61.790 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 10944x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
De verhalen in deze serie zijn niet onder één noemer te vangen dus ik gooi het allemaal maar onder de categorie, hetero. Maar er zit van alles in, dus laat jullie verrassen.

Klimop
-1-


Zijn vrouw had hem verlaten. Nou ja, ze had hém eruit getrapt. Ze had groot gelijk. Hij had zich als een lul gedragen. Ze was eigenlijk nog veel te lief voor hem geweest. Al jarenlang bedroog hij haar met allerlei scharrels. Erg handig was hij ook niet in het verbergen van zijn avontuurtjes en steeds weer vond ze zijn telefoon, met daarop de appjes die hij was vergeten te wissen of de rekeningen van hotels of dinertjes in zijn binnenzak die hij niet had weggegooid. Hij kon het gewoon niet laten. Telkens weer had hij spijt, écht spijt. En keer op keer vergaf ze hem ook weer.
Maar na de zoveelste keer had ze er genoeg van. Dit keer hield ze voet bij stuk en kon hij vertrekken. Als hij wilde, wist ze nog wel een huisje voor hem om in te gaan wonen. Maar wegwezen móest hij.

Het bleek een eengezinswoning helemaal aan de andere kant van de stad, dus dat kwam haar prima uit. Als Dirk maar zo ver mogelijk uit de buurt was. Het was van haar onlangs overleden oom geweest en het stond nog leeg. Ze wilde het wel aan hem overdoen, als hij het huis waar we samen in woonden dan maar op haar naam zou zetten. Ze eiste ook geen alimentatie, ook niet voor de meiden. Als hij haar voortaan maar met rust zou laten. Geen telefoontjes, geen appjes, geen bezoekjes, geen NIETS!
Maria moest eerst de privéspullen van haar oom er nog uithalen. Daarna kon hij erin. De meubels zou ze laten staan zodat hij nog ergens op kon zitten en een bed had om in te slapen.

Na dus eerst wat nachten in een hotel te hebben geslapen zat hij in zijn “nieuwe” onderkomen. De rest mocht hij helemaal zelf uitzoeken. Hij had bij Ikea een dekbed gekocht en een groot tweepersoonsbed en wat hij verder nog dacht nodig te hebben.
Nu, een kleine week na de klap, verveelde hij zich stierlijk en hij had helemaal nergens zin in. Hij zat wat landerig om zich heen te kijken en voelde zich zoals elke avond sinds de scheiding zielig en alleen. Zijn tweelingdochters van dertien gaven zijn ex groot gelijk. Toen hij voor de laatste keer de deur uitging en de huissleutels aan zijn vrouw gaf, kreeg hij nog wel een kus van haar en ze zei dat hij haar voor de laatste keer bij de notaris zou zien. Voor de tweeling bestond hij al niet meer.
Hij had natuurlijk zijn telefoon en zijn laptop, waarop hij de laatste avonden niet veel meer op had gedaan dan porno kijken. De cd’s en zijn muziekinstallatie stonden op de eettafel, maar hij had totaal nog geen lust gehad dat ding te installeren. Maar nu had hij eigenlijk wel zin in een muziekje. Gelukkig was het niet erg moeilijk om het ding aan de praat te krijgen en met wat jazz van Miles Davis op de achtergrond verkende hij nu wat grondiger de benedenverdieping.

Het was duidelijk een jaren vijftighuis, twee onder één kap, van gele baksteen. Buitenom was alles nog in redelijke staat, maar van binnen totaal niet meer van deze tijd. Er zat nog wel eerste generatie dubbel glas in de kozijnen maar voor de rest….
De keuken was ooit wel eens vernieuwd, maar vermoedelijk was dat in de jaren tachtig van vorige eeuw gebeurd. Er waren wat pannen en borden in de kastjes en ook wat borden en kopjes en er was zelfs bestek in een la. Er stond ook nog een aftandse losstaande koelkast luid te brommen met daarin een paar halve liters Duits witbier. De woonkamer en eetkamer waren gescheiden ruimtes met een schuifdeur ertussen. De meubelen die er nog stonden, waren van oerdegelijk eikenhout en stamden waarschijnlijk nog af van de verre voorouders van de laatste bewoner. Aan de wc was ook nooit iets gedaan, ouderwets met linoleum op de vloer en nog van die grijs gemarmerde tegeltjes tegen de muur en zo’n hoge pot met barsten in het glazuur en tegen de achterkant zat een flinke laak kalk. De stortbak, nog met zo’n groezelig nylon touwtje, hing hoog tegen de muur. Het rook er nogal naar pis. Waarschijnlijk deed die ouwe nooit veel aan de schoonmaak. Dirk vermoedde dat hij er zelf ook geen zin in zou gaan hebben en besloot daar zo snel mogelijk iemand voor te zoeken. Voor hij naar boven sjokte, zette hij de muziek toch maar weer uit. Sketches of Spain van Miles Davis was mooi maar klonk hem nu in deze stemming toch net wat te melancholiek.

