61.792 Gratis Sexverhalen
Datum: 12-02-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 17328x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Partnerruil - 1: Het Bedrijfsfeest

Dagje Wandelen

Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival ‘Best Kept Secret'. Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zouden wij gaan wandelen in de Eifel. Anke wilde eerst een dagje op proef. Daarom gingen we een dagje wandelen in de Weerribben. Zouden we er na een dag in elkaars gezelschap nog wel zin in hebben om een heel weekend op elkaars lip te zitten? Dieuwertje ging die dag met Frits naar een festival in Groningen. Daar gingen ze heen met het OV, zodat ze ook alcohol zouden kunnen drinken. Wij gingen met mijn auto.

Eerlijk gezegd had Anke het één en ander bij mij losgemaakt. Ik vond haar meer dan leuk en op sommige momenten had ze bij mij de indruk gewekt dat zij ook gevoelens voor mij had. Het vooruitzicht van een dagje wandelen maakte me dan ook nerveus. Of misschien kan ik beter zeggen: opgewonden. Dieuwertje en ik hadden in deze periode dan ook bijzonder vaak seks. Ik had wat dat betreft toch al niet te klagen, maar nu kwam het geregeld voor dat we 's ochtends voor het werk een vluggertje deden en er 's avonds nog een keer uitgebreid de tijd voor namen, en dat meerdere keren per week. Dieuwertje zag er dan ook uitermate bevredigd uit, wat haar een des te sexyer uitstraling gaf. Op onze squashavondjes zag ik heel wat mannen steels naar haar kijken.

De wandeldag met Anke brak aan. Ik haalde haar bij haar thuis in Darwerd op en we reden naar Ossenzijl, waar de geplande wandeling begon. Het weer was prima en we kletsten honderduit, ook over persoonlijke dingen. We waren vanzelfsprekend vertrouwelijk met elkaar, alsof we elkaar al jaren intiem kenden. Ondertussen zagen we onderweg van alles aan vogels en wat hazen en reeën. Een fijne afwisseling tussen aandacht voor de omgeving en aandacht voor elkaar. Anke had een fototoestel met een flinke telelens bij zich, waar ze goed mee overweg kon. Ze maakte een paar prachtige foto’s van reeën en allerlei vogels.

Ergens halverwege vonden we een vlondertje in het water achter de rietkraag, bedoeld voor kanoërs om de kano over het dijkje te kunnen tillen. Daar gingen we wat gingen zitten eten. “Als ik nou alleen was, zou ik even het water ingaan”, zei ik. “Ik hou je niet tegen, hoor”, lachte Anke, “Ik vind het eigenlijk wel een goed idee.” “Ik heb alleen geen zwembroek bij me.” “Ik ook niet. Is dat een probleem?” vroeg ze met een pretlichtje in haar ogen.

We waren nog niemand tegengekomen en toen we het pad afkeken, zagen we ook niemand aankomen. Dus we kleedden ons uit en plonsden in ons blootje het water in. Het rook wel wat venig en het was nog behoorlijk fris. We dolden even wat met elkaar en kropen toen het vlondertje weer op om ons in de zon te laten drogen en op te warmen. Ik keek nog even of er ondertussen niemand aankwam, maar de kust was nog steeds veilig. Toen ik de vlonder weer opstapte, zat Anke daar heerlijk zonder gêne de warme zonnestralen op te vangen. Ik kon het niet laten om haar prachtige natte lijf bewonderend te bekijken. Ze keek me geamuseerd aan. “Bijzondere waarneming aan het doen?” "Ik zie de blonde veenduiker als ik me niet vergis, een prachtexemplaar!” Ze schoot in de lach. “En daar raak jij opgewonden van?” Ze wees naar mijn kruis. Ik merkte ineens dat mijn lul half overeind gekomen was. Ik voelde hoe ik rood werd, maar mijn pik richtte zich alleen maar meer op. Heel gênant. Ik draaide me beschaamd van haar af. “Sorry”, stamelde ik.

