62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 26-02-2024 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 11215x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0

Janna

Twee dagen na het bezoek van Anke’s ouders kondigde ze aan dat ze zo meteen bezoek kreeg van haar beste vriendin, Janna. Ze wilde haar bijpraten over haar zwangerschap en mij. Ze had Janna al wel het nodige verteld over ons wandelweekend, maar nog niet dat ik nu bij haar ingetrokken was. Alweer geen avondje samen…

Al gauw klonk de bel. Ze snelde naar de deur en ik hoorde de dames koeren bij de voordeur, zoals dat gaat met vriendinnen. Even later stapte een prachtige vrouw de kamer in. Ongeveer hetzelfde postuur als Anke, maar dan donkerblond in plaats van blond, bruine in plaats van blauwe ogen en net zo mooi. Verrast keek ze naar mij. Ze draaide zich om naar Anke. “Wat is dit, probeer je me te koppelen of zo?” Lachend liep Anke naar mij. “Nee, verre van! Die kerel hier is mijn prijslot.” Ze sloeg een arm om me heen en gaf me een zoen. Ik drukte haar even stevig tegen me aan.

“Prijslot? Wat bedoel je? Heb je een gigolo gewonnen in de krasloterij?” Anke schaterde. “Nee, al is hij een heerlijke minnaar.” Janna zette grote ogen op. “Is dit die wandelvriend van je?” “Jep.” “Ik had me een baard en houthakkershemd voorgesteld, niet zo'n knapperd! En Frits?” “Die heeft zijn vriendin Dieuwertje zwanger gemaakt en is bij haar ingetrokken.” “O. Zie je wel, ik heb altijd al gezegd dat Frits niet de ware voor je was.” Ze richtte zich tot mij: “Dus Anke is jouw troostprijs voor je verloren vriendin, Douwe?” “Helemaal niet”, protesteerde ik. “Anke is mijn hoofdprijs, geen troostprijs!”

Tegen Anke vervolgde Janna: “Wat een rotzak, om achter jouw rug om zijn vriendin zwanger te maken. Dat had ik toch niet achter Frits gezocht”. Vriendinnen kunnen zo heerlijk onvoorwaardelijk solidair zijn, zonder de omstandigheden te kennen. “Weet je, ik heb nog een nieuwtje”, zei Anke, nu ineens nerveus. “O? Gaan jullie...”. Ineens zette Janna grote ogen op. Ze voelde wat er ging komen. “Ben jij ook...?” Anke knikte. “Van hem? Of van Frits?” “Van hem.” Ze drukte zich even tegen me aan en gaf me een verliefde zoen.

Janna plofte op de bank neer. “Dit moet ik even verwerken. Hoe?” “Zeg, heb jij niet opgelet bij biologie?” “Doe niet zo flauw! Ik wil sappige details!” “Douwe, pak jij je pik even en doe haar een kwakje. Ze wil de sappige details.” Ik bracht mijn hand naar mijn gulp, maar Janna snauwde: “Als je het maar laat! Geen geklier meer, vertellen!”

“Nou, ik heb je verteld over dat wandelweekend.” Anke giechelde. “Zowel Dieuwertje als ik was net gestopt met de pil, zonder dat Douwe en Frits het wisten. Toen puntje bij paaltje kwam, wilde ik niets liever dan zwanger worden van Douwe.” “Bij Dieuwertje ging dat ook zo”, vulde ik aan. Wij dachten aan kinderen en zij was bij wijze van verrassing gestopt met de pil. Maar zij wilde Frits’ zaad in zich voelen. Twee weken later hoorde ik dat ze zwanger was van Frits en nog geen uur later kreeg ik bericht van Anke dat ze met me moest praten. Toen wist ik hoe laat het was.”

“Wat voelde jij toen?” vroeg Janna nieuwsgierig. Ik voelde hoe ik weer helemaal begon te gloeien. “Toen ik hoorde dat Anke zwanger was van mij, barstte ik helemaal van geluk.” “Nou”, zei Anke, “en van de hormonen. Hij besprong me ter plekke, waar Frits en Dieuwertje bij waren.” “Ja, ja, geef de man maar weer de schuld. Wie zei er ook weer dat ze mijn stijve in zich wilde voelen? Nu? Hier?” Anke bloosde zowaar. Janna zag het grinnikend aan. “Je bent nog steeds dezelfde slet.” “Moet jij nodig zeggen, met je kampioensteam!”

