62.483 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Wandelen sexverhalen. In deze categorie staan 101 erotische verhalen.
Partnerruil - 2: Dagje WandelenDoor: DAts
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Wandelen,
"Tijdens het lentefeest van ons bedrijf had ik Anke, de vriendin van collega Frits, ontmoet. Mijn vriendin Dieuwertje zou met Frits naar het festival Best Kept Secret . Omdat Anke en ik niet van festivals hielden maar liever wandelen in de natuur, zo..."
12-02-24
9.5
Nadi's Leven - 6: Een WandelingDoor: Riba Sova
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing, Wandelen,
"Het is een heerlijke voorjaarsdag en de temperaturen zijn de laatste tijd al heerlijk voor de tijd van het jaar. Zo eind april verwacht je niet dat het al 25 graden is en het voelt ook al gewoon als zomer aan. Dan is het wel lekker als je zelf je wer..."
24-11-23
9.3
Een Hete WandelingDoor: Rick
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Park, Pijpen, wandelen,
"Het was een mooie nazomer dag en ik besloot een stuk te gaan wandelen door het park bij mij achter. Heerlijk was het zo in de zon en ik was gewoon op weg naar niets. Halverwege nam ik de afslag naar een wat afgelegen pad dat tussen de ringweg inloopt..."
07-09-23
8.9
Vakantie - 1Door: Natu-59
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Douche, Oudere Mannen, Vakantie, Wandelen,
"Om een lang verhaal kort te maken in dit jaar, nu zo n 5 jaar geleden ging mijn vakantie niet door . Normaal ga ik naar een naturisten camping in Belgie, Frankrijk of Duitsland maar wegens gebrek aan vervoer ging dit niet door helaas. ..."
18-08-23
9.1
De Man Met Het Blauwe PetjeDoor: Fortuna
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Betrapt, Bos, Masturbatie, Masturberen, Stiekem, Vibrator, Wandelen,
" Om mijn hoofd leeg te maken wandel ik graag. Het liefst wandel ik in het bos waar veel is te zien. Leuke diertjes, prachtige bomen en bladeren. Vrijdagochtend. Na een hectische week op kantoor verheug ik me op vandaag. In v..."
19-06-23
8.6
Geile WandelingDoor: Sir Tom
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Buttplug, Squirten, Wandelen,
"Na een goed nachtrust word ik wakker met een lekker harde lul zoals eigenlijk elke ochtend . Met de vorige avond in gedachten is de verleiding groot om de hand aan mezelf te slaan, maar ik besluit me in te houden. Het zou zonde zijn een lading te ve..."
13-05-23
8.3
De MountainbikerDoor: Henk17952
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Fietsen, Milf, Neuken, Pijpen, Wandelen,
"Hai ik zal me eerst even voorstellen Ik ben Annette getrouwd met Henk we zijn beiden 50 jaar. We wonen in het oosten van Nederland in Hengelo om precies te zijn. Ik ben 167 cm en weeg 56 kg, heb volle, een beetje hangende borsten met grote tepelhove..."
05-05-23
8.7
Mijn Geile DuinwandelingDoor: De Oude Schrijver
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Klysma, Kuisheidsgordel, Neuken, Wandelen,
"Laatst schreef ik over een dag dat ik zo geil was dat ik er zowat de hele dag mee bezig ben geweest. Het duurde een paar weken voordat ik weer zo n dag had. Henny kwam thuis en vond mij weer op de bank, totaal uitgeput van de inspanningen en het vele..."
01-04-23
7.8
De VoorbijgangerDoor: TeamWorld
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Jong En Oud, Pijpen, Plas, Plassen, Sperma, Wandelen,
"Het is een prachtige dag aan het begin van het jaar. De zon straalt, de lucht is voor het grootste deel blauw en er staat nauwelijks wind. Het is februari dus het is nog vrij koud buiten. Een graad of 2, veel hoger zal het niet zijn. Het hou..."
26-03-23
8.9
Het Bankje - 2Door: Bram60
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Wandelen,
"Nadat ik Rob ontmoet had, tijdens de wandeling, en ik voor het eerst mannen sex heb gehad met een senior, liet me dit niet meer los. Een paar weken later, besloot ik Rob maar eens te bellen. Hij was blij verrast dat ik belde. Ook hij had ve..."
23-01-23
9.2
De Wandelvakantie - 7Door: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Broer, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Kamperen, Moeder, Ontmaagd, Ontmaagding, Orgie, Pijpen, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"k ben Noa, zestien jaar en samen met mijn broer Floris van zeventien, mijn ouders en mijn beste vriendin Melissa ben ik op wandelvakantie in Belgi . Tijdens de vakantie hebben we ontdekt dat we graag seks met elkaar willen en dat heeft er toe geleid ..."
14-12-22
9.2
De Wandelvakantie - 6Door: Daniel16880
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Moeder, Orgie, Pijpen, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"Ik ben Noa, zestien jaar en samen met mijn broer Floris van zeventien, mijn ouders en mijn beste vriendin Melissa ben ik op wandelvakantie in Belgi . Tijdens de vakantie hebben we ontdekt dat we graag seks met elkaar willen en dat heeft er toe geleid..."