Anke stond op en legde een hand op mijn schouder. Ik voelde een borst tegen mijn arm, waardoor mijn erectie helemaal tot maximale stijfheid kwam. Ze drukte haar lippen teder tegen mijn wang. “Schaam je je? Waarom? Omdat je een man bent? Je zou me beledigen als ik jou nu koud zou laten.” Ze reikte met haar hand naar mijn paal en streelde die met haar vingertoppen. Ik slikte. “Anke, we zijn vandaag zo heerlijk ongedwongen vertrouwelijk met elkaar. Ik vind het leuk met jou, ik geniet van je gezelschap. Ik wil het niet bederven door meteen als een bronstige stier gebruik van de situatie te maken.”

“Draai je eens om.” Ze draaide me naar zich toe, sloeg haar armen om mijn nek en drukte haar lichaam tegen het mijne. “Ik vind jou leuk, Douwe. Heel leuk. Het streelt me dat jij seksueel opgewonden wordt door mij. Ik voel me ook tot jou aangetrokken. Laten we dat onder ogen zien en ervan genieten. Van de aantrekkingskracht, bedoel ik. Ik wil nu nog geen seks.” ‘Nog’, zei ze... Ik legde mijn hand op haar billen en drukte haar even stijf tegen me aan. Ze ging op haar tenen staan en gaf me een fijne, intieme zoen. Subtiel wreef ze met haar buik tegen mijn stijve, die tussen onze buiken ingeklemd stond. Toen deden we allebei een stapje terug en ik verdronk in haar ogen. Met de rug van mijn hand streelde ik even licht langs haar borst. Ik voelde haar tepel meteen stijf worden. Ze huiverde lichtjes. In haar hals verscheen een opgewonden blosje. Een fietsbel doorbrak de betovering. Een ouder echtpaar fietste langs. De man grijnsde terwijl hij belde, de vrouw keek afkeurend. “Kom, laten we ons maar aankleden, voordat dit verder uit de hand loopt.”

We liepen verder. Ik was overmand door allerlei gevoelens. Aan de ene kant baalde ik. Waarom kon ik met deze leuke vrouw niet gewoon wandelen en genieten van de natuur? Ik voelde op mijn klompen aan dat Anke voor mij niet zo maar een leuk wandelmaatje zou blijven. Wat betekende dat voor mijn relatie met Dieuwertje? We waren begonnen om aan kinderen te denken en dan moest ik me bedwingen om niet een andere vrouw te bespringen? De vriendin van mijn collega en vriend Frits, notabene! Aan de andere kant: mijn hart huppelde. Anke was leuk en ze vond mij ook leuk!

Anke doorbrak mijn gepeins: “Het was net wel spannend, vond je niet?” “Wat bedoel je?” “Nou, zo naast het fietspad, stel je voor dat die oude lui ons hadden zien seksen!” “Vind jij dat spannend?” Ze giechelde. “Jij niet dan?” “Het idee wel. Geen idee eigenlijk hoe ik in het echt zou reageren. Waarschijnlijk zou mijn piemel van schrik krimpen tot maatje Noordpool.” “O? Heb ik daarnet weinig van gemerkt”, spotte ze. Ik vroeg geïnteresseerd: “Heb jij wel eens met publiek gesekst?” Ze bloosde. “Ja. Toen ik eenmaal de drempel over was, was het ontzettend geil. Het voelt heel bevrijdend je schaamte aan de kant te zetten.” “Was zo maar ergens buiten, zoals net langs het fietspad?” “Nee, het was wel gecontroleerd, zeg maar.” “Parenclub?” vroeg ik nieuwsgierig “Nee. Vraag maar niet verder, het gaat ook over Frits.” “OK, dat snap ik, om over zijn seksleven met een collega te praten… Hij vertelde dat hij jou had overgehaald om naar het lentefeest te komen door aan een wens van jou te voldoen. Was dat dit?” Ze zweeg even. Toen vroeg ze scherp: “Wat heeft hij verteld?” “Niets. Toen ik erop door vroeg, zei hij alleen: ‘slaapkamergeheimen’, dat wel.” “Nou, dan weet je nu een slaapkamergeheim”, zei ze luchtig.