De badkamer op de overloop stelde ook niks voor. Je kon er je kont nauwelijks keren. Een bruine douchebak met zo’n klef plastic douchegordijn, een bruine toiletpot met ook alweer kalkaanslag en een wastafel van dezelfde bruine kleur met aparte, zwaar verkalkte kranen voor warm en koud water “straalden” hem tegemoet. Weer waren er van die afgrijselijke tegels en datzelfde linoleum op de vloer. Toen hij met veel moeite de douchekraan opendraaide, duurde het een eeuwigheid voordat het water enigszins warm werd. Waar hij al bang voor was, werd nu bewaarheid: de keukengeiser diende als warmwatervoorziening voor het hele huis. Lekker dan.
Er was ook geen centrale verwarming. Alleen in de woonkamer stond een gashaard die het hele huis zou moeten verwarmen.
Op de bovenverdieping waren dus die badkamer en drie slaapkamers: één hele grote aan de achterkant die op zijn nieuwe bed na helemaal leeg was. Vanmorgen stond daar nog een groot bureau met twee ladekastjes eronder, vol met vunzige videobanden en dan ook écht vunzige videobanden. Dat bureau had hij voorlopig maar naar het grootste van de twee kamertjes aan de voorkant gesleept. Die ouwe gek gebruikte het andere, kleinste kamertje als slaapkamer. Daar stond ten minste een krakkemikkig houten bed en een aftands straalkacheltje; verder bijna helemaal niets. De muur had, aan de lichte plekken in het behang te zien, volgehangen met foto’s want die vond Dirk later in het berghok in een doos, foto’s uit de Hustler en de Playboy en zo.
Er was trouwens ook nog een smalle trap naar de zolder. Toen hij zijn hoofd boven de bovenste tree van de trap uitstak zag hij een landschap van allerlei dozen met boeken en tijdschriften. Hij had de dichtstbijzijnde doos naar zich toegetrokken en de inhoud gecheckt. Schamper dacht hij dat de hele santenkraam misschien nog wel wat zou opbrengen. Volledige jaargangen van jaren zestig en zeventig seksboekjes. Misschien wel een goudmijntje?
De andere kamer had een raam in de voorgevel en ééntje in de zijgevel. Dat laatste raam was helemaal bedekt met een dikke laag klimop. Er stond eerst alleen maar een vlekkerige fauteuil met een morsige velours bekleding.
De klimop groeide ook voor het zijraam van de slaapkamer achter. Binnenkort zou daar weer zonlicht doorheen schijnen, nam Dirk zich voor.

Hij bestudeerde de biertjes uit de koelkast en trok er eentje open; ze waren nog niet verontrustend lang over de houdbaarheidsdatum. Hij draaide nog wat andere muziek en besloot vroeg naar bed te gaan want de volgende morgen moest hij weer aan het werk.
Zijn bed had hij dus in de grote achterste slaapkamer gezet. Meteen kwam hij erachter dat hij helemaal geen beddengoed had gekocht. Nou ja, dan maar zonder en morgenavond opnieuw maar even naar Ikea. En dan ook maar meteen even naar gordijnen kijken. Er hing wel iets voor de ramen, maar hij had geen idee welke kleur die dingen ooit hadden gehad. Handdoeken en zo zouden misschien ook wel handig zijn. Hij maakte toch maar even een lijstje op zijn telefoon van de dingen die hij zeker nog moest aanschaffen. Morgenmiddag na het werk; dan kon hij de bus mooi meenemen. Die had hij ook gebruikt om het bed op te halen.