09-12-22
9.3
De Wandelvakantie - 5Door: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Moeder, Orgie, Pijpen, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"Ik ben Noa, zestien jaar en samen met mijn broer Floris van zeventien, mijn ouders en mijn beste vriendin Melissa ben ik op wandelvakantie in Belgi . Tijdens de vakantie hebben we ontdekt dat we graag seks met elkaar willen en dat heeft er toe geleid..."
08-12-22
8.9
De Wandelvakantie - 4Door: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Broer, Camping, Moeder, Orgie, Pijpen, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"Mijn naam is Noa. Ik ben zestien jaar en met mijn broer Floris van zeventien, mijn beste vriendin Melissa en mijn ouders op wandelvakantie in de Ardennen. In de eerste drie delen heb ik jullie verteld hoe Melissa eerst Floris en daarna mijn vader ver..."
07-12-22
9.2
De Wandelvakantie - 3Door: Daniel16880
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broer, Fotoshoot, Moeder, Orgie, Pijpen, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"Ik ben Noa 16 en ik ben samen met mijn broer Floris 17 en mijn ouders Simon en Petra op wandelvakantie. Mijn beste vriendinnetje Melissa is met ons mee. In de eerste twee delen heb ik verteld hoe Melissa en ik mijn broer en vader hebben verleid e..."
06-12-22
9.3
De Wandelvakantie - 2Door: Daniel16880
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Vader, Vakantie, Wandelen, Zus,
"In deel 1 van dit verhaal beschrijf ik hoe ik, Noa, samen met mijn ouders, mijn broer Floris en mijn beste vriendin Melissa op wandelvakantie in Belgi gingen. Ik betrapte mijn vader en Floris erop dat ze steeds naar onze tienertietjes loerden. s Na..."
03-12-22
9.2
De Wandelvakantie - 1Door: Daniel16880
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Broer, Kamperen, Vakantie, Wandelen, Zus,
"Ik ben Noa en ik kom uit een sportieve familie. We houden dan ook van actieve vakanties zoals fietsvakanties en wandelvakanties. Dit jaar besloten we dan ook een wandelvakantie met elkaar te doen. De we in dit verhaal zijn mijn ouders Simon en Petr..."
02-12-22
8.9
De Massage - 6: De WandelingDoor: Jch
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Massage, Neuken, Pijpen, Wandelen,
"Na ons laatste weekend lees De massage en het vervolg Was het app contact duidelijk tussen ons meer dan het ooit geweest, soms over het afgelopen weekend maar voornamelijk over gewone dagelijkse dingen zoals ons werk of wat we gingen eten ..."
15-10-22
9.1
Het Bankje - 1Door: Bram60
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Wandelen,
"Al jaren loop ik 60 al rond met bigevoelens. Ben getrouwd, maar geen sexleven meer samen. Kijk gay filmpjes en chat af en toe wat, maar nog nooit is hier wat uit gekomen. Het blijft bij fantaseren en masturberen. Voor de rest stond het op een heel l..."
09-10-22
8.6
Eenzame Opa - 4: BergwandelingDoor: Guniath
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Boerderij, Jong En Oud, Kleindochter, Opa, Oudere Mannen, Pijpen, Vingeren, Wandelen,
"Opa Dan maakte de meid op zondag vroeg wakker. Met kleine oogjes keek ze verbaasd naar haar grootvader. Hij was helemaal opgekleed. Vriendelijk glimlachend zei hij Er liggen beneden enkele pannenkoeken op je te wachten. Over een half uu..."
11-08-22
9.0
Sunparks - 22: BoswandelingDoor: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bos, Masturbatie, Masturberen, Naakt, Oraal, Partnerruil, Vakantie, Wandelen,
"In tegenstelling tot wat we alle drie verwachtten, glimlachte Peter terwijl hij naar de tafel liep. Alle drie schokten we geschrokken toen hij zijn rugzak met boodschappen luid op de tafel liet ploffen. Wat is het weer gezellig hier en zo heerlijk w..."
09-07-22
8.7
Evelien - 2: WandelenDoor: Pim15583
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
" Dit is mijn tweede verhaal, moet ik wat verbeteren hoor het graag. Het is een mooie dag, het is lekker warm en de zon staat hoog aan de hemel. In de loop van de ochtend trilt mijn telefoon. Het is berichtje van Evelien, ze wil wandele..."
06-04-22
8.2
Een Onverwachte Verrassing - 1Door: MichaDevone
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meester, Neuken, Pijpen, Slaaf, Trio, Wandelen,
"Ik was net verhuisd naar t Harde. Ik had er een heerlijk huis toegewezen gekregen met een grote tuin en als klap op de vuurpijl, op nog geen 75 meter afstand van de bosrand. Ik was nog steeds single en woonde alleen in een mooi groot huis, samen met..."