Janna begon te lachen. “Jij bent nog steeds jaloers dat mijn team won, hè?” Ze wendde zich tot mij. “In die vriendin van jou zit een wilde sloerie, pas maar op! Wij waren allebei coach van een herenteam en die moesten een kampioenswedstrijd tegen elkaar spelen. We stelden ons team een bonus in het vooruitzicht: het winnende team mocht zijn coach een spermadouche geven. Mijn team won”, grijnsde Janna. Anke vervolgde: “Die slettebak kwam na afloop doodleuk de kantine in lopen. Haar haar, haar kleren, haar gezicht, alles droop van het zaad.” “Was je jaloers of niet?” “Ja, best wel“, bekende Anke. “Als het aan Anke gelegen had, hadden we het winnende team een gangbang aangeboden. Maar dat vond ik toch ietsje te gortig”, verklaarde Janna, “er zaten zeker twee gasten in dat team daar gruwde ik een beetje van.” “Dat had ik ook, maar ik was ook wel nieuwsgierig hoe dat in de roes van het moment zou voelen. Jij hebt hun toch ook gewoon over je heen laten spuiten?” “Ja, maar dat is toch wel even iets anders dan neuken!”

“Die gangbang heb ik trouwens toch nog gehad,” zei Anke dromerig. “Wat? Dat heb je me nooit verteld!” riep Janna verbaasd. “Ja, ik schaamde me om het te vertellen. Frits heb ik het ook nooit verteld, maar Douwe moet het wel weten. Ik wilde het gewoon een keer ervaren.” “Met je herenteam?” “Ja, op de laatste training. Ik zou ze toch nooit meer zien.” “En?” Anke keek een beetje moeilijk en met een rood hoofd naar mij, maar blijkbaar wilde ze dit persé aan me vertellen. “Het was heftig. Ik begon met Robert en Tjeerd, dat waren toch al minnaars van mij geweest dus die voelden wel vertrouwd. Toen ik me voor de ogen van iedereen uitkleedde en me door hen liet verwennen, was ik de schaamte voorbij. Ik kwam in een ongelooflijk geile roes en kwam aan de lopende band klaar. Elke lul was welkom. Gek genoeg was het vooral bij Floris verschrikkelijk heftig, terwijl ik hem het minste mocht. Net alsof het overwinnen van de weerzin die ik bij hem voelde me nog geiler maakte.”

“En toen?” “De mannen hebben me na afloop heerlijk teder gewassen, ze waren heel lief voor me, maar ik vond het niet voor herhaling vatbaar. Al was het verschrikkelijk geil, het klopte niet met mijn gevoel. Ik was niet meer ik, ik werd een soort onpersoonlijke neukmachine. Ik schaam me niet dat ik het gedaan heb, maar hoef dit ook niet vaker mee te maken. ten minste, niet op die manier.

Janna wendde zich tot mij. “Nou, je hoort het. Weet waar je aan begint, knul. Alhoewel, je kunt niet meer terug nu je haar met een kind het opgezadeld.” “Zo onschuldig is hij anders ook niet, hoor. Hij heeft met me zitten seksen in de buitenlucht, we hebben plasseks gehad, en geneukt pal voor de neus van Frits en Dieuwertje.” “En luidruchtig seks gehad in een gehorig appartement tegelijk met een stel Duitsers op huwelijksreis”, vulde ik grijnzend aan, “en om ook een intieme bekentenis te doen: in de spanning na ons wandelweekend heb ik me laten troosten door de vrouw van mijn beste vriend. Met zijn goedvinden en in zijn bijzijn, om even duidelijk te zijn.”