Dirk werkte al jaren bij een kleine aannemer als calculator. Buiten zijn baas en Dirk was er ook nog een jonge collega, Kerwin. Net van school en hij moest het vak nog bijna helemaal leren, maar Dirks baas en hij vonden dat Kerwin veel perspectief had. Kerwin kwam van Saba en lachte bijna altijd. Zijn huid was zo zwart als de nacht en hij werkte als een paard.
Dirk was degene die van tevoren naar de klanten ging en de offertes opstelde. Zijn baas vond dat maar niks; hij was nog een echte timmerman van de oude stempel. En een goeie ook met gouden handjes. Als Dirk niet naar klanten hoefde, hielp hij de baas met elektra en loodgieterswerk. Dat was meer zijn ding.
Maar meestal was hij toch op pad naar klanten die wat gedaan wilden hebben, een aanbouw of zo of een nieuwe badkamer.
En op die manier beleefde hij ook de meeste avontuurtjes. Meestal gebeurt er niks of trof hij een man maar af en toe waren het vrouwen alleen. Nog meer af en toe hadden ze wel zin in zo’n stevig gebouwde vakman. Je wilt niet weten hoe je soms werd ontvangen. Er waren erbij die bijna naakt de deur opendeden.
‘O. sorry, meneer. U bent wat vroeger dan ik had verwacht,’ kreeg Dirk dan te horen. ‘Komt u maar gauw binnen. Hier in de keuken maar even? Eerst een kopje koffie dan? Als u even wacht, schiet ik snel even wat fatsoenlijks aan.’
Soms zei hij dan hij het zo wel fatsoenlijk genoeg vond en dat ze vooral geen moeite hoefden te doen. Dan moesten ze meestal wel lachen. En vaak werden in die situaties de contractuele besprekingen tussen de lakens voortgezet. Daar hield Dirk wel van; recht door zee, hallekidee!
Maar soms moest hij best wel veel moeite doen. Voorbereidende etentjes en dan naar een of andere hotelkamer. Hij leerde er veel van. Maar één ding hield hij zich altijd voor ogen: Elke vrouw is anders; denk nooit dat je ze allemaal wel kent. Jammer dat hij dat niet voor zijn ex had laten gelden.

Hij had zich al uitgekleed en het licht uitgedaan. Hij liep naar het bed en het herinnerde hem eraan dat hij nog een hotelschakelaar moest installeren, zodat hij het licht vanuit bed zou kunnen bedienen. Of misschien moest hij maar in één keer maar de hele boel vernieuwen met van die smart-zooi. Dan heb je ten minste nog iets om tegen te lullen, dacht hij cynisch.
Het was al donker buiten en ineens zag hij door de klimop voor het zijraam licht branden bij de buren. En niet van dat gewone licht. Nee, het was warmrood. Vanuit zijn kamer keek hij rechtstreeks in, wat was het, een slaapkamer? Er was niemand te zien. Tegen de muur recht tegenover het raam hing in een hoek van vijfenveertig graden achterover geleund een zwaar houten kruis. Hij ging dichter naar zijn raam en zag dat er bij hen voor, in de kamer op de hoek ook licht brandde. Daar waren duidelijk wel mensen want je zag schaduwen bewegen. In zijn blote kont ging hij naar het tegenoverliggende kamertje en gluurde door de klimop naar de buren…
Blijkbaar hadden ze van de twee kamertjes aan de voorkant één grote kamer gemaakt, zo te zien. Maar hij zag nog iets heel anders. Midden in die kamer stonden een man en een vrouw, wijdbeens en nagenoeg naakt met hun armen omhoog aan een twee ringen in het plafond gebonden. Het enige kledingstuk dat ze droegen was een leren kap over hun hoofd. Er zaten geen kijkgaten in die kappen. De man was nogal klein geschapen, maar hij had wel een massieve balzak, waartegen zijn pikkie zielig afstak. Zijn schaamhaar was afgeschoren, zo te zien. Zijn tepels waren getooid met zware ringen.
De vrouw had, net als haar lotgenoot, een flinke buik, waarop haar zware borsten rustten. Haar grote roze tepels, eveneens versierd met dezelfde zware ringen wezen bijna recht naar beneden. Ook zij had geen schaamhaar, maar wat ze wél tussen haar benen had verder, was niet te zien. Er glinsterde daar wel iets.

Er verscheen een tweede vrouw in beeld, duidelijk de bazin van het gebeuren, want ze paradeerde rond het vastgebonden tweetal met de arrogantie van een kakmadam. Ze had haar zwarte haar strak naar achter in een paardenstaart en droeg een dun leatherlook catsuit. Haar tepels stonden duidelijk afgetekend in het scharlakenrode lijfje en er was een mooie cameltoe zichtbaar. Af en toe kneep ze in de tepels van haar slachtoffers of trok ze hard aan de ringen.