21-03-22
8.6
De WandelingDoor: Azarius
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Auto, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Wandelen,
"Met een glimlach open je de deur. Lachend begroet ik je met een knuffel. Dit keer geen handdoek vraag ik quasi teleurgesteld. Zonder te antwoorden laat je me binnen. Iets drinken vraag je. Ik ga op de bank zitten. Doe maar een glas water. ant..."
21-02-22
8.6
Een Toeristische Wandeling - 2Door: Regina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vuistneuken, Wandelen,
" diese Schlampe ist noch nicht fertig mit mir Ik hoor hem naar achteren stappen en hij loopt weg van mij. In m n ooghoek zie ik dat hij naar een andere kamer gaat. Ik zie dat hij binnen een andere ruimte bezig is. Hij laat mij onaang..."
11-01-22
8.7
Een Toeristische Wandeling - 1Door: Regina
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vuistneuken, Wandelen,
"We zijn heerlijk een paar dagen weg. Midweekje Duitsland. We hebben een vakantiewoning op 3 uur rijden van onze huis in Nederland. Ideaal voor een paar dagen weg. Niet te ver om een weekend weg te zijn,maar ook niet te dichtbij van huis. ..."
06-01-22
8.3
De Heerlijke Wandeling - 2Door: Doedelslet
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Groepsex, Pijpen, Wandelen,
"Het 2e deel van ons over en weer appen met het schrijven van onze fantasie n in een verhaal. Wij genieten nog steeds van dit wat we samen gevonden hebben. Wij hopen dat jullie ook genieten. Na de geile happening kleden Marloes en Peter zich ..."
13-12-21
9.3
De Heerlijke Wandeling - 1Door: Doedelslet
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bondage, Buitensex, Pijpen, Ruig, Slet, Sletje, Vastgebonden, Wandelen,
" Dit is een ketting verhaal die wij samen geschreven hebben over en weer op de app. Wij vonden het heerlijk elkaars verhaal steeds aanvullen. Ik hoop jullie ook. Wij appen vrolijk verder dus er komen nog meer delen. We lopen samen door ..."
03-12-21
8.6
Bergwandeling Met Karin - 5: SlotDoor: Robert-Jan P.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Trio, Wandelen,
"Die nacht sliep ik onrustig. Het idee dat Karin zich zo maar had laten nemen door een wildvreemde Spanjaard deed me toch wel wat. Door mijn avontuur met Sonia had ik wel iets teruggedaan, maar het bleef raar. En ik had natuurlijk iets om naar uit te ..."
12-11-21
8.9
Bergwandeling Met Karin - 4Door: Robert-Jan P.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Pijpen, Squirten, Vastgebonden, Wandelen,
"Een beetje versuft loop ik de slaapkamer binnen. Karin ligt daar nog steeds vastgebonden, met haar armen en benen vast aan de vier hoeken van het bed. Ze kijkt me met grote ogen aan en vraagt Wie was dat . Ik kijk haar aan en glimlach Nu mag jij..."
28-10-21
8.9
Bergwandeling Met Karin - 3Door: Robert-Jan P.
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Gebruikt, Spanje, Wandelen,
" In deel 2 bedacht ik een plan om Karin terug te pakken na haar onverwachte vrijpartij met een wildvreemde spanjaard. Ik nodigde de eigenaresse van ons vakantiehuisje uit om over een half uurtje te komen kijken naar onze airco. In ons huisje bleek ..."
26-10-21
8.9
AvondwandelingDoor: DonB
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Het verhaal is waar gebeurd, alleen zijn alle namen aangepast. Op een zwoele zomeravond kon ik de slaap maar niet vatten, dus ik denk nog even een stukje wandelen. Mijn naam is Donald maar iedereen noemt me Donny of Don, niet dat ..."
05-10-21
7.5
Onverwachte AvondwandelingDoor: JeanineMorane
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Trio, Wandelen,
"Ik voel me rusteloos na het eten, dit heb ik wel vaker maar vandaag is het extreem. Dan maar een wandeling door de buurt. Mijn man blijft thuis bij de kinderen en zit op de bank tv te kijken. Okay, oordopjes in, Spotify aan en lekker naar buiten Het..."
25-08-21
8.8
StrandwandelingDoor: RichardOne
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Duinen, Strand, Wandelen,
"Ik had een fijn weekje weg geboekt op n van de eilanden. Een weekje lekker uitrusten, zonnen, wandelen, fotograferen en tekenen was het voornamelijk. En dat allemaal ongestoord, beter kon ik me niet voorstellen om tot rust te komen. Het wa..."
03-08-21
9.3
Duinwandeling - 3Door: Zippo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Wandelen,
" Zoals beloofd kom ik wat eerder met mijn vervolg. Na mijn heerlijke nacht met Anne werd ik wakker door Anne die me begon te pijpen, ik lag nog op mijn zij waardoor zij er wat lastig bij kon en wat onhandig zat te friemelen aan mijn jo..."
