op zijn haast obsessieve focus op zijn huwelijkse tekortkomingen. Alsof hij nu zijn diafragma had verkleind en zaken vanuit een breder perspectief kon bezien. Hij voelde zich in ieder geval min..."
26-02
9.3
White Doctor Coats - 4Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs,
" Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet me..."
25-02
9.7
Sinds Een Dag... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Romantisch, Verliefd, Italië,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02
9.7
Partnerruil - 8Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02
9.4
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02
9.7