61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 09-02-2024 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 25078x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Ik zette net mijn glas neer op de toog wanneer ik naast me Elise iets zag zoeken in haar handtasje. “Ben je iets kwijt?” “Ik vrees dat ik mijn sleutel vergeten ben in mijn kamer.” “Oei anders moet je een berichtje sturen naar Fraukje?” “Die slaapt al en die heeft haar gsm op stilstaan. Zou ik anders bij jou mogen slapen op de kamer Sem?” Nog voor ik hierop kon antwoorden kwam Sjoerd naast mij staan en zei “Je mag altijd anders bij mij 'slapen' hoor Elise.” “Ik heb het al aan Sem gevraagd dus.” “Voor mij is dat goed.” “Dank je Sem.” Zei Elise met een glimlach op haar gezicht en samen met haar verliet ik hierop de bar van het hotel waar we net als Sjoerd vakantiewerk deden.

“Dank je dat ik bij jou mag slapen Sjoerd zou er gegarandeerd misbruik van hebben gemaakt van de situatie.” “Daar had ik ook al aan gedacht maar Elise er is wel een probleem. Net als jullie bedden kan ik deze uit elkaar trekken maar ik hier lakens opgelegd voor twee personen. We moeten anders eerst nog even naar de linnenkamer en dan kunnen we er twee enkele bedden van maken.” “Sem dat hoeft toch niet ik heb er heus geen probleem mee om met jou in één bed te slapen. Tenzij jij dat erg vind?” “Nee hoor.”

“Jou kamer is haast even groot als de onze.” Zei Elise tegen me wanneer ik naar mijn kleerkast liep. “Ik vrees dat mijn T-shirts voor jou wel iets te groot gaan zijn.” “Maakt niet uit oh Sem neem maar gewoon de eerste die op de stapel ligt.” “Ja maar dat is wel een witte.” “En dan?” “Oh oké. Ga jij je omkleden in de badkamer en kleed ik me hierom?”

“We kunnen ons toch hier samen omkleden?” Vroeg Elise hierop en gelijk stroomde het bloed naar mijn wangen en mijn kruis. “Heb jij je nog nooit samen omgekleed met een meisje?” Vroeg Elise me hierop met een plagerige blik en ik knikte beslist nee.

“Wel voor alles moet een eerste keer zijn.” Zei Elise hierop tegen mij en voor mijn ogen trok ze gewoon haar truitje naar omhoog. Gelijk draaide ik me om maar Elise kwam nu achter mij staan en legde haar hand op mijn schouders.

Met vuurrode wangen draaide ik me naar haar om en mijn gezicht was nu haast even rood als haar bh. Ik wilde iets zeggen maar Elise legde haar vinger op mijn mond en keek mezelf aan met fonkelende ogen.

Ze boog haar hoofd naar mij toe en kuste me hierna innig op de mond. Ze moest hierbij wel gelijk mijn onervarenheid proeven. “Heb jij nog nooit een meisje gezoend?” “Nee.” Zei ik hierop met een hese stem en Elise nam me hierop vast.

Zelf maakte ik nu aanstalten om Elise terug te zoenen en voelde hierbij van haar geen enkele weerstand. Innig tongzoende ik voor de eerste keer in mijn leven met een meisje. Mijn handen gleden hierbij over haar rug en wanneer ik haar billen wilde aanraken keek ik haar recht in de ogen.

Langzaam begon Elise met haar onderlichaam tegen mijn onderlichaam aan te schuren en haast gelijk voelde ze nog meer reactie in mijn broek. Met fonkelende ogen keek ze me aan en ik voelde hoe ze mijn T-shirt naar omhoog wilde trekken.

Mijn hart bonsde in mijn keel wanneer mijn T-shirt op de grond viel en Elise zelf draaide zich om en deed haar haar opzij opdat ik haar bh kon losmaken. Met trillende vingers deed ik dit en voor mijn ogen deed Elise haar rode bh uit. Vol opwinding keek ik naar haar volle tienerborsten en Elise zelf nam mijn hand vast en bracht deze naar haar borsten.

Zachtjes streelde ik deze en tussen mijn vingertoppen werden haar tepeltjes helemaal stijf. De handen van Elise gleden naar mijn broeksriem en mijn hart bonsde nog meer in mijn keel wanener ze mijn broek losmaakte.

Met geile ogen keek Elise even naar de bobbel die ik in mijn boxershort had zitten en al gauw voelde ik hierna haar hand hieraan. Zelf probeerde ik nu ook haar broek los te maken en zo gauw deze los was trok ik deze naar beneden.