28-06-21
8.8
Duinwandeling - 2Door: Zippo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Tiener, Wandelen,
" Sorry voor het lange wachten maar dat houd de spanning erin. Hihi Weer even in de herinnering brengen Ik zag op een duinpad een tiener ernstig vallen en heb haar geholpen en haar terug gebracht naar de camping waar ze sto..."
26-06-21
8.3
Verrassende WandelingDoor: Xiumi
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kwartet, Wandelen,
"Mijn vriend nam me mee naar ons plekje. Tijden hebben we gefantaseerd om ons te laten betrappen in de vrije natuur. Plotseling organiseerde hij het voor mij. Ik maakte met moeite los uit mijn, eenzame, maar wel geile natte droom, di..."
06-06-21
8.0
Duinwandeling - 1Door: Zippo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding, Wandelen,
"Even recapituleren ik was aan het wandelen in de Kennemerduinen. Bloedhete dag, op een bloedhete dag valt er een hele mooie tiener van haar fiets vlak voor mijn neus. Ik heb haar overeind geholpen en haar wondjes afgespoeld met wat..."
26-05-21
8.1
Een Zomer Wandeling - 2Door: Regina
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Slet, Sletje, Vuistneuken, Wandelen, Zomer,
"Ik veeg zijn sperma uit m n gezicht. Ik proef zijn zaad nog in m n mond. Probeer het er uit te halen. echt, dat was je 1e straf om mij zo te dwarsbomen, ik ben niet klaar met deze slet Ik wil omhoog komen, maar hij duwt me weer tegen de gro..."
15-05-21
8.0
Een Zomer Wandeling - 1Door: Regina
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Straf, Wandelen, Zomer,
"Prachtig weer. Lekker warm. Echt zo n dagje om een boswandeling te doen. Tas met kleed mee en wat drinken. Het is rustig in de bossen. Af en toe een paar wandelaars, ruiters en wat fietsers. Toch wel prettig dat je door de weeks ..."
30-04-21
7.4
De WandelingDoor: Auteurtje
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Trio, Vingeren, Wandelen,
"Vandaag hebben we allebei onze vrije dag. We werken in de horeca, dus in de weekenden maken we de meeste uren. Laten we lekker gaan wandelen vanmiddag zei ik tegen John, In het bos is het misschien niet zo heet als hier . Het was weer een..."
27-02-21
8.4
Vakantie In Frankrijk - 2: De WandelingDoor: PeterSt
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Frankrijk, Vakantie, Wandelen,
"De volgende dag zit Marjlein lekker aan t ontbijt en geniet nog na van de gebeurtenissen van de dag ervoor... en bij de gedachten voelt ze haar tepels weer hard worden. Wat een supergeil tafereel dacht ze nog bij zichzelf... dan schrikt ze op, omdat..."
25-01-21
9.3
De WandelingDoor: SexyMike
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Bos, Klaarkomen, Openbaar, Orgasme, Picknick, Squirten, Trilei, Wandelen,
"Het is inmiddels een paar weken geleden dat we elkaar hebben gezien. Door de hele situatie waar we nu in leven is het niet makkelijk om af te spreken. En dat was nog moeilijker door jouw drukke planning van de afgelopen weken. Ookal spraken we elkaar..."
23-11-20
8.5
Bergwandeling Met Karin - 2Door: Robert-Jan P.
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bondage, Spaans, Vastgebonden, Wandelen,
"Dit is deel 2 van het verhaal. In deel 1 maakte ik met Karin een bergwandeling. Terwijl ik een rondje zwom in een ijskoud bergmeer, liet Karin zich neuken door een wildvreemde Spanjaard. Als ik terugkom uit het water loopt ze op me af, geeft me een z..."
06-11-20
9.1
Bergwandeling Met Karin - 1Door: Robert-Jan P.
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Jurk, Natuur, Romantiek, Wandelen,
"Mijn naam is Robert Jan. Ik ben een man van midden dertig. Qua uiterlijk ben ik een doorsnee Nederlander. Rond de 1,80, donkerblond, blauw grijze ogen. Ik sport twee keer in de week en ben dan ook zeker niet afgetraind, maar heb wel een strak lichaam..."
03-11-20
7.6
LunchwandelingDoor: Leuk
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Likken, Neuken, Pijpen, Wandelen,
"Sinds de corona uitbraak werk ik thuis en zie ik mijn collega s bijna helemaal niet meer. Om toch een beetje contact te houden spreek ik een keer per week met een paar collega s af om samen wat te lunchen, zodat we binding houden en de laatste nieuwt..."
02-10-20
8.5
De WandelingDoor: Frank020
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bos, Buitensex, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Wandelen,
"De bespreking vordert maar langzaam. Er zijn nog een paar zaken waar we het over eens moeten worden voordat we het contract kunnen tekenen. Ik hoop dat het lukt, anders moet ik een dag later terugvliegen. We zitten nu al een half uur vast op een krit..."