Een nieuwe vrouw verscheen. Zij had alleen zwarte lakleren arm en beenstukken aan, verder niets behalve een klein zwart maskertje. Ze had een dikke bos roodblond haar. Mooie peervormige borsten met grote tepelhoven en dikke tepels trokken Dirks aandacht. Haar tepels wezen flink vooruit. Haar buik was vlak met daaronder een geprononceerde, onbehaarde venusheuvel. Haar heupen waren breed en ook haar billen waren flink te noemen maar mooi glad. Ze trilden behoorlijk bij elke stap die ze deed. Ze ging voor de man staan, Nu zag Dirk de volle glorie van haar billen; prachtig waren ze.
De andere vrouw zei iets en toen zag Dirk iets ongelooflijks. De vrouw met de mooie billen trok het masker van het hoofd van de kerel die daar aan het plafond hing en gaf hem een enorme trap onder zijn zak. Hij vertrok zijn gezicht en het was net alsof Dirk zijn schreeuw helemaal in zijn kamertje hoorde. Toch trok de dikzak zijn benen niet op of sloot hij zijn knieën bij elkaar, dus Dirk vermoedde dat ook zijn voeten ergens aan vastzaten. Ze stond nu op één been voor hem en schopte hem nog een paar keer snel achter elkaar tegen zijn ballen. Aan zijn opengesperde mond was te zien dat het hem enorm pijn moest doen. De tranen liepen inmiddels over zijn wangen. Dirk kreeg zelf gewoon weke knieën en een steek in zijn zak, toen hij het zag gebeuren.
Nu ging ze voor de vrouw staan terwijl de vrouw in het rood het masker verwijderde van de hangende vrouw. Zij ontving daarna meteen vijf of zes knietjes tegen haar kruis. Weer dacht hij gegil te horen. De borsten van de vrouw deinden op de dikke buik. De vrouw in het rood greep de tepelringen en trok er hard aan. Ze begon te huilen, maar al die tranen hielpen de twee geen zier. Nog geruime tijd werden ze mishandeld; vooral de ballen van de man moesten het ontgelden.

Dirk begon er op een gegeven moment wel genoeg van te krijgen. Deze vorm van seks was niet echt zijn ding.

Hij ging even in het fauteuiltje zitten om bij te komen en zijn oog viel op de rechter armleuning waarvan de bekleding los leek te zitten. Hij tilde de lap stof op en vond een ruimte met daarin een verrekijker en een paar pakjes met papieren zakdoekjes. Hij pakte de verrekijker en richtte hem op het raam van de buren. Nu kon hij tot in detail zien wat er gebeurde. De man werd inmiddels losgemaakt en zodra zijn handen niet meer vast zaten greep hij huilend naar zijn ballen, stortte ter aarde en verdween eventjes uit Dirks gezichtsveld. Intussen bleef de in het rood geklede vrouw hard aan de tepelringen van het vrouwelijke slachtoffer trekken terwijl de roodblonde vrouw gehurkt voor haar zat en de vrouw tussen de benen greep. Wat later kwamen haar vingers weer tevoorschijn. Ze hielden een aantal ringen vast die door de schaamlippen van de vrouw hingen. Ze trok ze ver naar buiten en uit elkaar. De dikke vrouw trok in reactie haar buik ver in.
Daarna verscheen de man weer in beeld die op zijn knieën naast de dikke vrouw ging zitten. Hij had zijn handen en onderarmen ingesmeerd met een glijmiddel en duwde zijn rechterhand die hij tot een vuist had gebald tussen de opengesperde schaamlippen. Hetzelfde deed hij met zijn linkerhand, maar deze duwde hij tussen de billen van de vrouw. Niet eens heel langzaam en zonder moeite verdwenen beide vuisten in het onderlichaam van de vrouw.

Zaten ze nu allebei in haar kut of zat er ééntje in haar kont? Dirk kon het niet goed zien.

Steeds verder verdwenen de harige onderarmen met tattoos en al totdat ze tot vlak bij de ellebogen in haar zaten. Daarna begon hij te stoten, eerst langzaam, maar steeds sneller, om en om trekkend en duwend.
Het gezicht van de vrouw vertrok. Maar niet van pijn, dit was extase. De stoten werden harder en wilder. Het leek wel een bokswedstrijd. De kerel deelde de ene na de andere uppercut uit, terwijl de twee anderen zo hard mogelijk aan de ringen aan haar tepels en schaamlippen trokken. De vrouw begon haar mond te bewegen. Ze leek iets te zeggen. Meteen liet de vrouw in het rood de tepelringen los en duwde het gezicht van de man tegen de onderbuik van de vrouw die vrijwel direct in zijn gezicht begon te pissen. Grote stralen geel vocht liepen langs zijn hals en over de witte borstkas van de kerel. Aan het schokken van haar buik kon Dirk zien dat ze geweldig klaar kwam. De man werd vervolgens nog een paar keer letterlijk aan zijn haren in de nog nalekkende pruim geduwd en gedwongen de boel schoon te likken.