Anke vroeg me: “Doe jij met Dieuwertje wel eens spannende dingen?” “Nou, we vrijen niet alleen in bed. Op de bank in de woonkamer, op de keukentafel, op het aanrecht, dat soort dingen. Eén keer ‘s avonds laat op een parkeerplaats.” Ze keek even met een schuin oog naar me. “Bespreek jij je fantasieën wel eens met Dieuwertje?” Verrast keek ik haar aan. “Nauwelijks. Ik ben bang dat ze zich dan bedreigd voelt.” “Wat voor fantasie heb jij waardoor ze zich bedreigd zou kunnen voelen?” Ik kreeg een rood hoofd. Ik keek haar een beetje schichtig aan. “Nou, zoals dat ik over haar heen plas. Dat ik haar neuk op het balkon van een hotel aan een druk plein.” Ik slikte even moeilijk. “Dat ik haar deel met andere mannen.” Anke lachte. “Vies mannetje, jij!” ze vervolgde dromerig: “Dat zijn allemaal fantasieën die ik ook wel eens heb gehad.” “Serieus?” “Ja. Dat zijn klassiekers, hoor. Die hoor ik ook wel van mijn vriendinnen.” “Praat jij daarover met Frits?” “Soms.” Met een knipoog: “Daar hebben we het aan te danken dat we nu hier lopen. Veel hou ik maar liever voor mezelf of bespreek ik alleen met mijn beste vriendin. Bang dat Frits lief zich bedreigd voelt", zei ze met een grijns.

We liepen weer even zwijgend verder. Achter de rietkraag zweefde een kiekendief laag over het land. Anke pakte haar camera en maakte er een paar prachtige foto’s van. “Wat denk jij”, hervatte Anke ons gesprek, “zouden Frits en Dieuwertje het net zo goed kunnen vinden als jij en ik?” “Ik denk het wel. Frits maakte niet voor niets die grap over partnerruil. En Dieuwertje daagde me meteen daarna een beetje uit door tegen hem aan te kruipen.” “Ja, dat heb ik ook gezien.” “Zou jij er echt geen moeite mee hebben, als zij tijdens dat festival seks met elkaar hebben?” “Ik sta er niet van te juichen, maar het hangt wel in de lucht, niet? Volgens mij hebben ze allebei behoefte om uit de band te springen. Ik vind dat ik er niet te moeilijk over moet doen. Vrijheid blijheid.” “Ook als wij samen geen seks hebben?” Ze keek me nu heel ernstig aan.

Ik hield stil. “Anke, ik geniet van jouw nabijheid. Begrijp me niet verkeerd, ik verlang verschrikkelijk naar seks met jou”, ik voelde dat ik vuurrood werd, toe ik dit zo zei, “maar nog meer verlang ik op jou beter te leren kennen. Ik wil geen seks als daarmee de weg naar vriendschap wordt afgesloten.” “Je had daarnet een flinke erectie.” “Dat klopt, maar het is niet zo dat ik altijd seks wil hebben zodra mijn jongeheer zich roert. Ik moet toch wel in de stemming zijn, wil ik verder gaan.” “En, was je net in de stemming?” vroeg Anke zacht, terwijl ze mijn onderarm beet pakte. Ik keek haar diep in de ogen. “O God, ja”. “Waarom ging je dan niet verder?” Ik slikte moeilijk. “Ik weet nog niet goed hoe jij in de wedstrijd zit. Het is onwijs fijn met jou. Ik wil dat niet bederven door een overhaaste move.” Ik keek haar diep in de ogen. “Een snelle wip is als een strovuurtje dat snel weer uitgaat. Ik wil jou nog graag beter leren kennen tijdens dat wandelweekend.”