10-09-20
8.9
Wandelen Met De Juf - 7Door: Jack
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Blinddoek, Bondage, Juf, Pijpen, Trio, Vastgebonden, Wandelen,
"Tijdens onze wandelingen had de juf aangegeven dat ze het heel spannend vond in de sauna. Het verrast worden en een stap maken in het onbekende wond haar op.Ik had dan ook een plannetje dat ik had voorbereid. Zorgvuldig alles gepland en ik was benieu..."
09-09-20
9.2
Wandelen Met De Juf - 6Door: Jack
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf, Neuken, Romantiek, Wandelen,
"Ping, het bekende ping geluid van de IPhone is weer luid te horen en de telefoon trilt in mijn zak. Ik kijk op mijn telefoon en zie de naam van mijn wandelvriendinnetje, de Juf. 8 Uur wandelen Erg laat denk ik nog, het wordt al om ..."
23-08-20
8.9
Wandelen Met De Juf - 5Door: Jack
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Juf, Massage, Neuken, Pijpen, Wandelen,
"10.00 uur wandelen kijk er naar uit app ik terug. Om 10 00 komt de juf aangewandeld. Ik herken haar aan haar loopje. Ik ben wandelen, vertel ik mijn vrouw. Veel plezier, roept ze mij na. Zoals gewoonlijk praten we weer over ketj..."
21-08-20
9.3
Geen Gewone Avond WandelingDoor: Sunshine
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Ik ben klaar voor vandaag. Een drukke werkdag zit er op als we gelijkertijd het kantoor pand verlaten. We lopen tegen een muur van warmte aan Zo zeg, dat wordt een zwoele warme avond zeg ik zonder bedoeling. Ik vrees het ook zeg je als je ve..."
01-08-20
8.6
Wandelen Met De Juf - 4Door: Jack
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Sauna, Wandelen,
"Morgen naar de sauna Appte ik Hoe laat treffen we elkaar. Kreeg ik als antwoord. We spraken af dat we individueel naar de sauna zouden gaan en ons daar treffen. De volgende dag verscheen de juf bij de sauna. We betaalden de entree en we kle..."
11-07-20
9.1
Wandelen Met De Juf - 3: In Het HotelDoor: Jack
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Hotel, Juf, Milf, Pijpen, Vingeren, Wandelen,
"19 00 wandelen Leuk antwoordde ik, trek iets moois aan. Ze kwam weer aanwandelen en ik kreeg weer een glimlach op mijn gezicht. In de buurt waar we wonen ligt een hotel. Dit is nieuw en men kan daar voor een gering bedrag overnacht..."
06-07-20
9.2
Wandelen Met De Juf - 2Door: Jack
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lerares, Milf, Onderdanig, Wandelen,
"Er gaan twee weken overheen, zonder dat we enig contact hebben. Nu heeft het wel geregend. Misschien heeft de juf spijt van datgene wat er gebeurd is. Ik liet de bal dan ook met opzet bij haar liggen. Op een woensdag avond kreeg ik een berichtje. BR..."
28-06-20
8.8
Wandelen Met De Juf - 1Door: Jack
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Juf, Vingeren, Wandelen,
"Sinds kort wandel ik met de juf. De juf is een leuke spontane vrouw van achter in de 40. Leuk figuur. Gewoon een leuke vrouw om te zien. We komen elkaar regelmatig tegen en tijdens een wandeling liep ze gezellig met me mee. Zo deden we dat vaker en b..."
18-06-20
9.0
BergwandelingDoor: Marc
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buitensex, Swingers, Vakantie, Wandelen,
"Deze vakantie zijn we sinds jaren weer eens in de bergen op vakantie. Mijn vrouw is vandaag klimmen en ik besluit naar een meertje hoog in de bergen te wandelen. Het is best een zware wandeling en bij het meertje rust ik even wat uit. Even shirt uit ..."
29-07-19
8.6
Bsowandeling Met Gevolgen - 1Door: Roberteros
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Wandelen,
"Met een onrustig gevoel word ik wakker. Onrustig omdat ik de signalen herken. Het is weer zo ver. Een keer in de maand word ik wakker met een onstuitbaar geil verlangen om genomen te worden. Ik sta op en loop naar de badkamer waar ik mijzelf in de sp..."
29-07-19
8.5
Hete WandelingDoor: Pijaleu
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen, Zwembad,
"Het was een warme ochtend en het beloofde tropisch warm te worden na de middag. Ik vertrok dus vrij vroeg voor een korte wandeling door de velden van ons naburige dorp. Ik had een klein rugzakje met enkel wat koekjes en een flesje water. En condooms,..."
20-06-18
8.5
Opgewonden Wandelen?Door: Keztrboy
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Wandelen,
"Ik sta buiten tegen een boom te plassen. Een paar meter verderop achter mij staat ze te wachten. We waren samen gaan wandelen na ons etentje. Het was gezellig. We spraken nog meer dan anders over intieme zaken. We lachten soms tot tranens t..."