Inmiddels had Dirk zelf een kanjer van een erectie. Maar hij verdomde het om zich af te rukken op zoiets. Hij trok wel snel even zijn broek aan vanwege het gebrek aan gordijnen aan de straatkant en ging naar beneden, trok de koelkast open en pakte nog een witbiertje om een minuut of vijf later toch weer naar boven te gaan en te constateren dat het licht in de voorkamer uit was. Achter brandde nog wel licht. Hij nam de verrekijker mee naar achteren en richtte hem op het andere raam.

De man hing inmiddels op het kruis, opnieuw vastgebonden, schuin achterover. De dikke vrouw zat gehurkt naast hem en was hem aan het pijpen. Onderwijl was ze duidelijk bezig langzaam op en neer te wippen. Dirk kon nog net boven hun vensterbank zien dat ze op een gigantische dildo van een vreselijk blauwe kleur zat. Aan beide zijden gleden de ringpiercings door een melkwitte brij op de de dikke geaderde schacht.
Dirk had het pikkie al in slappe toestand gezien; de erectie van de man bleek ook niet erg indrukwekkend, maar de vrouw deed stinkend haar best om hem te laten klaarkomen. Pas op het moment dat ze een paar vingers in zijn aars duwde, kwam hij klaar.
En dat orgasme was wél indrukwekkend. Het leek wel of hij nooit op zou houden met spuiten. Zijn zaad was dik, het hing aan haar kin, droop langzaam in dikke golven over haar hangborsten en viel druppel voor druppel van haar tepels. Haar gezicht zat er onder en haar linkeroog zat dicht. Zorgvuldig schraapte de vrouw elke druppel sperma van haar gezicht en borsten en bracht ook dat naar haar mond. Daarna ging ze staan en gaf de man een kus. Hij opende zijn mond en ze liet alles tussen zijn lippen glijden, waarna hij alles doorslikte.

Nog nooit had Dirk een vent zoveel zien spuiten. En dit was écht geen nep. Hij zag het er echt allemaal uitkomen, uit dat minipikkie.

Nu ging de vrouw rechtop staan terwijl de man uit beeld verdween. Blijkbaar lieten ze het kruis verder zakken, zodat hij nu op zijn rug lag.
De vrouw verzette haar voeten iets en zakte langzaam uit beeld. Ze hield op toen Dirk alleen haar hoofd en de bovenkant van haar borsten nog zag. Aan haar gezicht kon hij zien dat ze flink aan het genieten was. Hij rende de trap af naar de keuken en pakte een stoel die hij naar boven sleepte. Hij klom erop zodat hij weer meer zicht had. Gelukkig lag de kerel niet helemaal plat op de grond, maar het kruis hield hem op zo’n dertig centimeter hoogte. Dirk kon gelukkig nog net zien hoe ze haar pruim over zijn gezicht smeerde. Af en toe ging ze iets omhoog om hem te laten ademen. Zijn gezicht was vuurrood. Grote klodders liepen vanaf haar schaamlippen en de ringpiercings in zijn opengesperde mond en hij slokte het allemaal gulzig weg. Ze begon te trillen. Alles aan haar schudde heen en weer.

Pas toien zag Dirk dat de vrouw in het zwart, die met die mooie billen, met een lange latex handschoen aan in de kont van de kerel aan het pompen was. Haar arm verdween regelmatig tot ver over haar elleboog in de darm van de kerel. Intussen was ze zichzelf met haar vrije hand aan het vingeren. Regelmatig kneep ze haar dijen bijeen dus blijkbaar werd ze hier heet van. Ook verscheen de scharlaken vrouw weer in beeld. De grote bleekblauwe dildo die net nog in de kut van de dikke vrouw zat, glom van het vocht en vloekte verschrikkelijk bij het mooie rood van het catsuit.

Waren het Dirks ogen die hem bedrogen of leek het of haar cameltoe nog veel erger is geworden?

Langzaam trok de billenvrouw haar hand uit de aars van de man en de voering kwam een flink end mee naar buiten.

Prolapsen noemen ze dat, dacht Dirk.

De blauwe dildo nam de plaats in van de hand van de billenvrouw en werd zonder aarzelen een centimeter of vijftig, dacht Dirk, naar binnen geschoven.

Inmiddels stond Dirk daar, met zijn broek op de knieën, wankelend op het keukenstoeltje, met in zijn linkerhand de verrekijker van Victor en in de rechterhand zijn eigen verrekijker, zichzelf enorm af te rukken.