“Zullen we onze broeken maar zelf verder uitdoen?” Vroeg Elise me hierop en ik knikte met een vuurrood hoofd ja. Vol opwinding keek ik naar haar blauwe string en Elise zelf kwam weer voor mij staan.

Er ging een huivering van genot door mijn lichaam heen wanneer ze mijn stijve piemel vastnam in mijn boxershort. Het duurde hierna niet lang of mijn boxershort gleed ook naar mijn enkels. Naakt stond ik nu voor haar en Elise zelf deed op haar beurt haar string voor mij uit.

“Ik heb wel geen condoom.” Zei ik met een hese stem en Elise legde haar vinger op mijn lippen en zei tegen me dat ze een spiraaltje had. Samen met haar ging ik op mijn bed liggen en voor de eerste keer in mijn leven begon ik hier nu een meisjes te strelen.

Vol opwinding keek Elise naar mij en zelf streelde ik heel zachtjes haar lichaam. Ik wilde echt mijn tijd hiervoor nemen en Elise zelf leek dit wel te waarderen. Langzaam gleed mijn hand tussen haar benen en na haar een paar keer te hebben uitgedaagd gleed één van mijn vingers tussen haar kletsnatte schaamlipjes. Gelijk begon haast Elise te kreunen ze was meer dan kletsnat.

Innig tongzoende we met elkaar en wanneer Elise me uitnodigde om op haar te komen liggen liet ik me dit geen twee keer zeggen. De hand van Elise gleed naar mijn stijve piemel en ik zag hoe haar mond openging wanneer mijn eikel tussen haar schaamlipjes ging.

“Gaat het?” “Ja hoor maar je bent nogal groot geschapen.” Zei ze met een hese stem. “Als ik je pijn doe?” “Nee …..het voelt...juist heel lekker...” Zei Elise met een hese stem en zelf duwde ik mijn piemel nu wat verder in haar. Langzaam begon ik in haar al wat te bewegen en duwde hierbij steeds dieper mijn piemel in Elise. Die steeds harder begon te hijgen.

“Ooh Sem dit …...voelt …...zo lekker...” Kreunde Elise onder mij en ik zag haar dan ook echt genieten. Met hardere stoten begon ik haar te neuken en Elise haar handen knepen hard in mijn billen. Hijgend en kreunend lag Elise onder mij en zelf voelde ik nu mijn zaad koken.

“Spuit...maar lekker in mij...” Kreunde Elise en ik hoorde dat haar ademhaling zwaarder werd. Ik kon mijn zaad nu niet meer tegenhouden het moest uit mijn ballen en kreunend kwam ik dan ook klaar in Elise met 7 stralen sperma. Zelf voelde ik mijn ballen nat worden en Elise kreunde in mijn oor “Oooh god...oooh god...ik kom...”

Vol opwinding keken we elkaar aan en wanneer ik van Elise afkwam nestelde deze zich in mijn armen. Zachtjes streelde ze mijn borstkas en het duurde niet lang of haar hand gleed al weer naar mijn piemel die door haar toedoen weer stijf werd.

“Jij hebt een echte lekkere piemel.” Zei ze met pretoogjes waarna haar hand even naar mijn ballen gleed. Zelf begon ik nu weer haar borsten te strelen en Elise zelf kuste hierop zachtjes mijn voorhoofd.

Ineens ging Elise zelf rechtop zitten in bed en zelf volgde ik al snel haar voorbeeld. Waarna we samen in kleermakerszit gingen zitten op mijn bed. “Mag ik?” Vroeg Elise die weer mijn stijve piemel wilde vastnemen en vol opwinding knikte ik hierop ja.

“Sommige jongens scheppen op dat ze nogal groot geschapen zijn maar bij jou zou dat geen opschepen zijn.” “Vind je hem echt zo groot?” “Ja eerlijk waar Sem.” Zei Elise met fonkelende ogen en zelf streelde ik weer haar borsten.