Anke keek me stralend aan. Ze maakte een huppelpasje en danste om me heen. Toen sloeg ze haar armen om mijn nek en gaf me een snelle zoen. “Je had op dat moment alles met me kunnen doen, ik was zo geil als boter”, fluisterde ze, “maar ik ben ook heel blij dat je het niet gedaan hebt.” Het duizelde me, ik voelde hoe ik mezelf helemaal begon te verliezen. Wat was er toch met deze vrouw?

Even liepen we verder, ieder verzonken in onze eigen gedachten. “Ik heb echt wel zin in dat weekendje met jou”, zei ze opeens. Ik pakte haar hand beet. Als vanzelf deden we een stap naar elkaar toe en weer vonden onze lippen elkaar. Ik legde mijn hand op haar bil en duwde haar onderlijf tegen me aan. Ik had opnieuw een stijve van jewelste en dat ontging haar niet. Ze plaagde: “Volgens mij sta jij op knappen! Ik hoop voor je dat je vrouwtje vanavond nog zin heeft, als ze terugkomt van haar date met Frits. Nou ja, de eerste ronde zal ze toch niet veel aan je hebben, schat ik zo. Volgens kom jij al klaar voordat ze goed en wel haar kleren uit heeft.” Ze grijnsde gemeen. “Maar ik ga jou vandaag niet helpen de spanning er wat af te halen, al ben ik zelf ook zo geil als wat”. Ze beet me speels in mijn lip. “Ik hoop dat Frits mij vanavond een beetje van mijn opwinding af kan helpen. Als hij ten minste nog wat energie voor mij over heeft.”

Dat vond ik geen leuke opmerking. Helemaal niet. Net op tijd herinnerde me de opmerking van Anke dat ze geen zin had in jaloers gezeik. “Je zit me te stangen! Je probeert me jaloers te maken! Ben jij zelf niet een klein beetje jaloers?” Ze kreeg een ondeugend vonkje in de ogen. “Ja, natuurlijk. Als hij het met Dieuwertje heeft gedaan... Eerst krab ik hem zijn ogen uit en daarna gaan we stomende goedmaakseks hebben, stel ik me zo voor.” Ik gaf haar een speelse duw. “Wat ben jij een vals kreng!” “Hoezo, omdat ik Frits de ogen uit ga krabben als hij jouw vriendin genaaid heeft?” “Nee, omdat jij mij een beetje zit op te naaien.” Ze lachte. “Weet je dat je heel lief bent?” Ze kwam weer naar me toe en gaf me nog weer een heerlijke zoen. “Verdomme, als je zo doorgaat zal ik jou een reden geven voor stomende goedmaakseks met Frits! Ik ben één blok testosteron!” riep ik gefrustreerd. Ik zag aan het blosje in haar hals dat Anke ook behoorlijk opgewonden was. Toch deed ze hijgend een stapje terug. “Nu niet, jochie.”

We liepen een poosje zwijgend verder en lieten het onderwerp seks verder maar even liggen. Er viel genoeg te genieten van het landschap en van elkaars gezelschap. We zochten een restaurantje uit in Ossenzijl en hadden nog een gezellig etentje.