De twee vrouwen bij de dildo begonnen hem in en uit de man te schuiven terwijl de kerel als een bezetene aan de natte mossel boven zijn gezicht lag te likken. Hij trok met zijn lippen de dikke klit van de vrouw ver naar buiten en zoog er hard op. Aan het schokken te zien kwam de vrouw nog een keer enorm klaar en liet haar onderlijf op zijn hoofd vallen zodat haar schaamlippen nagenoeg tegen zijn oren hingen. De ringpiercings leken wel oorbellen.

Dirk concentreerde zich weer op de andere twee, die gehurkt tegenover elkaar zaten en onderwijl nog steeds de dildo in de reet van de vent schoven, Ze waren heftig aan het tongen. Hij zag de hand van de scharlaken vrouw langzaam tussen de prachtige billen van de ander verdwijnen en verder naar voren gaan. Vrijwel meteen kwam de blonde klaar en viel hijgend tegen de ander aan. Met het vocht uit de kut van de billenvrouw begon de vrouw in het rood nu aan het stijve pikkie van de man te trekken. Die had maar een paar rukjes nodig en spoot weer een lading - dit keer niet zoveel - tegen de rug van de op zijn gezicht zittende vrouw.

Tegelijkertijd spoot Dirk zijn kwak door de slaapkamer en op het linoleum. Hij donderde bijna van de stoel en ging hijgend zitten. Zijn lul stond zelfs een tijdje na het klaarkomen nog steeds knalhard overeind.

Hij zag dat de man werd losgemaakt en dat hij opstond. Hij gaf de dikke vrouw een kus en samen liepen ze de kamer uit. Een tijdje later waren ze allebei weer terug, aangekleed en wel. De twee anderen hadden al die tijd aan een tafeltje zitten wachten. De man haalde een portefeuille uit zijn binnenzak en trok een stapeltje bankbiljetten tevoorschijn en telde er een flink aantal uit op het tafeltje. Blijkbaar was iedereen tevreden, want er werd nogal gelachen. Daarna verdwenen ze met de rood geklede vrouw uit de kamer. De ander trok de latex handschoen van haar arm en waste haar handen.
Ze liep een paar stappen naar het raam en keek onderzoekend naar buiten. Zou ze hem nou zien? Achter haar kwam de vrouw in het rood binnen, liep naar haar toe en omvatte de mooie grote borsten, voor zover dat ging. Lag het nu aan de kleine handen van de één of aan de omvang van de tieten van de ander. Omvatten lukte echt niet. Geraffineerd begon ze de tepels te strelen, Soms met haar nagels en soms met de vingertoppen. De ander draaide zich haastig om en perste haar lippen op de mond van de ander. De twee wervelden als in een dans door de kamer. Bij elke draaiing wist de billenvrouw wat van de rode outfit van de ander los te maken en regelmatig verdween er een deel van slank lichaam. Puntige borsten van een mooi formaat met lange harde tepels kwamen tevoorschijn. De blonde zoog eraan alsof het om leven en dood ging en liet ze om en om uit haar mond floepen.

O, wat had Dirk het geluid graag gehoord…

De vingers knepen flink hard in de punters en verdwenen een behoorlijk eind in het zachte vlees. De donkere vrouw gooide het hoofd in haar nek en zei iets tegen de ander. Vrijwel direct gleden haar lippen van de nu misschien nog wel groter geworden tepels naar beneden, en beten onderweg regelmatig af en toe behoorlijk fel in de zachte huid van de ander. Die greep de blonde in het haar en dwong haar verder en verder naar beneden.

Dirk moest weer op de stoel klimmen om het vervolg te kunnen waarnemen, wat hij ook deed. Zijn lul stond weer op springen.

De donkere vrouw zakte wat door haar knieën en duwde wat achterover hangend haar onderlichaam naar voren, De blonde vrouw zat er vlak voor met haar gezicht, gehurkt of op haar knieën en omvatte de billen van de ander als om haar in evenwicht te houden en begon te beffen dat het een lieve lust was.

Ze moest fantastisch zijn geweest met haar tong, want Dirk zag dat de ander vrijwel direct een orgasme had. Ze was letterlijk met haar spleet tegen het gezicht van de blonde aan het rijden.
Ondanks zijn recente orgasme, voelde Dirk dat het in zijn zak weer flink begon te borrelen. Gelukkig had hij zijn broek uitgedaan voor hij weer op de stoel klom. Dat was een stuk gemakkelijker. Langzaam begon hij zich af ter trekken.