Janna trok haar wenkbrauwen hoog op. “Eerlijk? Nou, dan heb je meer ballen dan die knul van je op dat ‘Waarheid of Doen’ feestje.” Anke keek nu toch een beetje chagrijnig. “Kom op zeg, je hoeft niet alles te vertellen!” “Tuurlijk wel! Eerlijk duur het langst! Zeker als je de rest van je leven met elkaar wilt delen. We waren iets van 17 en deden op een feestje ‘Waarheid of doen’. Je weet hoe dat gaat op de die leeftijd, dus Anke stond al gauw in haar blote tieten.” “Toen vroeg ik Roelof wat hij wilde en hij zei: ‘doen’”. Anke nam het over. Als het dan toch moest, vertelde ze het maar liever zelf. “Toen zei ik: ik daag je uit om me hier ter plekke te neuken. Ik stond toch al zowat in mijn blootje en was retegeil. De arme jongen was zo zenuwachtig, dat hij hem niet omhoog kreeg", gniffelde ze. “Dat was echt gemeen van je, hij is er vreselijk mee gepest. Jij verdomde het ook om hem een beetje te helpen.” “Dat heb jij toch daarna goed gemaakt?” zei Anke met een vals lachje. “De volgende opdracht voor Janna was: zorg dat Roelof een stijve krijgt. Jij hebt hem toen stijf gepijpt.” “En toen kwam dat joch zo snel klaar, dat hij zijn kwak in mijn gezicht spoot voor ik er erg in had.” De meiden lachten smakelijk bij die herinnering.

Anke vroeg of er nog ontwikkelingen waren in het liefdesleven van Janna, maar die waren er niet. “Weet je, Janna, ik had het zo leuk gevonden als wij samen zwanger zouden zijn en onze kinderen later met elkaar konden spelen.” Janna trok een spijtig gezicht. “Er zijn niet zoveel hoofdprijzen in de loterij.” “Maar je kunt toch ook alleenstaand moeder zijn?” “Jij hebt makkelijk praten. Ik heb er wel eens aan gedacht, ja. Maar weet je, ik vind dat een kind verwekt moet worden in liefde. Klinisch met een kwakje zaad van een donor in de weer, dat voelt voor mij niet goed. En een kerel verleiden tot een one night stand om een kind bij me te maken, dat voelt al helemaal niet goed. Bovendien: een betrokken vader zou wel fijn zijn. Een kind alleen opvoeden is zwaar, hoor.”

“Nou, denk er toch maar eens over na. Misschien wil Douwe je wel helpen, niet lieve?” Ik verslikte me in mijn koffie. “Ja, hoor eens, ik ben geen fokstier! Zal ik een reclamebordje in de tuin zetten? Douwe, voor al uw kinderwensen. Klaar terwijl u wacht! Niet goed, geld terug!” Janna begon te schateren. “Klinkt best wel goed! Vooral dat ‘klaar’. Hoeveel kost het om door jou gedekt te worden? Kan ik eerst een gratis proefritje maken?” Ze kwam voor me staan en begon uitdagend haar blouse open te knopen. “Ja, zo kan ie wel weer”, kwam Anke lachend tussenbeide.

“Nou ja! Jij gooide Douwe zelf in de aanbieding!” kaatste Janna terug. Quasi mokkend voegde ik toe: “Woon ik nog geen week hier, word ik al verramsjt. Nou, dan ga ik me ook goedkoop gedragen!” Ik trok Janna naar me toe en knoopte haar blouse verder open. Ik nam haar borsten in mijn handen en gaf een klein kneepje in haar tepels. “Hmm, niet slecht”. Ik gaf er kleine kusjes op. Ik voelde haar tepels stijf worden onder de aanraking van mijn lippen. Ze ging ook sneller ademen. Er verscheen een blosje in haar hals. Daar word ik altijd super geil van en ik voelde hoe ook ik opgewonden werd, maar ik hield me in. Ik trok Anke aan haar hand naar me toe en gaf haar een zoen. “Alleen, ik heb hier al een hemelse vrouw. Je zet de eeuwige jachtvelden niet op het spel voor een lekkere maar losse wip, nietwaar?”, zei ik tegen Janna, “sorry, schat, ik vind je erg leuk en knap en zo, maar dit ga ik niet in de waagschaal zetten.” Ik knoopte ook Anke’s blouse open en kuste haar borsten. Anke giechelde en Janna lachte breed. “Weten jullie wat? Ik geloof dat jij echt de ware bent voor Anke.”