01-04-18
8.3
De Wandeling - 11Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Milf, Pijpen, Wandelen,
"Deel 11 al weer. Na een mooie wandeling met een bijzondere ontmoeting ben ik weer bij mijn Marieke. We beleven zeer aangename dagen in onze gehuurde hut. Na een zeer heftige afsluiting van de dag pakken we de draad weer op. Na wat voor mij u..."
18-12-17
8.9
De Wandeling - 10Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Milf, Pijpen, Wandelen,
"Eindelijk dan deel 10. Het heeft even geduurd. Geen tijd druk druk. Hopelijk is dit deel weer naar jullie zin. Ik heb wat opmerkingen verwerkt en hoor graag als er meer zijn. Langzaam komt er ook wat meer harde actie in voor. Ik hoor graag of dat kan..."
13-12-17
8.9
De Wandeling - 9Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Milf, Pijpen, Wandelen,
"Ik stond nog even stil in de deuropening te kijken wat er nu allemaal weer gebeurde. Op de bank buiten lagen toen ik weg ging Marieke en Emma rustig in elkaars armen. Emma lag duidelijk bij te komen van alle inspanningen en het genot wat ze had belee..."
24-11-17
9.0
De Wandeling - 8Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Sperma, Wandelen,
"Weer leuke en kritische reactie. Het wordt te snel begrijp ik weer meer terug naar het detail. Daar gaan we dan ook meteen weer wat aan doen. We gaan rustig verder naar ons winkel avontuur is het u wachten op onze middag gasten. Rustig ruime..."
20-11-17
8.8
De Wandeling - 7Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Borsten, Milf, Pijpen, Wandelen,
"Dank voor de reacties en de boordelingen. Ben er blij mee, doet goed als je terugkoppeling krijgt of een goed cijfer. De serie gaat nog verder. Na een zwaar onderwerp de vorige keer proberen we het dit keer weer lekker en luchtig te houden. Heb je id..."
12-11-17
9.0
De Wandeling - 6Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Wederom dank voor de reacties. Leuk en vol met idee n zo kan ik nog wel even verder. Ondertussen ben ik weer samen met mijn heerlijke Marieke. Het is nog druk in de hut en we hebben net heerlijk met zijn allen liggen rollebollen. Ik kan mijn Marieke ..."
03-11-17
8.8
De Wandeling - 5Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Pijpen, Spuiten, Wandelen,
"Deel 5 alweer het gaat snel als het leuk is. Dank weer voor jullie reacties hier en op de mail, zeer welkom. Als je hier in het verhaal valt zou ik zeggen lees de eerste delen ook dan weet je wat er is gebeurt. Na een drukke periode ben ik een paar d..."
25-10-17
8.8
De Wandeling - 4Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Voyeurisme, Wandelen,
"Deel 4 al weer. Als je de eerste delen niet hebt gelezen zou ik dat eerst doen. Na een heerlijke avond en goede start in de ochtend vordert de dag langzaam. Zal ik vandaag bij Marieke aankomen Ga ik op tijd weg of gebeurt er wat anders Ik..."
21-10-17
8.7
De Wandeling - 3Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Zoals jullie in deel 1 en 2 hebben kunnen lezen ben ik bezig met een wandeling en ben betrapt door de boswachter. Op dag 3 kom ik bij de hut van de boswachter een hele mooie aan en beleef daar een heerlijke avond. Nu de dag erop. We hebben al heerl..."
18-10-17
8.7
De Wandeling - 2Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Wandelen,
"In het eerste deel ben ik begonnen aan mijn 4 daagse wandeling naar mijn Marieke. We hebben samen eindelijk vakantie en nemen de eerste dagen voor ons zelf. Bij een overnachting word ik betrapt door de boswachter die er erg leuk uitziet. Ik kom de ..."
18-10-17
8.8
De Wandeling - 1Door: GeNieten
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Vreemdgaan, Wandelen,
"Dank dat jullie mijn verhaal bezoeken. Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten. Commentaar hoor ik graag. Er volgen nog meer delen. Eindelijk was het zo ver. Ik was eraan toe, de rugzak was gepakt voor 4 dagen. Alles bij me wat ik nodig had..."
17-10-17
8.7
De WandelingDoor: Genotsstaaf
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Orgie, Tiener, Vakantie, Wandelen,
"Deze zomer waren we op vakantie in het zuiden van Italie. We zijn ikzelf en mijn vriendin, ik 24 jaar met een knap figuur, mijn blonde vriendin van 19 met een nog veel knapper figuur. Heerlijk bruin lichaam, blauwe kijkers, een mooie C cup maar voora..."
25-09-17
8.2
Kiara - 1: Wandelen Met De HondDoor: Frank Es
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Wandelen,
"Daar staat ze dan, midden in het bos voor een vervallen tuinhek. Kiara was met de hond van haar oom en tante gaan wandelen in het bos. In de overtuiging dat de hond de weg zou weten had ze erop vertrouwd dat die haar weer naar huis zou breng..."
