61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 12221x
Lengte: Kort | Lezers Online: 0

Proloog

Het was medio maart, het ochtendzonnetje scheen al mijn slaapkamer in. ik word altijd weer vrolijk als ik ‘s ochtends in het licht naar mijn werk kan. Ik stapte uit bed en liep naar de douche. Dieuwertje lag nog soezerig in bed. Met een glimlach dacht ik aan gisteravond. Na een partijtje squash hadden we heerlijk gevreeën. Ik draaide de kraan koud en bleef een minuut onder de koude douche. Nu was ik wel helemaal wakker. Ik droogde me af, trok mijn kleren aan en ging fluitend naar beneden om het ontbijt te maken.

Even later kwam Dieuwertje naar beneden. De ochtend was niet haar beste tijd van de dag, ze mopperde: “Doe niet zo walgelijk vrolijk. Het is verdorie nog maar half acht!” Ik lachte. “Dat krijg je ervan als je ‘s avonds stoute dingen doet!” plaagde ik haar. “Jullie mannen zijn egoïsten, zonder enige consideratie voor de nachtrust van hun onschuldige vriendin doen ze maar waar ze zin in hebben!” klaagde ze.

Ik gaf haar een zoen. “O, wat heb jij je gisteravond opgeofferd! Ik hoorde jou toch echt dingen roepen als: 'ga door! 'harder!' 'nog een keer!' Kortom, je hebt me weer een goede reden gegeven om vanavond terug naar huis te komen, schat! Maar ik moet weg, mijn collega’s van het werk houden.” Ik pakte mijn laptop en mijn tas en stapte neuriënd in de auto.

Op de parkeerplaats van mijn werk stapte ik tegelijk met mijn collega en vriend Frits uit. “Morgen, Frits, heerlijk zonnetje, niet?” “Douwe, die niet zo walgelijk vrolijk. Ik heb nog geen koffie op!” “Wat nou, wilde Anke niet vrijen?” “Daar geef ik geen antwoord op. Slaapkamergeheimen, weetjewel. Maar die troela moest vanmorgen bij het eerste ochtendkrieken zo nodig al gaan hardlopen.” “Moest jij mee om haar handje vast te houden?” “Nee, maar ze wilde dat het ontbijt klaar zou staan.” “Zo, je zit aardig onder de plak!” “Verloren weddenschap”, zei hij somber. “Vertel!” Hij bloosde. “Slaapkamergeheimen, kerel. Top secret. Ze vermoordt me als ik dat vertel.” Inmiddels waren we bij de koffieautomaat aangeland. Frits nam genietend een slok van zijn koffie. “Ah, daar knapt een mens van op!” “Als je al ontbijt klaar had voor Anke, waarom dan geen koffie voor jezelf?” “Man, ik krijg ‘s ochtends niks door mijn keel. Pas op mijn werk de eerste koffie.”

Frits vroeg me: “Volgende week met dat bedrijfsfeest, neem jij dan Dieuwertje mee?” “Denk het niet. Zij wil wel, maar ik heb niet zo’n zin om oppas te spelen. Ze kent niemand.” “Nee, omdat jij haar nooit meeneemt.” “Doe jij toch ook niet met Anke.” “Dat is omdat zij dat zelf nooit wil. Maar volgende week komt ze wel.” “O? Hoe heb je haar overgehaald?” Frits grijnsde. “Slaapkamergeheimen.”

Ik zuchtte en hief mijn handen “OK, ik vraag Dieuwertje ook wel mee, kan ze met Anke over ons roddelen. Wie weet, krijg ik op die manier nog wat van jouw slaapkamergeheimen mee. Knap, man, hoe je me zo ver gekregen hebt. En dat op de vroege ochtend!” Frits gniffelde: “Heb ik jou iets gevraagd? Ik heb alleen maar verteld dat ik Anke heb overgehaald!” “Ja, maar nog niet hoe! Je maakt me heel erg nieuwsgierig.” Weer bloosde Frits. Hij keek een beetje schichtig om zich heen. “Anke heeft bepaalde fantasieën. Ze daagde me uit zo'n fantasie werkelijkheid te laten worden, dan zou zij meegaan naar het feest.” “O? En welke fantasie heb je uit laten komen?” “Seks met toe... ach nee, dat gaat je ook geen flikker aan! Wat in de slaapkamer gebeurt, blijft in de slaapkamer!” “Weet je zeker dat het in de slaapkamer gebeurde?” grijnsde ik. “Rot op, man. Aan je werk!”
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sinds Een Dag... - 5Door: Rainman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03
9.5
Partnerruil - 12Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03
9.4
Mini - 299Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdagochtend werden we lief gewekt met thee. Melissa bracht die en zei dat de rest ook van een bakje thee genoot. Nou ja, behalve Rob dan. Over een half uur staat het ontbijt klaar, liefjes. Niet nog even Ze keek ondeugend. Nee Mel, goed Me..."
29-02
9.7
Partnerruil - 11Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02
9.4
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02
9.7
Partnerruil - 10Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02
9.6
Partnerruil - 9Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02
9.6
De Wereld Van Lola - 3Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De recente ochtenden hadden een kalmerende invloed gehad op zijn haast obsessieve focus op zijn huwelijkse tekortkomingen. Alsof hij nu zijn diafragma had verkleind en zaken vanuit een breder perspectief kon bezien. Hij voelde zich in ieder geval min..."
26-02
9.3
White Doctor Coats - 4Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs,
" Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet me..."
25-02
9.7
Sinds Een Dag... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Romantisch, Verliefd, Italië,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02
9.7
Partnerruil - 8Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02
9.4
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02
9.7