Ze pakte haar jas en stond op om weg te gaan. “Je vergeet wat!” zei ik. “Wat dan?” “Je blouse. Misschien moet je je tieten even opbergen, voordat je naar buiten gaat.” Lachend knoopte ze haar blouse dicht, gaf mij een kus en Anke een dikke knuffel en ging weer op huis aan. “Wij gaan vast nog wel eens pret hebben, met zijn drieën”, riep ze over haar schouder.

Toen Janna vertrokken was, gingen Anke en ik elkaar woest te lijf. De kleren vlogen in het rond. Met pure, dierlijke lust nam ik haar. Voorspel was niet nodig, ze was zelf al helemaal opgewonden en kliedernat. Ik duwde haar achterover op de salontafel, spreidde haar benen en stootte mijn lans in één keer bij haar naar binnen. Met een kreet ontving ze me en klemde haar benen om mijn heupen. Ik voelde mijn zaad al snel opborrelen, maar Anke was nog sneller. Na een luide gil begon haar lichaam te schokken, haar schede schroefde dwingend om mijn paal en met een luide, triomfantelijke kreet spoot ik mijn zaad in haar heerlijke kut. Uitgeteld zakte ik op haar neer.

Even lagen we daar, allebei uitgeteld. Toen begon Anke te lachen. “Tsjonge, zo hitsig heb ik jou nog niet vaak meegemaakt!” “Jij had er anders ook wel zin in”, kaatste ik terug. Maar Anke liet zich niet afleiden. “Zeg eens eerlijk, had je eigenlijk Janna niet even willen doen? Was je daarom zo vurig?” Ik voelde hoe ik begon te blozen. “Ze bijna net zo mooi als jij. Dat speelde wel een rol, denk ik. En jij? De herinnering aan je gangbang? Jaloers op Janna?”

Anke keek me ineens ernstig aan. “Ja. Ik zag hoe jullie op elkaar reageerden, jullie hebben echt wel een klik. Maar ik meende ook wat ik eerder zei: ik zou het wel leuk vinden om samen met Janna zwanger te zijn. Dat zij ook een kindje van jou zou hebben.”

Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik wist ook niet of ik dit wel leuk vond. “Vind jij het zo makkelijk om mij te delen?” zei ik een beetje gepikeerd. Maar Anke keek me alleen maar heel lief aan. “Lieverd, jij en Janna zijn de belangrijkste mensen in mijn leven. Een kind van jou zou een ijzersterke band tussen ons smeden.” “Maar je hebt Janna gehoord. Zij wil alleen een kind dat in liefde is verwekt en liefst ook een betrokken vader. En ik wil geen kind verwekken als ik daarvoor de vader niet kan zijn. Hoe dan ook, ik weet één ding zeker: ik ga niet meer bij jou en ons kind weg.”

Met vochtige ogen keek Anke me aan. “Je bent een schat. Maar toch: ik gun Janna een kind met een lieve vader. Ik zie haar eerlijk gezegd niet zo gauw een eigen hoofdprijs binnenhalen, daar is ze te onafhankelijk voor. Maar ik denk dat jij prima de vader van haar kind kunt zijn, terwijl je tegelijk mijn man en perfecte vader van ons kind zult zijn.” “Hoe zie je dat dan voor je?” “Wat dacht je ervan om Janna bij ons te laten wonen? Misschien kunnen we met zijn drieën ergens ooit een dubbele woning kopen, een woonboerderij met twee wooneenheden of zo. Kunnen we elkaar meteen helpen met de kinderen.” “Je houdt wel heel veel van Janna, niet? Hebben jullie ook een biseksuele verhouding?” Anke zuchtte. “Mannen... Nee. We delen veel met elkaar, maar we hebben geen seks.” Ze gaf me een kus. “Denk er maar eens over na. Maar kom, ik lig niet zo lekker op dit tafeltje. Lekker douchen en dan naar bed!”