Het orgasme van de donkerharige was blijkbaar geen reden voor de ander om te stoppen en ook de blonde had er blijkbaar geen genoeg van. Ze had het hoofd van de ander losgelaten en masseerde nu haar eigen tepels, door ze behoorlijk hard tussen haar vingers te draaien en te knijpen. Af en toe trok ze ze ver naar buiten. De ander kneedde haar billen en trok het onderlijf soms hard tegen haar mond. Ze kregen er geen genoeg van die twee en Dirk dacht dat de houding waarin de zwartharige stond behoorlijk vermoeiend moest zijn, maar ze hield het al heel lang vol.

Op een bepaald moment sloeg de blonde vrouw haar linker onderarm om de billen van de ander en trok haar nog een beetje verder naar zich toe. Haar rechterhand gleed strelend naar voren. Nu pas zag Dirk dat de donkerharige een klein streepje zwart haar op haar schaamheuvel had. De twee waren schuin naar hem toegekeerd en het streepje haar zag er heerlijk geil uit in contrast met de blonde lokken van de ander. De vingers gleden tussen de glimmende schaamlippen en verdwenen langzaam naar binnen. Rustig aan begon het pompen. De donkere reageerde meteen door haar onderlichaam nog verder naar voren te persen De blonde tuitte haar lippen en zette haar mond op wat de klit van de ander moest zijn. Dat was jammer genoeg niet goed te zien, maar Dirk kon zich er een levendige voorstelling van maken. Ze begon tegelijkertijd ook haar vingers in en uit de vagina van de ander te stoten. Haar lekkere borsten zwaaiden mee in het ritme van de stoten en het uitzicht op haar zwaaiende tieten en trouwens de hele situatie waren voor Dirk al ruim voldoende om het linoleum nog een keer in de was te zetten.

Maar ook achter het raam aan de andere kant was men zover. Dirk zag nog net hoe de donkere vrouw haar gezicht vertrok, haar tieten losliet en de blonde tegen haar onderbuik trok. Tegelijkertijd perste ze haar onderlijf zo hard mogelijk naar voren en slaakte een schreeuw, ten minste dat dacht Dirk te zien aan haar opengesperde mond. Van de kin van de blonde liep een flinke straal vocht op de borsten van de vingerende vrouw. Hoewel vingerend; ze had haar hand al verwijderd en probeerde zoveel mogelijk van het vocht weer in haar mond te werken.

Moeizaam klom Dirk van de stoel, pakte een stuk van de rol keukenpapier die hij naast zijn bed had staan en veegde zijn hand af. Het sperma zat zelfs op zijn wreef. Hij pakte een handdoek die hij al had gebruikt en veegde zoveel mogelijk van zijn zaad van het linoleum. Nog een keer wiep hij een blik door het raam.
De twee hadden de rollen nu omgedraaid. Het was een ongelofelijk geil gezicht. De blonde tilde af en toe haar borsten zo ver op dat ze aan haar eigen tepels kon likken. Ze had een idioot lange tong, dat vergemakkelijkte de zaak aanzienlijk. Dirk probeerde zich voor te stellen hoe het zou zijn als ze die tong een keert om zijn eikel zou slingeren. Het lukte niet meer. Hij was klaar.

Hij moest nodig pissen en ging naar het toilet. Toen hij terugkwam waren de twee verdwenen, maar een paar minuten later kwam eerst de blonde vrouw weer binnen met een emmer en schoonmaakspullen en begon flink te poetsen. Ze had zich nog steeds niet omgekleed en haar deinende borsten en trillende billen waren een lust voor Dirks oog. De andere vrouw kwam wat later ook weer terug en hielp mee met het opruimwerk. Daarna werd de ruimte voor ook onder handen genomen. Toen ze uitgepoetst waren, kleedden ze zich buiten zijn gezichtsveld aan in normale kleding en kwamen weer binnen. Ze elkaar een kus.

Wat later hoorde hij twee paar hoge hakken door de straat weglopen en hij keek ze nog na door het andere raam. Het waren dezelfde twee.

Wat had hij nou gezien, net. Waren het hoeren? Je zou het wel denken, maar dan wel bijzondere hoeren. Dit was toch wel anders kost dan wat je zou verwachten. Zijn erectie was inmiddels helemaal verdwenen.
Met een oude vaatdoek veegde hij de resten van zijn zaadlozing van de grond in de slaapkamer o en ging daarna slapen.