Toen ik Anke bij haar huis afzette vroeg ik haar: “En, test geslaagd?” “Wat bedoel je?” “Nou, jij wilde deze dag toch als test voor het wandelweekend?” Haar ogen werden ineens peilloos diep. Ze haalde diep adem en likte even langs haar lippen. “Misschien wel té goed.” “Wat bedoel je?” “Niets, laat maar. Het was een heerlijke dag. Ik verheug me echt op ons weekendje samen.”
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Wandelen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Sinds Een Dag... - 5Door: Rainman
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Romantiek,
"Rustig stak Lotte de straat over en wandelde naar haar auto. Ze plofte haar tas op de achterbank en stapte in haar auto. Met haar handen op het stuur, tuurde ze door de voorruit naar het koffietentje. Eindelijk kon ze even tot rust komen. Ze had ..."
02-03
9.5
Partnerruil - 12Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Op dinsdag was de vergadering waarop mijn stek besproken werd. Wat te verwachten viel gebeurde ook onze senior inkopers, Eale en Raymond, waren er niet blij mee, die zagen hun makkelijk verdiende bonussen in gevaar komen. Vooral Raymond reageerde in..."
02-03
9.4
Mini - 299Door: Keith
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
"De zaterdagochtend werden we lief gewekt met thee. Melissa bracht die en zei dat de rest ook van een bakje thee genoot. Nou ja, behalve Rob dan. Over een half uur staat het ontbijt klaar, liefjes. Niet nog even Ze keek ondeugend. Nee Mel, goed Me..."
29-02
9.7
Partnerruil - 11Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Dit is alweer het elfde verhaal in de reeks partnerruil . Deze keer een aflevering met weinig erotiek. Ik heb dit verhaal geschreven als overbrugging naar wat komen gaat. Geloof me, er staat nog heel wat spannends te gebeuren Zoals je in d..."
29-02
9.4
Het Kasteel - 20Door: Borrie70
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Kasteel,
"Op maandagochtend werd de rust van het kasteel verstoord door vier busjes met bouwvakkers, die weer aan de slag gingen. We ontvingen hen als oude vrienden en voor er gewerkt ging worden, werd er eerst samen koffie gedronken, waarbij Sanne, Esmee en i..."
28-02
9.7
Partnerruil - 10Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hardlopen, Partnerruil,
"Zondagochtend. Ik werd vroeg wakker. Na de drukke week met bezoekjes van de buren, Ankes ouders en haar vriendin Janna, hadden we eindelijk tijd gehad om samen te zijn. Nadat Anke en ik met de buren van elkaar ontdekt hadden dat het we het leuk vonde..."
28-02
9.6
Partnerruil - 9Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Twee dagen na het bezoek van Anke s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog ni..."
26-02
9.6
De Wereld Van Lola - 3Door: DiSanto
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"De recente ochtenden hadden een kalmerende invloed gehad op zijn haast obsessieve focus op zijn huwelijkse tekortkomingen. Alsof hij nu zijn diafragma had verkleind en zaken vanuit een breder perspectief kon bezien. Hij voelde zich in ieder geval min..."
26-02
9.3
White Doctor Coats - 4Door: Zazie
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: New York, Parijs,
" Het was een heerlijke week bij mummy en Nicolas in Corpus Christi. Mijn stiefbroers Chuck en Abe kwamen speciaal voor mij over en we maakten net als in onze highschool tijd veel lol. Na die ene keer tijdens het strandfeest heb ik niet me..."
25-02
9.7
Sinds Een Dag... - 4Door: Rainman
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Romantisch, Verliefd, Italië,
"Rustig ging Alex aan het tafeltje zitten, terwijl Joris zijn koffie kwam brengen en direct weer wegliep. Onder het weg lopen gaf hij nog even snel een knipoog richting Alex, die hem met gefronste wenkbrauwen nakeek. Daarna richtte hij zijn aandacht o..."
24-02
9.7
Partnerruil - 8Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Anke wilde snel met haar buren praten, zodat we geen geroddel zouden krijgen. Ook haar ouders wilde ze gauw op de hoogte brengen. Ze liet er geen gras over groeien. Al de volgende dag nadat ik bij Anke was ingetrokken, nodigde ze hen uit voor de koff..."
24-02
9.4
De Raaf En De EksterDoor: Borrie70
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
"Mijn naam is Rob en ben met mijn 20 jaar net begonnen aan mijn tweede jaar van mijn universitaire studie in de ICT, aangevuld met een studie bedrijfswetenschappen. Ik woonde op de campus, om maar zo ver mogelijk weg te zijn van mijn strenge vader, di..."
23-02
9.7
Klik hier voor meer...