04-08-17
6.5
Geslaagde Bergwandeling - 6 #Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
" Alex heeft een week lang door de Alpen gewandeld met Irma, een collega van het werk. Elke nacht hebben ze ook samen geslapen Zijn vrouw Jans heeft Irma s man Kees een ook nog een vriend gevonden Op zaterdagavond kwamen Irma en Ale..."
15-07-17
9.0
Geslaagde Bergwandeling - 5 #Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
" Alex is bezig met een week lang door de Alpen te wandelen met Irma, een collega van het werk. De tweede dag ging het vreselijk mis en is Irma bij hem in bed gekropen om Alex, die totaal onderkoeld was, op temperatuur te krijgen. De nachten erna he..."
25-06-17
8.5
Geslaagde Bergwandeling - 4 #Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
" Alex is bezig met een week lang door de Alpen te wandelen met Irma, een collega van het werk. De tweede dag ging het vreselijk mis en is Irma bij hem in bed gekropen om Alex, die totaal onderkoeld was, op temperatuur te krijgen. De nachten erna he..."
12-06-17
8.5
Geslaagde Bergwandeling - 3 $Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
" Alex is bezig met een week lang door de Alpen te wandelen met Irma, een collega van het werk. De tweede dag ging het vreselijk mis en is Irma bij hem in bed gekropen om Alex, die totaal onderkoeld was, op temperatuur te krijgen. De nachten erna he..."
06-06-17
9.3
Geslaagde Bergwandeling - 2 $Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
" Alex is bezig met een week lang door de Alpen te wandelen met Irma, een collega van het werk. De tweede dag ging het vreselijk mis en is Irma bij hem in bed gekropen om Alex, die totaal onderkoeld was, op temperatuur te krijgen. De nacht erna hebb..."
26-05-17
8.9
Geslaagde Bergwandeling - 1 $Door: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Wandelen,
"Al een hele tijd zat Alex met een klein probleem Hij, 35, getrouwd, goed werk, kortom een gelukkig man, wilde graag eens een aantal dagen een lange afstandswandeling maken maar met wie Hij kende niemand in zijn omgeving die samen met hem zoiets w..."
20-05-17
8.6
De BergwandelingDoor: Vajèn
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Het wordt de hoogste tijd om een pauze in te lassen en wat te eten en te rusten, dat is wat de spieren in haar lijf haar vertellen. Vanochtend zijn ze al vroeg vertrokken voor een lange tocht door de bergen. Honger en vermoeidheid beginnen haar parte..."
17-04-17
7.0
Anna En Annie, De WandelingDoor: Meomine
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Moet je horen wat mij nu is overkomen. Als man van achtenzestig wandel ik veel om in conditie te blijven. Mijn hobby s zorgen ervoor dat ik voldoende onder de mensen kom. Ik heb een redelijk goed postuur, een meter twee en tachtig lang en e..."
17-03-17
7.9
Maureen - 24: Trillen En WandelenDoor: Sprinter Culemborg
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Ik geniet van dit moment in Marks armen en voel dat ik iets terug moet zeggen. Bedankt dat jullie dit allemaal met mij willen doen. Ik beleef zo veel en vind het zo lekker allemaal . We drukken een kus op elkaars lippen en gaan naar beneden. Da..."
12-03-17
8.5
Een Geile WandelingDoor: Stelletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Het gebeurde op een zaterdagavond. We hadden een familieweekend en zaten met de hele familie in een zomerhuisje. Het huisje was gelegen op een vakantiepark en het was al aardig druk. Die zaterdagavond besloten we toen het al schemerig werd een rondje..."
10-04-16
7.5
De App - 2: De WandelingDoor: Sietje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Na vaak op en neer mailen met mijn meester kreeg ik een appje dat ik over ene half uur op een parkeerplaats moest zijn. Kledingvoorschriften. Lange jas, hoge laarzen en telefoon. Verder heb je niks nodig. Ik had nog 10 minuten om me snel te douche en..."
10-01-16
7.9
Bergwandeling - 2Door: Annabelle
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"De groep bij de entree van de naturistencamping was zeker 40 man sterk. Allemaal klaar om een hike te maken door de Griekse bergen. Georganiseerd door de naturistencamping zelf, ondanks dat het buiten het naturistenterrein was, konden wel lekker vrij..."
22-12-15
8.4
Bergwandeling - 1Door: Annabelle
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Wandelen,
"Vannacht was een goede nacht. We zijn op vakantie in Griekenland. Mijn vriendin Jamie en ik mochten met mijn ouders mee naar de Naturistencamping. We hebben al een avontuur op het strand beleefd, onder de olijfboom, bij Nicolai en de blinde beeldhouw..."
22-12-15
8.2
Een Onfrisse OchtendwandelingDoor: Smeerworst
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Detroit is een klotestad misdaad, armoede, vandalisme, drugsoverlast, verpauperde buurten. Het liefst zou ik zo snel mogelijk terugnaar huis vliegen, maar ik heb hier werk te doen. Door het tijdsverschil met Nederland word ik s ochtends ve..."