Zo gezegd, zo gedaan.
Trefwoorden bij dit verhaal: Partnerruil, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Partnerruil - 39Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"De vakantie naderde zijn einde. Janna had terwijl we nog in Bergen waren een appje van Helmut gehad, met de vraag of we op de terugweg zin hadden om bij hem en Egon in Hamburg langs te komen. Anke en ik hadden echter al met Christa en Dieter afgespro..."
13-04
9.2
Sinds Een Dag... - 11Door: Rainman
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"Mira zat alleen in een hoek van de slaapkamer. Op een stoel. Naakt. Ze leunde achterover met gespreide benen. Met n hand speelde ze met haar linkerborst, af en toe knijpend in haar tepel. Terwijl ze met haar andere hand, hard, snel en opgewonde..."
12-04
9.7
Partnerruil - 38Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil,
"De dansavond in Lunde was uitgedraaid op een achtbaan. We hadden onverwacht een gastoptreden mogen verzorgen en Anke was daarna op de dansvloer aangerand door een stel dronken Engelsen. Het voornemen van Janna en mij om de rest van de vakantie even g..."
11-04
9.5
Mini - 306Door: Keith
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
"Het management van het ziekenhuis kwam even later druppelsgewijs binnen. Twee heren in witte jassen, twee heren in colbert, drie dames. Roger stelde hen voor de geneesheer directeur en zijn plaatsvervanger, het hoofd civiele dienst, Rogier z n chef ..."
10-04
9.7
VriendinnenDoor: Muffer
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
"Ik ben Paul en ben alleenstaande vader van Fleur, nadat Fleurs moeder Sylvia voor zichzelf gekozen had en er van de ene op de andere dag vandoor was gegaan. Gelukkig heb ik heel veel goede vrienden waarvan ik sommige al vanaf mijn middelbare school..."
09-04
9.4
Partnerruil - 37Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Partnerruil,
"We hadden nog een gezellige avond bij Christien en Klaar. Anke en ik waren best wel moe na drie dagen wandelen. Janna kookte, de schat, om zowel Klaar en Christien als Anke en mijzelf te verwennen. Ze had er flink werk van gemaakt. Een heerlijke fore..."
09-04
9.4
Partnerruil - 36Door: DAts
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Berghut, Partnerruil,
"We hoefden de tweede wandeldag geen hoogte te winnen, dus we schoten beter op dan de eerste dag. Mijn vermoeidheid was ondertussen ook een stuk weggezakt, ik voelde me veel fitter dan de vorige dag. We volgden voornamelijk de heuveltoppen, kwamen som..."
08-04
9.5
Partnerruil - 35Door: DAts
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Berghut, Partnerruil,
"Aan het eind van de middag kwamen we aan bij de berghut die we gepland hadden. Een simpel houten gebouw met twee slaapcabines, elk met een stapelbed. De wc was traditioneel Noors, dat wil zeggen twee wc brillen naast elkaar boven een afgrond waar de ..."
06-04
9.2
Partnerruil - 34Door: DAts
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil, Uitgewoond,
"Ik lag op mijn zij. Een paar billen drukten tegen mijn buik die van Christien. Achter mij voelde ik de zachte kussentjes van de borsten van Klaar tegen mijn rug. Haar arm was om me heen geslagen, haar hand lag op mijn borst. Ik had het heet. Ik had ..."
06-04
9.3
Sinds Een Dag... - 10Door: Rainman
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Italie,
"De volgende ochtend werd Alex om 7.15 uur wakker van de wekker op zijn telefoon. Brak en geradbraakt. Hij had slechts een paar uurtjes slaap kunnen pakken. Piekerend had hij tot diep in de nacht, de hele situatie met Teun liggen overdenken...."
05-04
9.8
Partnerruil - 33Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Partnerruil,
"Christien zat bij Klaar en streelde haar hoofd. Ze keek naar Janna en mij. Janna, misschien moeten Anke en jij maar gaan slapen. Onze sub helpt me wel om Klaar naar bed te brengen. Ik wil hem ook nog gebruiken. Als jullie willen, mogen jullie je eer..."
04-04
9.4
De Vriendengroep - 72Door: Jefferson
Reacties: 9
Lengte: Lang
"Elise was me voorgegaan naar boven toen ik en Sophia klaar waren. Ze glunderde en vol spanning pakte ze m n handen. Nu ik. zei ze dan alleen, waarna we samen in bed belandden, en nog zeker een klein uurtje de liefde bedreven met elkaar...."
04-04
9.2
Shemale