Diep in de nacht hoorde hij weer die hoge hakken voor het huis ernaast en gegiechel. Daarna een piepend scharnier en een deur die dichtviel. Hij keek nog wel even maar het licht boven ging niet meer aan.
Hij draaide zich om en besloot de klimop voorlopig nog maar niet weg te snoeien...
Lees verder in: Klimop - 2
Trefwoorden bij dit verhaal: Extreme, Gluren, Lesbienne, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Honing - 35Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
" H Francis, gefeliciteerd met het huwelijk van je zoon h propos wist jij dat je vrouw vannacht is opgepakt Heet van de naald In Parijs. Precies. In het Grand Hotel aan de Opera. Samen met de directeur van de gevangenis. Echt ..."
03-03
0.0
PyamapartyDoor: Eric En Eva
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Mina was jarig en organiseerde een pyamaparty bij haar thuis. Mina zat bij mij op school en we zaten in dezelfde H.A.V.O.klas en was van rijke familie, het huis stond aan de rand van ons dorp, was omheind en had een toegangspoort en zwembad. B..."
02-03
8.9
Spanning In Huis - 4Door: Alex20684
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huisgenoot, Studenten,
"De dagen werden wat kouder en Fatima was veel bij haar ouders. Ik had het prima naar mijn zin met de andere huisgenoten maar ik miste ook het contact met haar. Na de vorige gebeurtenis hadden we een paar keer gesproken. Ze vertelde me dat ze, zoals i..."
02-03
9.4
StressDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Zowel zij als soms ook haar broer, kwamen bij mij als het thuis weer eens hommeles was. Thee, lieve woordjes en een arm om hun schouder, zo konden ze dan bijkomen en bleven vaak ook slapen. In een apart kamertje. In die kamer stonden mijn vi..."
02-03
8.5
Mijn Plas ProbleemDoor: Andre11477
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Kort, Plas, Plassen,
"Lang heb ik een probleem gehad met plassen. Mijn voorhuid was te nauw en daardoor plaste ik alle richtingen uit. Erg hinderlijk en Mama is met me naar de dokter geweest. Die adviseerde om de belemmering te laten opereren. Maar daar had ik helemaal g..."
01-03
7.6
Honing - 34Door: Appolonia
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Enkele minuten later kwam Honey met haar reusachtig automatisch geweer op haar rug aangehuppeld vanaf het andere einde van het vliegveld. Evelyne, die nog vasthing aan Francis, reikte haar tegemoet zover ze kon en kon haar blijdschap nie..."
01-03
8.3
Gechanteerd Tot SeksDoor: Redelmo
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Chantage,
"Mijn naam is Sophie, een 34 jarige vrouw, die na een relatie sinds een tijdje weer vrijgezel is. Om een beetje een beeld te geven van mij ik ben zoals gezegd 34 jaar jong en heb lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1.70m lang, weeg 62kg en ben gez..."
01-03
8.6
Vagina Gieten Privé - 2Door: Max20255
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Groot Geschapen, Grote Lul, Neuken, Roodharig, Slet, Sletje, Sperma, Vuistneuken,
"Ma had mij aan het denk gezet om bij andere vrouwen ook van de vagina afrukken te maken. ik heb inmiddels alle kosten doorberekend en het valt best mee wat een eventuele investering gaat kosten. Ik heb dezelfde vagina giet setjes op internet voor nie..."
01-03
9.3
AmelandDoor: Henk17952
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ameland, Neuken, Pijpen,
"We waren op een van de eilanden geweest met een paar collega s van Annettes werk ook waren hun partners mee. Het was een geweldig weekend, ik had er niet te veel zin in, ik ken geen van de mensen en dan is het altijd lastig. Ik zal ons eerst even voo..."
01-03
8.5
Lauren Gaat Weer... - 15Door: Aadje
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Fantaseren, Groepsex, Groot Geschapen, Grote Lul, Hotwife, School, Voyeurisme,
"Ik hield Laurens bewegingen de volgende week nauwlettend in de gaten en overtuigde me ervan dat ze van en naar haar finale was gereisd zonder zijbezoeken. Helaas verpestte haar indiscretie de opwinding over het afronden van het eerste jaar, dus dat w..."
01-03
9.1
Niemand Zeggen - 13Door: Eline89
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Kantoor, Toilet, Werk,
"Stephan nam een slok koffie en keek naar het beeldscherm. Het beloofde een lange dag te worden met weinig ruimte voor ontspanning. Hij zette zijn beker neer en las het mailtje van Theo nog eens aandachtig door. Op de achtergrond hoorde hij d..."
01-03
9.3
Wat Me Nu... - 42Door: Kjerag
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dp, Dubbele Penetratie, Lesbienne, Partnerruil,
"Steffie stond naakt met haar benen open en haar kut werd door Nelleke helemaal open getrokken, Sven en ik konden recht haar geile sappige kut inkijken. En dan vraagt Nelleke of wij meer willen zien. Zowel Sven als ikzelf knikten gretig, natuurlijk mo..."
01-03
9.1