18-12-15
5.4
De Wandeling - 2Door: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
" Is geen vervolg, dit maal geprobeerd het uit haar perspectief te schrijven. Hallo, ik ben Ellen en ik ga samen met mijn man Johan een weekje er tussenuit met Stichting EETU. Dat is een stichting waar vrijwilligers helpen voor partners..."
11-11-15
8.3
De Wandeling - 1Door: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Ingrid roep ik naar mijn vrouw als ik de post van de deurmat oppakt. Ik geef haar de poststukken en daar zit een brief tussen van de Stichting Er Even Tussen Uit. Ingrid had zich hier voor ingeschreven, omdat door haar invaliditeit vakanties en an..."
01-11-15
8.3
De HalloweenwandelingDoor: James
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Halloween, Wandelen,
"Mijn appartement was versierd zoals elk jaar op deze dag. Enkele plastic spinnen, uitgeholde pompoenen en massa s kaarsen. Op de salontafel stond zelfs een kom met vleermuisvormige snoepjes. Clich , dat weet ik, maar zo was nu eenmaal de gewoonte. B..."
28-10-15
7.6
Avond StrandwandelingDoor: Spannend
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Wandelen,
"Even een kort verhaal over een fijne strand wandeling op een warme zomeravond. Ik ben 48 en erg sportief. Zo ga ik vaak hardlopen in de duinen bij bergen en schoorl, en als het dan echt lekker is stop ik op het naaktstrand om even een duik te nemen. ..."
14-01-15
6.5
WandelingDoor: Elena
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Het was een warme dag ergens in de zomer. Samen liepen we door het bos in mijn woonplaats. Het was er zoals altijd vrij rustig, we kwamen soms enkele voorbijganger tegen, maar niet veel. Ik had een kort wit rokje aan waar mijn kont goed in uit kwam e..."
29-06-14
6.7
Met Het Hondje WandelenDoor: Johny
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Zij Als je ook je badjas aan hebt, als je maar gewassen en geschoren bent ontving ik via de app. Die gek, denkt dat ik de gehele dag in mijn badjas loop. Maar ik ga hem voor de lol eens aantrekken, als hij zo meteen koffie komt drinken. Ik..."
17-06-13
7.6
Wandeling Door Het LandDoor: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Op mijn gemak wandel ik tussen struiken en bomen door, een stukje verder kom ik bij een veld waar mais in staat. Het is net zo hoog als dat ik ben, glimlachend kijk ik naar de langzaam heen en weer gaande maiskolven. De zon geeft het veld een soort g..."
16-06-13
8.6
WandelingDoor: Ronald
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Zoals bijna ieder weekend bij mooi weer, wandel ik door de bossen. Soms zoek ik een bos vlak bij mij en de andere keer ben ik te vinden in de grotere bossen verder van huis. Ik vrijgezel, zo nu en dan heb ik een vriendin waar ik alles mee doe. Zodra ..."
09-06-13
7.8
De AvondwandelingDoor: Polo_c82
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Het is een warme zomeravond in juli. iin ons appartement koken we weg, dus we besluiten een stukje te gaan wandelen. In slechts een dun jurkje en een stringetje gekleed, schiet je in je teenslippers en we lopen naar beneden. Je geeft me een zoen, loo..."
12-05-11
7.7
Hete WandelingDoor: Tom
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Het was broeierig. Thomas slenterde door de straten. De straten waren verlaten, zelfs voor een zondag. Thomas was op weg naar zijn goeie vriendin Hayden. Hayden was, net zoals hij 19 jaar. Thomas kende Hayden al ruim 5 jaar en kon zich zijn leven zon..."
29-06-09
7.1
Mijn Strand WandelingDoor: Orange
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strand, Wandelen,
"Het was een warme zomeravond, de hele dag was het prachtig weer geweest, ik zat in mijn string en bh tje op mijn balkonnetje te genieten van een wijntje met een onbestemd gevoel in mijn onderbuik. Ik streelde over het kruisje toen ik werd opgeschrikt..."
27-08-08
7.1
Geile WandelingDoor: Mismak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Het was zaterdag middag en omdat ik niets bijzonders te doen had besloot ik eens lekker een stuk te wandelen dat doe ik namelijk heel graag, lekker door het bos lopen of door de stad klinkt misschien en beetje vreemd een jongen van zeventien die graa..."
26-01-08
6.3
De WandelingDoor: Juan Aldan
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Wandelen,
"Hij was er nog nooit geweest, maar de contouren van het landschap kwamen hem wel bekend voor. Dan weer vlak, dan weer heuvelachtig, ergens een klein meertje, waar geen water in stond en een klein bos met kreupelhout, dat toch niet moeilijk te doordri..."
05-04-07
7.7
Nachtelijke WandelingDoor: GreenLover
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Wandelen,
"Wat als je gedumpt bent , Wat doe je met je gevoelens Allemaal vragen die bij je opkomen Het zijn drukke tijden voor mijn gedachten sinds ik weer alleen moet zijn, gedachten die mij niet los laten en mijn verlangen om geborgen te zijn evenmi..."
28-04-06
7.7