Een piepend geluid trok ineens onze aandacht en naakt kwam Elise nu uit bed. Bij haar handtasje bukte ze zich zo opdat ik goed haar schaamlipjes zou kunnen zien. “Het is een berichtje van Fraukje.” Zei ze met pretoogjes en zelf...
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Ervaring Met...Door: Tessa
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Vakantie, Vingeren,
"Dit verhaal gebeurde zo n 6 jaar geleden, toen ik 16 jaar oud was, tijdens een vakantie met mijn ouders. We zaten ergens dicht bij het strand, waar ik vaak vaak alleen naar toe ging, terwijl mijn ouders weer een veelste lange wandeling gingen maken. ..."
29-02
8.9
Eindelijk Ontmaagd!Door: Veraatje
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgasme,
"Ik heb ondertussen al een klein weekje voorjaarsvakantie. Sinds Esther en haar vriend voor het eerst seks hebben gehad zijn het net een stel konijnen. En Esther blijft ons op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. We krijgen steeds te horen..."
28-02
9.0
Nick Geeft Bijles - 39Door: Cheetah
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bijles, Bondage, Klaarkomen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden,
"Genietend kijk ik op deze mooie meid neer, de derde die ik nu al een sletje noem en de derde die ik hard ga aanpakken in zo n korte tijd. Geil ligt ze op haar rug op de tafel en ik heb net goed en stevig haar mooie mondje geneukt. Haar lippen strak r..."
27-02
9.3
Wonen Naast Een...Door: Hj De Tukker
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten,
"16 jaar was ik samen met Marije, de eerste jaren waren leuk, ik was gelukkig, maar door financi le problemen zijn we uit elkaar gegroeid, de laatste jaren waren zo goed als seksloos. Uiteindelijk de knoop eens doorgehakt en er vandoor gegaan. De kind..."
27-02
8.4
Mijn Gastgezin, De... - 4Door: Flooronthefloor
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Nudisme, Pijpen, Stiefvader, Vader, Zomer,
"Als ik mijn hele uitwisselingsavontuur weer voor de geest haal, had ik het voor geen goud willen missen. Het heeft bij mij de verandering veroorzaakt die ik nodig had om een vrije en zelfstandige vrouw te worden. Toch is er n gebeurtenis waar ik ie..."
24-02
9.4
Elsje's Hoge NoodDoor: Jurre Jacobs
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Moeder, Pastoor, Pijpen, Zoon,
"Het is vrijdag, het eind van de middag, precies een week na de biecht van Elsje. Vader Simons steekt nog een kaarsje aan en haalt een vochtig doekje over het marmeren altaar. In zijn ooghoek ziet hij Elsje door het tochtgordijn de kerk binnenstappen...."
23-02
9.4
Korte RokjesDoor: Max20255
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Billen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Spuiten,
"Sinds mijn geboorte woon ik al bij opa en oma. Mijn opa en oma zijn best wel nog jong om opa en oma tegen hun te zeggen, daarom noem ik hun gewoon pa en ma. Eigenlijk zijn het mijn surrogaat ouders. Mijn moeder was pas 16 jaar toen ze zwanger raakte ..."
23-02
8.3
Esther Is OntmaagdDoor: Veraatje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Beffen, Condoom, Ontmaagd, Ontmaagding, School, Vingeren,
"Vrijdagmiddag hadden Esther, Sophie, en ik samen twee tussenuren omdat Nederlands uitviel. Esther had natuurlijk wat belangrijks te vertellen. De hele week probeerden we al met z n vieren samen te komen, maar vandaag was het eindelijk zo ver. We zate..."
24-02
8.8
Yara & Nita - 2Door: Muis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cumshot, Facial, Lesbienne, Porno, Spaans,
" Yara Please, Danny, por favor smeekte Nita bijna. n ding kon je haar wel na geven, ze was erg enthousiast en gedreven. Maar Danny bleef weerhouden. Niet zo zeer omdat Nita niet geschikt was maar eerder omdat hij het beloofd had a..."
23-02
8.4
Geen WeetDoor: Jefferson
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer,
"Het is warm. Heel warm. En ik krijg het steeds warmer. En steeds vaker krijg ik het warm. Ik kan er niks aandoen. Weinig. Het is niet mijn schuld. Het is niet eerlijk. Ik ben maar een knul. Dit is normaal. Maar ik doe het zo vaak dat het niet meer no..."
22-02
9.0
GebruiktDoor: Studente
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt, Oppas, Slet, Sletje,
" Inleiding Iris en Britt liepen net de deur uit toen ze hem tegenkwamen. De man van jeugdzorg. Hij kwam kijken hoe het met Sanne ging. Sanne was uit huis geplaatst en woonde nu alweer 3 jaar bij Erik en Liesbeth. Sanne heeft kort blond haa..."
22-02
8.8
EeuwigDoor: L3012
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Eerste Keer, Romantiek,
" Waarom eindigen momenten Ze keek me doordringend aan. Ik haalde mijn schouders op en stopte nog een nootje in mijn mond. Ze keek uit het raam. Zou het niet geweldig zijn als moment voor eeuwig zouden kunnen duren Ik denk niet dat momenten op d..."
21-02
9.2
Shemale